Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Abonatul Orange nu poate fi contactat…

Abonatul Orange nu poate fi contactat…

Dacă o adunătură de laşi stă după perdea şi aşteaptă înfrigurată să-i facă bine cu forţa Badea şi Ciutacu, azi am luat strategica decizie de anunţa că nu mai e loc de contat pe mine. De mâine-s moderator, nu realizator-jucător. Cât o să mai fiu…

UPDATE: Se pare că nu-s singurul nebun. Uite că şi pe Badea l-a luat capu’. Da, ştiu, ne-a pus mogulu’, care s-a speriat de reforma statului, să ne dăm lebede rănite…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

164 thoughts on “Abonatul Orange nu poate fi contactat…

  1. Gutta cavat lapidem, non vi, sed sæpe cadendo (Ovidiu) – Stropul face o gaură în piatră, nu prin forţă, ci prin cădere repetată.

  2. sa vedem la iarna cum se va comporta po-pulatia romana….
    acum e cald si bine …mai fura un leustean o stevie,o cireasa…
    in ajunul sfintelor sarbatori se vor bulgari cu zapada somerii+oamenii muncii de o parte de cealalta parte baselu si sleahta lui

  3. Aveţi dreptate. Humanoizii gălăgioşi, mai ales la colţu’ străzii şi prin berării, au devenit nişte viermişori care se ascund pe unde apucă de frica propriei umbre. Ce credibilitate mai avem noi, ca popor, când ne lăsăm călăriţi în aşa hal, de nişte caricaturi nereuşite?

  4. ce dragut! cineva se va bucura de “STRATEGICA TA DECIZIE”. dar, nu sunt eu… te inteleg, multi ar proceda la fel, dar credeam ca TU nu esti ca cei multi, TU nu stingi lumina.

  5. Se pune apa la fiert impreuna cu sarea si cand da in fiert se presara putin malai.Dupa cateva minute,cand a inceput sa clocoteasca apa,se toarna malai si se amesteca continuu. Ei bine, abia in aceasta faza mamaliga poate exploda. Mamaliga nu explodeaza niciodata inainte de a pune apa la fiert. Cred ca ar trebui sa ai putina rabdare pana la iarna, cand mamaliga va (re)deveni principalul fel de mancare al romanilor. Ok, tardiv, stiu dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

  6. Oricum se vor mai taia si la anul cu 25%. Scrie negru pe alb intr-un document al Comisiei, cine se amageste ca mai scapa sa se mai gandeasca o data.

  7. Stare de fapt : “Marea Grevă Generală” a fost de fapt “Mica Grevă Parţială”, deci românul rezistă.Mai rămâne să încerce cu cianură.De fapt, bugetarii n-au ieşit la grevă pentru că ar fi pierdut o zi de şpagă (miliţieni, judecători, profesori, medici, funcţionari publici, etc…)
    Concluzie : Mămăliga (românească) nu explodează decât dacă mălaiul e ruso-american .
    Soluţie pentru criză : Confiscarea tuturor averilor peste 100 mil. euro (care, oricum, nu sunt făcute “prin muncă cinstită”).
    Observaţie : La Badea pe blog la comentarii sunt numai femei, deci bărbaţii ori sunt banaţi ori nu urmăresc emisiunea

  8. Sunt dezamagita dar nu renunt.
    Nu am ce sa pierd. Sunt somera cu 2 parinti pensionari batrani si bolnavi. O sa ies in strada de cate ori se va organiza ceva.Pana la urma “mamaliga” asa ne-a numit presa straina in 1989, o sa explodeze din nou.
    Cu deosebit respect
    Theodora Marinescu

  9. Zi de zi, rrumînii devin o populaţie-copulaţie de bicisnici! La care adăugăm-în-scădere-Plus-Reducerea-de-Minus-25%-Dezvoltare: de… boi-bălţaţi! Care mai cred încă în valori, morală şi bun-simţ. Başca, Pozitivul-Negativ-al-quantumului-mecanismelor-blablagii-de-creştere-inversă, poziţionată pe o fiscalitate de 15%: necosiţi, nemaimuritori, nonciuruiţi! Încăpăţânaţi să trăiască, longevivii dreeeacu’! România din tastatură, se-mparte altfel-proporţional decât înmulţesc ei nepăsarea! Mi-e greu să particip la greva cu Voie-bună, la solidaritatea-socială cu Neputinţa, ori la încuscrirea cu Penalul. Dă strechea-n inima mea când văd atâta nedreptate, oferită cu dărnicie din buza falangelor, unui neam fără erecţie.
    Am ajuns ţara de după orizont! Politicienii te umilesc zilnic şi tu nu sughiţi. Guvernul te taie zilnic la beregată şi tu nu guiţi. Sindicaliştii sunt ca nişte pârţuri ude şi tu nu vomiţi… Preşedintele-i ca o mâţă nebună şi voi n-o stuchiţi! La aşa un „puporrr”, aşa „cucu-n-dukători”! „N’aşa?”

  10. @gheorghe: nu exista imobil de sute de milioane de dolari/euro, nu pot sa comentez tampenii care nu fac altceva decat sa-i ridice mingea a fileu lu’ Basescu

  11. Tare ma tem ca amenintarea lui Seitan se va concretiza. Am ascultat un interviu scurt cu o penioanat care zicea ca basescu & company sunt niste criminali; cuvantul ‘magar’ ofenseaza magarul

  12. D-le Ciutacu!am aproape 70 de ani,am muncit la statul Roman 45 de ani,acum slava domnului,a venit d-ul basescu,ca sa-mi reduca pensia cu 15%,stiti ceva,eu nu-mi mai doresc nimic,ba da era sa uit,imi doresc ca,copii mei sa fie sanatosi si sa nu plece de pe aceasta planeta inaintea mea,nu as putea suporta,dar,imi doresc ca atunci cand voi isi din sistem,vorba lui epicureanu,ala seducatorul de fine,vreau sa ptrund in banca de date a universului,chear si prin efractie,sa caut in computerul unde sunt stocate date despre TERA,sa dau NEST,pana cand apare Romanica,api sa dau clic dreapta si fara nici o ezitare sa dau DILIT.Pentru ca aceasta tara nu trbue sa mai egziste pe aceasta planeta.Am crezut ca D-zeu isi va intoarce fata si catre noi,credeam ca d-zeu are alta treaba si pana la urma isi va face timp si de noi,dar nu,ori este plecat de acasa,ori sa privatizat,sau mai grav cred ca a murit d-le Ciutacu,ca prea-si fac de cap c,acati astea care in loc sa puta,f.ut.

  13. Nu ma asteptam de la intelectuali sa faca asta! Cu bataia asta de joc numita GREVA GENERALA PE TERMEN NELIMITAT/MINCIUNA NEVERTEBRATELOR nu au facut decat sa incurce elevii la bac.
    Ma pun in locul elevilor si ma gandesc ce mizerabil sa afli sambata ca SIGUR nu se tine bacul luni; duminica auzi ca poate se tine ; luni dimineata astepti verdictul… MIZERABIL!
    Adica nu vor sa piarda O ZI la salar, dar vor pierde o luna jumate pana in decembrie.
    Se pare ca in Romania la ora actuala lupta guvern-bugetari e un joc sado-masochist intre lichele.
    Cam o sila de genul asta m-a facut sa iau drumul libertatii cu multi ani in urma.
    Pentru cei scarbiti la maximum: viata nu e cat “vitrina” numita Romania…

  14. Eu stiu de ce nu ies astia in strada, pentru ca ei de fapt nu din salariile astea pe care le taie guvernul traiesc. Au ei spaga cea de toate zilele, o atentie, o maslina pe care nu-si permit sa o piarda. E mai usor sa te uiti in ochii celui care are nevoie de serviciile tale si sa-i zici ca trebuie sa te plateasca pentru ca statul te-a nedreptatit, decat sa te lupti pentru drepturile tale. In opinia mea, toti cei care nu au iesit la greva sunt fie prea prosti, fie coruptii si pilosii sistemului. Cu ocazia asta, va doresc dragi spargatori de greva sa vi se taie tot, sa vreti sa munciti pana si moca si sa nu aveti unde.

  15. Domnule Ciutacu, Daca oamenii nu vor sa urce in tren, poti sa-i urci cu forta?, lasa-i pe spargatorii de greva, ca si-o i-au ei peste bot cat de curand, cu acest guvernul incapabil de guvernare te poti astepta la orice, daca ne vor americanii sclavi, ne vand cu tot cu case

  16. DE VANZARE GUVERN SI PRESEDINTE, CARE IN ULTIMA VREME AU DEVENIT STATUI, NU MAI VORBESC, INSA UNUL ARATA BINE CU DEGETUL, IAR CELALALT CU OCHIUL CATRE FOSTELE GUVERNARI. SUNT UNITI INTR-O SIMBIOZA PERFECTA DE ACEEA AU SI FOST BOTEZATI DE CATRE CREATORII LOR (O PARTE A POPORULUI ROMAN) “PINGUINUL PINOCHIO”
    CA SUPLIMENT, DAU BONUS ABSOLUT GRATUIT BUGETARII SI LIDERII DE SINDICAT

  17. Eu zic să avem răbdare. Sunt destule semnale/premise că se vor mânca între ei, aceşti nemernici portocalii. Mai citiţi şi ce spune Ioşka.

  18. d-le ciutacu.nu stiu cine conduce stirile la a 3 de dimineata dar a inchiriat elicopterul si a scris titlurile de acum o saptamina cind credeati (ca si la alegeri ) ca romanii va crediteaza intr-un numar mai mare decit in realitate. va reduceti singuri credibilitatea aratind imagini cu traficul obisnuit din capitala descriindu-l ca fiind aplocaliptic.

  19. infrint nu esti atunci singeri,
    nici ochii cind in lacrimi ti-s
    adevaratele infringeri
    sint renuntarile la vis!

    de fiecare data cind sint aproape de a claca, imi aduc aminte versurile lui Radu Gyr si destinul acestuia.

  20. Vorba lui Marin Preda, Era Ticalosilor, cred ca dam startul la o noua Era a Ticalosilor. Astept sa vedem cand o sa iesim la parade pentru preaslavitul… Oare de ce naiba m-am nascut aici?! No, dreaq sa se aleaga praful, asa cum ai mai spus, ca doar toti punem umarul la asta…

  21. @andrei: va dezmagagesc rau daca va spun ca n-am nici o legatura cu stirile A3?

  22. Astia pot sa-ti reguleze si nevasta in fata ta si tu sa stai sa te uiti ca boul ( sau ca Boureanu )si sa zici : ” E , acu’ asta e !!!! ”
    Suntem jalnici !!!

  23. Pana acum n-am mai spus nimic pentru ca tu spuneai totul mai bine si stiam ca exista cineva care imi impartaseste gandurile si ca faceai bine ce faceai.Asta vreau si acum sa faci.Noaptea va fi un sfetnic bun si ar trebui sa te gandesti mai bine pentru ca esti reprezentantul nostru, a celor ce nu au inclinat capul si nu s-au lasat intimidati de o adunatura de impotenti.Se va vedea ca sunt ultimile lor zvacniri si nu vor putea sa faca nimic, basescu este terminat politic si ai sa te convingi si tu,asta e speranta mea ca-l voi vedea plecat mai repede iar ca om este un stift rejectat de viata.Si in sfarsit ma voi putea bucura si eu ca am contribuit la demascarea lor,ti-o spune pensionarul care sunt,inamicul public nr.1.Acum se culeg roadele luptei noastre si opozitia pe care am facut-o e mai puternica si imi mentine tonusul ridicat.

  24. Draga Victor, la ora la care ai postat acest clip nu aveai de unde sa stii ce urma sa se intample pe 01.06. “Grevistii lu’ peste” din RATB s-au hotarat sa nu mai faca greva, nu de alta, da ce e aia “solidaritate”… si solidaritate cu cine?… ce “are” ei soferii cu lucratorii de la metrou, cu ceilalti bugetari si cu pensionarii ori mamicile?…
    Dupa parerea lor, probabil, cam ce are s…a cu subprefectura.
    Bravos natiune! Halal de tine!…
    Nu pot sa le urez acestor muieri fricoase si stupide (adica sindicalistii) decat: “La mult mai rau sa va fie!!! Tantalailor!!!”

  25. Iar eu am avut o discutie foarte transanta cu d-na invatatoare. Ca ea incepe orele de azi, ca ii este dor de copii, ca ii iubeste, chiar daca alti colegi mai protesteaza…Cand am intrebat-o ce greva a fost,ce au facut,a zis ca oricum nu vor obtine nimic. Avea dreptate,oarecum,dar i-am replicat ca daca va avea aceasta atitudine in continuare, nici nu va obtine nimic in plus la salariu, din contra.
    I-am mai spus ca a adoptat planul B. Sunt invatatoarea cu renume,tare la meditatii, cu rezultate…Dar am asigurat-o ca nu va lua de la mine ce i-au furat altii. Deci,sa nu se bazeze pe mine pentru after-school si meditatii. Cu toate ca asta e viitorul invatamantului in Romania, nu? Sa pompam in copii cat mai mult, tone de informatii, fara rost,meditatii,cadouase, etc la profi, pentru ca pretentiile le vor creste. De unde vor compensa sfertul furat? De la parinti si copiii nesimtiti.Marea lor parte inca sunt buimaciti si nu le vine sa creada ca dragu de Baaseeee, pentru care dansau pe mese in cancelarie si bagau de la protocol sa sarbatoreasca le ia din bani. E ca atunci cand te trezesti brusc,dupa ani de zile, ca sotul sau sotia mult iubita te insala, cu toate ca toti din jur incercau sa-ti deschida ochii.
    Uite asa ne cuprinde pe toti lehamitea de nesimtirea tuturor, si, din nou,din toata invrajbirea asta dintre noi va iesi castigator cine?….Ha,ha,ha,haaa.Si inca mai are fani.Multi…

  26. nu. eu admir atit stilul dvs. cit si pe cel al lui mircea badea. cred ca este inevitabil sa fii asociat cu greselile altor membri ai aceleiasi organizatii.

  27. @Andrei
    Mai Andrei eu ti-am spus ca tot ti-o iei !
    Ce tot bagi “sopârle” pe aici si bati câmpii cu neroziile tale;ai telecomanda – schimba postul daca nu-ti place- da pe Nasu sau pe ce vrei tu si lasa-ne in pace.
    Ciutacu trebuie sa raspunda pentru toate actiunile Antenelor ?

  28. sa nu ne asteptam la greve de amploare!
    bugetarii si pensionarii vizati de reduceri de salarii sunt in majoritate oameni trecuti de patruzeci de ani.oamenii acestea si-au trait viata in firca si compromis.sunt inundati de frica si lipsa de caracter,si toate tarele unui om se adancesc cu trecera timpului.astea n-o sa iasa in strada nici daca le taie o mana.

  29. In legatura cu ce ti-a scris Andrei:
    Nu numai ca Laurentiu Radulescu arata niste imagini care nu aveau mare relevanta, dar, saracu de el, e total pierdut in spatiu, nu cunoaste deloc Bucurestiul, da dovada de o incultura si o prostie impinse la extrem. Pentru el cartierul “Militari” adica nord-vestul este sud, sud-estul este vest, linia lui “41” e linia lui “5” s.a.m.d. Oare cine-l tine in brate si il lasa sa apara pe post cu transmisii “live”?
    Daca are vreo pila “tare”, ar fi bine ca macar sa-l tina in spatele camerei, sa nu-i mai auzim aberatiile continue de incult si semidoct (sau mai bine zis – cuvant inventat acum – “nulo-doct”).

  30. @Mihai: n-ar fi bine sa scrii pe mailul/forumul Antenei 3?
    @Andrei: atunci nu ma asocia cu un post unde-s maxim invitat

  31. Dacă nu reuşim să ne solidarizăm nici măcar atunci când ne sunt atacate drepturile personale, cum am putea face acest lucru pentru nişte valori care sunt colective? Dacă nu ne apărăm drepturile individuale, de ce am face-o pentru drepturile unei naţiuni? De ce să milităm pentru principii sau împotriva non-valorilor atâta timp cât nu reuşim să vedem mai departe de vârful propriului bocanc?

    Greva eşuată a demonstrat că nu există societate civilă. Cu alte cuvinte, România nu are cetăţeni. Cu simţul responsabilităţii. Şi cu curajul de a şi-l asuma! Ci doar o masă de manevră, amorfă, depersonalizată, manipulabilă şi lipsită de viziune. Dornică de câştiguri imediate, fără perspectivă de viitor!

  32. Nu pot să nu constat că decizia iniţială fusese de rezistenţă. Până au început ameninţările. Şi, mai ales, ofertele: cu cât îţi vinzi demnitatea? Şi nu puţini au fost cei care au intrat în joc. Fiindcă cu banii cumperi orice! Şi principii şi idealuri şi…sărăcia. Chiar de la cei care se pretind a fi “clasa intelectuală” a unei naţii. Desigur, până sunt înregimentaţi ca o “turmă”, spre… interesele patriei. Cum bine observa academicianul C-tin Rădulescu Motru:

    “Omul de caracter, la români, nu este acela care este consecvent cu sine însuşi, ci acel care n-a ieşit din cuvântul grupului, adică acela care a urmat totdeauna clopotul turmei. De consecvenţa cu sine însuşi a grupului cine se întreabă? Nu este vorba cum sună clopotul, ci dacă sună; a sunat, ai fost prezent, şi eşti român, atunci eşti om de caracter”. (Psihologia poporului român)

  33. Nu sintem in stare de nimic.Acum se dovedeste ca daca nu eram “imbolditi” nu exista nici deranjul din decembrie 1989,sa fie clar.Popor fara coloana vertebrala.De aceea sintem asa de tare “respectati” in toata lumea.

  34. Asa cum te stiu din copilarie nu esti genul de om care sa te lasi asa usor….esti un luptator si in acelasi timp INVINGATOR.Mai incearca,mai fa inca un efort si rezultatele vor aparea.Asta vreau de la tine prietene!!!

  35. “@everybody: haideţi să nu ne mai băgăm pula ca pe stadion…” Auch!!!! Macar atita stiu si romanii sa faca si ii indemnati sa se opreasca???? 🙂

  36. De-a lungul istoriei, populaţia care a locuit în spaţiul dintre Carpaţi şi Dunăre, a fost călcată în picioare, călărită de orice terchea-berchea care şi-a umflat muşchii p-aici. Toţi au făcut ce-au vrut cu românii: tătari, turci, popoare migratoare, ţigani, unguri, arabi, greci, fanarioţi. Dacă acum câteva sute de ani, orice aventurier putea deveni domnitor în vreuna dintre Ţările Române, la ce să ne mai mirăm că ne conduce TB ?? Bine zice un amic de-al meu: “…mongolii au fost şi sunt un popor de călăreţi, românii sunt un popor de călăriţi.” Fiecare, după bunul plac, ne pune capră şi ne călăreşte cum vrea şi cât vrea. Pt. arabi România e RAIUL. De ce ? păi femei frumoase sunt, bărbaţi laşi şi o mare lipsă de grenade şi atentate. 🙂 Ce mai vrei altceva ? Idem pt alte naţii, mai puţin partea cu atentatele şi grenadele. 🙂
    Am mai zis şi cu alte ocazii, chiar şi într-un sms trimis la “Vorbe Grele”(atunci când credeaţi că “jihadul de sms-uri” prefaţa o mare mişcare de protest a sindicatelor ): Românul când dă de greu nu iese în stradă să se ia de cel care l-a adus în halul ăsta, ci se duce la vecini să-i fure făina din cămară. Asta e România, o ţară populată de găinari. Canada scrie pe mine, voi pleca cât mai curând.

    Numai bine !

  37. ..revin cu o altă idee. În perioada asta am înţeles că Ceauşescu nu a condus România prin frică, aşa cum zic mai toţi cei care au trăit acele vremuri, el a condus România profitând de laşitatea poporului, fiind sigur că românul nu face revoluţie decât dacă cineva dă startul într-un mod organizat.

  38. Cred ca este necesar sa intelegem treaba asta cu cine sunt bugetarii Romaniei inainte de a trage o concluzie. Bugetarii Romaniei sunt niste oameni care de 20 ani nu au “dat fata” cu capitalismul si cu piata libera. Au stat numai “la dos” in institutiile de pe vremea lui Ceausescu si se uitau afara pe geam cum oamenii care au curajul sa stea pe propriile picioare se chinuiau sa supravietuiasca. Si bineinteles ca principala lor activitate de independentza e ca dadeau din gura (cum dau si acum). Pur si simplu acestor oameni le e frica ! Ei nu stiu sa se descurce singuri ! Pentru ca (si abia asta este o vina a regimurilor din ’90 incoace) nu i-a invatat nimeni.

  39. cred ca dvs. & d-nul Badea ati luat decizia corecta,in conditiile astea. pana la urma,veniturile dvs. va permit sa traiti cat de cat decent in aceasta tara indecenta. de ce sa va legati la cap?! daca noi,cu nivelul nostru de trai revoltator de indecent,nu suntem in stare sa ne revoltam???!!! eu sunt sigur ca,nici daca vor taia pensiile & salariile cu 100%,nu vom iesi in strada asfaltata impecabil de catre regii asfaltului = maidan. ne meritam sorta. suntem niste viermi,nu oameni! iar tara arata dupa chipul & asemanarea noastra.

  40. Victore nu uita, romanii in occident spala wc-urile la aia, atat pot ei, sa spele wc-uri, parbrize la intersectie, sa fure si sa,stea capra la aia, atat pot ei + ca de gura toti is buni dar cand e vorba de fapte………

  41. Lipsa de solidaritate în România tranziţiei nu este ceva nou. Puţini sunt în stare să îţi sară în ajutor când îţi dă cineva în cap pe stradă, ce să mai spunem despre cazul în care statul îţi vâră până la cot mâna în buzunar…

  42. “De mâine-s moderator, nu realizator-jucător. Cât o să mai fiu…”

    Si de poimaine treci la Base?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.