Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > O seară cu Boureanu, Hoară şi Urban

O seară cu Boureanu, Hoară şi Urban

Scriu aceste rânduri fiindcă, în primul rând, mă enervează îngrozitor linşajul mediatic unidirecţional al colegei mele. Femeia asta, incredibil de puternică şi ambiţioasă, care a făcut nişte eforturi uriaşe de natură psihică pentru a trece peste o cruntă dramă de familie, e lovită din toate părţile fără pic de recurs.

C.V. Tudor a făcut-o, pe pagini întregi, fără ca vreunul din deontologii sensibiloşi să se mai urzice, traficantă de cadavre când – iartă-mă, Gabi – femeia stătea cu mortul pe masă. Iar frustratul de Cristian  Boureanu – care, de când l-a lăsat prima nevastă pentru naşu’ Sebastian Vlădescu, vede obsesiv amante-n toate femeile care-i ies în cale – a acuzat-o insinuant că se ţine cu Călin Popescu Tăriceanu. Ca om care ştie cum se comportă la tv provocatorii de meserie ai partidului portocaliu, iar episodul în care era să-l cârpesc pe Marcel Hoară tot la “Ştirea zilei” mi-e apogeul mărturiilor, o înţeleg perfect. Cyborg să fii şi tot te lasă circuitele.

Integral, aici

P.S. Sunteţi cât se poate de liberi să nu vă placă în scris Gabi Firea sau atitudinea ei, dar, cel puţin aici, pe proprietatea mea, sunteţi obligaţi s-o faceţi cu decenţă

UPDATE: Pentru cei care insistă să repete ca papagalii “Firea a început”, reproduc din script secvenţa care a declanşat furtuna. Asta ca să terminăm cu mistificările.

“Gabriela Vrânceanu Firea: Dar dumneavoastră înţelegeţi ceva din economie? Vă rog frumos să ne liniştim… Domnule Cristian Boureanu, am o întrebare pentru dumneavoastră…
Cristian Boureanu: Nu. Nu vreau să răspund la întrebările dumneavoastră.
Gabriela Vrânceanu Firea: Păi atunci de ce aţi venit? Vă rog frumos să vă ridicaţi să plecaţi.
Cristian Boureanu: Păi domnul Ludovic Orban v-a răspuns la vreo întrebare?
Gabriela Vrânceanu Firea: Mi-a răspuns la toate întrebările.

Cristian Boureanu: La ce întrebare a răspuns? Eu am văzut că a ţinut un discurs politic. Dumneavoastră l-aţi întrebat pe domnul Ludovic Orban cum de s-au dublat cheltuielile publice în patru ani, deşi productivitatea muncii a scăzut? Aha, nu vă plac chestiunile sensibile. Domnul Ludovic Orban a vorbit 10 minute şi a ţinut un speech…

Gabriela Vrânceanu Firea: Domnule Cristian Boureanu, dar ce-aţi mâncat? Aţi mâncat ceva stricat înainte de emisiune?
Cristian Boureanu: Nu ştiu. Am mâncat ceva la dumneavoastră aici. Am găsit aici pe masă ce mâncaţi dumneavoastră în fiecare seară aici.”

Comentarii

comentarii

Similar Posts

247 thoughts on “O seară cu Boureanu, Hoară şi Urban

  1. Ii mulţumesc d-nei Firea ca m-a făcut sa ma simt răzbunat în sinea mea! Am simţit ca le-a dat cineva peste bot nesimţiţilor de la PDL. Pe când şi lui nasu Corleone(T.B.)?

  2. Când citesc sau aud “doamna Firea are dreptate, dar…” mă apucă toate furiile. Doamna Firea are dreptate, punct! (În seara aia îmi venea să trec prin ecran să-l miluiesc pe viteazul portocaliu cu tot ce merita.Greu cu teleportarea! 😉 )
    Că nici unul dintre politicienii lui peşte din platou nu a intervenit (mă rog, uşoare încercări verbale la Orban) să-l ia de guler şi să-l arunce în stradă, e semn de bună creştere, de indiferenţă ori de laşitate? Se vedea că-i “uşor” ebrietar, dobitocu’ (lăsaţi, că-i la modă să inventăm cuvinte, da?!) de ce a putut trece de portar?!(Iată-l şi pe acar! 😉 )
    Am văzut că-i o regulă la portocalii ăştia: de la căpitan până la cel mai neînsemnat mus (nu contează de ce sex pretind că sunt!) nu se pot manifesta public dacă nu iau, în prealabil, ceva la bord (da, da, puneţi dumneavoastră ghilimelele, eu mi-am pus mâinile în cap. Nu, nu ca să mă predau! 🙂 )

    Toată simpatia şi aprecierea mea, doamnei
    Gabriela Vrânceanu-Firea!

  3. Este mai usor sa lapidezi inteleptii din Agora decat sa intelegi ce vor sa spuna. Doamna Firea este de inteles. Oare cati oameni cu scaun la cap ar rezista intr-un dialog cu astfel de jeguri.
    Dar am o satisfactie:amintirea in care Hoara statea speriat in mijlocul multimii ar trebui sa le dea de gandit ca in fata unui adevarat pericol sunt niste gandaci usor de strivit.
    Daca multimea poate ucide cu usrinta OMUL TRIMIS SA ADUCA adevarul LA FEL DE USOR POATE UCIDE SI UN GUNOI.

  4. ZICI PDL SI TRAGI APA !!!!!!!!!!!!!!
    COMENTARIU UNIVERSAL VALABIL !!!!!!!

  5. sunt socata de acest om , daca il pot numi om, acum cateva saptamani am intalnit-o pe Doamna Firea la Manastirea Cernica. Era impreuna cu familia la parastasul de 3 luni (cred) al sotului ei. Am vazut-o de nenumarate ori cu ochii in lacrimi si zguduita de durere atunci ca calugarii cantau ” Vesnica pomenire “. Parea ata de fragila … si vine un BOU ca asta sa o jigneasca …. astia sunt oamenii care ne conduc, RUSINEEEE ” domnule” boureanu!!!!!!

  6. Indiferent de circumstante – chiar daca nu ar fi fost in doliu / si în acest caz cu atât mai mult – o doamna ca G.Firea nu poate fi jignita !
    Comportamentul acestui “domn”, facând abstractie de culoarea lui politica,este al unui dezaxat; observati cât de violent se manifesta, fara pic de stapânire de sine – un tip coleric – mai avea putin si facea spume la gura. Daca era destept îsi lasa frustrarile la intrarea in studiou , nu venea sa ne oripileze cu atitudinea lui.
    Dar, ce poti spune, nu toti stiu ca
    “Sibi imperare, maximum imperium est”Sic

  7. Bah frate… da Nasu’ ala de labeunu E DIN CE IN CE MAI NESIMTIT…
    Ajung la emisiunea lui, schimband canalele, si mai mult de 3 minute nu mai pot sa-l suport…
    Era o vreme cand ma uitam la emisiunea lui… Da de ceva vreme incoace numa rahat scoate din el…
    L-as intreba odata, daca, ipotetic, m-as afla intre 4 ochi cu el, daca el chiar crede ce zice… sau e prost… sau nesimtit…
    Asta vis-a-vis de incidentul Boureanu-Firea… ca s-a gasit el s-o incrimineze pe GVF in emisiunea lui, in care i-a dat drept la replica lu Boureanu… care de altfel nu poate raspunde la intrebari puse logic, ci doar la “servite”

  8. Aaa… ca uitam… din transcript reies ca Boureanu a afirmat singur c-a mancat rahat….

  9. Atunci de ce am aceasta parere dupa ce am urmarit materialul difuzat de A3?
    Apreciez pe dna Firea,nu este cazul sa enumar motivele, insa in ultima perioada situatia dificila prin care trece cred ca isi spune cuvantul asupra starii de spirit, dar si asupra prestatiei din emisiune.
    Asa cum spuneam si in cazul Razvan Dumitrescu apreciez foarte mult faptul ca dvs ati luat atitudine ptr cei din breasla dvs. Ptr mine este o dovada ca mai sunt oameni in jurnalismul romanesc care au si alte criterii ale valorii decat banul. Asta e important.
    Incidentul cu Boureanu eu cred ca i se da prea mare atentie. Cred ca de la un astfel de personaj la asta trebuie sa ne asteptam si cred cu tarie ca nu trebuie sa ne punem cu prostul ca are mintea odihnita. Sa continuam sa bagam in seama astfel de personaje (ca nu este singur Boureanu) inseamna sa le aducem in atentia publica si cum publicul vrea circ efectul este invers.
    Sigur nu este permis din partea unui reprezentant al puterii sa aiba o astfel de atitudine, el este platit din bani publici si are OBLIGATIA de a respecta cetateanul si de a-i da socoteala ref bani publici. Dar aici e o alta discutie – noi suntem buni doar de dat bani si voturi, restul vorba filmului” e tacere”.

  10. Nu stiu de ce ne mai batem capul sa cautam cuvinte spre a-l cataloga pe BOUreanu. Cum ar fi spus bunica-mea… e atat de chel IN cap incat nu-i iese decat ce i s-a (s)pus. Cei care au vazut emisiunea au mai inteles inca o data ca d-na Firea este o DOAMNA si mnealui e doar Prian.

  11. Pai….nu stiu de ce trebuie invitati toti neica nimeni… adica ori vine cineva direct raspunzator din guvern ori sa taca dracului pedeleii. Vine Bouleanu sa raspunda de ce face Udrea, sau Videanu sau Berceanu, sau Nasu cu banu public??
    Iar prezentii TV din PDL, astia din titlu articolului vorbesc fara nicio noima… e seara si ei zic cu un tupeu demn de Udrea ca e dimineata si ca suntem prosti… cu astia nu se poate dialoga… singurele reactii normale sunt ori sa-i carpesti doua peste bot ori “mai du-te ba in …….” completati cu orice …

  12. Conform update-ului tau prima jignire,din punctul meu de vedere, este cea adresata de Gabi Firea(,,Ati mancat ceva stricat inainte de emisiune?”).Raspunsul lui Boureanu este in egala masura la fel de jignitor, numai ca maderatoarea cade in capcana ridicand nivelul jignirilor(,,baiat cu mucii in freza”)
    UPDATE: Noi nu suntem papagali, dar daca esti obosit te intelegem.

  13. in rest numai bine doamnei Gabriela Vranceanu Firea… si poate da cineva cu Bouleanu de pamant da nu in direct sa se urzice cna-ul ci asa… prin oras…sa apeleze si Bouleanu la “oamenii legii” mama ce mi-ar placeaaaa

  14. parerea mea este ca nu conteaza cine a inceput,bou*reanu avea dovada clara ca d-na firea poarta doliu si macar din respect nu trebuia sa o jigneasca.(bat campii-respect la bou*reanu)si cum nu stie ce e respectul nici zicala sau cantec(ce o fi)nu stie -nasul o data vede p.. finii 😀 -in cazul lui de mai multe ori

  15. Hai c-a dat cu mucii in … freza de data asta…
    je m’en fous de politichiia romaneasca dar in scriptul de mai sus nu vad unde-i moderatorul. Iar la intrebarea gazdei “Ce-ati mancat?” singurul rapsuns politicos este “ce-ati macant si dumneavoastra!”

    Inainte de asta vad doar ca omul e dificil, NU VREA SA RAPSUNDA. Afirma un truism: “chestiunile sensibile sunt neplacute”.
    Acum zic si eu: politicienii si oamenii de televiziune au ca job descritpion sa “dea din gura”…
    Lipsa de eleganta insa este….

    “Donmul invitat, va simtiti bine?”
    “Incercam sa luam un pic de publicitate, pentru ca unul dintre invitatii nosti nu prea se simte bine”
    vs..
    “Dar ce-ati mancat?”

    P.S. Asta nu scuza badarania interlocutorului…

  16. Boureanu e fiu de securist.

    De fapt toata gasca portocalie e fosta securitate. Sunt aia care ne-au terorizat in 89, care au organizat violentele din timpul mineriadelor, si care au incercat sa puna mana pe putere inca de atunci.

    Uite ca au reusit.

  17. Victore, de ce acordati atata atentie afirmatiei facute de un BOU ?! De-abia venise si el de la pascut si avea burdihanul plin cu ierburi (poate, si d-alea “fermecate” din partea lui EBA !), iar misiunea de a reprezenta interesul PDL-ului i-a intrerupt procesul de digestie !! Sa nu fie nimeni deranjat de faptul ca m-am referit la el ca BOU deoarece, potrivit Dictionarului enciclopedic al limbii romane, BOUREAN = BOU, iar primul mi s-a parut mult prea lung pentru el. Sa nu fie nici o surpriza deoarece, si numele de SEITAN este similar cu acela de DRAC, asa ca, nu ar trebui sa ne mai miram de ce sunt in stare acesti discipoli ai raului si cu incredere in Dumnezeu, sa ne implicam atata cat vom putea pentru pedepsirea lor penala ca urmare directa a faptelor savarsite si nicidecum sa nu mai fim uluiti de asa zisele “minciuni” la care au apelat cu totii – in frunte cu Basescu ! – pentru a-si atinge scopurile ci, sa le apreciem asa cum sunt ele, adica, RECUNOASTERI PUBLICE A INFRACTIUNILOR PE CARE LE-AU SAVARSIT si prin care, au distrus economia nationala a Romaniei si implicit, soarta poporului roman, inseland BNR-ul, FMI-ul si intreaga natiune !! Deoarece avem astfel recunoasterea facuta chiar de ei si totodata exista tone de probatorii irefutabile, s-ar cuveni sa fie arestati CU TOTII de indata, cu mascatii, asa cum l-au arestat si pe Catalin Voicu impreuna cu ciracii lui ! daca tot pretind ca Romania este un STAT DEMOCRAT (ca si PDL-ul ?!), iar democratia semnifica SUVERANITATEA POPORULUI, atunci, sa ia act si sa respecte vointa ferma a acestui popor obidit si sa aplice legea !! Ori cumva, legea este numai pentru amaratii de platitori de impozite iar Constitutia – pe care tot urmaresc sa o modifice – a devenit o simpla hartie higienica ?!! Oare, nu (sau, cand) va exploda si mamaliga ??

  18. @ CIPRIAN: Mă, băiete, stai calm că nu plânge domnu’ Ciutacu de un telespectator în minus, da’ ochii mei, săracii, puţin spus plâng când văd gramatica asta a la EBA… 😉

  19. Asa se intampla cand nu iti evaluezi corect capacitatea de a te lua la tranta cu o jigodie de calibrul lui Boureanu
    Firea a gresit pentru ca a ales o cale de mijloc. Cu mizerii umane ca Boureanu ori il dai afara din emisiune (e post privat, e proprietate privata, chemi paza si-l trimiti acasa) ori te ridici de pe scaun, pui mainile in solduri si dai drumu’ la limba romana in dialect dambovitean de cartier de la periferie.

    Cauza in fond e apetitul romanului pentru scandal. Pun pariu ca atunci cand s-a aflat ca Boureanu va veni la emisiune producatorii isi frecau palmele in asteptarea audientei ……

  20. @ifektus ,nota 10!
    mor de oftica ! acum cativa ani ,pe cand era deputat PNL ,am avut ocazia sa ii trantesc niste halbe cu bere in cap lui boureanu asta nesimtit! imi vine sa imi tai mainile! si nu de acum ma oftic,ci de atunci ma urmareste gandul asta:)) oportunism,tupeu,nesimtire,minciuna pe fatza,de asta se ajuta unii sa faca multi,foarte multi bani!am auzit ca la sedinta in care a fost destituit din functia de sef la PDL arges ar fi aruncat un nebun cu scaunul in el . pacat ca nu i-a nimerit freza mucioasa!

  21. Eu am vazut emisiunea in direct. Oricat de antipatic imi este Boureanu, d-na Firea a procedat ca la piata, adica eu cred ca de fapt de acolo venea cu intrebarile alea de genu – Ati mancat ceva stricat? Daca si ea mai este moderatoare…..

  22. @Victor Ciutacu care spune
    @Alex: am postat eu mai sus. hai, straduieste-te si ridica privirea inca vreo 3-4 paragrafe. voi incercati sa-mi vindeti mie pe bucati scripturile pe care le primesc integral pe mail?

    Va multumesc pentru raspuns, domnule Ciutacu.
    Am ridicat privirea inca 3-4 paragrafe pentru a vedea ce a facut-o pe doamna sa ii sugereze domnului ca mananca rahat la toaleta. Nu am gasit comentariile altor cititori, in ciuda faptul ca primiti scripturile pe mail…
    poate nu ati primit scriptul complet in care o doamna intreba un domn daca a servit ceva stricat la toaleta…
    sau poate nu ati publicat-o…
    poate…

  23. am un mesaj pentru bou’ de boureanu: prietene,cred ca nu faci nici doua parale pentru femei, in bed, if you know what I mean, daca, la cum arati de bine, nevasta-ta e in stare sa te paraseasca pentru un mos, care nici macar nu e un michael douglas sau, ca sa raman in tema, nu arata nicidecum ca Tariceanu. 🙂

  24. @Alex: poate esti tampit, poate esti orb, poate nu stii sa citesti, poate nu vrei. poate sau sigur?

  25. Ce ratat e boureanu , de obicei ignor molustele dar asta e scarbos tare.

  26. @Victor Ciutacu care spune
    @Alex: poate esti tampit, poate esti orb, poate nu stii sa citesti, poate nu vrei. poate sau sigur?

    Sau poate domnul Ciutacu are nivelul de eruditie al domnului Boureanu.
    Poate…

  27. Mie imi pare rau ca dna Firea nu i-a taiat microfonul mai inainte si trebuia sa-i spuna ca in emisiunea ei nu fac legea invitatii si ca manifestarile acestea nu mai impresioneaza pe nimeni.Dar o inteleg ca s-a enervat,multi dintre noi am fi reactionat violent si nu stiu cum s-ar fi terminat episodul pt multi care se dau aici fortosi si destepti si intelepti si sfatosi.Mie mi se pare ca intreg PDL-ul este o adunatura de dezaxati si de hulpavi si de nesimtiti,badarani ca seful lor suprem.Toti ar merita un altfel de tratament,adica mi se pare ca sunt prea bland taxati.Dna Firea ramane pt mine o femeie puternica,buna,cu un caracter mare.O urmeresc cu placere de cand a debutat in media ,urmaresc cu placere evolutia domniei sale,cu deosebita consideratie si admiratie.Domnia sa face parte din cei cativa carora le-as incredinta viata si destinul meu,al familiei mele.

  28. Hai sa trimitem fiecare cate o floare doamnei Firea!!!Exista multe florarii online!
    Domnule Ciutacu , va rog in numele gunoierilor de pe planeta creati pe prima pagina in coltul dreapta sus u rubrica cu propunerea asta!!! Daca gresesc imi cer scuze anticipat! E greu la gunoaie, e de la mirosuri))) Numai sa nu-mi spuneti ca sunt beat….))

  29. A fost exact ca in scena cu aruncatul paharului cu apa dintre Marinescu si “Ciocu mic”. Nu este absolut nicio diferenta intre cei doi. Unul se preface ca este politician, celalalt ca este moderator. Restul e ideologie si partizanat.

  30. “cum o dai cum o sucesti … tot cu fundu-n spate esti” 🙂
    In traducere libera, accesibila oricarui IQ supraunitat sau nu, un profesionist adevarat nu-si pierde cumpatul si nici nu se transforma in razbunatorul altor victime. Scuze si justificari penibile si inutile. Daca tot e asa de verticala doamna cu pricina, elegant era sa se scuze si sa-si accepte greseala. DIXIT !!

  31. @ adriana & radu
    sa mori ranit din dragoste de… hohot:)))))
    traiasca familiile voastre ca’i de uitare…, de realitate:)))

  32. Cine a gresit… Oricare dintre noi are propria pozitie referitor la asta. Ce nu e de acceptat este MOJICIA unei persoane care se crede barbat. Nu mascul ci doar barbat. Totusi in fata unei femei care chiar te-a jignit te comporti ca un animal? Ce s-ar intampla daca domnul Boureanu l-ar jigni pe Badea si acesta l-ar pune imediat la pamant? Dar vad ca acesta e stilul guvernantilor – se i-au la tranta cu cei mai slabi decat ei, cu cei care nu se pot apara, desi in locul doamnei Firea eu as fi bagat un moment de publicitate si l-as fi condus pe domnul Boureanu afara cu cei din paza.

  33. Bravo Victore!
    Mi-a placut ce ai scris in sprijinul d-nei Firea. Asta arata ca ai caracter si…cavalerism. De altfel, calitati rare printre mioriticii nostri.
    Alaturi de Radu Tudor si dl. prof. Bogdan Teodorescu sunteti cei mai buni.
    Toate cele bune!

  34. dle Ciutacu, inteleg ca ii luati apararea dnei Firea, fiindu-va colega, insa am vazut emisiunea din seara cu pricina si pot sa spun ca , comportamentul dansei a fost deplorabil. Nu m-am asteptat la asa ceva. Inteleg ca uneori nu te poti abtine, insa poti folosi o ironie subtila si intelienta, nu ceea ce a facut dansa.
    Inteleg ca trece printr-o situatie mai dificila, in urma decesului sotului, insa asta nu e o scuza pt ceea ce a facut. Poate ar fi bine sa ia o pauza, sau macar sa nu mai aiba emisiuni in direct, caci se pare ca instatatea emitionala o afecteaza si la serviciu.

    M-a dezgustat ceea de ceea ce am auzit si vazut , pt ca efectiv nu m-am asteptat la asa ceva.

  35. @Andreea: dincolo de cacofonia din text, nu-i iau apararea, o sprijin intr-un moment greu. cand, de obicei, lumea fuge. inteleg ca Boureanu v-a placut?

  36. ahhh … cam multe greseli de tastare am avut, nu doar o cacofonie indulcita cu o virgula.

    Da, imi place dl Boureanu, l-am vazut in multe emisiuni invitat si i-am ascultat interventiile, care de multe ori au fost pertinente, insa recunosc ca de data aceasta a exagerat si evident nu aprop comportamentul sau. Totusi, consider ca dna Firea poarta o vina mai mare, dansa avand calitatea de moderator in emisiune.

  37. un agresiv nesimtit mai mare decat nemernicul ala cu nume de mare cornuta nebuna, nu exista! gabi firea, the best! si eu l-as fi pus la punct pe impostorul ala! nu-i vad nici o vina lui Gabi! in fiecare sistem au existat tortionari ce-au prosperat. oamenii cu gura mare, tupeu si nesimtzire si fara suflet decat pentru banii lor. astia-s pedelistii scarbosi facuti dupa chipul si asemanarea Tatucului mariner. tare m-a agitat emisiunea aia! agresivitatea unui pedelist, atins de cultul Stapanului lui si al Banului, fara identitate, un vashnic mitocan a atins o anumita limita. oricine ar fi fost ar fi reactionat!in rest, atitudinea mioritica a celorlalti ce stau pasivi la jigniri si nesimtire imi e straina! din tot sufletul sunt alturi de gabi firea si ma bucur ca exista oameni ce reactioneaza la scarba ce-o emit nesimtitii astia!

  38. Nu-s de acord ca doamna Firea e lovita din toate partile, doar din doua: pupibasestii si invidiosii. Primii oricum injura pe toti ce-i ce nu pupa dosul august in rand cu ei, ceilalti ar vrea ce are Gabriela Firea si pentru ca nu sunt in stare de asa ceva, zic ca strugurii-s acri. O multimea tacuta dar care face raiting o sustine, de asta sunt sigura, nici nu conteaza cine a inceput in emisiune, de mult boureanului ar fi trebuit sa i se aplice niste palme peste freza, in mod normal si intr-o tara normala dupa faza de maxima magarie cu Alina Gorghiu, porcul acela ar fi trebuit marginalizat si ridiculizat cum merita. E genul de obraznicatura care nu se calmeaza decat atunci cand si-o ia din plin peste bot. Pana cum toata lumea i-a acceptat cu prea multa decenta marlaniile. Daca tot timpul acceptam astfel de comportamente, sa nu ne miram ca leprele de genul asta se inmultesc. Astfel de comportament nu dispare decat atunci cand restul oamenilor sanctioneaza aspru astfel de deviatii pana intr-atat incat nici unul sa nu mai indrazneasca de frica repercusiunilor. Dar daca toata umea continua sa fie decenta in timp de ei sunt nesimtiti, ne meritam soarta. Asadar foarte bine i-a facut doamna Firea, de mult merita nesimtitul una peste bot.

  39. Circ fara paine…asta ofera pdl ul mai nou oamenilor. Vin la emisiuni, provoaca scandal si asta doar pt a distrage atentia oamenilor de la problemele Romaniei.Va intrebati probabil cat timp vor mai aprecia cetatenii acest spectacol…raspunsul este infricosator, foarte mult.Doamna Firea a gresit.A gresit pentru ca voit sau nevoit i-a dat ocazia acelui mitocan sa o jigneasca.Ce m-a uimit si mai mult a fost reactia, sau lipsa de reactie a celorlalti invitati…

  40. Eu cred ca remarca Gabrielei, legata de WC era de fapt un fel de a-i explica lui BOUreanu faptul ca in Antena1+3, singurele locuri unde gasesti ceva stricat, sunt toaletele. Dar ce sa priceapa bizonii?

  41. Sa ma scuzati, dar am pus virgulele aiurea… Lasa, ca pricepeti voi ce am scris acolo..:))

  42. boureanu a avut un comportament incalificabil,toti pedistii se comporta la fel….la fel ca si “tatal”din care se trag (asa a afirmat elena),cand ii vad la tv ,apas un buton de la telecomanda,peste cateva minute revin ,dupa ce ei au terminat minciunile,minciunile…minciunile,…bine au facut ca o vreme n-au fost lasati sa mai minta la tv-ul altora…au devenit penibili deja si le-o fi “soptit”cineva sa se ascunda in spatele cortinei lor.SA FITI TARE D-NA FIREA,VA ADOR SI MAI MULT,V-A JUDECAT NEDREPT,boureanu a mai jignit si alte DOAMNE,nu-i la prima abatere,si i s-a aprobat comportamentul jegos fata de o MARE DOAMNA A TELEVIZIUNII,CARE IN PREZENT POARTA IN SUFLET SI O SUPARARE ADANCA.VA SUNT ALATURI,MULTA SANATATE DUMNEAVOASTRA SI FIULUI DVS…..LA FEL SI COLEGILOR CARE V-AU FOST APROAPE.

  43. Domnule Ciutacu,
    Despre neregulile,mojiciile si nelegiuirile pe care le fac guvernantii nostri s-au vorbit destul si cred ca , daca v-as mai spune si eu cate ceva, nu ar mai fi nici o noutate sau o surpriza.
    Vreau doar sa va retin atentia cu un amanunt care mi se pare strigator la cer: acesti nesimtiti care spun ca fac totul doar in slujba binelui si totul in slujba noastra, s-au gandit ca nu ar strica, acum cand se vorbeste asiduu de restructurare, de reducere a salariilor, sa legalizeze intrarea ,din afara sistemului public,a multor ageamii (profesional vorbind) ce au venit pe posturi de functii de conducere publice, prin organizarea de asa-zise concursuri (bineinteles,cu ajutorul celor de la ANSVSA si ANFP), fara respectarea procedurilor si prevederilor legale.
    Este exemplu cel mai elocvent, al domnului Bonea Viki (da,chiar asa il cheama), care a fost numit in anul 2009, luna mai , pe postul de director coordonator economic in cadrul DSVSA DOLJ, fara sa fi lucrat o zi in sistemul bugetar, el fiind sef de coloana sau , chipurile , director intr-o societate privata. Este adevarat ca are pregatire economica, insa nu are habar de ceea ce inseamna contabilitatea bugetara sau managementul financiar contabil intr-o institutie publica.
    Cand Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionale cele doua ordonante de urgenta de guvern ce modificau Legea 188/1999 privind statutul functinarilor publici, in avantajul acestor ageamii , pentru ca Bonea Viki nu indeplinea conditiile legii, a fost schimbat din functie de catre presedintele ANSVSA, urmand sa paraseasca institutia, numai ca a gasit ,cu ajutorul celor de la ANSVSA Bucuresti si celor de la ANFP, chichita de a sustine concursul pentru postul de consilier superior, cu toate ca acesta nu are vechimea necesara prevazuta pentru ocuparea acestui post, pentru ca, ulterior, cand situatia permite, sa revina pe postul de director economic care , momentan este ocupat temporar de o doamna economista .
    Avand in vedere acest fapt , cu concursul prietenului sau , care este director la ITM Dolj , au falsificat
    inscrierile in cartea de munca a lui Bonea ,din perioada cand acesta lucrase in domeniul privat , pentru a putea sustine simulacru de concurs.
    Acum guvernul vorbeste intens despre reducerea posturilor din institutiile publice cu 25%, si sunt convins
    ca acesti domni vor fi mentinuti pentru ca sunt portocalii, in timp ce adevaratii profesionisti , cel putin la nivelul DSVSA Dolj, vor fi restructurati .
    Va scriu dumneavoastra pentru ca , in zadar sesizez ANSVSA-ul , ca nu se intampla nimic, ca doar sunt
    toti o apa si-un pamant.
    Doresc sa nu imi deconspir numele pentru ca sunt constient de consecinte, insa pot sa va spun ca sunt
    un cunoscator al sistemului sanitar veterinar judetean si ca ce se intampla in acest sector este o rusine.

    TITI GRECU

  44. Sunt invidios pe Gabi Firea, pt ca stiu ca nici CHIAR EU, daca asi fi femeie nu asi putea fi asa de admirabil ca ea, inteligenta, frumoasa, eleganta. Acuma trece printr-o etapa dificila, nu a depast-o decat partial. Ii doresc sa o depaseasca in totalitate cat mai repede, cred ca avem nevoie de ea asa cum era inainte. Am incredere in puterea ei. Multumesc Ciutacule.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.