Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > O seară cu Boureanu, Hoară şi Urban

O seară cu Boureanu, Hoară şi Urban

Scriu aceste rânduri fiindcă, în primul rând, mă enervează îngrozitor linşajul mediatic unidirecţional al colegei mele. Femeia asta, incredibil de puternică şi ambiţioasă, care a făcut nişte eforturi uriaşe de natură psihică pentru a trece peste o cruntă dramă de familie, e lovită din toate părţile fără pic de recurs.

C.V. Tudor a făcut-o, pe pagini întregi, fără ca vreunul din deontologii sensibiloşi să se mai urzice, traficantă de cadavre când – iartă-mă, Gabi – femeia stătea cu mortul pe masă. Iar frustratul de Cristian  Boureanu – care, de când l-a lăsat prima nevastă pentru naşu’ Sebastian Vlădescu, vede obsesiv amante-n toate femeile care-i ies în cale – a acuzat-o insinuant că se ţine cu Călin Popescu Tăriceanu. Ca om care ştie cum se comportă la tv provocatorii de meserie ai partidului portocaliu, iar episodul în care era să-l cârpesc pe Marcel Hoară tot la “Ştirea zilei” mi-e apogeul mărturiilor, o înţeleg perfect. Cyborg să fii şi tot te lasă circuitele.

Integral, aici

P.S. Sunteţi cât se poate de liberi să nu vă placă în scris Gabi Firea sau atitudinea ei, dar, cel puţin aici, pe proprietatea mea, sunteţi obligaţi s-o faceţi cu decenţă

UPDATE: Pentru cei care insistă să repete ca papagalii “Firea a început”, reproduc din script secvenţa care a declanşat furtuna. Asta ca să terminăm cu mistificările.

“Gabriela Vrânceanu Firea: Dar dumneavoastră înţelegeţi ceva din economie? Vă rog frumos să ne liniştim… Domnule Cristian Boureanu, am o întrebare pentru dumneavoastră…
Cristian Boureanu: Nu. Nu vreau să răspund la întrebările dumneavoastră.
Gabriela Vrânceanu Firea: Păi atunci de ce aţi venit? Vă rog frumos să vă ridicaţi să plecaţi.
Cristian Boureanu: Păi domnul Ludovic Orban v-a răspuns la vreo întrebare?
Gabriela Vrânceanu Firea: Mi-a răspuns la toate întrebările.

Cristian Boureanu: La ce întrebare a răspuns? Eu am văzut că a ţinut un discurs politic. Dumneavoastră l-aţi întrebat pe domnul Ludovic Orban cum de s-au dublat cheltuielile publice în patru ani, deşi productivitatea muncii a scăzut? Aha, nu vă plac chestiunile sensibile. Domnul Ludovic Orban a vorbit 10 minute şi a ţinut un speech…

Gabriela Vrânceanu Firea: Domnule Cristian Boureanu, dar ce-aţi mâncat? Aţi mâncat ceva stricat înainte de emisiune?
Cristian Boureanu: Nu ştiu. Am mâncat ceva la dumneavoastră aici. Am găsit aici pe masă ce mâncaţi dumneavoastră în fiecare seară aici.”

Comentarii

comentarii

Similar Posts

247 thoughts on “O seară cu Boureanu, Hoară şi Urban

  1. Sefu’ dar de ce v-ati oprit cu “scriptul” asa brusc? Aveati o jena sa scrieti ca prima care a trantit-o cu “mucii-n freza” a fost Firea ? Sunteti timid ? Las-o naibii de smecherie, daca Boureanu e un mahalagiu, nici Firea nu e Maica Precista. Jurnalist nu e unul care se injura ca-n piata cu invitatii

  2. @Drujbaru
    Eu nu am icoane prin casa cu d-l Ciutacu;chiar daca as avea,merita deplin(chiar as vrea sa am!).Cand n-o sa fiu de acord cu dumnealui,am dreptul,legitim sa-l si injur;dar deocamdata,sigur,nu e cazul.Pana la urma icoana e un simbol al celui/celei in care te regasesti si crezi.Sunt perfect cerebrala si n-am trait si invatat degeaba 54 de ani.
    Cu stima,
    IoanaP

  3. Bravo ei ca a ripostat cind a vazut tupeul si magaria lui Boureanu si ca nu acceptat sa i se pise nimeni in cap ! Nici in emisiunea asta, nici in altele!
    Ma mira cum sar de cur in sus toti “domnii si doamnele” care sint calcati in picioare de dictatura “domneasca” actuala si mai si spun ca le place .

  4. @maximilian: fiindca am pus exact inceputul scandalului, ca vad ca asta e problema de dezbatere. pe care tu nu esti in stare sa-l citesti pe translator.

  5. Adevaru’ este ca e naspa sa-ti plece muierea cu nasu ( vladescu nu celalalt ) de la nunta ..dar tinand cont ca este vb de acest vitel ( apropo boul este un animal mare si puternic cu o d’aia babana ) , asa ca nu va mai mirati ca ia la misto femeile care incearca sa-l puna la punct . Chiar !!!! daca te uiti mai bine la el chiar arata a vitel! Auzi sa-ti fuga nasu cu nevasta de la nunta ! Ha hahaha

  6. boureanu – birjar si firea – mahalagioaica; sau invers;
    din punctul meu de vedere nu are nicio scuza nici cel a inceput (indiferent cine e acela) nici cine a continuat (supralicitant in spirala mojiciei)
    fiecare din cei doi a calcat in picioare ideea de bun simt in politica, respectiv in presa.
    daca as fi (bine ca nu sunt) sef la pdl sau la antene, i-as zbura pe fiecare dintre ei la prasit sau undeva, pe o ulita la tara (unde se da buna ziua si la gaste).
    sunt convins ca pentru oricare din ei “codul manierelor elegante” e o lectura imposibila. deja “elegante” e prea mult. cei doi trebuia sa o ia de la zero in domeniul comportamentului social, de la salut, respect, bun simt; adica de la ceea ce sunt invatati bebelusii cand incep a vorbi…

  7. Prieteni, cind o femeie e in doliu e la fel de sfinta ca si Maria cind isi privea fiul rastignit pe cruce. Indiferent cum ar fi actionat si/sau reactionat Gabi, chiar daca se ridica de pe scaun si-l pocnea pe vrabioi, acesta, daca era fiinta umana (nu barbat, in mod deosebit) s-ar fi abtinut de la orice mitocanie, cel putin in numele compasiunii pe care tre’sa o ai fata de un semen aflat in mare suferinta si s-ar fi comportat adecvat. Faptul ca Fat Frumops cel Fara Palos s-a barbierit de mucii de pe frunte si a dat puternic cu ei in farfuria bunului simt nu arata altceva decit faptul ca acest individ nu face parte din speta umana. Eu unul o sfatuiesc pe Gabi sa invite la urmatoarele emisiuni pe altcineva din partea PDLúlui, de pilda pe foca de la circ imbracata in burkha portocalie. Din punct de vedere al mesajului transmis pe aceasta cale de guvernanti prin distinsii ei reprezentanti, foca ar putea lamuri mai bine citeva aspecte esentiale, de genul de ce s-au redus subsidiile la haring, etc.

    La buna tiparire.

  8. Victor, chiar crezi ca rezolvi ceva daca le raspunzi acestor chestii la fiecare in parte?
    Iti dai seama ca cine a vazut secventele a inteles clar ce s-a intamplat acolo. Restul sunt doar baliverne care nu fac altceva decat sa-ti faca draci. Calmeaza-te, asta e nivelul lor.

  9. victor, laudabil gestul tau colegial dar oricat ai incerca sa pledezi, exista un adevar peste care nu o sa poti trece:
    – stii de ce niciodata firea nu o sa fie (la fel ca si) ciutacu?
    – simplu: pt ca tu (oricate simpatii sau antipatii personale ai avea, pe care le si anunti public) nu ai iesi pe post, cu cateva ore inainte de a se termina alegerile, sa-ti pui poalele in cap.

    P.S. – din punctul meu de vedere, “boureanu” nu e o scuza. care “boureanu”?

  10. @Vlad Razvan: inca ma ambitionez sa cred ca un om normal nu poate comenta ce nu vede/citeste si ca, indiferent de care parte a baricadei te afli, se poate purta un dialog rational, in care albul e alb si negrul e negru.

  11. Ce nu inteleg eu este comportamentul tipic misogin al unora, si nu ma refer numai la barbati. Sa ne imaginam urmatoarea situatie: in locul Doamnei Vrinceanu-Firea s-ar fi aflat un Radu Tudor sau Victor Ciutacu sau Valentin Stan sau Mugur Ciuvica sau …. (adica un moderator, analist etc. dar barbat) ar fi avut acelasi tupeu Boureanu? Sa fi tupeist si arogant cu o femeie e foarte simplu si oricum nu-i prima data. In plus, nu era el invitat in emisiune (oricum nu-i decit “accesoriu” de facut zgomot in PD-L) ca ceva inteligent oricum nu poate spune, iar scopul lui era sa faca praf emisiunea si atit. Da! poate ca nu era mai bine cu Geoana, dar cu siguranta era ceva mai democratic si gasca aflata acum la putere nu ar valorat nici cit a ceapa degerata.
    Si inca ceva Boureanu este parlamentar asa ca este platit din bani publici si are obligatia sa de-a socoteala cu ce se ocupa, insa Doamna Firea este platita din bani privati (respectiv reclame) asa ca nu inteleg cum trebuie sa accepte tot felul de mitocani numai ca sint politicieni si sa fie si total impartiala. Ei cind mint, fura, dorm sau lipsesc in parlament sint impartiali? au respect pentru alegatori sau daca sint acolo sint niste zei carora li se poate permite orice.

  12. Ziceam ca subtitlul este o provocare, pentru ca ne introduce in domeniul SF. De fapt toate actiunile politrucilor portocalii seamana izbitor cu actiunile cyborgilor humanoizi, cu marea diferenta ca acestora li s-a implantat o inteligenta artificiala, ori politrucii portocalii sunt imbecili, dar poseda un tupeu prin care ei pot deveni Terminators, ei pot deveni cyborg killing machines, doar ca nu sunt trimisi din spatiu ci de basescu si boc pentru a-i ‘termina fizic si psihic’ pe toti acei care mai pastreaza niste trasaturi normale umane.Cum ne putem feri de ei?

  13. pt ce-i mai invitati pe toti frustratii?…CNA-ul va obliga neaparat?

  14. Sunt intru-totul de partea d-nei Gabriela,in inidentul cu BOUreanul,un cretin, dezechilibrat,nesimtit,un dobitoc ordinar,clona bulbasei basila.Toata lumea il cunoaste,atat pe el cat si alti cretini portocalii.Si atunci ma intreb de ce ii primiti in emisiuni?Numai sa-si bata joc,atat de voi cat si de noi,prin minciunile,imbecilitatile pe le debiteaza mereu?Acest lucru ne determina sa schimbam imediat canalul,asa cum am facut si alaltaseara,cand am vazut gibonul prezent in emisiune.Am scris despre acest lucru,atat eu cat si multi altii,atat d-nei Firea,cat si d-lui Gadea,Ciutacu,dar toti acestia s-au facut ca “afara ploua”,iar consecintele se vad.

  15. Draga Victor , din respect pt. optiunea ta nu mi-am permis sa-ti trimit un comentariu la fel de aspru ca ceea ce am mai scris pe alte bloguri referitor la GAFA (si asta spus “finut”) lui Gabi Firea… De mitocania , tupeul , nesimtirea , iritabilitatea si stilul provocator al lui Boureanu nu mai insist deoarece SUNT NOTORII !!!! Comportamentul lui s-a incadrat EXACT in ceea ce STIAM DESPRE EL , iar despre riposta Gabrielei nu am sa dezvolt aici …
    Totusi , mi-am permis sa revin pe aceasta tema deoarece EU NUMAI INREGISTRAREA DE PE SITE-ul ANTENEI 3 AM VIZIONAT-O SI INCA DE 3-4 ORI , si de fiecare data am vazut si auzit EXACT ce a vazut si auzit @Printul Eharn , @nume_necesar , @sfx , @anonamemouse , etc. …, iar tu sustii exact contrariul… Imi pare rau , dar ori noi traim in universuri paralele ori …. , dar mai bine tac…. !!! 🙁
    Regret sincer si cele intamplate Gabrielei Firea si faptul , ca de data asta , nu pot fi de acord cu tine… (ma refer la MODUL de a privi evenimentele si nu la atitudinea colegiala care mi se pare fireasca si , cum am spus , de nota 10)

  16. Tericeanu l-a aruncat ca pe o masea stricata. L-a luat marinarul de bun acum cind il facea betiv. Ce mai vreti fratilor! Ce pretentie aveti de la aceasta tara.

  17. Cat timp trepanatii pedelaci nu au mai aparut la tv afost excelent.Acum au revenit…
    Nu va inteleg; de ce mama dracului ii mai invitati pe aia la emisiuni? Masochism? Credeti ca va creste audienta? Sau de ce?
    Daca as fi de-al lor, m-as uita pe labe 1 ari lo otv. Dar n-am nevoie! Si pentru ca gasesc ca modul vostru de gandire este apropiat de al meu va privesc cu placere. Asta pana apar provocatorii. Iti pot descrie si modul de actiune; dar de fapt cei care scriu si citesc aici il cunosc singuri. Si atunci intrebarea :
    De ce ii invitati?
    PS
    O intebare: Pe blog incearca capusele sa intre? Sunt cativa pe site (JN, Antena3) care, fara sa fie cenzurati, fac adevarate minuni; unu EDGAR, una Eliza si altii, dracul sa-i duca; Eram curios daca au incercat sa intre si aici.
    PPS
    Doamna Firea n-avea ce sa-i faca gunoiului. Chiar daca ar fi gresit, nu o sa fiu io obiectivul lui peste, ca… La asa jeguri, poate sa le spuna ce-i vine la gura; pentru mine aia gresesc ca traiesc. Crapati si muriti jeguri ordinare, s.c.l….

  18. Iti dai seama ca oameni ca asta ne conduc?….eu raman siderat cand vad ce fel de personaje ajung in varful politicii romanesti. Parca ar fi copil de gradinitza, ma mir ca nu a plans dand din picioare, ca de ce orban a vorbit mai mult….nu am vazut emisiunea pt ca sunt plecat din tara dar o felicit pe D-na Firea pt atitudine.

  19. e vina gabrielei firea pentru ca l-a invitat la emisiune. comportamentul lui boureanu nu e deloc suprinzator. dimpotriva, e foarte previzibil…

  20. Da am citit, dar am mai scris doua inainte de asta a treia. Am crezut ca e trendy sa fiu idiot si ca tu ti-ai propus azi, sa raspunzi doar interventiilor cretine…

  21. Sunt clar.ferm si sigur de partea lui Gabi.Boureanu este un obraznic,un nwcivilizat,lipsit de cei 7 ani de acasa si un frustat caruia nu merita sa i se dea atenie.Totodata tin sa apreciez spiritul de echipa al Antenelor.

  22. 1. doamna gabi cunoaste metehnele si antecedentele lui boureanu (a mai facut asa ceva la rtv) si totusi nu se poate abtine sa nu il invite
    2. doamna gabi nu se poate abtine si provoaca invitatul, oprind metodic frazele si rationamentele acestuia
    3. doamna gabi incepe seria “usa cortului”, gasind un interlocutor pe masura
    4. doamna gabi nu are remuscari a doua zi fata de incidentul cu pricina – a vrut sa razbune lumea si nu regreta nimic – cineva trebuia sa ii dea o lectie
    5. doamna gabi are obiceiul de a se lua si de altii prin propriile emisiuni – vezi tanti iorga de la cna

    doamna gabi e chiar o doamna. incredibil de ambitioasa. elevata as spune.

  23. @Victor Ciutacu: asculta dracu’ bucata de emisiune de pe Evz si binevoieste sa realizezi ca nu e ok scriptul. esti surd? Gabi Firea zice de Toaleta inainte sa zica Boureanu de “ce mancati in fiecare zi aici”. Au facut apropoul la rahat aproape concomitent, dar daca asculti atent, Firea a zis de WC cu 1 sec,2- iar boul de Boureanu a reactionat. Asa cum probabil si tu ai fi reactionat, daca doamne fereste erai pe la B1 tv si te lua vreuna deacolo la modul asta.

    Deci, scriptul pe bune este:

    “Firea: Aţi mâncat ceva stricat?
    Gabriela Vrânceanu Firea: Domnule Cristian Boureanu, dar ce-aţi mâncat? Aţi mâncat ceva stricat înainte de emisiune?
    Cristian Boureanu: Nu ştiu. Am mâncat ceva la dumneavoastră aici.

    Gabriela Vrânceanu Firea: Ceva de pe jos? Ceva de la toaletă?
    Cristian Boureanu: Am găsit aici pe masă ce mâncaţi dumneavoastră în fiecare seară aici.

    Gabriela Vrânceanu Firea: Dar chiar nu vă e jenă?”

    Si data viitoare iti recomand sa asculti personal chestiuni de genul asta. Dura fix 5 minute, si nu erau pixeli albastri peacolo. Se aude destul de clar.

    In fine, daca o tii si o tii pe a ta, asta e. Eu ziceam de ce s-a intamplat, n-am sarit cu epitele la adresa Gabrielei Firea.

  24. @Andrei: esti incorigibil! ti-am subliniat, ca la prosti, cateva randuri mai sus, inceputul conflictului. da’ tu nu esti prost, ci doar rau-voitor.

  25. D-LE CIUTACU,din pacate nu pot sa va urmaresc la tv in seara asta,ca nu m-ai merge cablul de vreo 4 ore si ceva,a picat si nimeni nu-si da interesul sa faca ceva,sunt atat de nervos ca daca as avea un pistol i-as inpusca pe nenorocitii astia care in ii doare in cot,banii stiu sa ti-i ia,arde-i-ar focul iadului. CU ACELASI RESPECT

  26. Ce dezbatere aprinsa . Nici macar de curiozitate n-am urmarit filmuletul acela . Am citit transcriptul pus aici in diverse variante si n-am priceput nimic – dar nu mi-am propus asta . Sa ma ierte Dumnezeu , dar vorbim de Boureanu si Firea . Adica : “bai , nu ti-e rusine sa furi (si sa mananci rahat toata ziua ca sa te lase aia sa furi)?” Replica : “da’ tie nu ti-e rusine sa umbli fara batiste in buzunar?” Cam aici ne aflam .

  27. 1 Asta mi-a fost prima interventie:

    Firea a gresit.
    A gresit foarte tare, pentru ca unu la mana l-a primit in studio pe idiot, cand invitat a fost altcineva. Doi la mana a gresit foarte tare pentru ca nu i-a crapat creierii in direct, cu lap-topul, cu un scaun, cu orice la marlan. Trei la mana a gresit pentru ca nu le-a scapat doua perechi de palme carpelor, viermilor din studio care se considera barbati si nu au aparat onoarea unei doamne. (Si nu-mi ziceti de orban c-a fost jalnic de penibil)
    Ce fel de suflet de slugi puteti avea cei care pretindeti o atitudine civilizata fata de shleahta de criminali care au vandut viitorul copiilor vostri si va omoara batranii?

    De anonamemouse pe 2 June 2010 la 16:06

    2 Asta a fost a doua interventie:

    Victor Ciutacu, pe cuvant cea mai desteapta decizie cand ai zis ca te dai batut si nu te mai zbati pentru cretini. Pai atunci nu-ti manca neuronii cu fiecare jeg, care intelege ca ar trebui sa pastrezi un distant echilibru profesional si-o eleganta atitudine deontologica, fata de reprezentantii unei bande de talhari si criminali care tocmai extermina batranii tarii iar in momentul in care te intalnesc in loc de buna ziua itzi tzapa o flegma intre ochi. Deci …

    De anonamemouse pe 2 June 2010 la 17:31

    3- Apoi am intrat in disperare si am scris una pe invers. La care ai si raspuns.

  28. Victore,revin,esti de laudat,esti un bun coleg bla bla bla!!dar Firea nu are ce cauta langa voi!!stii care e problema?mi-e ca o sa-ti dai seama (cu toate ca eu cred ca stii deja)prea tarziu si o sa te pomenesti “injunghiat” pe la spate de dansa!!

  29. Gabi!Gabi!Gabi!Eu procedez acum ca acei microbisti la un meci de fotbal.Nu stiu cum altfel sa imi arat sustinerea fata de ea.

  30. inca ceva:gasesc si eu cativa,sa mergem putin la libidinosul ala de nasu’ sa-i batem putin in geam??e incredibil cat de sclav poate sa fie parvenitul asta!!

  31. aha
    nu citisem decat comentariile.
    n-am vazut ca ai subliniat(bolduit, mai exact) chestii.

    Dupa parerea mea de rau-voitor, sclavul lui Boureanu, CONFLICTUL A INCEPUT DE LA CE AI BOLDUIT, INSA A DEGENERAT PRIN APROPOURILE LA CACAT! Ca de certat ne certam si noi aici, intr-un fel, da una e sa te certi, si alta e sa te injuri.

    E decent ca un moderator sa-ti taie microfonul, ca dee, se mai incing spiritele, dar e cam de porc cand te acuza de fecalofagie. Gresesc?

  32. Sincer sa fiu nu ma dau in vant dupa felul de-a fi al D-nei Firea,insa modul in care s-a comportat bourenu (al carui nume s-a transformat in renume)este de-o mojicie incredibila.Comportamentul sau denota proasta crestere si arata ca omul (pardon,animalul)nu reuseste sa scape de anumite complexe.Sunt convins ca se va gasi cineva sa-i scoata dintii din gura.

  33. @Neica Iordachele Gudurene n-am ce face tre’ sa subscriu!!! Cat timp gaozele n-au aparut pe antene am fost super-hepi. Civilizat, indiferent de opinii, contrare sau nu, presarat cu momente de umor subtil, orice program al antenelor era o multumire sa-l urmaresc. Cum i-a dezlegat bosinosul si le-a dat liber – gata – s-a terminat cu gingasia!Acuma… stiu si eu, i-or mai invita, nu i-or mai invita problema e ca daca tot ii bal sa vina Pora la doamna Grecu. Deja am inceput sa “derulez” filmul. Pariati ca si-o fura Pora? Si ca elegant se va purta Grecu?
    Aaa! Si-am mai observat un comentariu al cuiva care se pricepe. Nu comentez calitatile d-nei Firea dar de un lucru pot fi sigura. O vad oricand “injunghindu-si” un coleg pe la spate. Am observat in multe comentarii punandu-se accent pe principala calitate a d-nei Firea: ambitia! Asa cred…Si daca, madame l-ar fi pocnit cu laptopul in cap pe Bou_reaunu, scurt si cuprinzator, fara alte comentarii de mahala, pe cuvant ca ma facea un om fericit, indiferent cat ar fi tocat unii gestul.

  34. Gabriela Firea a facut poate mai putin decat ar fi facut altcineva in situatia aceea. Eu, de exemplu, ma rugam fie sa-l pocneasca Orban pe BOU, fie ca insasi doamna Firea sa-i arunce cu ceva in mutra aia de “baiat CRETIN cu munci in freza”. Cata placere mi-ar fi facut sa-l carpeasca careva pe limbricul asta, aceeasi placere pe care as fi avut-o sa-l vad pocnit pe Hoara!

  35. Apreciez solidaritatea profesionala si, mai mult ca sigur, umana fata de doamna Gabi Firea. Desi faptul in cauza o sa iti aduca multe batai de cap. Citesc unele comentarii si ma crucesc…in continuare multa lume gandeste pe stereotipiile paguboase injectate de oranji.

    PS: Am observat ca in casuta editoriala a Jurnalului National figureaza si Mircea Badea. De mult timp nu am mai citit un editorial semnat MB. Pe cand ceva asa, Victor?

  36. La emisiunea dnei Firea am inteles de ce nu face Mircea Badea emisiuni cu invitati.Eu sunt o persoana foarte calma dar nu as fi rezistat.

  37. Doamna Firea nu a avut nicio vina.Nu mi-a venit sa cred ca tupeu jegos a avut acel om .

  38. Gabi Firea a cazut un plasa lui Boureanu. A gresit. Dar e o dovada ca e doar un om. Boureanu a demonstrat a x-a oara ca nu e. Si tie felicitari pentru solidaritate.

  39. A lipsit reactia femeii fata de un derbedeu care o injura: doua perechi de palme, aplicate repede, cu forta. Jap, jap. Nu cred ca s-ar fi pus in discutie siguranta fizica a Firei. Asa, cum ar fi trebuit sa fi reactionat femeia care a fost invitata pe masa, de T. Basescu, pt. a-i arata, parca, modul in care se acorda primul ajutor. Jap, jap, doua perechi de palme peste bot! Reactia normala a unei femei. Ori, cand acelasi individ, T. Basescu, a sustras un telefon unei femei. Reactia normala ar fi fost…jap, jap,…Ciutacule, noua, roamanilor, ne-a lipsit intotdeauna JAP, JAP-UL!

  40. Pe cat de indaratnici si de naivi sunt multi concetateni de-ai nostri, ma mir ca Basescu nu s-a gandit sa taie 50%din pensii si salarii.
    Baseanu, Boculeanu, Boureanu…tot un drac!

  41. Eu sunt de acord cu dumneavoastra domnule Ciutacu, in linii mari. Singura gresala a doamnei Firea a fost ca i-a raspuns provocarilor acestui lingau, nu trebuia. Cand a inceput sa o jigneasca trebuia sa ii inchide microfonul imediat si sa nu intre intr-o polemica cu Boureanu. Eu nu stiu ce inseamna sa moderezi o emisiune dar este posibil sa dai afara un invitat?? sa ceri pausa si sa-l dai afara…

  42. “BOC SE CACĂ PE EL DE FRICĂ”

    Asta e titlul ultimului articol de pe blogul elementului Iordache Roxana.
    De la o vreme vorbeste ca un porc si a inceput sa fumeze pipa.

  43. boureanu are ceva din tupeul gretzos al lui basescu. si stie asta da` mai stie ceva, el n-o sa viziteze atatea “biblioteci” cate a vizitat fostul marinar decat in scop turistic. si nici n-o sa-l caute colegele de partid noaptea…de unde frustrarea etc.

  44. Nu pot sa trec sub tacere ‘violetul’ care incadreaza oarecum pozele celor doi ‘protagonisti’: jurnalistul de investigatie Victor Ciutacu si realizatoarea emisiunii Stirea zilei, Gabriela Vranceanu Firea. Poza nu este foarte recenta ca prea sunteti tineri, frumosi, voiosi, plini de seninatate, sinceritate.O poza in care sunteti ‘dressed to the teeth’cu un pic de violet in cravata ce o poarta D-l Ciutacu, un pic de violet in accesoriul D-nei Firea.Sunteti reprezentantii ‘violetului’ antenelor. Nu ar putea spune nimeni ca ati avut, sau ati avea ceva de impartit vreodata; sunteti ca doi prieteni buni, care slujesc acelasi scop, care se sustin in orice situatie. Asa sa fie!

  45. “Peshtele de la cap se-‘mpu’te… si se curata de la coada.” Lacomia politicienilor descurajeaza initiativa onesta… presteaza doar pentru ei insisi… Nu fura, doar isi insusesc cu spirit de initiativa munca celorlalti… ca sa-si plateasca ratele.

    Trebuie sa fim solidari acum cand toti “profitorii” s-au indatorat in perioada 2007-2008 cand tara “mergea rau”… ?!? Sa-i ajutam sa plateasca ?

    BANCILE NU POT SA FACA PUBLICE LISTE CU MARILOR POLITICIENI CARE NU AU MAI ACHITAT RATELE LA MARILE CREDITE IPOTECARE ?? DAR DENUMIREA FIRMELOR DATORNICE ? EXISTA SI FIRME-FANTOMA ? CRIZA=LACOMIA BANCARA SI POLITICA CARE A URMAT … TRENDUL CASTIGURILOR FACILE DIN SPECULA IMOBILIARA ?

    Totul a inceput in anul 2005, odata cu Legea 247 a “Aliantei DA” privind retrocedarile de terenuri… cand au inceput sa si modifice actele de proprietate emise anterior si sa retrocedeze altora terenurile initial inscrise in titlurile respective… Dupa care PD(L) a iesit de la guvernare in 2007… ca sa nu se poata spune ca ambele partide sunt la “pascut pamantul altora”… PD(L) avea sanse mai mari sa revina la putere in caz ca boborul apuca sa se prinda ce se intampla cu “retrocedarile”… PNL cu 15% a “guvernat singur” ??!! Restul aveau treaba la comisiile locale si judetene… Faceau rost de terenuri pentru viitoare afaceri… Nu era loc de finantari europene in 2007 in agricultura… mai intai unii se asigurau ca vor deveni mosieri… credite cu nemiluita si cumparat terenul de pe titlurile de proprietate modificate pentru ascunderea neregululor si totodata a terenurilor nou retrocedate… Speculanti lacomi…

    Atat de rau a mers economia in 2007 si 2008 incat au excelat cumparand cu nemiluita…”imobiliare = succesul suprem in afaceri”… visand la cat de usor pot deveni bogatii mosieri de maine… DACA vor rambursa creditele…

    Pentru asta trebuiau sa ramana la putere… sa poata ciurui portofelul public… lasat gol de guvernul liberal.. nu-i nimic… cand a venit criza si bancile au cerut banii sau noi garantii… s-a apelat la centura de siguranta (castitate) a FEMEII si s-au imprumutat serios… o parte din bani ca sa linisteasca bancile… si o parte pentru portofelul public… ca sa fie acolo ceva de cheltuit, pardon… ciuruit… caci creditorii trebuie sa-si primeasca inapoi banii…
    Dar criza profunda… sau portofelul trebuia alimentat permanent cu bani pentru a fi ciuruit…. altfel camatarii se vor alege cu pamantul ipotecat… si atunci… cosim pensii, cioplim salarii ca sa umplem permanent portofelul de unde se ciuruiesc banii pentru ratele care trebuie rambursate la banci…

    E nevoie deci de o mare solidaritate… altfel boierii de maine vor fi bancile si nu politicienii… CRIZA BATE HOTZIA… Camatarii au sanse mari sa-i execute pe unii pentru ca nu tot ce se planifica se duce la bun sfarsit intotdeauna… Dar intotdeauna se curata banii de la coada… de la solidaritate… de la popor…

    Rmanika s-a indatorat ca sa traiasca lacomia bine… pusi sa aleaga intre afaceri si partid… se intorc unde sunt banii… iar unii sunt deja cu ochii dupa finantarile europene… altfel sucombam cu totii… si se poate lasa cu tzepe inalte pentru unii dintre boiari…

    BUJETARII au avut acces la acte… si au fost inghesuiti cat mai multi cu salarii cat mai mari… Afacereile imobiliare duduiau….

    Acum e riscant sa-i dai afara pe bujetatzi… deja unii stiu prea multe… pot si indica directii in spatii cu multe dimensiuni instelate… mai bine ii tii aproape si tai de la to(n)ti… Restul castiga din cheltuielile statului… din contractele incheiate “elegant”… si… toti tac si ne explica e unde vine criza… stim!
    Si se poate si dovedi cu acte… asa cum se va dovedi mai devreme sau mai tarziu… restul e melanj intre lumea finantelor si lumea politica…
    Terenurile au fost si sunt miza… Asta este realitatea… priviti spre resusele pe care le-au poftit pe-aici… gaze petrol, agricultura… dobanzile sunt platite catre cate % banci romanesti si cate % straine ? Romania e deja tara lor. Scapa cine poate… Ciuruirea portofelului public este ocupatia de baza… sau mai bine zis… poporul trebuie “stors”, “muls bine” si apoi chiar “frezat” ca sa-i stea parul bine pe cap…

    Contributiile lunare nu mai sunt baza de calcul pentru pensii ? De ce nu ? Ne-am integrat un sovietele europene ? KAMATARII si POLITICIENII in cardashie pentru rekuperarea creditelor prin mulgerea portofelului public…. Asta inseamna integrare!?

    O suma de 20 euro acumulati lunar timp de 40 de ani si bonificati lunar cu o rata anuala a dobanzii de 5% asigura o pensie de 227 euro vreme de aproape 16 ani ! Cat au contribuit pensionarii ?

    Daca un salariat a achitat – alaturi de firma care l-a angajat – o contributie reprezentand 20 de euro lunar catre fondul public de pensii pentru o perioada de 40 de ani (=480 de luni)…

    Daca Statul a utilizat contributiile respective vreme de 40 de ani si incepe sa plateasca pensia dupa cei 40 de ani…

    Daca STATUL ar fi fost o banca care ar fi platit o dobanda de 5% pe an pentru cei 20 de euro… bani pe care ii colecteaza lunar in fondul de pensii de la salariat …

    Conform calculului financiar care porneste de la aceste cifre si bonifica lunar sumele existente in fond cu dobanda aferenta ratei de 5%…

    din suma totala acumulata in fondul de pensii… unui pensionar i s-ar cuveni lunar o pensie de 227 euro vreme de aproximativ 16 ani (15 ani si 10 luni)

    Atentie la faptul ca plata pensiei lunare nu epuizeaza suma totala din fondul de pensii la sfarsitul celor 40 de ani. Astfel suma ramasa in fondul de pensii dupa plata fiecarei pensii lunare este bonificata in continuare cu 5% (se scade periodic – lunar – doar pensia platita de 227 euro, iar suma din fond ajunge la 0 dupa cei aproape 16 ani )

    Sclavia este pozitia rezervata pentru geto-daci… ?!? Cred ca Dracula se intoarce in cripta.

  46. D-le Ciutacu, sunt convins ca nu ati scris randurile articolului NUMAI pentru ca “ma enerveaza ingrozitor linsajul mediatic unidirectional”, pentru ca “solidarizarea” trustului Intact este fireasca, si pentru ca D-na Firea v-a ajutat facand o editie speciala in meciul Dvs. cu basescu. Ati fi scris oricum, ati fi scris pentru ca aveti un crez, un ideal al jurnalistului cinstit, care nu poate sa treaca pe langa “tupeul””ipocrizia” unui politruc portocaliu, unui ziarist portocaliu fara sa nu le stigmatizeze. Si bine faceti!

  47. Ei, asta-i !!! Ce ma oftic, ce ma oftic ! De ce a trebuit sa avem ghinionul sa refuzi invitatia in seara aceea?! Sunt convinsa ca altfel ar fi decurs discutia si ca ” d-l” Boureanu ar fi primit mai mult decat ceea ce “merita”. Chiar mai mult decat de la Dinescu

  48. Domnule Ciutacu

    Am avut un prim impuls sa scriu “Victor”, dar mi-am dat seama ca, in ciuda faptului ca suntem cam de-o varsta si obisnuiti sa lucram intr-un mediu care nu mai e scortos, totusi nu ne cunoastem, eu doar pot sa spun ca va citesc si ca va urmaresc uneori emisiunea.

    Am fost de partea lui Gabi Firea atunci cand toti o atacau, iar ea abia isi inmormantase sotul, chiar daca nu mi-e simpatica. Insa, chiar daca tie ti-a venit sa-l pocnesti pe Hoara, te-ai abtinut. Si mie imi vine sa-I pocnesc pe toti astia de “cica” ne conduc, dar nu ma duc sa-I scuip la colt de strada. Ca Boureanu are de foarte multe ori un comportament neadecvat o stim cu totii, dar rolul lui Gabi Firea era sa-l tina in frau cu expresii decente. Pentru ca daca ne dorim circ ne uitam la Corneliu Vadim Tudor.

    Cu bine

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.