Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > O seară cu Boureanu, Hoară şi Urban

O seară cu Boureanu, Hoară şi Urban

Scriu aceste rânduri fiindcă, în primul rând, mă enervează îngrozitor linşajul mediatic unidirecţional al colegei mele. Femeia asta, incredibil de puternică şi ambiţioasă, care a făcut nişte eforturi uriaşe de natură psihică pentru a trece peste o cruntă dramă de familie, e lovită din toate părţile fără pic de recurs.

C.V. Tudor a făcut-o, pe pagini întregi, fără ca vreunul din deontologii sensibiloşi să se mai urzice, traficantă de cadavre când – iartă-mă, Gabi – femeia stătea cu mortul pe masă. Iar frustratul de Cristian  Boureanu – care, de când l-a lăsat prima nevastă pentru naşu’ Sebastian Vlădescu, vede obsesiv amante-n toate femeile care-i ies în cale – a acuzat-o insinuant că se ţine cu Călin Popescu Tăriceanu. Ca om care ştie cum se comportă la tv provocatorii de meserie ai partidului portocaliu, iar episodul în care era să-l cârpesc pe Marcel Hoară tot la “Ştirea zilei” mi-e apogeul mărturiilor, o înţeleg perfect. Cyborg să fii şi tot te lasă circuitele.

Integral, aici

P.S. Sunteţi cât se poate de liberi să nu vă placă în scris Gabi Firea sau atitudinea ei, dar, cel puţin aici, pe proprietatea mea, sunteţi obligaţi s-o faceţi cu decenţă

UPDATE: Pentru cei care insistă să repete ca papagalii “Firea a început”, reproduc din script secvenţa care a declanşat furtuna. Asta ca să terminăm cu mistificările.

“Gabriela Vrânceanu Firea: Dar dumneavoastră înţelegeţi ceva din economie? Vă rog frumos să ne liniştim… Domnule Cristian Boureanu, am o întrebare pentru dumneavoastră…
Cristian Boureanu: Nu. Nu vreau să răspund la întrebările dumneavoastră.
Gabriela Vrânceanu Firea: Păi atunci de ce aţi venit? Vă rog frumos să vă ridicaţi să plecaţi.
Cristian Boureanu: Păi domnul Ludovic Orban v-a răspuns la vreo întrebare?
Gabriela Vrânceanu Firea: Mi-a răspuns la toate întrebările.

Cristian Boureanu: La ce întrebare a răspuns? Eu am văzut că a ţinut un discurs politic. Dumneavoastră l-aţi întrebat pe domnul Ludovic Orban cum de s-au dublat cheltuielile publice în patru ani, deşi productivitatea muncii a scăzut? Aha, nu vă plac chestiunile sensibile. Domnul Ludovic Orban a vorbit 10 minute şi a ţinut un speech…

Gabriela Vrânceanu Firea: Domnule Cristian Boureanu, dar ce-aţi mâncat? Aţi mâncat ceva stricat înainte de emisiune?
Cristian Boureanu: Nu ştiu. Am mâncat ceva la dumneavoastră aici. Am găsit aici pe masă ce mâncaţi dumneavoastră în fiecare seară aici.”

Comentarii

comentarii

Similar Posts

247 thoughts on “O seară cu Boureanu, Hoară şi Urban

  1. @Printul Eharn: da’ uitati-va, Dumnezeule, la inregistrare (e pe site-ul A3). v-ar fi mult mai util decat sa bateti campii aiurea-n tramvai. n-am zis ca Gabi ar fi fost vreo victima inocenta, ci am vazut emisiunea si am citit integral scriptul inainte sa ma apuc sa scriu.

  2. Fara sa fiu barbat, fara sa fiu “tare-n muschi”, asa i-as trage o mama de bataie acestui individ de-a dreptul insuportabil ! BOU-reanu este cea mai infecta creatura dintre pedelaci. Domnule, parca i-a ales si i-a cules ! Parc-as facuti de-o mama : obraznici, tupeisti, prosti, increzuti si lipsiti de cei sapte ani de-acasa ! Daca as fi varul, amicul sau colegul doamnei Firea, l-as astepta pe asta, si la adapostul “preietenosului ” intuneric, i-as trage, domnule, o mama de bataie, sa-i stalcesc mutra aia imposibila ! Na, ca m-am racorit si eu !

  3. dna Firea a reactionat chiar decent as putea spune! Boureanu a fost mitocan, mojic, nesimtit! Parca e un caine turbat caruia i s-a luat osul. M-am saturat de oamenii astia!

  4. Prea mult zgomot pentru nimic.
    Ecest boureanu nu este decat un pechinez scos la inaintare de pd-l sa latre si sa faca scandal cand este necesar.
    La asta este bun, trebuie sa recunosc.
    Latra, maraie si sa gudura pe langa stapan dupa ce face frumos prin studiourile de la tv.
    Apoi, dupa cum s-a dovedit, este aruncat in fundu-l curtii la pastrare pt alte vremuri grele.
    Si nu este singurul catelus care a latrat la alegeri zilnic si apoi a fost bagat la loc in cusca.Pe stapan il gasiti la cotroceni.
    Data viitoare sa-i scoateti din studio pe sus cu paza ca este proprietate privata.

  5. Era de asteptat.Ori de cate ori este nevoie de o diversiune este trimis impotentul asta.Hoara este doar tampit si nu are deloc simtul scandalului,aparitiile lui sunt enervante in sine.Cu Boureanu este altceva,este trimis special pentru ca are “stil”.Acelasi stil de derbedeu ca stapanul sau Realesu’…fa gat,da-te in spectacol fii cat mai impertinent si musai fata de femei.Sau fata de copii,depinde de cine-i mai aproape.Ca doar suntem “barbati”ce aia a mea!

  6. Chiar voiam să îi invit pe cei care nu au văzut atunci, să urmărească înregistrarea de pe A3. E şi de calitate…
    Eu ştiam că Boureanu era de mult insuportabil, ca în orice emisiune, nu voia să răspundă la întrebări, declarând cu subiect şi predicat acest lucru, a provocat, a insinuat, a fost…el însuşi. Acum Gabi, nemaiputând să reziste, PENTRU CĂ NU ESTE ROBOT, ci om, a spus, aşa cum m-am exprimat la articolul anterior, ceva “mai puţin indicat”: chestia cu mâncarea stricată. Mamăă, şi de aici o întreagă dezbatere. Adică Gabi trebuia să-i înghită mârlanului tot ce avea de gând el să scoată pe gură, să permită compromiterea emisiunii, că asta începuse să se întâmple şi s-a şi întâmplat parţial ş.a.m.d. Şi totul în numele unui nu ştiu ce fel de profesionalism.
    Şi în condiţiile în care unii dintre noi, foarte mulţi, au deja nervii puşi pe bigudiuri. 😛

    Bun. M-am plictisit.

    GABI FIREA, FELICITĂRI PENTRU CĂ AI FOST ÎN STARE SĂ FACI CEEA CE ALŢII (BĂRBAŢI) NU AU FOST ÎN STARE!

    Acum ar fi bun un nou subiect de discuţie. 😀

  7. Victor Ciutacu, pe cuvant cea mai desteapta decizie cand ai zis ca te dai batut si nu te mai zbati pentru cretini. Pai atunci nu-ti manca neuronii cu fiecare jeg, care intelege ca ar trebui sa pastrezi un distant echilibru profesional si-o eleganta atitudine deontologica, fata de reprezentantii unei bande de talhari si criminali care tocmai extermina batranii tarii iar in momentul in care te intalnesc in loc de buna ziua itzi tzapa o flegma intre ochi. Deci …

  8. am vazut,din nefericire,emisiunea in direct si nu cum este pe site trebuia sa-l intrebe,fara rusine,daca a tras ceva pe nas,pentru ca dupa cum se purta primea un raspun afirmativ

  9. Ma provoaca subtitlul articolului din JN:”Cyborg sa fii si tot te lasa circuitele-n fata tupeului politrucilor portocalii”, dar primadata scriu un “preludiu” la acesta.
    Hah! Deci dumnealui bou-reanu nu era chiar asa de imbecil ca macar ulterior sa nu declare ca “imi pare rau ca nu m-am putut abtine pana la capat”, dar mintea lui ingusta nu l-a mai ajutat sa recunoasca ca el a provocat tot scandalul. Ce sa spun de Doamna Firea?! Tot ceea ce am spus de “n” ori vis-a-vis de dumneaei si toti ceilalti din echipa antenei 3,2 ca este o profesionista de exceptie,intransingenta, bataioasa, care a folosit un moment cam nefavorabil sa se racoreasca spunand:””..i-am razbunat pe toti cei pe care i-a intimidat sau jignit Boureanu.”Pacat ca nu sunt jurnalist, moderator ca raspundeam si eu la fel la asa o provocare grosolana.

  10. Nu le-au mai ramas decat jignirile, pentru ca nu mai sunt in stare sa formuleze fraze fara minciuni, acum li se intorc toate, asa ca aplica tactica atacului, oricum numele acestui pd-list jigneste regnul animal. Un sfat : nu-i mai invitati la emisiuni, era mult mai bine fara ei, ma scarbesc.

  11. M-a uns la inima cind D-na Firea L-a pus cu botul pe labe pe boul de Bourean.E tare nesimtit si badaran dobitocul ,bine ca nu-i merge cu peste tot.

  12. Nu ma mai mira nimic…

    Povestea mea poate parea incredibila,de fapt pentru mine chiar e greu de crezut … inca parca visez un vis urat…

    Datele problemei circulam cu masina prin Bucuresti,ma opreste un echipaj de la ordine publica cerandu-mi actele inclusiv permis talon RCA etc … le dau si pleaca cau ele. imi sunt inapoiate actele si sunt anuntat ca voi primi acasa un PV pentru intoarcere pe linia continua in alt loc din Bucuresti … zic bine bine dar am obiectiuni…nu conteaza si au vrut sa plece … am apelat 112 cerand un sfat in urma acestui apel si a insistenteleor mele domnii agenti m-au rugat sa-i urmez la sectie…I-am urmat …
    Dupa aproximativ 30 de minute(desi am ajuns in acelasi timp acolo) unul dintre agenti se apuca de completat procesul verbal.L-am rugat sa-mi arate si mie o legitimatie ca sa stiu sigur ca este cine pretinde, a refuzat … ma rog … ceee ce a urmat pentru mine a fost un soc incredibil… tot puneam intrebari si domnul agent incerca sa-mi modifice senul cuvintelor rastindu-se la mine … la un moment dat colegul domnului agent s-a repezit la mine urland aproape m-a atins … domnul care completa procesul verbal m-a informat ca daca nu ma potolesc(sunasem iar la 112 pentru ca aproape am fost luat la bataie) ma va trimite la testare psihologica pentru ca pun prea multe intrebari …

    pe scurt am avut obiectiuni la procesul verbal agentul a refuzat sa le treaca motivand ca nu are loc , a lasat martorul sa plece inainte de terminarea completarii procesului verbal … mi-a smuls din mana si rupt o hartie data de un alt coleg al dumnealui cu lista de audiente la comandantul sectiei …
    la un moment dat am scos telefonul sa caut un numar de telefon(avocat) pentru ca eram intrebat daca semnez PV-ul dar nu mi se permitea sa-l citesc …La acest agentul s-a ridicat si mi-a solicitat sa-i dau telefonul mobil pentru ca fac fotografii la PV?! ;Am refuzat mi-a solicitat sa scot tot ce am in buzunare si sa scot pe masa pentru ca in caz contrar … nu am retinut … iar am refuzat;
    pentru ce as fi fotografiat un proces verbal pe care eu oricum il primeam pe post de copie ?!

    Am adresat o interpelare comandantului sectiei … povestindu-i … oare voi obtine ceva in afara de hartuire si cine stie ce alte greutati ?
    Daca asta e politia de azi … sincer sa fiu nu imi vine inca sa cred . oare ce as putea sa fac ? Sincer imi e scarba cred ca deja e un semn ca trebuie sa parasesc acesta tara.

  13. N-am să înteleg niciodată,si cred că nici nu este de înteles pentru un om cu o logică normală,cum se poate răsturna atât de dramatic scara valorilor într-o societate,încât la un moment dat să ajungă în vârful piramidei numai lichele,derbedei,obrăznicături,oameni pe care oricum i-ai întoarce si i-ai judeca,oricât de îngăduitor ai fi,nu reprezintă nimic;zero absolut.Acasta este o schită de portet pentru ,,marele politician,,al PD,junele Boureanu.Oricâte specimene de acest fel ar avea de înfruntat într-un studio de televiziune,doamna Firea va rămâne mereu ceeace este-o doamnă a televiziunii.Altceva nu contează în acest context.

  14. Stenograma:

    Cristian Boureanu: Dl Orban a vorbit 10 minute si a tinut un discurs, iar pe mine nu ma lasati sa vorbesc…
    Gabriela Vranceanu Firea: D-voastra ati mancat ceva stricat inainte de aceasta emisiune…
    C.B.: Am mancat ceva inainte la dumneavostra…
    GVF: LA TOALETA?
    C.B.: Ce mancati dumneavoastra in fiecare seara aici…
    G.V..F: Dar nu va e jena…
    C.B.: Pai daca ma intrebati asa de urat…

    Cu litere mari, prima jignire, cand doamna sugereaza ca domnul a mancat rahat la toaleta. Domnul raspunde, iar doamna este revoltata.
    Sa nu uitam ca de aici a inceput totul.

    Precizez ca nu sunt portocaliu sau altceva, insa cred ca in acea seara amandoi au sarit calul.

  15. Victor, pana la urma ramane faptul ca dna. Firea s-a coborat la nivelul abject al lui Boureanu si din pacate i-a tinut piept cu “succes”. Asta o descalifica nu numai ca jurnalist dar in primul rand ca om.
    Din pacate, nu cred ca are dreptul sa-si explice comportamentul ci doar sa-si ceara sincer scuze.
    Mai mult, impresia mea este ca dna. Firea a si-a dorit sa-i dea o lectie lui Boureanu. Din pacate nu a fost una din cele mai reusite lectii.
    PS. Dupa “spectacolul” asta am dubii ca dna. Firea mai merita apelativul Doamna. Mai degraba Tzatza. Asa se intampla cand te bagi in troaca: te mananca porcii!

  16. @Alex: am postat eu mai sus. hai, straduieste-te si ridica privirea inca vreo 3-4 paragrafe. voi incercati sa-mi vindeti mie pe bucati scripturile pe care le primesc integral pe mail?
    @PORTOCALIU: doar daca nu sari calul la invective
    @bigradu: e usor sa judeci din exterior. la ce le-am zis eu unora dintre cei de care m-am izbit prin platouri, daca Gabi e ţaţă, ce sunt?

  17. Mie de multe ori mi se pare ca Gabi Firea e prea agresiva in emisiune – fara sa o desconsider complet ca jurnalist, face o emisiune buna, in ultima vreme imi place chiar mai mult decat a lui Gadea, dar de data asta nu mi s-a parut c-ar fi fost agresivitate, mi s-a parut ca i-a scapat situatia de sub control. Ceea ce pot sa inteleg. Sugestiv in acest sens a fost momentul cand l-a intrebat pe Dragnea el ce parere are, el cine crede ca a inceput… 🙂 S-a purtat ca si cum n-ar fi fost moderatoare intr-o emisiune de televiziune, insa mie nu-mi plac jurnalistii astia impersonali, deontologi, cica… Deci pot spune chiar ca mi-a placut mai mult de Firea in ipostaza asta.

    Si… ce-i cu studioul ala imens, cu spectatori, de la A3? Stiu ca n-ai nici o legatura cu asta, dar mie nu-mi place, desi arata asa… impunator. Da’ poate sunt eu mai reticenta la schimbari…

  18. @evelics
    Doamna, scara valorilor s-a inversat demult! Da’ nime n-o bagat de seama! In anul V,semestrul I (iarna lu’ ’92) aveam bursa de 3.600 (aproximativ). Umblam dupa niste piese (in tot clujul erau numa’ 2 magazine cu componente electronice) de-aveam io nevoie sa-mi fac proiectul de stat. Treceam pe linga niste valutisti care se cintau ca ce rau le-o mers in ziua aia. Zice unu’: “Rau ba! Azi am facut numa’ 17.000” Am zis “No ui ma!”
    Banzai!

  19. Cred ca voi sunteti singurii care puteti schimba lucrurile apropo de tupeul fantastic al unor politicieni. Fiti solidari indiferent de partea cui sunteti, voi cei din presa si nu mai acceptati prezenta acestor persoane . Boicotul nesimtirii e singura solutie. Unde, mai jos , mai putem ajunge daca oameni ca Boureanu raman modelele de succes in Romania?

  20. Am uitat sa precizez, deoarece constat ca sportul preferat este datul cu parerea in legatura cu cine a inceput primul, ca eu consider ca Boureanu a inceput primul (nu c-ar trebui sa consider eu, se vede pe inregistrare, nu stiu ce atata filozofie pe tema asta). Asta ca sa fiu on-topic cu celelalte comentarii. :))

  21. Întotdeauna o femeie inteligentă, frumoasă și puternică va avea parte de-o existență controversată..Iar manierele de vidanjor frustrat ale lui Mr.OX nu fac altceva decât să-l reconfirme în cadrul facțiunii de prost gust și urât mirositoare pe care-o reprezintă.
    GO GABI!

  22. 1. N-am vazut emisiunea , dar pe doamna Firea o respect . Daca as spune ca e intre ziaristii mei preferati , as minti , dar nu mi-a oferit pana acum mostre de lipsa de onestitate . In ce-l priveste pe Boureanu , consider ca este un foarte alunecos tanar politician , care face politica in scopuri care-mi scapa (ca sa folosesc un eufemism , ca am mai auzit si eu de una , de alta , inclusiv ceva terenuri pe la tine , pe la Sinaia) . Asa ca sunt de partea doamnei Firea .
    2. Am sa trec putin de la o persoana publica femeie pe care o respect la una de care ma tem : Elena Udrea . Cine n-o ia in serios pe femeia asta , greseste . Am din nou probleme cu creditul dansei (am spus-o si la postul anterior) . De ieri nu mai pot nici eu sa dorm de grija domniei-sale si cred ca am gasit solutia problemelor pe care le are . Pai daca in 2007 castiga atat de bine incat sa primeasca un credit de 3 milioane de euro , e foarte simplu : renunta la postul de ministru (ca si asa abia castiga 1500 de euro – care se mai si reduce cu 25%) si se-ntoarce la vechea meserie care-i asigura venituri atat de mari . Doamna Udrea , apreciem sacrificiul pe care-l faceti pentru binele public , dar intelegem cu totii ca nu mai aveti ce face si nu ne suparam daca va dati demisia . Ne va fi foarte greu sa ne descurcam fara dumneavoastra , dar vom incerca .
    3. Cred ca retragerile care au inceput din PDL sunt urmarea subtierii cascavalului . Se strange cureaua si s-ar putea ca de aici sa li se traga baietilor . Mai ales ca daca pica guvernul si PDL nu va mai avea cel mai mare numar de parlamentari comparativ cu alte partide sunt curios ce argument va gasi Basescu ca sa numeasca alt Boc (sau acelasi , ca ne-am obisnuit deja) sa formeze guvernul .

  23. Pentru că văd că acest subiect nu se mai termină:
    cei care privesc la Antene, s-ar putea să-şi amintească cum acest limbric, invitat fiind alături de MAI MULŢI BĂRBAŢI, printre care Mirciulică Badea( au fost în acelaşi liceu), Victor Ciutacu, Mugur Ciuvică etc, la Gâdea, N-AVEA DELOC acelaşi tupeu pe care l-a avut faţă de Gabi Firea şi-să nu uităm-Alina Gorghiu! Şi nici n-a pomenit termenul “amant”, care cred că l-a marcat, cumva, pe viaţă.
    Aş conchide că e bărbat numai faţă de femei, dar s-ar părea că aş greşi.

  24. @pentru “doru”: imposibilul de Hoara nu cheltuie banii pe fotbalul din Valea Jiului ci pe echipa din Tg. Jiu. Unii vorbesc (scriu) fara ca macar sa de o cautare pe google, inainte de a slobozii comentarii.

  25. ,,Campionul absolut al datoriilor este deputatul PD-L Cristian Boureanu . Vicepresedintele democrat-liberal s-a indatorat la banci cu aproape 6 milioane de euro.

    Deputatul spune ca din banii respectivi si-a cumparat un apartament in New York si mai multe hectare de teren in Bucuresti si in Ilfov. Daca unele dintre credite au scadenta anul acesta, pentru altele, Boureanu are de plata pana in 2038.,, …..e usor de ghicit de ce personajul face asa rau,i sa promis un loc,un post caldut de unde poate sifona bani in liniste.

  26. Victor,
    1. Ai dreptate: e mai usor sa judeci oamenii din exterior. Dar pana la urma asta trebuie sa faceti voi, ziaristii, in fiecare zi (altfel, daca ati vorbi din interior, v-ati transforma in politicieni si ar fi un usor conflict de interese). Prin urmare, in astfel de cazuri, eu nu pot judeca decat din afara pentru ca altfel m-asi transforma in ziarist. Sau politician (Doamne’ fereste!).
    2. Daca personajele mentionate mai sus (Boureanu, Hoara, etc.) va oripileaza, de ce-i mai invitati? Eu cred ca invitand asemenea caractere de fapt va ajutati pe voi. Cred ca scandalul asta (ca de alfel multe alte scandaluri) reprezinta o noua paine de mancat pentru ziaristi, care ii ajuta la cresterea tirajului/audientei.
    3. In privinta epitetului pentru tine mi-e greu sa gasesc unul. Oscilez intre Robin Hood si Don Quijote 🙂
    (fara nici o ironie sau urma de rautate)

  27. S-a ajuns prea departe in discursul public. Nulitati politice precum Boureanu, care acum cativa ani cand a venit la Braila credea ca se afla la Bacau, neavand alte argumente, isi permit sa devina mojici in direct. Agresivitatea si abjectia individului arata frustrarile pe care le are acesta fata de o femeie inteligenta si frumoasa. Toti impotentii -si fizic, si intelectual- au o problema cu aceste femei. Dupa mintea lor de psihopati, ei chiar cred ca le pot discredita cu astfel de metode.
    Daca Gabrielei Firea i se poate ierta iesirea,pe Boureanu il descalifica. Intr-o tara normala, acest om si partidul care il sustine nu ar mai primi niciun vot din cauza acestei atitudini.

  28. @pentru dfP am un junghi in p-la despre valea jiului si tg jiu esentialul este ca SIFONEAZA bani daca ai o pasiune cu geografia Romaniei mergi in alta parte,aici nu se preda geografie

  29. @bigradu: eu nu-i invit, restul nu ma priveste
    @doru: daca nu abtii, zbori. facem si geografie

  30. Este foarte obraznic , eu zic ca nu ar mai trebui invitat pe nicaieri(poate fi invitat la “nasu” ca se potrivesc,sunt la fel de plini, de venin), strica prin comportament, emisiunile, nimeni nu mai intelege nimic, decat ura acestui pedelist de serviciu.Parca era mai bine pentru linistea noastra de zi cu zi, cand reprezentantii pdl nu mai apareau la emisiunile tv. Asemenea specimene fac rau fie si numai cu prezenta.

  31. Inca ceva 🙂 , vad ca nimeni n-a citit interviul pe care Firea l-a dat la Realitatea in care a zis ca Boureanu a fost trimis de biroul de presa al PDL-ului. Ea cred ca putea sa-l refuze, dar nu l-a chemat personal pe Boureanu.

  32. Nu ştiu Victore cum a putut chiar trece această femeie peste momentele tragice din viaţa ei. Iar pe Vadim nu ştiu de ce îl atingeţi cu privirea, omul ăsta e bolnav psihic, reuşeşte să dea în alţii cu vorbe pentru că nimeni de prin media sau vreun politician nu face atac la persoana lui ( probabil că oamenii sunt conştienţi de starea lui agravată ).

    Boureanu e un bleg, îl ştiu de când trecea prin Câmpulung- Muşcel, ne împărţea chibrituri şi dadea noroc cu trecătorii, unii nu-l cunoşteau, când mi-a întins un chibrit şi un pliant l-am întrebat : ” ce să fac ? cu chibritul dau foc la pliant ? “…mi-a zis ” eşti bou ! “…

    Zilele ăstea a demonstrat românilor că e mai bou ca mine :))

  33. Iar aseara, tampitul de Moraru, sa-i faca placere lui Boureanu , a facut-o pe d-na Firea toanta.

  34. @ doru

    Victor Ciutacu are un foarte puternic si sanatos simt al proprietatii : la mine acasa eu stabilesc regulile . Iar tu ai incalcat regula asta de doua ori intr-o fraza :
    – ai injurat , ceea ce gazda nu accepta
    – ai spus ca aici nu se face geografie , dar nu TU , nici eu nu stabilim ce se face aici . E ca si cum as veni la tine acasa si as spune : in casa asta se fumeaza (sau nu se fumeaza , nu conteaza daca e adevarat sau nu – important e cine enunta regula , adica proprietarul ) .
    Mi s-a parut si mie exagerata chestia aia cu Valea Jiului sau Bazinul Olteniei , nu era prea important si sunt de partea ta , dar …
    A , daca simti nevoia sa-mi raspunzi , fa ce vrei , dar eu nu-ti voi mai replica , ca mai incalcam o regula : proprietarul nu suporta invitatii care vorbesc intre ei si nu cu el . 🙂 (Pun emoticonul de ras , dar ma poti lua in serios) .

  35. Domnule Ciutacu

    Daca urmariti emisiunea si puneti scriptul exact, Gabi Firea spune de mancat din WC, cu vreo 3 secunde inainte ca Boureanu sa zica de mancat de pe masa.

    Da-o dracu mah Victore, colega, colega, sa modifici transcriptu….

    Nasol. Ai pierdut un cititor. Asa ceva nu se face.

  36. @Andrei: citeste dracu’ bucata de script pe care am postat-o (preluare Evz) sau binevoieste sa te uiti la reluare. esti orb?

  37. va place sau nu, dansa a inceput. problema voastra e ca nu sunteti atat de superiori pedeleilor pe cat credeti.

  38. Ghiciți ce? Nu contează cine a început, pentru că dacă domnu Boureanu sau doamna Firea nu aveau impresia pe care au dat-o pe față în emisiune, unul despre celălalt, incidentul se termina cu scuze. E clar că asta gîndesc unul despre celălalt, pentru că pe Firea o tot roade faptul că-i trimit de la pedeleu clănțănitori descreierați și fără nicio jenă, ce nu pot rata șansa de a parveni asemenea iluștrilor lor precursori, iar lui Boureanu i se pare că oamenii din jur, adversari politici sau de platou (apropo de asta nu contest faptul că Firea nu dă impresia de imparțialitate, lucru care mi s-ar părea imbecil având în vedere circumstanțele — atacurile repetate și deșănțate a jurnaliștilor prin juxtapunere cu patronii–, dar e cât de cât corectă de obicei), stau în calea succesului lui, dealtfel meritat vezi doamne, în politică, afaceri și pat. Și apropo frustrările sexuale ale domnului Boureanu produc mai mult misoginism sau sexism la adresa oricărei femei îi iese în cale decât toți contestatarii doamnei Udrea de exemplu, care au numai în vestimentația doamnei ministru, foarte multe argumente să o judece. Altă chestie care m-a frapat e faptul că unii consideră că Firea se vrea o ‘telectuală (și poate chiar se vrea) și-i mai “zboară țărâna de sub unghii” (citat din @Ciutacu — să justific eventualele reproșuri) ceea ce nu e. Și nu-s mulți care se cred intelectuali, ori tratând situația științific, demografic n-au de unde fi atâția intelectuali în România, unde au supraviețuit doar cei care și-au îndoit coloana și/sau au ciripit la secu. Marea majoritate a cetățenilor mai răsăriți sunt cel mult elevi silitori, cu cariere profesionale remarcabile, cum e și cazul doamnei Firea. Mie nu-mi place doamna Firea nu pentru că s-a scăpat acum două seri ci pentru că vorbește prea mult (comparativ cu invitații) și are un stil persuasiv care o fi potrivit pentru un reporter sau un purtător de cuvânt dar nu și pentru un moderator (asta e însă o părere personală care nu mă împiedică să o urmăresc, mai ales când are invitații de calitate nu dătători cu părea, iritanți și nesimțiți). Nu înțeleg nici categoria de public ultragiată de parțialitatea Antenei 3, și-i invit să se uite ce face Fox, căreia Obama (spre deosebire de El Comandate, cel pupat în *) îi acordă interviuri în care e pur și simplu agresat verbal. Pentru talibanii pupători, târfele din afara granițelor care compară cancelarul Germaniei și măsurile decente într-o țară cu asistați social pe bune cu un hoț și jaful pe care vrea să-l comită, există postul cu nume nefericit B1 și postul limbricului, al cărui nume nu-l rostesc, ce are pretenții de lord chiar și când se scaldă în materie maro.

  39. @ADI …e adevarat ,recunosc,ma aprind repede,,Mea Culpa,,..scuze…oricum faza buna este ca e bine ca am un monitor in fata si atat ca ….si asa am depasit recordul la amenzi platite

  40. Victor, cu parere de rau, de data asta Firea e cu pixelu albastru. E a inceput. Se aude clar pe inregistrare. E frumos ca incerci sa-ti aperi colega, dar s-a desclificat total. Iar daca insisti sa aperi o marlanie, te descalifici si tu. De fapt te-ai si discreditat.
    Ce mai tura vura, nici voi nu sunteti cu nimic mai buni decat portocalii? Ce, cu prostanacul era mai bine?

    …?!?!?!?…..?!?!?!?!?……?!?!?!?!?…..

  41. Oare chiar a inceput Gabi Firea? nu boureanu voia sa-i faca ordine in emisiune? Ea era moderatoarea, ea isi conducea emisiunea cum credea de cuviinta. Dupa cum s-a manifestat bou reanu, asa parea cum i-a zis Gabi, parca mancase ceva stricat si era agitat, avea nevoie urgenta de o toaleta.

  42. Fara sa fiu o fana a doamnei Gabi Firea, ii respect munca, si consider ca a avut o evolutie chiar frumoasa. Sunt intru totul de acord ca a avut nevoie de toata puterea sa-si continue munca, dupa pierderea suferita (inteleasa cu adevarat doar de cei ce au trait ceva asemanator). Gestul dumneavoastra e si sensibil si deosebit. E trist ca destul de multi semeni (nici nu mai stiu cum sa-i numesc) au pierdut invataturile simple: a judeca, a fi corect …

  43. @anonamemouse: tu ai citit tampenia asta inainte sa apesi pe send?

  44. Doamna Firea este o adevarata doamna. Boureanu este doar ce ii spune numele. Am vazut faza in direct. Pe mine, din fata televizorului, si ma inervase la culme plavanul, chiar ma gindeam sa schimb programul ca nu il mai suportam. Credeti-ma, daca eram in locul doamnei Firea, ii trageam in direct si la o ora de maxima audienta o pereche de palme de sa ma tina minte. Mai mult de o amenda nu luam… iar golanul ar fi fost umilit la maxim si in direct. Ce nu inteleg in ruptul capului, e cum de cei trei “domni” de linga bou au tacut… si nu i-au luat apararea unei femei. Cel mai tare m-a dezamagit dl. Dragnea… aveam o cu totul alta impresie despre el. In mod sigur, distinsul domn Boureanu se numara printre barbatii in stare sa desfigureze o femeie in bataie pentru ca mincarea e prea calda… sau prea rece. Sunt alaturi de doamna Firea, si cred ca multe femei sunt. Si eu sunt vaduva de foarte multi ani si inteleg perfect ce simte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.