Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > O seară cu Boureanu, Hoară şi Urban

O seară cu Boureanu, Hoară şi Urban

Scriu aceste rânduri fiindcă, în primul rând, mă enervează îngrozitor linşajul mediatic unidirecţional al colegei mele. Femeia asta, incredibil de puternică şi ambiţioasă, care a făcut nişte eforturi uriaşe de natură psihică pentru a trece peste o cruntă dramă de familie, e lovită din toate părţile fără pic de recurs.

C.V. Tudor a făcut-o, pe pagini întregi, fără ca vreunul din deontologii sensibiloşi să se mai urzice, traficantă de cadavre când – iartă-mă, Gabi – femeia stătea cu mortul pe masă. Iar frustratul de Cristian  Boureanu – care, de când l-a lăsat prima nevastă pentru naşu’ Sebastian Vlădescu, vede obsesiv amante-n toate femeile care-i ies în cale – a acuzat-o insinuant că se ţine cu Călin Popescu Tăriceanu. Ca om care ştie cum se comportă la tv provocatorii de meserie ai partidului portocaliu, iar episodul în care era să-l cârpesc pe Marcel Hoară tot la “Ştirea zilei” mi-e apogeul mărturiilor, o înţeleg perfect. Cyborg să fii şi tot te lasă circuitele.

Integral, aici

P.S. Sunteţi cât se poate de liberi să nu vă placă în scris Gabi Firea sau atitudinea ei, dar, cel puţin aici, pe proprietatea mea, sunteţi obligaţi s-o faceţi cu decenţă

UPDATE: Pentru cei care insistă să repete ca papagalii “Firea a început”, reproduc din script secvenţa care a declanşat furtuna. Asta ca să terminăm cu mistificările.

“Gabriela Vrânceanu Firea: Dar dumneavoastră înţelegeţi ceva din economie? Vă rog frumos să ne liniştim… Domnule Cristian Boureanu, am o întrebare pentru dumneavoastră…
Cristian Boureanu: Nu. Nu vreau să răspund la întrebările dumneavoastră.
Gabriela Vrânceanu Firea: Păi atunci de ce aţi venit? Vă rog frumos să vă ridicaţi să plecaţi.
Cristian Boureanu: Păi domnul Ludovic Orban v-a răspuns la vreo întrebare?
Gabriela Vrânceanu Firea: Mi-a răspuns la toate întrebările.

Cristian Boureanu: La ce întrebare a răspuns? Eu am văzut că a ţinut un discurs politic. Dumneavoastră l-aţi întrebat pe domnul Ludovic Orban cum de s-au dublat cheltuielile publice în patru ani, deşi productivitatea muncii a scăzut? Aha, nu vă plac chestiunile sensibile. Domnul Ludovic Orban a vorbit 10 minute şi a ţinut un speech…

Gabriela Vrânceanu Firea: Domnule Cristian Boureanu, dar ce-aţi mâncat? Aţi mâncat ceva stricat înainte de emisiune?
Cristian Boureanu: Nu ştiu. Am mâncat ceva la dumneavoastră aici. Am găsit aici pe masă ce mâncaţi dumneavoastră în fiecare seară aici.”

Comentarii

comentarii

Similar Posts

247 thoughts on “O seară cu Boureanu, Hoară şi Urban

  1. Foarte bine a adus vorba cineva despre faptul că nici unul dintre bărbaţii din studio nu a apărat-o pe Gabi. Au fost laşi şi şi-au apărat banii, în eventualitatea unui proces. Păcat că nici unul dintre ei n-a făcut un calcul rapid, în urma căruia să realizeze câte bile albe (voturi) ar fi acumulat. Şi poate ar fi ieşit chiar mai ieftin. 😉

  2. A pornit Intact Media Group vreo campanie de PR ?? marketing ??
    Sunt pline ziarele de stiri cu trustul asta ..de la asa zise “scandaluri”..pana la vedetele sale
    ceea ce nu e rau :)))

  3. @infektus
    hahahhahahhahahahhaha
    hahahahhahhaahahahaha
    hahahhahahhahhahahaha

    punct…

  4. Transmitetii lui Basescu, Boc & Co urmatoarea melodie, impreuna cu versurile, poate asa inteleg si ei ce simtim noi si ce le dorim…nu de alta dar daca v-a fi o noua revolutie spun
    And I just can’t keep living this way
    So starting today, I’m breaking out of this cage
    I’m standing up, Imma face my demons
    I’m manning up, Imma hold my ground
    I’ve had enough, now I’m so fed up
    Time to put my life back together right now

  5. D-na Firea a avut un deces recent in familie, ar trebui sa i se acorde circumstanta atenuanta a reactiei pe care avut-o. Iar Boureanu si-o merita. Eu l-asi fi scos din emisie. Astia-s PD-L-istii: cu mult tupeu, putina minte .
    Avem o noua problema, dincolo de aceasta diversiune(maine poate va avea loc alt scandal, o arestare in direct,etc):
    Atentie, Basescu vrea si Curtea Constitutionala. Daca-i iese frauda in alegerea membrilor, va avea majoritatea la CCR.

  6. D-na Firea e o profesionista cu experienta, insa nu prea are ce sa caute in cocina emisiunilor cu PD-L-ishti, trebuie sa ai nervi de otel sa nu te enervezi cu astia. Boureanu e super enervant, i-ash fi spart nasul ala antipatic. Nu o condamn ca si-a pierdut cumpatul.. Succes!

  7. Gabi Firea ar trebui aparata de toti cei care nu s-au portocalizat. Felicitari, esti un domn!

  8. @ANDREI POP astia multi portocalii ce scriu pe siturile BASIniSTE sunt vreo trei insi care scriu toata ziua ca sa para mai multi. Papagalii,ma umfla rasul,parca-i vad pe dobitoci storcandu-si creierii de furnica sa scoata comentarii cu tente diferite doar doar poate pacalesc lumea ca simpatizantii pdl sunt multi,foarte multi,fara numar. Mai luati o pauza securistilor.

  9. Nu mai aveau mult cei doi certareti si o luau pe urmele domnului “Bideu” si ale doamnei “Ciocu’ mic”, aruncandu-si pahare cu apa in cap si, eventual, luandu-se la poceala. Daca de la Boureanu nu aveam pretentii, el fiind un fel de Marean Vanghelie al PDL-ului doar o idee mai scolit, Gabriela Vranceanu Firea chiar m-a surprins prin atitudinea sa.
    Desigur, nu inseamna ca daca de la Boureanu era intr-un fel de asteptat sa isi dea pentru a mia oara in petec, el nu trebuie condamnat la fel de ferm pentru fiecare dintre iesirile lui, iar rolul lui in aceasta chestiune trebuie minimizat.
    Dar nu pot sa nu observ ca tocmai doamna Firea a fost cea care a provocat alunecarea discutiei intr-o zona de mahala, Boureanu jignind-o, de cele mai multe ori, “in replica”.
    Prin urmare, nu consider ca atitudinea celor care o critica pe doamna Firea, in masura in care nu folosesc ei insisi un limbaj de mahala, este exagerata.
    As putea accepta, pana la un punct, si argumentul ca pe G.V. Firea au lasat-o nervii (desi nu e deloc in regula pentru un moderator sa se poarte asa)…
    Insa ceea ce mi-a lasat gustul cel mai amar si ma face sa imi pun semne serioase de intrebare asupra caracterului acestei femei sunt tocmai declaratiile ei de dupa incident, cand in loc sa isi recunoasca vina (sau, mai precis, partea ei de vina), a incercat sa se justifice, erijandu-se in reprezentanta tuturor celor jigniti de Boureanu si, prin extensie, a intregului popor, pe care PDL si domnul deputat cornut il fura la greu. In aceasta calitate, doamna Firea a fost pe deplin indreptatita sa ii dea Boureanului “o lectie”! Uau!
    Mai sunt de parere ca intre comportamentul doamnei Firea de dupa incident si comportamentul lui Basescu, pe care dumneaei il critica frecvent (si indreptatit, de altfel), nu este o diferenta atat de mare pe cat ar putea crede unii. Acel “omeneste ma puteti intelege”, singura dumneaei fraza prin care a dat cat de cat de inteles ca nu a procedat corect, nu este deloc departe de celebrul “Am gresit” al lui Basescu.
    De aceea, nu m-ar surpinde ca la emisiunea urmatoare Gabriela Vranceanu Firea sa apara cu ochii in lacrimi si sa declame in fata intregii tari: “Sa iti fie rusine, Cristian Boureanu!”
    Mie sa stiti ca imi este, doamna, si pentru dumneavoastra, si pentru el.

  10. Sunt alaturi de doamna Firea.
    In ceea ce il priveste pe Boureanu, m-a intrebat astazi tata care are 76 de ani si “a inceput sa spuna lucruri traznite” daca Boureanu este SOCRUL lui Valdescu 🙂
    Nu stiu ce sa ii raspund.
    Ce ti-e si cu batranii asta…

  11. O seara “frumoasa” cu Boureanu, Urban, Hoara si…d-na Pora ! O combinatie mortala.
    PS : cred ca d-aia i-a scazut rating-ul lui SOV.

  12. @Printul Eharn: imi pare rau dar daca mie, care ma uit la tv, imi vine sa-i sparg capul, dar daca as fi in studio..nu cred ca m-as putea abtine (si aici nu intra doar boureanu ci o lista f lunga de portocalii).

  13. si…domnule Ciutacu!
    Toata viata n-o sa contenesc, in momentele mele de amaraciune, in a-mi imagina cam cum l-ati fi altoit pe Hoara in seara aia. N-aveti idee din ce momente grele ies cand imi pun imaginatia la munca, in sensul asta. Nici cele mai bune faze ale Divertisului de alta data nu-mi provoaca un ras mai sanatos si-o veselie de toata lauda!:)))

  14. Eu am o nelamurire – individul boureanu, care a dat din nou dovada ca este cel mai bine reprezentat de primele 3 litere din numele lui BOU si nu de primele 4 bour – a fost invitat nominal sau a venit in numele pd-l ??
    Un astfel de individ, frustat si inapoiat mintal nu are ce cauta intr-o emisiune tv – poate doar pe la otv si b1 – doeoarece fiind totusi constient de faptul ca este limitat intelectual si probabil si sexual nu face altceva decat sa incerce sa iasa in evidenta prin urlete jigniri si comportament de copil retardat.
    Nu inteleg de ce mai este acceptat in emisiuni ?
    Prezenta lui la emisiunile la care ma uit constituie o jignire pentru mine, ca telespectator !!!!

  15. Daca-l invitati pe cel mai “ham ham” dintre pdlisti la emisiuni va asteptati sa nu sara scantei? Daca credeati ca madam Firea ar putea sa-l tina in frau pe Bou-reanu va inselati(e prea calit). Doamna Firea este cea care a gresit in primul rand ca l-a invitat in al doilea rand ca nu a stiut sa vorbeasca civilizat, abia apoi vine si randul la Bou.

  16. Nu prea stiu de data aceasta cum sa abordez ‘intelepciunea’ din papornita D-lui Ciutacu, pentru ca mi se pare ca este ‘aglomeratie’ prea mare pentru o seara doar.De fiecare dintre cei amintiti se pot scrie volume intregi, dar din pacate nu de elogii.
    Oh, scuzati citind textul din JN, descopar ca D-l Ciutacu sugereaza ca fiecare om care doreste sa comenteze atitudinea acestora “sa si-i aleaga drept companie pe rand, daca stau bine cu nervii…”
    Dar nu aceste nume ma fac sa scriu ci GESTUL de COLEGIALITATE a D-lui Ciutacu. Da, din nou dumnealui este primul care sare in apararea unei colege de breasla.Un exercitiu nu numai de deontologie, ci de spirit de echipa. Cine citeste tot articolul are ce invata!

  17. Firea a gresit.
    A gresit foarte tare, pentru ca unu la mana l-a primit in studio pe idiot, cand invitat a fost altcineva. Doi la mana a gresit foarte tare pentru ca nu i-a crapat creierii in direct, cu lap-topul, cu un scaun, cu orice la marlan. Trei la mana a gresit pentru ca nu le-a scapat doua perechi de palme carpelor, viermilor din studio care se considera barbati si nu au aparat onoarea unei doamne. (Si nu-mi ziceti de orban c-a fost jalnic de penibil)
    Ce fel de suflet de slugi puteti avea cei care pretindeti o atitudine civilizata fata de shleahta de criminali care au vandut viitorul copiilor vostri si va omoara batranii?

  18. @THEODORA sa stii ca are dreptate si eu stiu sigur ca Boureanu este socrul lui Vladescu iar Vladescu este copilul Lui Udrea la randul lui Boureanu este tatal lui Hoara si a lui Funeriu si uite-asa impreuna ei formeaza o familie fericita,familia Addams.

  19. Am citit ieri stirea si am constatat cu stupoare cati improasca cu noroi in aceasta femeie. Imi pare asa de bine ca ati cerut decenta in comentarii si ca sunteti de partea ei ca parca mi-ati fi facut mie dreptate. Cat despre acest ,,crai”pdl-ist si ataitudinea lui, nu pot decat sa-mi confirme inca o data parerea deplorabila pe care o am vis-a-vis de persoana lui. Nu am nici o conexiune cu Gabi Firea dar asi dori sa-i transmit aici toata admiratia din partea unei femei mature si cu multa experienta de viata.

  20. Pacat ca nu a chemat paza sa il scoata afara din platou in direct ca umilinta sa fie maxima. Jegul asta are un tupeu nemarginit. Poate nu stia unde se afla, nu e emisiunea PDL-ului si nu Base e moderator. Astfel de oameni merira plesniti ca doar asa le poti inchide gura spurcata. Nu sunt in stare sa aiba o conversatie civilizata.

  21. O cunosc pe Gabi de vreo două decenii. Lucram împreună la ziarul cu un foarte mare tiraj la acea vreme. Ştiu cît a muncit, cît s-a străduit, cît a învăţat ca să ajungă unde este acum. N-a ajutat-o nimeni. Doar inteligenţa şi seriozitatea ei.
    Să le fie ruşine celor care o blamează !
    Felicitări colegilor ei care o înţeleg şi o sprijină moral.

  22. Vina le apartine, iar dna Firea a inceput cu mahalaua, Boureanu a raspuns la fel numai ca la el esta ceva caracteristic. Frumos ca sunteti de partea colegei dar trebuie sa fim corecti…ref cine a inceput.
    Aviz celor care vor a-l mai invita pe BOUreanu.

  23. Aia care comenteaza in mod idiot si spun ca doamana Fiea a inceput, nu au vazut emisiunea. Se uita pe replcile publicate pe site-uri. Fals!! Ce a aparut in presa reprezinta punctul culminant al disputei. Imbecilii nu stiu ca toata emisiunea, Boureanu s-a comporat urat si a vorbit mereu peste invitati. Doamana Firea l-a rugat in mai multe randuri, politicos, sa termine, dar pdl-istul nu a vrut. Pana la urma a cedat si ea, orice om are un nivel de suportabilitate..

  24. Gabi Firea trebuia sa-si mentina conduita profesionala.Un MODERATOR de emisiune trebuie sa fie impartial, extinderea asta a atributiilor si implicarea personala si emotionala indica faptul ca nu este profesionista.

  25. @sfx: daca ati fi in stare sa cititi si altceva in afara de propriile scrise, ati constata contrariul.

  26. Corcitura de nazist Hoara ia banii de la gura Romanului amarat si ii cheltuie pe fotbal prin valea Jiului si pe picturi.Bai pacaliciule lumea in tara nu are ce manca si tu dai banii pe tablouri? Nu degeaba te-a bombardat cu oua in piata lumea.

  27. si chiar daca ar fi amanta mai stiu eu cui e fix problema ei. femeia asta e verticala si isi face treaba f.bine indiferent cu cine si-o trage. iar boureanu nu e decat un bou asa cum ii zice si numele. probabil nu degeaba l-a lasat femeia.
    si ca p.s. – rau imi pare ca nu l-ati pocnit pe ala atunci in direct. macar asa poate invatau portocalii sa-si mai tina gura, tu-le mama lor de hoti.

  28. Felicitaile mele Domnei Gabi Firea. In sfarist, cineva a reusit sa-l [punala punct pe mascariciul asta nesimtit si mancator de… ce stim noi, si ce-i place lui.
    Ma bucur ca cineva, si nu oricine, ci o femeie a reusit sa-i inchida gura. Eu una, rad de 2 zile incoace si-am derulat de pe arhiva Antenei de nenumarate ori… jur ca nu ma mai satur.
    Chiar nu conteaza cine a inceput …. bou-reanul asta a inceput de vreo cativa ani si nimeni, dar absolut nimeni n-a reusit sa-i tina piept in tot acest timp.
    Multumesc D-nei Firea pentru gestul sau curajos ! A facut-o pentru noi toti cei care nu mai puteam sa-i vedem pe Hoara, Bou-reanu si Pora fara distonocalm.

  29. Dple Ciutacu oare nu noi toti suntem vinovati de tot ce ni se intampla ? Seara de seara sunt invitati toti acesti neaveniti de care nu s-a stiut nimic pana mai ieri,sa ne dea lectii de economie,de politica pana la urma si de bune maniere.Oare nu sunt si ei promovati prea mult precum simona senzual si Adeina Pestritu?Am inceput sa invat pe derost toate pledoariile lor despre asa zisul curent de dreapta despre maretele lor realizari.Oare unde au fost in acesti 20 de ani de cand se fura cum spun ei toata economia tarii?Au fost si la putere si in opozitie de unde puteau lua masuri fara nici o piedica macar sa faca sesizabile toate aceste lucruri.Le era bine ca numai asa puteau si ei sa fure sa*si mareasca averile .Vorba romanului “usturoi nu au mancat gura nu le miroase”

  30. Nu sunt fun Firea,dar nu pot sa nu observ cat a municit femeia asta si prin ce drame a trecut…Felicitari pt puterea de munca,curajul,obsesia ei pt a nu se lasa calcata in picioare de porocalii in g-ral si despre rolul pe care il joaca in societatea noastra ca femeie singura,cu un copil,super job,super ex.
    Cat despre bou’ de boureanu am mai scris…un mare papagal si se pare ca singura functie pe care o va prinde cu pdl-ul este cea de incornorat…nicio femeie nu rezista prea mult cu el,prietenii stiu de ce…hihihihhhahhaha

  31. Am cunoscut-o cândva pe Gabi (pe atunci doar Vrânceanu). Era o fată extrem, chiar enervant, de ambițioasă, ca multe băcăoance de altfel. Avea însă un aer mult mai puțin sever decât cel de acum. Era ”copilul de suflet” al Luciei Verona. În cele 2 luni cât mi-a fost șefă (în sensul în care ea era secretar general de redacție, iar eu un colaborator cu rubrică permanentă de părelnic cu munca la domiciliu) nu am putut comunica. Eu am renunțat la presă pentru altă ocupație. Ea a continuat să-și vadă de carieră cu o energie și focalizare greu de imaginat. În vremea aia era chiar îndrăgostită lulea de un lider al PD care este și azi o personalitate publică (nu e vorba nici de Roman și nici de Băsescu). Avea cred 19 ani și nu era măritată … însă era prizonieră a unei iubiri imposibile. O știu deci pe Gabi și cu lacrimi de îndrăgostită curgându-i șiroaie. M-am întrebat mereu de atunci dacă fata asta se va face vreodată și iubită în afară de admirată. Nu știu răspunsul, nu am mai văzut-o de atunci decât la televizor. Iar televizorul deformează, aduce în fața ochilor personajul și nu persoana.

    Sunt sigur că după emisiunea în care a fost lovită de vita asta incalificabilă de Boureanu,ajunsă undeva singură, numai cu ea, Gabi a plâns sfâșietor. Sunt sigur că Boureanu în același timp râdea pervers dându-se drept muierea siluită pe la toți lacheii între care-și duce meschinăria aia care i s-a pus rictus pe muianu frezat. Grețoasă târâtură de târfă-i Boureanu ăsta!

  32. Daca ar functiona justitia in tara asta , genul asta de infractori cu tupeu, nu ar vorbi decat la ….vorbitor.

  33. UPDATE: Pentru CEL care ar dori sa repetam ca papagalii “NU FIREA a inceput”, v-as ruga sa urmariti pe YouTube videoclipul cu discutia dintre cei doi si sa nu ne mai scoateti atata ochii cu scriptul emisiunii, care nu reda in ordine cronologica exacta discutiile dintre cei doi.
    Mai ales ca multe dintre replicile “dure” de inceput ale certaretilor au fost rostite concomitent, acestia vorbind si jignindu-se aproape simultan.
    Chiar si asa, se aude clar pe inregistrare cum reprosul cu “mancatul din toaleta”, practic fraza de la care a degenerat discutia, a fost rostita inaintea lui “ceea ce mancati dvs. in fiecare seara aici”.
    Iar cand noi, asemenea papagalilor, spunem ca “Firea a inceput”, avem in vedere faptul ca ea a jignit prima, aspect pentru care o criticam.
    Nu spunem si nici nu am spus ca ea ar fi fost prima care a avut o atitudine recalcitranta si provocatoare in emisiune, caci e clar ca aici “meritul” ii revine in totalitate lui Boureanu.
    Va inteleg ca ii sunteti prieten si coleg doamnei si nu gasesc nimic de condamnat in faptul ca ii sunteti alaturi in acest scandal, dar nu consider ca aceasta relatie de prietenie si colegialitate va da dreptul de a incerca sa ii induceti in eroare pe cei mai putin avizati, prezentandu-le drept probe asemenea “scripturi” incomplete si inexacte, ce duc cu gandul mai degraba la “minciunile prin omisiune” ale saracului si cinstitului Berceanu.
    P.S. Asta ca sa terminam cu manipularile.

  34. Jignrile au fost incepute de Gabi Firea, cand l-a intrebat daca a mancat ceva stricat. Exista si alte metode sa aplanezi o disputa .
    E clar, nu e buna de presedinte si nici Boureanu de diplomat.

  35. Salut,

    In principiu, daca din campania electorala pana in prezent, razboiul Basescu-“Presa Libera”, ne-a scindat in 3 tabere, si dincolo de orice urma de omenie, ne punem sentimentele inainte de logica, incat am uitat ca suntem oameni si ca prin cetatenie macar, se presupunem ca trebuie sa ne suportam, satul de atata violenta verbala din partea trustului intact si a angajatilor lui, propun ca tabara voastra, cei ce consumati antena 3 pe paine si tabara lor, cei ce inca mai cred in Basescu, sa va intalniti pe langa Medias sau unde vreti voi, sa puneti mana pe furci si topoare, sa va taiati intre voi, in timp ce tabara mea, a celor car-i doara in **** si se uita cu scarba la unii si la altii, sa astepte sa muriti toti si sa traiasca linistiti pana la obstescul lor sfarsit.

    Multumesc pentru atentie,

    Noapte buna insignifiantilor.

  36. @Printul Eharn: scriptul repeta exact desfasurarea cronologica a emisiunii. iar faptul ca puneti botul la o selectie de imagini denota ca manipularea si-a atins scopul

  37. Nu vreau sa-mi imaginez ce-ar fi iesit in studioul d-nei Firea daca printre invitati ar fi fost Victor Ciutacu si Mircea Badea!Cat despre boureanu am convigerea ca are anusul cusut(din nastere).De unde dubla functie a guritei…

  38. Singurul,, lucru bun ,,pe care a reusit sa il faca Boureanu in seara cu scandalul este ca a facut sa ii creasca numarul de simpatizanti a lui Gabriela Vranceanu Firea. Cat priveste antena 3 rating-ul creste ,studiou nou…sa moara dusmanii mei ca-s mai tare decat ei mai mai…

  39. Acuma…ce sa zic… toata lumea sare pe Firea pentru ca a clacat. De la un grohaitor nu te astepti sa recite poezii, drept urmare pleaca din start cu eticheta de buhai. De la o femeie in general si un moderator/realizator de emisiune in special, care se vrea totusi mai sus de nivelul “Acces Direct”, “Capatos Show” si altele, nu te astepti la asa ceva. Vrei profesionalism, vrei inteligenta, vrei placare cu talent, cu cu forta. A fost, daca vrei, ca un meci de box in care ambii au dat din fundul gradinii, fara eschive inteligente. Si cum spuneam, daca de la Boureanu nu are nimeni pretentii, Firea a coborat in grota “ca sa-l faca”.

  40. ref Firea, nu judec. Da, Boureanu merită. Imi pare doar rău că Firea a fost pusă în situaţia de a se enerva, de a nu se mai controla şi de a avea acea scăpare. Cât despre Bou.reanu…precum numele, au spus- toti. Se apropie cu motiunea. Am un pariu interesant. Cine se bagă?

  41. 1. clubul roman de presa mai exista ?
    2. d-na Firea nu trebuie sa puna la suflet cuvintele acestui gunoi !!!
    3. boureanu la etajul superior a dat dovada ca este vid(eanu) !
    4. la Antena 3, sper sa nu mai vad portocalii !
    sanatate si putere de munca !!!

  42. 🙂 Ma faceti sa zambesc, domnule Ciutacu. Adica au stat astia de la PDL sa trucheze filmul ca sa para ca doamna Firea a inceput, dupa care in cateva ore l-au si pus pe net, dupa care l-am vazut eu si l-am luat drept bun.
    Tulai, in ritmul asta mai am putin si o sa cred ca mana din inregistrarea cu presedintele boxeu… pardon, jucator, care l-a carpit zdravan pe bietul copil in 2004, era de fapt mana lui Patriciu Dumnezeu, aceeasi care a dat gol si cu Anglia la Mondialul din ’86.

  43. – Domnule Boureanu, dar ce-ati mancat? ati mancat ceva stricat inainte de emisiune?
    – Nu stiu, am mancat ceva la dvs. aicea, ceva ce mancati voi in fiecare seara..
    – Ceva de pe jos?… Ceva de la toaleta?
    (…)

    Eu, mai putin delicat,l-as fi intrebat daca a tras ceva pe nas. Altceva ce sa’i zici unui individ care urla ca’i persecutat de moderator si, in loc sa raspunda la intrebarile zilei, vorbeste ca un papagal de anii 2007-2008, de parca stapanul lui nu se lauda cu cresterile de pensii si salarii din perioada respectiva in campania electorala.

    Plus ca toata discutia asta de genul “da’ ea a incepuuuuut!” e PUERILA. Serios acuma. Oameni buni, suntem la gradinita sau ce mama naibii?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.