Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > O seară cu Boureanu, Hoară şi Urban

O seară cu Boureanu, Hoară şi Urban

Scriu aceste rânduri fiindcă, în primul rând, mă enervează îngrozitor linşajul mediatic unidirecţional al colegei mele. Femeia asta, incredibil de puternică şi ambiţioasă, care a făcut nişte eforturi uriaşe de natură psihică pentru a trece peste o cruntă dramă de familie, e lovită din toate părţile fără pic de recurs.

C.V. Tudor a făcut-o, pe pagini întregi, fără ca vreunul din deontologii sensibiloşi să se mai urzice, traficantă de cadavre când – iartă-mă, Gabi – femeia stătea cu mortul pe masă. Iar frustratul de Cristian  Boureanu – care, de când l-a lăsat prima nevastă pentru naşu’ Sebastian Vlădescu, vede obsesiv amante-n toate femeile care-i ies în cale – a acuzat-o insinuant că se ţine cu Călin Popescu Tăriceanu. Ca om care ştie cum se comportă la tv provocatorii de meserie ai partidului portocaliu, iar episodul în care era să-l cârpesc pe Marcel Hoară tot la “Ştirea zilei” mi-e apogeul mărturiilor, o înţeleg perfect. Cyborg să fii şi tot te lasă circuitele.

Integral, aici

P.S. Sunteţi cât se poate de liberi să nu vă placă în scris Gabi Firea sau atitudinea ei, dar, cel puţin aici, pe proprietatea mea, sunteţi obligaţi s-o faceţi cu decenţă

UPDATE: Pentru cei care insistă să repete ca papagalii “Firea a început”, reproduc din script secvenţa care a declanşat furtuna. Asta ca să terminăm cu mistificările.

“Gabriela Vrânceanu Firea: Dar dumneavoastră înţelegeţi ceva din economie? Vă rog frumos să ne liniştim… Domnule Cristian Boureanu, am o întrebare pentru dumneavoastră…
Cristian Boureanu: Nu. Nu vreau să răspund la întrebările dumneavoastră.
Gabriela Vrânceanu Firea: Păi atunci de ce aţi venit? Vă rog frumos să vă ridicaţi să plecaţi.
Cristian Boureanu: Păi domnul Ludovic Orban v-a răspuns la vreo întrebare?
Gabriela Vrânceanu Firea: Mi-a răspuns la toate întrebările.

Cristian Boureanu: La ce întrebare a răspuns? Eu am văzut că a ţinut un discurs politic. Dumneavoastră l-aţi întrebat pe domnul Ludovic Orban cum de s-au dublat cheltuielile publice în patru ani, deşi productivitatea muncii a scăzut? Aha, nu vă plac chestiunile sensibile. Domnul Ludovic Orban a vorbit 10 minute şi a ţinut un speech…

Gabriela Vrânceanu Firea: Domnule Cristian Boureanu, dar ce-aţi mâncat? Aţi mâncat ceva stricat înainte de emisiune?
Cristian Boureanu: Nu ştiu. Am mâncat ceva la dumneavoastră aici. Am găsit aici pe masă ce mâncaţi dumneavoastră în fiecare seară aici.”

Comentarii

comentarii

Similar Posts

247 thoughts on “O seară cu Boureanu, Hoară şi Urban

  1. Eu m-am exprimat deja că sunt de partea Gabrielei Firea. Nu mai reiau.

  2. frumos si cavaleresc gestul de a-ti apara colega. Oricum, Gabi Firea ramane o doamna, no matter what.

  3. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Sa ma injure cati vor,eu va spun ca sunt de acord cu Dvs.D-na Gabriela Firea e o femeie foarte inteligenta,superpregatita si verticala,ca si Dvs.O admir sincer si imi pare rau ca nu ati fost in studio;cred ca Dumnezeu nu v-a lasat ,ca daca erati acolo il pocneati in moaca pe “baiatul cu mucii-n freza”.Cred ca il pocneati dublu,si pentru Hoara.Cel putin ,va racoreati sufletul.

    Va doresc din toata inima numai bine,
    IoanaP

  4. m-am uitat aseara putin la nasul, era boul reanu invitat, nu am rezistat mai mult de 1 minut. Imi venea sa injur, nu, nu sa-njur, sa ma uit in jur, de cata scarba mi-a provocat malpraxisu ala de om (amandoi). Si ma opresc aici cu aprecierile la adresa lui ca as continua intr-un limbaj mult, mult prea inimaginabil de bwulgar.

    Auziti, oare de ce nu ma intalnesc cu nici un jeg dinasta pe strada ? undeva….sa imi testez limitele, sa vad de ce sunt in stare, daca sunt in stare sa trec peste bariera de autoconservare….mi-as dori sincer.

    Ne-am blazat inainte de vreme. Asta-i romania, astia suntem noi.

  5. Solutia e simpla,nu-l mai chemati pe putza mica in emisiuni si gata. Fii bucuros totusi ca n-ai fost in emisiune,poate iti scapa vreo bucata in fata marlanului si-l plateai de bun! Gabriela nu trebuie sa puna la inima incidentul asta,nu merita.

  6. Victore,

    in titlul din Jurnalul figureaza si Badea (m-am speriat!); dupa ce am citit m-am prins ca nu e Mircea, ci o cucoana. Dar totusi, creaza confuzie.

  7. Sunt alaturi de doamna Firea si toti oamenii de buna credinta ar trebui sa o faca. Trebuia cineva sa i-o spuna papagalului de Boureanu, care, in afara sa se certe cu toata lumea si sa urle, altceva ….nimic.Cap goool, fara creier!

  8. Doar in Romania o instanta de judecata ar emite o hotarare favorabila colegei Dvs. care a declansat si exacerbat acest conflict. Descalificant pentru Boureanu, deputat in parlamentul Romaniei. Pe de alta parte, genul acesta de conflict este sugestiv pentru posturile de televiziune Antena.

  9. Niste nesimtiti.
    Am observat si eu ca o mare parte din presa a inceput sa fie portocalie. pana si irealitarea parca usor, usor se de pe brazda lor. Cum e posibil dupa 20 de ani de democratie sa derapam in halul asta??? Si totusi se intampla. Macar am reusit sa ne exprimam liber. Sau cat se poate de liber.
    Pe leprele astea alde bou-reanu, hoara si urban nu ii suport. Nu mai suport tot ce e atins de portocaliu.
    Rusine lor.
    Am inceput sa nu mai stin ce este aia iubire, dragoste, respect si multe altele. Pacat. Un marinar a reusit sa faca o natiune sa se urasca nonstop.
    Imi este rusine de rusinea lor.

  10. Nu cred ca mai trebuia un astfel de post. Cine nu-i convine de Gabi Firea, da-l in ma-sa si pe ala cu tot cu Boureanu` lui. Cred ca-i singura moldoveanca care-mi place ca intelect. Pacat ca eleganta nu a lasat-o sa-i mai zica vreo doua. Iar de besicati din astia de se spun ca-s domnisoare, si noaptea si-o ard cu tot cartierul, sunt satul… Deontologii sulii…

  11. Sa faca si sclavii astia de pe bloguri si din presa scrisa ( mancatori de rahat portocaliu) care arunca cu noroi in Gabi Firea pe jumatate cat a facut aceasta. Nu, e prea mult, un sfert macar. In timp ce Gabi Firea conduce ( cu succes) doua publicatii care se impun pe nisa economica, astia care o injura si fac spume la gura abia pot scrie un articol pe blog sau in ziar de 5 randuri.

    Toti nemancatii au ajuns sa-si exprime indignarea fata de atitudinea fireasca a unei jurnaliste fata de un dobitoc cum este Boureanu, tepuit de nasul lui cu o nevasta.

  12. Pe Firea o apreciez foarte mult. E o doamna in toata puterea cuvantului. Si e puternica. Idiotului de boureanu i-as fi scapat vreo doua. E genul ala de vierme mic si nesemnificativ dar care poate face mult rau. Cocalar care nu merita bagat in seama.

  13. daca nu se simtea, trebuia sa-i raspunda elegant si sa-l ignore. dar asa…a lasat loc de interpretari

  14. Gabi Firea e printre cei mai buni oameni din televiziune din Romania alaturi de Mihai Gadea, Dana Grecu si Ciutacul plus “taranul” de Badea. Imi place sa va urmaresc mai ales cand sunteti impreuna si aveti un pdl-ist prin emisiune ca ma distrez enorm (din pacate spun ca ma distrez ca am trecut de mult de revolta).
    As vre vrea sa-i vad pe toti trei intr-o emisiune la voi dar impreuna si cu Morosanu, Zmarandescu si daca se poate face un efort pentru un invitat special, Mike Tyson special pentru complexatul Bourean.
    Cred ca ati avea cea mai mare audienta din istoria televiziunii asa ca te rog Victor sa faci tot posibilul sa se intample asta.

  15. Pentru cei care n-au inteles inca. Un ziarist care nu-i pupincuristu` nimanui trebui sa fie agresiv cu puterea pentru a incerca demascarea anumitor fapte, daca asta i s-a reprosat lui Gabi Firea. Spre deosebire de jurnalist, reprezentantul puterii trebuie sa fie intotdeuana amabil pentru ca exista o deosebire, jurnalistul isi castiga banii pe cand bugetaru` este platit din banii nostrii…

  16. Acum Nasturel BOUreanu e un mare magar si clar ar merita un tratament special ( lasat in piata cu manifestantii ,gen Hoara) DAR din pacate si Gabi Firea s-a pierdut cu firea …

  17. Nu am urmărit în direct ciocnirea dintre Gabriela Vrânceanu şi individul Boureanu, deoarece când îl depistează, televizorul meu trece în regim de control parental (regim valabil şi pentru canalii precum Băsescu, BVB, Udrea, Hoară, … lista ar fi prea lungă şi nu sunt doar portocalii). Am urmărit înregistrarea ulterior şi stima mea pentru Gabriela a crescut din nou. A dat dovadă de multă stăpânire de sine. Păcat că nu a reuşit până la capăt. Dar este de înţeles. Ceilalţi indivizi cu coaie la propriu din studio oare ce au făcut, că de mine nu scăpa doar cu muci prin freză. Se lăsa cu bulion.
    Totuşi, de ce nu l-ai cârpit pe Hoară în direct? Mă înfior de plăcere doar când mă gândesc dacă eram în locul tău. În direct era jenant pentru gazda emisiunii, dar măcar într-o pauză de publicitate…
    Te rog să-i transmiţi Gabrielei sentimentele mele de stimă şi empatie din partea unui anonim. Mulţumesc.

  18. Scuze, m-ai o singura intrebare…
    Daca acum 30-50 de ani existau preazervative, nu alea cu praf, oare mai aveam parte de toate accidentele astea genetice??

  19. Apreciez gestul facut de CVTudor care ieri seara in emisiunea lui Gadea si-a cerut,,intr-un fel,,scuze fata de D-na Firea. Poate ca greseala era pe jumatate iertata daca Boureanu isi facea ,,Mea Culpa,,imediat dupa acea emisiune mai ales ca Firea este femeie iar el barbat(asa se crede). Intr-o emisiune cu Hoara, Boureanu si Necula trebuie sa participi doar inarmat cu bata si pistol,pai unii s-au inspirat dupa aceste personaje cand au scris Marile Tratate Despre Lichele. PDL-eii fac ce ii invata seful lor de la cotroceni:dezbinare,scandal,asmutirea unora impotriva altora iar la adapostul acestor scandaluri noi(pdl-ul)furam,incalcam legea si amenintam.

  20. Sunt de acord cu reactia ta, dar nu uita ca moderatoarea a fost cea care a deschis tirul jignirilor, lucru nepermis intr-o astfel de situatie.Este adevarat ca acest pseudo-deputat,baiatul cu mucii in freza, prototipul tractoristului parvenit,te scoate din minti si nu ezit sa ma gandesc daca nu cumva a fost trimis special pentru a decredibiliza postul Antena 3.Credeti-ma este o manevra simpla de manipulare a opiniei publice.

  21. N-ar veni o data baiatu’ asta, boureanu, la Sinteza Zilei de exemplu, sa se ia de Badea, Ciuvica sau de Vali Stan.. Sau s-o acuze pe Dana Grecu ca are amant.

    Imi pare rau ca luni seara doar Orban a incercat cat de cat sa o ajute pe doamna Firea. Dragnea n-a zis nici malc, desi se vedea pe fata lui ca-i e rusine de nerusinarea boului. Si-mi pare si mai rau ca n-ai fost si tu in emisiune, desi probabil ca te alegeai cu o amenda penala pentru lovire 🙂

    E destul de clar ca doamna Firea nu e tocmai echidistanta, dar asta nu e nicaieri o crima. (Sunt sigur ca daca la putere erau Orban sau Dragnea, le-ar fi pus si lor cam aceleasi intrebari pe care a incercat sa i le adreseze boureanului. Pana la urma, datoria jurnalistului e sa critice actuala putere, nu puterea anilor 2007-2008.) Si totusi, am vazut atatea comentarii in care se vorbea de Gabi Firea de parca era vreo fufa care se ocupa cu scandalurile la otv, incat ma gandeam ca “victima” ei a fost Cristi Diaconescu, si nu “blajinul” recidivist bourean. Dar traim in Romania, tara in care marlanii misogini sunt aplaudati si candidatii care imping copii sunt votati…

  22. se poarta etnobotanicele iar doamna,nu a intrebat,intrebarea[aici a gresit dansa],boureanu nu avea sangele limpede la debitul verbal si felul in care se purta

  23. Dar de ce a trebuit sa se coboare la nivelul lui Boureanu? Asta e intrebarea pe care mi-o pun eu. Un om puternic ar trebui sa poata sa isi tina pornirile in frau in astfel de situatii. Unui mitocan ii dai o lectie mai puternica ignorandu-l decat intrand in jocul lui…

  24. Cred ca IoanaP are icoane cu tine prin casa :), ceea ce la urma urmei este dreptul ei intim si personal.
    Revenind la subiect, sper ca nu te superi daca iti spun ca de data asta nu sunt de acord cu tine. Intr-adevar Boureanu este un tip butucanos si certat cu bunul simt, dar in legatura cu schimbul de replici dintre el si colega ta, parerea mea personala este ca dna.Firea a provocat incidentul. Reactia ei a fost una putintel exagerata si un atac direct (suburban) la adresa lui Boureanu. Un pic de calm si profesionalism nu ar fi stricat. Mai apoi…amandoi si-au dat drumul la “regionalisme si lovituri sub centura, dar raman la parerea mea ca doamna Firea a fost cea care a dat startul.
    Linsajul de care pomenesti, este intr-adevar de prost gust…de Vadim nici nu am ce sa pomenesc…este o specie aparte care nu are ce cauta printre oamenii civilizati (a fost penibil ieri in interventia sa la Gadea [vadim…nu gadea]) dar totusi, daca este sa judecam nepartinitor, dincolo de antipatia noastra a tuturor pentru Boureanu, cred ca in cel mai bun caz, vina apartine amandorura.

  25. Eu nu înţeleg de ce astfel de abuzuri din partea invitaţilor sunt tolerate. Nu mă refer numai la cei enumeraţi mai sus, sunt sute de exemple de scandaluri între invitaţi şi realizator sau între ei, invitaţii. Eu unul nu i-aş tolera.

  26. tipul are mahalagismul in singe! ati vazut cum i-a vorbit si lui Dinescu la Realitatea??

  27. Firea a facut-o lata. Trebuia sa bage publicitate si sa cheme paza sa-l evacueze. Asa doar a dat apa la moara boraturilor portocalii.
    E clar acum ca Boureanu o are mica…Valentina nu are nimic de comentat?

  28. De ce nu organizati o intalnire la “Vorbe grele” cu Hoara, Boureanu, Necula si Oana Badea? Adica cu cei mai spalati pe creier politicieni. Si asa se plang pedeleii ca sunt totdeauna in minoritate la intalnirile tv. Faceti-i emisiunii si ceva promo si bateti toate audientele.

  29. ma repet,Firea e o jurnalista de buna calitate,dar perseverenta care o arata atacandu-i doar pe pdl-isti te duce cu gandul ca are niste datorii de platit celor din psd!!in momentul in care o sa vad ca aceasta jurnalista ca va avea aceeasi atitudine si fata de cei care au condus tara si in ceilalti 14 ani de asa zisa libertate,da,o sa-mi scot palaria si o sa zic ca e o adevarata jurnalista!!nu incercati sa ne mintiti pe noi cei care nu suntem alturi nici de pdl nici de psd,ci suntem doar niste romani care vrem sa-i vedem pedepsiti cum se cuvine pe toti incepand de la comunistul de iliescu pana la cel mai mare pradator si tradator de tara basescu!!respect pentru romanii adevarati fara culoare politica!!

  30. Eu am o premonitie. Nu mai e mult pana cand o sa inceapa sa “zgarie” la usa PSD multi pedelei din astia. Simt ca-i inceputul sfarsitului pentru ei. De aceea sunt atat de nervosi. Sper ca oamenii cu cap care mai sunt la PDL, cum ar fi de ex. Anca Boagiu sa paraseasca imediat corabia ca se scufunda.

  31. Dar în pragul alegerii lui Băsescu nu am văzut isterie naţională că a pocnit un copil, acum văd că se emit judecăţi de valoare şi e pusă o femeie la zid. Fruntea sus doamnă, cu toţii mai şi gafăm, de înţeles în situaţia dată şi explicabil, Băsescu a greşit impardonabil şi poporul a uitat!

  32. Voi fi alaturi de oricine care apara o doamna, astfel incat aveti din partea-mi un sprijin neconditionat. Asa am fost invatat sa respect o femeie, chiar daca ea este in eroare, dar mai ales daca ea este in pericol. este un cod cavaleresc ce tine de fundamentul societatii umane.

    Cand apele se vor aseza, poate discutam de mica eroare pe care doamna Firea a facut-o – subliniez: MICA – dar as vrea sa discutam despre marea eroare pe care CEILALTI DOMNI PREZENTI au facut-o, adica neaparand-o pe doamna firea de atacul mitocanului.

    Nu are rost sa discut imbecilitatea domnului Boureanu, care la intrebarea doamnei Firea despre ce a mancat a raspuns: “ceea ce mancati dumneavoastra toata ziua aici”, referindu-se 100% sigur la cacat! Omul asta e stigmatizat de numele sau sa fie un individ irecuperabil pierdut.

    Insa nu pot sa inteleg cum domnul Orban si celalalt domn nu au sarit imediat in ajutorul doamnei Firea cand mitocanul a rostit cuvinte clare si ofensive. domnilor, m-am uitat la emisiune si mi-e rusine pentru dumneavoastra! Trebuia fie sa-l carpiti pe mizerabil, fie sa va ridicati imediat de la acea masa si sa nu-i mai suportati tovarasia. sunteti aproape la fel de nesimtiti ca el daca nu va cereti scuze doamnei Firea ca nu a-ti aparat-o imediat, pe loc! Eu personal nu am sa uit impardonabila dumneavoastra greseala si am s-o amintesc de-acum tuturor celor care va vor lauda.

  33. Dupa o perioada in care s-au repliat si au refuzar sa vina la Antena acum portocalii si-au scos la bataie comando-ul de tupeisti iesiti sa provoace. Puteti sa-mi spuneti ce vreti dar Hoara isi facea de lucru in piata cu gand ca poate poate il plesneste cineva si se confirma teoria lui Zeus iar Bou – reanu era venit la emisiune doar ca sa jigneasca si sa tipe ca o fata mare violata de vreo trei ca nu-l lasa nimeni sa-si recite discursul politic. In limbajul serviciilor asta se chiama diversiune si puteti sa va asteptati la mai multe. Portocala a inceput sa mucegaiasca.

  34. Doamna Firea sa stea linistita!
    Cu faza asta a crescut si mai mult in ochii mei !
    Doamna ..tot inainte !

  35. pentru dl. Boureanu : „Daca într-o zi te simti inutil si deprimat, consoleaza-te cu gândul ca odata ai fost spermatozoidul cel mai rapid dintre toti.”

  36. BUNA ZIUA! D-LE CIUTACU,ce-as putea sa zic despre acesti CRETINI,care se cred mari intelectuali insa sunt niste pacalici de 2 bani,niste GUNOAIE ORDINARE asta sunt. Cu scuzele de rigoare daca am fost un pic dur in cuvinte,dar asta e parerea mea despre ei,nu vreau sa le pronunt nici numele pentru ca nu merita,au pangarit tara asta cu imbecilitatea lor. IMI tot vine in minte o replica celebra din filmul ULTIMUL SAMURAI cand TOM CRUISE este trimis sa ucida JAPONEZI,si raspunde fostului sau CAPITAN,ca pentru 500$ ucide un om de orice natie insa pe el il va ucide pe gratis.MIZERABILII ASTIA DE LA NOI AR TREBUII CHINUITI CA PE NISTE “ANIMALE” ASTA MERITA,NU OMORATI PTR CA AR SCAPA REPEDE DE DURERE. CU STIMA SI RESPECT.

  37. va mai intrebati de ce se numeste boureanu? cred ca e a nustiu cata data cand omul asta se da in spectacol. in pdl sunt multi membrii care cer palme. stiti sunt aia care te fac sa le tragi o mama de bataie si dupa aia se duc la I.M.L. si-si scot certificat medico-legal. niste nimicuri de oameni in frunte cu tovarasu zeus. foarte bine i-a facut. la fel merita si hoara si toti slugoii pdl. v-ati gandit ce nume caraghioase sunt in politica romaneasca? se spune ca numele este o prelungire a personalitatii. ha ha ha Numai bine Victore si te rog sa fi la fel de rau cu baietii destepti ca pana acum. trebuie sa mai ai rabdare cu romanii, sunt inca dominati de ideea de tatuc. jos cu pacalicii de la conducerea Romaniei! niste 0000000000000-uri, nulitati, analfabeti, betivi. apropos, stii ca “doamna” secretar de stat melania mantas-vergu are probleme cu bautura? s-a imbatat in ultimul hal si cerea un acordeon sa faca ceva “educatie” muzicala co-mesenilor. vai de “capu'” lor.

  38. Imbecilul cu nasture-n loc de puta, are scoala: cand a vazut cum vine periculos intrebarea despre biznisurile lui cu statul, a aruncat cu ce i-a venit pe limba, numai s-o opreasca pe dna firea. Si-a reusit pe deplin! Macar de-acuma sa speram ca nu mai calca nesimtitul pe la antene.

  39. Nu sunt un fan al Boureanului,dar am vazut si eu transcriptul emisiunii,doamna Firea l-a atacat prima si cum era normal Boureanu a raspuns.Voi spuneti ca e o magarie insinuarea lui Boureanu cum ca Firea ar fi amanta lui Tariceanu,perfect de acord cu asta,dar pe de alta parte doamna Firea a cauta scandalul in emisiunea asta cu tot dinadinsul

  40. Victore, de ce isi asuma A3 un astfel de risc? Stiu bine oamenii de acolo ca pe un boureanu, hoara, o oana badea si alte taratoare de-astea nu poti opri decat daca le tai lavaliera. In fond si la urma urmei e televiziune privata si invita sau refuza pe cine are chef institutia. La ce naiba mai accepta toti pierdutii trimisi de Mesesanca sa latre pe sticla? Da, stiu, nu tu te ocupi de aspectele-astea, dar intrebarea trebuie pusa, nu?

    La obiect: da, d-na Firea si-a iesit din pepeni si a dat-o de gard, daca e sa judeci dinafara. Dar numai Dumnezeu stie ce e in sufletul ei si cum trage de ea, dupa tragedia prin care abia a trecut. Eu (cred ca) o inteleg.

    Pe boureanu… nici nu mai merita sa-l discutam. Un limax e simpatic pe langa el.

  41. hahaha, acum am vazut faza cu marcel hoara de la stirea zilei. a fost gen “shut up, fool, or i’m gonna bitchslap you” :))

  42. Concluzia mea este că în România nu este bine să te pui cu mârlanii misogini, o majoritate pe plaiurile mioritice ( în plus cu tupeu de pdlist )…. îţi pot strica zilele.

  43. Eu am vazut faza in direct.
    Orban a vorbit, mult (ca timp), dar el vorbeste f. lent. La terminare, D-na Firea i-a zis lui Bou reanu ca “as vrea sa-mi raspundeti la o intrebare”, faza la care ala a turbat, ca el n-a venit aici sa raspunda la intrebari, ca de ce Orban tine discursuri, ca de ce Gabi Firea nu-l intreaba pe Orban ca au facut cu ceva bani, era efectiv mai rau ca o piranda prinsa cu gainile sub fuste de catre secorist.
    Aici Gabi, si ea mirata da cat de razna o luase potentul, l-a intrebat daca a mancat ceva stricat. Sunt convins ca vroia sa faca o gluma in legatura cu mica agapa a unor politicieni, nu mai stiu pe unde, care au facut o toxi-infectie alimentara de la un cascaval. Boureanu e cel cu prima insinuare la mancat KKO, nu Gabi Firea; si ma mir ca nici “deontologii”, nici comentatorii de pe bloguri n-au sesizat cestiunea.

  44. Am vazut o mare portocalie de anonimi (niste nimeni care nici macar nu se semneaza) care o injurau pe site-urile propagandiste ale baselului. Cretini astia nu merita cetatenia Romana.

  45. Mie personal imi place Gabi Firea! Singurul lucru de care mi-a parut rau in acea seara este ca Gabi nu-i barbat, sa-l pocneasca pe nenorocit! Si dupa aia sa vina si sa-si ceara scuze ca noi o iertam! 🙂

  46. Io sa si nu mai vad de-am stiut pina azi dimineata (citeam blogul unui pisoi aradean) ca Doamna Firea e vaduva! Ii urmaream emisiunile (mai rar) da’ mi se parea cam “acra”. La cea emisiune nu m-am uitat ca era bou’ invitat si am mutat.
    Am citit scriptu de pe “oficios” (ca tot faceai trimitere acolo) si m-am lamurit. La inregistrare nu m-am uitat,ca fac instantaneu urticare la portocaliu.
    Banui (banuiesc,asa mai pe limba mea) ca doamna Firea iti citeste blogu’…
    Toata stima DOAMNA!
    Banzai!

  47. Sunt offtopic de data asta da’ nu mai pot cu piticu’ asta cand il aud cu “o crestere sanatoasa”! Deci, asta e frustrat rau in legatura cu cresterea! Oare nu-i spune nimeni ca, in situatia lui, s-a incheiat cu cresterea? 🙂

  48. Gabi Firea a fost de toata jena. Chiar nu am cuvinte sa-mi exprim dezgustul. Incepeam sa admir “Antenele” dar deveniti din ce in ce mai jenanti. V-o faceti cu mina voastra.

    Prin asta nu vrea sa se inteleaga cum ca Boureanu sau altii ca el sunt niste persoane deosebite. Dar asta e un alt subiect.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.