Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Mare-i rezervaţia cu imbecili portocalii

Mare-i rezervaţia cu imbecili portocalii

– Un nătărău care-l pupă-n cur programatic pe Băsescu şi se recomandă abuziv reporter de investigaţii primeşte un mail pe care i l-am forwardat eu acum vreun an lui Badea (pe adresa personală), în care unul dintre admiratorii lui Mircea-l vede preşedinte şi mă roagă pe mine să-l retransmit către destinatar. Neghiobul ajunge la concluzia ca eu îi cer lui Sorin Vântu să-l pună preşedintele României pe ţăranu’ de Badea. Nedumerirea lui e de ce nu m-am adresat lui Dan Voiculescu. Îi răspund eu pe această cale: fiindcă pe Voiculescu l-am rugat să discute cu Vântu ca, după ce-l face pe Badea preşedinte, să mă pună patriarh al Bisericii Ortodoxe Române.

– De când l-a lăsat plâns prima nevastă pentru naşu’ epicurean şi plezirist Vlădescu, tânărul şi neliniştitul Boureanu le suspectează-n gura mare pe toate femeile care-i ies în cale că-s amante. A început cu Alina Gorghiu şi s-a desăvârşit cu Gabi Firea. Eu l-aş întreba dacă s-a refăcut la elongaţie. Şi dacă ştie ce mai face Dan Fischer…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

186 thoughts on “Mare-i rezervaţia cu imbecili portocalii

  1. Hehehe.. dobitocul ala de jurnalist inchipuit e cumva… Zoso? Cindva era prin toate blogroll-urile voastre. Era chiar si in al mogulului. 🙂
    Dar se pare ca Traienel a dat mai mult. Blaga l-a atras…
    Acum serios, de ce dracu luati in seama toate nulitatile?

  2. Pt. Lipsa de prea multi:
    Nu mă deranjează că HABAR N-AI DE GRAMATICĂ, mă deranjează că-i corectezi pe alţii.

    Cum zici că pronunţi “portocale roşi”? Ca pe “pantofi roşi”? Mă refer la cei uzaţi, evident.

    :))

  3. Lasand la o parte greselile de ordin gramatical (folosesc pda-ul si mai gresesc),vi se pare normal ca moderatorul sa jigneasca asa un invitat? tin sa precizez ca nu sunt simpatizant pd

  4. Pentru colegialitate meriti nota 10 Victore 🙂 , dar … ma opresc aici …, doar e blogul tau… 😉

  5. Victor, daca ai placerea sa imi raspunzi: De ce doamne iarta-ma ii mai invita persoane absolut fine si demne precum doamna Gabi Firea pe sobolani purulenti de teapa boului de Boureanu? – Oficial e treaba cu impartialitatea…dar daca tot e pe impartialitate cheama-l si la Vorbe Grele pe jegos si eventual adu-l si pe Badea. Cand am vazut aseara cum era umilita Gabi Firea la domnia sa in emisiune am zis ca nu e adevarat.

  6. Acum am inteles : tonomatul nu presteaza pentru euro , ci pentru patrafir . Ar trebui sa-i concedieze Basescu pe “baieti” ca l-au informat gresit .
    In ce-l priveste pe Badea , intotdeauna l-am banuit ca vrea sa ajunga presedinte . Da’ ma tem ca nu va reusi : n-are o flota s-o vanda (cica asa incepe o cariera reusita) .
    Si , desigur , toate scenariile astea fac parte din planul diabolic al lui Voiculescu si ceilalti moguli de a lua sarea si posta .
    Mai dezvalui eu acum un plan la fel de diabolic :
    1. Se trimite o oferta doamnei Udrea pentru o investitie imobiliara de 3 mil.euro .
    2. BRD sare-n sus sa ofere creditul .
    3. Ajunsa in anul scadentei , Udrea nu mai poate dormi si ne spune si noua de ce .
    Ei , si-abia acum vine partea diabolica a planului asta . Ca incepem sa calculam :
    1. Credit dat in 2007 , rambursat in 2010 . Pe 3 ani . Asadar , cam 1 mil.euro / an .
    2. Sa zicem un DAE mic-mic : 3% . Tot face 90000 .
    3. Parca normele BNR prevad ca ratele+dobanda sa reprezinte un procent maxim din veniturile debitorului (nu ma pricep , dar parca se accepta 60% din venituri la credite ipotecare) . Si acum , calculand , ajungem ca 1090000 euro inseamna 60% din veniturile doamnei ministru . Deci veniturile domniei-sale ar fi de putin peste 1,8 mil.pe an , 150000 euro/luna . Intelegeti planul ? Facand toate calculele astea , s-a facut Udrea de rusine . 150000 / luna ? Penibil , zau . Adica Udrea castiga intr-o ora doar cat ia un sculer-matriter pe luna ? Biata de ea .

  7. vai ce comentarii rautacioase referitoare la dimensiunea… domnului boureanu. nu cred asa ceva. cum sa fie mica? eu cred ca e luuuuunga pana la New York la nevasta-sa.

  8. Vai, ce poză secsi, de-a dreptul EMBLEMATICĂ i-ai ales încornoratului paricopitat 🙂
    La bulivar, birjar, la bulivar!

  9. @MONICA aloo Ioana D arc ai fost angajata sa critici pozitiile celor ce scriu pe acest blog? E bine ca tu iti cunosti drepturile,,democratice,,si noi nu.Nu vrei sa ne ,,luminezi,,si pe noi? Cat despre partea cu mitingul sa inteleg ca tu o mare luptatoare de altfel esti in fata parlamentului in greva foamei de cinci zile nu? A sau esti in casa sub pat si chelachai de acolo incercand sa pari un pitbul dar in schimb esti un pichinez obosit? Mai lasa-ne draga cu ,,lectiile,, tu viteaza Ioana D arc.

  10. @Marius :

    Cand vine unu la mine acasa si incepe sa imi inchida televizoru sa arunce prin casa vasele ma cam supar sincer.

    Acum BOUreanu a spus foarte clar ca el nu pleaca din emisiune ca e emisiunea lu tacsu, Firea ce era sa faca? sa ii suporte obraznicia pana cand? El era invitat sa raspunda la intrebarile care i se pun si sa vorbeasca cand i se acorda cuvantu nu sa preia cu japca rolul de moderator si sa vorbeasca peste toti zbierand ca apucatu.
    Doar e tara lu tacsu nu?

    Eu am invatat un lucru cu jegosii si cu tampitii nu te porti ca un domn pt ca nu o sa castigi niciodata.

    In primu rand nu cred ca e o idee foarte buna sa il chemi pe BOUreanu … nici macar pe usa afara ca se baricadeaza la cat de cretin e darmite la o emisiune tv.
    In al doilea in rand Firea trebuia sa cheme bodygarzi sa ii scoata pe distrusu ala afara in suturi

  11. Daca ar fi sa analizam comportamentul celor mai reprezentative personaje din PDL,ne-ar creste barba atat de lunga incat ne-am impiedica in ea si ne-am rostogoli pe scarile minciunii.Nu stiu daca cuvantul “imbecil” nu este prea bland pentru a-i caracteriza pe pupincuristii si mincinosii portocalii.Acesti imbecili imi creeaza stress permanent, ca-s al dracului de multi, obraznici, sfidatori si rai. .

  12. Pst, pst! Dom` Ciutacu!
    Nevasta asta “noua”(vorba vine!)a lu` Boureanu(pardon de expresie!), Valentina Pelinel, “perineu” pentru fostii, acualii si viitorii, se pregatste si asta sa-l basculeze. Pentru unu` cu cascaval serios, nu in prag de executie silita, ca gelatu`.
    Acu`…gelatu` s-a cam insemnat…de aici si dracii pe care ii are, cand vede parte feminina care se cam pe el. Intelege si tu…ce nervi sa mai aibe, ca mai are nitel si il inseala si cuptorul cu microunde din bucatarie?

  13. Un jurnalist sau realizator sau ce sa fie, care traieste din bani privati, nu banii publici ai intregului popor, care a castigat si nu a cerut un anume nivel de incredere, care nu a facut nicio promisiune celor care ii urmeaza pozitia , poate si are tot dreptul ca la un moment dat sa spuna sau sa ajunga la concluzia, ca nu mai vede rostul ‘sa-si rupa camasa’ pentru popor.
    In acelasi timp, un lider de partid de opozitie, fost candidat prezidential, care traieste din bani publici, adica banii intregului popor de 20 de ani, care nu a castigat ci a CERUT increderea cetatenilor, si a primit-o in AVANS de la cateva milioane, care a facut FOARTE MULTE promisiuni celor care il urmeaza, NU ARE DREPTUL MORAL sa spuna ca o tuta netuta, ca el s-a saturat si ‘nu-si mai rupe camasa’ pentru popor. Este un gest de CURVIE incalificabil. Este mult mai josnic decat ceea ce face basescu, de la care si ultrasii stiau cam la ce sa se astepte.
    Gata! Printesa crin s-a sucit, nu mai are chef. Pai asa mah?
    Vezi mai draga Victor, de asta ti-am spus ca nu trebuie mangaiati pe crestet!!!

  14. ce se mai poate fura pela noi…??….
    CASELE NOASTRE (de la bloc sau curte ,oras sau de la tara )……
    CUM..?..
    FOARTE SIMPLU …..
    scad salariile,pensiile si alte venituri…
    CRESC : intretzinerea ,curentul,gazele ,apa,
    canalizarea ( la curtzi….), ratele pentru
    apartamentele ……. ce mai….cresc toate…
    OAMENII NU POT PLATII……
    LI SE SCOT LA MEZAT CASELE CARE VOR FI
    CUMPARATE PE NIMIC DE CINE TREBUIE……
    Apoi le inchiriaza ( poate chiar fostilor
    propietari….)
    vi se pare imposibil dle. CIUTACU…??..

  15. mare e mare …
    pentru ca si romania este mare 😛
    si peste tot romanu,ca doar ii roman, trebuie sa se simta TARE (barosan)

  16. Eu zic sa plantam portocali, din care sa culegem rosii, pentru a nu rosi cand ne intalnim cu un portocaliu sau, poate, cu mai multi portocalii, ca portocalele nu sunt rosii ci portocalii 😛

  17. Dupa ce ca sunteti genial, acu sa va iertam si pentru refuzul la invitatia Gabrielei Firea…
    Recunoastem, pentru asta nu va iertam :))))

  18. Era si normal ca antena 3 sa il actioneze in justitie pe acest bou-reanu in urma comportamentului sau inacceptabil.Oare este acest portocaliu chiar asa de imbecil sa nu-si fi dat seama ca a produs un conflict deschis de mare anvergura? Sunt convins ca si alte institutii de presa se vor solidariza cu actiunea antenei 3, ca este un atac chiar grosolan de tot la persoana.

  19. Vrei sa vezi o mostra de dobitocie? Ia de aici: Madame Blogary. Reguli de convieţuire.
    Bleen , Vineri, 28 Mai 2010
    Începînd de astăzi, de la 17.30, pentru mine Blogary s-a transformat dintr-un hobby într-un job full time (neplătit – să nu existe confuzii ). Astfel, dictatura constituţională îşi începe exerciţiul (eu sînt dictatorul, Florin e Constituţia iar nedormitul cred că e sindicalist – şi chiar dacă nu e, pare genul).
    Cu această ocazie reamintesc regulile Blogary:
    1. ediţii – Madame Blogary are zilnic 3 ediţii: la ora 06.00, la 15.00 şi la 20.00. În situaţii excepţionale, vom avea breaking news-uri. Cînd zic excepţionale, I mean it. Dacă avem trei ediţii, asta nu înseamnă că e obligatoriu să avem texte la fiecare ediţie. Dacă avem ceva care merită publicat, publicăm. Dacă nu, nu. Însă, în general e bine să verificaţi la orele amintite dacă au intrat articole noi (vor fi maxim două articole de ediţie iar uneori, în situaţii speciale, trei articole)
    2. comentarii – funcţionează în continuare regula moderării la primul comentariu. Fiecărui comentator i se moderează primul comentariu, apoi celelalte sînt lăsate la liber (dacă la un moment dat o ia razna pe arătură e banat). Pînă la ora asta avem în jur de 30 de IP-uri, adrese de mail sau nick-uri banate. Nu vrem ca Blogary să se transforme într-o cloacă. Ştiu, există riscul (de fapt nu e risc, e certitudine) acuzaţiilor de cenzură pe criterii politice. Explicaţia cenzurării cu precădere a comentariilor anti-Băsescu şi anti-PDL este simplă. În general Madame Blogary fiind un blog perceput ca apropiat de Cotroceni şi PDL, reuşeşte să atragă tot felul de isterici (îi ştiţi – în genul celor de pe blogurile Cotidianul, în trecut, şi de pe VoxPublica, mai nou) ale căror comentarii se reduc la un şir monoton de înjurături. Nu sîntem obligaţi să-i lăsăm pe postaci să-şi facă norma la comentarii şi nici pe frustraţi să se rezolve fără medicaţie. Şi nu vrem să ne gonim cititorii transformînd Blogary într-o cloacă a net-ului, aşa cum s-a întîmplat cu multe platforme online. Nu în ultimul rînd, aş vrea să le reamintesc perechilor de comentatori care ajung la ping-pong-uri interminabile că nu sînt singurii cititori şi comentatori ai Blogary şi că nu e fair să abuzeze de spaţiul acordat comentariilor.

  20. eu una stiu un lucru, daca deschid tv. si acolo dau peste unu’ din pedelei … am schimbat canalul instant, nu conteaza daca emisiunea respectiva o urmaresc de obicei. Stomacul personal nu mai suporta mizeria lor. Si sincer ma bate gandul sa schimb si tara.

  21. haleo vere ce bine-ti sta patriarh 😀
    dar mai curand zici ca esti un ayatolah in alb :D:D:D

  22. BOUREANU REPREZINTA 100 % , PDL … Tot ce vrei : marlania , aroganta , prostie , hotie … E copia fidela a sefului !
    Numele spune totul , sau poate ca jignim bietul animal ( boul ) . Ala munceste , saracul !
    Boureanu si Hoara sunt EMBLEMELE PDL – ului !!!
    Asta mai e si obsedat sexual … are numai amante in cap ( care cap , ramane de vazut )…

  23. noi latram pe portocalii ii doare la basca.hai in puii mei sa mergem peste ei…..

  24. @ lipsă de prea mulţi:

    E o vorbă care mi se potriveşte mie acum: dacă tăceam, “filozoafă” rămâneam. Retrag postarea anterioară. Prea aveai toate cratimele la locul lor, dar eu, nu şi nu… 😀
    Scuze, deci. 🙂

  25. Taranu Badea presedinte!!! DAAA!!VREAU. Si Ciutacu patriarh minunat,superb, vrem, vrem. Vezi ca trebuie biserici din cel mai bun aur ca ne tin de foame, în loc sa dea bani la oameni sa manânce si gura lor. Ne tine credinta de foame:( Halal si biserica.

  26. Constat ca sunt postate aici “n” mesaje in care se rade de faptul ca pe Boureanu il inseala femeile.Femeile vor “drujba” si bani:
    – daca ai drujba da n-ai bani, o sa te lase pentru unu cu bani.
    – daca ai bani da nu prea ai drujba, o prinzi cu altu’ cu drujba mai mare
    – daca ai si bani si drujba, te inseala cautand iubirea.

    Nu radeti de om pe directia asta, parerea mea.
    Oricum,repet, Firea a fost exagerata si a dat dovada de incapacitatea de a stapani o situatie “incordata” ce se petrecea la ea in platou.Mai e si de ‘nspe ani in TV.Ca Boureanu e hot, o stiam cu totii, ca ea este isterica, abia acum am aflat.

  27. Am si eu o intrebare. Nu o dau prea mult astia, basisti sau cum dracu le-or zice, in paranoia? Vantu, cu toata influenta pe care o are si toti banii pe care ii are, nu cred ca e destul de potentat ca sa stabileasca cine iese presedintele
    Romaniei. Bine a fost faza aia cu relaxarea lui Geoana, dar e cale lunga de la a zice ca Vantu l-a facut presedinte pe Basescu. Si, referindu-ma la circul asta mediatic, ce cauta domnul Boureanu la emisiunea aia? Inteleg, e un baiat de succes, un politician de viitor si toate vrajelile alea, nu stiam insa ca e ministru sau consilier in Guvernul Boc IV, V sau VI, ca nu mai tin minte care e. Cred ca de aia s-au iritat basistii, vai daca iesea Badea presedinte si Ciutacu patriarh? Era Apocalipsa, fara doar si poate. Doamne, cati nebuni suporti in mosia Ta.

  28. Imi pare rau, dar in afacerea asta cea mai mare culpa o poarta Firea! Ca Bou_reanu bate de departe recordul mondial la nesimtire, o stie toata lumea. Numai eu stiu de cate ori as fi fost in stare sa sar la beregata lui. Dar eu nu sunt moderatoare. In calitatea pe care o avea, madame Firea i-a pus niste intrebari de toata jena. Era normal ca frustatu’ sa-i raspunda cu aceiasi moneda. In locul dansei nici nu m-as abate pe la tribunal sa deschid cutia …Pandorei, cum zicea C.Diaconescu.
    Firea s-a comportat ca o tzata veritabila. Daca asta e profesionalism inseamna ca ma duc si eu la urmatoarea selectie de Miss Bikini.
    Bunaoara, cand erati pe cale sa-l trozniti pe Hoara am fost de acord cu d-voastra. Intre barbati, si mai ales in calitatea de invitat e care o aveati, mergea de minune. Ceea ce nu se aplica la actuala situatie.

  29. Cred ca ar putea sa scada in mod dramatic media de varsta a babelor care fac pomeni daca ar avea asa un patriarh….
    …ca sa nu mai vorbim despre lovitura de PR !

  30. cand mai chemati pdl-ul in emisiunii puneti-le un buton de oprire,altfel vor mai aparea probleme,intr-o emisiune unul visan si in alta emisiune unul bourean nu aveau buton de oprit si iata problema

  31. BOC DUDUIE , BOUREANU BUBUIE , UDREA S-AR BUBUI SHI EA CU CINEVA , CA TOT ARE INSOMNII ….

  32. Domnu Ciutacu, daca ajungeti patriarh, desi ma indoiesc ca va pune Badea in functia asta atat de cheie…as vrea si eu un teren prin corbeanca. Sunt dispus sa dau cam 6 euro pe luna/ metru patrati.

    Hai succes, vorbesc subt influenta beuturilor alcoolice in timp ce presedintele Germaniei isi da demisia.

  33. Cine are sau nu dreptate depinde de preferintele fiecaruia. Dar ceea ce fac cei de la PDL este incalificabil. Pai cum sa nu-l scupi pe Boureanu si sa-l faci si fel si chip cand el de fiecare data cand este invitat la emisiuni doar baga zazanie??? A putea fi ignorat si lasat sa abereze singur dar trebuie sa-l puna cineva la punct (asa cum ai facut si tu in emisiune la Gabi Firea) si dna Firea a avut o reactie perfect emotionala si umana. Si oricum pe boul de Boureanu il apara idiotul de Nasu’ care o face in fel si chip pe dna Firea. Mai aproapre ca Nasu’ il depaseste pe Boureanu la tupeu. Victoree, in ce hal am ajuns!!! Toate bune

  34. Oare decizia celui mai portocaliu presedinte de a nu deschide Portile Cotrocenilor din cauza riscului unei miscari de ostilitate fata de masurile impopulare care, in mare parte, ii sunt imputabile, nu se inscrie in categoria “imbecilitatii”?

  35. @mircea: oricat m-ai aprecia pe mine, nu-ti voi permite vreodata sa-mi jignesti la modul suburban colegii. nemultumirea fata de prestatia lor se poate scrie si pe un ton masurat. dovada sunt nenumaratele critici la adresa lu’ Gabi Firea care au aparut sub acest post.

  36. nu sunt bani pt drepturile salariale ale magistraţilor, dar Ministerul Justiţiei îşi anunţă salariaţii şi foştii salariaţi-personal asimilat magistraţilor să se prezinte azi la casieria MJ pt a-şi ridica drepturile salariale restante. Brusc net-ul din instanţe a “obosit”.

  37. Dle Ciutacu cu tot respectul,d na Firea a inceput cu jignirile nu e nevoie sa citi pe niciunde e suficient sa vedem la d voastra pe A3 emisiunea si atat.Chiar daca va e colega si simtiti nevoia s o aparati nu se face la cat de corect v a stiu eu indiferent de cine e vorba APP d l Gadea era penibil aseara cand pe jignirile d nei Firea i i lua apararea Apreciez cum a abordat D l Badea problema Cu respect, un fan vorbe grele si in gura presei_

  38. Şi totuşi, ce atâta deontologie! Da, Gabi Firea a fost cea care a zis prima ceva mai puţin indicat, dar ce a urmat din partea lui Boureanu a fost de neacceptat. Pe ăsta trebuia să-l pună la punct cineva, de mult timp.Iar ea i-a răzbunat pe mulţi. Şi da, mie mi-a plăcut. Mi-a plăcut, pentru că pe mine mă lasă rece demonstrarea continuă a deontologiei. Pe mine, ca telespectatoare fidelă a Antenelor şi antiportocalie feroce(da, chiar aşa) mă interesează ca aceşti realizatori să reuşească să deschidă ochii românilor amorţiţi şi rămaşi aşa. Altfel, la următoarele alegeri, iar vor vota cu fundul . Şi iar îmi aduc aminte că Bogdan Teodorescu stă pe tuşă, şi mă întreb de ce…

  39. cine a inceput, cine a terminat nu are nicio relevanta, in primul rand d-na gabi firea este o doamna, in al doilea rand jignirile suburbane ref.la viata privata (mai ales ca a trecut printr-un eveniment nefericit) sunt josnice ptr.un barbat (chiar daca ar fi fost adevarat, cf.legii intruneste elementele constitutive ale infractiunii de santaj).deci si moral si legal si al statutului de mascul (deci nu oligofren) Boureanu nu avea de ce sa “macane”, el sa se adreseze asa doamnei masa care l-a educat asa, doamnei udrea ca ea nu se supara cand zice toata lumea ceva de amanta cuiva, chiar se foloseste de acest aspect.

  40. M-ai da-l in ma-sa si pe Boureanu asta, de complexat…
    Asta-i ca fata aia urata care merge la discoteca si nu danseaza nimeni cu ea, acasa spunand ca toti barbatii au fost impotenti…

  41. http://www.gandul.info/puterea-gandului/butoiul-cu-pulbere-bacalaureatul-2010-5179780; http://www.gandul.info/puterea-gandului/incremeniti-in-propria-neputinta-5164037. Doua dintre articolole scrise de consilierul Ministrului Jaguar (http://www.gandul.info/news/ministrul-jaguar-de-la-educatie-promite-din-nou-reforma-da-i-sfaturi-5198724) cu putin inainte sa devina consilier sau ce naiba e la minister. Din articole reiese ca nu prea e incantata de prestatia dlui Jaguar, dar, acum ca dansa e acolo presupun ca lucrurile s-au imbunatatit. Si uite ce corect e dl Ministru Jaguar: si-a luat consilier o persoana care-l critica dar care repede s-a dat pe brazda. Victoree, da’ unde-i gaseste pe toti idiotii astia care azi critica puterea si maine o ling?

  42. News alert: Boc s-a sinucis. S-a spanzurat de un bonsai. 🙂

  43. Eu, unu’ sunt cam ateu din fire…
    Dar daca tu ai ajunge patriarh, poate m-as boteza si eu la noua religie…
    Nu de alta, dar asta ortodoxa, in care am fost botezat acu’ vreo 45 de ani, nu prea are nimic de spus, de oferit, in afara de niste lalaieli penibile de tenori ragusiti si fara vlaga… plus niste manareli cu puterea (oricare ar fi ea) si niste cereri de pomeni pentru uzul buzunarelor popilor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.