Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Mare-i rezervaţia cu imbecili portocalii

Mare-i rezervaţia cu imbecili portocalii

– Un nătărău care-l pupă-n cur programatic pe Băsescu şi se recomandă abuziv reporter de investigaţii primeşte un mail pe care i l-am forwardat eu acum vreun an lui Badea (pe adresa personală), în care unul dintre admiratorii lui Mircea-l vede preşedinte şi mă roagă pe mine să-l retransmit către destinatar. Neghiobul ajunge la concluzia ca eu îi cer lui Sorin Vântu să-l pună preşedintele României pe ţăranu’ de Badea. Nedumerirea lui e de ce nu m-am adresat lui Dan Voiculescu. Îi răspund eu pe această cale: fiindcă pe Voiculescu l-am rugat să discute cu Vântu ca, după ce-l face pe Badea preşedinte, să mă pună patriarh al Bisericii Ortodoxe Române.

– De când l-a lăsat plâns prima nevastă pentru naşu’ epicurean şi plezirist Vlădescu, tânărul şi neliniştitul Boureanu le suspectează-n gura mare pe toate femeile care-i ies în cale că-s amante. A început cu Alina Gorghiu şi s-a desăvârşit cu Gabi Firea. Eu l-aş întreba dacă s-a refăcut la elongaţie. Şi dacă ştie ce mai face Dan Fischer…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

186 thoughts on “Mare-i rezervaţia cu imbecili portocalii

  1. bou e bou, ce dracu sa-i ceri…
    asta stie bine ca si-a luat nevasta de dat ca doar de aia a luat-o… ce usi nu poate deschide el, deschide ea.

    stiu ca poate parea lipsit de bun simt ceea ce spun sau de-a dreptul grobian, insa eu pe boureanu nu-l vad capabil decit de iubire de sine. in rest se foloseste de tot ce-i cade in mina caci nu cred ca altceva poate.

  2. Cum ar arata Romania daca ar fi condusa de un manelist betiv?Cum arata de 6 ani incoace…

  3. Circul facut de Bou a fost dat tarziu in noapte si de televiziunea de cacao otv sluga Basista. Dan Diaconescu cred ca isi musca mainile de ciuda ca nu a avut el exclusivitate la circ,mai ales ca otv-ul se ocupa cu circul vezi Nickita,Magda Ciumac etc. Pariu ca in seara asta il invita la ei pe Bou??

  4. Incornoratu’ trebuia pleznit fix peste gura, acolo in emisiune, un jegos si-un complexat, nasturele care-i tine loc de puta e de vina, de acolo i se trag toate, nici macar la intrecerile de pisat la distanta, amaratu’, nu s-a remarcat, la grdinita. Acu’ de obraznicie si tupeu n-are pereche, dar e pe aceeasi lungime de unda cu tac’su de la cotroceni, care da exemplu tuturor boilor din tara asta! Oricum, la cat de nesimtit s-a dovedit in campanie, nu stiu de ce naiba-l mai primesc fetele-aste in emisiuni, ca sa ce?!

  5. La scoala… dati va rog exemple de “imbecili portocalii” !
    Bula…Maria Parcalabescu !
    Invatatoare: Cum asa Bula ???
    Bula: Doamna maria a spus… “În conjugarea eforturilor comune, avem un argument suprem, respectiv complementaritatea economiilor noastre. Această realitate diminuează impedimentul dimensiunii diferite a acestora. Ne putem oferi reciproc ceea ce nu producem”.

  6. Domnule Ciutacu , nu stiu daca ati apucat sa cititi urmatoarele declaratii ale doamnei Udrea. Citez din ziarul gandul , undea am gasit articolul:
    “Creditul a fost făcut pentru a cumpăra un imobil, un teren. Piaţa imobiliară era în expansiune. M-am gandit la vremea aceea că pe acel teren pot să dezvolt un condominium, nu-i aşa mare, e de 6.000 de metri, câteva case am gândit că pot să construiesc, să le vând să plătesc creditul şi să am şi eu un profit” a afirmat Udrea. “….
    “Dar, ca dovada, că încă o dată în viaţă am primit o lecţie, că nu trebuie să fac lucruri la care nu mă pricep, a venit criza imobiliară şi am ramas cu terenul”

    In perioada 2007-2008 cam asta era ocupatia principala in romania. De la buticar pana la cei mai mari afaceristi toti construiau ieftin si prost si vindeau scump. Simplu , nu aveai nevoie de studi foarte multe pt asa ceva. Acu daca domna udrea nici la asta nu se pricepe- cum bine declara- banuiesc ca e normal sa conduca ministerul .
    Scuze pentru mesajul in afara subiectului

  7. Reactia lu’Boureanu e tipica barbatilor cu pendula mai mica decit a ceasului de la universitate. Probabil ca si pasarea colibri il parasea inca din noaptea nuntii. Sa-l intelegem prieteni si sa ne vedem de ale noastre belele.

  8. Mult as da sa aflu cati dintre cei care v-ati exprimat pe acest blog ,ati iesit la vreun miting…da,voi astia care tot spuneti ca ne “meritam soarta”.Voi astia care comentati despre cat de lasi sunt unii si stati in casa ,da,va meritati soarta cu adevarat.Eu propun ca sa atasati si o poza in mijlocul manifestantilor.Ce spuneti?!sunteti de acord? eu da, ca atare nu-mi merit soarta asta .Somn pufos …

  9. Vezi Victore, tu ai interzis ca la tine, pe blog, sa se foloseasca cuvinte “dulci”, de mahala, de maidan, de teren de fotbal divizia C, care l-ar face pana si pe un bou ca asta sa se rusineze, sa-si blesteme ziua in care s-a nascut, s.c.l….

  10. P.S. Frumos si bine ar fi sa nu ne tot preocupam de aratatul cu degetul acuzator catre ceilalti – sa simtim, noi, de la noi, pentru noi si sa facem ceea ce trebuie, ceea ce simtim fara a sta sa cantarim ce face vecinul sau colegul – sunt sigura ca atunci am fi mai multi la miting!
    De ce nu suntem constienti de drepturile noastre? De ce nu avem curajul sa le cerem? De ce nu ne asumam viata noastra, deciziile noastre, viitorul nostru?
    Sa intreb de ce nu avem “coloana vertebrala”?
    Ah, iar m-am aprins – mea culpa! 🙁

  11. Ca Boureanu se poarta si arata exact dupa cum ii spune si numele, stiu. Si inteleg. Asa l-a facut mamicuta lui. Si asa l-a educat. Dar ceilalti trei domni de acolo, ce faceau? De ce nu i-au luat apararea dnei Firea si sa ii fi dat plavanului o lectie de politete de sa o tina minte, ca stuchit la furca au, daca e vorba sa desfaca firul in patru. Dar ei probabil ca se scapau in pantaloni de frica junelui cel patit intr-ale amorului. Si sa nu uitam lu lucru: d-na Firea era in timpul serviciului si la locul de munca… Plavanul nici nu era la el acasa, era doar un invitat. Numai ca dumnealui e un demn reprezentant al celor care ne conduc, iar comportamantul lui de aseara arata exact de cita consideratie ne bucuram noi din partea LOR. Astia sa ofere solutii pentru iesirea din criza? Astia sa isi apere poporul? Incercati cu stricnina , stimabililor….sau cu Cyclon B. Va costa mai putin.

  12. Citesc comentariile voastre si ma minunez cat de buni sunteti in a-i lingusi pe Badea si pe Ciutacu, crezand in ignoranta voastra ca ei va pot rezolva problemele. Ei nu pot face decat sa va mai destupe mintile voastre adormite si lenese.

  13. Corina ,nu era vorba de toti,tu daca ti-ai manifestat dreptul democratic de a protesta, bravo tie, inseamna ca mai sunt oameni cu demnitate.Dar eu sunt convinsa ca multi nici nu-si cunosc drepturile care li se cuvin in democratie.

  14. Elena pe 1 June 2010 la 18:15

    Aferim! Imi aduc aminte cu multa placere cind A. Gheorghe i-a dat o mare bucata in freza unui invitay dificil de l-a aruncat taman in decorul studioului. Greseala doamnei Firea consta in faptul ca desi stia calitatea marfii, totusi l-a acceptat ca invitat la emisiune.

  15. Buna seara d-le Ciutacu,

    Mi-e sila de acest Boureanu,nu ii e rusine?! Stiti ce gandesc acum,si sa ma ierte Dumnezeu:ii doresc sotiei lui sa aiba soarta Gabrielei Firea! Sa ma ierte Dumnezeu!
    D-na Gabriela Firea e un om deosebit-le da superclasa multora,implict lui Boul-reanu!
    Ma intreb,de ce ne fac toti astia de la guvernare sa avem greata in fiecare zi?!N-avem destule??!!

    Va sta extraordinar patriarh-cred ca Dumnezeu va va accepta sigur;daca ajungeti,pastrati va rog si pentru mine un post de maica la patriarhie;asta merit si eu-si nu va cer prea mult.

    Va doresc cu toata inima,numai bine,
    IoanaP

  16. boureanu ???? cata reclama i se face acestui idiot ?? si pe bloguri si pe site-uri !!! pentru un nimic ??? nea’ Victore apropos de elongatia boului…. cred ca a trecut in domeniul static, elasticitatea si constanta “k” sunt zero …. sanatate

  17. Victor, aseară Gabi Firea nu a fost moderatoare, ci provocatoare. Am revăzut emisiunea pe net şi nu-ţi pot da dreptate. Şi-a făcut-o cu mâna ei (chiar dacă nu e bărbată 😉 )

  18. “taranu’ de Badea” n-ar putea fi presedinte fiindca n-are…stofa.
    El reprezinta nemultumirea romaneasca in sine si nu natiunea propriu-zisa.
    Ar avea nevoie de “schimbare la fata” pentru a ajunge presedinte…dar …never say never.

  19. @bazel09: Boureanu sa spuna merci ca am refuzat eu invitatia de ieri a lu’ Firea

  20. Saru’mana Prea Fericite Patriarh! Nu puteti dumneavoastra sa vorbiti cu presedintele Badea sa ma numeasca si pe mine ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale? Promit ca nu o sa ma auto simpatizez 🙂

  21. D-le Ciutacu,

    Va rog, ca prin intermediul d-voastra sa propuneti urmatoarele masuri anti-criza:
    a) Anularea transportului – parlamentar, guvernamental, cotrocenist si a tuturor subalternilor pe linie orizontala si verticala care in prezent beneficiaza de asa ceva – cu mijloace auto platite de stat. Sa se deplaseze la locurile de munca cu mijloace proprii sau in comun, asa cum o face tot poporul indiferent de functie sau loc de munca (asa procedeaza in prezent Anglia).
    b) Aplicarea legii 18 (castiguri nejustificate) pentru ca nu stiu sa fi fost abrogata.
    c) Raspunderea guvernamentala sa se aplice in mod practic si nu teoretic, adica prin mijloace de constrangere (penala, pecuniara, etc). Dl Boc si toti ca el sa plateasca din buzunarele lor pentru greselile facute, si nu populatia. A demite un ministru dupa ce si-a facut “plinul” pentru 2-3 generatii este chiar o dorinta a demisului, fara masuri coercitive.
    d) Toti cei care au participat in C.A. de privatizari si au luat comisioane pentru asa ceva, sa-i returneze statului inapoi cu dobanda, pentru ca aceste bunuri au fost rezultatul muncii a 3-4 generatii, iar profitorii ca: S. Vladescu, I. Popescu, Hoara, E. Udrea, Blaga, Videanu, etc, sa dea socoteala.
    e) Sa se verifice ce s-a facut practic cu banii imprumutati de la FMI si UE pentru ca, “praful” aruncat cu plata salariilor si pensiilor este o “gogoasa”, in realitate se pare ca mai multe ministere au platit costurile campaniei electorale ale lui Basescu, si cu totii s-au infruptat din acesti bani. Aceasta verificare sa fie facuta de o comisie a UE.
    f) Sa se dea public in mod repetat toate hotiile facute de actuala putere si nu numai, pentru ca lumea nu cunoaste toate dedesupturile. As dori d-le Ciutacu, ca la emisiunile politice de la TV sa le solicitati acestor “dascali” ai neamului care ne dau lectii, sa-si decline atat salariul cat si venitul personal, sa explice practic cum se poate trai cu un salariu de 10-12 mil. LEI vechi si o pensie de 6-8 mil. LEI vechi / luna, asta si de catre deontologii analisti politici, pupincuristi sau nu.
    Va rog sa evidentiati public prima masura luata de dl. Basescu in ianuarie 2005 – Cresterea indemnizatiei prezidentiale.

  22. Firea a dat dovada de mare stapanire de sine.
    Gogomanii nu stiu ca ar fi putut sa-l bata relativ usor pe Boureanu.(la propriu nu la figurat)

  23. In primul rand doresc sa urez LA MULTI ANI! de 1 iunie toti copiilor,saraci,bogati,cu parinti someri,invalizi,cu bunici pensionari,sa se bucure de ei cat ii mai au aproape.As dori tare mult sa stiu cati dintre sindicalistii renuntatori de greve se pot uita in ochii copiilor lor…pt tine tati am facut-o…sa o duci tu mai bine…
    Cat despre boureanu,a prins glas?I s-a intors sotia de la vilele milionarilor din Caraibe?Ma bucur pt el,ca doar nu degeaba a pupat in cur pe cine trebuia ca sa faca gramada de bani pe care ne-a prezentat-o Gadea aseara.Deh,femeia are multe si scumpe dorinte….esti patetic,bai boule!!!!!!!!!!!!!!!!!

  24. @presacaopra(v)da
    Nu stiu cine esti, dar esti de coma!
    Acela este blogul tau ?
    Mi-a placut la nebunie, mi-ai desctretit fruntea in ziua asta bacoviana.
    Tu si cei ca tine sunteti ” Frumosii nebuni ai marilor orase” – vorba lui Fanus Neagu.
    Felicitari !

  25. Sinceritate

    Iubitule sunt cea mai mare curvă, pe centură,
    Puteam să te mai mint, nu mă privi cu ură…
    Mă prefăceam în pat, şi când plecam de-acasă,
    Chiar când pe nas te sărutam, eram o odioasă.

    Copiii i-am făcut cu turci şi alţi necunoscuţi,
    Când tu lucrai pe brânci, să nu mai fim desculţi.
    Am toate bolile lumeşti, dar am ajuns bogată ;
    Regret că nu mai sunt iubită, ci numai regulată.
    ——————————————————–
    Aşa percep eu ca muiere sinceritatea lui Vlădescu
    Şi gura plină de minciuni a janghinosului Băsescu !

  26. Il detest pe Boureanu.Nu imi place nici cum ranjeste, nici autosuficienta lui.Nici faptul ca e destul de public cum si-a facut primele milioane.
    Gabi Firea-o super profi.In emisiune ea a fost vinovata pentru mahalagismele la care s-a ajuns.Un moderator nu intreaba tam-nisam “aveti febra” si ” ati mancat ceva stricat”? E un tzatzism penibil.Daca de la un politician te mai astepti sa o dea cu bata in balta asa (vezi cazul Marinescu), Firea s-a discreditat definitiv ca practicant al jurnalismului.Iar ideea de a-l actiona in instanta pe Boureanu e cam penibila, el ar putea in egala masura sa initieze un astfel de demers.

  27. Bai ce sacali mai sunteti, nu mai poate omul sa-si scoata femeile la produs, ca sariti voi la beregata lui, pai stiti cat a platit “epicureanu”? BABELOR:-))))))))))))))))))))))))

  28. Eu insist să sper că jegul şi-o va lua la un moment dat. Şi mai sunt vreo doi-trei care trebuie s-o păţească, pentru a înţelege cum e normal să te comporţi în societate. Şi, mai ales, pentru a fi aduşi cu picioarele pe pământ; să-şi amintească locul lor pe scara valorilor, cea pe care au “fentat-o” crezând că vor rămâne acolo. Nu vor rămâne.

  29. Am uitat să spun ce era mai important: deja a devenit clar şi celor mai neîncrezători, că omul are o problemă legată de sex, de activitatea sexuală.

  30. Mie imi pare sincer rau ca nici unu dintre domnii din platou nu i-a atras atentia scarbei aleia de Boureanu ca doamnei Firea i-a decedat destul de recent sotul.

  31. Off topic
    Astia iau din banii baietilor cu ochi albastri??? Pai la ce salarii au, plang astia cu lacrimi de crocodil. In cazul asta punem un pariu; Cat mai sta locatarul la Cotroceni?

  32. Un sfat. Ramai ziarist asa cum te stim. Nu mai fi dezamagit de greve. Vezi de ce domnul Diaconescu cere bani. S-a sacrificat degeaba. Un popor de ciumeci puturosi

  33. Da un blog de genul : injuraturaingurape basescu.blogspot.com ? Unde sa scrie liber cine vrea ce vrea? Il ataca securistii si-l blocheaza sau ma gasesc securistii pin strinatatzuri si-mi provoaca dureruri nebanuite? Sau amandoua?

  34. Lasa-ne o zi sa ne descarcam,sa injuram din toti rarunchii pe toti jegosii astia oranj! Dar sa afle cumva si ei si neamurile lor! Te rugam frumos!

  35. victore,sunt multe gaini in tara asta dar uite unde au iesit niste eroi si o parte din ei sunt minori aminti-va de elevii care au refuzat sa intre la bac,sunt mandra de asta,vezi din ce oras scriu folosind pc ficei mele,sunt unul din cei care i-a invatat ceva in viata

  36. dupa ce a castigat basescu m-am inchis in casa si am refuzat sa mai ies pe strada(noroc ca am curte mare)acum sunt fericita si senina pentru ca am avut dreptate si pentru ca atunci cand le spuneam oamenilor ca gresesc auzeam ca sunt o comunista nenorocita.toti cei care l-ati votat pe basescu dati-va 1000000000000000000000 cu capul de pereti.sper sa va si doara .

  37. Adevarat circ aseara la emisiunea Stirea Zilei. Ce am ajuns sa ne jignim in emisiuni ca la usa cortului, am innnnnnnnnebunit de-a binelea. Cred, nu sunt sigura suntem o tara de NEBUNI.

  38. BOUreanu -numele spune tot.Merita 2 perechi de palme,cu toate amenzile pupincuristi-lor de la CNA.

  39. noi radem aici,glumim,il criticam pe cretinul ala si el face bani frumosi. fara tupeu si nesimtire nu razbesti in romania basista de azi! asta e cel mai limpede. nesimtirea,mitocania,tupeul ,neam-prostia sunt virtuti printre baietii portocalii.

  40. Buna seara,
    Daca se poate sa taiati un “i” de la portocalii ca e cam atribut in titlu. Exemplu: am luat rosii de la piata / am luat portocale rosi de la piata la fel si imbecili portocali :). Numai daca se poate.
    Haideti sa mai lasam televizoarele sa pumen mana pe-o carte ceva sa facem un cornet, s-avem unde scuipa semintele. 🙂

  41. Firea: Domnule Boureanu, dar ce-aţi mâncat? Aţi mâncat ceva stricat înainte de emisiune?

    Boureanu: Nu ştiu, am mâncat ceva la dumneavoastră aici.

    Firea: La toaletă?

    Boureanu: Ce mâncaţi dumneavoastră în fiecare seară aici.

    Firea: Chiar nu vă e jenă? Cum puteţi să vorbiţi aşa? Dumneavoastră v-aţi luat temperatura? Poate aveţi febră. Am o întrebare să vă adresez. Cine v-a spus că sunteţi băiat cu mucii-n freză a avut dreptate.

    Firea: Cine v-a spus că sunteţi băiatul cu mucii în freză, a avut dreptate!

    Boureanu: Cumva amantul dumneavoastră?

    Firea: Amantul meu? Dar amanta dumneavoastă şi firmele dumneavoastră?

    Boureanu: V-aţi permis să mă jigniţi de trei ori la persoană, pentru că mi-am spus şi eu un punct de vedere într-o emisiune.

    Firea: Şi dumneavoastră îmi spuneţi că domnul Tăriceanu e amantul meu.

    Boureanu: De unde ştiţi că m-am referit la domnul Tăriceanu?

    Firea: Păi domnul Tăriceanu v-a spus că sunteţi băiatul cu mucii în freză. Să vă fie ruşine!

    Boureanu: Dumneavoastră sunteţi părtinitoare. Acum mă jigniţi, sunt cumva amantul dumneavoastră?

    Firea: Dar amanta dumneavoastră? Mi se pare incredibil! Răspundeţi la o întrebare sau nu?

    Firea: N-aţi făcut niciodată afaceri cu statul, aţi ajuns milionar muncind din greu.

    Boureanu: O să vă dau şi în judecată. Unu, că nu sunt milionar…

    Firea: Sunteţi deja dat de mine în judecată!

    Boureanu: Miniţi cu o neruşinare… Să vă fie ruşine!

    Firea: Dumneavoastră sunteţi plătit de contribuabili, eu nu sunt plătită de contribuabili de la PDL.

    Boureanu: Dvs sunteţi plătită din bani furaţi.

    Firea: Încă un proces! V-aţi ales cu vreo trei-patru procese.

    Meritau amandoi dati afara , ea de la antena 3 el de la pd

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.