Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Mare-i rezervaţia cu imbecili portocalii

Mare-i rezervaţia cu imbecili portocalii

– Un nătărău care-l pupă-n cur programatic pe Băsescu şi se recomandă abuziv reporter de investigaţii primeşte un mail pe care i l-am forwardat eu acum vreun an lui Badea (pe adresa personală), în care unul dintre admiratorii lui Mircea-l vede preşedinte şi mă roagă pe mine să-l retransmit către destinatar. Neghiobul ajunge la concluzia ca eu îi cer lui Sorin Vântu să-l pună preşedintele României pe ţăranu’ de Badea. Nedumerirea lui e de ce nu m-am adresat lui Dan Voiculescu. Îi răspund eu pe această cale: fiindcă pe Voiculescu l-am rugat să discute cu Vântu ca, după ce-l face pe Badea preşedinte, să mă pună patriarh al Bisericii Ortodoxe Române.

– De când l-a lăsat plâns prima nevastă pentru naşu’ epicurean şi plezirist Vlădescu, tânărul şi neliniştitul Boureanu le suspectează-n gura mare pe toate femeile care-i ies în cale că-s amante. A început cu Alina Gorghiu şi s-a desăvârşit cu Gabi Firea. Eu l-aş întreba dacă s-a refăcut la elongaţie. Şi dacă ştie ce mai face Dan Fischer…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

186 thoughts on “Mare-i rezervaţia cu imbecili portocalii

  1. Melc, melc, codobelc –
    Scoate coarne Boureşti
    Şi te du la Bucureşti,
    Doamnele să le jigneşti,
    Cu tot ce-ţi închipuieşti…
    Că se poate la “Te-Ve”,
    Scoţându-ţi “Antenele”!
    (Guraliv şi prost mai e!)
    …Melcule-Boule…
    Aşa melci portocalii, aşa “slujbaşi care fluieră în biserică”! Doar că îşi vâră “mâna cu 322 de degete”, în mailurile altora, în loc să şi le vâre-n fund; CA SĂ FLUIERE PE LIMBA LOR!

  2. numele lui boureanu spune totul… bou-reanu… poate ar trebui sa o intrebe si pe vacuta din imagine daca e sau nu o amanta buna… ca poate se da pe brazda cu el… tampitu’ draq’

  3. Postia se manifesta in multe feluri. Ei si eu am un mail de genul [email protected] si asta nu insemna ca sunt Victor Ponta (presedintele PSD). Mare e gradina domnului si multi mai sar gardul cand e poarta deschisa.

  4. Gabi Firea: A avut dreptate cine v-a zis ca sunteţi băiatul ăla cu muci în freză!

    Cristian Boureanu: De unde ştiţi, de la amant?

    Gabi, pierzându-şi Firea: Aţi mâncat ceva stricat înainte de emisiune? Ceva de pe jos, ceva de la toaletă? Ar trebui să vă înroşiţi, să vă ridicaţi şi să plecaţi! Dvs v-aţi luat temperatura? Dar amanta dvs?

    Bou(reanu)-n gându’ lui: Fire-ai tu a dracului!

  5. prosti dar multi portocaliii astia!
    Boureanu e caz patologic…. atata circ ac aseara n-am mai vazut la emisiunea Gabrielei Firea

  6. Am vazut emisiunea “Stirea zilei” de ieri si parca-mi venea mie sa ma ridic de pe canapea si sa plec din camera, de rusine, cand il vedeam pe Bou-reanu cum o jignea pe dna. Gabi Firea si cum latra pe acolo si cum cronometra el cat a vorbit unul si altul invitat, de parca era emisiunea lui. Eu as fi chemat agentii de paza sa-l linisteasca bine. E la fel de penibil ca Hoara ala.
    P.S. M. Badea stie ca dumneata il faci “taran”? 😀

  7. 1. Ce conteaza cine cui a trimis e-mail, esential e sa ajunga Badea presedinte si tu patriarh, sa-ti zicem toti Preafericite sau Sfintia Ta.:)))

    2. In cearta celor doi Firea a inceput prima sa jigneasca. Daca mie imi zicea cineva ca am mancat stricat, de la toaleta i-as fi raspuns elegant incat, de rusine, intra sub masa. Pe Boureanu nu l-a dus capul si i-a raspuns la fel…

  8. Pur si simplu sa ne descarcam. Stiu ca avem sanse mici (sansele tind la zero) dar pentru noi pur si simplu. Imi plezneste capul de nervi. Si cand mai scriu ma descarc. Cred ca si tu faci la fel.

  9. @dfP nu, nu stia, a aflat prin intermediul commentariului tau, iar acum s-a suparat rau. O sa iasa cu bataie… /sarcasm

  10. Scuza-ma da’ nu-ti dau dreptate.Am vazut emisiunea de aseara cu Firea si Boureanu.Crede-ma sunt compelt impartial, ba chiar, Boureanu ma cam calca pe nervi, daaaar, felul in care a considerat “doamna” Firea ca e normal sa discute mi-a parut complet dezaxat.Nu inteleg pentru ce comportamentul animalic?!Am stat pana la final, Gabi Firea avea o manifestare oribila, serios.Mult prea inflamata si nesimtita.Adevarat, punctul de vedere si argumentatia poate ii erau favorabile, dar manifestul…cel putin anormal.

    Bafta in continuare Ciutacule, nu prind A2 firar,iar la A1 si A3, cu greu ma mai pot uita.Da’ as vrea sa-ti vad emisiunea.

  11. Individul care a încercat să fie agresiv,si s-a făcut de râs în emisiunea doamnei Firea,nu este la prima golănie de acest fel.Cred că este unul dintre cei programati de PD să strice emisiuni în care se spune lucrurilor pe nume,care nu le sunt pe plac.Acest individ nu pare a avea nici cea mai vagă umbră de inteligentă.Acest tip de oameni este la pret în tagma puterii de azi.Mitocanii.

  12. @Gicu Magnificu: ia uita-te-n Oficios, care nu poate fi suspectat de dragoste de Firea, si mai vedem cine a inceput panarama 🙂

  13. Tot respectul pentru tine si pentru Mircea Badea. Pacat de sacrificiul vostru dar poporul nostru e las. Daca ar fi fost ceva de poporul asta Basescu ar fi fost azi la pirnaie nu presedintele Romaniei.

  14. Cind o povestit Badea faza m-o umlat risu’ de s-o spariat nevasta-mea, care-mi sforaia dulce la ureche.
    Il invit pe hacker sa sparga si casuta [email protected] prin care corespondez io cu alti teroristi in scopul de a darima (prin atentate singeroase, bineinteles) regimul basist!
    Banzai!

  15. E clar. E bou, nu taur, nu-i de mirare ca l-a lasat nevasta…
    Oricum , cetateni, avem o problema. Astia-s sefii PD-L de maine: Hoara, Boureanu,Eba, Udrea.Nimic n-o sa-i opreasca, nici legea, nici macar bunul simt.
    Ce va zice d-nul Blaga, de ex. ?

  16. Pai cum sa nu-l insele nevasta cu “pleziristu’ si epicureanu'”, daca o are mica:-)))))))))))

  17. Bre, m-am uitat in direct si de 3 ori pe net, nu e nevoie sa ma uit in alta parte, e de ajuns ce am vazut eu. Eu ziceam despre jigniri, iar acestea au inceput cu intrebarea lui Firea daca Boureanu a mancat stricat. Ca Boureanu batea campii inainte e alta discutie, dar prima care a jignit a fost Firea. Sper ca nu ma suspectezi ca as fi fan Boureanu. :)))

  18. Eu il bateam,il bateam pe Bou in direct. Hai sa va spun povestea cu Nasul Gargara cu Fina Zdreanta de capitala si cu Finul Bou de serviciu.Dedicatie pentru Fina …te cunoaste toata tara iar tu faci pe domnisoara si finul care dezamagit in dragoste injura toate femeile ce ii ies in cale. Finule dupa dusmania ce o porti femeilor nu cumva te-ai dat pe ,,invers,,. ,,Hai ca ti-am pregatit un pat la noi in celula,,.

  19. Gabriela Firea a avut si ea partea ei de vina, insa, ea a fost consecinta unui tupeu iesit din orice limita a decentei.
    Astia sunt baietii zilei?

    boureanu este mic, aproape “boc”.

  20. Baiatul cu pricina functioneaza pe principiul “Care nu vrea cu mine e curva”. E din aia care s-au autocovins ca tehnica e mai importanta decat lungimea. Punem pariu ca are un gipan urias care compenseaza ceva? :))

  21. ba da stii ce nu inteleg?
    de ce traiti cu impresia(sau cel putin unii dintre voi traiesc) ca vrem sa vedem obraze subtiri pedeliste complet neinteresante precum boureanu la a3?
    lasati-i cu echidistanta si complexele lor de victime cu tot!

  22. mi-aduc aminte ca acum ceva timp boul asta s-a certat cu o vinzatoare intr-un hipremarket si tipul s-a batut cu pumnul in piept ca:”stii cine sint eu?”iar vinzatoarea a zis:”nu si nici nu ma intereseaza!”. fericita femeie!!!

  23. Nu inteleg cum a fost posibil ca Boureanu sa fie invitat in aceasta emisiune!!!Asemenea elemente pedeliste ar trebui ignorate total.

  24. Victore, zi-o pe aia cu sursa banilor lui Voiculescu, implicit a salariului tau si pe urma bate campii linistit despre Romania portocalie si criza financiara.

  25. @vali: sursa banilor lui Voiculescu nu ma intereseaza, ca nu-s nici de la ANAF, nici de la ANI, nici de la DNA, iar salariul mi-l platesc singur din publicitatea pe care o aduce emisiunea mea. si mai ramane si pentru altii

  26. E clar ca Firea nu a procedat corect. Este vorba aia: “nu te baga in troaca pentru ca te mananca porcii”. Firea nu doar ca s-a bagat, dar a contribuit decisiv la umplerea si rascolirea vartoasa a ei (de troaca e vorba). Daca de la Boureanu te astepti, Gabi trebuia sa fie pregatita si sa aplaneze conflictul, nu sa-l amplifice. Trebuia sa actioneze diplomatic si sa-l reduca la tacere pe bourean din intelect. Asa se procedeaza intr-un mod profesional. Din pacate nu a avut inspiratia (sau capacitatea intelectuala) s-o faca. A actionat in stil Acces Direct. In felul asta nu mai are mult si o ia pe urmele lui Mandruta.

  27. Acum si cei de la Antena 3 sunt sado -maso !!!!
    Cand inviti un BOUreanu..un Hoara ..la ce sa te astepti de la emisiune ??
    Si tu ai vrut sa-l iei la bataie pe Hoara..
    astia sunt trimisi sa provoace !

  28. Ne meritam soarta.
    Dupa vremurile “epocii de aur” tot prostul si nesimtitul a avut drept si tupeu sa vorbeasca. Noua Romanie a produs specimene precum Bou-ureanu. Hoara, Udrea, Boc si altii.
    La primavara va venii Boc cu coasa in mana si va spune: No din ce preferati sa va mai tai. E de rasul plansul.
    Super tare pagina de internet a bou-reanului. Citez: Declaratie de presa
    10 decembrie 2008 – Consider ca desemnarea domnului Theodor Stolojan pentru functia de prim-ministru al Romaniei este cea mai buna solutie pe care presedintele Traian Basescu putea sa o adopte.
    Ha, ha, ha.
    Bou-rene, da 10 lei la un licean sa iti schimbe macar pagina principala. Boule.
    Boule

  29. Ma tot gandesc daca “rezervatia cu imbecili portocalii” nu cumva depaseste Rezervatiile Nationale din SUA.Ma tot gandesc, oare care dintre aceste Rezervatii: cea din Yosemite, cea din Muntii Stancosi, sau Marele Canion s-ar potrivi ca suprafata penbtru toti imbecilii portocalii din tara. Ma ganbdesc ca Raul Colorado a sculptat la propriu o prapastie adanca de 1700 de metri si daca i-am impinge pe toti astia de la aceasta inaltime, si s-ar pravali in rau, nu numai ca si-ar frange gatul dar s-ar si ineca. Haideti sa-i impingem.

  30. Victor, e o vorba: “de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!”…
    Atata timp cat atentia tuturor se va canaliza spre mizerii de genul “soparla”, nu vom putea fi unitari/solidari – suntem din ce in ce mai individualisti – ma refer la noi, ca popor! 🙁
    Si cand zic “soparla”, ma refer la discutii genul: “tu ai curajul sa vorbesti cand uite ce ascunzi…(urmeaza o inventie sau chiar ceva personal care nu are ce cauta in discutia respectiva)” – in acest fel sunt denigrati toti, manjiti toti, iar noi, cei multi si prosti, ajungem sa nu mai avem incredere in nimeni si suntem derutati complet, traind cu senzatia de haos… Un secret – nu e haos, e o metoda foarte elaborata de “divide et impera”…
    Si uite asa ajungem sa spunem; “mie sa-mi fie bine, sa nu mor de foame si daca asta il costa pe fratele meu – asta e!”, marsand la “soapta” cum ca mie/noua nu mi/ni se taie, eu/noi, nu sunt/suntem afectat/afectati…
    In rest – Dumnezeu cu mila!
    Cei trecuti de 40-45-50 de ani, ne amintim si recunoastem metodele, vedem semnele si stim ce inseamna…Ceilalti nu inteleg si gandesc ca “nu poate fi chiar asa de rau” si nu cred…Ceea ce stiu doar din povesti si istorie nu se poate compara cu ce s-a trait pe viu…
    Eh, mi-e si greu sa ma pot concentra sa ma fac inteleasa – dezamgirea, imbinata cu groaza si disperarea mea ma paralizeaza!

  31. Sa radem cu Boi, Boureni si felinare portiocalii

    Domnul meu, sa radem cu oficioasele. Apropo, am lucrat pentru amandoua ca si corespodent si am plecat din cauza cenzurii si a terorismului spagar manifestat de sefi.

    Romania Libera ne spune ca un senator fura – mare noutate – folosind firma mamei. Finalul este glorios spre genial:
    Senatorul Marius Necula este perceput la Galaţi ca fiind „copilul de suflet” al lui Ilie Plătică Vidovici, fost parlamentar PDSR. Traseul profesional şi politic al lui Necula a cunoscut o schimbare spectaculoasă în 1994, când s-a înscris în PDSR Galaţi, condus de Plătică Vidovici.

    Deci oamnei neonesti din PDL sunt niste traseisti politici ordinari, nu ca ,,independentii” si ,,originalii” – de la origini sanatoase vine termenul fesenisto-comunist, nu? Vina e la altii, la opozitia corupta, mediul de afaceri bolnavicios, Insula Serpilor, Grecia, si in general copii care vor, de 1 iunie, un cadou.

    Vine Evz si zice cu gurita ei, atacand de fapt un post partial portocaliu:
    Elena Udrea vrea să rezilieze două contracte de publicitate prin care în conturile Realitatea TV, televiziunea lui Sorin Ovidiu Vîntu, urmau să ajungă aproape 200.000 de euro. Informaţia a fost publicată ieri de HotNews Udrea prin Biroul de presă
    Observatie: prin organul de casa doamna isi scoate chilotii moralisti la vederea aplaudacilor. Asta e. De-a lungul timpului au cazut imperii serioase, nu doar glume de ministere. De aceea pot spune: nici o suparare ca pedelistii isi scot ochii intre ei. Cu mentiunea ca nici ailalti nu sunt niste genii. Dar parca nu furau cu atata ardoare. Vorba lui Vacaroiu, parerea mea. De aici incolo urmeaza geniul pupincurist marca EvZ, acesta Pravda a poporului portocaliu..

    ,,Sorin Oancea, membru în conducerea trustului Intact, confirmă afirmaţiile Elenei Udrea. „Noi nu am difuzat spoturile de promovare ale programului REGIO. Nu există niciun contract între posturile trustului şi ministrul dezvoltării pentru această campanie”, ne-a declarat Oancea. Şi a plasat responsabilitatea pe umerii lui Mihai Craiu”.
    Deci, ca sa fiu lemnos, ce intelegem noi de aici?
    Unu, ca ticalosii din PDL – conform RL – sunt de fapt proveniti, infiltrati, daca doriti un termen ceausito – securist, ( dar incredibil, inca valabil ) din PSD – PNL, PC, si alte surse parlamentare. Si doi, conform EvZ, ca doamna Udrea are mereu dreptate, desi baiatu ala pictat pe cont portocaliu de la Realitatea zice ca nu este asa.
    Doua lucruri banuiesc: doamna Udrea cand sta pe VC, ea creaza, nu face oridnarii. Si punctul doi, plecand de la vorba ,Bou(reanu)lui, ca amantul doamnei Firea este chiar madam Firea ca are mai multa decenta agresiva – da, exista asa ceva cand te aperi de manei si pedelei – iar ,,tovarasica” Boureanu este amanta de nevoie a lui Boc. Pana la Base mai trebuie sa aiba un trafic mai intens in publicatiile cu felinar protocaliu amintite.
    Iulian Rinder

  32. Nu stiu de la ce a pornit conflictul aseara, am plecat un minut sa ma adap cu apa si cand m-am intors il auzeam pe aschilpatul ala cum urla ca descreieratu in emisiune. Stiu ca Gabi i-a zis la un moment dat ca de “bagabonti si bulevard” suntem satui, lucru cu care nu pot fi decat de acord.

    Daca Gabi l-a intrebat despre ce-a mancat din toaleta, inseamna ca a gresit amarnic recurgand la intrebari retorice. Boureanu este atat de frustrat de femei in general si de orice potentiala amanta in special, incat nu mai are nici simtul ridicolului, nici pe cel al rusinii. Ar trebui evitat.

    In rest, respectele mele Victore!

  33. Eu merg pe principiul :in ograda mea fac ce vreau.Deci,in emisiunea ei,Gabi Firea presupun ca are libertatea sa isi faca emisiunea asa cum doreste.Moderatorul este stapanul.Ceilalti se supun regulilor impuse de acesta.Nu am avut rabdarea sa urmaresc tot.Eu,in locul ei,ii dadeam cu mapa in cap lui Boureanu.Si in afara subiectului:magistratii pregatesc un nou protest ca cel din trecut.

  34. Desigur, nimic nu e intamplator: flacaul are nume predestinat: trebuie sa ai vocatie de incornorat ca sa te cheme bourean!… Realitatea e ca e foarte greu, dupa ce a latrat ca o javra turbata toata campania electorala sa vada acum ca la robinetul cu banuti a fost pus tot ala de i-a decorat frumos fruntea lata cu o pereche de coarne de toata frumusetea! Dar- ca orice javra- chiar si batuta, tot isi mai arata coltii!
    In ce priveste vaca, draga Victor, cred ca o sa primesti protestul tututor vacilor de pe mapamond; vaca e un animal nobil care ne da lapte, carne…in schimb, sacalii astia ne iau tot!

  35. @Alice: pe nevasta-mea a chemat-o, inainte sa ma ia pe mine, fix Boureanu 🙂 si nu-i vreo vaca, numele n-are nici o vina

  36. P.S. Boureanu se da mare smecher/”revolutionar” (imi venea sa-l carpesc atunci cand s-a intins sa vorbeasca la lavaliera lui Orban – ca sa ce? sa arate el poporului cum este nedreptatit – bleah) – dupa parerea mea este un parvenit oportunist, “caftangiu” de mahala de capitala, needucat, misogin, necivilizat – subliniez – e parerea mea personala dupa ceea ce am vazut!

  37. Eu cred ca v-a speriat Boureanu… in curand alde PDL-ei o sa va ia la bataie in direct!!! Norocul lui Badea e ca n-are invitati iar daca l-ar ataca dupa emisiune am credinta ca stie sa dea cu pumnul, dar dvs.riscati s-o incasati chiar in direct. Vedeti ce a patit Gabi Firea. Si sa nu uitam nici de Dana Grecu amenintata de magarul PDL-ist Andrei in pauza emisiunii.

  38. Sa inteleg ca Dan Fisher ar fi urmatorul ,,nas,, al Bourenului…???
    Nu e exclus ca doar Doamna valentina nu a trait doar din modeling la NY..

  39. Povestea vacii române… pe scurt

    O parte din România e precum o vacă!
    Aşa cam cretina de halu ei! (înaintea avea la o ureche un cercel cu secera şi ciocanu, amu pe aceeaşi ureche un cip cu UIE)
    Ea, vaca îi încă bună de muls şi gata preeducată oricând să se lase mulsă…
    Şi de aia a ajuns să nu mai semene cu vacile nici măcar nebune dar nici cu alea mâncătoare de iarbă fără „ieuri”…
    Da, dar amu, ăştia or vopsit O în portocaliu şi i o pus lentile de contact violet sau vişiniu aşa că de o vreme încoace vaca a atins pragul liicenian de „încremenire în proiect” fiind perfecta vacă mereu „prostită”;
    amu, că unii zic să încercăm să i redăm culoarea iniţială adică de dinainte de venirea tiraniei iar alţii în sistem ticăloşit că vor să o tot ducă în starea cameleonică pe calea estetică sau cosmetică io cred că vaca asta ar trebui dusă la un popă, la un psi şi la un dr.
    Astfel om mai ave speranţă şi să i dăm iarba curată de acasă (nu de aia cu i”EU”ri) şi să o ajutăm cu personalitatea pavlovizat / gregarizat generoasă ca să şi revină dracului…

    Dar mă tem că atâţia boi sunt în preajma ei încât sărmana vacă aflată mereu între alintul minţitor şi violul precumpănitor cu greu o mai scoatem din stadiul acut de boală metehnită…

    Mai sunt probleme şi cu vindecătorii; astfel,

    Popi, Pastori, or alţi confesionali nu mai avem fiindcă sătana o intrat până sus
    PSI, avem dar nu se riscă la nebunie nime pe criza asta
    Dr. Generalişti or plecat hăi mulţi iar ăi puţini or rămas ca să scoată oameni pe targă din spital…

    Chiar oare BOR ul nu are nimic de zis cu privire la criza asta şi la săvârşirile preacurvioşilor guvernanţi or la marinelizarea ţării, că despre ticăloşie mi teamă să i intreb pe nalţii ierarhi electivaţi pe căi masonice… SAU, of, era să uit, păi le o închis gura tov videanu care tocmai are afaceri cu BOR care privesc terenuri şi mântuirea neamului la nivel analog cu casa poporului devenită „peşte de tâlhari”(ai ce ar mai lua Hristos biciul la iei)…

  40. reporteru’ lu pestele virtual sustine acu sus si tare ca a vrut sa-l provoace pe Badea sa-i faca reclama la el in emisiune…Nu conteaza ca prin comentarii il fac toti cretin… el sustine in continuare cat a fost el de subtil si nu s-a prins nimeni….

  41. @geretus: tampitu’ ala a reusit sa nu mai vrea sa-l angajeze nici un ziar mare din oras. a fost la toate, s-a facut de ras pe rand la toate, a luat cate un sut in cur de la toate.

  42. Ce-i cu BOUreanu asta de e asa pornit si vede numai amantlacuri peste tot ? Sau o are mica , sau i-a taiat-o Boc cu coasa !

  43. Tu despre cine vorbesti Victor, despre nimeni?
    Da la JN a avut curajul sa vina?(acest nimeni)

  44. Ma repet – “de unde nu este…” – ce asteptati?
    Cand vom invata oare ca nu conteaza “ce” zice ci “cine” zice! Cand (asta daca va fi vreodata!) vom reda ordinea fireasca scarii valorilor???
    Ne-am pus singuri sub dominatia nonvalorii! 🙁
    … si nici nu suntem in stare s-o punem la locul ei! :((

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.