Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Minţiţi, daţi afară şi cu banii luaţi

Minţiţi, daţi afară şi cu banii luaţi


“Vorbe grele” & “Sinteza zilei”


UPDATE DE MARE ANGAJAMENT: “Ştiţi ce am mai observat? Că sunteţi victimele… oamenii politici sunteţi toţi angrenaţi acum în negocieri grele. Şi atunci vin tot felul de… cum să spun, România chiar e într-un moment important. Vin tot felul de şoricei, aş spune eu, chiar din presă şi îmi e ruşine că lucrează în presă, care se ocupă cu diversiuni. (…) Când îi văd mă apucă greaţa. Văd marii noştri analişti şi ziarişti cum leşină în direct. 4 ani de zile n-au fost preocupaţi deloc decât de Traian Băsescu. Acum îşi dau ochii peste cap şi regulează guvernul acesta de la prima la ultima silabă. De când s-a născut el în decembrie. Ceea ce e o mare tâmpenie…” (Radu Moraru, intr-un dialog memorabil cu Mircea Geoana)

In lumina dezvalurilor de mai sus, anunt ca ma duc sa ma autoflagelez, de rusine ce mi s-a facut, un sfert de ceas, cu mancare chinezeasca de post bio si eco…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

101 thoughts on “Minţiţi, daţi afară şi cu banii luaţi

  1. Am auzit un caz, ca i-a oferit la unu un miliard ca sa accepte ala sa il puna presedinte de partid, dar sa joace dupa regulile lor. Deci te pune in functiune, si iti mai da si bonus..doar un miliard …asta e una din chestiile murdare la care s-a ajuns cu politica tarii noastre… Unde esti tu Tepes Doamne???!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.