Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Minţiţi, daţi afară şi cu banii luaţi

Minţiţi, daţi afară şi cu banii luaţi


“Vorbe grele” & “Sinteza zilei”


UPDATE DE MARE ANGAJAMENT: “Ştiţi ce am mai observat? Că sunteţi victimele… oamenii politici sunteţi toţi angrenaţi acum în negocieri grele. Şi atunci vin tot felul de… cum să spun, România chiar e într-un moment important. Vin tot felul de şoricei, aş spune eu, chiar din presă şi îmi e ruşine că lucrează în presă, care se ocupă cu diversiuni. (…) Când îi văd mă apucă greaţa. Văd marii noştri analişti şi ziarişti cum leşină în direct. 4 ani de zile n-au fost preocupaţi deloc decât de Traian Băsescu. Acum îşi dau ochii peste cap şi regulează guvernul acesta de la prima la ultima silabă. De când s-a născut el în decembrie. Ceea ce e o mare tâmpenie…” (Radu Moraru, intr-un dialog memorabil cu Mircea Geoana)

In lumina dezvalurilor de mai sus, anunt ca ma duc sa ma autoflagelez, de rusine ce mi s-a facut, un sfert de ceas, cu mancare chinezeasca de post bio si eco…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

101 thoughts on “Minţiţi, daţi afară şi cu banii luaţi

  1. Am mai spus pe blogu’ ăsta: Da, sunt profesor în mediul rural, la o amărâtă de şcoală, şi trăiesc în mediul rural.
    Ceea ce ne-a servit azi muştiucu’ e o doză mare de ipocrizie, servită cu nonşalanţă de borfaş care se crede şef:
    1. Se cere performanţă în învăţământ. Bun, deşteptăciunea şi inteligenţa Dumneacoastră, da’ ia zi-mi dumneata mie, ce se doreşte a fi performanţa asta, că io NU PRICEP!!!
    2. Se mai afirmă că în educaţie, prioritatea nr.1 este investirea de resurse în infrastructură. Deci, am înţeles: VREŢI CU TOT DINADINSUL SĂ SE MAI ÎMBUIBE ALŢI CLIENŢI, CARE N-AU APUCAT PREA MULT ÎN TIMPUL ODIOASEI GUVERNĂRI LIBERALE…
    3. Da’ în Justiţie, Miliţie, Jandarmerie, Servicii de ce nu se cere performanţă??? Cereţi performanţă numai în anumite domenii, şi după nişte criterii pe care veţi avea grijă să le faceţi cât mai inaccesibile…
    Şi d-le care vă autointitulaţi prim- ministru, de acolo de sus, noi suntem priviţi ca nişte simple cifre, care nu avem glas… Da’ să ştiţi Dumneavoastră, că noi şi VORBIM ŞI GÂNDIM, NU edităm fraze…

    Acesta a fost un dialog imaginar cu Dl. Boc. Vă cer scuze tuturor celor care veţi citi acest comentariu, pentru spaţiul pe care-l ocupă, şi pentru timpul pierdut. Da’ să ştiţi drajilor, altfel nu ştiu cum să-mi descarc nervii pe ei…

  2. Salut Victor.
    Sunt curios, cum de nu au zis nimic de legile alea speciale (de salariile babane), si cica taie sporurile ordonatorul de credite (primarul de ex.).El decide cum sa scada cu 20% cheltuielile de personal.Si cica orele suplimentare vor fi date libere.Pai daca aia sunt putini si au nevoie de ore suplimentare ca sa isi “faca traba”, atunci cand le dai zilele alea libere, sambata si duminica.
    De agentiile alea multe si inutile, nu s-a zis nimic cum ca s-ar desfiinta (cu tot cu salariile alea), iar contractele de infrastructura s-ar putea sa fie supraevaluate de niste “smecheri” si castigate la licitatii, fara exproprieri, etc….stim povestea.
    Pacat ca nu invatam din istorie (istoria foarte recenta).
    Vorba aia: Imi pare bine ca ai luat teapa….
    NE-AM LUAT-O URAT DE TOT SI NE-O VOM MAI LUA.
    Pana cand, nu stiu…
    Legat de furtul de la unitatea aia, sa stii ca si eu am fost militar angajat pe baza de contract “M.A.C.”, apoi s-a schimbat denumirea in “angajat voluntar”, si am fost santinela si apoi avansat comandant de paza la o unitate militara si am avut in paza si un depozit de armament.De cate ori faceam schimbul pazei, se verificau toate sigiliile depozitelor, inclusiv cel de armament.Din 3 in 3 ore.Programul era acum 3 ani 24/48 si 24/72, iar de 2 ani s-a modificat la 12/24 cu 12/48.Deci la 12 ore obligatoriu se verifica si se preda in consemn depozitul.Nu se poate sa fie verificat sambata si miercuri sa descoperi, la fel cum nu se poate sa nu ai informatii din interior despre sistemul de siguranta al usilor depozitului.De obicei exista ce putin doua sisteme, unul electric si unul mecanic.Daca sa presupunem ca pe cel electric il dezactivezi, pe cel mecanic nu ai cum decat din interiorul depozitului.A fost o lucratura cu informatii din interior.Este clar.

  3. Mare demagog acest Marian Sarbu ! Ce scoala !Cat ” rafinament” ! Activistii comunisti mor de invidie.

  4. Traian Basescu:”Ce-a mai ramas, 33%? Povestea cu 50% a fost o exagerare.”
    Deci marirea salariilor cu 50% a fost o poveste si o exagerare…dar nu cumva a fost si o promisiune electorala, CRETINULE!!!!!!!!

  5. Intelepti care analizeaza piatra aruncata de nabun in garla, aia sunteti si suntem. Stiti care-i treaba de fapt?! Pe scurt, “i s-a dat consiliul” marinarului! Are tot ce si-a dorit iar ministrii nu au curajul si nici dorinta sa i se opuna. Deci conduce tara in stilul caracteristic: dezordonat, haotic, apucand una de cap, alta de coada, lipsit complet de pricepere si responsabilitate, un smintit care ne va duce in colaps. A vrut puterea absoluta, o cam are. Problema e ca, asa ca de fiecare data, dupa ce s-a luptat si-a castigat, nu mai stie ce sa faca in continuare. Imbecili sunt cei care-i permit sa-i incalece, guvernanati care nu-s decat paiate nesimtite. Zicea ioanap mai sus ca pogea isi da silinta! Isi da pe dracu, sta ca bou’ si asteapta sa i se puna vorbe in gura, cat despre fapte, e la fel de impotent ca toti pupincuristii care formeaza guvernul si, fara demnitate sau minim bun simt, se lasa fututi de marinar, cum vrea mataranga lui! Peste noi criza vine nedrept de devreme. Occidentul si america au avut timp sa mai si traiasca, noi abia de-am dat un pic cu nasul si-o sa ne si ducem cu totii la naiba, cu sindicate, cu profesori, cu pensionari, cu mame, cu copii, cu patroni, cu bugetari, cu manelisti, cu magda ciumac si elodia, linistiti, impacati cu soarta ca, desi se alege prafu’, macar ne-am facut-o cu mana noastra, cvasi constienti dar incapatanati ca destinul! Pe care de altfel ni l-am croit dupa chipul si asemanarea noastra.

  6. Inca o dovada de politica de slaba factura pe motivul careia sunt sigur ca guvernantii vor fi amendati de o parte a populatiei la viitoarele alegeri. Asta insa nu e o diversiune ieftina a guvernului este insa o masura a lor de a-si asigura mai multi bani in visterie pentru o mai barosana impartire. Sincer sa fiu consider ca aceasta a fost o miscare comun pregatita, deliberata a aliantei politice aflata la putere desi consecintele ei vor fi suferite dupa cum urmeaza:
    – in plan financiar: de populatie;
    – in plan politic se va cauta o fascicularizare a urei sociale rezultate spre o anumita componenta a guvernarii – pe sistemul scapa cine poate.
    Sa fim intelesi aceasta nu e o masura anticriza. Nu este o masura care sa eficientizeze sistemele statului, nu este o masura care sa creeze noi locuri de munca, nu este o masura care sa mentina prin fortificarea considerentelor economice unele locuri de munca ocupate. Sunt insa unii oameni care afirma ca fondurile ce erau destinate majorarii salariilor profesorilor vor fi orientate spre proiecte de infrastructura care la randul lor vor crea noi locuri de munca! As putea crede lucrul asta, as putea sa fiu asa naiv daca in tara asta accesarea oricarui tip de fonduri ar fi facila dar vedeti dumneavoastra ca daca ar veni cineva cu o idée si ar avea o parte din fonduri sa o puna in practica si cealalta parte ar fi disponibila printr-un fond european si acel fond european ar fi facil accesibil atunci as fi naiv data asta. De ce nu pornesc o strategie de joc anticriza prin accesarea fondurilor europene care pana acum au ramas ca interzise? Pentru ca ele odata accesate cineva trebuie sa realizeze ceva, o anumita parte contractuala trebuie respectata, trebuie sa fie un produs finit de anumite standarde, un rezultat si nu o manea.
    Uitati-va la guvern! Care dintre membri au pe CV. o realizare personala? Ceva luat de la zero si dus mai departe fara a fi subiectul unor indoieli generate la un moment dat de un trafic mai fatis sau mai ascuns de influenta sub o oarecare forma.

  7. S-a rezolvat totul! 🙂
    Este Tariceanu o ora in direct la Tv.SOV( ia dat Delta Dunarii, nu?)Gata, stim programul anti criza, deci am scapat de necaz! 🙂

  8. Vorba lu` Badea….”e vina noastra” …din cauza noastra se intampla astea….si pana la urma sa nu ne smiorcaim…asta am vrut,asta avem.Cum i-am votat asa sa ai si dam jos pt promisiuni neresepectate…lucru care nu se va intampla niciodata pt ca suntem o natie de “pupincuristi”…asa ca ciocu’ mic si ….si privirea`n jos.

    P.S: Sa nu uitati la urmatoarele alegeri sa mergeti la vot!!!!!

  9. Dom’le!
    In seara asta nu mai stau, dar daca intre timp Basescu rezolva problema si gaseste mitralierele de la Ciorogarla nu faceti prea mare galagie c-am asa o presimtire ca tot Supremul va rezolva si chestiunea asta! Aflu maine…

  10. Domnu’ Ciutacu, vi s-a pus o intrebare ref noul Director TAROM.
    Duduia Brutaru e fata lu’ tata, iar taticu a fost finu’ lu’ Zeus, deci – fina lu’Zeus.
    Experienta noului director de la TAROM: PR la nu stiu ce firma [mai stim noi una, la Luxten] si ‘director’ de marketing la Blue – Air , firma lu’ tata , la care duduia director detinea pana de curand actiuni.
    Masuri prioritare avute in vedere de noua conducere: suplimentarea numarului de curse CAND SE ZBOARA CU AVIOANELE GOALE, bagat bani in campanie publicitara- cand oamenii nu mai zboare de fel, din cauza crizei, in general, nu numai cu TAROM, golirea conturilor TAROM [cu facturi scadente] – pentru ca , zice mneaei ‘banii trebuie sa circule’ – pe praful asta, in criza de lichiditati, cu sperante reduse de incasari.

  11. Am fost noi sa ii alegem?, eu nu ma fac vinovat, o singura data am fost la vot, si … mare teapa.

    Pe cine sa votezi?, cine candideaza ?, cum se candideaza ?.. o poezie comuna, un dans in fata natiuni, un mare joc ce omul de rand il vede ca realitate.

    Tragic, trist.

    Problema bugetului este ca nu au de unde sa dea felia sponsorilor din campanie. Acum chiar trebuie sa lucreze pe salariu, nu au alta sansa. Dece ? NU SUNT BANIII. De unde sa furi daca nu mai este de furat :).

    Romania totusi are un fond de “inteligenta” maxim, nu exista un roman care sa vina cu o solutie pentru situatia de fata?..

    Consider ca sunt multe solutii, dar nici una nu este insotita de ciolan cu carne, nici macar ciolan chel, nici macar un oscior… Pai ce frate ei fac munca dea moca.

    Imi este scarba, ma ingrozeste ideea ca multi la revolutie au crezut ca este revolutie, ce prosti… la fel cum sunt si acum.

    Vorbesc zilnic cu partenerii cu care lucrez, toti se vaita, toti intreaba, cat dureaza ?… Si ei cei pe care altii iau pus acolo, nu ii intereseaza…

    Vorba lui Badea , de fapt toate vorbele lui badea, de fapt… Urasc guvernarea, care guvernare ?, asta care nu face nimic pentru cetatean, pentru binele natiuni, tarii, poporului. A face bine poporului = a contribui cu ceva la bunul mers al tarii.

    O sa iasa CAFTEALA.

  12. va salut domnul victor!
    stateam io asa,ca omu’ din provincie si ma uitam cu sete la stiri…si-odata m-a traznit :daca tot circul asta cu armele furate nu este decat praf in ochi,o piesa regizata pentru a justifica legea aia nenorocita cu asculatatu’ telefoanelor,intercepatatul mailurilor si alte rahaturi d’astea……..ca prea se bateau micutii cu pumnii in “pept” ca(pardon) cat de necesara este ea..sa apere tarisoara si pe vietuitoarele dintr-insa de teroristii lu’ peste .armele alea sunt de mult zburate,si tot circul asta ciu filtrele de politie mi se pare cel mult hilar.habar nu au pe unde sunt si de unde sa incepa sa le caute…
    daca ma mai tozneste fo’ idee pe la neuron,poate va mai deranjez

  13. victore de ce nu sunt emisiunile sinteza zilei si in gura presei pe net,pe antena3.ro?

  14. Domnul Ciutacu,

    pe subiectul arme furate: a aparut recent legea cu inregistrarea datelor pe telefonie, internet, etc. Nu sunt prea mult care sa inghita, accepte, suporte, inteleaga aceasta lege… desi ni se spune ca e cu terorismul…. acum, care sunt cele mai in voga stiri? s-au furat x pistoale. de catre cine? nu stim, ar putea fi oricine, hoti, prosti, corupti…. sau poate teroristi???? sper ca noa supraveghere, care dealtfel nu face decat sa inregistreze datele statistice, sa ajute la prinderea teroristilor (scuze, hotilor). ce bine ca avem legea 298/08. la noapte voi dormi mai bine…

  15. scuze, n-am vrut sa fiu prea criptic. cred ca armele au disparut la momentul potrivit, perfect pentru a justifica legea 298/08.

    sa traim bine!

  16. Singurii care trebuie sa se tranteasca cu capu de peretzi sunt aia care au pus botu la vrajeala a 250a oara. Oamenii la care le-a ramas un neuron nu cred ca puteau crede aberatziile ce le recitau astia in campanie.

  17. Conducerea sub influenta alcoolului inca mai este incriminata in tara asta.
    Pentru Dumnezeu,sa opreasca cineva autobuzul national si sa-l puna pe marinel sa sufle in fiola pana nu cadem dracului in prapastie.
    La ora actuala tara seamana perfect cu o masina condusa de un betiv dand din gard in gard.
    Daca Tariceanu a avut vreun merit la viata lui, a fost acela ca nu l-a lasat pe base la volan. Asa motociclist cum a fost tariceanu, a tinut haragaia pe drum, a mai lovit-o, a mai zgariat-o, dar a tinut-o pe drum.
    Pai acum ,prieteni, pazea,la volan e carmaciu` base, beat , descheiat la slit si cu mainile pe bulanele blondelor.
    Opriti tara, ca vreau sa cobor!

  18. victore m-am sucit shi io, am zis ca nu mai postez de cind cu iregistrarea traficului pe net ,dar mi-e prea drag blogul si tu ca sa ma pot abtine…..in fine ce o fi o fi,,,,
    Bai frate astia chiar ne insulta inteligenta,
    se vede pe moacele lor ca mint si ce fel de oameni sunt:
    -Boc pm are o mecla de perceptor de la tara,
    parca-l vad cu o geanta intr-o mina cu ziaru Scinteia in cealalta ,iar in buzunarele de la haina mersul autobuzelor IRTA si mersul trenurilor
    – Marian Sirbu de la munca are o mecla de criminal eliberat conditionat cind se uita bietii pensionari la tv fac infarct sau isi scuipa-n sin
    – Dan Nica vicepm mecla de nash comunist gen
    Ion Te leaga
    -Ecaterina Andronescu o andropauzista obsedata sexual care habar nu are ce este cu ea dar care isi inchipuie ca fara ea invatamintul e vax
    -Cristian Diaconescu un intelectual ratacit si dezorientat care in naivitatea lui inca mai crede in demersul sau….nea Cristi da-i dracului si si da-ti demisia locul matale nu este printre penalii astia!!
    -Monica Iacob Ridzi un zero in plus in guvern
    -Elena Udrea parapanta de cotroceni matroana guvernului
    -Mihai Stanisoara un smecheras care(impreuna cu Lascu)a adulmecat banu ca hiena care a simtit bugetul bolnav
    -Paleologu parca-i un pacient care a obtinut
    bilet de voie de la spital si a venit la guvernare
    -Ilie Sirbu un rechin care a nimerit la albitura ,mutra de mafiot tipica
    – Ponta a venit sa-l ajute pe socru-su….adica la albitura
    -Catalin Predoiu un liberal grabit!
    ……si asa mai departe.
    Sa nu mai vorbim de baschetbalista de la Procuratura Generala, Tulushii de la DNA.
    Bai fratilor parca traim un cosmar….aloo UE
    nu vedeti cu cine lucrati? Cred ca shi aia si-au pus miinile in cap si regreta ca ne-au primit. Asa ca fratilor eu cred ca acum platim pentru ca l-am impuscat pe Ceausescu asta-i blestemul nostru!
    Cit despre puscoacele sutite cu multa dezinvoltura de la Ciorogirla ce si-au zis sutii:…ba tata daca sefu a sutit o flota intreaga si n-a patit nimic, n-o fi foc daca dam si noi cu racu la neshte puscoace sa facem de-o ciorbita si noi…..
    Victore chestia cu furaciunea e data la oha……militienii lu Dragnea ar trebui sa caute mai prin prejur, eu cred ca ei vorbesc cu hotii in fiecare zi dar se fac ca nu vad.
    O sugestie pentru SS (serviciul secret -scuze dar ce sa-i fac seamana prea mult), decit sa
    va pierdeti vremea cu ascultatu telefoanelor si daca sunteti de bunacredinta cautati pe la ministeru posesor al flintelor ca acolo-i raspunsu…..sa nu ne veniti cu niscai baliverne cum ca le-au furat portarii ca nu va credem!!!

  19. Cu greu m-am abtinut ieri sa nu postez aici un post legat de armele furate. Toti au venit si-au dat cu parerea, au dezbatut, au analizat, s-au dat cu capetele de pereti dar numai unii care au tinut o arma in mana si au facut trageri au stiut la obiect cum sa manuieste o arma. Nu orice cretin care tine o asa arma in mana poate sa traga cu ea ca se impusca draku’ singur, doar daca nu vrea sa traga aiurea sa intimideze pe cineva…, si acea arma e de razboi nu e un pistol Carpati sau o jucarie. Nu a spus nimeni ca cu ea trebuie sa tragi din rezemat ca altfel te smuceste si e destul de grea, si-ti iei gatul singur. Asa ca incepe sa cada teoria asta ca le-au luat niste ametiti care nu stiau de capul lor cu o masina oarecare. Poate acele arme au fost “luate” cu acte in regula si cine le-a dat dormea sau era baut. Sau… poate e o mare diversiune sa ne indreptam atentia aici. NU a iesit nimeni din conducerea unitatii sa spuna ceva, e un secret teribil, nu s-a luat nici o masura pana acum, nici o sanctiune, nu se stie nimic, ministrul bajbaie, e un mister total. Puteau sa faca un procev-verbal si sa spuna santinela x sau y a fost sanctionata. Filtre peste filtre si nici urma de ceva… armele alea erau in depozit erau pline de vaselina nu se manevrau chiar usor. Raman la ideea mea o mare diversiune…

    P.S. Guvernantii sau presedintele mai ies pe strada sau s-au baricadat in palate?

  20. PROMISIUNILE FACUTE CU SCOPUL DE A OBTINE
    DIVERSE FOLOASE SAU AVANTAJE STIIND CA ACESTEA
    NU POT FI INDEPLINITE CONSTITUIE INFRACTIUNE SI FAC OBIECTUL ACUZATIEI DE INSELACIUNE

    Alo Parchetul General,DNA…..cum stam cu autosesizarea?
    Victore te rugam pe tine fa un apel in VORBE GRELE ,la Dana Grecu in ORDINEA ZILEI, la Gabi Firea in STIREA ZILEI si la Mihai in SINTEZA ZILEI la AVOCATUL
    POPORULUI sa se sesizeze, dupa cum stim INSELACIUNEA e fapta penala si este pedepsita de lege!
    VA RUGAM DIN SUFLET PE VOI SA AJUTATI ACEST AMARIT DE POPOR!!!!!
    Daca este nevoie haideti sa facem o campanie de strins semnaturi sa extirpam aceasta PLAGA de pe trupul tarii pina nu este prea tirziu!
    S O S ROMANIA!!!!

  21. L-am auzit pe Boc vorbind despre anularea sporurilor, primelor, stimulentelor si am vazut la TV despre disparitia armelor, crimele din Brasov si ma ingrijoreaza ce o sa urmeze in ROMANIA deoarece toti politistii, cei din penitenciare, jandarmerie, soldatii au salariu in jurul minimului pe economie. Cum vor traii acestia cu acesti bani??? Vazand arme, gloantele de care au nevoie cei cu pustile, luand spaga, vanzand droguri, si facand tot felul de alte lucruri pentru a supravietui… iar cand ma gandesc cate ne-au promis acesti “politicieni” , cata buna stare ne astepta dupa ajungerea lor la guvernare…. SA TRAITI BINE!! …. sau poate sa MURIM IMPUSCATI!!!…. sau cine mai stie…

  22. Un clujean a fost prins de poliţişti în timp ce se plimba nestingherit prin oraş, cu pistolul la brâu. Păţania a avut loc miercuri, în jurul orei 14, în timpul unui control al agenţilor din cadrul Formaţiunii Investigaţii Criminale Cluj-Napoca.

    Gyorgy Istvan., de 27 de ani, a fost depistat pe strada Oltului având asupra sa un pistol cu gaz şi bile, marca Gamo. Conform spuselor bărbatului, arma a fost adusă anul trecut din Spania. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru că nu are acte de provenienţă a pistolului şi nici autorizaţie sau permis de deţinere legale. Arma a fost reţinută ca dovadă.

  23. Furtul armelor mi se pare a fi un scenariu facut intentionat de cei care pot si vor sa ne distraga atentia de la adevaratele probleme cu care se confrunta tara.
    Cum de se stie cate arme s-au furat daca nu s-a terminat de facut inventarul?
    Au fost armele acelea in depozit vreodata (fizic nu scriptic),poate nu au fost decat in procesele verbale.
    De cat timp nu s-a mai facut inventarul la depozit?
    Daca au fost, armele nu puteau fi scoase din depozit decat cu camionul,si nu cred ca la noi poate fi vorba de camionul fantoma.
    Raman la parerea ca tot circul produs este sa convinga populatia de utilitatea ascultari telefoanelor ,stocarea sms si e’mail.

  24. M-am decis sa postez si eu pt ca nu mai suport banditii astia in frunte cu presedintele tarii care ne ameninta de cand au venit la putere cu inghetarea salariilor, restructurarea posturilor, tunuri atintite asupra Justitiei( oare pt basescu ci ceilalti catelusi Justitia e principalul responsabil si pt criza economica?), Politiei, functionarilor publici, strangerea curelei(imi vine sa urc pe pereti cand aud de asta, strangerea la popor, largirea la politicieni). Pai daca e tara in criza, nu taia din drepturile salariale ale oamenilor ci stopati furturile voastre, politicieni de rahat! E mai lesne sa dai in bugetari decat sa te opresti din furat! Vin cu un exemplu: 20% din PIB pt infrastructura!!! Pai daca e criza mare stopeaza 6 luni platile catre infrastructura, nu le lua oamenilor banii. Dar asta e si ideea: tb. sa-si umple iar buzunarele din comisioane( facem un drum comunal, ii dam lucrarea lui x care plateste comision catre y politician). Au furat de au rupt din ’90 pana in ziua de azi, nu avem un singur politician cu avere mai de bun simt in Parlament.Nu am auzit sa-si taie si din drepturile lor, in schimb romanul tb, in cel mai bun caz, sa stranga cureaua ca daca nu, afara cu el! Mi-e scarba de sarlatanii astia nenorociti!

  25. Mie mi se rupe de astea. Da’ dacă nu trimit ăştia românu’ ăla în cosmos io mă şucăresc rău pe Mirciulică. Măcar o tură, în remorcă.

  26. Buna ziua!Aflu de la Of.Reg.Com ca dl Prigoana,astazi 30 ian 2009 este administrator la doua soc com. Au trecut mai mult de 30 de zile de la data validarii deputatilor. Ar fi trebuit sa aleaga intre una dintre cele doua calitati, deputat sau administrator de soc. com. Nu se aplica Regulam CD care spune ca daca nu a solutionat incompatibilitatea in 30 de zile de la validare isi pierde calitatea de deputat? Imi amintesc ca in aceleasi conditii demisionasera din parlament Videanu si Patriciu. Detalii gasiti la http://gserban.wordpress.com/2009/01/29/incerc-sa-l-ajut-pe-silviu-prigoana-sa-nu-devina-infractorpartea-ii-a/#more-1200
    Poate omul si-a rezolvat problema si cei de la Registrul Com sunt intarziati desi am vazut ca modificarile apar instantaneu pe pagina oficiala.

  27. Cine a spus:..SA VORBEASCA ARMELE..Stie cineva?Am tot spus niste chesti dar nimeni nu l-e ia in seama.Sant doar niste previziuni.Nu m-am inselat nici in decembrie “89.Repet sant doar previziuni, sa nu se interpreteze gresit.

  28. Toti mint! Mai trece o zi si ma minunez cat de mult au furat liberalii!Pe de alta parte ma uit la cativa lideri PNL. cat poate sa minta la tembelevizor!In ce tara traim mai oameni buni!?
    Este haos total- visteria tarii este goala, fondul privat de pensii devalizat, actualii guvernanti mai au putin si se impusca intre ei din cauza ciolanului , se fura arme, se jefuiesc magazine in plina zi,se impusca pe strazi mai ceva ca in America anilor ’30!

  29. SOLUTIE
    ce poate aduce mult bine in tzara asta :
    sa nu mai se permita ca salariile sa fie secrete
    Nicaieri, in nici o institutie, de stat ori particulara, si pentru nici o functie,
    salariul sa nu (mai) fie secret
    Mari implicatii, si doar pozitive ar avea asa o decizie

  30. Dle. Ciutacu de ce dracu vreti sa ne provocati o stare de greata, voma si alte stari de rau!Nu era de ajuns ca l-am ascultat pe BOK,ne mai dati si vorbele lingaului,pupincuristului,prostituatului de radu mararu.Las-o dracu de treaba acu tre’ sa iau si medicamente!

  31. Domne, ce ne facem? Va dati seama ca la viitoarele alegeri n-o sa mai vina nici dracu’? Deci, urmatoarele vor fi cumparate 99%!
    Pana atunci, sa supravietuim cu mincinosii astia. Pe langa faptul ca au mintit de au inghetat apele, mai sunt si din cale afara de incompetenta.

  32. “bai” dl. Ciutacu esti cel mai tare tine-o tot asa.
    esti genial de arogant ti-o sPUN eu “bai’ Citacule!

  33. Ce zici Victor,cat o duce guvernu asta ???
    E de ras….ba…de plans mai degraba !!!
    De si pe mine mereu m-apuca rasu, hahahahaha….vorba aia “DUPA NOI POTOPUL”

  34. Eu nu le mai suport vocile,atata aroganta exprimata in vocale si consoane legate in fraze si propozitii.
    Am avut onoarea(si am si postat un comment aici pe vremea aceea)sa aud promisiunile electorale,chiar am citit pe deplin programul de guvernare Pd-l si,cu toate ca sunt in anul I la economie/management, am considerat ca cei ce l-au proiectat(si economisti presunpun)ori au fost platiti sa-l “infrumuseteze” ori nu stiu,au baut prea mult.Spun asta fiindca am realizat atunci ca este o imposibilitate,e ca Nirvana…vad ca acum s-au prins si ei,sau cel putin abia acum marturisesc.Niste jegosi ordinari!
    Peter Kropotkine a scris bine despre astfel de situatii in 1892 in cartea sa The conquest of bread,cat e de adevarat ce spune si cat se simte in prezent.

    Da, visez si eu la altceva,ca multi dintre voi,dar nu cred ca rezolvam ceva printr-o Revolutie spontata facuta doar cu scopul de ai inlatura pe nesatuii astia,fiindca vor fi altii cu alte chipuri mai fomisti care sa ii inlocuiasca.
    La noi nu se poate,nu avem taria si convingerea sa infaptuim nimic,suntem niste trecatori…ne traim viata “cum o fi” uitandu-ne cand in gura lu’ unu,cand in a lu’ altu’ si asteptam..ca sigur ei sunt capabili, competenti si mai ales interesati de traiul nostru.Iar in timpul asta saracia urla,noi ne ramolim si lasam urmasilor un CACAT spunand ca sigur generatiile viitoare il vor face sa miroase mai bine.

  35. Am uitat :
    Propun urmatorul scenariu:
    1)Nu vom primi nici un imprumut european “de 6-7 miliarde”(indecis aici,ca ce-i aia 1 miliard in plus sau in minus).
    2)O sa recurga DEMENTII care ne conduc la imprumut de la FMI.
    Daca se adevereste Ne-a luat dracu’ RELOADED…reloaded fiindca dragul nostru conducator Nicu’ a infometat natiune ca sa poata inapoia banii imprumutati de la FMI(scenariu posibil si acum).

    Ei,puteam sa fim mai rau,cazul Indoneziei :
    http://www.indonesiamatters.com/928/imf-debt-repayment/
    Despre Indonezia,John Pilger a facut un documetar care se numeste The New Rulers of the World (2001-2002) , iar despre FMI si banca mondiala a facut documentarul War By Other Means (1992).Se gasesc si online.

    Bafta cu supravietuirea!

  36. Victore , este foarte bine ca ai reamintit asta !
    Trebuie sa le aducem aminte tuturor politicienilor care au fost alesi , de promisiunile facute in campanie , pentru ca sunt multi care au pus botul !
    Era sa scriu bocul !

  37. Eleniada
    Din crestet de munte, cu cote alpine
    La plaja cea mare, cu tarmuri marine,
    Din targul lui Bucur cu ape termale
    La traiul ascet de renuntari monahale,

    Din varf de castel, bantuit de Dracula
    Agathon-ul cu fusta, balaie faptura
    Isi plimba’azi alaiul, cu surle si tobe
    Aratand astei natii, vointa’unei blonde.

    Sotie’i’n acte, dar alta in fapt,
    Traindu-si cu Zeus, ea visul in pat.
    E tuta in cuget, ce din regat scandinav
    Republica mandra decreta pe ton grav.

    Si azi, precum Groza vizitiul isi unse
    In post de ministru, de’ntreg popor rase
    Asa si Cezarul, ceacar imparat
    Isi puse iubita, vataf la palat.

    Veni-vor turistii buluc, zeci de mii,
    Sa vada minunea acestei nurlii,
    Ce facut’a hotel din mandre chilii
    Incasand taxe “sfinte”, ca drept pe chirii.

    Si targul lui Bucur, din strabuni capitala
    E astazi izvor de apa termala.
    Iar bonul de masa datorat la romani,
    Il transforma’n sejur acesti noi stapani.

    In veci sa traiasca Elena “ministra”
    Ce’aminteste prin fapta’i de alta sinistra.
    Terminta ca tinta’n decembrie crunt
    Cand boboru’ gasit’a libertatea’n cuvant.

  38. Dle Ciutacu incerc sa vorbesc cu dumneavoastra de ceva timp, am lasat numarul meu de mobil in redactie. ce trebuie sa fac sa lucrez la ziarul pe care il conduceti? sau ce trebuie sa fac sa va intalnesc 10 minute in conditiile in care stiu ca sunt foarte ocupat? Multumesc.

  39. In conditiile in care stiu ca sunteti foarte ocupat, scuze, m-am grabit putin, am lucrat in presa scrisa ceva timp si imi place mult , sunt din Sibiu si am 32 de ani, multumesc.

  40. Salut

    Nu stiu daca vei citi dar am o rugaminte mare ,, cand te intalnesti intr-o emisiune oarecare cu acest tembel pe nume prigoana, intentionat am scris asa, intreaba-l te rog unde a fost cand s-a votat bugetul la Camera ca el zicea ca se opune si astea nu sunt singurele vorbe pe care as dori sa le adresez acestui nimic dar ma abtin
    cu speranta desarta ca vei citi si vei transmite mai departe te salut cu respect

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.