Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Minţiţi, daţi afară şi cu banii luaţi

Minţiţi, daţi afară şi cu banii luaţi


“Vorbe grele” & “Sinteza zilei”


UPDATE DE MARE ANGAJAMENT: “Ştiţi ce am mai observat? Că sunteţi victimele… oamenii politici sunteţi toţi angrenaţi acum în negocieri grele. Şi atunci vin tot felul de… cum să spun, România chiar e într-un moment important. Vin tot felul de şoricei, aş spune eu, chiar din presă şi îmi e ruşine că lucrează în presă, care se ocupă cu diversiuni. (…) Când îi văd mă apucă greaţa. Văd marii noştri analişti şi ziarişti cum leşină în direct. 4 ani de zile n-au fost preocupaţi deloc decât de Traian Băsescu. Acum îşi dau ochii peste cap şi regulează guvernul acesta de la prima la ultima silabă. De când s-a născut el în decembrie. Ceea ce e o mare tâmpenie…” (Radu Moraru, intr-un dialog memorabil cu Mircea Geoana)

In lumina dezvalurilor de mai sus, anunt ca ma duc sa ma autoflagelez, de rusine ce mi s-a facut, un sfert de ceas, cu mancare chinezeasca de post bio si eco…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

101 thoughts on “Minţiţi, daţi afară şi cu banii luaţi

  1. Greaua mostenire. Patriciu. Voiculescu. Vechii comunisti. Trusturile de presa. Nu in ultimu’ rand: tonomatele. Astia-s de vina, la DNA cu ei.
    Doar n-ai vrea sa dam vina pe joystickul Comandantului si pe lubenita de Dabuleni ?

  2. Domnu’ Vector , imi permit sa dau un paste din postarea mea pe blogul luiAN :

    @POOOPOR!

    Am trait sa o aud si pe asta in direct la antena3,ora cam 11.50, sanitarul apelor(rechinul) prigoana zice: In constitutie este prevazut ca statul sa plateasca numai invatamantul de 10 clase!De ce sa platim noi invatamantul superior(liceu, fac.,) in mod neconstitutional!

    POOOPOR! Ma doare capu’!

    Asta e marele militant pentru Parlament unicameral, acela care are pareri despre toate….

    Bai, te-ai transformat in ceea ce transporti!

    Bai!prigoana, daca nu-ti platea statul roman facultatea sa iesi din mocirla , ce draku faceai acuma bai?!erai zilier la firma lui cezar preda?Sigur!

    Cumplit! Incredibil! Gretos!

    Maxi!

    Asta este prietenul nepretuit al matale?!

    Apuca-te bre si aduna banul gros sa aiba vladutul pentru liceu si facultate ca altfel , nu e bine, desi , daca esti prieten cu japita asta s-ar putea gasi ceva la firma lui , ceva asa cam pentru 10 clase!

    Pai , n-am dreptate?!AM!

    Maxi!

  3. Salutare d-le Ciutacu.
    De Mircea Badea stim ca e masochist, dar pe dumneavoastra va stiam ca si pe un om cu limite. Nu sunteti plictisit de aceleasi sintagme: Va mint, Au mintit, sunt mincinosi … O stim, nu e o noutate pentru ca o fac de 20 de ani aproape, prostia e ca unii chiar i-i mai si voteaza in continuare. Mi-ar place intr-o zi, sa citesc un articol care sa inceapa asa: “Suntem niste idioti! Ieri a mai trecut o zi in care politicienii au continuat sa-si bata joc de noi.” Poate cu asemenea titluri de articole, populatia v-a intelege ideile dumneavoastra, si vor inceta a va considere partizanii unor politicieni sau ai altora. Ci doar faptul ca sunteti ratiunea care noua ne lipseste de fiecare data…
    Va multumesc.

  4. Victore mai lasat tamp pai ce comentam doar un titlu de articol nu ai postat nimic (no coment)su spunem ce ne trece prin minte ca si asa tot aia facem pe blogul tau eu cel putin((((((((

  5. Domnu’Vector,

    Ref. la video postarea asta, putem concluziona ca , desigur, profesorii nu sunt carpa de sters picioarele a lui tariceanu, ci a lui boc si compania! Idem salariatii bugetari, idem tot neamul asta romanesc ….BRAVO! Am aflat in fine adevarul!

    Adevarul este mai bun ca orice, si este inainte de orice! Acuma il stim!dar nu stim ce sa facem cu el….

    trist,Maxi!

  6. PS pt. Tonomat:

    Ciutacule,

    Dupa tine cine a furat puscoacele si pe Carpatino de la depozitul “unitatii de elita” a MApN ?

    Aceeasi (intarziata),

    Fiara.

  7. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Imi place ca,ceea ce publicati aici,de fiecare data se potriveste la fix cu categoria pe care o inscieti sub titlu.
    Da,domnule Ciutacu,ceea ce se intampla ne provoaca tuturor scarba.
    Am ascultat de doua ori inregistrarea si daca as avea posibilitatea,i-as pune pe ce din guvern sa o asculte la fiecare inceput de sedinta de acolo,sa le aminteasca cum sunt si cum gandesc.
    Il compatimesc sincer pe ministrul Pogea,pe care il stiu foarte bine-eu va spun cu mana pe inima ca face tot ce poate sa fie bine.
    Cu tot respectul,
    IoanaP

  8. dar hai sa comentam imaginile care le-ai postat tie iti provoaca scarba la mine e deja mai mult e scarba amestecata cu tot ce vrei in materie de fec…restul se ghiceste.pai astia sunt cei care ani de zile l-au tot criticat pe tariceanu .mai fratilor macar ala a condus tara asta si a avut cat de cat o politica coerenta timp de patru ani(e drept ca se mai poticnea din cand in cand ca-i punea zeus piedica nu de alta.cred ca daca o puneam pe tanti ralitza din capul satului prim ministru aia fara nici o clasa conducea tara asta mai bine decat astia

  9. @maximmouse

    Mi-e teama ca sunteti in EROARE profunda..
    Nu as baga mana in foc ca REGELE PUBELA este
    frigotehnist.. de asta se pricepe la toate..
    Vai de noi cu asa deputati..

  10. la unii de acolo de sus nu e de ajuns ca-s prosti mai fac si parada cu chestia asta,stiti vorba aia ca prostul nu e prost destul daca nu e si fudul

  11. vrei sa-ti spun ceva ? Ma bucur nespus ca a iesit asa,sa se sature intelectualii lui peste de vrajeala asta portocalie,daca-s prosti bine le-a facut

  12. @codeus: apreciez fervoarea, da’ hai sa nu facem chat. ieri a fost o exceptie

  13. cred ca mi-am luat niste virusi. se misca infiorator de lent sau deloc,iar avast-u’ nu gaseste nimic…

  14. Victore poate ma asculti si pe mine odata . Imi vine sa injur pe toata lumea: pe boii aia, papagalii aia prosti care in 1989 au iesit degeaba, absolut degeaba, de prostii astia ca noi care nu suntem uniti, nu avem o voce comuna, fiecare cu interesul lui minuscul in haina de lume posttranzitie si capitalista a Romaniei. Imi vine sa injur pe cretinii care tot se duc la vot din bunul simt innascut al romanului. Imi vine sa injur spumos, din suflet, o injuratura proprie poporului roman.
    De unde vin baietii astia daca nu din negura isotriei, batalioanele activistilor comunisti batand cu putere pasul de gasca, cu fuhrerul suprem salutand, salutul cinic al invingatorilor carora tresele Kgb-iste si securiste, mai nou post capitaliste cu acordul puternicului Big Brother le stralucesc pe umeri. Zambitori si gloriosi ei saluta: Ave cezar, ave imperator, noi gloria coloanelor a 3 a iti aducem prin timpuri ferm si glorios omagiu.
    Vrei un exemplu de viteza, organizare, fermitate, si ceea ce vrei tu de politician adevarat, cu pedigree uita-te la exemplul olandez, chiar britanic de viteza de bolid cu care s-au miscat . Lectia democratiei si capitalismului pur, ferm, hraparet care stie ca daca nu vrea sa isi dea ultima suflare actioneaza unde si cum trebuie.
    Pentru ei nu este o problema de somaj sau de pierdere a locurilor de munca fiindca stiu exact cand si unde sa isi concentreze eforturile si resursele. Ei stiu exact ca peste 5 luni urmeaza alt soc al valului crizei, reculul primului . Trece 2009 apare had 2010, un ultim soc al crizei in primavara anului 2010, aprilie-mai. Obama s-a miscat repede introduce in economia reala 850 de miliarde care vor fi supti ca si cum nu au fost. A spus clar pentru a atenua efectele clasa medie trebuie revigorata. Planul economic are peste 200 de puncte , 20 de tomuri de volume puse pe caprarii cu tot ce inseamna programul economic, impact social, studii de caz tot ceea ce a dat crema hrvardului, yaleului si whartonului mai bun.
    Totul este prevazut cu luni inainte, revazut, adaugit, adaptat conform valurilor de criza, mii de ore de munca in spate . Hillary Clinton la fel avea deja programul facut cu luni inainte. Doar adaptat conditiilor. Ai nostri ca bradul. Angajamente facute prin legislatie de fostul guvern ramase nerespectate. Nu exista o agentie pentru continuitatea guvernarii care sa revada ce legi pot fi finalizate si care pot fi continuate. A facut Tariceanu un model de plan anticriza, astia nimic zici ca ala nu a fost tot guvern cat a fost el de rau sau de bun totusi au fost oameni care se presupune ca isi faceau treaba , nu?
    Baietii uita ca poporul asta a mai facut o revolutie, deci stim cum sa o facem . Stii cum este : alta data o sa o facem si mai si mai lata. Macar a doua revolutie o sa reuseasca ca macar acum stim cine a dat cu mucii in fasole acum 20 de ani. Grecii deja au intrat in paine, islandezii la fel. Vad ca britanicii se tin inca bine, dar aia nu sunt latini, si au avut un imperiu si au atata aur cumulat incat pot sa faca razboiul de 100 de ani si nu vor resimti. M-am uitat la discursul lui Brown de pe BBC, model de poilitician adevarat, de liga campionilor. Aia urlau la el cat de incapabil este dar Brown si-a vazut linistit de treaba si de evaluarile in care credea. A zis clar baieti, v-ati dedat la lucruri sfinte, lacomie si prostie cat cuprinde eu am o singura solutie asta: nationalizarea bancilor, sprijin guvernamental pentru domeniile generatoare de locuri de munca, sprijin pentru banci. Ce poti sa mai faci cand richer gets richer and poorer gets poorer decat sa intretii capacitatea statului ca unic garant?
    In vremurile astea singurul garant fiabil ramane statul. La noi in 20 de ani statul a facut totul praf si pulbere. Bine , nu chiar statul dar a avut si statul roman partea la combinatiile facute . Romanul acum la ce sa mai stranga cureaua ca de enspe mii de ani ne-au servit-o pe aia cu tranzitia, cu luminita de la capatul tunelului celebrul dicton . Ba mai mult apare nenea Talpes si altii care pun gaz pe foc cand exact asta ne mai trebuie. Dupa aia statul nu mai are nici tupeu si-a pierdut cojonesul de tot si mojoul. In loc sa-i ia pe belitii aia de francezi de la Dacia, sa le spuna, alo nea caisa ce faci acolo, ti-am oferit avantaje taci din gura si tine oamenii pe pozitii. La Azomures la fel in loc ca senatorul lui peste sa isi preia rapid atributiile fiind perioada asta prin care trece omenirea, nu l-am vazut pe unul sa zica asa de PR si imagine publica : eu azi senatorul melcilor m-am dus la Azomures am discutat cu patronatul, am pe agenda problemele locale si doresc sa propun urmatoarea lege. Alta problema, avem parlament uninominal, ales in colegii dar uita treaba naibii ca nu avem oameni priceputi la lobby. Cu ce vrem noi sa facem proiecte si inca europene daca la nivelul unitatilor nu exista nici ceea mai mica infrastructura adevarata de marketing sau de previzionare? oamenii care sa faca legatura dintre diversele interese de exemplu interesul ziaristilor fata de patronat sa faca careva lobby la nivel parlamentar, guvernamental ioc. Colac peste pupaza in fiecare zi lasata de Dumnezeu il vedem fie pe Negoita, fie pe Prigoana care se duc la TV de plais-en pris probabil sau ca sa vada populusul ce tari si cu ce coaie mari s-au dus ei in parlament. Asta este oare treaba unui parlamentar roman la inceputul sec 21?
    Cum spunea sarmanul Vali Sterian: Doamne vino sa vezi ce a ramas din oameni

  15. “Minţiţi, daţi afară şi cu banii luaţi”
    Da! Dar sunt inventivi, nu? Nici o clipă de plictiseală! Criza nu vroia să ajungă la noi, trebuia provocată cumva (atrasă, eventual târâtă) altfel cum să ne arate “aleşii” că le-au crescut muşchi?
    Cu ceva tot mă aleg din toată harababura asta. Învăţ (cam la juma’ de oră o dată) suduieli originale… Despre origini, neamuri de orice grad (plus alea colaterale) alianţe, coaliţii şi amante. Inventivi şi noi, ca şi ei. Puşca stă în rastel. Încă!

  16. Imi aduc aminte prin scoala primara ca am invatat despre calitatile unui individ apreciate in societate. Ne spunea atunci doamna invatatoare ca pentru a fi respectat de semenii tai trebuie sa fii:
    -respectuos
    -intelegator
    -inteligent
    -educat
    -altruist
    -samd……
    Problema e ca in ziua de azi toate chestiile astea nu mai conteaza, si societatea te vede in functie din ce masina cobori, in ce casa dormi si de cati bani ai in cont. Asta e motivul pentru care toti incearca sa se imbogateasca cat mai rapid prin orice mijoc(in cazul guvernantilor prin furtul din banii publici si minciuna). Aici trebuie sa se produca schimbarea. Degeaba il cheama pe ala Basescu, Iliescu, Boc, Tariceanu daca ei sunt manaati de acelasi ideal si au aceeasi mentalitate. Ideea e ca schimbarea guvernantilor nu o sa aduca vreodata o schimbare, ci schimbarea mentalitatii.

  17. din pacate cam asa se intampla !!! totusi nu cred ca oamenii au votat pentru ce spuneau ei in campanie !! votul a ,,mers” catre aceia care au dat : ,,miei prin padure”, ,,din averea familiei pachete pentru ca el este un om milos” (pe la Ilfov daca imi aduc aminte ” si asa mai departe !!

  18. Ce frumos…ce frumos ,i-au depasit pe Divertis,Vacanta mare si mondenii la un loc.E minunat.In special base sa depasit pe el insusi.De acum o sa-l urmaresc cind vreau sa ma relaxez,distrez…e minunat…mi-au depasit asteptarile…sa traiti alesilor si sa ne distrati ca doar de aia sunteti acolo

  19. Cred ca nu mai are nimeni indoieli in cea ce priveste faptul ca Basescu este adevaratul sef al guvernului roman. Emil Boc face ce a stiut el mai bine sa faca toata viata: nimic. De la un Nimeni nu te poti astepta sa faca ceva. Cine guverneaza nominal Romania? Nimeni! Ce face Nimeni? Nimic! Bun baiat! Pacat de tara!

  20. @Adriana Popa!

    Tant mieux! Inseamna ca face parte din aripa fsn ului aia cu:MOARTE INTELECTUALILOR!

    Numai capii au avut privilegiul sa se ocupe de gunoi….

    Gandesc ca , totusi, in virtutea unei vechi traditii o fi facut si dreptul la ff…ei?! Al dreack constitutionalist prigoana!

    Maxi!:)

  21. Suntem batjocoriti de acesti magari si nesimtiti care ne conduc pe noi,care ne reprezinta peste tot in lume si care se bat cu pumnul in piept ca ei sunt cei mai cinstiti!SI din aceasta cauza suntem si vazuti prost peste tot.Dar cei mai vinovati suntem noi,poporul roman pt ca nu luam atitudine!Ne multumim sa dam din umeri si sa le inghitim nesimtirea lor!Orice alt popor cand nu le convine ceva…se aduna intr-un anumit loc si pornesc spre guvernanti…iar in calea lor devasteaza tot;de la magazine la masini eventual si cladiri si culmea ca imediat se iau masuri si se rezolva problemele!Daca am face si noi la fel..de fiecare data cand nu ne convine ceva..nu am mai fi calcati in piciare de aceste jigodii numiti “conducatorii Romaniei”!

  22. PNL a lasat bugetul tarii gol! Stiu,acum nu este o noutate,dar este 0 REALITATEA CONCRETA.Zvonul ca visteria tarii era goala, s-a adeverit.
    Cele 18 procente,obtinute la alegerile parlamentare de catre penelistii, le-au scos cu banii nostrii,adica a tuturor contribuabililor.
    Ma apuca greata cand ii vad pe la toate talksoaiele,ma refer la membrii marcanti ai PNL, dand lectii de economie si finante.
    Dar cum bunul simt lipseste cu desavarsire la toata clasa politica actuala, ne putem astepta in continuare la tot ce este mai imoral si tupeist.
    Este inca o dovada ca noi alegatorii nu contam. Si cu cat ne ducem mai putini la vot, pentru politicieni e si mai bine, pentru ca se pot alege intre ei.
    SUNTEM ASTAZI CEEA CE MERITAM. DE CE DAM VINA DOAR PE EI?! OARE NU NOI I-AM ALES?!

  23. Lasa Victor,macar asa ne-o veni mintea la cap.Trebuia sa se intample si criza asta economica si politica in Romania,doar asa vom gandi de zece ori inainte de a vota si a lua credite.
    Nu ca apucatii,sa votam pe cel mai COOL si BENGOS CA TRAGE IN TEPE PE HOTI,si cu toate ca nu ne tine buzunarul sa ne imprumutam la CAMATARII LEGALI CARE SUNT BANCILE.

  24. Huooooooooo…mai pe romaneste…ca pe tiganeste nu pot sa spun ca nu sunt…si voi va numiti oameni politici ma?

  25. victore ma man, da-ne un inside information: nu-i asa ca se kk alde base, ge-oana si compania pa iei da ras cand vizioneaza filmulete dintr-astea? macar atat….

  26. “Mai vedem ce se întâmplă.Doamne..”
    Fraza asta de final nu merge. Este definitorie pentru romani si tara in care locuiesc. Dar, confruntata unui minim de bun simt, nu merge si pace. Chestiunile legate de buget nu sunt implacabile si deloc influentabile. Nu sunt asteroidul care lovesc Terra in moalele capului.
    Imi pare ca drobul de sare sta sa pice de sute de ani de pe polita si romanul nostru, blajin, nu face prea multe. Zice “Mai vedem ce se intampla. Doamne..”

    PS: am vorbit su cu Dumnezeu: nu e interesat de proiectul de buget pe 2009 din Romania!

  27. Noroc ca vine un tanasescu sa ne lumineze.
    In alta ordine de idei, bine le face alde base si ai lui romanilor. Din partea mea, mai rau. Ca altfel nu se trezesc.

  28. Clipul asta (sau ceva asemanator) ar trebui dat pe Antena 3 in loc de promo-uri pana la exasperare. Poate se vor lecui alegatorii de naivitate…

  29. cat de mult ma bucur ca votul meu a contat! jur ca nu mai votez in viata mea pana cand nu o sa existe o casuta speciala pe care sa scrie “nu am cu cine vota” pe biletul de vot pe care sa pot stampila

  30. “vai! mânce-i tata, ce mândru zâc!”…
    vorba ‘ceea:
    “- Ipocriti!”
    “- Ipocrim, măria ta.”

    20mil * 0.7 (cu drept de vot) * 0.3 (care au votat) * 0.7 (care i-au votat) inseamna vreo 3 milioane de creduli furati la drumu’ mare si vreo 14 milioane care nu stiu sa se adune, ci inghit fiecare separat mizeria.

    Daca am vedea Romania ca pe un organism: suntem intr-o stare evolutiva foarte stabila, in care mutatiile sunt mult prea mici pentru a o deregla, iar incrucisarile se fac intre frati; astfel, nu se cauta solutii mai bune, ci doar se exploateaza cele existente.

    Un vot impotriva PD-L, PSD, PNL = 0; 4 milioane impotriva lor inseamna un partid anonim la putere, inseamna o altfel de jale, ar insemna ca ne doare-n **r de ei. De ce crezi ca nu vor prezenta la vot?

    Cu vorbe dulci si cu istoria care dupa cum zicea ‘nea Ion trebuie lasata sa se aseze… n-apucam.

    …poate peste patru ani, da’ … daca poti pleca atunci sa fii sanatos si cu noroc pe unde-i merge.

  31. Nu te autoflagela,ca ne rezolva ei bine,impreuna cu marii deontologi.
    Mama,e o spalare de creier daca privesti Realitatea si citesti restul oficioaselor de numa-numa.Sa stii ca sunt foarte perseverenti in prostie si daca privesti si citesti de la ei macar o saptamana te lucreaza la creier destul de periculos,am facut eu experienta asta,o saptamana m-am uitat numai la oficioase si e destul de nasol daca nu prea rationalizezi.
    Asa am ajuns eu la concluzia ca foarte multi romani sunt slabi de inger,mi-e mila de ei.
    DAR SI-O MERITA HA HA HA!(sunt cinic)

  32. Amaratu’ naibii! Mi-e sila de el! Evident de nasul de labeunutv. Cum dracu nu-ti crapa obrazul de rusine sa lingi in halul asta, asa pe fata! E jalnic! Unde dracu’ la gasit Cristoiu pe vaidemamalui asta?

  33. ar putea fi radu moraru (sefu’ la gaozari preferat )purtatorul de cuvant..nu se detaseaza din relatia simbiotica cu desfacatorul de deminitati(base) nici atunci cand afara ploua…e soiul de basescuaholic neclintibil.. odata scuipat..se usuca taciturn..nasu,un pupacios pt vremuri nepupacioase.

  34. …pe vremea celuilalt tiran daca se fura o arma era bai mare,sigur a furat-o ca sa-l impuste pe marele cirmaci.
    Ei,acum s-au ciordit o gramazime.
    S-or fi luat dupa propunerea mea(timpita) de a scapa total si radical de mariner ?
    Dar de ce asa de multe puscoaice? Rad si Guvernul,ca sa fie treaba facuta pina la capat ?

  35. Domnule Ciutacu, pedalati pe cele afirmate de mine mai jos, sunt masuri care pot aduce 1, 6 miliarde de euro anual. Poate ii determinanti pe cei de la Antena3 sa faca niste emisiuni pe aceste teme. Incepind din anii 1965 in Romania sunt multe generatii de securisti si activisti care au iesit la pensie cam pe la 45 de ani, si care cei care mai traiesc maninca pensii foarte mari dupa o viata de munca depusa in slujba hotiei, minciunii si crimei. Daca prim-ministrul Romanie vrea sa economiseasca masiv bani de la bugetul de stat, ar trebui sa le reduca pensiile acestor criminali la nivelul minim pe economie. Gen. Plesita care ridica acum 5500 de lei de exemplu sa fie retrogradat la 500 de lei. Daca in Romania zilelor noastre sunt 100.000, de fosti securisti si activisti iesiti la pensie cu o pensie medie de 4000 de lei, prin reducerea pensiilor acestor oligrofeni la nivelul de 500 de lei pe luna, vom obtine o economie de la bugetul de stat de 330.000.000 de lei pe luna si 3.960.000.000 de lei pe an. De asemenea in Romania zilelor noastre, sunt peste 18.000 de lucratori ai serviciilor de informatii: SRI, 2,15, SIE, Armata, SPP… un numar de 4 ori mai mare decit media tarilor europene. Capete de organe care sunt platite regeste pentru a urmarii cetatenii si care dispun de sume enorme de la acelasi buget de stat, necontrolabile si de cheltuiala carora nu dau nici o socoteala nimanui. Daca consideram ca pentru un cap de organ se cheltuiesc lunar pe salariu, logistica fixa si mobile o suma de 7.000 de euro vom avea o economie de 94.500.000 de euro pe luna iar intr-un an 1.134.000.000 de euro pe an, aproape o sesime din cheltuielile bugetare anuale ale Romaniei. Aceste doua sectoare care devoreaza la greu bugetul de stat al tarii trebuiesc de urgenta aduse in limita normalului tinind cont de criza care e de abia la inceputul ei.

  36. @De mihail
    S-au ciordit asa multe ca se apropie marele zmeism economic.
    Nu trebuie sa fie lumea pregatita?
    Ce vrei,sa ne ia dracu?

  37. Mi-e scarba de nesimtitul asta de boc . Sunt cadru didactic si n-am primit nici acum banii cuveniti pt corectarea tezelor cu subiect unic si pt organizarea acestor teze . Atat sunt de prosti ca n-au fost in stare sa faca nici pana acum un buget ca sa ne primim macar salariile fara cresterile promise cu spume la gura de asa – zisul premier . Sa se impuste toti ca eu m-am saturat de mizeria asta !!!!

  38. Ce balmajeste pigmeu’ asta? Mi-e greata.Mi se pare mie,sau am citit ieri be banda la TV ca a declarat boc ca pensionarii se vor bucura de bunavointa lor? Hai sictir!(iarati-ma, domnilor).
    Si mai tradeaza si liderii sindicali.Acest Hossu trebuie sa mearga la balamuc sau…consilier la Cotroceni.

  39. Intreb si eu respectuos: stie cineva sa ne spuna cam ce salariu au cele 4 (patru) consiliere ale maritului boc?
    – Eu sustin ca daca e asa de handicapat incat ii trebuiesc 4, sa le plateasca din banii proprii sau ai partidului, nu?…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.