Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Cât de clar se vede piscul privit de sus…

Similar Posts

28 thoughts on “Cât de clar se vede piscul privit de sus…

  1. NUMELE MEU ESTE ADELINA AVRAMESCU, AM 23 DE ANI SI SUNT DIN LUGOJ. VA ROG SA-MI PUBLICATI MESAJUL PE BLOG. AM NEVOIE DE AJUTOR. BLOGUL MEU… VA MULTUMESC.

    Pana in 2001 eram ca oricare adolescenta: fericita, vioaie, activa, plina de sperante. Cel mai mare vis al meu era sa termin liceul si sa urmez cursurile Facultatii de Educatie Fizica. Acum la 23 de ani, totul s-a naruit. Nici nu mai indraznesc sa sper. Soarta a fost dura cu mine, lasandu-mi viitorul in mainile celor cu suflet mare, la indurarea lor. In urma cu opt ani, am fost diagnosticata cu o boala mai ciudata, lupus eritematos sistemic. Ce parea la inceput doar rutina medicala s-a dovedit a fi mai tarziu un calvar. Am fost internata in multe spitale din judetul Timis. Din 2002, a inceput lupta cu destinul. Atunci am fost cu mama la un medic specialist de la Spitalul Colentina din Bucuresti. Din nefericire a trebuit ca tocmai eu sa fiu subiectul unei erori medicale. Specialistul mi-a dat un tratament mult prea puternic pentru varsta si greutatea mea. Aveam 17 si 45 de kg. Iar tratamentul care consta in injectii, perfuzii si altele, continea doze mult prea mari de medicamente. Nici macar nu mi-au spus ca unul dintre medicamente era din categoria citostaticelor. Niciodata, pe tot parcursul terapiei, nu mi s-a spus ca voi pierde calciu si ca oasele vor fi afectate. Prin urmare, nu mi s-a prescris niciun supliment mineral sau vitamine. Tratamentul a fost atat de puternic, ca dupa trei luni am ajuns sa nu mai pot merge. Dupa o multime de alte analize, am aflat ca am osteoporoza cortizonica severa si rei fracturi la coloana. Mi-e aproape imposibil sa descriu in cuvinte suferinta ingrozitoare prin care am trecut. Cateva luni bune am fost nevoita sa stau in pat, fara sa ma pot misca. Toate visele mele s-au spulberat din cauza acelui tratament gresit. Ce vina aveam eu? Dintotdeauna am fost pasionata de sport si ma vedeam urmandu-mi acest vis. Eram o persoana foarte vioaie, practicam atletism, inot, mergeam in fiecare zi cu bicicleta, iar acum sunt nevoita sa-mi petrec timpul intr-un scaun cu rotile. In schimb am primit o palma de la viata, din cauza unei erori medicale. Cine imi da inapoi toti anii de chin? Cine imi poate umple golul din inima si alina durerea? Port corset medicinal de ani de zile, fie iarna, fie vara. Pot sa merg uneori, dar obosesc foarte repede din cauza celor cinci fracturi la coloana, pe care le am astazi. E cumplit. Si mai dureros e faptul ca stiu ca am o sansa sa-mi recapat sanatatea pierduta in urma cu multi ani. Pot fi operata la coloana vertebrala, la o clinica din Viena. Numai ca sunt mult prea mari costurile operatiei. As avea nevoie de vreo 30.000 de euro, suma pe care mi-e imposibil s-o obtin numai cu ajutorul familiei. Sunt disperata, pentru ca sunt tanara si pot fi inca de folos lumii. Nu vreau sa-mi traiesc viata inutil. Daca fiecare dintre voi, cei care cititi aceste randuri, ati contribui cu cate putin la vindecarea mea, va promit sa nu regretati investitia. Nu mai vreau sa plang de durere si nici sa depind de ajutorul celorlalti. Numai voi ma puteti pune pe picioare.

    Am deschise doua conturi pe numele mamei mele, Avramescu Felicia.
    Banca BRD-GSG, Sucursala Lugoj.

    Cont in lei – RO80BRDE360SV66440233600
    Cont in euro – RO72BRDE360SV59226503600

  2. Domnule Ciutacu,e adevarata chestia cu Badea?
    Ar fi mare pacat sa va certati cu Badea,doar nu degeaba sunteti cuplul de aur al trustului Intact,Ciutacu-Badea.Va stimez pentru ura dvs indreptata PD-L-ului(Partidul Doctrina-Lipsa),dar mai ales ura manifestata pentru presedintele Romaniei,Basescu.

  3. Dupa cum se vede chiar daca este calcat in picioare(se intrevad urme neelucidate) Ciutacu tot rezista. Sper sa nu fi trecut pe acolo “frumuseii” ministrii

  4. @AntiCocalari: n-am de ce ma certa cu Mircea, avem treburi mai importante

  5. “Va stimez pentru ura dvs indreptata PD-L-ului(Partidul Doctrina-Lipsa),dar mai ales ura manifestata pentru presedintele Romaniei,Basescu.”

    sper sa nu ajung ziua sa te apreciez pt asa ceva; eu te respect pt altele…

    si apropo de desenul selenar si titlu: e “cat de clar se vede piscul” sau “… pliscul”? :))

  6. @daniel v: unii ma stimeaza, altii ma destesta; fiecare cu motivele lui

  7. Stimate domnule Ciutacu,

    Ma adresez dvs. cu rugamintea sa preluati in dezbatere publica, prin emisiunea dvs. de la TV si in Jurnalul National, un subiect revoltator, care poate reprezenta efectiv crima la adresa umanitatii, daca devine realitate. Respectiv, este vorba despre adoptarea de catre guvernantii nostri a Codex Alimentarius, o lege formulata de mai marii lumii, menita sa protejeze interesele industriei farmaceutice, prin interzicerea alimentelor si remediilor naturale. Mai jos un link cu privire la acest subiect. Este revoltator ce se intampla la nivel mondial, si ce se poate intampla si in Romania, daca vom continua sa “inghitim” fara discernamant toate legile venite de la UE si mai sus. Va rugam sa ne ajutati sa ne exprimam, ca cetateni, dreptul la liberul arbitru, si sa evitam impunerea unei legi criminale, doar din prostia, ignoranta si iresponsabilitatea guvernantilor. Va multumesc.

  8. Cred ca-ti este dor de concediu…
    Adriana Ionescu: pe timpul comunistilor, in anii ’50, toate directivele veneau de la Moscova, prin comisarii lor.Azi, directivele vin de la Bruxelles, prin comisarii europeni.Iar comunismul e o mare globalizare careia ii lipseste latura sociala si umanismul.
    Nimic nu-i nou…

  9. Buna seara d-le Ciutacu,

    Bravo!Se vede foarte clar piscul,chiar si pliscul cum zice cineva,dar pe pamant,aici,nu pe luna!Asa cum spuneti,sunteti arogant,dar genial, si meritati tot respectul!

    Va doresc sanatate si numai bine!
    IoanaP

  10. Pe nisipul Marii Negre eu am scris numele tau…a trecut aseara valul si l-a sters, imi pare rau! :))

  11. ar trebui inscriptionat pe creierele nispoase ale multor politicieni de pe mioriticile noastre meleaguri, si acest NUME, si ale altor curajosi ce se iau cu nesimtirea lor de guler…precum “inscriptie pe-o grinda” a lui L. Blaga

  12. Ma uit cu luare aminte la nisip ,poate vad “pompita” “boureanului” care sare la gatul tuturor pentru a apara facerile pitzipoancei pidzi.Pompitza o fi d’aia de-ti da putere de lupta ….?O fi pompitza pentru ardei umplut… ?Ce sa fie ?
    Noroc Bun !!

  13. D-le Ciutacu,

    Stiu ca nu-mi veti posta comentariul, caci nu am vazut nici macar unul nefavorabil postat, dar macar imi veci citi opinia ( chiar daca blogul este proprietate privata…)
    Nu va consider deloc genial.
    Aveti un limbaj de Pantelimon care exprima o singura ideie : Jos Basescu!
    Si orice are legatura cu numele Basescu.
    Nu am naivitatea sa cred ca presedintele Basescu este un sfant.
    Dar cred ca are cateva merite care ar trebui
    recunoscute. Macar faptul ca puteti spune orice pe TV si ca nu va cauta nimeni pe acasa..unde erati acu’ cativa ani pe vremea Nastase /Iliescu ? Nu prea v-am auzit..
    Si mai are o calitate esentiala : a fost ales de o buna parte a populatiei,majoritara.
    Pe mine personal ma jigniti cand vorbiti asa de presedintele ales, pt ca a fost si optiunea mea.
    Ma deranjeaza foarte mult limbajul, injuriile , ura …De ce ?
    Nu puteti fi contra Basescu si in mod civilizat ? Sunteti un om relativ tanar dar ” infierarea indignata ” pe care o afisati imi aduce aminte de anii 50…
    Daca va comportati asa pt ca pentru asta sunteti platit..e pacat dar este o optiune ..
    Dar daca chiar exprimati opiniile dvs si nu gasiti o alta cale, atunci am mari dubii privind inteligenta..
    Poate mai reflectati..
    Macar pentru faptul ca este presedintele ales de cateva milioane de oameni ..

  14. SENATUL ,CAMERA DEPUTATILOR SAU PRESEDINTELE POATE CERE URMARIREA PENALA A UNUI MINISTRU IN FUNCTIE (ARTICOLUL 109 CONST ROM).DOMNUL ANTONESCU NU CUNOASTE CONSTITUTIA?
    MONICA RIZTI SPUNE CA DNA A INCEPUT URMARIREA PENALA…CINE A SESIZAT DNA-UL?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.