Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > România, ţara faimoaselor curve virgine

România, ţara faimoaselor curve virgine

În ţara unde fosta opoziţie acuza fosta putere de ciocoism, actuala putere se comportă la fel de ciocoieşte cum o făcea şi actuala opoziţie. În ţara unde Băsescu şi-a pus curvele miniştri, ne indignăm că Dragnea şi-a făcut secretara candidat, iar Stroe pe-a lui secretar general adjunct la guvern. În ţara unde slugoiul Tapalagă o face piţipoancă pe propteaua liberală de mai sus, în acelaşi Tapalagă se scoală demnitatea şi indignarea că Becali a făcut-o ciocănitoare pe Pora. În ţara unde Orban şi-a pus toate panaramele pe funcţii grele, Orban se indignează că a pus şi Stroe una. În ţara unde Boc şi-a pus şoferul şi nepoata consilieri, Diaconu-şi pierde mandatul de ministru şi nu mai candidează pentru conflict de interese. În ţara unde foşti ziarişti lucrează pe acte la partidul portocaliu, la Cotroceni sau exercită mandate de demnitate publică, ziariştii care au rămas în presă sunt acuzaţi de activism politic. În ţara unde Pora e dată afară de la Hotnews ca să scape de ruşinea plagiatului, Pora şi Hotnews îl acuză-n cor pe Ponta că-i plagiator. În ţara unde Cristoiu se jură-n direct că nu mai stă de vorbă-n viaţa lui cu Băsescu, Cristoiu-l pupă-n cur pe Băsescu şi spune c-o face de-al dracu’. În ţara unde ciobanul Becali e înjurat că-l jigneşte pe intelectualul Djuvara, intelectualul Djuvara e aplaudat că-l jigneăte pe ciobanul Becali. În ţara unde Huidu e căinat de presă c-a luat trei ani cu suspendare pentru omor la puterea a treia, Gică Popescu e înjurat de presă c-a luat trei ani cu suspendare pentru o evaziune de unde statul şi-a recuperat banii.

Nu vă e scârbă de voi, băi, ipocriţilor?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

55 thoughts on “România, ţara faimoaselor curve virgine

  1. atat doar: “da da!! sa … de ziua lor” si ziua lor sa fie in fiecare zi!!!! tine-o tot asa si apare un nou “tuca show” care sa ne reprezinte din nou!!!!

  2. multumim, Victor, ca din cand in cand ne aduci aminte ce aiurea lunecam si devenim caini, muscam fara motiv si ne’ prostituam’constiintele, platind,- desi nimeni nu ne cere!-cu masuri diferite, dupa modelul marinelului afumat.Esti , de fapt, o buna parte dintre noi.

  3. Hotii care striga “Hotii” Dar si oamenii politici se trag tot din popor, tot dintre romani, oare nu cumva treaba asta ar trebui sa ne puna mai bine pe ganduri?
    Nu cumva schimbarea ar trebui sa inceapa cu noi pentru a ii schimba pe ei?

  4. cred ca am si eu o stire care intereseaza la primaria ocna mures se lucreaza la negru pe bani negri sper ca in cel mai scurt timp sa fiu contactat de un om de la antena sa ai dovedesc totul va rog sa ma luati in seama ca este o bomba

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.