Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Gică Popescu este subiectul săptămânii

Similar Posts

14 thoughts on “Gică Popescu este subiectul săptămânii

  1. Ma intristeaza faptul ca s-a incurcat cu fratii. Orice ar face, tinicheaua tot zornaie.
    Frustrant este tocmai faptul ca nu ar fi avut nevoie sa se bage in troaca, de vreme ce a demonstrat ca superlativul nu este pentru el o notiune intangibila.

  2. Ai toata admiratia mea pentru ca te-ai gandit sa-l prezinti pe Gica Popescu in emisiunea “Vorbe grele”. Sunt si eu din Calafat si am fost mereu mandra de realizarile lui Gica. Ii transmit multa sanatate si curaj pentru viitor.

  3. Mare fotbalist. Mai departe, alaturandu-se fratilor Becalli a devenit si el un infractor. Toata parerea de rau pentru ce a devenit. Acum sa plateasca.
    Faptul ca si altii au facut la fel si nu au patit nimic nu e o scuza, e motivul pentru care Romania a ajuns aici. Exemplul concludent este ca avem un locatar la Cotroceni infractor.

  4. De acord cu comentariile anterioare,din inima si explicabile pentru fenomenul GICA POPESCU.La cat a fost de naiv in relatiile dambovitene,este greu de crezut, ca isi va recunoaste greseala.Si daca nu va recunoaste, nu va fi credibil ,in cazul in care va emite judecati “pentru vindecarea fotbalului romanesc”.

  5. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Mult succes emisiunii de asta-seara!

    Sper sa o urmaresc si eu,desi plec la tara ,unde am ceva necazuri…

    Gica Popescu e oltean de-al meu,ii tin pumnii;l-am admirat totdeauna si CRED ca este un om corect,cinstit si fara probleme cu mafia adevarata.

    Cu tot respectul pentru Dvs. si pentru invitat,

    IoanaP

  6. Ca fotbalist a fost Mare si-mi facea placere sa vad fotbal adevarat,de restul…cand stai langa troaca stropii te ating si pe tine!Se stia cum au fost vanzarile iar din averile lor babane afisate grosolan,nesimtit si cu tupeu de maidan(cum erau fratii becali,copos nimeni nu mai urca cu scara la nasul lui sau trabuce si dansul din buric al celebrului caine rosu borcea,etc.,asta era fotbalul autohton)grosul zamei sunt banii faultati fiscului.A fost sau n-a fost,o stie prea bine el dar a defilat pe langa troaca asta si nu se cadea.Exemplu Hagi,comportament impecabil.

  7. Ce sa spun; gasca pedelista de la Targoviste are probleme; Gica e “om de fotbal”. Adica, fara eforturi prea mari trebuie sa castige bani multi…

    Pe de alta parte, neregulile din fotbal nu trebuie sa “beneficieze” de o atentie deosebita; DNA ul nu stie sa lucreze decat intr-o singura directie: o perioada se concentreaza pe probleme de vot, alta pe fotbal, apoi numai pe magazinele de chiloti si asa mai departe…

    Scandalul este mai important decat rezultatele.

    Revenind la gasca pedelista formata in kurul lui G Popescu si Craciunescu, habar nu are in ce s-a bagat! Mafia are regulile ei si, daca nu te poti lupta cu ea, mai bine nu te bagi!

    Din cate imi aduc aminte, lui Gica i-a placut, intotdeauna, la Dinamo!

  8. In lumea fotbalului, aia adevarata, nu mocirla de la noi, cand spui capitan al Barcelonei spui un lucru mare. Ce pacat ca un asemenea om nu a stiut sa isi aleaga anturajul si s-a asociat cu fratii. Pai si copiii de tzatza stiau cate parale fac indivizii aia. Oricum e rarisim exemplul sau de a-si asuma raspunderea si de a plati voluntar prejudiciul. Capul sus, viata merge inainte.

  9. victor daca mai ai sansa si timpul necesar ,invital si pe mister Mark Gitenstein ambasadorul SUA in Romania la “vorbe grele” .Romanii au asteptat 50 ani pe americanisa ne scape de comunisti am rezolvat problema singuri ne-am daruit amercanilor carne de tun {prin prezenta trupelor noastre in Afganistan ,Irak.. ]iar prin prezenta acestui indivd” ambasador”am ajuns sa urim america .

  10. Te admir ca ai decis, Victor, sa faci aceasta emisiune. Si eu l-am cunoscut personal pe Gica Popescu,in business. Este un om deosebit de corect in respectarea legii, prudent, poate chiar meticulos la preintampinarea oricarui gen de frauda fiscala. Gica a juns si continua sa fie un om prea mare, suficient de bogat ca sa se complice cu gainarii.
    Gheorghe Negru. Targu Mures.

  11. Tu, dinamovist inrait, sa-l inviti un craiovean in emisiune 🙂 ?! Tu, “prieten” cu Olaru, cu Mogosanu si cu Bica , sa faci o asa surpriza placuta fanilor defunctei Stiinte :)?!

    Dincolo de gluma, esti printre putinii gazetari care stiu sa intinda o mana oamenilor loviti si cazuti .
    E usor sa faci interviuri cu “starurile” zilei. Mai greu e sa te uiti in ochii oamenilor mari care au necazuri.

    Sa traiesti !

  12. Asta e un paradox pe care putini il cunosc : si “ticalosii” au suflet 🙂 !

    Una e sa fii ticalos pe taramul gazetariei politice, alta e sa fii “ticalos” cand e vorba de lucruri serioase.

    Revenind la subiect, Gica Popescu chiar avea nevoie de emisiunea asta. Si nu pot sa nu-mi amintesc o vorba din popor : sa fii sus nu-i de mirare, sa fii Om e lucru mare !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.