Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Haideţi să instituim un sultanat cinstit!

Haideţi să instituim un sultanat cinstit!

Jucătorul şi-a făcut intrarea oficială-n campanie. A promis că vorbeşte şi nu s-a mai oprit. Toată clasa politică-i de căcat, numai el, sanitarul priceput, nu. Eu zic că, dacă vrem să-l vedem fericit, trebuie să desfiinţăm parlamentul, guvernul şi trusturile de presă. Şi să nu mai facem alegeri, că oricum ne bănuieşte lumea că le furăm. Îl punem pe el sultan. Instituim o democraţie originală pe bază de procuratură, ANI şi servicii secrete, că tot lucrează ele 24 in 24. Şi ne ducem dracu’ toţi. În numele interesului national, desigur, toţi care-l enervează pe gagiu trebuie să bage fuga marş la brutărie!

Absolut întâmplător, azi s-a pronunţat, după câteva amânări, sentinţa în faimosul dosar penal al transferurilor. Procurorul a cerut, pentru nişte oameni, 20 de ani. Primul complet a dat achitare. Al doilea a dat până la 8 ani. Toti magistraţii au facut aceeaşi facultate si lucrează cu acelaşi cod penal. Ştiu, e vorba despre măreţia dreptului

UPDATE: Pedeliştii îşi puneau amantele ministrese. Liberalii văd că se opresc la poziţiile de înalţi funcţionari publici. Nu-i rău. După încă vreo câteva guvernări, poate le-or lăsa în dormitoare. Altfel, e o performanţă ca, pe o poziţie cheie în adMinistraţie, fie şi pentru o lună, să pui o jună absolventă de particulară care a administrat canapele şi afişe electorale

Comentarii

comentarii

Similar Posts

46 thoughts on “Haideţi să instituim un sultanat cinstit!

  1. intro tara de rahat, justitia e asemenea, sefului statului…traim in imparatia oglinzilor strambe iar dracu a ajuns la butoane de unde nu se vrea …dus.

  2. Buna seara d-le Ciutacu,

    Niciodata nu va exista la noi un sultanat cinstit!

    Nu i se mai potriveste niciun epitet,comparatie,sau naiba stie ce,jucatorului!

    Subtitlul/categoria articolului Dvs. se potriveste la fix.

    Cu tot respectul pentru dvs.,
    ioanap

  3. Mi se pare un efort titanic pentru voi, jurnaliştii, să fiţi nevoiţi să-l urmăriţi pe dezaxatul de la Cotroceni, atunci când elucubrează astfel. Eu n-am putut şi n-am vrut să-l ascult deloc; doar la Dana am văzut câte ceva. Radu s-a resimţit în urma vizionării, emiţând nişte “maxime” pe care nu obişnuieşte să le folosească de obicei.

    E greu, dar cred că vom scăpa, într-un fel sau altul, de acest exemplar malefic şi bolnav al rasei umane.

  4. oare strainii astia de aminteste betivii s`or fi luat dupa ultimile alegeri de au ajuns la concluzia ca Romania nu poate organiza alegeri democratice? din ce am citit (recunosc foarte putin) betivu` dadea exemplu de referendum – n-am priceput totusi ce s-a intamplat la referendum?! a bagat iar repede niste cifre sa prosteasca pe prosti si asta inseamna ca votul a fost fraudat?! se pare ca omul nu poate fi doborat … drept pentru care isi face de cap.

  5. Sincer sa fiu, n-am bagat de seama ce susura unu’ azi de la un pupitru,
    el fiind demis din luna iulie, prezenta sa acolo e un soi de hobby gen
    “hai sa ne zgîrmam in alea trei litere pina ne da singele, precum
    maimuta, ca tot n-avem ce face, pentru acest “marunt” amanunt trebuind
    sa le multumim USL in frunte cu al lor Victor, Viorel si Ponta.

    Cred ca mult mai de efect a fost aratatul “jumatatii lui cinci” de
    catre domnul ala usor confuz, precum si recitatul poeziei lui Gyr
    (apropo, cind a recitat tribunul aceeasi poezie acum citiva ani,
    nimeni nu s-a mai inflamat, ba chiar lumea ridea de el cu pofta).

    Mi se pare mie sau capitala e ocolita de numele sonore de politicieni,
    (avind in vedere “apetenta” cetatenilor de-a iesi la vot), si frica
    astora de a nu fi votati ori votati de un numar insignifiant de electori ?

  6. Guvernatorul are vise erotice ,se vrea sultan .cadane cat cuprinde, masandul cu unguientele lui mru.Omul acesta NU ARE OBRAZ,NU ARE RUSINE ,ESTE BOLNAV CU CAPUL. Dupa ce a luat bataie la referendum (l-au scos romanii pe faras ,ca pe un gunoi de la Cotroceni ) mai are pretentii,mai vrea sa numeasca premier dupa mintea lui distrusa de alcool?
    Vreau sa aduca toti observatorii lumii sa asiste direct si pe fata la alegeri ,mai ia o batuta basescu mafiotul cu pdl-ul lui la scor mare. Nici popularii lui europeni cred ca nu-l mai sustin ,le-o fi si lor rusine de “democratul “basescu . De cate ori apare ,romanii vad rosu in fata ochilor S-o tina tot asa ,mai pleaca cativa primari de la pdl ,se va trezii fara popor vorbind in pustiu ,inconjurat de cativa frustrati Sanatate sa aveti d-le Ciutacu ,avem o luna de foc ,ne bazam pa voi cei de la A3 ,poate fi ultima sau penultima batalie si PA! basescule .

  7. Suleyman era deschis spre dialog si avea sfatuitorii lui pe probleme de razboi,peskesuri si harem.La noi,pseudosultanul ,nu numai ca e had,dar se comporta ca fiind Mohamed insusi .Cat despre harem….baietii stie:)

  8. Omul e plecat dintre noi : o dementa mai mare decat aia cu furtul de voturi cand ai girat-o pe Anastase mi se pare caz de psihanaliza

  9. Indraznesc sa fac o constatare: Urmarind pe mai multe canale de televiziune cum a inceput campania electorala observ ca USlul e foarte plin de el si totodata convins ca va obtine mult visatul 50%+1 si numai asta discuta de parca asta e tema campaniei! Cred ca trebuie sa se trezeasca repede ca uite, Scaraotchi nu s-a predat!

  10. Cred ca este de prisos sa va spun ca in cazul oamenilor simpli arbitrariul este si mai evident, orice cale de atac ai putea folosi fiind judecata tot de unul dintre acesti serpi. Sint absolut convins ca se va ajunge in situatia in care unii dintre cei care sunt nedreptatiti sa isi faca singuri dreptate, incepand chiar cu ei.

  11. Tocmai ne pregateam sa mancam,cand l-am vazut pe “marele sultan” mi-a ramas mancarea in gat si mie si familiei cand l-am auzit ce debita.Ce rapoarte de tara slabe v-om avea, vin observatorii straini ca deh s-a furat masiv la vot facuse el un calcul la cate sectii de vot…. ce mai nasul din suflet ne vrea binele.Fimea cea mica pe 8 decembrie implineste 18 ani, se bucura ca merge la vot pt prima oara chiar pe 9, dar s-a desumflat cand a aflat ca nu scapam de maleficul asta decat peste 2 ani.M-a enervat teribil ce debita : intr-o tara civilizata ministrii si-ar fi dat demisia …. bla, bla dar el ce a facut ma rog cand a urinat pe voturile a 7, 5 milioane de oameni care i-au spus PA, nimic. Ba din contra sta si scoate cate un cap afara din palat si mai arunca niste amenintari.Saracutul era un pic ragusit, oare era de la wiscky sau de la tiroida(isi pierde vocea?).Cat despre fotbal nu ma bag, nu ma pricep.Asa cum cred, v-om avea o campanie tare urata, plina de mizerii dar la vot tot nu renuntam.

  12. Base zice ca e bine sa te dezvinovatesti in fata procurorului pentru ca pe vremea lui de marinar te baga direct la brutarie fara judecata, cam asa vede guvernatorul schimbarile de dupa 89, acum macar incerci sa-ti dovedesti nevinovatia. :)) oricum jalnic

  13. eu de la calcanul ala de-a vorbit aseara, am inteles asa:ca noi, poporul n-o sa putem sa circulam in Europa fara viza din cauza U.S.L-ului(pentru ce a facut in ultimele 6 luni),ca n-am cistigat nici un ban la referendum(desi noi asta am vrut)ca 2 000 000 am fraudat votul la referendum(da tot am fost mai multi decit atunci cind l-am votat!), ca tot ce-i mai de pret intr-un stat democratic e votul, care e sfint!), ca fara vot nu e stat de drept(da zicea ca sa NU votam in timpul referendumului), ca intr-un stat de drept mass-media manipuleaza cind e contra lui(de-aia ne cerea sa nu ne uitam la niste posturi t.v…), ca el e politician(!?)dar si SEF de stat(cine-i explica cum e cu statalitatea!?!?) si ca EL va decide interesul national, dupa cum ii tuna lui(si nu parlamentul ca expresie a optiunii democratic exprimate de popor prin vot!)apropo:se poate muri de cancer in git!?

  14. …si am uitat ceva,te rog sa-mi explici ca vad ca m-am timpit rau de tot:daca e o sansa pe care trebuie sa ti-o doresti sa te cheme procuratura, D.N.A-ul, etc. pentru a-ti demonstra nevinovatia(ca doar suntem, ca la pocaiti, originar vinovati!!)dece e RUSINOS sa vina observatori la alegeri!?eu zic sa vina, sa si simta atmosfera,nu doar sa auda niste cifre!tu ce zici????

  15. Cu cadanele(cu..ca,voita,macaii}udrea,macovei,roberta,eba,vass,sulfina,boagiu,turcan,traila,cum o chema pe aia parca constantinescu,cea cu ciocu’mic,si cate or mai fi,dansand lasciv din buric,batand focos tamburina zornaind tinichele de arama si mancand languros rahat!.Ce imagine de vis!Ce carpeta mirifica s-ar tese,buna de pus pe toti peretii sultanatului!.De mult nu-l mai ascult,de la voi aud ce a mai debitat!Uite d’aia nu vrem sa intram in Schengen,sa ne invite ei!Asteptam doar invitatia,e mai comod asa!.Gunoiul din fotbal,ascuns atatia ani pe sub covoarele cluburilor a inceput sa miroasa si sa dea “lotul condamnatilor”,vom vedea apelul dar e cam greu sa dai anulare la atatia ani cu executare,alba neagra se joaca!

  16. Părerea mea că din momentul în care papagalul de Ponta a plecat la Bruxxelles fără cvorum şi s-a întors cu cvorum şi cele 11 porunci ale lui Băsescu transmise prin Macovei şi Barosso, când Crin şi Ponta au dat telefon de-afară că parlamentarii să intre să facă cvorum ptr. repunerea dementului în funcţie, s-a dus dracului această ţară. Strategia lui Băsescu e simplă : face clăbuci că se vor fura alegerile, “observatorii” de afară vor constata şi ei “furtul”, motiv ptr. care CCR nu v-a recunoaşte şi nu va valida victoria USL-ului. Apoi, chiorul, la “recomandarea” UE, ptr. stabilitatea din zonă, va avea mână liberă să-şi “tragă” guvern în “interes naţional”, ura şi la gară. După ce s-a întâmplat cu votul de la referendum, fără să exagerez, mă aştept la asta.
    Asta cu condamnarea din fotbal, şi asta-i “pestriţă” rău situaţia ??? Dracu ştie ce să mai zic ? Când o fi fost bine ? La prima sentinţă, sau la a doua ? Vorba la cineva de aici – la aşa preşedinte, aşa justiţie !
    Deci sincer, mă aştept la orice în această ţară, repet, după ce s-a întâmplat la referendum şi intervenţia de afară ptr. repunerea lui Băsescu. Iar ptr. situaţia actuală, responsabil se face Ponta şi toţi parlamentarii ăia de s-au adunat în Parlament să confirme repunerea lui Băsescu în fruntea ţării. Acum e tardiv …. ne vor călca pe gât pe toţi. Mâine-poimâine să vezi circ, cu Liviu Dragnea arestat, şi probabil nu va fi singurul.
    Şi mai cred ceva – treaba cu verdictul dat la fotbal, cred eu, puţin mai mult, vrea să distragă şi atenţia de la faptul că acel flagrant realizat împotriva parlamentarului de la PDL, ducea spre Udrea. Cât despre ăştia de la fotbal, fac pariu că vinovaţi sau nevinovaţi (habar n-am), nu vor face o zi de puşcărie.

  17. Cred ca ne meritam aceasta soarta.Cati din cei ce comentam indignati, am iesit macar o singura data in strada sa strigam :Vrem democratie!Jos dictatura!R: 0,001 %.Rog pe altii sa nu ma contrazica ca acesta este purul adevar.Pai credeti ca basescu este prost sau nu are consilieri destepti .El stie ca populatia (popor nu mai exista) isi doreste circ,barfa,manele si lovituri in k.ur(ca si cur..v..le dezaxate) inainte sa fie regulat/batut/batjocorit zi de zi(asta dorim ,asta ni se da).Pot sa zica USL-isti tot ce vor(si chiar daca iau peste 50%), insa daca de ex.FRUNZA VERDE si OPREA(atat nu mai mult ,nu este nici macar nevoie de PSD-isti de la Brasov,Cluj..) vor zice PAS dupa 9 decembrie vom avea guvern ARD/UNPR/PPDD/UDMR incepand cu DECEMBRIE 2012.Toti asteapta salvarea de la USL.GRESIT(cu toata intentia lor buna)!.Salvarea poate veni NUMAI dela noi TOTI fara exceptie;Sa ne dorim si apoi sa o spunem/exprimam DIRECT fara astepta minunea de la UNUl sau ALTUL/ALTII ca nu va veni NICIODATA.

  18. Aceeasi atmosfera era si innainte de referendum:lume scarbita,revoltata,nerabdatoare sa scape democratic de cel ce-i manca” zilele si noptile si anii…etc.”Ce s-a intamplat? In ciuda rezultatului,USL-ul i-a recunoscut individului statutul de guvernator si l-a pus la loc!Asa va fi si in dec.Orice scor va obtine USL,”interesul national”va dori un guvern Pdl-ist!Iar Usl-ul va fi din nou complice si (dupa cateva lamentari de fatada) va accepta!Oricum Usl-ul actual cred ca are 1/2 Pdl-isti!Guvernatorul nu se schimba cu vot democratic ci prin declararea independentei de catre forte politice al caror curaj vine dintr-o deplina onestitate fata de poporul a carei cauza o serveste!Avem noi asa ceva? Nici vorba!

  19. De când am redus mult comentariile mele pe acest blog, se pare că mi-am pierdut îndemânarea… 😀

    Comentariul de mai sus, în care spuneam că sunt de acord cu cele scrise, îi era adresat lui

    “mihaic3001”.

    Scuze!

  20. Orice apartie publica si orice discurs la martafoiului nu face decat sa mareasca incrancenarea si determinarea de a merge la vot a celor care i-au spun sa plece in vara. Si sa ii determine pe cei care au preferat sa stea prizonieri in apartamente sa iasa la vot macar acum. Astept cu nerabdare ziua in care va ocupa locul lui Nastase in celula de la Jilava. Pentru mult mai mult timp.

  21. Tare ma tem ca USL-ul nu are atita tarie sa contracareze cu energie planul tupeist al mafiotului si ne vom afunda si mai rau in ignoranta cu toata lasitatea. Mitocanul de la Cotroceni stie ca daca ai tupeu iti merge orice in tara asta. Asa ca, Draga Victore tineti-va de capul USL sa actioneze mai hotariti si mai ferm. Razboiul se cistiga cu intelepciune , dirzenie si curaj

  22. S-a aranjat frumusel carmaciul, nimic de zis. A numit 3000 magistrati, s-a blindat la curtea “coconstitutionala”, a pupat condurul madamei Merkel si a supt licuriciul. Acum, poate linistit sa stea sub pavaza justitiei independente si a “institutzlor” care lucreaza 24/7. Bravo. Chiar si cu 60% in alegeri pentru USL, DNA-ul poate estima frauda la circa 20% (un comunicat de presa e suficient), si poate fi propus Videanu prim-ministru, pentru salvarea prestigiului tarii in fata Europei civilizate. Abia astept.

  23. E posibil sa fiu “lovit” de boala suspiciunii. De cateva saptamani reteaua de net la care sunt abonat a fost cumparata de RCS-RDS si… ca din intamplare, cand sa intru pe adresele ziare.ro antena3, jurnalul.ro…si alte site-uri pe care le frecventez, mi se intrerupe conexiunea cu “eroare in sistem” sau ma deconecteaza pur si simplu de la net.. Ce credeti ca n-am reclamat? Raspuns: poate setarea dvs.e de vina; trimitem pe cineva (care nu ajunge niciodata); a fost o up-datare la retea, mai incercati acum…Cum dracu nu e eroare in alte site-uri?

  24. @Victor Ciutacu: asa umbla vorba prin targ. 🙂 Intreaba si matale pe la Juridic, pe la Contabilitate, s-ar putea sa te ajute colegii.

  25. De ce ar mai exista recurs si apel daca toate sentintele ar fi la fel?

    La recurs trebuie sa aduci probe noi. Din moment ce sunt probe noi, e logic sa fie sentinte diferite.

    Tu crezi ca acei oameni sunt nevinovati?

  26. @Nemesis: nu s-au adus probe noi in dosar. eu nu cred nimic, constat
    @TryCatch: daca ai fi citit update-ul, n-ai mai fi pus acelasi link

  27. ok, am inteles ca iar ne strica seara marele carmaci. foarte bine, zic eu. daca m-am dus pe patrujdegrade in iulie, fac un efort si la minus tz grade. hai pretene, inerveaza-ne, ca doar atata ne-a mai ramas in statu’ asta fara drept pe care il prezidezi matale fara voia noastra. cat naiba crezi ca mai intinzi coarda???

  28. Draga, ce de mai mor de “grija” voastra!Ce-i cu zvonotecile astea de campanie?Poate asa mai schimbam subiectul?
    “Sultanul” are ceva din fizionomia de suleiman,din comportamentul de suleiman,dar nimic de magnific.Eu cred ca a iesit la gargara de frica.A stat atat de mult cu vorbele-n gat uitandu-se ca broasca la bariera, la maretia ARD,la ucenicul vrajitor ungurean, care-i duce partidul in sant,incat n-a mai rabdat saracul.Ce sa faca,ce sa faca…pai sa dea cu mucii destinati frezei lui Boureanu,in gard.Zis si facut!In realitate se teme de stenograme,se teme de justitie,se teme ca va ramane fara privilegii,ca va infunda parnaia pentru tot ce-a facut.Se lupta pentru libertatea lui si a tuturor smenarilor din jurul lui!

  29. Eu stiu ca Antenei 3 ii face o deosebita placere sa comenteze prostiile si declaratiile idioate ale MARINARULUI RATAT dar am impresia ca acest lucru este ilegal din toate punctele de vedere. 1 Nu sunt alegeri prezidentiale in Decembrie si nimeni nu va poate obliga sa ii transmiteti in direct declaratiile defaimatoare 2. Asa zisul presedinte al Romaniei nu e deputat sau senator 3. Declaratiile politice ale asa zisului presedinte defaimeaza cetatenii romani si statul roman. Trimiterea in judecata si ridicarea imunitatii functiei acestui derbedeu sunt doua lucruri imperios necesare. Nu trebuie sa cerem voie nimanui. Pe cine reprezinta acest cadavru politic?

  30. Am intrat in campanie electorala, evident incep arestarile! Cum era doar sa debuteze campania daca nu cu catuse?! Ca doar asa ne-a obisnuit chioru’ din capu’ tarii, acelasi scenariu, alti actori!!!
    Sincera sa fiu, mi-e scarba.
    Uite un fel de banc :

    In seara asta la Unitatea De Primire Urgente (upu) a spitalului Floreasca s-au prezentat mai multe persoane care au cerut vehement internarea:
    – Borcea C. plagi prin muscare provocate de caini
    – Giovani B. iritatii de la un parfum Calvin Klein
    – G. Copos toxiinfectie alimentara
    – M. Stoica batut de o galerie
    – J. Padureanu asfixie mecanica cu aliment semisolid (blat)
    Toti asteapta sa intre in operatie la dr. Bradisteanu.

    si o “cimilitura” : marinarule esti chior? oamenii nu te mai vor…

  31. Eu sunt os din Stefan cel Mare si Sfant! Nu-mi trebuie nici un sultanat… mai bine ard padurile, otravesc fantanile si haiducesc la drumul mare.
    M.

  32. Cinstit vorbind USL in general si fiecare membru in particular,dar cu precadere liberalii isi trag singuri la gioale cu o pasiune ceva de speriat.Acu’nu ca aveam eu cine stie ce astepari dupa gherla de la referndum,da’parca nici chiar asa!Cum insa daca nu ai ce iti place trebuie sa-ti placa ce ai,ii voi vota, fie si numai sa simt dardaitul si sa aud clatanindu-le dintii de frica smenarilor portocalii!

  33. nu credeam ca MRU sa fie asa prost!pai din momentul in care se vor da la Antonescu, va fi clar ca e treaba de S.R.I…nu!?(chiar daca n-o fi asa!!!)daca Ponta da pensiile inapoi,e BARBAT DE STAT!!!

  34. Eu cred ca in Romania se parctica dubla masura cu privire la misoginism. Care sunt dovezile care o fac pe Andreea Lambru curva? “Surse din presa centrala”? Societatea romaneasca nu are limite intr-ale sexismului. Daca o femeie se culca cu un barbat e curva, daca un barbat se culca cu o femeie e mare crai.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.