Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Un singur an, a treia campanie

Similar Posts

13 thoughts on “Un singur an, a treia campanie

  1. Eu zic sa se pozitioneze nenii politicieni, da’ mai subtire cu
    “iubirea de neam si patrie” ca n-am suficiente lămîi in frigider.

    Oameni buni, “sufletele mele”, v-am vazut ieri in emisiune la Badea.
    Aia cu “Jan (Ciutacu) de la Sinaia” a fost dementiala; la fel de gratios
    precum datul cu barda printr-o ceainarie si tot atit de aspra precum
    berea beuta pe nemincate, la prima ora, aiurea prin lumea mare.

    Tot la fel de bune au fost fazele cu cureaua si pantalonii cei lungi,
    precum si cea cu madama ce s-a latit la AIB si dusul miinii la camera
    (deformatie profesionala). Imi aduce aminte de:
    a) penultimul episod din Seinfeld;
    b) pantofii lui Talmacean – iuteala de mina a taranului si roseala din
    obraji a “Micului Cerveni”. 😀

    Apropo, nu mai pot cu campania aia cu tricolorul. Va rog eu, cind mai
    apar telespectatori “abroad” in care gîlgîie patriotismul, intrebati-i:
    a) daca doresc “sa simta romaneste” intre granitele scumpei patrii;
    b) sa-si aduca aminte de ce au plecat;
    c) sa spuna concret ce-au facut pentru tara lor si vice-versa de-s
    atit de aprinsi dintr-odata de dorul neostoit pentru patrida lor.

    Patriotismul, orientarea religioasa, precum si cea sexuala sint lucruri
    intime pe care nu ti le exhibi subit si abrupt, oricit de important(a)
    ar fi semnificatia/simbolismul in contextul intimpinarii unei sarbatori.
    Nu zic ca nu-i bine sa ne iubim steagul, natia si toate cele, da’ frate,
    dac’o facem, s-o facem in fiecare zi, nu declarativ si maimutaresc pe net.

    Si pentru ca vin 1 Decembrie si 8 Decembrie (Ziua Constitutiei),
    aduceti-va aminte de placerea cu care unii abereaza parlind in fromână,
    ori, dupa caz, speak-uind in romgleză despre “Unirea sub cele 3 culori”.
    http://www.youtube.com/watch?v=l1MoQGRnUuc

  2. Intotdeauna il urmaresc cu multa placere pe profesorul Bogdan Teodorescu.Asteptam sa mai faceti si o emisiune poate dupa alegeri,pana de sarbatori, despre turism.

  3. Felicitari pentru recunoasterea internationala ,frumoase si valoroase premii pentru voi care munciti atat de mult intr-o tara cu atatea probleme .Alaturi de voi, ne-am simtit si noi premiati.Suntem cu totii fericiti.
    Referitor la intrbarea din emisiune daca romanii mai au energie pentru a merge la vot , va raspund cu toata taria, DA. Vine din ura noastra fata de basescu si pdl ,din nedreptatea care ne-a fost facuta la referendum ,vrem sa plece basescu si avem energie si pentru aceasta ,la timpul potrivit Iarasi hidra basista loveste cu “dosare “,ce nu stie este ca-l uram tot mai mult dupa aceste lucruri ,creste usl in procente .
    Week-end placut ,noapte buna.

  4. Felicitări ptr. premiile primite şi recunoaşterea internaţională. Asta, parcă a fost ca răspuns ptr. chitrosul de Băsescu “unde-i Antena 3?”
    Despre cea de a treia campanie electorală, cred că românii mai au puterea şi suflul de a veni, cum spunea d.na mai sus, din ură ptr. Băsescu şi PDL. Personal, nu mă duc din dragoste de Crin sau Ponta şi nici dintr-o prea mare dragoste de USL, cât dintr-o ură fără margini ptr. Băsescu şi PDL. Ca să lămuresc treaba, USL, Ponta, Antonescu sunt ptr. mine mari dezamăgiuri din momentul în care au ales să se facă preş în faţa UE şi a SUA şi nu au fost în stare să ne protejeze votul, să ne scape de Băsescu şi mai grav, să-i protejeze pe amărăştenii ăia de abuzurile procurorilor băsişti. Votăm cu ei ptr. că-i răul cel mai mic.
    Despre emisiune şi despre profesorul Bogdan Teodorescu ce să zic ? Numai de bine. Succes pe mai departe şi multă sănătate !

  5. Sunt de acord cu profesorul Teodorescu ca PPDD va creste in viitor intrucat populismul( o forma fara fond) intotdeauna cucereste masele. Partea proasta este ca din cei doi piloni a lui basescu din 2009(UDMR si PPDD =sa nu uitam sustinerea pe fata a lui basescu care fara sprijinul UDMR si OTV ar fi fost deja istorie). De precizat ca daca UDMR a avut o anumita “etica”(singurul democrat de la ei a fost Frunda) cei mai multi din PPDD sunt niste arendasi/ciocoi hamesiti de PUTERE si AVERE si odata ajunsi la putere vor declansa haosul/delatiunea/hotia la nivel national.In privinta acestui aspect USL se comporta neutru( tace,nu vede,nu zice nimic) intrucat nu se stie niciodata ,cu cine vor face alianta dupa alegeri.

  6. Imi era dor de d-nul Teodorescu;l-as asculta in fiecare seara pt.ca are ce spune!N-am mare lucru de comentat,doar ca PDL-ul adopta strategia detaliata de invitatul dvs. pt. ca,probabil,studiile facute au evidentiat un mare procent din populatie care nu judeca,n-are discernamant,uita de la mana pan`la gura si care reactioneaza la chestii lucitoare si zornaitoare(obicte,vorbe,atitudini,etc.)!Ii vedem mereu la deschideri de… ce-o fi,la targurile de moaste si in general oriunde e rost de o victorie asupra semenilor prin forta coatelor,picioarelor si vorbelor”mestesugite”.Cum sa nu te sufoce patriotismul?!

  7. Inca ceva:mii de felicitari si de la mine pt. ce ati realizat!E mare lucru ca ati iesit in larg,la ape adanci!Poate asa nu va mai putea oricine sa strige ca-i atac terorist de cate ori se fura mireasa…

  8. Felicitari pentru premiile obtinute!Mi-as dori un presedinte ca invitatul dvs.!O mare placere sa-l ascultam!

  9. Sunt convins că emisiuni repetate cu acelaşi invitat nu sunt reţeta de succes a unui talk-show/interviu cu pretenţii de locul 1 pe piaţă, însă eu cred că ar fi extrem de indicată încă o emisiune cu Dl. Teodorescu pre-electorală. O analiză pe care ar putea s-o facă post-electoral, ar fi de folos mai mult pentru impresia artistică, însă o invitaţie în ultima Vineri de dinainte de alegeri, cred că ar avea şansa să schimbe opţiunea unor eventuali indecişi, pe ultima sută de metri.

    Felicitări colegilor pentru premiile recent obţinute. Felicitări ţie pentru aportul semnificativ, adus în echipa A3.

  10. felicitari pentru premiile primite…va urmaresc zilnic (in reluare, desigur) pe net, de aici, din nord-vestul statelor unite…sunteti geniali !!!!

  11. D-le Ciutacu am o mare nedumerire.In emisiuni TV unii au afirmat ca Ceausescu “a cazut” fiindca a solicitat tezaurul.Ma intreb,oare Isarescu sau alt politician de frunte “ar cadea” daca ar ridica din nou problema tezaurului sau datoriei Germaniei catre Romania.Nu stiu!Insa constat ca aceste subiecte sunt evitate/temute.Asa cum se teme dracul de tamaie.A fost o actiune ANTENA 3 dar de atunci …liniste mormantala.Oare asa de temuta a ajuns sa fie o “putere mondiala” sau o “finanta puternica”.Scuze pentru ..OFF..

  12. Un singur an, zeci de șuturi în cur primite de la guvernanții țării. Bineînțeles, cumulate în cele trei campanii. Și mai avem. La anu’și la mai multe campanii !

  13. iesirea din aceasta seara a guvernatorului basescu, m-a ingretosat. tipul trebuie sa stie desi este posibil, avand in vedere cata istorie cunoaste, sa nu-i spuna nimic valea piersicului sau o anumita cazarma din Targoviste, totusi nu cred ca este indicat sa te joci in mod inconstient cu nervii pulimii, mai ales in decembrie, ca…s-ar putea sa iasa urat si doi dictatori au platit capital, unul ca a pierdut un razboi altul ca a pierdut un popor iar ultimul dictator mafiot risca sa piarda o natiune.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.