Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Gandacilor, va alearga salubritatea!

Gandacilor, va alearga salubritatea!

Ani de zile ne-au dat lectii. Ei, dreptii, rectii, cinstitii, noua, tonomatelor, slugilor mogulilor, lipsitilor de deontologie. Ei faceau meseria din pasiune, noi eram pe interes. Nu conta ca ei nu scoteau cifre, iar noi facem. Ei bateau marunt din buze, noi munceam ca niste caini. Era chestie de ideal, de meserie, de informare a publicului. De cateva luni, tabloul a fost pus in rama. Principialii mananca la ordin, din plic, pe sub mana, fara taxe, de la interlopi, de la politicieni, de la afaceristi dubiosi, de la evazionisti, de la membri ai grupurilor de infractionalitate organizata. Nu-i mai cred nici ai lor. Daca exista vreun efect pozitiv al acestei scelerate asa-zise lupte anticoruptie, asta e: a devoalat, in toata hidosenia lor, personajele slinoase, infecte, cu gura mare, creier putin, tupeu obraznic si jegos.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

17 thoughts on “Gandacilor, va alearga salubritatea!

  1. banuiesc ca e raspuns la jegul de emisiune de azi – la b1 a lu’ sabin orcan … bot,orcan,lovin si cu inca una ce mai comentau ei , ca ei nu vor rating ei sunt singurii jurnalisti profesionisti :))
    ma mir ca n-au zis ca ei fac voluntar totul , fara bani doar pentru “interesul public” .
    s-au gasit si sa comenteze “cine se uita la antena3?” si concluzia a fost ca aia care se uita sunt oameni prosti, fara studii superioare :))

  2. Nu înțeleg cum la o televiziune aflată în insolvență se pot lua salarii de mii de euro?Ăsta,Rareș,ne spunea ca e sărac lipit,apoi în propoziția următoare se dădea mare cum a fost el la Monte Carlo…..Pun pariu ca pt. cei cu salarii mici,pt. pălmașii din aceste televiziuni nu s-au găsit soluții să ia un salariu decent!Oricum,cei mici sunt proști.Așa că,nu vâ mai mirați că proștii se bucură cînd e băgat unul la beci.Nu interesează pe nimeni dacă e vinovat sau nu!Săracii oameni se simt râzbunați pt. toate nedreptățile indurate.
    Poate,cel mai important lucru ce trebuie rezolvat e incurajarea muncii cinstite.Ori,la noi,dimpotrivă,dacă ai ales calea asta vei avea o soartă greu de dus.

  3. Ai descris exact caracteristicile regimului portocaliu: tupeu, ranjete fals-superioare, mizerie poleita, in general.
    De ce am impresia ca de-alde Videanu, Blaga sau Berceanu, ca sa nu mai vorbim de fostul presedinte-derbedeu, nu vor face puscarie ? Oare atat de puternica sa fie legatura lor cu Klaus ?

  4. nu-i alearga nicio salubritate – banuiesc ca pana si salubritatea i-a hranit cu shaorma (daca analizam cine face salubritate prin romanica), sau, dupa caz, daca se numele gandacului e pora, cu carnati la ateneu. mai grav e ca a existat si exista un complot mediatic – folosind si jegurile de postaci platiti (in sfarsit apare confirmarea publica a platilor catre astia, cine le producea materialele/lozincile si cum erau coordonati, cel putin in cazul udrea/pdl). isteria colectiva cu diaspora a fost produsa in exact acelasi mod (si platita tot din bani furati – e concluzia logica, mai ales ca staff-ul de campanie la varf era cam acelasi din scandalul udrea) .. epoca ‘romaniei lucrului bine facut’ s-a lansat printr-o mare minciuna mediatica, comparabila cu aia din 89. in nemernicia lui, basescu intuia ce monstru a hranit si dezvoltat pe domeniul media – ideea cu presa pericol la securitatea nationala e paranoica – dar codul penal trebuie modificat grabnic – daca se demonstreaza ca publici informatie contra cost pe site-uri care nu’s marcate ca fiind comerciale (blog-uri, comentarii pe site-uri de presa), pedeapsa ar trebui sa fie penala, nu doar morala – si pentru ala care plateste si pentru ala care primeste. pana atunci, ne putem apara de agresiunea platita din media cu flegme .. si cam atat.

  5. Excelent punctat domnule CIUTACU! Multi romani de buna credinta din asa zisa Diaspora deschideau Excrementul Zilei si Romania LIBERA si citeau nu numai articolele ci si comentariile…..prin efect de turma multi din strainatate care nici nu-l stiu pe FELIX si nici nu cunosc detalii despre el recita propaganda basista cU FELIX turnatorul puscarias care a devalizat economia Romaniei…..cu aceste deconspirari s-a produs acum clar o fractura in PRESA ROMANESCA , latrinele amintite fiind citite doar de cei 6% tampiti care au votat PMP la alegerile prezidentiale….se incearca acum debarcarea PSD de la guvernare pentru ca in 2016 acesti vajnici moralisti pnelisti (urmasii lui TRAIAN..Urmasii lui TARIAN BASESCU) sa fie siguri ca din nou 5-6 milioane de votanti vor vota STANGA

  6. Astea sunt adevaratele talente ale romanilor: IPOCRIZIA si TUPEUL!

  7. Sau se refera la:

    Intrebare: Ştiaţi că Breazu Tudor, Cristi Călugăru, postacii şi materialele promoţionale erau plătite de către doamna Topoliceanu?

    Elena Udrea: Pe Breazu Tudor îl plăteam eu. Dacă au fost situaţii în care l-a plătit Ana Topoliceanu, în mod cert ulterior banii aceia au fost recuperaţi de Ana Topoliceanu. Cristi Călugăru ştiu că primea bani de la partid şi separat, în afara contractului. În total probabil că era această sumă de 3000 de euro. Suma din afara contractului era plătită de Ana Topoliceanu, din ce ştiu eu, din bani de la partid, de unde se făceau toate plăţile. Erau situaţii în care partidul deţinea fonduri care nu erau înregistrate în contabilitate şi care proveneau, de exemplu, din contribuţiile de la sectoare, din donaţiile membrilor şi au fost şi cazuri în care candidaţii au contribuit cu sume de bani. Au fost situaţii în care aceşti bani nu se înregistrau. Deşi nu se ţinea o evidenţă a acestor sume, conducătorul fiecărui sector ştia cu cât a contribuit, astfel încât nu era dificil de ţinut socoteala. Este posibil ca o evidenţă a sumelor neînregistrate în contabilitate să fi fost ţinută şi de contabila. Nu ştiu cu cât erau plătiţi postacii. Ştiu doar că au funcţionat câteva luni în perioadă de campanie electorală, erau studenţi din partid care iniţial au lucrat gratis, dar era ineficient şi apoi s-a luat decizia să fie plătiţi şi nu aş şti să vă spun la cât ajungeau sumele, probabil la cât a spus Ana Topoliceanu. Presupun că postacii erau plătiţi din aceeaşi bani care se foloseau la partid.

    Întrebare: Primeaţi de la Cristi Călugăru o situaţie detaliată lunar cu numărul de comentarii ale postacilor şi cu sumele plătite acestora?

    Elena Udrea: Posibil da, dar nu stăteam să le citesc având în vedere că erau mii de comentarii.

  8. Comportamentul asta e dictat de ADN -ul romanilor.Nu-i ca in presa o fi mai pregnant decat in alte zone.O fi poate mai personal doar in ceea ce va priveste, ca persoana afectata, sa spunem.Altfel, nu-i nimic nou, desi tinand cont de amplitudinea verbelor dumneavoastra inteleg ca incercati ceva tulburari….desi n-ar trebui….
    Cu pretuire!

  9. “Comportamentul asta e dictat de ADN -ul romanilor”.

    fals! asta este comportamentul clasic al taranilor fara constiinta nationala sau sociala inebuniti sa parvina cu orice pret. pt asta astia sint in stare de absolut orice!

    prima generatie ajunsa prin orase a fost catastrofala. cel mult a 3-a de astazi este mizerabila pt ca mai mult nu s-a putut. de ce nu-i intreaba nimeni pe toti astia unde erau familiile lor in 1945 si ce anume faceau ca sa va lamuriti?!

    fostul presedinte este flotant de prima generatie. este un clasic! doar 5% si-au depasit conditia reusind sa ajunga oameni cu un comportament normal.

    ce se intimpla acum este doar un proces de selectie d-aia au si fost lasati in pace ca sa puna pete pe ei pt a deveni vizibili pt “selectionerii” slugilor utile. vestul are experienta mare in a cuceri si stapinii natiuni iar taranii nu le pot face fata.

  10. in opinia alinei gorghiu democratia, consta in votul in parlament cu bilele la vedere(vot secret? nu-i asa), probabil ca cineva trebuie sa-i spuna duduii ca parlamentul nu poate fi o anexa a dna. cred ca nu am votat un parlamentar ca ala sa voteze in plen asa cu spune o aiurita sau cum ii indica un tramandau cu degetul…si asa tara este cum este nu mai trebuie facuta de ocara si prin interventia unor politruci indiferent rangul temporar al acestora…

  11. Felicitari Victore, dar am o micuta nedumerire, ce mai face Sebi Ghita si cat de moral este dumnealui? De provenienta (licita sau nu) a banilor domniei sale nu intreb.

  12. @adrian: pare binisor, sub control judiciar, cum il stii. momentan, prezumat dobanditor de buna credinta, te mai astept pe la mine cand l-o scoate statu’ de drept evazionist. pana atunci, te odihnesti in spam si te incalzesti pentru fructuoasa revenire

  13. Postacii si-au schimbat stapanul…cum zici ceva de Joahannis, Blaga sau Gorghiu…cum se varasa un lighean de laturi…

  14. Nu inteleg de ce Guvernul are asa o reticenta fata de Realitatea Tv,B1 TV etc.Esti in insolventa sau faliment frate te inchid de nu te vezi.Sa vedem pe unde se mai “produc” deontologii lui peste prajit.Platesti darile la stat functionezi,nu platesti adio ! Adica ailalti se dau de ceasul mortii pentru emisiuni traznet care aduc audiente si deci bani iar astilalti functioneaza cu bani negri si fara a plati la stat nimicuta. Pai si fiscul ce face ?

  15. Fiscul îşi face datoria. Faţă de cine le-a dat funcţiile şi-i poate şi revoca – la o adică. Posibil să susţii că datoria lor e faţă de popor, de contribuabil dar asta ar fi doar opinia ta şi eventual şi a poporului.Nu-i suficient. Fiscul îşi apără opinia cu jandarmii,tu şi poporul cu ce ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.