Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Derbedeul e același, curul s-a schimbat

Derbedeul e același, curul s-a schimbat

Când ne-a porcăit pe noi cum i-a ieșit pe gaura gurii (găozari, țigănci împuțite, tonomate, slugi), țucălarii lui i-au găsit scuze: noi am început, e și el om, își apără familia, nevoie și neamul, de ce să tacă, e libertate de expresie etc. Astăzi, apărătorii necondiționați de odinioară ai agresorului, în căutare de-o pâine mai bună și de stăpâni cu acces la lichidități, au devenit critici la adresa lui. Și primesc exact ce ne-a oferit și nouă când, acum mulți ani, scriam și spuneam ceea ce ei abia acum și-au făcut curaj să remarce: insulte și flegme-n ochi. Brusc, se simt vexați, că e inadmisibil ca un fost președinte s-o ardă bijărește. Nu, dragii taichii, omul nu s-a schimbat deloc, e același derbedeu egal cu el însuși, dar, după ce ați schimbat voi curul de pupat, vi s-au deschis ochii și vi s-a ascuțit simțul critic…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

30 thoughts on “Derbedeul e același, curul s-a schimbat

  1. iti trebuie un stomac de strut si un obraz de toval sa te poti uita in oglinda in fiecare dimineata si sa iti spui ca slujesti adevarul si sa te rabzi! sunt fascinat de cum acel deontolog Tapalaga reuseste sa se mai suporte..nu il incearca o greata lipita de voma cand se priveste in oglinda? sau are ordin sa inghita ca o prostituata ce primeste extra bonus CIM-ul pe care il dau sefii lui? mai astept acum sa o scuipe si pe Macovei si gata, sigur se va simti ca un renascut caruia i s-au sters pacatele…oricum sunt curios daca ne puteti spune cine sunt actionarii de la Hotnews!

  2. Draga Victore!….credean ca nu voi apuca aceste zile,le astept de 5 ani..toti prietenii spuneau ca-mi spala creierul Antena 3,ca stau sa te vad pe tine in reluare(iertare,raman totusi fan Mircea Badea)…sper sa-i vad pe toti la Beciu Domnesc!

  3. La mine e bine!! N-are curaj nici dracu’ sa-mi spuna ca Antena 3 sau Romania Tv mi-a spalat ceva pentru ca m-am uitat pe toate posturile, absolut pe toate, la cele de stiri ma refer, inclusiv la Realitatea Tv dupa ce Rares B a devenit de nesuportat! Si cand cineva incearca sa ma contracareze, pac la razoiu’! Tapalaga, nici nu mai stiu cati draci mi-a provocat pe secunda de minut, si-acuma sincer-sincer, ce-mi place cum i-a tuflit-o basescu!!!!!:D Astia n-au priceput niciodata ca basescu n-are mama, n-are tata, n-are patrie-adorata, el nu se are decat pe el si telurile lui! In rest, astept cu nerabdare sa si-o fure si alte sonerii si tignale! La mai mare!

  4. oricum am privi problema, jegurile astea de oameni (numiti conjunctural basisti de catre ‘mahalaua inepta’), sunt de fapt cauza nenorocirilor tarii astea – neamurile proaste se vor catara in capul nostru si-si vor bate joc de noi, cata vreme acesti lingai sunt printre noi, si vor acoperi cu vacarm si minciuni adevarul care se vede si de pe luna. toleranta fata de specimenele astea ne-a pierdut in 89, si ne va pierde si de acum incolo.

  5. Asta-i o revolutie in medicina si trebuie pantentata reteta: schimbi curul , se deschid ochii (reflex ancestral)

  6. T.Băsescu este caz unic în istoria universală.

    Omul ăsta a fost creditat ca fiind cel care a declanşat lupta împotriva corupţiei în frumoasa ţărişoară. Cred că unii dintre ziariştii băsişti chiar au fost convinşi că el este autorul. În momentul în care statul de drept a luat-o pe Udrea, unii dintre aceşti ziarişti au pus sub semnul întrebării regimul Băsescu. Nu aveau cum face altfel.
    Este de înţeles faptul că Elena Udrea a revărsat oliţa cu pişat peste ziariştii băsişti, pe ea nu o interesează istoria. Dar T. Băsescu? Cum să se răstească el la Tapalagă şi la alţi ziarişti care i-au fost scut? Tapalagă şi acei ziarişti au zidit multe trepte la soclul lui T. Băsescu. Un soclu pe care fostul preşedinte a început să-l demoleze. Caz unic în istoria universală, spuneam. De obicei, alţii te demolează. Stalin a fost demolat de către Hruşciov, Dej de către Ceauşescu etc. Băsescu se demolează singur.
    Eu mă aşteptam ca şi cu brăţări la mâini să apere statul de drept, chiar dacă nu l-a dorit şi-l urăşte sincer. Eu… Dar Tapalagă? Te-au vârât unii în istorie, stai dracului acolo!

  7. Sa ne reamintim ce spunea (folclor-realitate?) Carol al II-lea la un moment date despre cei asemenea lui Tapalaga: “N-am eu atata cur cat sunt in stare astia sa linga”! Dar cand se schimba curul al 5-10 ani (dupa caz =) )?!

  8. nu stiu pe care sa urmaresc, ori pe Ciutacu sau pe Gadea ! ce fac e simplu ! urmaresc pe unul in direct si pe celalalt in reluare ! si fac comparatii ! ce sa vezi ? aproape identic ! felicitari si chiar imi place de amandoi !

  9. In sfarsit ,multumesc lui D-zeu ca am ajuns zilele in care basescu mafiotul umbla cu avocatii dupa el ,este bine ,sanatate curata ptr. multi ,multi romani .A crezut ca-i Zeus ,intangibil pana la moarte si uite cum tanara Luluta i-a tras-o ,Tiberiu Nitu de care spunea ca-i prea sensibil ,prea moale dadu cu el de pamant .Incepe dansul in cerc ,se va zbate ca un caine turbat ,in final maidanezul va ajunge la brutarie .Toti cei cu blana in jurul botului ,cei ce nu mai au papile pe limba ,cei cu multe cravate ,si multi altii fara caracter, daca nu justitia pamanteana atunci cea Divina le va cere socoteala.N-au rusine .Ma inerveaza rares bogdan de nu mai pot , ( a intrecut-o pe sorina matei la lins )minte ,manipuleaza ,tupeu ,nu stie ca mai este si ziua de maine .Sa le fie rusine ,greata ma apuca cand ii vad,aud sau citesc.

  10. Dle Ciutacu, vulgaritatea cu iz de “groapa lui Oatu” a caracterizat dintru început comportamentul fostului preşedinte şi, spre uimirea şi indignarea mea, ea a constituit unul dintre motivele popularităţii lui. Aduceţi-vă aminte de comportamentul lui la petrecerea de revelion după cea dintâi alegere şi de reacţia entuziastă a multor ziarişti (CTP între ei), ca să nu mai vorbim de delirul mulţimii.”Elita intelectualilor” s-a scăldat cu delicii perverse în baia de lături pe care marinerul o revarsă spontan.Cât despre presarii băsişti, ce să mai vorbim, slugărnicia (plătită, dar şi entuziastă) e legea firii lor.Nicio mirare că acum scuipă unde au pupat. Pe mine m-au dezgustat în egală măsură stăpânul şi slugile care au descoperit recent că pitorescul limbajului marinerului e de Cireşica.

  11. rares bogdan se crede cel putin gigi becali 🙂 ,
    sa i zica cineva ca si acum esca e mai tare ca el :))

  12. Săptămîna trecută,m-am împiedicat în telecomandă pe Realitatea.Mister Bean de Cluj cu Ion M.Ionită(ăla de a fost la Cotroceni la petrecerea cu Măgureanu) și mai era unul.Buuun!Bă,și numai ce încep ăștia,că mafia lui Băsescu a furat și ei semnalau ca de ce taie pensiile,că de ce se închideau spitalele?Într-un cuvînt,Băsescu la pușcărie,striga misterBean!Nu-mi venea să cred!Ce-au pățit ăștia?Cînd au protestat ei împotriva regimului Băsescu?De ce îl vor neapărat pe Nasolu la brutărie?Ceva nu explică vehemența micuților!Nu pricepeam pe ce post mă uit!
    Am pățit ca un prieten de al meu,care după o beție iese a doua zi dimineața pe balcon și vede pe pietonal,în centrul orașului trei elefanți plimbîndu-se pe sub nasul lui.El,încă năuc de seara nu ințelegea în ce lume se trezise.Explicația era că venise circul în oraș,așa că nu a trebuit să se lase de băut pe motiv de elefanți,dimpotrivă!
    Poate și în cazul nostru explicația unui lucru în aparență imposibil de deslușit e la fel de simplă ca în cazul apariției elefantilor sub ochii mahmuri ai prietenului meu!

  13. off the record

    Laura Cătălina Voicu (Voicu,nume ales), fostă Vicol, fostă Mureşan, viitoare doamnă de Strehaia este un personaj. Care-i numele de fată al acestei doamne? Cumva…M—-n? Dacă da…e belea.

  14. @constantin: ce relevanta are trecutul Laurei Voicu pentru ceea ce se intampla astazi?

  15. Acum că nu mai este off the record, spun doar atât: un trecut extrem de dubios, în medii infracţionale. Dacă este persoana care cred eu, nume de familie M—-N.

  16. Din 1990, de cand am dat prima oara de mutra si vorbele lui, nu s-a schimbat, e acelasi golan. Unii confunda inteligenta cu smecheria bisnitarului care ii insela cand faceau schimburi valutare ilicite. Grobian, fara pic de cultura, fricos care da si fuge iar cand e incoltit ataca, schimband subiectul. Cei care l-au slavit sunt si raman anusuri contra naturii. Din pacate, avem sus unul la fel: rau-priviti-i fata si imbracati-l intr-o uniforma facuta de Hugo Boss!

  17. tapalaga nu este un jurnalist , job-ul lui a fost sa dea in oponentii kgb-istului basescu cand nu-i ridica osanale.si nu era singurul platit sa faca asta , tehnici moscovite ce caracterizeaza pregatirea si caracterul unui tradator de tara care a pus in pericol Patria si pe care a pradat-o fara nici o urma de rusine sau regret din functia lui de sef al statului.
    daca D-zeu e lasat in pace de SRI , am avea o sansa sa ne reconstruim , pe baze sanatoase , cu toti infractorii de rang inalt la racoare si conturile lor repatriate .

    asa ar fi uman!

  18. Numele n-are relevanţă. Ceea ce se întâmplă însă arată foarte clar caracterul înfricoşător al acţiunilor DNA. Procurorii au o temă pe care o rezolvă într-o compoziţie. Ultima lor grijă este să discearnă dacă alegaţiile din compoziţia lor sunt adevărate, iar incompetenţa vine ca un ingredient omniprezent. Şi dacă ar fi, nu ştiu să o demonstreze cu dovezi. Când cineva le încurcă temele, soluţia e cătuşele.Cam aşa văd eu problema.

  19. @constantin: te rog eu, lasa-ma cu securismele astea. Am ajuns sa giram ridicarea oamenilor de pe strada in functie de palmaresul lor sexual si de trecut?

  20. e vreun avocat p’aci sa ne lamureasaca ? s-a prescris fapta ? de ce nu il cheama “imputzita” in instantza pentru furt?

  21. Aseara l-am auzit pe Mazare cum povestea despre sfaturile pe care le-a dat el jurnilistilor (banuiesc de la “trustul lui” de presa). Am retinut doua, “sa stea pe mijloc” si sa fie credibili, pentru ca sunt exact ceea ce cred eu ca ar trebui sa fie principalele caracteristici ale presei.
    Din pacate, sunt extreme de putini care indeplinesc macar una din cele doua ca sa nu mai spun de cei care le indeplinesc pe amandoua.
    Din cauza ca jurnalistii nu indeplinesc, cel putin aceste doua conditii, sunt flituiti si injurati de cei despre care scriu (de multe ori prost si mincinos).
    Asa ca, Victore, chestia cu derbedeul este mult prea valabila si pentru presa si jurnalisti.

  22. Ok. Dar nu era vorba despre palmaresul sexual, nu este treaba lumii acest aspect din viaţa ei, eu mă refeream la un mod de viaţă.Era şi-un dacă…, poate că nici nu este persoana aceea.
    Nu mai comentez, pentru mine subiectul este închis.

  23. Da domnule Ciutacu, inca odata aveti dreptate. Ce pacat insa ca in tara asta se moare cu dreptatea in mana.
    Nenorocirea este ca aceste taratoare sunt mercenari cu acte in regula in “armata lucrului bine facut” chiar daca sunt doar niste “caprari” mai cu nume ale armatelor de “postaci” despre care tocmai s-a spus cu subiect si predicat azi ca au fost platiti la negru sa toace media si mintile “neinitiatilor” cu texte despre “statul de drept”, “independenta justitiei” si alte lucruri din astea “popular-europene”.
    Dar cum am spus, astia sunt doar un “batalion” de agitatie de sub lozinca “Ne-am luat tara inapoi”. Cand tot romanul se va prinde ca de fapt lozinca asta ascunde faptul ca sangele apa nu se face si ca neamtul de fapt a rostit aceste vorbe nu in numele lui Vasile, Grigore sau Ioan ci in numele vechilor colonisti din stirpea prusaca ce in sfarsit s-au repus in dreptul de a dispune de pamantul asta asa cum o faceau inainte de a fi terfeliti de niste ciobani in izmene la Marasesti. Se pare ca in 25 de ani romanul a fost invatat sa se inchine la cotropitor si sa urineze pe mausoleul de la Marasesti. Asta si-au dorit strainii sa vada si au reusit. Din pacate cand ne vom “trezi” va fi prea tarziu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.