Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Planeta-l cântă-n cor scârbos pe Obama

Planeta-l cântă-n cor scârbos pe Obama

Fratii mei albi, zau ca n-am absolut nimic cu Obama, chiar am tinut cu el. De rasism e realmente greu sa fiu suspectat, din motive pe care nu le dezvolt, da’ mi s-a acrit de cantarea asta planetara si imoral de costisitoare care i se organizeaza. In aceeasi ordine de idei, mi s-a parut doar mie sau parca se terminaseara aseara, la ceremonia televizata de investitura, toti albii pripasiti prin Washington?

De aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

80 thoughts on “Planeta-l cântă-n cor scârbos pe Obama

  1. @deci totodata : ala e popor “ales”, expresie care poate fi interpretata cum “alege” muschiul lor. Ca sa nu fim Off-topic ia de vezi cum Rahm Emanuel a fost si el “ales” mana dreapta a intunecatului licurici.

  2. Eu cred ca Obama va incerca sa faca ceva pentru oamenii aia … probabil ca nu-i va iesi mare lucru, dar va incerca.
    Orice s-ar zice … nu cred ca il putem compara cu retardatul pe care l-a inlocuit.

  3. Jurnal de dictator – 3

    Dimineaţă, cînd ajung la servici, îl văd pe Stolo alergînd prin curte. Se ţine bine pentru vîrsta lui. Îmi aduc aminte că mi-am uitat ţigările acasă şi-l rog să dea o fugă pană la chioşc să-mi cumpere un pachet. Băiat bun, se execută. Nu ca Pleşu. Parcă îl văd şi acum: “Domnule preşedinte, fişa postului… bla, bla, bla”. Las-o … de fişă, am chef de o ţigară, i-o tai eu. El îi dădea ba cu fişa, ba că e gras şi suflă greu dacă face mai mult de doi paşi, ba că nu se pricepe la ţigari, ba că n-are mărunt…

    Continuarea, pe blog.

  4. Urmărindu-l ieri la depunerea jurământului, am avut un groaznic presentiment. Să dea Dumnezeu să nu se împlinească!

  5. Mai, deci in primul rand cred ca ai dreptate, dar nu joaca doar femeile americane dragule ci si sefi masculi care il pupa drept acolo. Ca sa arati ca sunt sefi masculi, picteza-i dom’le masculi. Poti sa incepi cu anumiti lideri religiosi cum este dalai lama. Aici sunt interese de neinchipuit. To rule ya’.

    Si eu cred ca fiintele umane si nu doar umane trebuie respectate, indiferent de rasa sau daca sunt saraci sau bogati sau din ce tara vin, cu singura conditie sa fie pasnici. Imaginati-va si voi ca pt. Roma antica,cultul unor pescari dintr-o tarisoara indepartata care nici nu stiau sa lupte si nu aveau nici invatatura propovaduind un Mesiah dintre ai lor, a fost un soc, ei nu luau decat sclavi si prada de razboi de la altii iar acum toata Roma se transformase in evrei care nici macar nu erau evrei. A prins acest lucru, de unde se vede ca oamenii vor sa se schimbe, vor ceva nou, vor sa fie extraordinari. Oamenii vor sa creada.Am dat exemplul cu Isus ca sa arat ca cateodata merita sa ascultam straini pasnici, dar nu intotdeauna. Uite de exemplu o mie si ceva de ani mai tarziu cand Spaniolii au debarcat in America, si au crezut amerindienii ca erau zei iar asa-zisii zei au profitat de ei si i-au exterminat si le-au dat si ciuma.

    Cand femeile au primit drept de vot, nu cred ca lumea se saturase sa le vada incarcerate, dar pur si simplu era timpul nou.

    In America doar 20% din populatie este de origine africana. 10% asiatica si latinamericana.
    Deci 70% este populatie alba de origine europeana. Totusi aceasta populatie alba a considerat ca este corect sa incredinteze puterea unui membru al unei minoritati etnice, nascut in Hawai, din tata african, cu sotie in intregime de origine africana care nici macar nu a fost nascuta in statele unite. Tatal lui era din Nigeria,cu origini musulmane, cel de-al doilea nume al sau este Hussein. Secundul sau se numeste nici mai mult nici mai putin decat Joseph Biden. Aici este un joc de cuvinte. Din Nigeria se extrage Nigger, din Biden se extrage Bin Laden. Si totusi America il iubeste. Oare de ce? Oare chiar s-au desteptat concetatenii nostri americani asa dintr-o data?Sa respecte oamenii si sa rada de situatia cu nigger si binladen si amenintarea musulmana, punind in locul lor unul din nigeria, cu vicepresedinte Biden si cu origini declarate musulmane?Apropo, Biden in engleza =a cersi, a implora. Deci cineva a implorat si lumea a ascultat implorarea. Mai ramane sa vedem despre ce era vorba. Oricum,dupa o campanie electorala intensa unde s-a apelat la simboluri pe care insa lumea nu le-a perceput clar,deci avem Biden=implorare si Hussein si nigeria si Hawai pe de o parte, iar de cealalta erau John Mc Cain si Sarah Pallin din Alaska , de la ei luam JohnMc Cain=John Connor,eroi in lupta amandoi si Sarah Pallin care stia sa traga cu pusca si ne si demonstrase=Sarah Connor, si adaugam Schwarzenegger, filmul acela,Terminator , exact, nu cred ca nu l-ati vazut, si deci vedem cum s-a desfasurat alegera intre John si Sarah din Alaska, unde Alaska=white,alb,ca si parul lui McCain si Barack, black. Deci au avut de ales intre alb si negru. Cand au ales sa arate cu cine tineau, domnul guvernator Schwarzenegger a ales sa-l sustina pe John McCain, desi sotia lui Schwarzenegger era o Kennedy din partidul Democrat, partidul lui Barack. De ce oare?pt. ca li s-a parut si lor o coincidenta prea mare chestia cu numele lor. Sa speram insa ca America stie sa faca deosebirea dintre filme si realitate pana la urma.

  6. EMIL CONSTANTINESCU cere o comisie parlamentara care sa cerceteze afirmatziile lui CLAUDIU SAFTOIU referitoare la ascultari ilegale ale conv. telefonice !!!!!! Sarac de tine, Emile, sarac de tine, Claudiule !!!!! au voi nu stitzi pe ce lume traitzi????? Republica lui Traian e numele ei ,cum ar veni, TZARA LU’ PAZVANTE CHIORU’ OT COTROCENI , VON BASARABI !!!!!

  7. Am uitat sa adaug ca din Barack se extrage Back=inapoi, deci vine in urma=referinta la un Terminator care vine din viitor back este evidenta.
    Doamne lasa-i doamne pe nebunii cu filmele lor in pace si sa dea dumnezeu sa nu fie afectata Europa indiferent de ce se va intimpla la nebuni.

  8. @ Aurel —-,, bine zis ” , si cu asta ce-am facut???? nimic !! , nimic nu ne mai salveaza , nimic nu ne mai ajuta !!!Am scris , sporadic , pe cateva bloguri despre descompunerea , degradarea , mocirla acestui neam si despre jegul uman ce ne sufoca istoria ultimilor ani !! Personaje sinistre , ciudatzenii bune de pus in formolul istoriei- ca sa nu zic direct in groapa de gunoi a istoriei– ne vorbesc de democratzie, de reforma Romaniei, de morala si responsabilitate , de slujirea intereselor cetatzeanumui si ale tzarii !!!! Si sunt ,nu unii, ci turme intregi de cornute ce se uita-n gura lor si cu o incredere bovina ,,pun botul”!!!!! CE OROARE , CE TRAGEDIE NATZIONALA , CE DEZASTRU PENTRU NEAMUL ROMANESC !!!!!

  9. Saracu’ EMIL CONSTANTINESCU , ai-a gasit sa-si prezinte pe RATALITATEA taliban -portocalie [ si-n fatza LIANEI PATRAS, ha,ha,ha !!!] cererea de cercetare a declaratziilor lui Claudiu Saftoiu??!!??!! Sfanta naivitate , numele tau e EMIL CONSTANTINESCU!!!!!!

  10. Unchiul Samm are lovele. Cand petrolul a ajuns la 150$ a venit criza. Cand America a gasit o gaura in gestiune au intrat in Irak. Pentru o noua ordine mondiala a fost nevoie de 11 sept.
    Sa nu-i plangem. Ce facem noi, nu putem face pipi in iarba ca ruginesc microfoanele.

  11. Excelenta observatia! Am remarcat acelasi lucru aseara…dar eu am zis ca din 10 oameni, unul era alb..si asta cu mare indulgenta!!!

  12. Cica “din motive pe care nu le dezvolt”, pai asta ne-ar putea sugera ca esti ori evreu ori tigan. Nu ca ar fi ceva rau in asta, rau e ca oricare din astea 2 ar fi, ar insemna ca ti-e rusine sa spui in public.

  13. Încă mai credeți ca exista Mos Crăciun? El este dar nu exista. Trebuie sa va fi dat seama ca America joaca doar rolul, arhicunoscut din filmele hollywoodiene, acela cu polițistul rău și polițistul bun. Scopul e același interesul Americii realizat prin ORICE metode. Acum e rândul polițistului bun, fiul din flori Obama, după ce opt ani am avut polițistul rău, rangeru Bush. Aproape aceiași oameni l-au votat si pe Bush și pe Obama, credeți ca au avut o revelație intre timp? A învins binele din ei? Sa va dau un exemplu. Într-un interviu la Radio România Actualității un participant la recepțiile organizate pentru investitura lui Obama spunea: “sper ca America sa revină din nou ca cea mai mare putere a lumii, dar trebuie sa înțelegem ca și ceilalți oameni din alte tarii ale lumii au sentimente!” dar iata ce spune Obama: “Mă adresez celorlalte popoare şi guverne ce ne urmăresc acum, din marile capitale ale lumii, până în micul sat în care s-a născut tatăl meu: să știți că America este prietena fiecărui bărbat, femeie și copil, interesați ca pacea și demnitatea să aibă un viitor, şi că suntem gata să conducem din nou”.cred ca asta spune totul. Cât despre albi numai de bine!

  14. E vorba de imagine .. evident era nevoie de o megapetrecere pentru investitura presedintelui SUA deoarece ei (the americans) trebuie sa fie primii … acum cand rusii taie si spanzura , chinezii tac si fac , americanii trebuie sa se afiseze zambinand si intonand imnul tarii in cor de 2 milioane pentru a arata poporului american ca inca sunt cei mai tari … asha trebuia sa faca altfel erau mancati … mai bine sa vorbeasca lumea ca au cheltuit 100 mil in criza decat sa spuna ca i-a lovit criza atat de rau de nu mai au bani de o petrecere … e ok ce au facut acum , dar ce urmeaza e mai important

  15. Aşa se întâmplă, cu asta, cum se întâmpla pe la noi pe vremea fanarioţilor. Cum se pripăşea vreun kir Ianis dă prin fanar, cum săreau toţi boierii să-l pupe-n dos! Dar cum Lumea tocma’ a devenit un sat planetar, se pare că nu numa’ românaşii e slugarnici…
    O Obama bama,
    Hai să-ţi pup pulpana…

    Aşteptăm provincia. Împlineşte şi Bănel vârsta legală pentru candidatură, şi-l votăm, că e d-al nostru!

  16. @gabriel
    toata lumea este condusa de grupuri de interese si de corporatii. in america sunt mai mari, la altii mai mici. ale noastre cresc peste noapte ca voinicul din poveste…
    stii si tu asta si nu-ti faci iluzii.
    nici rasist nu esti, sau nu cred ca poti fi atata timp cat iti plac atatia actori si cantareti negri cati iti plac tie.
    durerea ta indurerata e alta, cred eu (corecteaza-ma daca gresesc). tu ai crezut tot timpul ca daca va fi vreodata a ajunga un negru in fruntea americii, acela ar fi trebuit sa fie un al doilea Malcom X sau macar vreun urmas al lui Martin Luther King (desi asta nu prea ti-a placut).
    pe tine obama nu te convinge pentru ca nu are in spate un trecut de activist in slujba drepturilor negrilor, pentru ca nu e independent. tu ai fi vrut un presedinte care sa nu fi avut legatura cu politicul, iar asa ceva nu se poate.
    pe de alta parte, cred ca te temi ca unul care n-a luptat niciodata nu va sti cum sa obtina si pastreze pacea. nu e obligatoriu sa fie asa, dar in cazul lui sunt tentata sa-ti dau dreptate…

    mie nu-mi plac iluziile pe care ni le servesc sforarii din america. nu cred in obama pt ca e un negru cu suflet de alb trait in puf. nu doar pt ca e metis, ci pentru ca a fost crescut de familia alba si elitista a mamei, iar drumul lui in viata a fost prea lin si neted.
    criza mondiala exista. situatia e de rahat. fapt ca presedintele americii e negru nu ne ajuta si nu ne incalzeste cu nimic. negrii cred ca îşi vad visul cu ochii. eu cred ca doar li se arunca praf in ochi! sau li se da un os de ros ca sa uite de foametea ce sta sa vina…

    @pisica neagra
    patria se apara acasa! peste mari si tari se apara doar interesele corporatiilor! americanii sunt mercenari sub masca patriotismului. traiesti in america? daca va plac asa mult razboaiele, duce-ti voi! mai bine sa planga mamele voastre decat ale noastre!
    si ce sistem de gandire ai tu? pur american?! cum ai reusit? ti-ai spalat creierul? ti-ai implantat vreun chip? oi fi vreun soldat universal?!:)

  17. mie mi se pare ca obama e dovada ca am ajuns si noi, la nivel planetar, la o oarecare capacitate de a ne accepta intre noi. sigur sunt de acord ca au supraexagerat cu speechu lui obama, traseu si investirea propriu-zisa; le-au anuntat si reanuntat de o mie de ori inainte sa aiba loc cu atata tam-tam de nici nu mai stiam daca urmeaza sau a trecut….
    p.s: urata poza…urat

  18. Sunt cel mai fericit om de pe planeta. Obama a fost investit, vantul bate, Apa e uda, oamenii sunt bipezi (dupa caracter nu toti), Zeus ma vegheaza, sunt un tigan imputit si imi place sa beau sprituri, aaa si era sa uit, o sa am salariul cu 20% mai mic, nu e apropo domnule Ciutacu, e o intamplare personala.
    Sper ca s-a inteles ca urasc ceea ce s-a intamplat pe posturile romanesti de Tv in ultimele 2 zile. Nu ma ajuta cu nimic grandomania festivitatii americane, au incercat sa-l intreaca pe Medvedev. Sa vedeti ce o sa fie in Toamna-Iarna la noi, vine Zeus pe pamant, a doua oara.

  19. Scz de deranj.Poate ai sa citesti sau poate nu poate ai sa ei in considerare sau poate nu asta este viata.Urmaresc emisiunile tale si chiar imi plac,am uitat sa-ti spun ca le urmaresc din italia na tehnologie frate nu gluma.Fac si eu un apel la tine prin puterea ta care ti-o ofera TV sa faci ceva aproape zilnic poate ii convingi pe mincinosii astia de care au venit acum la putere sa-si tina promisiunile.Cred ca iti dai seama la ce promisiune ma refer alta nefiind decat taxa aia nenorocita TAXA AUTO. Daca le tremura mana sa o schimbe sau sa renunte la ea macar sa dea o lege pentru cei care lucram afara si avem rezidenta sa ne scuteasca de taxa ptr o masina fara dreptul de a o vinde.Cred eu ca am suferit destul ptr o nenorocita de masina.Iti inchipui ca ar fi o lege normala care ar stopa in mare parte fluxul de masini vechi in tara si ne-ar da posibilitatea macar la celor care ne-am pierdut 2-3 ani din viata chinuindu-ne pe aici si care am reusit sa ne cumparam o masina sa ne intoarcem acasa cu capul sus.Daca le este frica ca devenim samsari de masini au ei instrumente financiare de control ptr a nu ne lasa sa facem asta(ascultarea telefoanelor de exemplu)Prin triplarea taxelor nu a lovit numai in samsari ci si in cei care au plecat in strainatate visand frumos.E posibil sa nu ma bagi in seama si prin asta sa nu ma pot intoarce acasa cu toate ca am fost concediat dar sunt linistit sufleteste ca am avut curajul sa te rog ceva. Iti multumesc anticipat.IMPREUNA CU BADEA VEI REUSI …..PS.Din pacate legea taxei din vara ia vizat numai pe samsari

  20. Problema ca asistam la un spectacol mondial grandios indiferent de subiect vrem spectacol si festivitatea din America nu face exceptie incepem tot mai mult sa ne cautam modele in jurul nostru la naiba in lume care modele au un ambalaj frumos dar vai lipsite de continut.Era un comentariu in campania electorala din America nu mai stiu unde a aparut care comenta malitios ca presa de peste ocean ajuns sa-l ridice in slavi pe Obama de parca ar fi venit Isus pe pamant, atentie cand ne pierdem adevaratele valori si cautam acolo unde nu e nimic de gasit.ne mai vedem ne mai auzim

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.