Esti aici:
Prima pagină > Blog > Replicile zilei > Nea Trăiane, pot scrie ce mult te iubesc?

Nea Trăiane, pot scrie ce mult te iubesc?

Am scris despre marele Big Brother (aici si aici), am vorbit in geam (aici si aici), ce Dumnezeu as mai putea face? Poate doar sa marturisesc smerit cat de mult il iubesc pe nea Trăian. Ceea ce ma simt nevoit sa si fac acum:) Luati si audiente

UPDATE: Mi-am dat seama ce mai pot face pentru voi. Sa va anunt ca deseara performez pe aceeasi tema si la “Vorbe grele”, si la “Sinteza zilei”. Si-i spun amicului Sorinache, care stiu ca nu ma citeste, ca iar o sa-i batem pe-ai lui =))

UPDATE LA UPDATE: Abia acu-mi dau seama de ce inima mea plange de aseara si eu nu ma prindeam. Din valul de sms-uri de iubire, lipsesc taman cele doua dragi mie; al Elenei si al Elenei. Vreti sa fiti alaturi de mine, sa ma ajutati sa-mi revin?

HOP SI-AL TREILEA UPDATE: Perfect adecvata contextului psihotic si (mai ales) momentului, domnisoara Anastase propune scanarea semnaturilor deputatilor. Draga mea Roberta, pana le pui tu belciug cu cip in nas colegilor tai intelectuali, n-ai vrea, mai bine, sa-mi raspunzi, totusi, oficial, cine ma-njura pe blog cu IP de Camera Deputatilor? Gamaletule, tu ce pacatele mele faci prin Casa Poporului? Chiar nu ti-a dat aia mica vreo plasma uitata intr-un colt pe etajera de Olteanu?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

114 thoughts on “Nea Trăiane, pot scrie ce mult te iubesc?

  1. zilele astea am stat pe tv si ceva curios m-a facut sa pun o intrebare: ce legatura e intre pasapoartele biometrice legea asta cu stocarea informatiilor de tot felul si vorbirea dl. diaconescu de la externe cu cererea sua de a avea acces direct la date personale o conditie pt. eliminarea vizelor????

  2. Constitutia Romaniei-revizuita 2003
    Art.28: “Secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri postale,al convorbirilor telefonice si al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil”
    Mai mult, Art.26(1): “Autoritatile publice respecta si ocrotesc viata intima, familiala si privata.”
    Deci, totodata(…), secret si inviolabil, atat in continut, cat si in forma/vector, fara exceptii, dupa maretele invataturi ale (lucea) Farului de la Basarabi ( scuzati, mai nou Murfatlar, vine de se leaga cu Golden…) la una mica la CSM.
    Daca vorbim de afectarea unor drepturi fundamentale, ar trebui ca (farade)Legea sa fie organica si sa fi fost adoptata ca atare, cu majoritate calificata. De n-a fost asa, nu e cumva atacabila? Sau nula de drept?
    Normalul e dictat de media statistica, cica. Daca nu-mi plac manelele, daca nu arunc gunoiul pe geam (casa si masina),daca nu mananc seminte-n tramvai, daca Jiji mi-a indus totala scarba fata de fostul sport zis fotbal, daca nu l-am votat pe Ala, daca inca le mai spun copiilor mei sa-nvete carte,etc.,inseamna ca-s ciudat si trebuiesc starpit? Necazul e, dragi injuratori ai gazdei noastre, Victor, ca suntem ascultati in unanimitate, fara exceptii(ca sa nu il repet…). Sa ne fie de bine, ca(…) catre asta nazuim, nu?
    Si, pentru elena de mai sus, o vorba din service-uri: nicio coincidenta nu-i intamplatoare…

  3. Si cred ca titlurile campurilor de la “adauga comentariu” ar trebui sa fie: “Nume(necesar)(va fi stocat 6 luni)” si Email(necesar)( nu va fi publicat, dar va fi stocat si, eventual, folosit de organe)”, ca sa stie lumea la ce se expune…
    Victore, iarta-ma, dar cred ca sunt in armonie cu aceleasi organe si cu un co-bloger rugandu-te sa schimbi ora, ca (…)creezi confuzie la stocare.

  4. Cred ca la toamna efortul de al schimba pe negiob de la cotroceni va fi unul extrem de necesar. Nu de alta dar avem dreptul la singe tinar si nevirusat de scoala de la Baneasa.

  5. Cel mai mult ma amuza circul creat la televizor de politicienii autohtoni. Sa lasam sa curga sange proaspat prin parlament. Sa ce ma? ca nu am inteles bine! ma poti repeta te rog, ca imi Boc-aneau urechile si nu am auzit.
    Pai Sngele asta proaspat este pompat de seringile batrane. Doamna Anastase, este un pion amarat, un om care face ce i se spune. Asta e sangele proaspat.

  6. Domnule Citacu ar trebui sa scrieti despre cum zambea ironic si superior, domnul Turcan, cand a anuntat motivul pentru care maritul Zeus nu a venit la investirea domnului Dragnea. Ce fete de dobitoci au unii oameni domnule.

  7. Domnule Ciutacu, daca va uitati pe postul tv TRINITAS la ora cand va scriu, veti vedea marea adunare a PDL-ului din noul sediu ( CATEDRALA PATRIARHIEI). Cred ca l-au inscris si pe patriarh in PDL.
    Si-a bagat dracul coada peste tot…

  8. Din cilul “bancuri cu politicishti”

    Cica moare Geoana… tragedie nationala… bla bla bla

    Ajunge la poarta RAI-ului. Il analizeaza Sf. Petru… si-l trimite spre IAD.

    In IAD inghesuiala mare, plin de pacatosi, capacitatea ocupata 100%. Se bucura dracii de “noua achizitie” dar isi dau seama ca trebuie sa elibereze un loc. Si il pun pe Geoana sa aleaga locul cui sa-l ia.

    Se plimba Geoana prin IAD, deschide o usa… Acolo era Nastase, numara oua… Nu putea Geoana sa-i ia locul lui Nastase pentru a doua oara… Era prea mult… Se hotaraste sa mearga mai departe.

    Deschide o alta usa… acolo era Bush. Arunca unu’ cu un pantof toata ziua dupa el si trebuia sa se fereasca… Geoana se gandeste ca niciodata nu i-a placut sportul… probabil nu va reusi sa se fereasca… nasol… pleaca mai departe.

    In a treia camera il vede pe Base… dezbracat, uitandu-se intr-o oglinda fericit, in fata lui d-na Udrea in genunchi “presta”…

    Hmmm… se gandeste Geoana… Asta este ceva ce as putea face… mai ales ca de la intrunirile “aliantei” se gandea cum sa faca si el sa puna mana pe blonda.

    – Gata! Aici vrrrreau! zice Geoana
    – Sigur? intreaba dracu’
    – Da, Da! Aici vrrrreau!
    – Bine, zice dracul, intorcandu-se apoi spre camera. Doamna Udrea, sunteti libera! Va inlocuieste dl. Geoana!

    :))

  9. Ascultare,stocare…Hai sa privim mai departe…cum vor fi folosite aceste inregistrari?Selectiv?O fraza de azi,o exclamatie de maine si un invectiv de ieri,combinate de un IQ al unui refulat ce traieste din viata altora?Este o intrebare pertinenta…exista persoane ce incearca sa convinga justitia ca un/vorbim maine/ nu a avut substrat…sau ca un telefon pe care-l primesti prin surprindere si la care tu raspunzi cu un /fac tot ce pot pentru d-voastra-sintagma ce ai invatat a fi imperativa pentru a accede in domeniul serviciilor- in scolile de te-au trimis parintii pe banii lor pentru a-ti aduce obolul de inteligenta la binele tarii)poate fi interpretata ca /trafic de influenta/.Ce parere aveti?Ma-ndoiesc ca veti putea determina pe cineva sa nu puna in aplicare aceasta lege,insa,consider ca am avea succes cu stipularea unor limite clare si nu generale deoarece in formatul actual fiecare intelege ce vrea si va folosi aceasta lege super generala dupa bunul lui plac-SUNTEM VICTIME CLARE…IAR PANA-TI DOVEDESTI NEVINOVATIA…trec sarbatorile Craciunului,Anul Nou,trece si vacanta programata…sunteti destepti cei ce scrieti aici-nu trebuie sa va specific…este un caz concret si de actualitate.Am reusit sa facem mult pentru prietenul nostru,am reusit sa-i pastram imaginea curata,chiar si ziarele de scandal locale si-au schimbat opinia…insa prietenul nostru,dupa mai bine de 30 zile se afla in acelasi loc…Free my friend Mircu!

  10. Până la urmă care mama dracului sunt faptele?
    Să recapitulăm, că poate eu stau mai prost (decât alţii) cu înţelegerea: cineva spune ceva despre altcineva, pe care îl cunoaşte bine şi din ograda căruia a cam plecat cu un şut în dosomicină. Dezvăluirea(??) aruncă în aer o parte (mai mare) a presei şi devine prilej de dezbateri televizate şi de exprimări de opinii mai mult sau mai puţin pertinente din partea unora sau a altora. Se întoarce afirmaţia săftoiană (nu faptă,doar afirmaţie) pe toate părţile, ba chiar şi pe cele întunecate ale relicviadei constantinesciene. Duduie boxele televizoarelor de ” dăm legătura – Lua – mi -ai legătura”. Isteriada se instaurează. Indignarea domneşte în juma de ţară iar cealaltă jumătate zbiară patritic “bine le-a făcut, bine le face Băse ăstora de fură ţara!” Le-a rămas în cap asta, cu furatul ţării + aia cu ţepele din piaţa Constituţiei. S-a interesat cineva, careva, cumva de ce a făcut Băse, Guvernul României, C.S.A.T-ul, Ministerul X în perioada asta? Repet: nu ce spus, ci ce a făcut!!

  11. Să punem altfel problema cu legea lu’ peşte:
    Să zicem că io, cetăţean, vreau să mă informez cu privire la doctrina vreunei organizaţii teroriste. Mă bag pe net şi-i dau să caute pe vreun motor de căutare. La un moment dat dau peste sit-ul oficial al lu’ Terorică. Se cosideră că io voi fi prietenu’ său… şi atunci “organele” îmi citesc toate mesajele şi e-mail-urile, fără ca io să fiu băgat în vreo activitate d’asta…
    Sau: prietenu’ meu, ştie pe unu’ care poa’ să-mi vândă un telefon la un pre bun… Ăla e de fapt unu’ care vinde marfă furată di Occident, şi io îi dau un telefon, număru’ fiind obţinut de la prietenu’ meu, să văd ce are şi cu cât dă telefonul. Se cheamă că io aş fi pretenu’ lu’ imfractor, şi mă bagă şi pe mine “organele” la dosar.
    Cele două de mai sus sunt ipoteze. Realiatea este că io am ca medic de familie un… sirian. Nasol, nu?

  12. Basescu in vizita la Putin, se ruga de el sa dea drumul la gaze; la care Putin ii zice :
    “Bine mai Basescule, ti le dau mai ieftin, da’ pt. asta tre’sa m-i faci un oral!”
    Sta Basescu si se gandeste, si-i spune : ” Pt. poporul meu am s-o fac, dar cu o conditie : tre’ sa te urci in picioare pe masa!!”
    Se urca Putin pe masa, ii face Traianica al nostru ce i-a promis…. Foarte satisfacut, in timp ce se incheia la pantaloni, il intraba : “Auzi mai Base, da’ zi-mi si mie, de ce ai vrut sa ma urc pe masa?!!”.
    La care Basescu : ” Poporul meu nu a fost niciodata ingenuncheat!!!!”

  13. Si totul continua intr-un haos total de nu mai inteleg nici avocati cu experienta de peste 40 de ani ce se intampla!Naspa rau esti compentent insa numai pana la un punct…iti declini competenta cand trebuie sa-ti asumi raspunderea.Avem un nou motto tara de kkt atentate de kkt…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.