Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Lovitură de stat pe ritmuri triste de Bach

Lovitură de stat pe ritmuri triste de Bach

Azi inaugurez o noua categorie blogherista: Replicile zilei. E pacat de la Dumnezeu ca atatea intelpeciuni publice sa nu fie consemnate intru uzufructul posteritatii. Toti de ducem la un moment dat, suntem trecatori, da’ pildele-s nemuritoare…

Norica Nicolai: Este jalnic sa te uiti la televiziune, sa vezi seful statului tau povestind de tentative de lovituri de stat si de tot felul de bazaconii care nu stiu ce doreste a fi…

Madalin Voicu: Dar lui i-ar placea, in fanteziile lui bahice cred ca i-ar placea sa fie…

Victor Ciutacu: Adica dumneavoastra il suspectati pe nedrept ca-i place spritul?

Madalin Voicu: Nu, bahic de la Bach. E un compozitor.

Victor Ciutacu: Aha, e meloman, da?

Madalin Voicu: E mameloman mai curand. Dar asta conteaza mai putin decat lociturile de stat pe care si le imagineaza domnia sa.

Norica Nicolai: Sa stii ca uneori asta are foarte mare importanta in conduita individuala. Cata muzica asculti.

Madalin Voicu: Eu cred ca muzica pe care trebui s-o ascultam cu totii ar trebui sa ne linisteasca, nu sa ne irite. Nu stiu ce muzica asculta domnul presedinte, dar e foarte rau si grav, daca nu chiar trist, ca domnul presedinte isi imagineaza lovituri de stat.

Victor Ciutacu: Asculta din compozitorii scotieni.

Madalin Voicu: Depinde si cate grade are acel scotian.

Victor Ciutacu: De competenta, sper…

Norica Nicolai: Nu, ca nu se gandea la altceva.

Victor Ciutacu: Doamne fereste! Domnilor de la CNA, domnul Madalin Voicu se referea la niste compozitori scotieni celebri.

Vorbe grele de campanie

UPDATE: CNA ne informeaza ca Antena 3 a produs un soi de spot electoral porno

Comentarii

comentarii

Similar Posts

21 thoughts on “Lovitură de stat pe ritmuri triste de Bach

  1. Victor,

    Am auzit, de la unii cetateni, care au ceva legaturi si cunostinte, prin mediul politic, urmatorul zvon, pe care-l redau pe scurt:
    —————————————-
    Se spune ca un vicepresednte puternic al PNL, zilele astea candidat, ar fi avut o intalnire de taina prin “dealul cu palat”, pentru a discuta posubilitatea ca, dupa alegerile din 30.nov.2008, o parte a alesilor liberali, sa faca corp comun cu fostii lor colegi din PD-L si, astfel, sa se formeze un Guvern puternic, cu un prim-ministru agreat de toti;
    ————————————–

    O fi asa?, nu o fi asa?, …nu stiu! … dar inclin sa cred ca asa e!

    O fi bine?, o fi rau?…. nu stiu!;

    Tu ce crezi????
    Ai auzit de asa ceva????

  2. Bună ideea! Ar fi bună şi o rubrică cu “perlele” date nouă cu atâta dărnicie de către politicienii zilei (da, gen “…dacă nu vor să vorbesc cu mine….” ).

  3. …acuma, hai sa fim seriosi, nu faptul ca-i place spritul e defectul domniei sale, in particular, tuturor ne place un sprit bun cu marul aferent, cu maduvioara si fudulii dimpreuna cu muraturi… si cu lautari… Sincer nu ma misca subiectul catusi de putin… Las’ ca nici cu Madalin nu mi-e rusine cand e vorba de sprit! Baselu, la carciuma, poate fi un partener de nadejde… cu presedintia nu prea o dicleste…

  4. P.S. Nu înţeleg… Este clar că membrii CNA-ului caută nod în papură, de ce nu-i poartă A prin tribunale? Că-şi pot permite puritanii moralişti, doar îi plătim bine, nu? Ori nu vor să scape nici o secundă din emisiunile Antenelor? În cazul ăsta, de-aş fi acţionar m-aş simţi onorat… Sau nu?!

  5. Totul e portocaliu zilele astea prin tara,iar pedeleii sunt inversunati rau,campania celorlalti e subtire rau,plus ca Base vrea sa adoarma electoratul psd,dand de inteles ca e pe locul 1!O sa faca guvernul,cu UDMR,o sa vedeti!O sa se aleaga praful (pdl),o sa vedeti!

  6. …zici ca cine stie ce mare putere economica, politica, militara suntem!!! Praf am fost de la intemeierea statului roman, praf ramanem… nu are nimeni ce sa strice… cat despre povestea pasarii Phoenix… aia renaste din cenusa nu din praf!!! :)))

  7. Chiar ca e jalnic. Dar si sa te uiti la tv si sa vezi ca o doamna din parlament isi trimite nepoata sa voteze legi in locul ei… tot jalnic si asta…

  8. Pare cumva “el presidente” o atractie pentru fani? Nu, nu, i se ofera sevicii in schimbul altor servicii, are subalterni loiali sau constransi, are angajati bine remunerati ori dependenti de salarul lor, are rubedenii peste tot… da fani nu! … cine crede ca Fantoma lu’ tasu lu Hamlet are fani… e naiv, neica, naiv!

  9. @costin tanasescu ce bine ar fi daca am avea multi,foarte multi naivi, asa ca regretatul Octavian Paler. Naiv si totodata lucid.

  10. Superb fragmentul, l-am vazut si aseara si m-a amuzat. Asa se intampla cand stai de vorba cu oameni de spirit, inteligenti si cu bun simt. Am revazut si fragmentele cu maestrul paler si pur si simplu nu mai am comentarii.

  11. O, Doamne ce placere sa asculti oameni care stiu sa si spuna ceva, nu doar sa vorbeasca. Te invidiez uneori ca ai posibilitatea sa vorbesti cu ei fata in fata, deschis. Cred ca asta e una din placerile meseriei… ca neplaceri cu duiumul banuiesc de cand cu “tontomatele” astea.

  12. @ Costin Tanasescu :tot pe youtube este un fragment dintr-o emisiune in care Gidea l-a intrebat despre defectele sale.Paler a raspuns:naivitatea. Cautati si ascultati cit de frumos simtea atunci, la 80 de ani.
    Nu vreau sa mai comentez, auzindu-l sint convinsa ca o sa-l intelegeti dincolo de cuvinte.
    Si eu am fost si am ramas naiva, e un defect care te ajuta sa treci mai frumos prin viata, sa-ti arda sufletul pentru idealuri, sa lupti sa le atingi.Si idealurile sint din ce in ce mai inalte odata cu virsta.E minunat sa traiesti ca “un naiv”.Repet, daca ar fi mai multi macar pe sfert naivi, asa cum a fost Paler, am trai intr-o lume mult mai buna…Pacat ca el s-a dus fara nici o speranta ca in Romania va fi mai bine prea curind ! Eu inca mai sper.Sper ca si dumneavoastra ca si multi dintre cei care “frecventeaza” blogul lui Ciutacu simt la fel.Si Ciutacu spera , si el isi are “naivitatile” lui, fara de care nu ar fi capabil sa performeze asa cum o face. In tineri-pentru mine- ca el si in copiii lor ne uitam cu multa speranta si nu ne simtim singuri, chiar daca el nu recunoaste.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.