Esti aici:
Prima pagină > Blog > Replicile zilei > Nea Trăiane, pot scrie ce mult te iubesc?

Nea Trăiane, pot scrie ce mult te iubesc?

Am scris despre marele Big Brother (aici si aici), am vorbit in geam (aici si aici), ce Dumnezeu as mai putea face? Poate doar sa marturisesc smerit cat de mult il iubesc pe nea Trăian. Ceea ce ma simt nevoit sa si fac acum:) Luati si audiente

UPDATE: Mi-am dat seama ce mai pot face pentru voi. Sa va anunt ca deseara performez pe aceeasi tema si la “Vorbe grele”, si la “Sinteza zilei”. Si-i spun amicului Sorinache, care stiu ca nu ma citeste, ca iar o sa-i batem pe-ai lui =))

UPDATE LA UPDATE: Abia acu-mi dau seama de ce inima mea plange de aseara si eu nu ma prindeam. Din valul de sms-uri de iubire, lipsesc taman cele doua dragi mie; al Elenei si al Elenei. Vreti sa fiti alaturi de mine, sa ma ajutati sa-mi revin?

HOP SI-AL TREILEA UPDATE: Perfect adecvata contextului psihotic si (mai ales) momentului, domnisoara Anastase propune scanarea semnaturilor deputatilor. Draga mea Roberta, pana le pui tu belciug cu cip in nas colegilor tai intelectuali, n-ai vrea, mai bine, sa-mi raspunzi, totusi, oficial, cine ma-njura pe blog cu IP de Camera Deputatilor? Gamaletule, tu ce pacatele mele faci prin Casa Poporului? Chiar nu ti-a dat aia mica vreo plasma uitata intr-un colt pe etajera de Olteanu?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

114 thoughts on “Nea Trăiane, pot scrie ce mult te iubesc?

  1. Multumesc domnule Lupi. Insa scuzati-mi insistenta dar ce va condus initial la concluzia cum ca as face parte din securitate?

  2. acu pe bune… de ce facem atata taraboi cu legea asta?
    Adica ce s-a schimbat… Operatorii de telefonie oricum stocau genul asta de informatii ( nu convorbirile sau continutul sms-ului)… Romtelecomul de ex, spunea un fost lucrator la ei, le stoca oricum pe 9 luni c-au fost oamenii patiti cu procese din partea unora care ar fi fost facturati aiurea…Si in plus, daca ar fi vrut cineva sa ne asculte telefoanele, punctual – al meu, al vostru etc- credeti ca nu putea pana acum si acum subit poate? Putea si pana acum, o sa poata si de-acu in colo…
    In afara de asta, technic vb nu se poate sa stocheze continutul convorbirii si mesajelor tuturor, ca sa le poata folosi ulterior. Nu exista capacitatea asta, si nici personalul care sa faca asta. Ganditi-va ca sunt milioane de convorbiri, sms-uri, e-mailuri pe minut probabil…Unde sa le tii stocate pentru 6 luni?! Si cati oameni trebuie ca sa le citeasca?
    AAaa… ca e unu caruia vor sa-i asculte convorbirile etc… da… Da asa era si pana acum… legal sau ilegal…Care-i schimbarea?!

  3. Domnule Victor vă rog să admiteţi că şi cavalerul lui Trăian e drăguţ-foc: “Presedintele considera ca Parchetul trebuie sa se autosesizeze in acest caz” – Turcan/hotnews

  4. @ Dan — pentru ca avetzi toate caracteristicile , toate trasaturile , exprimate plenar prin postarea dvs, de vajnic luptator securist !! Unde atzi trait pana in 89 ??? sau eratzi doar doar in proiect???

  5. Doamne , Turcan asta , nu numai ca nu e mut , stie sa si citeasca ??!!! ORICUM , FAPTUL CA A APARUT PE STICLA E SEMN DE MARE DERANJ!!! DOAMNE AJUTA!!!!!

  6. Ciutacule, facem ceva cu legea asta, sau numa dam din gura? Pentru ca pana una-alta, boboru in marea lui majoritate tace si inghite, ca pe vremea lu impuscatu. Sau mai bine asteptam pana nu mai inghitzim si vine lovilutzia peste noi?

  7. Domnule Lupi asa ati fost invatat in armata sa va justificati? Asta inseamna, in armata romana, a-ti apara punctul de opinie utilizand argumente logice sau tocmai de aceea sunteti in rezerva? Cand cineva incearca sa va inteleaga il fortati sa va mai adreseze intrebari aditionale. De ce credeti ca se intampla lucrul asta? Sa fie limitele?

  8. Base cel tare ,Base cel mare cu noi sa fii
    Tu insoteste si insufleteste PD-L-istii fii.
    Vai si amar de capul nostru…Domnu Ciutacu stau si ma intreb ce mai urmeaza??Dictatura?

  9. Eu as fi tare sa curios sa vad cate telefoane a primit dl Saftoiu intre cele 2 declaratii de la Realitatea Tv, si cine l-a sunat in aceste 2 zile. Acum este si posibil, caci totul se inregistreaza. Poate se face o Comisie Parlamentara cu acces la aceste date.

  10. 1. PRIGOANĂ A FOST ASTĂZI, LA ANTENA 3, UN JALNIC ŞI PENIBIL PUPINCURIST BĂSESCIAN.
    2. PE VREMEA SECURITĂŢII ERAU 112 LUCRĂTORI LA T (LA INTERCEPTARE TELEFOANE) ÎN TOATĂ ROMANIA. ACUM NIMENI NU LE MAI ŞTIE NUMĂRUL. UN VECIN AL MEU A FOST DAT AFARĂ DIN SECURITATE ÎN 1987 PENTRU O ASCULTARE ILEGALĂ, DE CARE PUBLICUL NU A ŞTIUT, DAR AU ŞTIUT COLEGII ŞI SEFII LUI. OMUL TRĂIEŞTE ŞI, DACĂ VREŢI VĂ DAU ADRESA LUI.
    AŞA CĂ NU MAI APELAŢI LA VREMURILE TRECUTE PENTRU COMPARAŢII CU ACTUALITATEA MONSTRUOASĂ DE ASTĂZI.

  11. @Robin Hood
    Buna remarca…cine te mai asculta in tara asta?Care avocat al poporului?Numai lui Dumnezeu daca ne mai rugam.Daca e sa compari “O scrisoare pierduta”de I.L.Caragiale cu ce se intampla azi vei vedea o asemanare izbitoare.
    Din pacate mass-media promoveaza non-valori si asta e mai grav.

  12. Foarte bine, Victore,
    Fă ordine. Aici se discută probleme serioase. Mă mir că Lupi, pe care îl apreciez de când tot citesc tot ce scrieţi voi pe acest blog, intră în asemenea discuţii sterile.
    SALUTĂRI TUTUROR!

  13. Victoras pe noi astia care scriem pe aici pe blogul tau ne mai iubesti.Lasind caterinca deoparte vroiam sa intreb daca mai poate cineva cu PRIGOANA asta.Este peste tot,pe la toate emisiunile si nu asta ar fi problema.Ce a fost BOC papagalul lu BASE dar sa il vedeti pe SILVIUS PRIGONIUS,zici ca e purtatorul de cuvint al lu BASE.Nu l-am suspectat de atita obedienta decit de el dovada.Oamenii astia nu au gram de coloana ,le place sa fie sclavi ,asa s-au nascut.Acum citeva luni avea alt discurs.Intre timp si-a reperat un stapin si il serveste cu sfintenie.Gata nu mai scriu ca imi vine sa vomot.

  14. dragule, nu stiu daca esti rau intentionat sau doar nu stii sa citesti textele legilor. daca priveai mai cu atentie textul legii, vedeai că se stocheaza numai date generale, nu inregistrarile convorbirilor.
    si in plus de asta, companiile de telefonie mobila faceau asta si pana acum, dar nu exista cadrul legal.
    apropos, tu n-ai cerut niciodata desfasurator la factura telefonică ? acolo scrie exact ce cere legea.
    ps: dorinta voastra de a musca din tot ce va arata mogulul a incepus sa va faca ridicoli.

  15. Iară dăm cu băţu’-n kkt! Păi oameni buni, singurul lucru pe care-l putem face este să contestăm Legea lu’ peşte la Curtea Constituţională. Păi se poate, nu tre’ să ai vreo funcţie publică de prim rang, să putem face asta… Ia să se bage un jurist de pe blogu’ ăsta, care le are cu Constituţia (mă rog, articole, puncte, aliniate, etc.), să formuleze aşa în termeni juridici o contestaţie, şi o să fiu primul care O SEMNEZ! Dacă o săptămână, nu se întâmplă nimic, FAC SINGUR ACEST DEMERS!!! În lumea civilizată, PIERDEREA DREPTURILIOR CIVILE ESTE CONDIŢIONATĂ DE STAREA DE URGENŢĂ (SAU DE NECESITATE) DAR NU DE CEEA CE-MI DICTEAZĂ mie, cetăţean, cineva CARE NU ARE CETĂŢENIA ŢĂRII MELE!!!

  16. @Ciutacu. Vai, monsher, cum te poti gandi ca as avea astfel de ganduri? Sau consideri ca a te lua de ,,serviciili” este egal cu a-tzi da foc? Io ziceam sa punem mana de la mana, sa iasa mai multe maini, adicatelea sa mergem la rasbiu.
    Presa a prezentat pana acum chestiunea asta mai mult ca o stire, cu putine exceptii. Juridic toata lumea e in ceata, se invoca politici europene pe care nimeni din cei care le invoca nu le-au citit. In timp ce noi avem probleme cu pozitionarea apelurilor de la 112, inregistram datele convorbirilor. Cati dintre cei care comenteaza au trecut dincolo de stire si au citit legea? Adica sa trecem de ,,sa faca cineva ceva in tzara asta”, si sa ajungem la ,,ce facem?”.

  17. fii serios….asa cum zice si ciumpalacul…tu stii ce baza de date trebe pt asa cva….zilnik se dau mii dak nu milioane de teluri si sms-uri….:))

  18. “….zilnik se dau mii dak nu milioane de teluri si sms-uri….”

    Corect, bazele exista. Operatorii de telefonie au toate datele necesare pentru facturare si asta pe ultimele 2 luni in “live” iar arhiva intra in data warehouse de unde poti sa le regasesti si dupa ani de zile.

  19. Victor, ce zici, CCR-ul ar considera neconstitutionala legea BIG BROTHER?
    Sunt curios si cine a fost INITIATORUL acestei legi, si cei care au votat PENTRU.Nu stiu unde sa caut, dar poate diseara la emisiune ne/ma lamuresti.Mersi si tine-o tot asa.Doar tu, Badea si Stan cu Gadea mai aparati democratia sau macar dreptul la informare.Ma crezi ca daca nu aparea la voi date despre legea asta, nu stiam.

  20. @Dl Lupi

    Va rog,poate n-ati inteles ce am spus;eu l-am inteles pr dl Saftoiu si il admir pentru ceea ce a facut,multi ar trebui sa fie ca el;dar v-am spus -trebuia sa fie mai ferm,unele lucruri sa le spuna mai concis,cu date concrete,sa uada csi sa inteleaga cei care trebuie.Nu sa-l determine dl Stan sa o faca.Aveti dreptate,”cele afirmate de C.Saftoiu ar trebui sa constituie doar coltzul tras al foii de cort de pe acest cadavru, acesta mumie a unor vremuri crunte ce stau sa reinvie peste acest neam, vremurile tiraniei infame si a autoritarismului”.Am si eu o varsta-am trait destul si in vremea comunista,mai pot discerne si eu intre realitate si minciuna,intre fals si adevar,intre mitocanie si bun simt.
    Numai bine,
    IoanaP

  21. Iata cum vad eu lucrurile.

    Basescu incepe sa se incurce in propriul sau plan prin care vrea sa ramana singurul candidat cu notorietate pentru alegerile prezidentiale. Va ramane chiar singur (cu alde TRU, Pora, Mungiu, Parapievici et.) si ca secatura notorie dupa retetele Caligula si Nero in sos de Ceausescu.

    A ajuns sa sesizeaze procuratura sa se autosesizeze fara baza legala. Presedinte si presedintie care nu cunosc nici la nivel elementar legea!
    A ajuns sa fie detestat si sa devina urat de toti fostii sustinatori naivi si va ajunge sa fie tradat de catre cei parsivi.

    Toate astea anunta un destin jalnic!

  22. Poate suna ciudat dar daca aceasta lege Big Brother nu este decat inca o diversiune? O diversiune de la cele ce se intampla in lume ca intreg si anume criza mondiala. Pentru ca aceasta este un fenomen care chiar va afecta Romania ca si legea Big Brother dar singura deosebire este ca mecanismele lui fiind necunoscute de catre politicienii nostrii – sau ai lor ca la cum ne reprezinta… oricum sunt ei cu ei si noi cu noi – nu vor avea replica prea curand.
    Sigur ca legea Big Brother vine in contraventie cu urmatorea lege europeana – Conventia Europeana a Drepturilor Omului 1950 ceea ce e revoltator. Nu am cunostinta in mod exact dar stiu ca in majoritatea tarilor europene aceasta conventie nu are character de lege ci mai degraba de directiva ceea ce inseamna ca instantele nu sunt teoretic obligate sa urmeze litera conventiei ci mai degraba sa interpreteze legile locale intr-o maniera rezonabila incat sa sustina prevederile ei. Deci practic daca aceasta lege Big Brother ar fi contestata pana in forurile internationale – de exemplu Curtea Europeana a Drepturilor Omului – cred ca parlamentul ar avea castig de cauza din nefericire.
    Se pare ca dintre tarile din estul Europei, Romania va avea de suferit una dintre cele mai dure crize pe fondul unei economii anemice.
    Inca o observatie: alianta asta PD-L & PSD nu va face sa va ganditi la o proiectare in realitate a unei ecranizari de prost gust avand ca inspiratie Arca lui Noe. Mie mi se pare ca majoritatea suntem in afara arcei condusa despotic de marinarul cel viteaz.

  23. @dan. eu chiar nu te inteleg. habar nu ai despre sistemul de drept, dar iti dai cu parerea, ca doar e gratis. Plecand de la ipoteza ta, CEDO care este de fapt un tratat international, s-ar aplica diferit intre statele semnatare. ,,Tu te citesti ce scrii?”
    in plus, la cedo nu se judeca parlamentul, ci statul reprezentat de guvern, iar in cazul asta nu fi atat de sigur ca ar castiga statul.
    Victore, cand prinzi pe cate unu, intreba-l cum mai e cu problema localizarii apelurilor la 112, si cum sta treaba asta: noi inca nu am rezolvat problema urgentelor pentru care Romania este judecata, dar localizam convorbiri pt militzie la tot poporu.

  24. Salutare Alanegru,

    Te rog urmareste-ma cu atentie ca ai sa te luminezi:
    In UE sunt 3 feluri de legislatie care au caracter obligatoriu asupra deciziilor luate de instantele statelor membre si anume:
    – tratatele care sunt vreo 6 la numar si CEDO nu e un tratat – e o conventie;
    – directivele care traseaza directia de dezvoltare legislative a UE si doar daca statul membru nu a pus in practica o lege, in timpul acordat de UE, care sa fie in consensul directive europene atunci directiva devine lege a statului, si
    – statutele europene care automat devin legi in statele membre odata ce au fost aprobate de UE.
    Bun, acum vezi CEDO nu e printre ele! CEDO e o conventie! E altceva – tehnic vorbind.
    Romania ca stat membru al UE trebuie in mod rezonabil sa urmeze punctele sustinute de CEDO darn u e obligata. Ca si celelalte state vezi Marea Britanie spre exemplu.
    Eu zic san u fii nici prea sigur ca nu ar castiga statul ca acuzarea va trebui sa dovedeasca ca legea odata pusa in aplicare va servi in interes limitat unele grupuri sin u la siguranta nationala. Dar demonstreaz-o! Cu dovezi concrete te rog.

  25. Victore, astia sunt incredibili. Am eu impresia sau chiar astia (Guvernul, in special cu PDL varf de lance) dezvolta numai actiuni de imagine, golite de continut:

    – cum prea bine aminteai intr-un post recent, au dat o ordonanta pentru aia 1 % cu salarii exorbitante doar ca sa economiseasca cateva sute de mii de euro ?!?!?!
    -iese basescu si o baga pe aia nesimtita grav, cu revizuirea Constitutiei printr-un ordin marsav, ascultat cu o foarte mare obediente de niste indivizi care sustin contrariul (stiu ce viziuni constitualiste au pentru ca i-am avut profesori la Facultatea de Stiinte Politice)
    -Fac intalnire pe 1 ianuarie sub pretextul ca “ei se apuca sa munceste din prima zi a anului”

    As mai putea aminti si tampenii de alta natura:

    – Posturi blocate, prime si ore suplimentare blocate, Institutii blocate…..CINEVA TREBUIE SA SUPLINEASCA INFIINTAREA NOILOR MINISTERE

    -Toata ziua PDL-eii sunt pe post cu cate-o declaratie (descoperit apa calda, anuntare de sustinere reciproca)

    – A trecut o luna si noi nu avem buget

    -In schimb, psdeii mici pleaca in vizita la havana iar pdleii mari petrec cocalaresc la poiana brasov

    -ascultarea telefoanelor si inregistrarea mesajelor din campul virtual

    …si lista poate continua….

    ACUM DUPA EXPUNEREA DE MOTIVE….MA INTREB IARASI….CUM NAIBA REUSIM SA-I CLINTIM PE ASTIA DE-ACOLO IN FRUNTE CU COCALARUL SEF…avand in vedere faptul ca nimeni nu are puterea si capacitatea si ce mai vrei sa-i dai jos

  26. Dar totusi ar mai fi ceva…

    Cred ca singura modalitate de a opri legea Big Brother este prin strangerea de semnaturi la nivel national pentru ca populatia sa isi arate dezgustul fata de aceasta.
    Pentru asta insa initiatorul actiunii insa trebuie sa fie puternic sau politic sau mediatic ca altfel va fi un esec.

  27. Prieteni, va rog sa-mi spuneti daca aceasta directiva se aplica in Franta.Multumesc.
    @Paula- Eu cred ca d-na Saftoiu s-a casatorit cu d-l Saftoiu pentru ca-l iubeste.Pentru ca pare un om bun, sensibil, inocent, care mai crede in bine si in adevar.Dar, in lumea asta mizerabila, pare carachios, desuet si stangaci.

  28. @ TUTUROR — Ini cer iertare pentru ca am abuzat in interventziile mele si in polemica mea cu un anume blogger !! Totusi , datzi-mi voie sa cred ca se poate purta si un dialog , nu doar sa ne inshiruim si sa ne incolonam postarile , precum indienii ,, in sir indian”!!! PENTRU IoanaP — Avetzi mare dreptate si eu nu v-am intzeles corect.Multzumesc pentru raspuns!!

  29. MA INTREB,ACEST PRIGOANA(ce nume de securist),NU SE UITA IN OGLINDA?CRED CA FRIZERUL LUI ESTE BERIA,INSPIRATZIA LUI,ANUS PAUKURUS!!

  30. Pe un site romanesc de atitudine online s-a lansat o petitie ieri impotriva legii 298, care ajunsese azi dupa-amiaza la aproape 6000 de semnaturi. Cei care tin la dreptul la viata personala sunt invitati sa caute site-ul + petitia si sa semneze. Nu divulg link-ul, va puteti da seama despre ce vorbesc.

    @Victor Ciutacu: sunt convins ca vei gasi link-ul cu pricina si, daca il consideri util, iti las tie privilegiul sa il postezi online pe blog.

  31. Astia se “toarna” nu se asculta intre ei. Din 2004 si-au cumparat telefoane GSM criptate de la o companie Germana implicata cu UTI in fantomaticul proiect “securizarea frontierelor”.( 1200- 2500 USD bucata). Cand in toata administratia publica si guvernamentala sigla generalilor 2,15 in rezerva (UTI)este omniprezenta va mirati ca sunteti ascultati? Dragilor pe vremea lui Ceau.. nu se ascultau telefoanele ci se realiza ascultarea pe 220 V prin dispozitive elaborate de institutul de cercetare ITC. Acei mici cercetatori sunt la …

  32. Legea era si inainte ,se aplica si inainte,singura noutate este stocarea informatiilor timp de 6 luni.Eu ,insa ,am auzit niste cuvinte noi:”VOM PUNE LA CALE O NOUA REVOLUTIE”.Au fost spuse la modul cat se poate de serios.Justitia incet ,incet,intra in clocot.Predoiu habar nu are ca sta pe un butoi cu pulbere.Banuiesc ca aceste semnale i-au parvenit si lui Basescu.Asa imi explic aceste noi reglementari in regimul sistemelor de informatii.

  33. Citesc acum ca Sorin Ovidiu Vantu a marit salariile angajatilor cu 15%.Intact v-a taiat din salarii 20%.Ce sa inteleg din asta?Cum e cu audienta si cu incasarile din publicitate?

  34. @relu: Voiculescu-si conserva profitul, Vantu-si mareste pierderile. e simplu. da’ce lagatura are asta cu subiectul sub care postezi? ca nu ma prind…

  35. Felicitari,domnule Ciutacu reusiti cu tema aceasta sa abateti atentia de la ce se intampla .
    Nu mai are nimic importanta decat aceasta lege ce trebuia mediatizata intens cand a fost in parlament nu acum cand a intrat in vigoare.Reusiti cu toate aceste teme sterile sa ne faceti o tara cu 50% ascultati si
    50% ascultatori.
    Nu are importanta ca euro are un curs artificial ,nu are importanta ca scade nivelul de trai al celor multi,nu are importanta ca se pregateste o modificare de constitutie ,nu are importanta ca se poarta un adevarat razboi psihologic cu cei ce lucreaza in sectoarele bugetare pentru a putea fi transformati in masa usor de manevrat.Importanta este o STARE care acum a intrat in legalitate.
    A mai observat cineva ca dupa ce au fost mediatizate salariile celor de la DNA ,dosarul Nastase este inaintat in instanta?
    Asa nu vedem ce se pregateste, nu mai vedem padurea de uscaturi.

  36. @sophia: sunt flatat ca toata tara sta cu ochii intepeniti pe blogul meu si se lasa manipulata de marsavele mele manevre profund antidemocratice si fatis indreptate impotriva interesului public:)

  37. Sa nu exageram,dar poate incerci sa ajungi acolo unde este locul lui Victor Ciutacu,la teme serioase nu teme ce atrag ,,vorbe goale cand nimic nu ai a spune”,nu este vina mea ca ai impus un anume standard si oamenii se asteapta sa il respecti.
    Ce zici nu trebuia ,,felicitat”putin Saftoiu pentru aparitie?Cand a trebuit sa se gandeasca dupa ce plecat de la SRI pentru a realiza cine pe cine ascuilta? Oare nu proceseaza cam incet?

  38. Jan 22 at 08:33 Nu pot crede cum inca in anul 2009 romanii mai permit sa fie mintiti. Nu mai mintiti romanii ca nu suntem toti prosti si nici obligati de altii sa dam la tv toate porcariile. Aceasta lege exista de ceva ani. Ceea ce s-a schimbat este perioada de stocare a desfasuratorului, etc adica de la 2 ani cat era in trecut acum acesta va fi stocat doar 6 luni. Apoi nimeni nu le asculta, cine ar avea timp sa asculte telefonul a 22 mil romani???
    Si nu au acces la ele fara mandat. Si nu a initiat Basescu o altfel de lege, daca nu aveti capacitatea sa intelegeti ce spune legea nu mai vorbiti aiurea. SA VA FIE RUSINE
    Ca sa nu mai vorbim de ceea ce se intampla in 2002 cand Nastase era prim-ministru si cum Ciuvica a fost ridicat, anchetat, perchezitionat atat el cat si familia, iubita lui si asta doar pt ca a trimis un email in care vorbea despe Nastase si cate case, terenuri etc avea, iar Nastase mai are acum tupeul sa apara la tv si sa minta in continuare cand el permitea evenimente de genul inca din 2002.
    Bine ca in sfarsit Nastase este anchetat. Ar trebui ca toti gen Nastase si presa care deliberat difuzeaza minciuni sa fie anchetati.

  39. problema este nu ca se asculta, cine nu are nimic de ascuns vb. liber, marea problema este ca toate acestea sunt sigur pe masa cui nu trebuie, toate aceste ascultari se fac cu mandat de la procuror, ori sincer vb. base a are mandat de undeva? acum sunt intarite convingerile tuturor ca sunt santaje politice datorate convorbirilor telefonice, daca pana acum doar se banuia, se dadea cu presupusul iata ca asta se intampla. incet, incet tara se va vinde legal bucata cu bucata la smecheri.

  40. mister ciutacu esti un tonomat frate, mah nu mai mintiti pe la tv acolo la voi la antena 3 despre diverse legi si oameni, nu mai interpretati cum vreti voi doar ca sa va fie voua bine si cald :))…si iti mai spun un lucru: nu sunt in nici un partid politic asa ca sa nu te gandesti la diverse chestiuni :)…sunteti atat de slabi si se vede din avion ce faceti !!! tine cont mister ciutacu ca romanii nu mai sunt ceea ce ati vrea voi sa fie fraierilor !

  41. Nu Constitutia e proasta,ci Presedintele!
    Vreau un presedinte care sa respecte Costitutia,nu o Costitutie care sa tina cont de hachitele lui.
    Daca ne-am lua dupa Basescu,nici Constitutia americana nu-i prea stralucita.Chiar si”aia”ar trebui revizuita”pe ici,pe colo-n punctele esentiale”.
    Consider ca-ntr-o democratie,Parlamentul este centrul de greutate si nu seful statului.Cu alte cuvinte,Parlamentul este expresia natiunii,iar presedintele doar o reprezinta si atat.Spre exemplu,Parlamentul poate suspenda un presedinte bolnav de nervi si nu un aventurier sa spuna ca 322 de oameni sunt beti.
    Bashe sa nu uite ca a ajuns in capu’mesei,prin manevre ce au zguduit din temelii democratia romana,la nivelul anului 2004.Unde sunt acele falsificari ale alegerilor…pe care le-a castigat?!
    Nu o noua impartire administrativa a tarii,ar trebui facuta;in treacat fie spus,actuala e destul de buna.Mai degraba,o descentralizare,astfel incat toate matusile care au de rezolvat diferite probleme,sa o faca printr-un simplu click de la tastatura de acasa sau a primariei comunale.
    In plus,toate aceste schimbari presupun cheltuieli,iar noi acum trebuie sa avem un buget de austeritate,care sa ajute zonele sociale atinse de criza economica si nu sa hraneasca ambitiile puternicilor zilei.
    Reforme am facut si in invatamant si se dovedeste ca cel mai bun sistem era tot”ala”lasat de raposatu’din’89.
    Asa ca,ar fi bine s-o mai terminam cu schimbarile schimbarilor.

  42. “Big Brother”-ul de azi,e teroarea de maine.Iar teroarea duce la paralizie.
    Paralizia unei societati duce la faptul de a primi ordine de sus pentru a se misca.
    O societate in stagnare este o societate saracita economic,cultural etc.
    Asa s-a ajuns in anii’80(sec.20),ca romanii sa considere mari reusite cumpararea unui TV,frigider sau masini,in timp ce un arab venit in Bucuresti,in acea perioada,cu 100$ in buzunar,putea sa-si cumpere orice de pe aici,inclusiv o femeie,iar occidentalii aveau cate un TV in fiecare camera si 2-3 masini in fata casei in care locuia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.