Esti aici:
Prima pagină > Blog > Replicile zilei > Nea Trăiane, pot scrie ce mult te iubesc?

Nea Trăiane, pot scrie ce mult te iubesc?

Am scris despre marele Big Brother (aici si aici), am vorbit in geam (aici si aici), ce Dumnezeu as mai putea face? Poate doar sa marturisesc smerit cat de mult il iubesc pe nea Trăian. Ceea ce ma simt nevoit sa si fac acum:) Luati si audiente

UPDATE: Mi-am dat seama ce mai pot face pentru voi. Sa va anunt ca deseara performez pe aceeasi tema si la “Vorbe grele”, si la “Sinteza zilei”. Si-i spun amicului Sorinache, care stiu ca nu ma citeste, ca iar o sa-i batem pe-ai lui =))

UPDATE LA UPDATE: Abia acu-mi dau seama de ce inima mea plange de aseara si eu nu ma prindeam. Din valul de sms-uri de iubire, lipsesc taman cele doua dragi mie; al Elenei si al Elenei. Vreti sa fiti alaturi de mine, sa ma ajutati sa-mi revin?

HOP SI-AL TREILEA UPDATE: Perfect adecvata contextului psihotic si (mai ales) momentului, domnisoara Anastase propune scanarea semnaturilor deputatilor. Draga mea Roberta, pana le pui tu belciug cu cip in nas colegilor tai intelectuali, n-ai vrea, mai bine, sa-mi raspunzi, totusi, oficial, cine ma-njura pe blog cu IP de Camera Deputatilor? Gamaletule, tu ce pacatele mele faci prin Casa Poporului? Chiar nu ti-a dat aia mica vreo plasma uitata intr-un colt pe etajera de Olteanu?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

114 thoughts on “Nea Trăiane, pot scrie ce mult te iubesc?

  1. am ajuns deja ca oamenii din coreea de nord ai lui Kim Ir Sen.
    bravo natiune , halal sa ne fie..
    daca nici in iarna Nu ne ducem sa votam contra marinarului…vai de noi..va fii..
    ne asculta, ne mint , ne fura….

  2. Mama, ce penibili au fost Saftoiu si Basescu.Le doresc sa fie si mai penibili,ca de asta sunt in stare.Tara de rahat,watergate de cacat.

  3. Am auzit aseara explicatiile penibile ale lui Saftoiu. Pe mine nu intamplarea in sine m-a mirat (mai mira pe cineva ca se asculta telefoanele in draci?), cat m-am intrebat daca nenea Elvis s-o fi sfatuit cu Doamna sotia in elaborarea explicatiilor. Intr-un fel, ma indoiesc. Desi, sa pun mana in foc, parca nu as face-o.

  4. Nu aveti ce face.Asa sunt si normele europene.Puteti face oricum mai mult decat noi, prin faptul ca sunteti o persoana cu notorietate si lumea va asculta.Succes!

  5. Astept momentul cand va fi obligatorie si instalarea de camere video in casele noastre. Daca aescte camere vor putea capta si mirosurile, voi fi primul care va face o cerere pt. montarea unei astfel de camere si in baia mea. Astfel se vor putea bucura si cei care ne urmaresc de aromele si miresemele pe care le degaja curu´meu in plin proces de defecare.
    Asta ca sa respectam si cererea guvernantilor de a fi solidari si de a suferi toti in momentele de criza. Cum pentru mine defecarea este un moment de criza vreau ca si cei care ne asculta si ne urmaresc sa fie solidari cu mine.
    Daca imi comunica baietii si o adresa, le voi trimite si mostre din fiecare cacat, ca sa stie exact si ce-am mancat in oras, unde poate nu au camere. Sunt de acord sa platesc eu transportul mostrei, cu conditia ca ei sa-mi trimita si un buletin de analiza, in care vreau si o rubrica speciala: Analiza gustului mostrei.

    Pana atunci insa, voi continua sa-mi incep convorbirile telefonice astfel: Sa-mi suga p..a cei care ne asculta!
    In acest fel le dau si lor un pic de carnita, sa nu asculte pe stomacul gol.

    Dragos

  6. Pentru orice om cu mintea intreaga sunt evidente incercarile din ce in ce mai pe fata ale lui Basescu de a-si instaura dictatura personala si la nivel institutional.
    Este absolut clar dispretul total al acestui individ fata de orice inseamna democratie.
    Pentru mine insa cel mai ingrijorator lucru mi se pare tacerea rusinoasa a asa zisei societati civile. Este ingrijorator faptul ca in 20 de ani societatea nu si-a dezvoltat nici un fel de anticorpi fata de dictatura. Pentru ca aici nu mai este vorba de lupta dintre un partid sau altul, aici este pusa in discutie insasi existenta democratiei.
    In afara de postul Antena3 si de cateva ziare, toata lumea tace complice.
    Toti inghit toate mitocaniile care li se arunca in fata si nu reactioneaza in nici un fel.
    Nimeni din cei care sunt in pozitia de a lua atitudine pentru apararea amaratelor astea de drepturi democratice, n-are nici o scuza ca nu o face.
    Dumnezeu sa ne apere, ca altcineva n-are cine!

  7. Domnu’ Victor !! facetzi ceva si nu va mai suprapunetzi emisiunile, nu ma pot uita la doua tv. concomitent!! Cat despre iubirea carmaciului, Aferim , asa sa fie !!!

  8. …cu logica mea de clasaIX-a sa inteleg ca dupa telefoane,vor urma WC-uri ecologice cu usile transparente, camere video in dormitoare, cip-uri de monitorizare implantate in “dos” …si totul va culmina cu holograma “MultIubitului” care ne va cere ca inainte de culcare in loc de rugaciune sa spunem o poezie patriotica

  9. bre nea’ Ciutacule,
    da’ prea mult îl băgaţi în seamă pe Şpanchi. De aia îi cresc coarnele aşa tare. Ia să nu-l mai bage în seamă nici feţele realităţii şi nici voi, să vedem ce-o să facă? Se duce la Tevereu? Apare la Tvr Cultural? Ha?

  10. @lupi: n-am de ales. ascult si ma supun, ca un tonomat ce sunt:)
    @Nicu: sa stii ca Badea are cel mai mare talent de recitator dintre noi =))

  11. @ V. Ciutacu — Totusi e pacat !! In primul rand,va anulatzi mesajele si audientza ,va risipitzi . In al doilea , va facetzi concurentza ,absurda , cred eu !Pacat!!

  12. @lupi: asa am zis si eu, da’ nu mi-a folosit la nimic. trustul decide, eu iau act.

  13. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Mi-au placut foarte tare emisiunile de aseara.Ati foarte ferm in atitudine si comentarii.
    Imi venea si mie sa-l bat pe d-l Saftoiu.De ce n-a fost foarte franc si dumnealui in declaratii?Ne zbatem toti ca orbii in tara dracilor,zau asa!
    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP

  14. 1. Despre iubirea de Traian Împărat de Murfatlar – toţi îl iubim, dar chiar toţi! E drept că nu peste tot, ci doar prin unele locuri.
    2. Despre Săftoiu – el este doar bărbatul nevestei lui şi de-aia nu este stăpân nici măcar pe ce spune.
    3. Despre Roberta Anastase – da, mi se pare corect să le scaneze deputaţilor semnăturile! După care, în ordine firească, ar trebui să-i şi amprenteze, nu-i aşa?! Cei mai mulţi dintre ei, cam 75% sunt la toartă cu Traian Băsescu, deci ar trebui neapărat şi amprentaţi. :))))

  15. Buna amiaza
    Pe Traian il iubeste tot ce misca-n tara asta(SRI & SIE), raul(GDS), ramul(ICR), care tie dusman este; asa ca, locurile la Y Love You Mon Comandante sunt limitate.Nu-ti ramane Tonomatule decat sa te retrage la Vorbe Grele si de acolo, stergandu-ti lacrimile de dor si jale sa speri ca intr-o buna zi, te poti intalni face to face cu insul si-i poti marturisi cu “ochi straini si goi” dragostea nepretuita ce i-o porti. “Succesuri”

  16. Prietene, atitudinea ta mi-a placut.Ferm,decis, informat,incontestabil. Rogu-te, dumireste-mă: de ce observ, panicat si alarmat, că pe marinar ]l doare-n cwur la modul mega-giga? Nu dă doi bani pe ce se spune,contestă, dezbate..etc. Îl doare-n babord. Măi frate, voi nu vedeţi că e chiar îngrijorător ce se întâmplă?? Io-l suspectez pe saylor că-i descântat la creierii capului şi deturnat de la gândirea unui om normal. Mă sperie fiecare zi de mâine care vine. Mă culc seara într-o ţară şi dimineaţa mă trezesc în alta.E grav, prietene. cE-i de făcut????

  17. @ IoanaP —De ce va venea sa-l batetzi pe sarmanul SAFTOIU ???? Acest om ar trebui sustzinut si aparat pentru ce a facut si-a declarat !! Il va mai urma cineva ??? , va mai avea cineva curajul sa confirme ,sa intareasca si de ce nu, sa adauge ceva nou la cele afirmate de el ??, cand spusele lui sunt tratate cu mila , chiar de un V.Stan ??? Nu suntem in stare sa realizam gravitatea si adevarul abominabil ce e dezvaluit de afirmatziile lui C.Saftoiu , ca suntem un stat politzienesc-securist , in care tot ce misca, misca mort!!!, o vorba de demult din armata romana????? Ca suntem prinsi intr-o adevarata uriasa panza de paianjen si nimeni nu are nicio scapare??? Ca doua din principalele ,,ocupatzii” ale celui ce poarta principala dregatorie in stat sunt ascultarea telefoanelor si privitul la televizor, si interventzia ,uneori , in direct si bestelirea unor ziaristi !!???!!![ pe cei doi porumbei pe-o balega de la RATALITATEA nu-i plang , au binemeritat de la stapan , ca niste slugi obraznice ce-au fost!!!!!!!]. Cele afirmate de C.Saftoiu ar trebui sa constituie doar coltzul tras al foii de cort de pe acest cadavru, acesta mumie a unor vremuri crunte ce stau sa reinvie peste acest neam, vremurile tiraniei infame si a autoritarismului !!! Societatea , prin organele si mecanismele de aparare ar trebui imediat sa izoleze si sa indeparteze izvorul de infectzie si de cangrena, mumia vremurilor trecute!! Dar societatea noastra e ea profund bolnava si infectata, multzimi de gugumani vad intr-o ,, conducere autoritarista” salvarea natziei si izbavirea de de toate relele !!!! Ce rusine, ce oroare, ce blastamatzie !!!!!Astfel ca ne vine sa-l batem pe acel om, poate naiv si simplutz,poate nu !!!!! Vai mama noastra!!!!

  18. Romania = Nava
    Tricolorul = Steagul piratilor
    Populatia = echipajul
    PSD+PNL+UDMR = rechinii
    Ciutacu+Gadea+Badea = Moby Dick
    Basescu = Capitanul vasului
    Europa = Mastercard 🙂

  19. “Vorbe grele” fiind înainte, nu schimb pentru cele câteva vorbe de la începutul Sintezei. Avantaj eu!
    (Deşi, ar trebui să se găsească o soluţie pentru a schimba inconfortul. Chiar nu se înţelege (la Vârf!) că, telespectatorii dumneavoastră sunt în mare măsură cei care urmăresc şi Sinteza?

    UPDATE LA UPDATE
    Trebuie să aveţi puţină înţelegere. Una sapă adânc (după termale, la ce vă gândeaţi?) iar alta… Răbdare, aflu-n cinci minute ce-i cu ea (din datele stocate, păi?!). Până una alta, nevastă-mea vă iubeşte. Nu, că nu-i Elena! Contează?

  20. @another – de-ar fi singurul (barbat al sotiei), ar fi minunat…..dar observ ca al nostru drag Presedinte, atrage langa el numai soti de sotii!

  21. Iubiti-l, iubi-l-ar belele, sa-l iubeasca!
    Ma uit la voi, cei trei, si mai sint inca vreo citiva.Porniti si voi un grup , ceva, gen pasoptistii, Sc ardeleana, etc. in afara Intactului.Materie cenusuie aveti, notorietate aveti, rezultate profesionale aveti…oamenii isi cauta cu disperare conducatori…sau iubiti-l pe Basescu daca vreti. In afara voastra TOATE posturile si emisiunile de tv. sint oribile, se promoveaza neam-prostia, vulgaritatea, mizeria, conversatii sterile.
    Noi va propunem. Alegerea va apartine. Vreti sa va sufocati de frustrare si nervi sau sa va canalizati energiile catre ceva constructiv?
    Va asigur ca mai sint oameni de bine , “naivi”, “visatori” in Romania, care nu e o tara de “cacat” asa cum spun multi si nici un popor de “cacat” asa cum spun la fel de multi. Dar , gata cu poliloghia! Succes in continuare!

  22. Domnule Ciutacu,

    Am observat ca in emisiunea “Sinteza zilei” din data de 20 ianuarie se adresa urmatorea intrebare: “Va e teama de aceasta lege?” cu referire la legea Big Bro’- mai americaneste asa ca tot e mare subiect cu Obama. Obama, care totusi in opinina mea are o sansa sa demonstreze ca e un om deosebit insa pana acum nu a dovedit nimic, abosulut nimic in afara faptului ca a devenit presedinte al SUA, stat care a avut totusi destui presedinti inaintea domnului Obama si doar unii din ei au fost cu adevarat remercabili, ca politicieni – exemplul Bush.
    Inteleg rigorile televiziunii si prin urmare constientizez ca nu puteati formula intrebarea intr-un mod relevant de exemplu” Va e scarba de aceasta lege?”. Pentru ca la 95% din romani nu are cum sa le fie teama, din pacate multi nici nu o inteleg ce sa mai vorbim de teama, dar restul se considera “curati” si fara a avea ceva de ascuns. Singura problema ca nu ar trebui altii – anumite organe ale statului cu aprobarea instantei – sa hotarasca ce se poate publica, rascoli, analiza sau nu din viata personala a unui om ci chiar omul in cauza.
    Imi pare rau dar intrebarea dumneavoastra a ratat complet subiectul, desi acuratetea cu care problemele au fost identificate in emisiune cu pricina e intr-adevar ridicata.

  23. nea trăian, chelie sură,
    m-ai minţît la prima tură!
    de-aş aveaun ochi în p__ă
    doar aşa m-aş mai uita
    la tine-n gură !…

    că io nu-s deontolog !…

  24. Uitatzi-va pe RATALITATEA SI-O S-O VEDETZI PE andreea pora VORBIND DESPRE FRUSTATZI SI MEDIOCRITATZI !!!! referitor la cele declarate de C.Saftoiu!!!!! oribil cum rahatzii f.t in loc sa puta , in aceste vremi??!!??

  25. Imi cer scuze Lupi dar nu sunt la curent cu gradele dar poate ma ajuti tu ca pari un fin cunoscator.

  26. Bre nea Ciutacule, esti genial!!! Din ce am vazut pe aici stii asta dar iti place sa ti-o spuna si altii. Nu demult am descoperit “blogu’ lu’ matale” si pot spune cu mana pe inima ca “esti tare dom’le” :).
    Cat despre aceasta lege imbecila… avem de-a face cu democratia lu’ peste prajit, cu o scena politica tot a lu’ peste prajit si tot asa. Ideea este ca de-acum incolo, raspunsul meu la intrebarea “Ce faci?” pusa la telefon sau prin SMS ar putea sa fie “Ce sa fac, ma pregatesc sa pun o bomba la Cotroceni”, sa vedem ce iese. :))

    Trecand la o nuanta mai formala, domnule Ciutacu, felicitari pentru ce ati realizat pana acum si mult succes in activitatile viitoare.

    P.S. Tinand cont de gradul de genialitate al blogului :), cred ca voi mai poposi pe aici cu voia dumneavoastra.

  27. @ Dan — sunt plt maj [rez] de transmisiuni , am 23 de ani de armata si pe baietzii ca tine ii miros de cum deschid gura!!! am spus ca sper ca nu esti decat sublocotenent dar m-as ingrozi daca ar fi adevarat !!! ai fi prea tanar si inca o dovada ca Securitatea a reinviat !!!!!

  28. -De ce nu “apar”si audientele de la Antena 2 ?
    …cred ca dl.Gidea si-a umflat timpul cu o juma’de ora la Sinteza din dorinta de a recupera.Dupa mine,editia de aseara a fost chiar buna,cu toate ca nu a renuntat nici la scrisul la tabla nici la filmulete.
    Eu daca-si fi Victor Ciutacu mi-asi vedea strict numai de emisiunea mea.Apoi…dupa aia tzusti in beemveu si tira acasa !
    Nu vi se pare cam “depasita” prezenta tonomatului in studio.Eu,parca i l-asi da inapoi lui ala de da cu pliciul.

  29. Inep prin ai cita pe dansii de la parazitii “Daca ma inrolati in razboi, ma declar inapt, pentru ca nu vreau sa fiu erou intr-o tara de cacat”, metaforic vorbind, aceasta tara fiind al distinsului si prea iubitul Basescu, un intelectual in manevrarea butoanelor pe nava, dar nu si pe uscat, uita ca e carmaci pe uscat si face ravagii cu nava sa ruginita de 2 lei (nava=pupinbasesti) !din partea mea le doresc tuturor politicienilor in frunte cu Basescu mult sihoci (sihoci = o prescurtare a mai multor boli mortale).
    Domnule Ciutacu va rog sa imi scuzati limbajul probabil vulgar si probabil de lemn, dar simteam nevoia sa zic asta, in ceea ce priveste toate demersurile Antenei 3 si nu numai, am sa va sprigin si eu cum pot pe blogul meu.

  30. ha-ha-ha…uitasem…”inginer de zerouri”,intelectual(inspirat)si domnul Radu Tudor !

  31. daca alesii , alesii nostrii nu angajati pe pile , nu isi dau seama ca prezenta lor e necesara ,si nu obligatorie , degeaba le bagam CIp-uri in inima … in mod normal CONSTIINTA lor trebuie sa actioneze , ei sunt trimisi de poporul roman (tare nu ?! ) sa faca ceva pentru tara asta … deci ce sa mai vorbim , parca sunt la scoala si chiulesc in parc cu o fata sa se pupe printre copaci … ei nu stiu de ce sa vina in senat sau camera ?! ce sa faca daca nu au de citit ziarul sau daca nevasta il vrea acasa ??? el atunci vine la munca si atunci ce face in casa poporului ..ce face domnule gadea ??? ce face domnule ciutacu … ???
    Sunt singurel, Bing Bang
    Printre copaci, Bing Bang
    Si sunt lovit, Bing Bang
    Si sangerez, Bing Bang
    LaLaLaLa …

    Dar chiar nimic, Bing Bang
    Nu ma va opri, Bing Bang
    Sa cant acum, Bing Bang
    Un cantecel, Bing Bang
    LaLaLaLa …

  32. Elena Băsescu de Sorin Olariu [Epigramist ]
    În oglindă, primă-jună
    Se priveşte şi admite:
    -Chit că sunt o poamă bună
    Lumea nu mă prea înghite.

  33. Bine domnule Lupi, atunci lasati-ma sa va spun ca de data asta mirosul va joaca feste. Stati linistit si nu va ingroziti nu e adevarat, repet nu e adevarat – v-ati inselat draga domnule.
    Va rog ingaduiti-mi sa va intreb ce anume v-a condus la regretabila concluzie cum ca persoana mea ar fi destul de valoroasa incat sa faca parte din armata?

  34. E foarte simplu de scanat parlamentaru’, sa le bage cipul dupa ureche ca boilor sau intre omoplati ca cainilor si cand intra in sala face bip-bip undeva.
    Solutia asta se poate extinde si altor “puteri*” ale statului.

    *) am vrut sa scriu “putori” dar daca tot ne stocheaza astia mesajele sa mai adaug ceva circumstante agravente.

    In rest, ziua buna la toata lumea si spor la treaba 🙂

  35. spune-i cat de mult il iubesti! sa te vad poti:))) si daca i-o spui cum a-i face-o? sunt foarte curios:)))

  36. Nenea Ciutacu, incep sa ma ingrijorez tot mai mult in ceea ce priveste apucaturile “tiranului”. In vremurile de trista amintire eram cam micut si nu prea realizam eu ce se intampla in jurul meu, dar am aflat din carti istoria. Privind la ce se intampla astazi nu pot sa nu remarc ca aceleasi personaje, dinozauri, “tirani”, se lupta cu sete pentru putere. In jurul lor, media, grupata in gherile duce un razboi in slujba vechii nomenclaturi. Audientele dvs. sunt imaginea poporului roman (un popor-detergent incuiat in televizor). Toata media romaneasca face parte din acelasi tablou. Spor la vandut detergent, d’le Ciutacu, sau aveti vreo alternativa!?

  37. Eu am o intrebare care ma framinta de mai multi ani. Cum a putut D-na Saftoiu sa-l ia de sot pe dl.Saftoiu ?! Poate sa-mi raspunda cineva ? Pentru Victor, toata admiratia, ramin pe mai departe o fidela telespectatoare…Astept sa ne revedem deseara.

  38. @ Dan – din pacate pentru dvs , n-am spus ca atzi fi atat de valoros sa facetzi parte din armata.Ma refeream la SECURITATE — CEEA CE E CU TOTUL ALTCEVA !!!Si daca nu suntetzi din securitate , ma bucur pentru dvs !!!

  39. DUMNEZEULE , DOAMNE —A INCEPUT !!!! DOAMNE AJUTA!!!! Cat despre Prigoana , e un adevarat pui de lele securist !!!!! DA-O , DOMNU VICTOR!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.