Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Domnu’ Dan e cu 5 minute mai deştept

Domnu’ Dan e cu 5 minute mai deştept

Când Dan Diaconescu declara cu emfază într-un interviu, ca răspuns la acuzaţiile potrivit cărora a instituţionalizat prostul gust în televiziune, că vrea să otevizeze România, aşa-zişii fini strâmbau din nas cu superioritate. Între timp, posesorul de Rolls Royce a ajuns domnu’ Dan, a plecat din legendara garsonieră (care era, totuşi, un ditamai apartamentul), şi-a făcut studio tv multifuncţional şi modern, a redescoperit plăcerea şi beneficiile de a face talk show politic, i s-au (re)deschis câteva dosare penale de sertar la DNA de care nu ştia nici dracu-n campaniile electorale, a trecut câteva zile prin arestul cercetărilor penale şi munceşte cu sârg la consolidarea unei construcţii care se intitulează (provizoriu?) Partidul Poporului.

Cum arată astăzi televiziunile care-l huleau (şi continuă s-o facă) pentru prost gust pe învinuitul de şantaj şi constituire de grup criminal organizat? Uitaţi-vă o zi întreagă, eventual schimbând periodic între ele canalele, la programele difuzate. Veţi vedea, dacă sunteţi obiectivi şi analizaţi la rece, un fost mare OTV, fracţionat în beneficiul poporului şi al acţionariatului mogulăresc care-l enervează pe preşedintele-jucător şi care şi-a deschis mustării tv să facă bani, nu educaţie civică suveranilor. Asta-i România majoritară, oameni buni, publicul OTV, nu vă mai ţineţi ipocrit de nas şi nu trataţi excepţiile drept reguli. Viitorul preşedinte al încă neînfiinţatului Partid al Poporului are meritul că s-a prins primul cum se pot exploata comercial facil trăsăturile standard ale românilor. Restu-s fiţe ieftine…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

159 thoughts on “Domnu’ Dan e cu 5 minute mai deştept

  1. @mike:..sunt satul de inteligenta romaneasca- care din pacate nu este decat o mare gogoasa-atat de mult aclamata si plimbata peste tot in lume…(e.q.)
    Ad rem : ai auzit MĂCAR de Alexandru Myller, Octav Mayer, Mendel Haimovici, Ilie Popa, Alexandru Climescu, Adolf Haimovici, Isac Schoenberg (care a devenit o autoritate mondială în domeniul analizei numerice, după metoda sa calculându-se cu anticipaţie traiectoria navei cosmice care a dus oameni pe Lună, by the way!), de Acad. N. Teodorescu – fost decan al Facultăţii de Matematică şi Fizică din Bucureşti, Acad. Grigore Moisil, Constantin Corduneanu si Ciprian Foiaş – care ţin în spate toate chestiunile de zboruri spaţiale ale americanilor, fiind cei mai mari matematicieni în viaţă din SUA, de Prof. Nicolai Ianovici (Președintele Societății Române de Neurochirurgie), Prof. Dr. Mircea Gorgan, Prof. Dr. A.V. Ciurea, Dr. Alexandru Lupsa, Prof. dr. Irinel Popescu, Prof. dr. Ionel Sinescu, Prof. dr. Radu Căpâlneanu, Prof. dr. Alexandru Ciocâlteu, Dr. Liliana Boca și nu în ultimul rând de Sabin Păuţa – compozitor, pianist, dirijor şi profesor – care face parte din “Two Thousand Notable American men”? Profesori secundari, ingineri şi informaticieni sunt cu miile în SUA, Canada, Danemarca şi în alte ţări, și nu există spital în America unde să nu fie un diagnostician român. Profesorii lor, marii lor chirurgi, nu pun cuţitul până nu-l cheamă pe Zaharia sau pe Nicula sau pe Ionaşca.
    Dacă urlă atât de tare patriotismu’-n tine, vino în țară și “trage la hrean”..că nu suntem TOȚI o adunătură de sfertodocți!

  2. Victor, draga, pt ca vorbeai cu invitatul-pompier Mizil despre borduri…cauta pe str Lujerului sa vezi cum se scot borduri de la o lucrare in GARANTIE pt a se pune altele de GRANIT!!! Crezi ca virgula Curtea de Conturi ii va face o vizita pe tema asta altui drag invitat-pompier, Oprescu???…Da fuga si pune-l repede in garda, nu ma astept la alta atitudine din partea ta!!! Nu e nevoie sa publici acest comentariu, ramine sa vad numai cit de barbat esti! O seara buna!

  3. Si poate cineva sa spuna ca n-a fost “domnu’Dan” mai desptept, chiar si cu 5 minute?

  4. Mie-mi plac semidoctii astia care-l subestimeaza pe Diaconescu, uneori adresandu-i diverse imprecatii, alteori adresandu-i invective sau adjective denigratoare, de undeva de sus de pe piedestalul inteleptilor. Mie chiar imi place foarte mult Dan Diaconescu, chiar il urmaresc frecvent, in ciuda faptului ca “toti cei care se uita la OTV sunt impotenti mintali sau decerebrati(sau cum ar zice Badea: decervelati)”. As spune chiar ca-l studiez cum ar face-o Freud, pentru ca mi se pare fascinant cat de calm poate fi in situatiile tensionate, iar faptul ca da replici subtile, care pentru un om cerebral sunt evidente ca pata lui Gorbaciov, dar totusi invitatii lui nu sesizeaza subtilitatea, nici macar cei care par mai “straluciti”, excluzandu-l pe Serghei, care-i spune imediat: “Ba, Dane, iar incepi cu bagabonteli d-ale tale?!”.

  5. P.S. Am citit niste comentarii si am observat ca multi dintre cei care sunt antagonistii lui Diaconescu, sunt semianalfabeti, care fie nu stiu pentru ce se folosesc cratimele, apostroful sau ce e aia desinenta de plural.
    Un citat care-mi place mie foarte mult: “Omul destept il cunosti dupa faptul ca toti prostii il urasc.”

  6. Cu toate ca imi va atrage multe “clante” iti spun ca ma uitam la OTV prin 2007 – 2008 cind era in voga serialul cu Elodia – se spuneau multe dude pe acolo…dar era numai bun de somnifer.
    Oricum omu’ stie unde sa apese. Vad ca din nou il cheama aia la DNA.

  7. Gabi Oarga a descris foarte bine personajul DD. Mi se pare potrivită analogia cu Băsescu Traian.

  8. Dle. Ciutacu RESPECT!
    Dle. Ciutacu RESPECT din nou,pt ca ati fost printre singurii care au luat atitudine,ca si coleg de presa al lui Dan Diaconescu, la arestarea abuziva,atunci cand multi au SARBATORIT&RAS!
    Dle. Ciutacu ,chiar daca de multe ori,nu mai rezistam sa ma uit la “tonomatele”:) dvs. din diverse motive,si e normal ca nu puteti sa fiti pe placul tuturor,vreau sa va spun ca pentru acest articol,m-ati lasat MASCA!Masca pt acest articol ff obiectiv-“curajos” fata de majoritatea colegilor din PRESA,care nici macar GAINI,nu pot fi numite,pt ca n-au nicio atitudine.Eu cred ca intr-o zi se vor trezi si ei,dar sper sa nu fie prea tarziu!
    Va multumesc,Sincer…mi-ati dat o raza de speranta si bucurie,ca mai exista oameni nu doar obiectivi,ci si cu suflet! RESPECT MAXIM 4 EVER!!!

    Semnat:
    Un “intelijent” cand privesc:Protv,A1,2,iRTV
    Un TAMPIT…cand privesc OTV
    Un “cult”…cand dau pe TVR-Cultural

  9. Ipocrit se tine de nas si Mihai Gadea dar, persevereaza in a o invita pe Monica Tatoiu, o Magda Ciumac a Antenei 3.

  10. eu m-am blocat putin la butonii lu’ nea Dan.
    Faza e ca nea Dan asta este si va ramane doar un Dorel… butonii aia sunt ca Mercedesurile tiganilor.

  11. Toata povestea e pregatire de artilerie pentru fragezirea televiziunilor. DD nu o sa pateasca nici o chestie, se mai inseala si DNA.
    Da’ cu “urmatoru’ ” s-ar putea sa nu se mai “insele” si chestia sa devina tragedie veritabila. Va exista chiar si un “precedent”.
    Asa ca nu stiu de ce nu va prindeti.

  12. Cu toate că e cam târziu pentru comentarii mai mult sau mai puţin inspirate, aş vrea să precizez că, poate îţi faci mustărie ca să obţii profit de la proştii prostiţi, dar când îţi “întorc serviciul”, atunci când votează şi-ţi influenţează viaţa ta şi a familiei tale, ce naiba mai faci? Emigrezi cu banii pe care i-ai făcut în acest mod?
    Scuze pentru prima frază prea lungă! 😀

  13. @alex.dumitrascu: daca nu incetezi cu lasatul de linkuri, prin oricate proxy-uri ai intra, nu-ti mai apare o postare. vrei sa-ti ridici forumul, munceste. asa am inteles de la Boc ca se face.

  14. Si cu si fara el ii dam inainte pana se va satura lumea si de asta! Si apoi o luam de la capat cu altceva/altcineva.
    Romanii, daca au un zid in fata dau varu’ jos, dar nu se opresc. Greu invatam din greseli…

  15. “…trăsăturile standard ale românilor.” ?!
    Să nu ne îmbătăm cu apă rece! Standard-ul nu l-am fixat noi. Americanii, francezii, germanii, sclifosiţii din Regat şi alţii, şi alţii, şi alţii (mă rog, toată floarea apusului, că nu-s excepţii 😛 ) puşi să aleagă între o emisiune culturală şi un scandal copios, ghiciţi ce vor alege?! 😉
    (Desigur, io-s printre ăia de-s excepţii. 🙂 )

  16. @monica
    Excelent spus! Strasnica lovitura!
    Nu pot urmari nici o emisiune din cauza acestei tzatze… matematician.

  17. Din nefericire ai dreptate si nu ar fi o surpriza ca maine poimaine sa auzim ca vrea sa candideze pentru vreun post in politica..

  18. Multzi “PROFANATORI” de Calculatoare .te vor pune la “ZID” aruncand cu SAGETZI otravite ,fiindca pus de celalalt CARACAL-ist ( Ce-l consider NEPOGORATOR din renumitul CAR )sa “CRITICI” inalta “PERSONALITATE” a celui ce VENII in Bucuresti cu CATZEAUA legata de carutza cu COVILTIR, ce se TRANSFORMA peste noapte in ROLLS-ROYCE!Asa suntem NOII INVIDIOSII VEACULUI “CAPATUELILOR si al DORTTORILOR de JILTZURI INALTE” !!

  19. nu sint de acord cu cei care spun ca isntem o tara de manelisti si otv-isti.Asa devenim ,prin vizionarea unor emisiuni ce timpesc,[pentru ca emisiuni ce timpesc creierul sint pe la toate televiziunile].Mai sint si telenovelele,daca nu sint chiar printre primele produse antiinteligenta,care fac populatia sa uite ca i s-a taiat salariul si sa fuga sa vada episodul urmator si apoi sa se mire de ce anume se intimpla in tara.Vorbesc in cunostinta de cauza ,pentru ca am colege de munca care si acum sint convinse ca boc e de vina si nu basescu,ca pdl nu este de acord cu basescu dar ca v-a face basescu curatenie .Cind le spun ca nu pentru asta am iesit in ’89 imi spun ca cine m-a pus sa ies atunci ca puteam sa stau bine mersi in casa .Ele sint din categoria telenovele,manele ,otv,si psd pericol comunist,pnl astia o sa ne vinda .nu mai am replica si le-am urat ,pentru ca au votat cu basescu,sa ajunga euro la 6 lei [au credite in euro]sa plateasca intretinerea 10-12 mil. si sa si cinte in acelasi timp

  20. scuze daca te-a deranjat comentariul meu. urmaresc cu destul interes atat antenele cat si realitatea — pentru ca ma intereseaza soarta mea, a familiei mele si a angajatilor mei, si probabil ca nu inteleg eu chiar tot cum zici si tu, la televiziune nu ma pricep…dar pot sa vad si sa deduc destule. tabloidizarea romaniei, spalarea rufelor in public, asasinatul in presa…toate le-a inventat presa, le-a mentinut si le mentine, le hraneste. e adevarat ca asta cere publicul dar e in acelasi timp trist…un bun prieten al meu (proprietar de presa) scrie foarte bine pe tema asta…aici. si sincere scuze daca te-a deranjat comentariul meu.

  21. @
    Victor Ciutacu
    Revizuirea acordului de la Viena mi se pare o chestie efectiv importanta , cu mult mai importanta decat spanacul asta cu dan diaconescu pe care il tocati marunt aici si care pana la urma il acopera.
    Am vrut sa sa pun un ‘semnal” pe blogul tau fiindca e un blog promovat de o televiziune si prin urmare are un trafic mai mare, e mai vizibil asta e tot.
    N-am ce “promovare” sa-i fac forumului, nu e destinat gigeilor.

  22. Am vazut o emisiune pe tvr1 cu manelisti pe de-o parte si dan grigore si george pruteanu (RIP)de cealalta parte. manelistul zicea ca el canta manele ca asta le place la romani. dan grigore i-a spus ca in loc sa traga poporul dupa el si sa-l educe intru bun gust, el sta la urma si le ia banii. cam asta a facut si dd cu postul lui de televiziune. dupa principiu sunteti deja prosti, ce rost are sa ma chinui eu acum sa va destept.

  23. Diaconescu su Vantu o intrat in moara tiranului trombonist. Voiculescu e pe teava? Mi`ar parea rau sa fie asa, cu toate ca sunt constient ca daca ar avea ceva compromitator cu el n`ar ezita nici cat ar zice “flota” sa scoata la interval.
    Pe el si gasca lui nu`i articuleaza nimeni??

  24. @alex.dumitrascu: indiferent cat de important e subiectul pe care-l aduci in atentie (si e!), asta-i un blog personal si privat. si, pe cale de consecinta, doar eu decid, la libera mea inspiratie, ce am chef sa dezbat. ieri a fost Diaconescu, maine ar putea fi Isarescu, Dumnezeu stie. si nu-i promovat institutional de nici o televiziune. Antena 3 are un link intr-un colt fara s-o roage nimeni. cand s-au suparat data trecuta pe mine, l-au scos cateva luni si nu s-a simtit in trafic.

  25. Cu toate ca DD si B1TV sunt posturi de agramati si pupinbasisti, au totusi niste calitati pe care Antenele si Realitatea nu le au: in primul rand accepta toate postarile pe forum si in al doilea rand se AFLA DE PARTEA CORECTA A BARICADEI IN ANUMITE PROBLEME. Un exemplu a fost problema ACTELOR BIOMETRICE, caz in care voi pe antene ati tacut diplomatic. Domnul Ciutacu mi-a sters toate postarile in care nu eram decord cu el cand il asemuia pe Basescu cu Hitler. Cand Diaconescu din PSD (pe atunci) era ministru de externe si eu il criticam la Antena 3 pe forum – nu aparea nimic, de era un aliat al domnului Voiculescu. Daca ati fi mai deschisi la toate problemele oamenilor si la TOT ceea ce se intampla si nu ati cenzura pe cei care au alte pareri decat voi atunci UN POST CA OTV NU AR MAI EXISTA!

  26. Si domnule Ciutacu, spre deosebire de Basescu, Hitler n-a inselat si n-a mintit, a facut ceea ce a scris in Mein Kampf mai putin alianta cu Anglia. Evreilor nu le-a promis “numai lapte si miere”! Hitler nu era betiv, iar Basescu…… Poti sa-i asemeni? Eu cred ca nu! Cum ziceam Hitler lupta impotriva evreilor tai, da Basescu lupta impotriva romanilor! Nu vezi nici o diferenta? Care-i planul economic Basescian? Care-s realizarile? Nici macar un razboi nu putem purta. Hai sterge si postarea asta ca n-ai argumente sa raspunzi!

  27. cand procurorii si judecatorii vor plati in acasta josnica speta?
    poate dupa ce statul va fi obligat de cedo sa plateasca in solidar cu procurorii basisti

  28. @Hiperboreeanul: abtineti-va cu elogiile aduse lui Hitler, ca altfel asta-i ultimul post

  29. “… B1TV… in primul rand accepta toate postarile pe forum…”

    Site-ul B1Tv nici macar nu are forum (de fapt , nu are nimic 🙂 ).

  30. CIUTACULE toti care ati scriu despre DD.il fac in fel si chjp dar fac pariu ca toti isi pierd noptile uitindu-se,la DD si la emisiunile lui,dar isi permit sub protectia anonimatului sa faca pe cine vrea cum vrea,oricum iti multumesc pentru pozitia ta asa dai dovada de adevarat ziarist.

  31. Draga Victore,

    Ma si te intreb daca planuiesti sa-l mai lasi pe dobitocul de Hiperboreeanul sa mai posteze pe acest blog. Opiniile acestui dobitoc antisemit care da ca link propriul subnet mask sint insultatoare pentru 99% dintre fidelii blogului.

  32. Imi plac comentariile.E firesc sa fie si pareri pro si contra.Adevarul si dreptatea nu sint accesibile oricui.E normal sa fie asa. ;(

    Apreciez ca ,comparativ cu prietenii tai ai habar ce inseamna sa moderezi ceva. ;(

    Toate bune.Emisiuni cit mai reusite.

  33. Victore, avem si noi putin nevoie de ajutor! Daca (am vazut ca esti interesat de foto) poti sa ne ajuti cu niste poze proprii pentru un proiect online, al lui alexmazilu.ro.
    Ti-am ramane profund indatorat.

  34. Salut,
    DNA-ul trebuie desfiintat. De ce mass-media nu pune presiune pe acest organism inutil si mare consumator de resurse. Am intrat, din curiozitate, pe site-ul acestei institutii si m-am oripilat: 1. o organigrama mai stufoasa decat la NASA, de parca ar construi rachete…; si 2. Bugetul pt. 2010 este enorm – 20,6 milioane EURO ????!!!
    Pt. ce?
    Rusine Romani!

  35. Totusi ca sa nu par mai mare decit sint 🙂 si sa ma bag si eu in rahatul cotidian zic cam asa ,celor de pe aci :

    Pentru o viata sanatoasa consumati cu prudenta sare ,zahar ,grasimi si nu uitati sa beti cel putin 2L de lichide.

    Valoarea acestui individ a fost apreciata corect de tolea.Apropo de tolea va avea meci de local combat pe protv.

    Consumati-l cu prudenta :))

  36. Hiperboreeanule, esti periculos de prost si incult, bai! Asta ne-ar mai lipsi, sa purtam razboaie! Culmea gloriei unei societati e sa “poarte razboaie”?! Pai, hiperboreenii din mitologie nu erau pasionati de viata spirituala, dornici de pace, etc?!

    Si Germania lu’ Hitler n-a putut purta un razboi cu celelalte mari puteri 😉 . In mai putin de 6 ani era o ruina; consecintele “realizarilor” lu’ tov. Adolf au fost distrugerea uneia dintre cele mai stralucitoare culturi si civilizatii pe care le-a dat omenirea si asocierea realizarilor acestora cu tot ceea ce are specia umana mai rau (care n-au inceput, nu s-au terminat cu nazistii si nici macar n-au constituit atunci vreun apogeu al ororii).

    Iar reusitele economice ale Germaniei nu cred ca i se pot atribui lu’ Hitler sau acolitilor lui, ci elitelor pe care acestia le-au marginalizat dupa ce au acaparat puterea prin inselaciune si abuzuri, facand exact ceea ce fac personajele gen Dan Diaconescu DiRect si Tiran Basecu in Romania: exploatarea trasaturile de caracter dominante ale lumpenproletariatului populatiei care i-a emanat (sau flatulat… Ce-mi plac glumele mele!). In loc sa investeasca resursele in educatie si cresterea gradului de cultura stiintifica a populatiei (Germania cel putin a invatat ceva, si exact pentru educatie si cercetare au CRESCUT investitiile tocmai in timpul crizei 😉 ), psihopatii astia au investit in clicile lor de slugoi!

  37. S-amputit rau de tot si MATUSALEM ala de ISARESCU !!!!!!!!
    A inceput sa vorbeasca numai tampenii , dar parca e lipit cu pap de scaunul Bancii !!!
    In afara de asta a inceput si el sa vorbeasca de ” asistatii sociali ”. Poate masa cu tasu’ sunt asistati , cretinii dracului … Toata lumea este ” asistata ” la imbecilii astia …
    Parca a inceput lumea cu ei, pana acum nu a muncit nimeni in tara asta !!!!!!!!!
    Blestematii dracului !!!

  38. @purcelix: Hitler era un geniu, iar geniile au mereu o doza de nebunie, fie mai mica, fie mai mare. Aceasta nebunie a lui a fost ampificata de traumele suferite in copilarie. El n-a vrut ca sa anihileze popoare, ci a dorit ca sa devina pictor! Evreii l-au “ucis” pe Iisus cand Pilat din Pont le-a indeplinit dorinta. Poate ca Dumnezeu(daca exista asa ceva) a vrut ca sa le dea o lectie, cum a facut cu Sodoma si Gomora sau cu Babilon. Don’t fuck with the Big Guy!

  39. Sunt un pic rupt de realitatile politice romanesti…si bine-mi pare.
    Dar,daca inteleg eu bine,acu’ se pritoceste(naste…pentru necunoscatori),viitorul…era sa zic vin,dar nu zic,asa ca spun:presedinte al Romaniei!?
    Sa vezi atunci,cati antibasescieni o sa fie pe metru’ patrat,asa cum sunt acu’ anticomunisti,dupa 20 de ani de la caderea comunismului.
    Am o mica teorie:
    Oare cei care l-au votat in masa,in 1990 pe Iliescu,nu sunt aceiasi care s-au dus in 2009 la urne,ca sa salveze tara de comunism???

  40. Sunteti fantastici, ati ajuns de la Dan Diaconescu la Hitler. Chiar va imaginati ca “un singur popor, o singura tara, un singur conducator”, idealul asta nenorocit ce a atras si atrage atata lume fara repere, merita iadul pe pamant pe care l-a dezlantuit? Nu confundati omuletul ciudat, frustrat, cu mustacioara caraghioasa cu intruchiparea Antihristului!

  41. @Andrei pe 16 July 2010 la 13:35

    A intra in polemica cu cineva care sustine ca Hitler a fost un geniu ar fi o pierdere de timp.

  42. Pentru necunoscatori:
    Hitler n-a fost un geniu,ci un dezaxat,care pe fondul adormirii instinctelor de bun simt,ale unei natiuni,generate de o criza economica,a ajuns la putere si a distrus un intreg continent.
    Prin comparatie,Basescu a casigat al 2-lea mandat pe acelasi fond,dar el are meritul ca distruge numai o tara.

  43. @purcelix: nu mai avem partenerul de polemica. deja scrie la perete

  44. Mie mi se pare ciudat cum naiba daca suntem atat de prosti ca natie(conform comentariilor voastre),se gasesc atatia oameni isteti cu opinii pertinente numai pe acest blog(mai sunt is altele).Zicem zi de zi ca suntem prosti si asa o sa ajungem. Nu, romanul nu este prost,nu mai generalizati trasatura unui neam dupa exemplele negative.Ce dracului ma, chiar nu suntem in stare sa vedem si discutam pe seama a ceea ce este bun?Chiar trebuie sa ne focusam pe prostime?Pacat.

    Dan Diaconescu este un foarte bun afacerist si un foarte de cacat jurnalist.Nici nu cred ca si-a propus sa fie un bun jurnalist vreodata.

    Cat despre televiziune in Romania(ca si in alte parti, ca nu doar la noi e asa)pot spune cu mandrie ca dupa ce am terminat Facultatea de Jurnalism, am ALES sa intru in domeniu privat, la un job cu alt profil.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.