Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Cine-i ascultă telefonul lui Băsescu?

Cine-i ascultă telefonul lui Băsescu?

Dan Diaconescu conversează telefonic cu Traian Băsescu. Iau de bună atât afirmaţia preşedintelui poporului, cât şi conţinutul rezumat al discuţiei dintre cei doi oameni de talk-show şi de stat, dat fiind că preşedintele României n-a dezminţit spusele televizate ale companionului său de poveştiri la gura sobei. E libertate, e democraţie, fiecare-i liber să-şi folosească după cum are chef unităţile de pe cartelă. Din punctul meu de vedere, e păcat că nu şi-au făcut timp să bea şi-un şpriţ de vară împreună, ca doi vechi amici, pentru a sărbători eliberarea, dar îi înţeleg. Unu-i extrem de ocupat cu reforma statului şi cu nunta lu’ a mică, iar celălalt cu operaţiunea mediatică de consolidare a propriei platforme politice.

Dat fiind că n-am stare şi că mă lasă rece identificarea taberei pedeliste care l-a ajutat pe DDD să ajungă la Bastilia, iar presupusele casete căutate de procurori (cu vestale rubensiene din Buzău) nu-mi hrănesc imaginaţia, altceva mă macină pe mine. Domnu’ Dan e acuzat oficial de constituirea şi conducerea unui grup de criminalitate organizată. Calitate în care (măcar) un judecător a emis mandat(e) de ascultare a convorbirilor sale telefonice. În conformitate cu procedurile penale, telefoanele tuturor celor care intră în contact cu subiectul monitorizării sunt, la rândul lor, ascultate. Aşa că întreb, nu dau cu parul: Preşedintele României, Excelenţa Sa Traian Băsescu, are telefonul ascultat? Dacă da, fiind (totluşi) vorba de şeful CSAT, cine face transcrierile convorbirilor şi unde sunt stocate acestea?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

55 thoughts on “Cine-i ascultă telefonul lui Băsescu?

  1. Dan Diaconescu nu este sincer niciodata,deci nici acum nu se comporta firesc si sincer.In permanenta acest personaj face scenarii,singur sau impreuna cu altcineva si de multe ori impreuna cu Prigoana a carui credibilitate este indoielnica.Si dl Prigoana s-a insinuat in politica,in marea politica prin scenarii OTV,deci a mers.Mie mi se pare pueril si revoltator sa practici farse pentru prosti.Ne insulta,sub o forma sau alta,actualii si viitorii politicieni.Imi vine sa-i blestem “Asa sa-i ajute Dumnezeu”!

  2. Suspiciunile lui DD ca Boc este in spatele arestarii lui, fara a-l implica pe “sefu'”, sunt de-a dreptul traznite dar observ cu stupoare ca prostimea-l crede.
    DD nu a inteles ca trambulina pentru presedintie este Primaria Capitalei iar Lenuta Udrea face antrenament ? Sau candideaza intr-un plan bine organizat?
    Apropo, de d-na Udrea: barfesc localnicii in Venus, ca ar fi pus mana pe un fost complex turistic,special lasat in paragina. Mai vrea candidatura?
    Si ma intreb in ce tara din lume, un acuzat de constituirea unui grup de criminalitate organizata are “fir liber” la presedintie?

  3. D-nule Ciutacu, puteti sa-mi spuneti si mie, din tainele profesiei dvs., ca un jurnalist, ce beneficiaza de prezumtia de nevinovatie, deci un jurnalist onest are “fir liber” la Cotroceni? Dupa spusele d-nului Blaga, sa inteleg ca orice jurnalist poate conversa cu presedintele?

  4. DD e un tip f inteligent care se foloseste cu moaca lui blajina si de tonul vocii sale blinde pt a prosti pe multi.
    Ii recunosc si apreciez inteligenta,il admir ca a gasit culoarul de face bani,dar nu este nici un sarac,nici un om prost.Dar de aici si pina la a ma prosti pe mine,e cale lunga.
    Stie sa se victimizeze,intuieste gindurile si dorintele ascunse ale romanilor,speculeaza fiecare personaj in parte,trece cu usurinta dintr-o tabara in alta.dar atit.
    Nu cred nici in bunele lui intentii si nici in reusita lui.E adevarat ca toti ne dorim o schimbare si asteptam cu disperare citiva oameni capabili sa ne scoata din aceasta mocirla si letargie in care ne-am cufundat parca cu totii,dar eu personal nu ma regasesc nici in promisiunile lui DD.E rau…e f rau…pt ca nu am nici o alta perscpectiva si speranta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.