Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Domnu’ Dan e cu 5 minute mai deştept

Domnu’ Dan e cu 5 minute mai deştept

Când Dan Diaconescu declara cu emfază într-un interviu, ca răspuns la acuzaţiile potrivit cărora a instituţionalizat prostul gust în televiziune, că vrea să otevizeze România, aşa-zişii fini strâmbau din nas cu superioritate. Între timp, posesorul de Rolls Royce a ajuns domnu’ Dan, a plecat din legendara garsonieră (care era, totuşi, un ditamai apartamentul), şi-a făcut studio tv multifuncţional şi modern, a redescoperit plăcerea şi beneficiile de a face talk show politic, i s-au (re)deschis câteva dosare penale de sertar la DNA de care nu ştia nici dracu-n campaniile electorale, a trecut câteva zile prin arestul cercetărilor penale şi munceşte cu sârg la consolidarea unei construcţii care se intitulează (provizoriu?) Partidul Poporului.

Cum arată astăzi televiziunile care-l huleau (şi continuă s-o facă) pentru prost gust pe învinuitul de şantaj şi constituire de grup criminal organizat? Uitaţi-vă o zi întreagă, eventual schimbând periodic între ele canalele, la programele difuzate. Veţi vedea, dacă sunteţi obiectivi şi analizaţi la rece, un fost mare OTV, fracţionat în beneficiul poporului şi al acţionariatului mogulăresc care-l enervează pe preşedintele-jucător şi care şi-a deschis mustării tv să facă bani, nu educaţie civică suveranilor. Asta-i România majoritară, oameni buni, publicul OTV, nu vă mai ţineţi ipocrit de nas şi nu trataţi excepţiile drept reguli. Viitorul preşedinte al încă neînfiinţatului Partid al Poporului are meritul că s-a prins primul cum se pot exploata comercial facil trăsăturile standard ale românilor. Restu-s fiţe ieftine…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

159 thoughts on “Domnu’ Dan e cu 5 minute mai deştept

  1. Eu cred ca la trecerea in noul studio, domnu’ dan a cam pierdut din rating. PP – partidul pungasilor

  2. Asa cum societatea asta a generat “minunata” calasa politica, daca “doamna” udrea este ministrul dezvoltarii ce este asa iesit din comun sa il avem pe “domnul” diaconescu presedinte?!! si daca minunata “noastra” societate asta cumpara de la media, media asta vinde. Cine are interesul sa educe societatea sa faca, sa vrea si sa ceara mai mult decat acum?!

  3. salut domnu ciutacu o intrebare daca nu va suparati referitoare la legea care tocmai sa dat in legatura cu contractele de telefonie si cablu as vrea sa stiu daca se aplica si celor care au deja abonament .VA MULTUMESC ANTICIPAT

  4. E o chestie pe care nu o iteleg in treaba asta cu DD. A cerut sau nu Mita … OK … Dar primarul ala sau ce era … de ce a dat mita? Pe ala nu-l intreaba nimeni ce avea de ascunsa atat de pretios …

  5. Aoleu!!!!!!!!!! Nu mai va lamentati atat, ca noi romanii suntem, facem, dregem…..
    Cititi comentariile despre ei insasi: francezii despre francezi, englezii despre englezi s.a.m.d.
    Ne-am invatat noi sa ne subestimam. Suntem cea ce suntem dupa educatia lu’ Ceasca:a creat impreuna cu “filozofii”, “oamenii de cultura” OMUL NOU!!!

  6. Nicu Ceausescu a spus dupa revolutie,ca “NU VE-TI REUSI VOI SA VARUITI CE A CONSTRUIT TATAL MEU”,a grait un mare adevar,care iata acum dupa 20 de ani,venim si analizam cu mare regret ce vorbe pline de adevar a spus.Acum judeca-ti voi cei care va da-ti cu parerea aproape seara de seara,la toate televiziunile indiferent de ce patron MOGUL apartine ,ma refer atit la moderator cit si la invitati.Parerea mea este ca,nu am putut indeplini ceea ce a spus el,dar mai mult de atit noi insine nu mai stim cine suntem,ce specie sau rasa suntem,unde traim,pe ce drum sa o apucam,suntem oameni liberi sau sclavi pe nu stim ce plantatie,la nu stim ce stapin muncim,cum trebuie sa fim platiti pentru ce lucram,daca avem voie sa facem ce trebuie pt. tara noastra.Eu cred ca suntem la o rascruce de drumuri si vom pribegi ani buni de acum incolo,cautind drumul cel bun pe care sa putem porni cu piciorul drept la pas.Viziunea mea este ca traim timpul scris in biblie cu FARAONUL si poporul sfint care vrea sa ajunga in tara lor sfinta cu ajutorul lui MOISE.Noi suntem pe pamint sfint care este ocrotit de MAICA DOMNULUI,dar nu-l avem pe MOISE,trebuie sa-l asteptam pina ni-l va trimite domnul,iar FARAONUL care ne-a ocupat pamintul sfint,v-a trebui sa plece dar cind va dori domnul el se opune vointei domnului,de aceea nu mai respecta ,nu mai tine cont de nimic,calca totul in picioare chiar si pe noi oamenii,de aceea primim tot felul de semne de la dumnezeu,ne acorda timp de pocainta pentru faptele noastre ,dar putini mai cred in el.REFLECTATI TOATA LUMEA LA CE NE ASTEAPTA DIN 2012-2013 SI VE-TI INTELEGE CA RABDAREA DOMNULUI A INCEPUT SA CEDEZE.Pentru multi dintre noi DUMNEZEU nu exista decit la mari necazuri cind ,astepti o minune de la EL dar deja e prea tirziu atunci.DOAMNE AJUTA-I PE TOTI CEI NECAJITI SI ASUPRITI,DA-LE DOAMNE MINTEA ROMANULUI CEA DE PE URMA,CELOR CARORA LE-AI PUS PINEA SI CUTITUL IN MINA,SA STIE CUM SA O IMPARTA CORECT.PENTRU CA PINA ACUM AU IMPARTIT-O DOAR PENTRU EI TIMP DE 20 DE ANI,MACAR DIN CE A MAI RAMAS ,DE ACUM INCOLO SA O IMPARTA CUM TREBUIE.IAR FARAONULUI II TRANSMIT CA “NU MOR CAI CIND VOR CIINII,NICI CIINII CIND VOR STAPINII!”FARAONULE NU PRIN GENOCID REDUCI SARACIA CU 20%,CUM DE ALTFEL TI-AI LUAT ANGAJAMENTUL IN FATA FMI!

  7. Cand a iesit Traian Basescu presedinte,toata presa l-a sustinut..si noi l-am votat.Acum voi vota un om pe care toata presa il huleste.Adika pe Dan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.