Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Ziua lungă a unui “eroism” absolut inutil

Ziua lungă a unui “eroism” absolut inutil

De-a lungul mulţilor ani de presă, dar şi-n perioada accidentului meu administrativ, puţinii apropiaţi mi-au reproşat constant că nu sunt în stare să mă abţin şi că, din cauza lipsei de diplomaţiei şi a sângelui clocotitor din venele care pulsează, gafez şi-mi prejudiciez iresponsabil interesele. Înţelepciunea populară defineşte această caracteristică foarte plastic: gura bate curu’. Cică sinceritatea strică la feng shui. Ei bine, astăzi încerc să fac o nouă experienţă avându-mă pe mine însumi cobai. Mă voi abţine eroic să scriu la furie ce-aş vrea. Pentru că, dacă nu rezist tentaţiei, o să iasă urât de tot. De data asta, nu vreau să fiu eu cel care declanşează ţigănia cu mâinile-n şold. Dar sunt în expectativă. O dată-n viaţă n-o să dau eu primul…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

56 thoughts on “Ziua lungă a unui “eroism” absolut inutil

  1. Stimate domnule Ciutacu,

    Draga Victore,

    Urmaresc zilnic Antena3 si imi pare rau ca emisiunea ta se transmite pe Antena2. Locul tau e la Antena3, si nu pe Antena2.
    M-am mirat acum doua seri cind nu te-am vazut la Sinteza zilei.
    De fapt, ma mir de asta de vreo luna si ceva (cam de cind dl. Gidea a devenit director).
    Urmaresc Sinteza zilei aproape zilnic. Dar nu pentru a-l asculta pe dl. Gidea (care nu-si pregateste emisiunea deloc, care-si gaseste greu cuvintele, frazele, care e dezlinat si usor timpitel si prea pupincurist la Antonescu), ci pentru a-i asculta invitatii. Invitatii ii salveaza emisiunea de cele mai multe ori (pacat ca aduce acum prea multa lume in emisiune, ca la nunta, si oameni gen Stan, Ciuvica, Voinea, Teodorescu, ajung sa spuna doar doua fraze intr-o ora si jumatate (de ce naiba o tot aduce pe madam Tatoriu? cucoana asta e sinistra si am aflat cu tristete ca abia pe la anul vrea sa se care din tara.

    Mi-e dor de luciditatea, verbul, rationamentul, argumentatia domnului Octavian Paler.

    Cred ca dl. Gidea (in calitate de director) va distruge Antena3.
    SI E MARE PACAT.

    Mult succes!
    Si tie, si Grabrielei Firea, si lui Mircea Badea, si Danei Grecu, si lui Radu Tudor, si lui Gabi Stan.

    Dar vorba ta: daca te alegi cu un milion de euro vei avea sansa de a scapa de tara asta de cacao, unde am ajuns sa fim doar “chiriasi”, sau si mai rau, doar obiecte de care statul asta se foloseste la greu si dupa ce vom “iesi” din “termenul de garantie” sau “de valabilitate”, vom ajunge la gunoi (la modul propriu).

  2. Madam TATOIU e sinistra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Daca va protejati prea mult interesele o sa ajungeti ca…Pora, Cristoiu, Cartarescu…

  4. bine scris,bine pus in pagina.imi place.poate va ia badea ca model,la el e jale mare.

  5. fratilor noi ne mai miram de basescu ?! individuul distruge tot (vezi di urma ) acum este la ultimul nivel :DISTRUG O TARA . frumos joc dar lacrimogen .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.