Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Vreau să vă anunţ să nu contaţi pe mine

Vreau să vă anunţ să nu contaţi pe mine

Inchiderea ziarelor, a posturilor radio si tv, dificultatile financiare din media si restructurarile pe care le fac (evident, prin intermediari) diversi moguli constituie, pentru unii, prilej de bucurie. Se consemneaza cu voluptate, se comenteaza hulpav, se aplauda sacadat. In acest context, voiam doar sa va anunt preventiv sa nu cumva sa va asteptati la o reactie asemanatoare din partea mea. Indiferent cine pe cine patroneaza sau sustine, consider ca orice lichidare (pe partea economica, vorba lu’ Marean) din media este o pierdere; pentru toata lumea…

P.S. Adonisul blogosferei s-a bagat sluga la stapan. Abia astept sa vad cum urla mandria-n el si injura mogulul barbos. Ce face foamea (de bani) din maimuta…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

23 thoughts on “Vreau să vă anunţ să nu contaţi pe mine

  1. Libertatea de a da drumul gandurilor nu poate fi cenzurata printr-o asa zisa restructurare {restrangere de activitate}

  2. Poate că le-o veni mintea la cap când vor simţi mirosul auditurilor de tot felul prin ogradă.

    Asta dacă nu au nasurile înfundate cu fumuri de primadone…

  3. Sunt multi care viseaza o SINGURA presa si sa fie aplaudati sacadat si la comanda. Vezi Congresele IX-XIV. La XII a fost un mic incident, dar s-a rezolvat repede. Prin aceleasi aplauze sacadate si la comanda.

    Ce repede se uita …

  4. Orice trust de presa este in primul rand o afacere: S.R.L..S.A….etc. Deci trebuie privita ca pe orice activitate economica si de aceea, mai ales pe vremuri de criza economica( pentru ca intr-adevar este inceputul unei mari crize financiare), conteaza foarte mult cine conduce si cum administreaza afacerea.
    Din alt punct de vedere, orice criza poate tine mai mult timp sau mai putin, dar asta depinde foarte mult de guvern, de masurile anticriza pe care trebuie sa le ia executivul.
    Dupa cum se poate observa, cabinetul Boc este inconstient, neprofesionist si ii doare la 14 metri in fundul curtii de Romania! Si-au impartit gagii banii intre ei- 80% sunt doar la Blaga, deci ei si clica lor au rezolvat problema crizei! Ministerelor pesediste le-a dat m… in direct, abia acum cred ca si-au dat seama ca portocalii fac pur si simplu misto de ei!
    Mai pe scurt, baietii destepti pedelisti si-au importit intre ei bugetul tarii, iar restul o s-o frece pe duda! Intr-un cuvant: DUPA NOI POTOPUL!
    Si eu am mai multe afaceri, ca de altfel sute de mii de romani si voi fi obligat ca unele sa le inchid. Eu, nu vreau sa o fac pe marele economist, dar cred ca in urmatorii 2-3 ani se vor inchide mii de societati comerciale, iar bani ( pentru ca vor fi mult mai putini ca in anii anteriori) vor face numai cei inregimentati politic.
    De obicei sunt optimist, dar ceea ce se intampla acum SUNA NASPA DE TOT!
    SA SPERAM CA TIRANUL NU VA IESI LA ALEGERILE PREZIDENTIALE!
    ORICINE OAMENI BUNI, NUMAI BASESCU SA NU IASA!
    Victor, cine este Adonisul blogosferei?!

  5. E vorba de “low level webmonkey” zoso, care-si maseaza buzele, mai nou, de dosul stapanului protv.

  6. brr.. stranie imagine a realitatzii. cum potzi obtura ganduri rostite prin idei nastrushnice de restructurare. dar un lucru e cert. exista animale de tip uman, care se vand ieftin. si uneori dureros de la vedere. Tru sa se vanda la portocale? e aiurea, e prea pe fatza! dar peste tot si in orice timp exista idei de oameni ce supravietzuiesc unor perioade de criza. am vazut un film tulburator. the grey zone. care trata exact aceeasi idee. de oameni, detinuti si ei, ce se vand pentru inca 6 luni de viatza in lagarele naziste. si-si tradau semenii si faceau munca neagra, de incinerat, de evacuat cenusha si de aruncat cenusha in rau. totul pt numai 6 luni in plus, timp in care traiau regeste in lagar. in orice timp, in orice spatziu, vor exista oameni ce se vor vinde aiurea si-si vor trada creierul si inima, facand pact cu lucruri absurde. TRU se integreaza perfect in cadrul acesta. dar si titlul filmului-shablon este incredibil. zona gri! pt ca gri era totul in jurul lagarelor. de la microparticulele organice ce pluteau in aerul incarcat de crima. de obicei nu mai am incredere in oamenii de presa, pe cuvant, dar pt tine si mircea badea, sunt 100% sigur ca nu ma insel. suntetzi pe frecventza normalului si aveti indignarea celui ce gandeste. si de multe ori suntetzi simpatici rau:)). iar apropo de restructurare si de disponibilizare..lucrez in CFR. si au astia idei de-alea populiste sa taie din sporuri si sa dea afara. si s-ar rezolva simplu numai aplicand organigrama din 1998. care era mai de bun simtz. acuma, sunt o groaza de sefi cu 1 sau 2 subalterni, sefi de serviciu bizari. si vor sa dea afara de la nivelul de jos dar astia sa ramana cu singurul sau singurii 2 angajatzi. e de ras, ca tot ce se face in era asta portocalie cu albastru la c*r. pacat, se va alege praful de tot in tzara asta. nika nu s-a facut concret atatzia ani decat s-a muls bani de la stat. si astia sunt efectiv incapabili.. si ma doare sa vad ca idei de “restructurare” apar si in mediul privat. dar unde-i peste 7o% putere.. astia or sa faca ORICE.

  7. Huh, ce melodie!? Acum e la modă să stea toţi cu ea în gură… mă rog, nu prea mă aşteptam la vocabularul ăsta aici.

  8. Cuuuuuuuum? Se-nchide ziarele şi teveurile??? Dom’ Ciutacu, vorba ceea: “criză, criză, da’ orice mortăciune cu bocitoarea sa”! Hai că-mi iau şi io neşte şerveţele nazale, să asist la prohodu’ bieţilor deont(ologi), numa’ să fie ăia la care ne gândim amândoi!

  9. Tradari,comploturi,pupincurisme s.a.m.d. parca am fi la curtea regelui Frantzei.Cine e bufonul in cazul asta.

  10. Ciutacule,

    Cine dreaqu’ mai e si Natalia Intotero ? De unde ii scoate ? Ajung sa cred ca Udrea e la prag de senectute.. Dupa nume, suna a Natalia Oreiro…

    Fiara disperata.

  11. Orice creatura de pe planeta asta, inclusiv omul, a fost dotata de al de sus cu doua instincte fundamentale extrem de greu de invins: instinctul de conservare si instinctul de reproducere.
    In vremuri de bunastare instinctul de conservare sta in adormire, omul permitandu-si sa fie generos cu semenii lui si detasat de problemele materiale. Insa in vremuri de saracie si foamete instinctul de conservare se manifesta plenar si fara menajamente fata de cei din jur pe principiul “scapa cine poate”. Daca un grup de oameni sunt intr-o incapere cu o singura usa si se da alarma de incendiu, cei mai multi mor calcati in picioare de ceilalti.Civilizatia este doar o spoiala buna pentru stari de normalitate, sa ne fereasca Dumnezeu sa se amplifice aceasta criza pana la punctul critic. Nimeni nu trebuie sa se considere de neatins. Sa nu uitam cele doua mari razboaie din secolul trecut care au fost demarate tocmai de asemenea crize.

  12. E vrajeala “criza economica”.Oameni de afaceri straini cumpara in special terenuri agricole, compacte, in suprafata mare, pe preturi de nimic(scazute, datorita “crizei”).

  13. “pe partea economica” era de fapt vorba lu’ jiji si era, din pacate, la adresa sefului tau victore… 🙂 … si oancea sa se uite!

  14. Zoso e la patron de multa vreme. Eu l-am vazut perindandu-se prin Mediafax prin 2006-2007, pe la IT. Nu stiu de cand era acolo. Am intrebat prin jur ce-i cu distrusul ala p-acolo si mi-au zis doar ca e un cretin si ca toata lumea il ia la pleshcoi.
    Deci, nu va faceti iluzii, Zoso a fost unealta lui Orlando Nicoara in perioada in care s-au lansat produsele online ale Sarbu & Co.
    Se discuta mult despre un infim, parerea lui conteaza tot atat de mult ca a catelului meu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.