Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Nu pot crede! A luat TRU bani de la PD?

Nu pot crede! A luat TRU bani de la PD?

…e implicat fizic şi profesional într-un obiectiv politic limpede şi că, în timp ce textele lui apar în Cotidianul, el primeşte bani de la PDL (până la urmă, prin noiembrie, mi-a vorbit, totuşi, de bani). Bani munciţi, fără discuţie, şi poate nu destui faţă de salariul de la ziar, dar încasaţi fără cea mai mică tresărire de conştiinţă. Bani care acoperă, poate, şi serviciile omagiale din ziar, zice Buşcu.

Iar mie nu-mi vine să cred. Cum adica? Rectitudinea întruchipată, profesionistul ireproşabil izgonit de cenzorii cei răi de la BBC, omul moralei, cel care a beneficiat de solidaritatea idealistului şi incoruptibilului Dan Tapalagă, miezul din jurnalismul de tip britanic a luat bani de la un partid politic pentru opiniile sale scrise şi televizate? Tanţo, dă-mi două palme să-mi revin. Nea Trăiane, sări, bre, că găsi Buşcu tonomatele cu ieuro lipsă la apelul de seară taman la tălică-n unitate!

P.S. Sper că, dacă faţă de mine TRU nu şi-a ţinut promisiunea publică şi benevolă, măcar obligaţia legală de a completa declaraţia-standard privind (ne)colaborarea cu Securitatea şi-o va onora. Zău că n-aş mai suporta un al doilea caz Mona Muscă:)

UPDATE: Aştept, de asemenea, o reacţie oficială a lui Cătălin Tolontan cu privire la relaţia contractuală a Gazetei Sporturilor cu un asemenea editorialist de forţă şi expresivitate, dar retribuit pentru susţinerea unui partid politic.

UPDATE LA UPDATE: Cine sare sa-l apere pe ciubucarul pedelist? Evident, bidiviul Monicai Macovei, care-mi striga la o nunta, cu ochii scosi din cap, ca-i mandru de slujul la procuroarea ceausista si ma avertiza ca poate se-apuca sa ma caute. De-atunci, cuplul mirilor a si divortat, da’ cruciatul anticoruptie n-a mai pus probele pe masa. Pentru ca n-are de unde. Nu-s ce ma face sa cred ca, inainte sa ma gaseasca el cu chilotii-n vine, o sa-i iasa lui in piata micile invarteli financiare

Comentarii

comentarii

Similar Posts

69 thoughts on “Nu pot crede! A luat TRU bani de la PD?

  1. Bruxelles-iada 2
    (Intarata-i Drace!)

    TRU-li cel demisionatul si Miss Piggy candidata
    Incepura sa se lupte, contestand tuta lui tata.
    Cum ca’n liste ea ajuns’a, doar pentru motiv de nume
    Neavand alta chemare, ori mustind de har anume.

    Kermit deci si cu pippidea, confruntandu-se-n pozitii
    Tin cu orice pret sarmanii, sa ii scoata tutei dintii.
    Lenny insa este calma si din sferele inalte,
    Suveran ea le raspunde, ignorandu-i cat se poate.

    Tuguind siliconate si gargarisind pietroaie
    Tuta “editeaza” replici, grohait vrea sa inmoaie.
    Dar cei doi plini de principii si morala arma’n meci
    Vor ca Lenny sa dispara, de pe liste’n veci de veci.

    Lupta’i doar la inceputu’i, neinregistrand “progresuri”,
    Combatantii se studiaza, toti cu gandul la “succesuri”
    Rezultatul este’n ceata, arbitrat de Zeu in viata
    Ce’i dator moral lui Piggy, dar nu uita ca e tata.

    In ast timp electoratul, cu bilete la peluze
    Scuipa tamp, spargand seminte si face marunt din buze.
    Pe motiv de blatuiala si arbitru mituit
    Striga Huo! si vrea banii, pe biletul ce-a platit.

  2. nu ma pricep deloc la drept, dar povestea asta n-are si niste implicatii legale? n-ar trebui sa se sesizeze cineva si sa faca o ancheta? poate ar putea sa raspunda cineva cu competente in domeniu.

  3. Buscu a scris ca in Catzavencu’. Mai trebuia sa puna la sfarsit “3 urechi” si sa scrie “Barfa beton”.

  4. E simplu,se verifica fisele fiscale si daca nu sunt venituri declarate e evaziune fiscala a la “Al Capone “, daca sunt declarate e si mai grav : foloase necuvenite si asociere in vederea influientarii votului popular ( f. grav ) . Un nou dom’Costel ? O fi si scoatere frauduloasa a valutei din tara ?

  5. Victor,necolaborarea cu secu TRU nu o poate atesta, pentru ca un ofiter acoperit nu se poate da de gol. Si exista motive sa credem ca TRU face parte, in continuare, dintr-un serviciu comandat. In anii ’87-’89 se intampla sa aflu ca X sau Y, inclusiv tipu’ asta antipatic, si inca cineva din presa studenteasca de atunci, au plecat (ramas) afara, cu usurinta cu care s-ar fi dus la Cota 1500 in vacanta. Oameni cu dosare bune, cadre tinere ale PCR, baieti si fete, limbi straine, condeie inteligente, tupeu cat cuprindea, pe care dupa 90, i-am revazut pe unii in presa, pe altii in domenii conexe. Cineva scria (memorialistica securista post ’90) ca Centrul de Informatii Externe de atunci(actualul SIE) initiase o actiune prin care arunca in exterior o falanga de agenti (de spionaj si influenta) care sa fie utili Romaniei dupa ceea ce deja de atunci se anticipa a fi o rasturnare de proportii, in contextul unei ordini mondiale innoite, cu multi inamici si putini aliati. Asa ca poate iti reformulezi pretentiile si intrebi direct ce grad are azi TRU in SIE. Si nu doar in SIE, pentru ca falanga de tineri, pregatita la repezeala, pe coltul mesei, a facut destule greseli pentru a fi intoarsa rapid de serviciile tarilor gazda, si re-exepdiata in Romania cu sarcini opuse.

  6. @FuXi,cobmh.rou – voi chiar credeti ca indivizii astia stiu cum arata o circa financiara din interior?

  7. AntiTRUst ,deci sunt vulnerabili ? Se ocupa cineva , concret , de astfel de probleme , sau ne facem … ca facem ?

  8. Eu sunt convins ca n-au habar! Dar, remarc si eu ca intre vorba si fapta la ei nu este o distanta, ci un hău!

  9. Viata e exagerat de ironica! Sa fii dat afara si sa fii dat in gat de… BUSCU !!! Pacatele mele…

    Orice ins cu foarte vagi urme de morala sau/si de personalitate s-ar fi dus apoi sa se ascunda printr-un buncar, pe undeva…

  10. @cobmh.rou: intr-o ierarhie militara, orice ofiter e vulnerabil, motiv pentru care trebuie sa execute ordine. Si astora chiar le place, pentru ca e singurul loc in care calitatea de subordonat militar e rentabila.

  11. AntiTRUst ,poate in cele …subversive ? Avem asa ceva in acest caz ?

  12. @ cobmh.rou: depinde pe cine a deranjat TRU. E interesant ca in perioada asta sunt asa multe deranjuri: floricel, ucraina, si mai vin pe teava inca vreo 2-3, tot cu impact in zona asta pe care Hillary si Lavrov au evocat-o duios in intalnirea avuta vineri.

  13. bai frate,cum pot astfel de oameni sa se uite in oglinda fara sa vomite?serios vorbesc,un intelectual se presupune ca are principii,ca este capabil sa ajunga la adevaruri superioare spre deosebire de noi,ceilalti.ori,in momentul in care auzi ca un astfel de individ se prostitueaza,noi,prostimea ce sa mai credem?cel mai bine ar fi ca ei sa se aleaga intre ei,si sa ne lase pe noi,masele,in pace.oricum,notiunea de popor pentru ei este una abstracta de care isi aduc aminte la alegeri iar in restul timpului se gandesc doar ce sa bage la mat si ce sa traga pe p..a.partea proasta este ca oricat i-ai injura ,nesimtirea lor e atat de mare ca isi permit sa rada cu fetele lor hidoase atunci cand vreunul ajunge sa le devoaleze caracterul.

  14. @cristu: explică-mi şi mie te rog, dacă poţi, de ce dracu Doamne iartă-mă la tine deontolog e cu D. E fiţă complexă care depăşeşte normalitatea şi vrei să o pui în valoare s-au n-are importanţă ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.