Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Nu pot crede! A luat TRU bani de la PD?

Nu pot crede! A luat TRU bani de la PD?

…e implicat fizic şi profesional într-un obiectiv politic limpede şi că, în timp ce textele lui apar în Cotidianul, el primeşte bani de la PDL (până la urmă, prin noiembrie, mi-a vorbit, totuşi, de bani). Bani munciţi, fără discuţie, şi poate nu destui faţă de salariul de la ziar, dar încasaţi fără cea mai mică tresărire de conştiinţă. Bani care acoperă, poate, şi serviciile omagiale din ziar, zice Buşcu.

Iar mie nu-mi vine să cred. Cum adica? Rectitudinea întruchipată, profesionistul ireproşabil izgonit de cenzorii cei răi de la BBC, omul moralei, cel care a beneficiat de solidaritatea idealistului şi incoruptibilului Dan Tapalagă, miezul din jurnalismul de tip britanic a luat bani de la un partid politic pentru opiniile sale scrise şi televizate? Tanţo, dă-mi două palme să-mi revin. Nea Trăiane, sări, bre, că găsi Buşcu tonomatele cu ieuro lipsă la apelul de seară taman la tălică-n unitate!

P.S. Sper că, dacă faţă de mine TRU nu şi-a ţinut promisiunea publică şi benevolă, măcar obligaţia legală de a completa declaraţia-standard privind (ne)colaborarea cu Securitatea şi-o va onora. Zău că n-aş mai suporta un al doilea caz Mona Muscă:)

UPDATE: Aştept, de asemenea, o reacţie oficială a lui Cătălin Tolontan cu privire la relaţia contractuală a Gazetei Sporturilor cu un asemenea editorialist de forţă şi expresivitate, dar retribuit pentru susţinerea unui partid politic.

UPDATE LA UPDATE: Cine sare sa-l apere pe ciubucarul pedelist? Evident, bidiviul Monicai Macovei, care-mi striga la o nunta, cu ochii scosi din cap, ca-i mandru de slujul la procuroarea ceausista si ma avertiza ca poate se-apuca sa ma caute. De-atunci, cuplul mirilor a si divortat, da’ cruciatul anticoruptie n-a mai pus probele pe masa. Pentru ca n-are de unde. Nu-s ce ma face sa cred ca, inainte sa ma gaseasca el cu chilotii-n vine, o sa-i iasa lui in piata micile invarteli financiare

Comentarii

comentarii

Similar Posts

69 thoughts on “Nu pot crede! A luat TRU bani de la PD?

  1. Vai se prabuseste lumea-n jurul meu. Wooow ! Adica nu dintr-o dragoste sincera ii facea serenade aleia cu (la) ciocul mic si maritului Comandante cel mare ? Lua bani ??? Ii lua inainte ca la curve sau “dupa” ? Ehhh..unde-s deontologii de alta data.
    PS
    Sa vina de la Bruxelles cand o veni bunicu’…

  2. daca & ultimul Deontolog ramas pe metereze sa apere transeele moralitatii a bagat vreascu-n caraiman,ma duc acasa! gata,s-a terminat & mitul Deontologului incoruptibil & moral. Democratia a ramas fara ultimul sau aliat. e o mare tragedie. propun tovarasului Basescu sa-i acorde o decoratie.

  3. Vai ce surpriza:)) Nici nu banuiam ca lua bani. Ce ti-e dom’le si cu jurnalistii astia deontologi din zilele noastre=))!

    Pe de alta parte, eu ma bucur. Daca PDL-ul face o lista cu Miss Succesuri si cu onorabilul domn din poza de mai sus, avem mai multe sanse sa trimitem in PE oameni de valoare precum Corina Cretu ori Daciana Sarbu…Pentru ca, refuz sa cred ca-i voteaza careva pe astia doi(Frumoasa si Bestia). Sau sper. Sau Doamne ajuta sa nu-i voteze nimeni:))

  4. Si patapievici si mungiu si macovei si liiceanu primesc bani, deplasari, servicii si … putere de baroni sectoriali, contra pupat in cur si ridicat in slavi. Asa ca nu ma mira TRU care devenise un fel de vadim post decembrist.

    Eu as vrea sa vad insa unde-i impozitul platit pe banii primiti! Chiar daca a fost platit pe drepturi de autor.

    Sau, in cazul lingontologilior, este elito-moral privilegiul de a fi deasupra codului fiscal?

  5. Prin “rectitudine” te-ai gandit la ce ma gandesc si eu?:))))
    Cat despre al doilea caz Mona Musca, stai linistit. Cred ca e inca activ!:))))))

  6. Coane Victoras, nu vad,crede-ma te rog, ce ar fi asa de suprinzator in toata tarasenia cu acest TRU-lulu! Eu unul mi-l aduc foarte bine aminte din vremea cand “se gudura ca sluga la ziua lefii”(vorba lui Nea Fănuş Neagu, dar nu despre TRU, că n-avea nea Fane timp şi vorba pentru de-alde ăsta!)pe lângă birourile senatorilor de drept:Vasile Căbulea si Horia Alexandrescu, doar doar l-or trimite dupa biscai ţigări. Adică săse arate socialmente necesar. A migrat apo la”Viata studentască” unde s-a bagat sub unghia răposatului Stelian Motiu,gazetar de marcă si om generos. A defilat si pe la Cenaclul Tei si asa mai departe. Poate totuşi işi face CNSAS-ul unpustiude bine si ne spune si noua in ce relatii cu oaioasa institutie de politie politica se afla tov. TRU. Sau, măacr, din ce birou side la care etaj al fosului CC al UTC s-a vorbit- si cu cine s-a vorbit?!- pentru pasaportul ipochimenului . Cât desăre rest, mai vedem noi. Morala fabulei: uite aşa se face de se leaga, cum ca tocmai dinpsre partea partidului prezidentialse găsescuşi ies la iveală inşi cu o conştiinţă nu chiar ata de Albă ca Zăpada. Iar TRU este un asemenea individ dubios si respingător.

  7. Poporul incepe sa se trezeasca. Pe Basescu in curand il vor intrece in sondaje si manelistii. Va aduceti aminte ca exista undeva, candva CDR si avea in frunte un partid PNT. Asa vom vorbi in curand si despre PD-L. Dupa ce va cadea Baselu si va cadea corabia se va scufund in cateva luni. In decembrie vom avea alt presediente si in martie 2010 alt guvern. Mai este putin fratilor si scapam de portocali cu slugoi lor cu tot.

  8. mai, daca a fost in anglia, poate a luat si el exemplul de la ziaristul ala care a castigat primaria londrei. dar nu stiu ce e in romania asta, ca multi jurnalisti intra in politica (si la nivel judetean). o fi mai bine in politica, nu-i asa.

  9. Revin cu un anunt: “Pierdut societate civila. O declar nula.”
    Ce e drept s-a pierdut prin ’96 dar niciodata nu e tarziu de facut un astfel de anunt.

  10. Va fi garda de corp a Elenei Basescu sau Pacaliciul care compune ODE odreslei iubite.

  11. Eterna drama, a jurnalistului cu pana, prost platit si care se vinde ca o prostituata.

  12. Deci băiatul ăsta o susţinea pe candidata aia portocalie, din poziţia sa de jurnalist?! Un jurnalist susţine public, recomandă adică, un politician? Zice: votaţi cu ăsta că-l susţin eu?! Adică nu-i echidistant? Adică nu-i deontolog? Adică nu-i cinstea şi corectitudinea întruchipată? Deci Traian Ungureanu, etalonul omului de presă s-a amestecat în acea “zoiae pe geam” cum numeşte Traian Împărat de Murfatlar politica din România? Şi încă a făcut toate astea nu dintr-un ideal politic, ci direct pentru bani? Pentru biştari? Pentru coco? Pentru borândău?

  13. Te felicit ca l-ai adus pe TRU in discutie. Nu doresc sa comentez nimic despre personaje ca el. Unde ne sunt oamenii vertebrali (gen Mos Ion Roata)? Au disparut precum dimnozaurii?

  14. Deci TRU, cel mai greţos intelectual din camarila lui Băsescu, a omagiat pe bani? Se pare ca da, şi de la mogul, şi de la partid. La început l-am crezut un zăltat (dezinteresat) rătăcit în nădragii lui Băsescu, pentru că nimeni (poate doar Boc) n-a mai lustruit cu atîta rîvnă acolo… Acum însă apare ca un jeg de care Buşcu s-a spălat facînd pe lordul. Spun “făcînd”, pentru că toată melodrama asta ieftină nu schimbă lucrurile; “Cotidianul” ramîne portocaliu, ca şi “Realitatea”, iar moralişti de doi bani precum I.T.Morar, Patraşconiu etc… vor combate bine mersi, întru slava PD-L, şi fără distinsul “deontolog” Ungureanu.

  15. “Banii n-au miros”! Chiar atit de greu este de “priceput” care-i “strategia Basescu”? Este vechea “strategie comunista” de a rade fara mila toate structurile viabile ale adversarilor, precum comunistii dupa ’45. Ati vazut cum se “recruteaza” oamenii “de incredere”? Precum “conu’ Costel”! Ai dosar la DNA si esti intrun alt partid decit PDL? Vi la noi si dosarul este “uitat”! Oare, citi din membrii PSD au dosare “la secret” si sunt pe post de “cai troieni” pastoriti in “ograda Geoana”? Asa ca de ce ne-ar mira faptul ca “onorabilul TRU” ar fi fost platit de catre PDL. Pai, Vintu nu este tot o “casierie PDL”?

  16. Ungureanu,Preda,Elenuta,cu totii,copii lui Basescu au intalnire pe listele PD-L pt. Europarlamentare.Bine,nu cred ca nu ar putea fii compatibile pozitiile de ziarist si de membru de partid,acum depinde de independeta de care vrea sa dea dovada Cotidianul,care oricum a suferit pe baza sustinerii investitorului care este cunoscut pt. prietenii sai implicati in diferite partide.

  17. Ce sa spuuun…., sunt socat! Curva-i curva. Si macar pentru cati arginti a mancat cacat atata timp ?

  18. Eu nu pot sa cred ca numai cativa dintre jurnalistii de la noi au “indraznit” sa spuna cate ceva despre socanta,incredibila,miraculoasa si totodata deosebit de enervanta propunere a partidului “conducator”,in persoana domnisoarei Elena Basescu!
    Am acceptat-o pe Zavoranca,o acceptam pe doamna Udrea…ok,hai ca nu e chiar o tragedie,dar sa trimitem o fatuca putin agramata sa ne reprezinte in marea Europa!
    Cat despre domnul jurnalist de sus,eu cred ca numai cei care nu l-au ascultat pe acest domn, nu si-au dat seama de apartenenta politica a dansului!
    O seara placuta!

  19. TRU este în plină detentă, valoarea lui creşte cu fiecare campanie. Rămâne, cum am mai scris, un Stradivarius cu floci, pururi învingător!

  20. Vorba românului din Londra: “oooups man, that sucks bad”! Da’ vedeţi Dvs., draji concetăţeni bani portocalii e protejaţi de lejea rumânească. Şi acum şi pururea şi-n vecii vecilooooooooor! Aaaaaaaaaammmiiiiiiiin!

  21. Nu-i nici o problema, singurul lucru care vulnerabilizeaza presa traditionala este acela ca ea exista pe baza de bani, pe care trebuie sa-i investeasca cineva – un cineva intotdeauna coruptibil. Decaderea presei traditionale = explozia presei online (fie ea si neoficiala), care poate sa se intample si fara bani – ma refer la presa ca putere de influenta, nu la presa ca generator de locuri de munca. FEREASCA-TE SFINITII, BASESCU! Daca-i nevoie, ma si mut din tzara si de-acolo gestionez un monstru de platforma online, in regim recuperativ pentru toata perioada asta de fermentatie a gunoiului.

    Inca o data o spun, e important ca presedintele sa fie un individ NORMAL, nu un morman de frustrari, pentru ca de-acolo incep toate apucaturile astea din categoria Panoul De Control Si Alte Butoane. DE-ASTA era important si in SUA sa fie un individ care porneste de la un anumit nivel de inteligenta, arata bine, face sport, are preocupari normale si nu are porniri rasiste. NU a fost vorba nici un moment despre persoana lui Obama, ci despre NORMALITATEA si ECHILIBRUL lui. Nu s-a trezit el peste noapte, a fost un individ cautat dupa niste principii si ridicat in slavi cu o campanie de imagine exemplara, probabil cea mai eficienta si mai complexa campanie de publicitate din ultimii…. X zeci de ani.

    Ca atare: cred cu toata convingerea ca suntem in stare sa organizam propria campanie electorala, de capul nostru, in sensul sustinerii unui individ in toate mintile, imediat dupa nominalizarile tuturor candidatilor – o putem intitula “Pentru ca am trait ca dracu’.”. Exista doua posibilitati: fie astepti programele partidelor si sustii candidatul celor care vin cu programul care te reprezinta, fie, in spiritul gandirii laterale, propui tu un “program” care te reprezinta si votezi pentru candidatul partidului care se simte in stare sa te multumeasca.

    Usor n-o fi, dar e in mod sigur mai usor decat a cara in spate un retardat dinasta inca 5 ani. Iar daca nu ne mobilizam, suntem cu siguranta mai fraieri decat el si decat ei. Pana la urma, fiecare avem o mana de oameni in jurul nostru si printr-o influenta de tip arborescent rezultatele pot fi impresionante.

    Revolutiile se pot purta si pe internet, nu numai in strada.

  22. Ce dihor,,,si eu, crezand ca omul este la fel de indragostit de regimul basescian precum rezulta ca era fata de vechiul regim,certitudine data, fata de ultima parte a afirmatiei,de recitirea revistei “Viata Studenteasca,aveam impresia ca este un idealist cam sarit dar,in nici un caz, determinat de interese meschine!!! Dar, este mai de condamnat acest caracter putrefact, care miroase de la distanta,din momentul in care a inceput sa ridice osanale unuia de 1000 de ori mai prost si mai ticalos decat el. Cred ca nici sinuciderea nu mai poate salva ceva din acest monstru doritor de parale!!!

  23. Dom’le, mi-e o sila si-o mila de tara si oamenii astia naivi care mai pun botu’ la gargaristii astia, oameni care mai au incapatanarea de-a mai crede si-a mai si comenta pozitiv mizeria politica si sociala din tara asta! Bineinteles ca toti pupincuristii astia carora le curg mucii pe dealul cotrocenilor, sunt platiti, in diverse moduri, cu bani ori functii, fiindca nimeni nu poate inghitii rahat la nesfarsit numai din dragoste sau respect sau imbecilitate! Uneori le-o mai licari cate-o raza prin creier, care sa le aduca aminte de realitate si atunci cu ce sa inabusi bietul licar?! O ambasada, un post cald prin vreun minister ori, pur si simplu, bani! Banu’ sireacu’, asa ochiu’ dracului cum e el, e bun si repereaza multe deranjuri! Traim vremuri nasoale si ghiciti ce?! Nu se vor termina curand si nici usor!!

  24. Ei, aşa e cu deontologii de partid şi de stat, trebuie să mănînce şi ei o pîine. Acum, că ne-am lămurit că deontolog=tonomat, ar mai fi de văzut cu cîtă bucurie îi va primi PPE pe vajnicii eurodeputaţi TRU şi Succesuri. Deşi mă tem că şi la ei mărimea (grupului parlamentar) contează.

  25. Curva asta zicea ca are constiinta si se arunca de pe bloc? Asta care ia bani negri de la PD ? Ma bufneste rasul pentru ca mai sunt doua curve acolo care presteaza pe bani de la PD :ITMorar si Patrasconiu.

  26. Pai prost era sa nu ia bani,adica cum sa “munceasca” omul de gratis,unde s-a mai vazut asa ceva.Da io ma tot uit la poza din postare si daca nu ma inseala memoria vad vreo trei ziaristi ops fosti ziaristi prin ea.Se poarta moda asta .Hai mah fratilor faceti-o pana la capat ce atata presa,treceti toti la partide si macar stim cum stam,ioc presa independenta si reinviati “scanteia”poate sub alt nume ca asta ne cam da dureri de cap

  27. Catelusii- slugarnici nu dau bine ca europarlamentari. Europarlamentarii sunt cartea de vizita a Romaniei in lume.
    Sau, cine stie, poate TRU se intoarce cu valizele de la Bruxelles, ca Vosganian, dupa doar … o singura zi.

  28. Ce scria TRU in 2007, pe vremea cand era un acerb sustinator al votului uninominal:

    “Totul incepe in ziua votului, cind puneti stampila pe o lista. Cine e pe lista nu e treaba dumneavoastra. Asta decid, la centru, partidele, dupa ce organizeaza ditamai Olimpiada cu dar, rubedenii, protejati si datornici.”

    Astazi, ajuns pe o lista tocmai gratie Olimpiadei cu dar organizata la Cotroceni, isi doreste, conform celor declarate chiar de el, un loc cat mai sus pe lista. Asa “moralitate” mai rar…

    Ma alatur celor care vor sa vada ce zice si CNSAS-ul in legatura cu el. :)))

  29. sa zici si tu odata ce crezi si cu cine tii( daca tii cu cineva ) dintre calin si crin

  30. @alex: cu Crin. am repetat-o de ma dor mainile si gura. imi place si punct.

  31. Mai nu fiti rai….!!!!! TRU se duce la Bruxeles pt. ca acolo va gasi cladiri mai inalte de pe care sa se arunce, dupa ce va sta in banca de europarlamentar cu un psd/ist….
    Jenibil.

  32. Si totusi, daca vezi anumite comentarii de pe site-ul Cotidianului te iei cu mainile de par ( pt.cine dispune de asa ceva) si vezi cat de naivi mai pot fi unii cititori care saracii cred sincer in balivernele scoase de t.r.u. fara sa puna la socoteala ca omul face bani grei din adulatia sa pt. Basel iar ei isi dau cu atata usurinta creierul la spalat sustinand un impostor, as zice mai degraba demn de toata mila decat de dispret.

  33. TRU se ia în serios şi dă cu părerea despre colegele de listă: Elena, Mungiu, Macovei (Evz)

    Oricum mă tot gândesc la bănuţii ăia, o parte din ei provin de la Dom Costel…

  34. victor, de ce toata lumea sustine ca scrie de la londra.. domne SPECIAL TRU DIN LONDRA..cel putin la gsp asa se sustine din vremea dinozaurulor.. cand eu personal stiu ca de 2-3 ani sta la modrogan

  35. Ce e misto, e ca aia care tipa cel mai tare,mai deontologic, sunt prinsi “cu rata in gura”.
    TRU-ul lu’ peste prajit e unul care n-a mai rezistat si si-a completat fisa fiscala si cu banii luati de pedelei,dar cati dracu n-or fi d’astia care inca mai pozeaza in deontologi.
    “Societatea civila”,in marea ei majoritate – aia militanta (era sa scriu militara si nu greseam o iota) – e plina de curve d’alde TRU.
    Si, vorba ta , Tolo mai rezisti ? Hai uimeste-ne si alatura-i-te lu’ TRU si faceti voi o emisiune,d’aia cu cornere multe,la Cotroceni.
    A! si era sa-l uit pe Radu Mararru,daca nu iese Base ,cred ca o sa aiba probleme cu rambursarea ratelor la banca,da asta e unu din aia de’l asculta pa ta’csu si merge regulat la banca!
    O zi buna dle. Ciutacu !

  36. ” Quod erat demonstrandum ” … asa cum spunea un vecin de-al meu… sau era ” sa va f*t in gura, jegosilor !? “.
    Nu mai stiu exact dar pare ca se potrivesc amandoua…

  37. macar TRU recunoaste ca ia bani
    voua ar trebui sa va convina, ca fara el si inca vreo 2 insi (tot pdl-isti si ei) cotidianul se va tabloidiza definitiv, cu irealitatea lor cu tot

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.