Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Divinul de la 18:30. Declaraţie de opinie

Divinul de la 18:30. Declaraţie de opinie

Avem în desfăşurare o campanie electorală de trei parale. Parcă lipseşte miza. Indiferent cât s-ar strofoca Divinul de la 18:30, oricâţi ar ridica Morar de pe stradă şi cu toate strădaniile realizatorilor de emisiuni, piaţa asta-i moartă. Au fost prea multe alegeri şi prea multe dezamăgiri în ultima vreme ca să se mai mişte interesul public. Clasa politică a avut grijă să dezamăgească peste măsură. Pe fondul apatiei, a avut grijă CNA să dea cu palma-n rahat. Narcisa (cine altcineva?) a impus în CNA monitorizarea opiniilor jurnaliştilor/analiştilor în campania electorală. E primul pas către instituţionalizarea delictului de opinie. Ca să n-avem vorbe la proces, îmi depun aici declaraţia de opinie: indiferent ce invitat am, de la Gică Popescu până la Tudor Gheorghe, trecând prin Victor Ponta şi Crin Antonescu, tot nu dau doi bani pe stăpânul ei. Şi poate să mă ardă cu fierul roşu că tot nu mi-o schimb; pe ea, opinia.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

38 thoughts on “Divinul de la 18:30. Declaraţie de opinie

  1. La ora 18:30 se vede disperarea.Fiindca in caz ca se va mai incerca dupa alegeri sa se eludeze/ocoleasca/interpreteze dupa bunul sau interes propriu LEGEA ,fiti siguri ca nu institutiile Romaniei vor reactiona NORMAL,ci UE va fi cea care va interveni FERM pentru respectarea in spirit a CONSTITUTIEI.Explicatia este ca in 8 ani, guvernatorul a strans suficiente date, sa-i santajeze pe toti politicienii romani(cu exceptia lui PONTA si ANTONESCU pe care nu-i are la mana si…trage zi si noapte cu…plagiatorul,somnorosul,bla,bla-uri…fleacuri la care nici baba Floarea ,nici badea ION,nici salariatul.. nu pun botul,ei fiind interesati DOAR de pensii,salarii,nivel de trai,dreptate…).Asa ca de data asta SURPRIZA va veni de la UE si basescu stie/a luat cunostiinta de acest lucru.

  2. pe muierea asta n-a …….. nimeni demultisor ?am o placere deosebita sa o numesc zdreantza… nu sunt in postura lui Ponta sa iert si sa las lucrurile nepedepsite…asa, macar din vorbe s-o f a c ?

  3. Domnu’ Victor Ciutacu, mergeti joi cu Doamna la receptie ? 😀
    Asta dupa ce te-a gratulat cu apelativul “tonomat cu ieuro”, iar sluga lui te-a facut “derbedeu”.
    N-am sa inteleg niciodata cum face chestia asta cu
    “reevaluatul”.
    Am vazut ieri pe fuga crimpeiul de emisiune si m-am ris la greu.
    Din pacate, nici azi n-am putut ajunge in Piata sa va vad.
    Alegerile generale sint identice cu cele locale: nici-o dezbatere.

  4. Pe cit facem pariu ca mai e un mic pas pina la asasinatele politice? Marinarul vorbeste urit si asta nu mai e politic e penal si stirneste ura. Ura duce la razbunare indiferent de ce natura e.

  5. Nici eu nu simt nimic. Totul este fad, la indigo si plauzibil. Parca ne privim trecutul in oglinda. Nu simtim dorinta, putere, mesaj. E ca si cum am fi la regim. Fad, fara sare, monoton si lipsit de suculenta. Oare suntem prea blazati? Poate nu ne mai poate multumi nimeni, nimic? Sau poate chiar asa este. Totul este bine pus la punct, dar noi auzim susotelile din spatele scenei. Ca inca nu suntem surzi.

  6. Buna seara d-le Ciutacu,

    Sunt perfect de acord cu Dvs..

    …dar ma scoate din minti tampitul asta de basescu!!!

  7. desi e ca animalul incoltit, e uns cu toate alifiile stii si tu Victore, “pisicut” nu e ales la intimplare… e dat naibi domnu traian. L-ai mai vrea premier pe Ponta? Eu sincer nu!

  8. @Victor: stiu, dar nu incetez sa ma minunez cit de gros e obrazul aluia si cit de mare are tupeul.

  9. Tacerea este de aur. Daca el nu tace faceti-o voi analistii , ziaristii . Ignorati-l!Voi l-ati ajutat sa creasca .

  10. Altul(@d) care are impresia ca ziarist=crainic pe stadion si singura lui menire e sa anunte schimbarile si scorul.
    Mai e unul pe blogul colegului dvs Tudor,care la fel…Badea,Ciutacu,Grecu n-au dreptul la opinii personale ca-s formatori de opinii…

    Pentru mine este incredibil ca sunt oameni care gandesc asa.
    Ar trebui sa mergem la mormantul lu’ ceasca si sa ne cerem iertare ca l-am omorat… degeaba.
    Ireal…

  11. Părerea mea e că mâţu’ Ponta a greşit afirmând că
    va coabita cu Băsescu – deocamdată, sper că pentru puţină vreme, el reprezentând instituţia prezidenţială – ; el să coabiteze cu Daciana, nu
    cu acest nemernic de la Cotroceni, altfel…pa!

  12. Atata tupeu pe base’ asta!
    Asta e in stare sa-si schimbe numele si sa candideze iar ca presedinte:)))..sa vina in fata noastra si sa spuna si pe majoritatea sa si convinga(din pacate) ca nu el a fost cel care a condus tara in ultimele 2 mandate si ca salvarea se afla in mainile sale.
    Ma inreb oare care ar fi noul sau nume:Curescu? 😛

  13. Ai dreptate!De unde entuziasm cand s-a dovedit ca ca nu suntem decat butaforie pe scena lor!Cum se termina spectacolul decorul merge la magazie…La mine in sector,benere uriase ilustreaza zadarnicia oricarei iluzii:Ponta si Oprea zambesc larg umar langa umar si promit ca nu stiu ce vor face ei pt. noi(mi-e prea scarba sa citesc ce,
    si oricum totul e vorba goala).

  14. Salut Victor, tot respesctul pentru ciutacu.ro si pentru atitudine.

    In alta ordine de idei abia astept sa treaca alegerile si sa vad marele guvernator cum joaca pe toate regulile, face ce vrea chelia lui, iar ceilalti o sa se lamenteze penibil fara sa faca mare lucru. Le va fura din nou jucaria in stilul lui consacrat si micutii nici nu o sa stie ce i-a lovit.

  15. INTRETINUTUL STATULUI,revitaminizat de U.E.dupa referendum,a trecut la atac.Omul are polite de platit si nu vrea sa dea cu penalitati…si asa s-au strans din vara pana acum!Vidanjorii lui preferati,Narcisa,Lazaroiu,Daniletu’,Moraru’,Georgescu si alti prestatori de meserii de cacao pe multi bani de la stat,dau cu oistea-n gard din disperare de cauza:se pravale Statu’lor de drept,vin comunistii,le ia dracu’ “tara lor” si raman fara sclavi!N-au pe cine sa mai jecmaneasca,pe cine sa mai puna la munca,pe cine sa mai dea afara din “tara lor”,cui sa-i mai taie 25-30% din ce mai au…Turbatii portocalii-verzi-mov,in frunte cu ceata basista Macovei- MRU-ngurenii lui, isi astepata extinctia;ea e aproape si cred ca pe supravietuitori ii asteapta parnaia.
    In alta ordine de idei,Victore, stii ceva….da cineva vreo petrecere ca se tireaza Gatenstain?! Uite, la asa ocazie m-as duce cu toata familia,sa petrecem la Universitate,fericiti ca nu ne impusca nimeni de pe blocuri….Ce zici?

  16. @Neti: da, noi suntem de vina.
    @danatina: tu cu cine te certi?
    @omu’: hai sa fim seriosi

  17. Domnule Ciutacu, din curiozitate intreb, exista vreo lege care sa spuna ca un jurnalist nu trebuie sa aiba opinii politice? Nu cred. De asemenea, cred ca stim cu totii ce opinii politice aveti dumneavostra, dar si alti jurnalisti. Si atunci,.. care este scopul legii?

  18. scuze pt. off-topic,dar e modul ce l-am dibuit sa-ti zic ceva..stiu ca esti boss la JN,de ce nu se pot posta comentariile la articolele din JN la fel ca pe blogul tau?ar fi mult mai multi comentatori,asa cum e,ti-e tarseala sa te mai inregistrezi,sa intri pe FB,etc…

  19. este trist ca in Romania a trebuit sa se faca o campanie pentru tricolor, saracu popor e din ce in ce mai hartanit din toate partile si de grija zilei, nu se mai poate gandi la nimic…locuiesc de ceva vreme in strainatate si motivul pentru care nu ma intorc este frustrarea ca in tara ta te simti strain, ca este totalmente furata de o gasca de neispraviti si nu ai speranta ca s-ar putea schimba situatia..
    in privinta lui Base si compania, nu prea inteleg, daca era bine, lumea il vota,ca doar nu a venit iadul de cand este Ponta..
    si muuuult tupeu pe nesimtiti astia care traiesc de la buget…

  20. Domnule Ciutacu,
    Sper să vă referiți urgent cu ultima CIOACĂ a trepădușilor procurorului adjunct al Codruței Köveși, acel penal Marius Iacob care a irosit miliarde de lei prin căutări ale Elodiei prin cimitire, șanțuri șii aiurea, după “indicățiile” date în direct la OTV de către marea clarvăzătoare Magda Ciumac, care și-a bătut joc de el .
    Acum, că tot este campanie electorală dirijată de zoologul băse, era cazul să se mai cheltuiască ceva zeci de mii de euro pentru un spectacol marcă înregistrată de ilegitimul de la Cotroceni.

  21. I. Apropo de campanie, vad ca nenii de la usl aduna cuvinte ce dau bine
    (chiar de pe blogul asta) in campanie gen “cresterea calitatii vietii”,
    si mai mult, pretind intr-un banner de-al lor ca cele 7.4M de anti-basisti
    de la referendum sint de fapt votanti usl.
    Va rog eu, domnilor, nu incercati sa va erijati in / sa va identificati
    cu toti cei care-l “iubesc” din ficati pe ala si nici cu protestatarii
    din iarna. Nu incadreaza. Cind trebuia sa fiti alaturi de noi, n-ati fost,
    iar Ponta a achesat la cele 11 porunci ca un yesman veritabil.

    II. Mai bine un pisicuţ (pina si porcii au demnitatea lor) decit o javră ordinară.

    III. Pleaca Gîtănştin; daca se aduna ceva lume in fata ambasadei lor,
    pina pe 14 decembrie la un miting spontan de “fară-uel”, ma abonez !

    IV. Am avut pina deunazi un mitocan pe post de presedinte de comitet
    de bloc, un ins cu un comportament de bruta ce facea ce voia cu banii
    asociatiei, nedind socoteala nimanui, si chiar facind nasoale oricui
    il interpela atunci cind nu-l vedea nimeni; mai mult omu’ este plecat
    putin cu boii de-acasa, fiind mai procesoman decit N.M.Siseanu,
    personajul ala mizerabil din filmul in care a jucat d-l Hossu, adica
    un hahaitor la o scara redusa, care habar n-are de legi, dar le invoca.
    Ei bine, intr-o buna zi, ne-am adunat toti astia care n-am mai suportat
    si am debarcat atit comitetul vechi, cit si presedintele cel nesimtit
    care credea ca e stapin forever ca pe tarlaua ma-sii.
    Vreau sa va spun ca pina in ultima clipa s-a agatat cu disperare de
    fonctie si a facut tot ce i-a stat in putere sa ne puna bete-n roate.
    Cum naiba de s-a ajuns la asa ceva ? Pentru ca l-am lasat/i-am permis.

    Eu zic ca pe acelasi model, noi, cetatenii din acest bloc gri cu nume
    de tara ar trebui sa continuam ce-am inceput in iarna si cu alalalt.
    Niciodata nu e prea tirziu, si oricum, nu pot sa ne ia in duba pe toti.

  22. V./PS: Domnul Tudor Radu vorbeste despre “asteptarile de la usl”
    (din care rezulta ca n-ar fi trebuit sa ne fi facut iluzii) si
    capacitatea romanilor de a suporta mizerii; ok, pina una alta
    le-a facut non-stop PR/propaganda in cele 2 emisiuni si ni i-au
    servit ca pe alternativa cea buna si frumos impachetata (cea
    cu Dana Grecu si cea a domniei sale de duminica, asta uita ?!)
    I-au tamiiat pe usl-isti si le-au luat apararea mai ceva ca o closca
    care-si apara puii, de dimineata pina seara, nu sintem uituci !
    Va rog eu, nu mai vorbiti de inconsecventa romanilor, atunci cind
    si dvs sinteti inconsecventi si observati ca trendul e altul !
    Asta ca sa vorbim pe sleau si pe bune.

    Apoi: daca usl, prin “virfurile” sale, au facut blat, incepind
    cu atitudinea “europeana” a lui Ponta la inscaunarea tunsului
    (care tuns, mai nou, apare in clipuri electorale vorbind in maghiara),
    si culminind cu cele 11 porunci, atunci ce rost are sa mai iesi
    in strada ca sa se inscauneze unii cam la fel ?
    Sa iesi poate pentru infiintarea unei noi clase politice ? 😀

    Victor, tu ai fost franc, ca si Badea si ca si d-l profesor Stan.
    Voua n-am ce sa va reprosez, niciodata, din punctul asta de vedere.

  23. Daca poporul n-are entuziasm sa mearga sa voteze, atunci tot el poporul va avea soarta pe care o merita. Asta este, cui ii place basescu sa stea acasa sau sa voteze cu aia care au 75% oameni noi si cica repornesc inima tarii. (Ce afise jegoase si cat tupeu!)

    Am sa merg sa votez iar si chiar cu mult entuziasm. Ii detest pe basescu si ai lui de atata timp incat a devenit ceva personal, este o placere sa votez impotriva lor. O placere de care nu ma voi lipsi in ciuda efortului, deoarece le doresc tot raul din lume.

    Nu stiu cine vor fi candidatii pe care USLul vor avea bunavointa sa ni-i puna sub stampila si nici nu ma intereseaza. Si da, dupa Boc, MRU si 8 ani cu basescu, Ponta pare tolerabil.

  24. nu imi apartine “insiruirea” de cuvinte de mai jos dar mi se par foarte potrivite “…sa nu uit, abia astept ziua de 1 decembrie sa am orgasme patriotice despre mandria de a fi roman si ce tara frumoasa avem…pe care o ingropam cu mintile noastre, cu comportamentul nostru, cu egoismul nostru, cu salbaticia si impulsurile unor caractere de oameni slabi,TIMP DE 364 ZILE PE AN” (Marian P. Roman) A sintetizat foarte bine ce ar fi de spus
    ……………

    As vrea sa adaug ca atunci cand il vad pe Basescu am orgasme politice, am asa unul dupa altul incat nu mai vreau sa-l vad pe acest individ in capul tarii.
    Nu mai suport niciun pedelisd (aredist…ppdd-ist) sa apara la “teveu” si sa arate cat au fost ei de buni si cat sunt COMUNISTII lui Ponta de rai…BLEAH!!!!!!
    Deasemenea nu mai suport oamenii care nu inteleg nimic nici macar cu 10 zile inainte de vot, cu siguranta nu au inteles nimic niciodata.

  25. O OPINIE!
    Opinie.
    Ca sa nu mai aiba Ranchiunosul national motiv de asi mai deborda fierea pe romani, ar fi bine ca media sa insiste la a cere bucurestenilor, si nu numai, ca pe timpul intonanarii Imnului National sa pastreze o tacere respectuoasa.
    Si eu sunt tentat, si-l voi huduii din toti rarunchii, dar NU PE DURATA INTONARII IMNULUI!
    Filmul desfasurarii ceremonialului:
    -coboara din autoturism; Huooo!
    -primeste raportul comandantului parazii; Huooo!
    -se deplaseaza la garda de onoare, saluta drapelul, saluta garda de onoare; Huooo!
    -se deplaseaza la locul oficialilor, eventual da mana cu acestia(de regula marlanul nu o face!); Huooo!
    -SE INTONEAZA IMNUL NATIONAL! LINISTE!!!
    -urmeaza o pauza de cateva minute pentru punerea in miscare a dispozitivului de defilare; Huooo, cat cuprinde!
    – defilarea; Huooo, cat cuprinde!
    Cred ca se poate evita o situatie neplacuta, prin apel la populatie.
    O zi buna,
    CGabi

  26. Asa sa fiti d-le Ciutacu franc ,hotarat ,cu personalitate si riposta .M-am saturat de “frunze-n vant si capete plecate ”
    Nimeni nu are leac pentru aceasta narcisa ?

  27. Problema cu alegerile e destul de complicată. Numai dacă urmăreşti “Dosar de candidat”, rămâi stupefiat de ce fel de escroci, penali, din toate partidele, ne cer votul. Şi ce este mai grav, este faptul că au început să lase moştenire locurile din Parlament: consoarte, odrasle, amante şi alte curveturi feminine şi masculine, scoase prin hocus-pocus din pălăriile baronilor locali. Cum am mai postat şi cu alte ocazii, sunt sigur că viitorul Parlament va fi adevăratul Parlament al ruşinii naţionale, poate cu mici excepţii; da’ şi gura lor vrea să’mbuce ceva. Să dea Domnu’ să mă’nşel.

  28. @Rada C Gabriel: incearca sa nu mai postezi, isteric si obsesiv, de nu stiu cate ori, acelasi comentariu. pricep din prima si stau rau cu nervii

  29. Nu vreau sa fiu nici macar un minut presedinte,sa am locul de munca murdarit de catre o persoana cu limbaj de cort.Dar,aceasta persoana trebuie sa tina cont de votul nostru pentru ca nu vrem sa strigam a doua oara “in decembrie ne-am luat portia de libertate”

  30. bashinescu e schizofrenic
    de asta l-au si pus securistii acolo ca e iresponsabil din punct de vedere legal
    el trebuie doar sa ocupe formal postul de presedinte pentru ca in fapt magureanu sa conduca tarisoara
    in plus cu bashinache au captat electoratul cretin si iresponsabil al prm pentru ca taranii aia semianalfabeti se regasesc in cel mai mediatizat cretin schizofrenic iresponsabil securistu criminal cu nume de bashina si fatza de cur
    basinache doar la semianalfabeti iresponsabili are ceva “succes” .la imbecili de aia ciobani la oi de nu stiu nici sa citeasca dar care vor “marea adunare nationala” unicameral si daca s-ar putea parlament deloc .doar un dobitoc schizofrenic la cotroceni care sa le samene in analfabetism prostie si iresponsabilitate
    schizofrenia paranoida e adevarata “imunitate” a lui basescu pentru ca va fi internat la psihiatrie in loc sa raspunda pentru faptele sale .de asta-i era mila udrei si altor apropiati de dezaxatul bashescu .aia-l stiu ce dus cu pluta e si la fel ca magureanu profesorul lor se folosesc si ei de prostu satului securistu homosexual plangacios acuma si hahaitor imediat expresie a dezechilibrului emotional prea evident al acestui schizofrenic jalnic
    rusii l-au debarcat imediat pe hrusciov pentru afectiuni psihice infinit mai putin severe dar securistii lor mai aveau un dram de responsabilitate onoare si respect pentru natiune .securistii nostri umplu de ocara un neam intreg lasand sa fie condus fie si doar formal de un turnator schizofrenic un criminal dezaxat
    notele acestui betiv schizofrenic erau mereu la limita de jos iar
    bashinache trecea clasa turnandu-si colegii de la marina care sareau gardul la fete .gaozarul cu nume de bashina si fata de cur nu mergea cu ei ca oricum cu fatza aia de cur ar fi mers degeaba .si oricum securistu schizofrenic e homosexual .pe udrea au “branduit-o ” drept amanta lui tocmai ca sa ascunda ca e gaozar ..
    cea mai buna aparare e atacul si de asta-i face schizofrenicu pe altii “comunisti, securisti ,infractori mafioti puscriabili ….”
    poate asa semianalfabetii aia la care merge el sa mulga berbecii nu realizeaza ca-si face autoportretul
    bashinache e cu 2 centrimetri mai inalt ca boc si l-au bagat pe boc in fata si au facut mare tam-tam ca e pitic sa nu realizeze lumea ca basul e complexat de inaltimea sa .nastase stolojan ponta sau tariceanu sunt cu juma de metru mai inalti ca el .totusi basul schizofrenic are vocea groasa ca a supt mai intai de la securistu mitica bashescu ai apoi de la oricine l-a putut promova magureanu.iulian vlad , barosso, rompuy ,bush sau obama
    Bashinescu suge poola la negri

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.