Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Despre excelenţă: România lui Buzura

Similar Posts

26 thoughts on “Despre excelenţă: România lui Buzura

  1. Ce parere are dl.academician despre ipoteza ca ginerele sau, George Maior, seful SRI, sa fie nominalizat pentru functia de prim-ministru?

  2. Sa vezi si sa nu crezi! Intr-o postare pe Facebook aseara, marele si infailibilul MRU a facut o greseala gramaticala. Reiau textul cu greseala facuta: „Senatul trebuie sã se întruneascã de urgenţã pentru a lua act de încetarea mandatului de senator a domnului Mircea Diaconu”. A sau al, nu mai conteaza pentru distinsul dom profesor super-apretat. Mica, mare, greseala e greseala, mai ales la asa case mari!

  3. Îţi poţi da seama cât de penibilă e actuala campanie electorală, atunci când cu 16 zile înainte de alegeri la vorbe grele se discută despre cultură.

  4. Salut, Victor!

    E singura modalitate să-ţi pot adresa întrebarea asta, aşa că te rog să-mi scuzi off-topicul: de ce există o aşa mare discrepanţă între ziarul propriu-zis Jurnalul şi pagina de Feisbuc? E efectiv jenantă şi plină de porno, ţâţe şi titluri absurde în genul ălora de la sport.ro… Iar dezamăgirea e mult mai cruntă când vezi astfel de articole pe Jurnalul decât atunci când apar în tabloide… Efectiv nu există desosebiri între can-can, click şi Jurnalul.

    Sunt convins că nu sunt singurul care ţi-a adresat întrebarea asta! 🙂

    Numai bine!

  5. Buna seara d-le Ciutacu,

    Salut prezenta d-lui acad.Augustin Buzura si ma bucur pentru asta.Ii doresc viata lunga si SANATATE.
    Mi-aduc aminte ca pe vremea lui Ceausescu am citit cu frica,teama, cartile dumnealui;pe de o parte ca stiam ca e vanat de securitate si pe de alta parte,ma temeam si eu- ca nu imi tineam gura;comentam cu cine trebuia,si nu trebuia,ceea ce aflam din ceea ce citeam.

    Va felicit pentru alegerea acestui invitat,va doresc succes si va rog sa ii transmiteti salutari respectuoase din partea mea,
    IoanaP

  6. D-le Ciutacu,

    Vreau sa ma credeti,eu nu va mint niciodata;va trimit pe mail niste fotografii cu doua carti ale d-lui Augustin Buzura, pe care le am-le-am citit pe nerasuflate;inocenta mea(de fapt nepriceperea), cu IT ,nu ma lasa sa le pun pe blog(vai de capul meu,de!)Mai aveam un roman,pe care nu-l gasii(trebuia sa rastorn biblioteca!):”Fetele tacerii”.

    Am petrecut degeaba viata,ca acum nu imi foloseste ;ma bucur doar ca am sufletul plin.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  7. asa cu ma astept, va fi o emisiune, interesanta in linia obisnuita. candva apreciam si “profesionistii” dar dupa ce l-am vazut pe profesionistul de la cotroceni, am mari rezerve.

  8. Interesanta emisiune, mi-a placut.

    Am citit de pe site-ul vostru, si din pacate
    d-l profesor Stan, asa cum multi am intuit,
    nu va mai continua un nou sezon cu Conexiunile.
    Regret profund disparitia emisiunii din peisaj
    si stiu ca multora ne va lipsi spiritul dumnealui
    critic, precum si umorul sau.
    Fara dinsul, A3 nu va mai fi la fel.

  9. Am urmarit emisiunea si ca de obicei de tinuta!Felicitari,tie si invitatului dl Augustin Buzurra!Mentalitatea asta,sluga sau stapan,ne bantuie,ne sufoca spiritul si actiunile!Ca de obicei emisiune de clasa cu invitati ce au intr-adevar ceva de spus!

  10. Pun şi io umăru’ la ce-a zis Sandu. Beligan, Piersic, Mălăele etc. Nu de alta, da’ ne-au cam părăsit… Măcar să apucăm să-i mai vedem cât mai sunt cu noi…sau cât mai suntem noi cu ei…

  11. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Stiu ca poate e greu sa faceti o emisiune in direct cu maestrul Beligan(trebuie sa respectam varsta,cu dificultatile fizice care pot fi,poate; maiestria gandurilor e exceptionala),dar e bine si o inregistrare…
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  12. Eu vreau mai mult cu Piersic. Sunt sigur c-ar iesi o emisiune de colectie cu un om atat de iubit.

  13. off topic,
    Mihai Gadea a avut o intuitie de geniu, cu invitata de asta seara, mi-ar fi placut sa o vad pa doamna Catrinel Dumitrescu, la Vorbe Grele, dar…probabil ca ti-ar fi fost foarte greu sa vorbesti cu ea despre…Milu.

  14. Offtopic
    Victore,
    Imi cer scuze pentru deviere de la subiect si pentru limbajul de mai jos, dar astazi am facut 2,5 ore de la Otopeni pana la Statuia Aviatorilor.
    Pe calea asta as vrea sa le transmit dlor. Basescu, Dobritoiu, Oprescu precum si Politiei cele mai sincere urari, precum si dorinta ca unele gauri ale lor sa fie umplute cu anumite parti anatomice masculine.
    De asemenea, mi-ar fi placut ca toti cei care au trecut prin experienta de astazi sa voteze in colegiul in care candideaza Dobritoiu; poate l-ar fi “ajutat” sa intre din nou in Parlament.
    Eu stau de peste 8 ani in nordul orasului si fac naveta in fiecare zi. Prin urmare am trecut, din 2004 pana acum, prin 8 zile nationale (acum este a 9-a). NICIODATA nu s-a intamplat nenorocirea asta. este o nesimtire si o bataie de joc.

  15. Buna Victor,
    Nu imi aduc aminte daca ai avut-o invitata pe d-na Aurelia Marinescu ( Codul bunelor maniere )la emisiunea Vorbe grele. Daca nu, ar trebui sa o inviti, ca poate mai invata romanii cum sa se comporte in societate si nu numai. Cred ca toti ar fi bine daca am avea aceasta carte in biblioteca si sa o mai rasfoim din cand in cand.
    Multumesc

  16. Mi-a placut emisiunea, asa cum imi plac toate emisiunile “Vorbe grele”. Mai iesim din greata pe care politicul ne-o provoaca, aproape fizic, zi de zi. O emisiune vie, fireasca si eleganta… Tudor Vornicu ar fi mandru de Victor Ciutacu.

  17. Transmiteti-i va rog, dlui. Gadea FELICITARI pentru emisiunea cu Catrinel Dumitrescu. Am vazut ca mai exista oameni frumosi.

  18. Cred ca pana in alegeri vrei sa ne ungi sufletul cu invitati de exceptie si pentru asta iti multumim.Cat despre doamna CATRINEL DUMITRESCU si eu as fi vrut sa fie invitata ta, dar mai este timp.Mi-a incantat duminica chiar daca am plans in decursul emisiunii. Valoroasa familie chiar daca acum s-a injumatatit, iar aprecierea pe care o are pentru tine si colegii tai -jos palaria.Prin felul dansei de a povesti m-a facut sa imi doresc sa merg iarasi la teatru sa vad actori de valoare, pentru ca spre rusinea mea au trecut cativa ani de cand nu am mai ajuns.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.