Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Mr. Jazz

Similar Posts

42 thoughts on “Mr. Jazz

  1. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ei,iar ne faceti un cadou frumos!
    Mult succes diseara!

    Sanatate multa si viata lunga maestrului Jh.Raducanu!!!

    Cu mult respect,
    IoanaP

  2. Din ce in ce mai placut , buna directie urmeaza emisiunea in ultimul timp – politicienii au dovedit ca nu merita sa-i promovezi si de promovarea valorilor este mare nevoie !

  3. “În Brăila, era o atmosferă faină, faină, aşa cum am mai găsit numai în New York. În New York, nimeni nu-i nimeni, dacă unul se crede grozav, taman nu-i nimeni. La Brăila, toată lumea era respectuoasă şi egală, asta era formidabil. Fiecare loc, fiecare casă era formidabilă. Nu spun ce restaurante avea oraşul, de-o eleganţă uluitoare, te puneau la respect. Brăila era un oraş cosmopolit, aveam tramvai, numai nemţii aveau atunci tramvai. Aici, la noi, străinii găseau căldură. Ei, toţi, veneau din zona Mediteranei, de asta erau aşa de reci. La Boston, am găsit un cartier care seamănă cu Brăila şi m-am bucurat teribil de asemuire.
    ………………………………………..

    Totuşi, America nu e ţara mea, e ţara lor. Brăila nobilă, în care m-am născut, rămâne încorporată în mine. Muzica mea este mai tare decât a tuturor scriitorilor, nu trebuie să ai şcoală ca să asculţi sunete, muzica ajunge direct la suflet. Culmea e că eu fac mai multe decât Nae Ionescu, sau Mihail Sebastian, sau Perpessicius, toţi din Brăila, la un loc. ”

    Of!

  4. Cateodata parca inviti staruri din alte tari. Ghinionul lor ca sunt ai nostri…

  5. Cind spui Johhny Răducanu, te gindesti automat la jazz.
    Deasemenea te gindesti si la Harry Tavitian, Aura Urziceanu,
    (regretatul) Béla Kamocsa, Eugen Gondi si la multi altii…
    Te mai gindesti si la muzica (nu sunete), la boema si la
    parfumul unei perioade ce nu se va mai intoarce niciodata.
    Yeap, n-as da ever un artist (la schimb) pe 1000 de politicieni.

  6. Nu mi-a placut niciodata nenea asta. Dar pentru ca urmaresc constant Vorbe Grele, daca nu pentru invitat, macar pentru realizator, o sa-i dau inca o sansa sa ma convinga ce giugiuc este el.

  7. Sper sa fi ramas cu ceva in cap, si realizatorul, si privitorii, dupa impactul cu acest geniu stangaci care se si pisha muzica. Dar fiara din om se intareste prea tare, greu mai crapa scoarta.
    In ciuda resentimentelor pe care le am fata de tine, iti multumesc pentru gesturile frumoase pe care le mai faci uneori, cum ar fi invitarea MARELUI JOHNNY RADUCANU.

  8. In ciuda virstei venerabile, d-l Raducanu
    e vivace si spiritual; daca inchizi ochii
    in timp ce-l asculti nu-i dai 80 de ani.
    Personalitatile ca dinsul sint
    precum dinozaurii de care societatea
    actuala a “lupilor tineri” nu mai are nevoie:
    “sufletul e supraevaluat in actualul context;
    trebuie sa fim eficienti, pragmatici, gri,
    masinali, sa traim din clisee si sa halim
    surogate cu toptanu… da-l incolo de suflet”

  9. Exceptional, Victor Ciutacu! Eu iti multumesc tie ca mi-ai oferit aceasta ocazie, iat tu, cred, trebuie sa-i multumesti Bunului Dumnezeu ca ti-a dat sansa. Sigur, probabil ca ai si meritat-o. Simt nevoia sa zic inca odata, MULTUMESC.

  10. Minunata emisiune, domnule Ciutacu, profund, plin de har, de bucurie de viata, de smerenie Maestrul Raducanu. Felicitari!

  11. In seara asta Jh.Raducanu a rostit niste adevaruri atat de dureroase ca te apuca disperarea …

  12. Excelenta emisiune intr-o zi cu printi si printese. pe ai nosri nu ii vede nimeni

  13. Invadata de nunta lui “Gingirica” si de fervoarea cu care pe toate posturile s-a devorat subiectul, a fost prima oara cand i-am multumit lui Dumnezeu ca a fost unul destept care a inventat telecomanda. Sapatmana trecuta englezii erau foc si para ca nu au destule locuri de munca si mai trebuie sa sustina financiar si lacustele noii ordini mondiale, nunta si invitatii, dar asta s-a trecut cu vederea. Iar acum, cu lacrimi in ochi, va multumesc pentru emisiune, am redeschis tv-ul pentru Dv, maestrul Raducanu si inca o data am avut iluzia ca retraiesc cateva clipe intr-o lume normala, civilizata, cu bun-simt si fina cultura, fara Udrea DeVille, primul hingher al tarii, etc, etc. O asemenea emisiune, poate altadata cu Valeria Seciu, cu Gelu si Roxana Colceag, sau altii ca ei, uitati de vremurile in care ciuma blonda stapaneste, este un balsam pentru sufletele satule de fenomenul “scroafa in copac”.

  14. Nefiind “întreprinzãtor de succes” (sunt un biet inginer), miliardar în zece ani, fãrã pãrinţi (sau socri) fosti Directori,Activisti, Securisti, sunt “invidios” pe bogãtaşi. Detest integral clasa politicã româneascã, exceptând PRM (care n-a fost niciodatã la putere).Îl detest pe Videanu la fel ca pe Hrebenciuc, pe Berceanu la fel ca pe Nãstase, etc…, dar ca nişte oameni ca cei din PDL şi PNL (Tãriceanu), nu mi-au plâns niciodatã de milã . Asta e, au fost “deştepţi” şi sunt mai bogaţi ca mine .Dar ca nişte hiperbogaţi ca Nãstase, Severin,Hrebenciuc, Mazãre, Negoiţã, Geoanã,etc…, şi Voiculescu, Ghevarsiuc,etc…, mai nou, PNL-Antenescu, sã plângã din Yacht-uri şi Bentley-uri de mila “poporului sãrãcit” şi a “bieţilor pensionari” (numai când sunt în opoziţie), mi se pare o imensã impertinenţã . Iar ca cineva sã-i mai voteze, dupã ce au guvernat (fãrã) lacrimi, 12 ani (când şi-au fãcut averile), mi se pare (exceptând pe cei ce au un interes) idioţenie cronicã malignã, de urmãritori bolnavi ai telenovelelor si care percep realitatea numai prin prisma Antena 3 şi Realitatea.

  15. “Învãţãturile lui Nicolae Ceauşescu cãtre succesorii lui capitalişti” : ” Minciuna, laşitatea şi corupţia n-a fost a înaintaşilor mei, şi nu e a noastrã.Ci a voastrã, a urmaşilor voştri şi a urmaşilr urmaşilor voştri, acum şi în vecii vecilor”

  16. Boierul de vremuri de demult….nostalgic si nemultumit prin comparatii: trecut-prezent, observa schimbarile profunde ale fiintei, filonului romanesc, multe regrete …un suflet bogat dar zbuciumat….un model pentru lumea in care traim…Felicitari ! Aduceti OAMENI in emisiunile dv. Multumiri!

  17. @socrate

    ce sugerezi ?

    a) PRM la putere pentru ca e “nepatat”
    b) raminerea PDL la putere (pentru ca “toti sint la fel”)
    c) infiintarea unui partid al poporului
    d) opozitia e rea pentru ca 12 ani a supt de la buget
    fara sa stoarca o lacrima
    e) sa ne uitam la “romanii au talent” ori la be1
    pentru a avea o perceptie corecta
    f) nimic din toate astea, doar te vaicaresti

  18. PRM la guvernare era ultimul lucru care ne lipsea intru desavarsirea ca natie

  19. Fantastica emisiune,felicitari domnule Ciutacu!
    Abia cu astfel de invitati emisiunea isi merita denumirea….astea da “vorbe grele”, rostite de maestrul Raducanu…

  20. Am ramas placut impresionat de emisiunea de aseara,mult mai reusite astfel de emisiuni decat cele cu politicieni.Invitati cat mai multi oameni ca Tudor Gheorghe,Grigore Lese,Ovidiu Lipan Tandarica,Johnnyy Raducanu.Daca imi permiteti sa va propun sa invitati intr-o emisiune un membru al trupei Parazitii.Imi cer scuze anticipat daca propunerea este deplasata.Viorel

  21. @all: ma bucur ca v-a placut, mi-a placut si mie, dar, daca mai continui cu invitati de elita, deloc pe placul poporului suveran, cifrele de audienta obtinute ma vor determina sa-mi depun CV-ul la TVR Cultural. unde o sa fiu respins pe motiv de neafiliere politica justa

  22. @Victor: absolut.

    sa vina ţircusu, sa curga vinul,
    sa trepideze inimile intru inflacarat
    avint al nationalismului de conjunctura !

    “galeti” de stadioane cu “tribunale ale poporului”
    si efluvii ale p..limii;
    “jos cu intelectualii, traiasca bunii romanii;
    jos cu ailalti; batem moneda cu figura lui
    Burebista si instauram dictatura poporului”;
    ar suna catavencian si a 1947.

    ce-mi “plac” la nebunie toti cei ce-au confiscat
    toate valorile si simbolurile si le-au inlocuit
    cu surogate si batutul cu pumnul in piept pe neve.
    lor le-as spune: “bre, cind cinti in birt sa n-ai
    pretentia sa te numesti artist”. buba e ca noile
    generatii n-au pretentii prea mari si pun pret
    pe imagine si mai putin pe fapte si trecut si
    d-aia “astia” au priza la ei.

    ar fi ca in filmele lui Kusturika…
    daca n-ar fi funny mi s-ar zbirli parul pe spate…

  23. Sa traiasca maestrul Raducanu! Frumoasa emisiunea Victore apropo si acum Braila e un oras frumos si desi au vrut PDL-istii sa ne prinda in gheara ca sa ne tavaleasca asa cum au facut cu alte orase na ca noi am fost mai smecheri si nu au pupat primar si nu vor pupa vreodata in Braila.

  24. Cel mai dificil invitat de pana acum?
    Oricum a iesit grozav. Sunt curios ce audienta ai avut…

  25. Victor eu sunt unul dintre cei care te-au criticat mereu pentru invitatii din lumea politica pe care i-ai avut in emisiune(ma abtin sa-i caracterizez cumva acum),de aceea ar fi nedrept si nedemn din partea ma sa nu imi scot palaria si sa-ti multumesc pentru invitataul de aseara. Respect, prietene.

  26. Felicitari! Frumoasa si interesant. Te rog s[ inviti in continuare artisti, profesori universitari ( in varsta – nu din cei de teapa lui boc) si renunta la politicieni. Este cred mult mai educativ si mai util pentru desteptarea populatiei decit ceea ce fac politicienii actuali

  27. Nea Victore…jos cu palaria! Faci matale ce faci si…scoti iepurele din joben.Nene cred ca ai depasit in audienta cu “Vorbele Grele ” de vineri…si pe aia de la CNN.Tine-o tot asa! La mai mare si la mai mult ! Aaaa si sa nu uit: pina se hotareste ‘opozitia” sa-si dea demisia in bloc din Parlament [ hahaha ce gluma buna ]pentru a provoca , pentru a obliga la alegeri anticipate…La multi ani nene Victor !

  28. Buna seara, domnule Victor Ciutacu!
    Va multumesc pentru emisiunea de aseara cu maestrul Johnny Raducanu! Dar a fost cam scurta emisiunea, cel putin asa mi s-a parut mie, ca a tinut 5 minute:( Va rog sa il invitati mai des pe maestrul J.Raducanu, imi place foarte mult sa il aud cantand si vorbind…daca emisiunea tine 5 ore si neincetat vorbeste maestrul, eu nu ma plictisesc:) Invitati-l mai des, va rog mult! Nu am ocazia sa il vad prea des in emisiuni:( Vreau sa va mai spun cu ocazia asta ca va apreciez mult si ca invitat la alte emisiuni si va urmaream emisiunile si pe Antena2, asa cum nu pierd nici macar o emisiune de pe Antena3, in fiecare zi intre orele 17:00-24:00 :)si emisiunile de sambata si duminica seara. Va multumesc celor din trust ca ne oferiti si un alt gen de emisiuni! Tineti-o tot asa in continuare, eu sunt cel mai fidel telespectator al dv.!:) Un sfarsit de saptamana minunat va doresc!:)

  29. Nu stiu cine si cum se stabilesc cifrele de audienta, dar stiu ca eu va urmaresc si va apreciez emisiunile in care aveti ca invitati personalitati autentice. Mercantilismul omoara functiile esentiale ale televiziunii, iar goana dupa “rating” tembelizeaza natiunea, o “sobolonizeaza” ca sa introduc si eu un barbarism!

  30. Păi sigur că da, dacă nu-i panaramă la televizor, nu se uită poporul imbecil ( să mă mai lase Tatoiu cu ” românii nu sunt proşti” )!

    Am ajuns să tânjim după normalitate. 🙁

    Altfel, eu recunosc acum că mă cam umflu în pene. 😉

    ” Discreţia e lucru mare la om.” – Johnny Răducanu

  31. D-le Ciutacu,

    Si la TVR Cultural ati fi perfect,zau asa!

    Cu multa admiratie,
    IoanaP

  32. Va multumim domnule Ciutacu. Va rog sa invitati asmenea personalitati pentru a putea razbate intre atatea necazuri, parca prea multe pentru a le putea duce. Multumesc inca o data pentru cele cateva minute de viata minunata pe care le aduceti in casa noastra cand aveti invitati precum cel de aseara sau Tudor Gheorghe, Grigore Lese.

  33. Cu mult respect pentru marele maestru si pentru dumneavoastra domnule Ciutacu , vreau sa va spun un singur lucru si anume ca ,atunci cind nu se vor mai ingramadii acei oameni care ” nu l au citit pe Creanga ” asa cum ati spus ,cu siguranta v a fii o problema si mai mare din punct de vedere moral . Sa fim sinceri cu noi insine si sa spunem ca aceasta criza materiala a intregii umanitati este consecinta unei crize morale si spirituale . Cu stima Dragos.

  34. Buna seara,

    Eu vad reluarea emisiunii si vreau sa fac foarte repede urmatorul comentariu: si eu am plans pentru regalitatea pe care Romania nu o are azi, chiar daca m-am nascut in 1970 si am trait 20 de ani in comunism si 20 dupa comunism. Si cumva, cred ca stiu de ce Romania merita ce are acum, printre altele pentru ca nu suntem in stare nu sa aducem si sa punem in loc alti reprezentanti, dar nici macar nu suntem in stare sa respectam oamenii pe care i-a avut Romania odata. Eu mi-as dori foate mult sa ne reprezinte regele si regina si sa il vad pe vreun conducator de stat cum i-ar intoarce spatele, pentru ca asta nu s-ar intampla niciodata.

    Si as mai vrea sa mai spun ceva, stiu ca nu este nevoie sa spun eu cat de destept, genial, este Victor Ciutacu, dar vreau sa se stie ca sunt inca oameni in tara asta care apreciaza si confirma.
    Cu drag,
    Gabriela

  35. Frumoasa emisiune,frumos invitat.Era clar ca nu va face rating dar se rezolva cu urmatorul invitat.lol.Totusi,maestrul Raducanu face parte din patrimoniul inca viu al poporului nostru si este o incantare sa il asculti,trecand peste preferintele muzicale sau etnice.Personal,va multumesc pentru lectia de decenta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.