Esti aici:
Prima pagină > Blog > Hai să mă laud > Iertaţi-mă pentru bănuiala nedreaptă :))

Iertaţi-mă pentru bănuiala nedreaptă :))

Vă rog să mă scuzaţi că v-am spus, în avans, că tot iureşul cu noua arestare a lui Sorin Vântu are ca scop cedarea de facto a trustului Realitatea. Nu ştiu dacă Elan Schwartzenberg e interfaţă sau ia pentru el, rămâne de văzut, la fel cum nu cred că Sebi Ghiţă se încordează de capul lui. Nu pot să bag mâna-n foc pentru orientarea viitoare a postului, deşi îi cunosc pe toţi cei implicaţi la vedere în tranzacţie şi am şi nişte bănuieli. Dar, dincolo de concurenţă, mi-ar plăcea să se termine odată ţigănia.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

47 thoughts on “Iertaţi-mă pentru bănuiala nedreaptă :))

  1. Ok si cu Elan,… da’ el ce culoare prefera. Circula vorba ca e un fel de Ghita, acu’ sa lasam timpul sa descopere.

  2. Cristos a Inviat!

    1.domnule Victor, o mica prolema la numele domnului Schwartzenberg, l-ai facut svaiter(lol)
    2.sa fie inteleptul rabin care-i impaca pe toti?

  3. O sa ajungem sa ne dorim din suflet sa mai si moara cate o televiziune, ca poate numai asa se mai scutura lumea asta si de scursuri…. dar!!!!! sa nu cumva sa dispara Tatulici!

  4. Toata tarasenia asta nu ma face decat sa-mi dau seama cat de puternic e Voiculescu. Pentru ca RTV are rating decent dar nu incredibil de bun si nu a fost mereu si constant antibasista. Si cu toate astea au plecat de acolo Dumitrescu, Stancu, Ursu, au fost controale peste controale, iar Basescu se chinuie enorm sa fie a lui RTV (prin interpusi bineanteles). Iar in tot acest timp, Antena3 e cel mai antibasist post posibil, nu numai ca nu au plecat de acolo jurnalisti/realizatori, dar chiar au venit cei prigoniti de la RTV, iar antibasismul lor (justificat cu varf si indesat), nu numai ca a fost constant, dar s-a amplificat odata cu trecerea timpului. Tinand cont ca Basescu isi omoara si aliatii, ca sa nu mai vorbim de dusmani, este uimitor cum Voiculescu “rezista”…inca. Pot sa ma gandesc ca ori nu-l are cu nimic la mana si nu vrea sa inceapa sa-l “roada” fara ceva solid, ori Voiculescu are pile la licurici sau/si masoni sau ce tip de putere o fi cea care a facut din Romania un laborator de experimente, si n-are chelu’ cum sa se ia de el. Oricare varianta ar fi, nu pot sa zic decat: mult prea tare! Chip ap za gud uorc nene Voiculescule!:)

  5. M-ai făcut curioasă. 🙄
    Având în vedere că numai pe Elan nu-l urmăream să văd în ce ape se scaldă, aştept cu interes… Dar tot am citit ceva destul de recent, mai mult din greşeală – ca să zic aşa – şi-l cam bănui de portocaliu.

  6. Salutare domn Ciutacu, acum vreo 3 ani de zile am avut o discutie cu un nene despre Popa (ala din Indonezia), si nenea ala imi spunea ca nimeni nu poate face nici o miscare pana cand un domn care are o influenta foarte mare in Indonezia nu va da unda verde. Popa e in tara acum, fiind adus cu un avion al unui domn, care domn este preten cu domnul din imagine.
    Ce de coincidente domnule…

    Sanatate.

  7. Miscările care se pregătesc si se fac în această perioadă preelectorală nu au pic de subtilitate.Cam totul este pe fată,sau usor previzibil;nici măcar nu te lasă să-ti pui mintea la contributie.

  8. Io tre’ sa recunosc spasit ca mi s-a confirmat banuiala ca un prea subtil analist eu nu-s. Marturisesc umil ca nu pot estima deloc incotro vor inainta lucrurile. Atata zic: chestiunile par a deveni, oricum, destul de interesante.

  9. O sa-i faca o surpriza placuta, asa cum i-a facut si de alegeri cu Geoana.
    O sa faca din RTV un fel de RL. Cu targnegru ala sau cu altcineva. Schwartzenberg a primit aprobare sa o cumpere asta e tot. Iar Vantu ii mai face un cadou rudei sale de la tara(Basescu)

  10. Buna seara d-le Ciutacu,

    Nu e nedreapta de loc banuiala Dvs. E la fix,ca de altfel multe,altele.
    Eu nu va laud,dar apreciez corect luciditatea si mai ales,logica Dvs..

    Cu mult respect,
    IoanaP
    P.S.As vrea sa va intreb ceva:ce parere aveti ca marele castig la loto a fost la Arad?!!
    Eu stiu ce cred si sper sa am dreptate,ca de acolo vine “fluxul”care hraneste PDL-ul.
    Sa ma ierte Dumnezeu,dar cred ca am dreptate.Saracu’bogat!!

  11. @ Ciutacu:
    ce va mai place “ti-am spus eu !!” :))

    si off-topic: intamplarea face sa ma uit mult pe eurosport zilele astea si pot sa spun ca m-au “capiat” reclamele la Croatia (in special), Macedonia si Egipt si nu pot sa nu ma intreb cat or fi costat campaniile lor comparativ cu cat a cheltuit madam udrea pt promovarea turismului…

  12. Dl. Schwartzenberg, la emisiunile la care a fost invitat nu a avut de adus nici o critica a adresa guvernului. Si daca nu vrei si tot gasesti una. Suspect.

  13. Dincolo de toate presupunerile si de “fitele” lui Ghita( care il vor duce la esec), un lucru ma deranjeaza : ingerinta vadita a politicului in justitie:”pe fata, fara jena” !

  14. Crapa Raduleasca de necaz ! Una peste alta…cam multi cind ajung “ceva” uita ce spuneau inainte…iar Elam, cam vorbea destul de binisor, suficient incit sa-l…simpatizez…nu va-nchipuiti ceva , necurat.In sfirsit..sa vedem si minunea asta.La cit am ajuns sa-l cunosc eu pe SOV cred ca e tot ceva asa de hoha, sa scoata ochii la fraeri sau , sa afume …serviciile .

  15. cel care va lua RTV va avea aprobarea lui basescu. e clar ca elan o are, ceea ce inseamna ca e omul lui.

  16. Pana vom trage concluzii despre cine a venit si ce orientare a primit Realitatea tv ei mai au de luat lectii de la locul intai Antena 3.Dl Elan Schwartzenberg pare un individ cu capul pe umeri si poate se va incadra bine la Realitatea tv mai ales cand realitatea este ca doare bataia ,,antenistilor,,.

  17. Da …, si mie mi-ar place sa se termine tigania asta , dar NU ORICUM … ! Pt. ca , vrand-nevrand , daca voi sunteti “REDUTA” anti-basesco-oligarhica , Realitatea TV putea fi considerata ca un “AVANPOST” unde se mai puteau intalni , intr-o semi-neutralitate 😉 , cei doi opozanti : Puterea Oranj vs. Restul Romaniei !!! 🙄
    Iar daca pica si acest “avanpost” , mi-e teama ca intreaga “artilerie” basesciana va fi orientata catre “ULTIMA REDUTA” , adica VOI …!!! 🙁 Si oricat de indarjiti ati fi voi , mi-e teama ca singuri (cu un popor de “mamaligari” in spate), nu veti putea avea sorti de izbanda , in fata unei puteri INMULTITA cu o sumedenie de “cozi de topor” … 🙁
    Deci “tigania” de la Realitatea ar fi bine sa se termine , DAR FARA ASERVIREA postului Puterii oranj ! Altfel …

  18. Felicitări pt investigație. Asta așa e. Luni așteptăm conferința lui Vântu dacă va fi…, dacă nu pe cea a lui Elan.
    Doamne ajută. Mă bucur că acest trust cu bunele & relele lui a reușit în sfârșit să aibă un om pe masură.
    Bravo Elane, așa te vreau, felicitări, dar ai mare grijă cu Băse că el stabilește dosariada.

  19. Poate că Schwartzenbergenegger o va aduce pe Mihaela în “echipă”, îi va da o emisiune în prime-time şi, uite aşa, RTV se va transforma dintr-o televiziune de ştiri, într-una gen A2.
    Banzai! şi Doamne-ajută!

  20. Incet,incet, Basescu arata ca nu a pierdut pina acum nici o batalie.Imi este groaza sa ma gindesc ca vin alegerile.

  21. Nu dau doi bani pe RTV dar cred sincer ca atat timp cat nu va fi o televiziune pro basista poate fi patron si Donald ratoiul ca probleme vor fi in continuare.D-le Ciutacu,sunteti un ziarist bine infipt in viata politica,e normal sa anticipati asemenea miscari.Capul sus si pumnul strans.

  22. Nu vad rostul tuturor acestor discutii privind Realitatea TV.
    Treaba este foarte simpla, dupa parerea mea de roman priceput genetic la politica si fotbal 🙂
    Sebastian Ghita a primit n+1 contracte extrem de banoase cu statul, vezi contractele de IT primite de Team Net Romania de la ministere, in valoare de milioane ( unele zeci de milioane) de euro.
    In compensatie, probabil in locul para-ndarat sau o parte a acesteia, trebuie sa plateasca cheltuielile de la Realitatea TV si desigur sa asigure “impartialitatea” postului.
    In ceea ce il priveste pe Elan, asta cred ca denota faptul ca afaceristii nu mai pariaza nici un euro gaurit pe sansa PDL-ului la vitoarele alegeri.

    PS. Daca verificati sumele primite si ceea ce trebuie sa faca in compensatie Team Net pentru aceste milioane de euro, pur si simplu va ingroziti.

  23. @Tănase Ciprian: n-a fost nici o investigatie. e, pur si simplu, deductie. combinata cu, hai sa spunem, niste ochi larg deschisi.

  24. 😀 Dacă mai faceţi vreo două predicţii de-astea vă iert! 😉
    Oops, cred că nu sunteţi la prima “greşală” de tipu’ ăsta, deci… iertate-ţi fie păcatele tale fiule! 😛

  25. Vantu spunea ca ii va face luni lui base o surpriza. Care? sau ce mai poate aparea nou, cand ne-a fost prezentata sambata.Rantigul RTV tot in jos se duce si in continuare, dar o sa ramaneti chiar ultima reduta de doborit de catre tirania portocalie. Dumnezeu sa nu-i ajute si sa le deie sa ajunga cum santem noi,sa fie batjocoriti si impuscati cum pe nedrept au patit alti. Amin

  26. Si faptul ca Elan preia trustul e de bine sau de rau? Pentru basisti ma refer!

  27. Elan Schwartzenberg, n-o fi el portocaliu deocamdată, dar se poate face între timp. Subit. După “clişeul” Pinalti sau Flutur care au devenit peste noapte “boc-cişti” din “bla-gişti” în PDL, tot aşa poate fi “vopsit” şi ăsta în portocaliu. Şi miza nu cred că este doar controlul lui Băsescu asupra Realităţii, ci şi următoarea campanie elctorală în care deja PDL a şi intrat. Treaba cu Realitatea la Elan Schwartzenberg cred eu, este doar o mişcare portocalie-băsistă, aşa cum este şi subiectul “bicicleta” pe care eu sincer îl cred. În ceea ce priveşte arestarea lui Vantu, nuştiu daca mi-a luat cineva comentariile în seamă mai înainte, dar în seara aceea când l-au eliberat (înainte de Paşte), am postat un comentariu în care am spus că sigur după Paşte va fi arestat. Şi asta face parte tot din “sintagma băse”. Un lucru foarte important l-a spus cineva într-un comentariu anterior postat şi anume că se îndoieşte vizavi de “marele câştigător” de la 6/49, un câştigător de la Arad-ul lui Falcă, Igaş şi cine dracului or mai fi de acolo şi fac parte din “clică”. Şi eu m-am îndoit de “câştigător” când am văzut că totul s-a dus spre … Arad. Despre Realitatea TV, ca să finalizez, cred că nu peste mult timp, cu Elan (n-are afaceri cu statul român ?) sau cu altcineva în afară de Vântu, se va “cumetri” cu PDLul şi Băsescu. Asta-i convingerea mea.

  28. noroc ca Swartznegger, sau cum il cheama, a divortat de colega Mihaela Radulescu, ca altfel ne trezeam cum luam lectii pilduitoare de viata de la “diva” si pe Realitatea TV – ca si cum nu sint mult prea mult deontologii de acolo…multumim, Dani Otil, ai facut si tu ceva bun pentru tara ta…

  29. ‘@Tănase Ciprian: n-a fost nici o investigatie. e, pur si simplu, deductie. combinata cu, hai sa spunem, niste ochi larg deschisi.’

    Eyes Wide Shut’ – Stanley Kubrick

    and delete:))

  30. ‘Dar, dincolo de concurenţă, mi-ar plăcea să se termine odată ţigănia.’

    abia incepe Victore!!!
    *altfel se trag chilotii mai bine in ‘fond’, iar voi daca nu mergeti mai departe in strada riscati sa ajungeti in carcasa pe care statea cu mana chiorul.

  31. Elan a spus intr-o emisiune la realitatea ca este FOARTE BUN PRIETEN cu Blejnar,ca este un om cinstit ,care vrea sa faca curatenie la vama,ca i sa dat peste mana,si il crede in tot ce spune.Asa ca ,sa fie la ei.

  32. De voie,de nevoie,Vantu incepe sa-si etaleze cartile,cu Elan in combinatiune vor face treaba la Rtv pe cand sarmanul ghita inghite galusca,ca nu mai are ce sa faca,conjuga verbul a rezilia.Orientarea ti-o da mirosul banilor,si-a audientei,pana si basescu a aflat-o pe pielea lui,ii e cam dor de baile de multime,ar mai face-o,numai ca acum n-are cu cine si risca huiduieli.Ca Vantu este mereu surprinzator,se stie,ce nu stie ghita este ca efortul lui de-al priponi este inutil,Realitatea nu mai este a lui,in veacul vecilor,cum a spus-o Stefan,de manageri ii plin satu’.Si ii spuneam purcelusului meu Ghita,o fi fo analogie pe undeva?!Oricum redactorii de calibru au plecat.

  33. Ghita asta poate sa se incordeze cat vrea,asta nu ii va aduce rating.Eventual va arata profesionalismul sau lipsa de profesionalism al sau.Cat despre orientarea politica a postului,ma abtin ca nu cunosc detalii.Nu odele fata de guvernanti sau fata de opozitie determina audientele.Pentru primii ar fi de luat in calcul existenta unei guvernari,nu bataia de joc de acum,iar pentru ceilalti ,comunicarea in teritoriu cu oamenii.Oricum ma astept sa se recurga la banii de la fmi in perioada urmatoare pentru ca ei nu prea au bani pentru a achita obligatiile obisnuite ale statului in institutii.In plus,anaful vrea cu orice pret bani in avans de la cetateni.E o sete de bani fantastica in teritoriu.Si se mai intampla alte chestiuni ciudate din partea unor institutii monopol,nu stiu daca e numai la noi,dar se iau bani in avans,sub numele de estimari,ma refer la gaze,lumina ,ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum.Si e vorba de sume mari,astea sunt aspecte care ii preocupa pe oameni,ca ii arde la buzunar.

  34. Dintre cei trei, Ghita pare a fi cel mai putin dotat intelectualiceste. Iar modul in care l-a reclamat pe Vantu ii dezvaluie caracterul. Mai are cineva curaj sa faca afaceri cu el “face-to-face” ?! Fara tehnica de inregistrare adecvata ?! Ciudat, dar specific societatii actuale: un patron nu-l poate convinge pe un manager sa-si dea demisia !!! Ha, Ha, ha,… Pai fiecare roman a investit cate ceva acolo unde a lucrat !

  35. Noul patron a avut în mai multe rânduri “ieşiri publice” probăsiste.
    Cum nu cred în “neimplicarea în politicile editoriale”, probabil Realitatea “o va coti” pe calea bătută de B1 şi, mai nou, de TVR.
    Oricum, privind prin prisma ultimelor evenimente legate de SOV şi “justiţia română”, mi-e greu să cred că tranzacţia s-a făcut “cu acordul ambelor părţi”.
    Personal prevăd o “relaxare” a procurorilor vis-a-vis de SOV.

  36. Sa fim prieteni cu Fiscu’
    Adevarat ,ciudat.After anuntul vintului,cu amenintare directa la adresa fostului amic din parcarile Tancabestiului ,cam tremura piftia portocalie.Acum ,auzind acest anunt se cam linisti si cutremurul,mai ales ca Elan este amic declarat al lui Blejner pe care il apara prieteneste in vreo doua emisiuni de la Realitatea(cica sa uitat in ochii lui si a vazut ca e cinstit).Sa vedem daca replica culta a basescului are curaj sau va face schimbul cu libertatea sa,ca de obicei.

  37. d-le.Ciutacu,acuma daca Scawrtzemberg n-o sa fie nici cu unul nici cu altul n-o fi kusher?

  38. Elan e evreu – deci e destept si stie sa faca bani. Si nu cred ca poti face bani pariind pe un cal mort (Basescu). Singura lui sansa de a face bani e de a fi antibasist.
    Cred, insa, ca aceasta preluare, dincolo de componenta financiara, are si o miza personala. Ori i-a cumparat Raduleascai un post TV pe post de jucarie pe care sa i-o puna la picioare, ori vrea sa-i arate, din nou pisica… Elan e imprevizibil si cred ca are ceva asi in maneca.

  39. licuriciul i-a stricat surpriza lui sov. prin uciderea lui osama bin laden s-a ales praful de amenintarea eolianului la adresa marinarului.
    oricum pentru 90% din romani al qaeda poarta un nume prozaic pdl iar bin laden este marinar sau pitic.

  40. @De Alexa pe 2 May 2011 la 10:48

    A fi evreu nu implica a fi mai destept decit altii. Stiu chiar o gramada de evrei saraci ca Jov. Deci nu e o conditie nici macar necesara, darminte suficienta pentru desteptaciune. Daca acceptati punctul meu de vedere, ar trebui sa studiati perioada rabinica timpurie si faptul ca intr-o perioada extrem de tulbure a istoriei (cam toata istoria omenenirii, de altfel), cind pentru majoritatea oamenilor distractia duminicala era un ciomag si un craniu, evreii stateau si se gindeau oare ce a vrut Al de Sus de la ei cind i-a ales sa raspindeasca omenirii cele 10 porunci. Deci diferenta ar veni din auto-educatie si nu din ADN sau apartenenta la o grupare etnica. Ar fi prea multe de elaborat pep tema asta.

  41. Nu inteleg de ce ar investi Elan atatia bani intr-un post TV, cred ca si el ca si Ghita sunt pioni ai unor jucatori mai mari.

    Altfel incredibila nesimtirea realizatorilor de la Realitatea care l-au invitat pe Elan in platou si cu doar 20 de minute inainte de emisiune l-au anuntat ca prezenta lui “nu este oportuna”. Ar trebui concediati cu totii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.