Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Plagiatori din toate partidele, uniţi-vă!

Plagiatori din toate partidele, uniţi-vă!

LATE UPDATE: Udrea crede că, dacă nu mai e ministru, are voie să copieze

Ipocrizia mă irită în egală măsură cu impostura. Iar judecata colectivă şi tribunalele populare ad-hoc, cu juraţi care dau verdicte fără să aibă habar despre ce-i vorba-n propoziţie, mă scot din minţi. Fiindcă funcţionează unilateral. D-aia m-am gândit să echilibrez olecuţă balanţa dezbaterii publice. Şi să ofer părţilor egalitate de tratament. Dacă activitatea de tip copy/paste a Codruţei Kovesi n-a stârnit vreun mare interes pentru instituţia cercetării, mă gândesc că popularitatea exponenţială a Elenei Udrea ar servi cauzei. Vrea musai poporul suveran s-o ardă ştiinţific şi academic? S-o facă-n paralel. Are actele la dispoziţie. Măcar să vedem dacă şcoala românească scoate numai tâmpiţi sau a exagerat nepermis întâiul cărturar al ţării.

Materialul integral şi documentele, în Jurnalul Naţional

UPDATE: Până la această oră, nici măcar o singură oficină băsistă nu a preluat subiectul. Deci însănătoşirea mediului academic din România se face doar prin eliminarea lui Victor Ponta de la Palatul Victoria. q. e. d

P.S. Am înţeles că există-n trust oameni care n-aud, dar le potrivesc şi că în A3 se dezbate dacă sunt sau nu consilierul de orice fel al lui Victor Ponta. Le-aş sugera interesaţilor să urmărească în reluare, pe site, emisiunea realizată azi dimineaţă de Niels Schnecker. Dacă nu-s în stare să găsească linkul, să-l întrebe pe om. Sau pe mine, că-s gratuite convorbirile pe grup în interiorul trustului…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

60 thoughts on “Plagiatori din toate partidele, uniţi-vă!

  1. “@vlad: esti un bou. sub Basescu am ajuns lideri de piata.

    De Victor Ciutacu pe 20 June 2012 la 20:04”

    Acuma ca e USL la guvernare nu o sa mai fiti lideri de piata !? E un simplu calcul matematic pentru a vedea echilibrul vostru dpdv politic si foamea ochiului din societate. Daca sunteti buni, o sa fiti si cu USL la guvernare lideri de piata!

  2. bravos dle Ciutacu. vigilenta nu va paraseste nici o secunda. imi place stilul dvs de investigare, indiferent daca e facut personal sau de o echipa, si curajul afisat in a expune rezultatele.
    incredibil totusi , si trebuie remarcat, cum mai sunt inca pdl-isti in timp ce se moare de foame sub acest regim de mai bine de 7 ani

  3. dupa ce le-am spus ca e interesant ca ei apartin lui Macmillan … suddenly au retras poza lui Ponta de pe prima pagina care facea trimitere la articolul cu plagiatul. S-au prins ca ne-am prins?

  4. In problema doctoratelor, mi se pare cel putin foarte foarte ciudat, eu nu am auzit de nimeni dintre cei care se ingatuie si care se dau de ceasul mortii, facand spume pe la gura, nu i-am auzit pe niciunul dintre astia sa aiba doctorat. de asemenea, nu inteleg ce e cu oamenii astia, teza de doctorat este ca o lucrare de disertatie pentru admitere la master sau o lucrare de diploma la absolvire la licenta, adica este un proiect de cercetare pe un domeniu si nu o carte literara sau alta opera autentica. este o lucrare tehnica intr-un domeniu. de unde pana unde asta cu plagiatul? si vad ca nu reclama nimeni adevarata posibila natura a plagiatului la o teza de doctorat si anume, sa copiez partea experimentala sau experimentele si rezultatele de laborator sau contributiile originale ale autorului, partea de contributii personale (cine a facut, cunoaste, cine nu, isi da cu presupusa). inchei prin a spune ca numai basescu crede ca toti au facut doctoratele cu bani sau plagiate, pentru ca poate ca pe el si pe fi-sa aia injectata-n bot doar atat ii duce capu’! Bafta. P.S: daca a ajuns un tuicar sa ne vorbeasca despre doctorate si de plagiat, inseamna ca putem sa ne ducem cu totii la bodega, sa ne explice ala cum si-a dat el doctoratu-n sticle, direct!

  5. Stiti ce nu inteleg eu, dle Ciutacu? De ce nu se spune nimic despre cei platiti din cadrul comisiilor de doctorat, care verifica lucrarea si care dau calificative. Unele “Magna cum laude”. Ei ar trebui luati la intrebari. Sau oricine poate lua o lucrare de doctorat, ii schimba copertile si obtine un calificativ de la comisiile de specialitate? Practic, acolo unde se intampla, cei care decid asupra lucrarii de doctorat au responsabilitatea!!

  6. De Nuti Udrea sunt sigura ca a plagiat , dar de Victor Ponta ma indoiesc.Am citit un comentariu la acest articol care mi a starnit rasul-clisma cu zeama de Bruxelles.PDL a avut atat de multi doctoranti ca s-a imbolnavit.Oare sa fie un semn ca tezele lor …..nu prea au fost curate?
    Rasul malefic al presedintelui cand a vorbit de Ponta si l a numit dottore a fost cea mai ilustrativa dovada ca va veni ceva-gen Basescu impotriva acestui om.Deci acuza cred eu nu este decat URA.

  7. Domn Ciutacu, Ai idee care e cea mai tare scoala de plagiatori din Romania? Sigur nu. Scoala Andrei Marga, ala de a scos admiterea de la facultate ca toti derbEdeii si toate fufele sa faca medicina si apoi sa omore oameni prin spitale, ala care a inventat manualele alternative pe banii Bancii Mondiale, nimeni sa nu mai inteleaga nimic din ele, ala care a distrus invatamantul romanesc.
    Din socla de plagiat a lui Marga nu trebuie uitati Emil Boc ori minerul comunist sandu frunza din Rodna. Toti au inflorit pe axa E. Wiesel-Soros-Paszkany-ioan Rus.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.