Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Am demontat câteva mituri securistice

Am demontat câteva mituri securistice

De ce asta? Pentru că-mi pasă și fiindcă nu pot să fiu jigodie. Și, cu riscul de a-i pune toți deontologii netalentați ai lu’ Pește Prăjit în cap, sunt mândru de Blonda.

Antena 3 şi ziare.com

ziare.com

Vorbe grele şi Sinteza zilei

Comentarii

comentarii

Similar Posts

48 thoughts on “Am demontat câteva mituri securistice

  1. Give me five, mr. Cioroianu, U R cool, man!
    Sincer sa fiu mi-a placut Mr. Cioroianu! Ati dat dovada ca sunteti un mare gentleman cand, suparat nevoie mare pe d-l Crin Antonescu, ati facut public “secretul” acestuia si anume ca indrazneste sa nutreasca sentimente, altele decat cele de camaraderie, fata de o colega de partid.
    Tot sincer insa, va spun ca nu inteleg de ce v-ati suparat pentru inscrierea Dvs pe listele eligibililor pentru europarlamentare la pozitia no.8.
    Asta deoarece, in opinia mea, si probabil ca si in a altor milioane de romani, numele Domniei Voastre practic nu are ce cauta pe o astfel de lista.
    Si haideti sa va explic de ce!
    Daca pana la inscrierea dvs. in PNL, eu, un mare “consumator” de Istorie, amator ce-i drept, ori de cate ori va vedeam si auzeam tinand dizertatii pe teme istorice pe la varii teveuri, ma felicitam ca sunt roman ca si Dvs. si-mi doream oameni ca Dvs. in politica romaneasca.
    A fost nevoie, mai intai de alegerea Dvs. ca europarlamentar, cand impreuna cu ceilalti proaspat alesi parlamentari romani ati dat proba marlanismului existent in mahalua politicii dambovitene, cu care ati plecat la pachet, si v-ati certat ca orbetii, ca sa zic asa, pe motiv de cine sa tina discursul de prezentare in fata Parlamentului European.
    Si v-ati certat atat de acut vocal si disonant pentru sistemul audio incat, saracii colegi parlamentari europeni au fost nevoiti sa va ia microfonul si sa-l dea bulgarilor.
    Pana la numirea Dvs. ca ministru de externe, de alte fapte de arme bune de consemnat in anale nu v-ati mai facut remarcat, in timp ce doamna invocata de Dvs. a fost aleasa vicepresedinte a grupului parlamentar european liberal (nu cred ca la recomandarea d-lui Antonescu).
    Dar ca ministru de externe ati dat in sfarsit marea lovitura politica a vietii, Mr. Cioroianu!
    Si ati lovit atat de puternic incat, de atunci Condolezza din “Yes, Mr. President” nu a mai iesit, Maiestatea Sa Regele Spaniei, si-a schmbat secularele reguli de protocol ale Casei Regale si acum “cinciuieste” a la Harlem-ul newyork-ez cu oaspetii oficiali, o parte din tiganimea romana fuge ca dracu’ de tamaie de Dvs. de frica sa nu fie itinerata turistic, doar cu bilet de dus, prin sihastriile desertice egiptene, cu posibilitatea de a fi transformati in sapun, in timp ce partea ramasa, cautata prin Interpol, se bulucuceste sa se tuce pe obrajori cu Domnia Voastra.
    Si pe un astfel de reprezentant al politicii externe romane, au indraznit liberalii, mai nou condusi de d-l Crin Antonescu, sa-l treaca taman la coada vacii, pe pozitia no.8 a listei eligibililor.
    Rusine sa le fie, nici nu stiu ce exemplar de rasa au pierdut!
    Dar ati avut Dvs. grija sa le dati o mostra de noblete si cavalerism mioritic, atunci cand ati facut aluzie la relatiile dintre un vaduv si o distinsa doamna divortata, care, intamplator de altfel si-a facut publice sentimentele “investite” in relatia respectiva.
    O singura nelamurire am totusi. Daca ati considerat relatia drept contrara standardelor Dvs. de moralitate, de ce ati tacut Mr. Cioroianu pana acum?
    Nu de alta, dar poate unii dintre noi ne-am fi grabit sa uram cuplului respectiv “casa de piatra”, iar tacerea Dvs. ne-a intarziat momentul urarii respective.
    In sfarsit, niciodata nu este prea tarziu, asa ca un sincer “casa de piatra” celor doi, iar Dvs., vorba unei viitoare europarlamentare la fel de inzestrata ca si Dvs., noi si noi “succesuri” in activitatea politica si nu numai!

  2. Domnule Victor,
    Ma urasc atunci cand am dreptate! Vaz ca d-l profesor Teodorescu nu numai ca-mi confirma presupunerile dar imi si completeaza reteta cu aroma de praf de sondaje:
    Tocanita de electorale prezidentiale anticipate a la Basesco
    (Specialitatea casei)
    1. Se ia una bucata Constitutie si se prepara la foc deschis si vioi, pana se face scrum. Acesta se piseaza, iar cenusa rezultata se pastreaza pana mai tarziu intr-un bol separat.
    2. Se ia o halca de Turcesu, se fezandeaza dupa metoda Patapievici, Avramescu & Co., cu promisiuni de marire si devenire politica dupa alegeri, se pune la fiert la foc mic si atatat din cand in cand.
    3. 1/2 Kg Berceanu, trecut prin masina de tocat la cap cu economiile facute de romani, intr-un an de criza, daca alegerile se vor desfasura simultan si devansat, se pune tocatura la un loc cu Turcescu si se amesteca din cand in cand, la foc atatat, cu o lingura de lemn.
    4. 0,750 kg de Societate Civila (alta decat pippidea, ca asta-i suparata rau pe asimetric- de preferat Parvulescu-), se taie cubulete, se unge cu prevederi constitutionale inexistente, deci convingatoare si se adauga dupa cca 30 de minute la compozitie.
    5. Se pregateste separat un sos de “tocsoaie” marca Realitatea si B1TV, argumentate cu avantaje materiale mari pentru buget de austeritate si cu variante cat mai credibile pentru prostovan de alegator roman.
    6. Cand este gata se da 1/2 ora la cuptor
    7. Se pune compozitia pe un platou, se garniseste cu cenusa de Constitutie, felii de portocale amare si minciunele cat cuprinde.
    8. Se serveste si calda si rece, cu polonicul, zi de zi, la ora de maxima audienta tv si in oficioase, pana cand prostovan de alegator roman este convins.
    (. Pentru aromare se foloseste un praf de dat in ochi la pulime, marca inregistrata Anastase, cu sondaje care exprima dorinta a 80% din electorat, ca alegerile sa fie devansate si sa se tina in iunie cu cele europarlamentare.
    Pentru conformitate
    maestru bucatar
    traian basescu
    Sa fiti iubit ca le ziceti bine
    marcus

  3. Am urmarit emisiunea de ieri.Nimic care sa ma determine sa vad in Antonescu un presedinte.Nici macar primar.E bun la gura dar nimic concret.Spuneti-mi ce vrea sa faca cand ajunge (daca ajunge) presedinte.El o da inainte ca”altceva” decat sa facut pana acum.CE?Blonda a incercat un sfert de ora sa-l faca sa zica ceva concret si nu a reusit.Noroc cu publicitatea.Daca pe acesta mizati cred ca mizati gresit.Nu vad altceva decat un politician cu un discurs impecabil,dar fara substanta.

  4. @da mai paraipane, spre deosebire de asimetric, care-i desavarsit neica, chiar perfect dupa spusele lui pentru functia respectiva. Numai ca de ceva zile, dupa ce s-a jucat cu bumerangul fara sa–i citesca manualul, acesta la retur l-a lovit drept in partile anatomice moi dintre picioare, motiv pentru care chiombu&La Famiglia, au de dat “esplicatii’ la bobor alegator, ce si cum cu milionul de ieuro a lu’ a mare.
    sa fii iubit si baga de’un control la orl, stai nasol cu dioptriile!
    marcus

  5. @marcus

    […] sondaje care exprima dorinta a 80% din electorat, ca alegerile sa fie devansate si sa se tina in iunie cu cele europarlamentare.

    1. In caz de nevoie, si numai din drag de respectare a principiilor de baza ale mecanicii (vezi manualul de fizica pentru clasa a 6-a), putem provoca tare usor si o reactiune de strada, poate-si doreste Tovarashu’ sa dea mana cu noi. 🙂

    (de aici cred ca tocmai incep sa-i raspund si lui Paraipan)
    In forma unui semnal de alarma, domnul profesor Teodorescu avertiza ca suntem o societate paralizata, care nu reactioneaza la nimic si inghite absolut orice. Are dreptate, e timpul sa intrerupem monologul actualei puteri, mai ales ca acum avem un motiv, il avem pe Crin Antonescu, pentru care se pare ca electoratul e gata sa se mobilizeze. Deci Paraipan, daca pentru tine faptul ca un politician reuseste sa trezeasca electoratul din indiferenta provenita din dezgustul provocat de clasa politica inseamna zero, pentru un bun procent din populatie inseamna imens de mult, inseamna un motiv de a-si relua rolul democratic in restabilirea directiei singurei tari care are obligatii fatza de cetatenii romani. Oricat ne-am plange de felul in care ne trateaza alte state, singurul stat care are obligatii reale fatza de noi este statul roman.

    2. Am mai zis-o, e strict problema lui Traian Basescu cand anume vrea sa piarda alegerile. Daca vrea sa se ia de-o grija in iunie, perfect, June it is. Si zic asta mai ales pe fundalul acestui post, care clarifica si singurele incercari jenante ale unora de-al prezenta pe Crin Antonescu intr-o postura mai putin placuta publicului. Oricum o dam si oricum o-ntoarcem, omul e al naibii de curat si de coerent.

    Cat despre Cioroianu, era singurul care murdarea lista. Toate lucrurile se-ntampla cu un motiv — iesirea penibila a dansului a validat public corectitudinea deciziei PNL de a-l elimina de pe lista.

    __________________
    @Victor

    Felicitari. Again.

  6. Multumesc frumos. Ca tu gazda mea preferata de emisiune nu stiu daca e cazul sa mai repet, iar Antonescu e genul de interlocutor cu care chiar poti discuta. Adica il poti contrazice fara nici o emotie ca ar raspunde isteric si cu poalele in cap, asa cum fac atatia altii.

  7. Fie că ştie, fie că nu, Oana Dobre a realizat aseară un lucru incredibil. Mie mi-a confirmat ceea ce bănuiam, iar pe mulţi “romantici” i-a adus cu picioarele pe pământ. (Observaţi că n-am spus: “l-a făcut” pe Crin, da? 🙂 )

  8. O prezenta f placuta, blonda dvs., dle Ciutacu.
    Iar dupa ce iti lipesti retina de sticla televizorului te surprinde iarasi f placut faptul ca nu e deloc “blonda”.
    In sfarsit, dupa ce i-am “vizitat” si blogul personal unde am vazut ca are gusturi bune la muzica, pantofi, culori si oameni vreau sa ii prezint omagiile mele virtuale.
    Sarut mainile dra Oana Dobre !

  9. cioroianu si-a demonstrat limitele de caracter
    cu toate astea antonescu o sa aiba probleme din cauza acestei candidaturi a respectivei doamne. stiu ca nu e corect, dar asta nu inseamna ca nu se va folosi impotriva lui
    pe de alta parte limitele de politician ale lui antonescu se vor dovedi in curand. asa ca emotia vie declansata pe blogul asta se va calma mult mai repede decat credeti

  10. @bogdan

    asa ca emotia vie declansata pe blogul asta se va calma mult mai repede decat credeti

    Ai sa ne cunosti mai bine in timp.

  11. @Victor: De ce Crin? Spui ca il sustii pe Crin. Poate nu sunt eu la curent si ai spus. Nu ma intelege gresit, sunt si eu pro-Crin. Insa cand vine vorba sa-l sustin intr-o discutie, argumentez alegerea mea. Si inca ceva: nu crezi ca se expune prea mult la tv inainte sa aiba un program concret pentru mandatul de presedinte?

  12. @Rares: ca si in cazul lui Oprescu, am scris in repetate randuri de ce. ultimul exemplu il gasesti aici. pentru celelalte foloseste optiunea search.

  13. @Victor: Se pare ca nu eram eu la curent :)). Oricum, la fel ca in cazul lui Oprescu, o sa fie dezamagire mare daca iese Crin. Pentru ca romanu vrea sa vada rezultate peste 2 zile. Nimeni nu realizeaza ca o sa incepem sa vedem proiecte marca Oprescu in Bucuresti in minim 1 an. Din pacate asa o sa fie si cu Crin, din punctu asta de vedere romanii sunt iremediabili…

  14. Oana Dobre a fost la inaltime in emisiunea de aseara!
    Jos palaria pentru cum s’a comportat!
    Eu m’am hotarat sa o laud pe blogul meu ( imi cer scuze ca imi fac reclama asa pe fata, dar cred ca merita), pentru atitudinea pe care a avut’o si pentru felul cum a vrut sa duca acele dialoguri!

  15. Pardon! Marele moralist Cioroianu, alb ca spuma laptelui abia muls are memorie scurta!
    Sa ma corecteze cineva daca gresesc, dar nu era el cel care, cam acum un an de zile, era acuzat ca si-a lasat de izbeliste copilul pentru amanta-soprana?! Ei, na, acu’ se trezi puritanismul in el! Si daca e sa comparam, ce e urat intr-adevar: sa ai o relatia, ca barbat vaduv, cu o femeie libera? sau sa te “tiganesti” pri tribunale ca sa-i dai cat mai putin copilului tau?
    Pentru exemplificare:
    http://stiri.rol.ro/content/view/95782/4/

  16. Fiecare face ce vrea cu viata lui. Dar daca la declaratia::il iubesc pe Crina Antonescu” raspunzi cu un:”evident, confirm”, :))))))))as fugi mancand pamanul de un asemenea barbat.Nu era nevoie sa-si puna poalele in brau, nici nu doream asta. Dar:”evident, confirm”+ o fata pe care se putea citi:”nu putea sa fie si ea mai retinuta gen: evident, confirm relatia cu Crin Antonescu…” e mult pra putin ptr cineva care isi asuma o relatie care dureaza de ani de zile. Ciutacule, poti sa-l lauzi cat vrei dar pe mine cu acest”evident, confirm” + o declaratie mai veche in care era nemultumit ca femeile vor “angajamente pe termen lung”…m-au facut sa ii retrag votul pe care il avea din partea mea. Poate sa fie intelectualul nr 1 al tarii. Daca nu iti asumi ca un barbat o relatie ci daor ca un…intelectula de seama, inseamna ca o sa fie multe alte chestii pe care nu o sa ti le poti asuma ca presedinte. Si daca pe Valean nu o deranjeaza raspunsul asta, e treaba ei. Dar daca o sa fie presedintele Romanie, astfel de raspunsuri o sa afecteze pe mine. Pa. Altul la rand.

  17. gabi, eu nu inteleg care-i problema daca el nu si-a dorit ca relatia sa fie publica. De ce sa fie? Pentru a fi ulterior exploatata in scopuri care mai de care mai murdare. Pentru ce? Daca asta te-a facut sa-ti retragi votul…mai bine nu votezi( nu e o jignire, vorbesc foarte serios ).

  18. Pentru MARCUS si Anca
    TRAIAN BASESCU nu este etalon pentru presedintie,cum nu sunt nici Iliescu sau Constantinescu-sau subalternii lor.Daca ne ducem sa alegem pe cineva”care mobilizeaza masele” il putem reinvia pe Hitler.Crin Antonescu nu are nimic concret doar vorbe,iar asumarea de catre Victor Ciutacu a candidatului Crin este o greseala pe care un jurnalist nu o poate face(vezi cazul TRU).In resst despre limbaj licentios,intr-o discutie normala nu-si are locul si nu face decat sa-l descalifice pe cel care-l foloseste.
    P.S. Sunt satul de “revelatii” hai sa venim cu picioarele pe pamant,si sa le cerem sa-si respecte indatoririle.Manifestatii si mitinguri nu “tinere sperante” putrede de stat in Parlament

  19. Domnule Ciutacu, cititi va rog articolul de Ziare.com semnat de Ioana Ene “Cine sunt tonomatele?” Care mai nou, intra si pe Forum Ziare.com si ma acuza ca, sunt un tonomat deoarece nu fac propaganda pro-basica pe forumul de acolo si indraznesc sa-l critic cu argumente palpabile pe Traian. Puteti sa bateti saua bine, cind sunteti invitat pe la domnul Gadea in emisiune la Siteza Zilei cu prezenta formatorilor de opinie, angajati ai serviciilor secrete ce formateaza cetatenii pe linia de Traian in mass-media romaneasca? Si daca aveti ceva cunostiinte despre aceasta asa zisa ziarista Ioana Ene in realitate? O fi la acelasi hram de Basescu ca si Ungureanu de la Cotidianu? Nu ar fi rau s-o faceti putin de bascalie si pe ea in emisiunea respectiva sau in altele la care sunteti invitat. Cu stima, gelu.

  20. @Paraipan: mica si insignifianta diferenta de acordare e ca Ciutacu-si asuma gratis candidatii, in vreme ce TRU factureaza serviciile prestate la PD-L.

  21. mai bolovan Ciutacu..mai tare Tru..barem el isi vede interesele.. tu ce faci? esti subiectiv..doar atat..la el barem zici ca e platit.. la tine se vede ca pui sentimente.. ceea ce ne face pe noi putin cam intrebatori.. pentru ca nu suntem siguri pe argumentele pe care ni le oferi avand in vedere subiectivismul tau.

  22. @Ciutacu: Degeaba faci tu pe Fane Duru’! Pe multi i-ai ajutat si-i ajuti fara sa te bati cu pumnii in piept. Macar sa inteleaga toti… Nu sa-ti ridice osanala , ci sa faca si ei la fel cind si daca le va veni timpul!
    P.S. Nu ma refer la Crin Antonescu si nici la Sorin Oprescu …aviz amatorilor.

  23. @psihologu’ – un psihopat tratat: ma lasa rece daca tu tii sau nu cont de argumentele mele. eu nu cer nimanui sa voteze pe cineva. daca sustin un politician, o fac transparent si asumat. daca nu, nu. e extrem de simplu.
    @Mihaela: n-o fac pentru reciprocitate. e mai usor sa faci rau decat bine.

  24. @Paraipan

    hai sa venim cu picioarele pe pamant,si sa le cerem sa-si respecte indatoririle.

    Problema noastra e ca Basescu a avut la dispozitie
    aproape 5 ani sa si le respecte si nu a facut-o.
    Cati ani vrei sa-i oferim?
    Nu stiu despre tine,
    dar eu simt ca a doua oara nu ma mai nasc.

    EVIDENT ca fac si pe dracu-n patru sa dau sansa si altuia
    sa-si demonstreze capacitatile.
    De tura asta il prefer pe Crin Antonescu.
    Pornind de la premisa ca nici cei care au promis de toate
    n-au rezolvat de fapt nimic,
    fac abstractie de prezenta sau absenta promisiunilor
    si sustin omul care macar incepe
    de pe pozitia unui politician surprinzator de curat,
    sustin un individ cu principii foarte asemanatoare cu ale mele,
    in ideea ca mentalitati asemanatoare au sanse mult mai mari
    sa aiba si interese asemanatoare.

    Similitudinea intereselor Tovarasului cu ale mele este inexistenta.
    Concluzie: Nu numai ca nu-l mai vreau de presedinte,
    dar chiar simt ca vreau musai sa scap de el.
    Nu stiu cum se face ca mai multi dintre noi ne-am sincronizat
    FIX in 2009, si iacata, pare ca primeste identitate
    un fel de revolta de grup.
    Daca grupul se extinde pana la procentul necesar
    pentru ca Antonescu sa fie noul presedinte,
    YOU’LL HAVE TO LIVE WITH IT.
    Cam atat.

  25. atunci de ce propui sa mai facem o aroganta? sau ce propui tu in acel post.. pe care l-ai linkat si pe pagina asta.
    Ce ocarit a fost si este Cornel Vadim Tudor..pentru preferintele lui.. care nu stiu daca erau chiar asa de probate..si asumate..Vadim Tudor Un pupincurist al lui Ceausescu.. era acuzat pt poeziile pe care le scria..
    Eu de ce sa te acuz pe tine? Nu am de ce.. Antonescu nu este candidat la Presedentie.
    In timp ce am scris asta.. am vazut clipul cu Traian BAsescu..cum le vorbea ziaristilor.. este un dobitoc.iertat sa-mi fie limbajul. Caraghios este el.

  26. @psihologu’…tot ce spui e un non-sens! cred ca ai gresit…. era un psihopat…ratat, nu?

  27. @victor: cu tot respectul, n-am aceeasi parere in privinta oanei. saptamana trecuta se hlizea la camera, fiind mai putin atenta la firul discutiei, aseara a tot insistat pe problema obama, reusind, zic eu, sa-l enerveze pe crin. asta nu inseamna ca nu o simpatizez…

  28. @ Gabi : te uiti prea mult la “tele-novele”. “Vizionare” placuta pe mai departe.
    Aici este vorba despre un candidat la presedentia
    Romaniei.Este vorba despre realitate.

  29. Încă un motiv în plus să le dăm un vot de blam purpurio-portocaliilor, şi asta nu din cauze doctrinare, ci pentru că la PNL începe să devină o treabă transparentă. Cioroianu a dat dovadă că nu-l interesează nimic, în afara propriei persoane. Narcisismul în politică, sau în oricare alt domeniu pute. N-a învăţat nimic din ultimii 100 ani, atât poate fi de inteligent… Cică e la bază istoric…

  30. Bravo lor daca se iubesc si au o relatie frumoasa.Eu il apreciez pe Crin Antonescu pentru competenta lui si pentru simplul fapt ca e OM.Nu ma intereseaza ce zic altii.Mi-am pus increderea in el si nu voi ezita sa-l votez la toamna la alegeri.
    Mi-a placut emisiunea de aseara.

  31. pe blonda oana a “lansat-o” tatulici. oare de ce a plecat de langa el? poate pentru ca nu o lasa sa verse galetile de ura si laturi intr-o anumita directie?! a gasit refugiul perfect pe antene.
    nu sunt nici portocaliu nici galben nici rosu sau verde, iar la europarlamentare o voi vota pe eba numai pentru ca ati dat atat de tare in ea,o votez din spirit de solidaritate cu victima.

  32. @anca cu scuzele de rigoare pentru intarziere (nu postez din vreun subsol… :D): va cunosc, va vad de vreo 20 de ani, dar niciodata nu incetati a ma surprinde, mai mereu defazati de realitate
    l-as vota pe crin atunci cand va desparti pnl-ul de patriciu. pana atunci….

  33. Totusi domnule Victor,candidatul Antonescu ar face bine sa-si intre in mana,sa explice clar si lui mos Paraschiv si lui tanti Floarea,de ce este el un presedinte mai bun ca altii,de ce trebuie sa-i dam votul,astept sa-l vad cu echipa iesita la lupta,sa faca opozitie guvernului,in special vreau sa vad trenul liberal in miscare cu toate vagoanele si nu doar locomotiva cu un vagon sau doua si pentru asta trebuie sa inlocuiasca piesele defecte din marele angrenaj liberal.

  34. Ptr De ramo
    Nu e o problema ca a vrut sa isi pastreze relatia secreta. Chiar nu am scris asta. Poate ar trebui sa recitesti ce am scris.Am ramas dezamagita de felul in care si-a asumat-o. “Evident, confirm” nu e o replica buna pentru a-ti asuma o relatie sentimentala. Asta daca nu ai 20 de ani. Tot ce am scris eu aici e scris prin prisma meseriei pe care o am- pshiholog- si a varstei/experientei. Am recitit ce am scris. Nu retrag nimic. Imi mentin parerea. Nu imi doresc un presedinte ca Antonescu. Nici unul ca Basescu. Sper sa apara cineva sa am si eu cu cine vota. Toate cele bune.

  35. @mama lor: Sărăcuţa de ea, e chiar o victimă. Şi tăticuţu’ era o victimă prin 2004, şi acu’ s-a transformat într-o victimă şi mai mare… Somn uşor!!!

  36. Pentru Mihaela
    :)))) Bine ca nu ai spus ca scriu telenovele ca il suparai pe cel mai mai cunoscut sinopsist in genul asta:Marquez ( chiar e vorba de Gabriel Garcia, e ceva ce nu se prea scrie si stie despre el:))). Asa ca nu subestima genul)Stimata d-ra, vorbesc exact despre presedentie. Daca inainte de a ajunge Basescu presedinte, ni se spuneau mai multe despre “calitatile” lui umane, cred ca nu il vota atata lume. Un om- aici e vorba si de un presedinte de stat- e suma calitatiilor si defetelor lui. Cred ca daca citeai si printre randuri mesajul meu, te mai gandeai inainte de a spune ca ma uit la prea multe “tele-novele”. Nu ma uit la telenovele. Dar mama mea se uita, nu vad in asta o rusine. Si cred ca prin acest mesaj ai jignit foarte multe mame. Poate si pe dumitale.

  37. @bogdan

    l-as vota pe crin atunci cand va desparti pnl-ul de patriciu

    Cum? Sa introduca o restrictie pentru Patriciu?
    Sau sa-l impiedice sa aiba pareri legate de problemele PNL?
    N-ar fi o atitudine foarte liberala prin natura ei.
    Sau detii dovezi legate de o anume dependenta a lui Crin
    de Patriciu? Daca va castiga alegerile de anul acesta
    inseamna ca suta-n mie e legat de gat cu Patriciu,
    ii e dator vandut si de-aici incolo nimic din ceea ce face
    nu mai poate fi valabil, din orice unghi ne-am uita?
    Oare e sanatos sa fim atat de conspirationisti
    in legatura cu un om de nivelul lui Crin Antonescu
    in timp ce toleram niste enormitati din partea lui Basescu?
    Stii cum e asta?
    E ca si cum ar veni un domn bogat si bine intentionat
    in cocioaba noastra saracacioasa si plina de gunoi
    si ne-am uita cu multa bagare de seama
    la stratul subtire de praf de pe varful pantofilor lui.

  38. pentru C Bojan
    multumesc pt urare si va spun cu toata sinceritatea ca am un somn extrem de linistit pt ca nu sunt macinat deloc de probleme atat de “importante” pentru tara cum ar fi: candidatura elenei basescu la europarlamentare, boc s-a ridicat pe varfuri la poza, basescu ii ataca pe jurnalisti, cioroianu si daianu canta la palatul cotroceni(apropos: aberatie mai mare ca asta nu am auzit nici chiar pe blogul geniului)etc….

  39. @ Gabi : ramine cum am vorbit!
    Duduie psiholog, daca viitorul presedinte al Romaniei ar fi facut declaratii de amor in direct s-ar fi calificat in ochisorii dumitale de psiholog, pentru calitatea de Presedinte al Romaniei?
    Si lasa-l pe Gabriel Garcia Marques in pace! Trebuia sa-si cistige si el piinea cea de toate zilele cumva! Si vindea visuri.
    Iti recomand sa citesti “Calea Victoriei”… …viata e mumlt mai complicata decit literatura sau filmele.
    Si nu te mai ascunde sau justifica ideile in/pe spatele altora.Mamele noastre, la virsta lor, s-au saturat de realitate si se refugiaza in alte lumi. Si-au dat obolul societatii, societate care acum asteapta ca ele sa moara ca sa nu le mai dea pensii.
    Asa ca , duduie psiholog, sint satula pina peste cap de melodiile astea. Fa bine si incearca-ti norocul cu altcineva!
    Deja am profitat cam mult amindoua de ospitalitatea lui Ciutacu.

  40. @ anca offtopic: suta-n mie inseamna 10%. presupun ca vroiai sa zici mie-n suta… din viteza probabil sau e aerul incins la subsol, la forta de reactie rapida on-line?
    ontopic: patriciu impreuna cu tariceanu, au distrus sansele PNL-ului de a deveni un partid important in anii ’90 cand au “decolat” cu aripa lor cu tot. in plus concubinajul mascat cu psd ma face sa nu pot vota pe nimeni legat sau cautionat de el.

  41. @bogdan

    off-topic

    Suta-n mie se refera la un aspect care incape cu lejeritate intr-un anumit context, pentru procente obisnuiesc sa folosesc %,
    nu stiu daca-ti e familiar semnul, dar noi pe la matematici
    asa exprimam procentele. Sau scriam in cuvinte:
    procente sau la suta.
    Deci la capitolul citirea gandurilor ai dat-o-n fasole.

    on-topic
    Dat fiind ca am studiat matematica o buna bucata de vreme
    si m-a crescut un inginer, just like a bonus,
    am obiceiul sa nu ma bazez pe banuielile nimanui,
    cu atat mai putin pe banuielile cuiva care tocmai a facut
    un exercitiu nefericit de-a-mi citi gandurile,
    incheiat cu un mare esec
    si stampilat cu o insulta la adresa situatiei mele economice,
    in totala necunostinta de cauza:
    sau e aerul incins la subsol

    Daca acuzatiile pe care le aduci nu se bazeaza pe nimic concret,
    tind sa cred ca esti doar un individ pus pe contre,
    fapt pentru care interactiunea noastra pe acest blog
    este fara indoiala si inutila, si plictisitoare, si neconstructiva.

    Daca argumentelor si solicitarilor de argumente
    le raspunzi cu atacuri ieftine,
    cu regrete, ca sa te certi e nevoie de cel putin doi.
    Consider me gone.

  42. Cine crede ca Antonescu nu se astepta la tot felul de atacuri asupra fostei/actualei activitati politice, se insala.
    Acesta este jocul, trebuie sa dai socoteala pentru tot ceea ce ai facut/faci sau vei face!

  43. Bine ca nu au bani pt profesori, medici, dar se fura ca in codru, ei vorbesc de sute de mii de euro, milioane de euro.De ce nu se ocupa de problemele acestui popor care le-a incredintat tara si fac diversiuni precum cazul Becali. Ei sunt oameni de afaceri si isi doresc profit pt ei. Indiferent daca va fi inlocuit Basescu si indiferent de cine va fi inlocuit nu va fi mai bine. Poporul trebuie sa aiba un cuvant de spus.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.