Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > I-a dat Vântu la operaţie lui Bin Laden?

I-a dat Vântu la operaţie lui Bin Laden?

Mă aşteptam de la Sorin Ovidiu Vântu să-i facă orice surpriză (fie ea şi plăcută) lui Traian Băsescu, dar nu şi să-l omoare cu sânge rece pe Osama Bin Laden, să-i facă o poză cu telefonul ascultat de Florin Coldea şi după aia să-l dea la peşti. Dar nu şi să trucheze poza. Cu asta se ocupau Dinu Patriciu şi pixelul albastru. Lumea îl bănuia pe nedrept pe mogulul eolian că ar fi omul ruşilor şi, când colo, era pe mână cu osul de ardelean americănesc Barack Hussein Obama. Dacă, după conferinţa de presă, mai şi închină Elan Schwartzenberg fostul CNN românesc nobilelor idealuri ale noii ordini mondiale, case closed. Piesa hip-hop a lui Adrian Ţuţu de la Românii au talent, emisiune la care se uită cu multă admiraţie Mihai Răzvan Ungureanu şi cu Dan Andronic (s-o fi decis în CSAT că asta-i emisiunea de bază), va fi desemnată imn de stat, strategia de apărare va trece fluierând prin Parlament, iar SRI ne va asculta cu şi mai multă abnegaţie în numele luptei globale împotriva terorismului.

UPDATE: Imediat după oficializarea tranzacţiei, falanga Ghiţă i-a servit prima flegmă lui Elan. La autoinvitarea lui deloc inspirată pentru deseară în studiourile Realitatea TV, un organism colectiv intitulat conducerea editorială i-a răspuns, prin gura crainicului, că “subiectul va fi abordat zilele viitoare”.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

75 thoughts on “I-a dat Vântu la operaţie lui Bin Laden?

  1. Noah…l-au impuscat pe barbos…mda,ce mare socoteala?Vor veni maine poimaine 10,100 ca el sau mai rau,tineri dornici de afirmare,care abia asteptau ca bosorogu sa se mute la Allah. Poate sunt eu mai naiv,dar eu il credeam demult in rai,desfatand un pluton de virgine 🙂 Treaba asta pute de la o posta.Nu mai cred 2 cuvinte din ce indruga americanii astia.Tipul probabil era mort de cine stie cand,si pus la borcan in frigider,doar ca sa fie scos la timpul potrivit…convenabil,nu?Mie sa nu-mi spuna ca le-au trebuit mult “vestitelor” servicii secrete americane 10 ani sa-l gaseasca si sa-i faca de petrecanie.Si nici din intamplare nu l-au capturat de viu,ci l-au impuscat in cap.Sa mor io :))

  2. Pai victore se pare ca si americani sunt inceti la minte cum naibi sa il lasi 10 ani si stiai unde sta trebuie sa fi cretin sa lasi omu ala in libertate dar na si la americani prind teroristi pe criteri politice ca la romanica noastra -.-” >.>

  3. Sa mori de ras…
    auzi,dupa nunta secolului ,mortul secolului..
    ai fost tare..ce urmeaza?
    pai..vantul secolului,elanul secolului sau basescul secolului
    brrrrrrrrrrrrr,piele de gaina..

  4. In fond, foarte recent China a devenit oficial a doua forta economica a lumii, toti ii fac ochii dulci, Europa a inregistrat si mai recent doua evenimente pozitive de interes mediatic mondial , o casatorie regala si beatificarea papei Ioan Paul al II-lea , iar SUA nu avea nimic de zis cu acelasi impact .
    Si atunci a spus singurul lucru sigur pe care il putea spune, deoarece Osama, indiferent cum si cind s-a intimplat sa se ,,retraga” , nu va mai aparea niciodata.
    In rest, noul inamic international nr. 1, lac sa fie, broaste sunt destule.
    Cit il priveste pe SOV, in mod surprinzator se pare ca nu are proprietatea cuvintelor, din cauza asta de-a lungul timpului el una spunea, iar publicul alta intelegea.

  5. Mda nu vreau sa fac referire la cum a fost Bin Laden omorat, daca chiar a fost omorat sau mai stiu eu… Lucrurile astea le vom afla cu adevarat in timp… In schimb vreau sa fac referire la stirea “importanta” de azi… Cica Romania si Polonia sunt scoase acum “la inaintare” in lupta antiterorista si sunt “felicitate” pt. faptul ca au ajutat CIA (prin intermediul “inchisoriile secrete” – a mai fost un scandal si acum cativa ani pe tema asta) in prinderea si lichidarea lui Bin Laden! Stiu ca multi vor spune ca Romania e varza si ca “nu interesam” pe nimeni, nici macar pe teroristi etc.! Dar vorba lui Mircea Badea aseara in emisiunea lui, acum ca inamicul numarul 1 e mort, altul trebuie sa apara… Si acum pt. ca noi si polonezii suntem “scosi” in fata drept “cei care am contribuit in mod decisiv” nu ne transform si pe noi in niste tinte?! Si cel putin Romania, chiar o tinta usoara?! Tocmai pt. ca suntem varza si pt. ca “serviciile” nostre se ocupa cu “chiloti” si cu “interceptari telefonice” sa fim prinsi “pe nepregatite”?? Multi vor spune “Si ce sa atace frate la noi?”… Pai poate vreo 2-3 bombe puse la metrou la Piata Victoriei sau la Universitate la ora de varf sa fie raspunsul?! Iar multi vor spune “Pai si care sa fie frate motivul? Ce am facut noi?”… Pai poate tocmai pt. ca am “ajutat” CIA sa-l omoare pe Bin Laden, punand la dispozitie “inchisori secrete”?! Si in timp ce noi ne vom plange mortii, vor aparea pe Al Jazeera inregistrari cu teroristii care spun ca “pedepsesc” Romania pt. ajutorul dat SUA, iar apoi pe CNN va aparea Obama care va spune ca lupta antiterorista trebuie sa continue si ca el si America sunt alaturi de poporul roman etc! Pare destul de plauzibil… Dar probabil asa ceva noua “nu are cum sa ni se intample”, pt. ca suntem aparati de divinitate sau ceva! 😀

  6. Buna ziua.
    Poate chiar este o surpriza… Stie, cu adevarat, cineva, cu ce se ocupa Dl. Elan, in Romania? Multe afaceri ale unor straini din Romania sunt doar de paravan.
    Va doresc o zi placuta

  7. Victore,

    Tranzactiile aste de vanzare-cumparare companii par sa fie mai complicate. Banuiesc ca atunci cand ai fost la APAPS (sper ca am zi bine), ai “dat cu nasul” peste astfel de proiecte.

    In cazul Vantu-Elan, tranzactia aduce mai mult cu traficul rutier: Vantu isi parcheaza “masina” in “garajul” lui Elan, pe perioada furtunii. In cazul in care “masina” lui Vantu va prezenta riscuri pentru “garajul” lui Elan, acesta din urma i-o va scoate in strada. Daca Vantu va fi prin preajma (si va avea “cheile” la el) o va lua si si-o va parca in alta parte (la el sau la altii). Evident depinde si daca Elan nu va schimba “butucul” in timp ce Vantu bate (la table) prin arestul politiei.

    Oricum, din toate astea, Elan a reusit sa se faca de rahat (in public) si sa aduca din nou in atentie ce a spus nevasta-sa despre el, banii lui si legaturile lui cu lumea politica.

  8. A murit Ben Laden !?Traiasca Ben Laden! Pai daca nu era vestea cu pricina ce mai comentau televiziunile pe seama lui Vintu , a bicicletelor portocalii, sau a altor”trebi de…stat”, asa au avut si au inca un OS BABAN de rontait pentru cel putin jumate de luna de aici inainte!O intrebare as dori sa pun si eu : cu cine trebuie ” discutat ” ca trupele SEAL sa faca o tura si pe la Cotroceni …tot asa spre dimineata ?

  9. Am si eu o/mai multe “nelamuriri”:ori serviciile americane sunt platite in monede botswana de au reusit sa-l prinda de-abia dupa zece ani,ori l-au casapit de-acu ceva timp(de pilda vreo trei ani)si la momentul oportun l-au dat in fapt.Cum-necum,vin vremuri nasoale.

  10. Se prea poate ca povestea cu gasitu’ dupa 10 ani sa fie totusi adevarata. Sa nu uitm ca pe Eichman l-au dibuit dupa ani buni de la finele razboiului, iar pe Mengele l-au cautat, dar pina cind bestia n-a dat coltu’ pe cale naturala, nu i-au suflat in ceafa. Si mai cred ca un Mengele a fost cautat cu infinit mai multa insistenta decit Osama. E clar fuckingstanezii stiau unde se piteste ipochimenu’ si il prezervau ca moneda strategica de schimb. Problema e ca dupa 10 ani i-a cam scazut valoarea pe piata.

  11. E clar!
    Vantu va iesi, din Rahova, fluierand vantu dupa 29 de zile.
    Chiar parchetarul de sedinta va cere eliberarea sa.
    Surpriza frumoasa pentru Base s-a produs. Elan, in asociere cu Paunestii, va transforma Realitatea Tv…ce intr-un CNN?…intr-un nou B(as)e TV.
    Romania Libera… ca sa nu zic Europa Libera, a televiziunilor romanesti va ramane A3.Si lui Base(inca nu-i stim numele de colaborator) ii e greu sa se contreze cu Felix.

  12. Ideea cu aruncatul trupului in mare, parerea mea, n-a fost inspirata. Si la noi au fost suspiciuni cu privire la moartea lui Ceausescu si pana n-au dezgropat, nu s-au lamurit. Se poate construi un mit periculos.

  13. cred ca sunt neinspirate prezentarile unor mijloace mass media americane, preluate de mass media romana, care acrediteaza ideea ca ascunzatoarea lui bin laden a fost devoalata in “inchisorile” cia din Bucuresti. prezenta acestor stiri la tv este periculoasa, atat in ceea ce priveste riscul terorist, cat si pentru intarirea convingerii puterii portocalii ca ziaristii reprezinta o amenintare la adresa sigurantei nationale.

  14. acuma sa vezi festival de ascultare pentru a-l gasi pe noul Osama Bin Laden…

  15. Am cetit io oareunde că Elan Schwartzenbergenegger e co-patron şi labe1. Dacă pe Realitatea vrea s-o facă CNN de Dîmboviţa, din labe1 ce iese? NBC.ro?
    Banzai!

  16. Buna ziua.
    Poate chiar este o surpriza… Stie, cu adevarat, cineva, cu ce se ocupa Dl. Elan, in Romania? Multe afaceri ale unor straini din Romania sunt doar de paravan.
    Va doresc o zi placuta

  17. Dati-i votul lui Obama ,că l-a-mpuscat pe Osama!

    Obama, omul negru de la Casa Alba,ne anunta fericit că omolugului său de la conducerea Al-Qaeda i-au fost facute cateva găuri in zona capului.
    Întreaga Americă ,fluturând stegulețe cu Obama,își manifestau bucuria pentru că democratia a invins terorismul(un efect al democratiei).Aceeași oameni, care acum cativa ani protestau ca fratii si copiii trimisi Unchiului Sam,veneau pixelati in cutii acoperite de drapelul american,acum se bucura ca Obama a scos cuiul unei grenade pe care o tine mesianic in mijlocul poporului său.(yes he can!)
    Privit de la distanta ,episodul este o campanie electorala inceputa mai devreme,care a transformat un boschetar haituit in munti,intr-un martir al vremurilor noastre.Moartea lui va face mai mult rau decat bine.9/11 va fi un precedent.Singura diferenta va fi faptul ca regizorii nu vor mai fi cei de la CIA&Co ,ci teroristii adevarati.

  18. Sa nu uitam ca daca nu erau SUA si aliatii acum nu mai eram nici unii dintre noi deci, sa dam Cezarului ce e al Cezarului . A mai fost un nebun care nu a fost oprit la timp si tot asa folosea copii pe post de soldati si copii pe post de cobai.

  19. Esti penibil! Nu esti in stare sa faci un articol sau sa comentezi un subiect, fara sa te atingi de PD, Base sau oricare trepadus de la mai sus amintitul partid… Cand nu o sa mai fie astia la putere ce drac o sa faci!? Emisiuni sau materiele cu aduceri aminte la “epoca” Basescu? PENIBIL!

  20. @Incomod: puteai si tu sa te semnezi, simplu, Cartianu. acu’, pe bune, e sarcina de serviciu de la Dinu sau il iubesti sincer? 🙂
    P.S. Daca tot mi-ai amintit, cred ca ma apuc sa fac emisiuni despre un om de afaceri care a iesit in lacrimi din arestul cercetarilor penale dupa ce a intervenit pentru el Ambasada SUA. si care s-a pus in genunchi, cu trust cu tot, la picioarele celui pe care-l acuza ca l-a arestat.

  21. Pe mine ma revolta slugarnicia politicienilor
    nostri fata de americani, ranjetele lor slinoase de fiinte inferioare ,fericite de a se impartasi
    de apropierea unor oameni puternici care ii privesc cu intelegerea acelora care in sinea lor
    ii dispretuiesc.
    Dar ma bucur mult sa vad la antena 3 pe doamna
    Stancu si pe domnul Ursu .Au ridicat nivelul
    calitativ al emisiunilor,care erau deja bune.
    Ma bucur ,iiprivesc si ii ascult cu placere.

  22. Vad ca multi romanii sufera de boala teoriei conspiratiei 🙂
    Multi spun ca Osama e mort de mult si abia acum e “livrat” oficial populatiei, ca sa justifice o eventuala retragere din afganistan etc..
    Poata sa imi raspunda cineva la urmatoarea intrebare:
    De ce nu l-a “livrat” Bush jr. pe vremea cand inca era presedinte, ca sa obtina un avantaj pentru republicanii contra lui Obama ?

    Multumesc anticipat 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.