Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Câteva scurte la viteză pe traseu montan

Câteva scurte la viteză pe traseu montan

1. Informaţia decisivă pentru prinderea lui Osama a fost obţinută dintr-o închisoare CIA (care, oficial, conform concluziilor anchetei comisiei speciale de investigaţii, nu există) din România. Lipseşte aia cu butucul din Twin Peaks să fie tabloul complet.

2. E căutat isteric agresorul lui Ilknur Pintilie. E bine aşa, dar, dacă-l prind, poate-l aduc la pachet cu nişte creier pentru împricinată şi raţiune pentru imbecilii care au fost în stare să trimită o gravidă în luna a patra să facă live din mijlocul animalelor.

3. Dacă vă uitaţi cu un piculeţ de atenţie pe sondajul comandat şi plătit de PD-L la propriul institut sociologic, în secţiunea încredere în jurnalişti/analişti, o să înţelegeţi raţiunile campaniei virulente a trompetelor propagandei împotriva mea.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

72 thoughts on “Câteva scurte la viteză pe traseu montan

  1. @CiutacuLaNationala: n-a generalizat nimeni. iar eu am spus ca Ilknur s-a dus sa transmita din mijlocul animalelor. fiindca aia, dupa comportament, exact aia erau. m-am imbatat de multe ori in tineretea mea zbuciumata, da’ niciodata nu mi-a trecut prin cap sa plachez femei ori sa mi-o trag ca caii, in public

  2. 1. Stiti cum au recunoscut teroristii unde se afla Binladen? Au fost amenintati ca li se da cetatenie romana si vor fo obligati sa traiasca aici, iar ei au zis: sefu, sefu spunem tot numai nu ne lasa aici. :)))

  3. Pai eu m-am si drogat,nu doar m-am imbatat,dar nu am sarit de la etaj pe fata de la parter,ce iesea in gradina.

  4. Banuiesc k Ilknur nu era prima oara in vama veche , prea tanara nu mai este in breasla , eu zic k daca vb cu sefii ei sa nu transmita din acel loc groaznic acestia nu o puteau refuza , zic si eu asa .Are si ea o parte din vina ! Sa nu o trimita D-ne fereste pe plaja de la 1Mai fiindca este si gravida si aia sunt profesori fata de vamaioti .

  5. Nu si-au luat ei biciclete?!..sa aiba cu ce se deplasa dupa ce fac predarea limuzinelor.Sondajul ii arunca in vagauna in care a intrat odata si Pntcd-ul.Consider ca un jurnalist trebuie sa-si asume anumite riscuri ca doar face parte din meserie.Sper sa-l prinda pe descreieratul ala cat mai repede iar Ilknur sa fie bine.Lui bocuta i-ar prinde bine si o teleguta,sa o insiruie alaturi de microbuz si limuzinele din suita,toate mijloacele de locomotie sa vina la mine!.

  6. Salutare.Mare fan.
    Am o boală de ficat şi simt umbra vulturilor lui Zeus.Doctore, vreau un diagnostic: e posibil ca nimicurile pe care le-am scris pe blog-vezi antibass- să provoace lighioanele sau e doar-uşurare-paranoia?
    Rămân mare fan, cititor şi admirator forevăr, Dio Trapese.
    Sunteţi genial.

  7. @ex: (aroganta) eh, au mai existat si cîrîieli
    tendenţioase pe aceeasi tema…
    (vezi cuvint cheie ”abrutizati”) 🙂
    http://www.ciutacu.ro/articol/stam-si-ne-acceptam-resemnati-soarta/

    buba ca pina un orasean nu merge in teritoriu
    sa vada birturile, cinzecile, ploconeala si
    rautatea provenita din saracie, ignoranta si
    ce mai vreti, nu se poate inchina ca prostu
    (precum subsemnatul)…
    e “ezact” ca-n comediile negre sîrbeşti

    ia sa ne gindim: daca orasenii stau in casa
    si se gindesc “lasa ma, ca voteaza vecinu
    in locul meu si nu ies astia din nou” sau
    “lasa-i ma, ca toti sint la fel”, atunci
    astia vor fi alesi din nou (cu precadere)
    de cei din mediul rural…
    intrebare: cine-i mai “abrutizat”, oraseanul
    ori taranul ?

  8. 1.Fasss cu dat la intors.Acu, Obama nu mai vrea sa dea nici pozele cu mortu’.
    2.Total de-acord cu shogunu’.
    3.Eu una nu mai pot cu gloabele portocalii!

  9. Domnu Ciutacu, spuneti promteristelor,va rog, sa nu mai foloseasca termenul de “sef al statului” atunci cand vorbesc despre “presedintele Romaniei”. Ca Basescu nu face el ce vrea in acest stat, constitutional el nu are prerogative de a conduce statul. Statul trebuie condus prin Parlament, Justitie si Guvern + institutii subordonate acestora. Cuvantul “sef” sa-l foloseasca cand se refera la Cotroceni-“seful Cotroceniului”. Exprimarea “seful statului” in perceptia mea suna foarte comunista, pt. ca eu inteleg prin termenul “sef” cineva care conduce ceva, iar Basescu nu conduce aceasta tara d.p.d.v. constitutional, asa cred eu

  10. 1. In stil american, pentru un public analfabet. Imi aminteste de Colin Powell prezentand (la ONU !!!) niste masini de curata WC drept intslatii de produs substante toxice de lupta (STL). Deci, tot atacul a durat 40 de minute, un helicopter american “s-a fost” explodat, nici un soldat american n-a fost ranit, totul a fost filmat ca la Hollywood, dar cu inalti spectatori! In tot acest rastimp Osama bin Laden a asteptat impasibil, in pat cu cea mai tanara sotie, sa fie impuscat in cap. In acest fel s-a comportat teroristul Nr. 1 al Planetei si dusman declarat al americanilor. Armata pakistaneza “a dormit in papuci”, iar vecinii lui Osama au auzit doar zgomote de helicopter. Este ceva extrem de ciudat in aceasta prezentare. Lasand la o parte celelalte “morti” ale lui Osama de dupa 2001 si spaima creata americanilor simpli (marea majoritate a poporului SUA) de cautarea ineficienta a acestuia, pregatit de americani sa lupte impotriva rusilor cotropitori ai Afganistanului-punct strategic pe ast glob de lut, nu vi se pare ca Obama ii astepta pe soldatii americani, fiind informat de diversiunea trupelor SEAL ??? Fotografia “scapata” pare a fi fost realizata inaintea asa-zisei morti a lui Obama. Sa vedem care va fi noul terorist al Planetei !

  11. Indiferent de sondaje, castigatorul viitoarelor alegeri e deja cunoscut pentru ca, asa cum a spus Stalin, conteaza “cine numara”. Kirov a fost ales prim-secretar al PCUS, dar la numaratoare a iesit Stalin. Kirov a “iesit din scena” in propriul birou din Leningrad.

  12. @Doru Danciu: ati face bine sa nu mai trageti in avans concluzii nedrepte si jignitoare

  13. Eu cred ca au mai modificat baietii procentele , si la capitolul incredere in ziaristi procentele sunt cam asa :
    1 ) – Cristian Tudor Popescu cu peste 70%
    2 ) – Mircea Badea cu peste 60%
    3 ) – Victor Ciutacu cu peste 40 %, adica 42-48% .

    De aia apar fel de fel de articole in care se arata cum se face presa in trustul Intact, pentru ca practic voi l-ati facut pe Basescu, pentru ca daca nu era trustul Intact acuma Basescu reusea sa mai prosteasca gibonii si avea o cota de incredere de peste 35% .

  14. referitor la punctul 2, la asta ma gandeam si eu in seara cand am vazut live. Am auzit de la cineva care a fost acolo si a vazut, ca dupa ce au daramat-o, s-a ridicat sa continue stirea si i-a zis cameramanul ca nu mai e in direct, s-a pus pe nisip si cica se tinea de burta ca o durea. Deci noi nu am vazut momentele astea. Apoi cica ar fi fost la spital sa isi faca eco, asta am aflat eu de la cineva de acolo, acum nu stiu cat de adevarat este dar nu cred ca avea de ce sa minta.

  15. Asa ” sondaje ” iti fac si eu !!!… Lasa-ma cateva minute si iti arat si rata de incredere a restului planetei , in jurnalisti . In special ce parere au ei despre Antena 3 , bineinteles !
    Nu stiu daca o sa reusesc pe la talibanii aia , ca am inteles ca nu au televizoare , internet si de-astea …
    E , oricum , intra in ”marja de eroare”…

    Sunt penibili , Victore , cu sondajele lor de oameni disperati !!!

  16. Domnule Ciutacu imi permit sa va dau un subiect pt emisiune:Casele parohiale ale preotilor PDL-isti-paravane ale afacerilor preoteselor.Este vorba de preotul Bazavan Mihai Marian din Ploiesti care este prieten la catarama cu Roberta Anastase si a carui sotie,preoteasa Bazavan Larisa si-a facut after-school si editura in casa parohiala.A fost sesizat si patriarhul Daniel dar se pare ca nu a luat in seama(probabil din pct de vedere politic)si preoteasa isi desfasoara activitatea linistita totusi cu o oarecare teama sa nu rasufle ceva pt a nu provoca necazuri doamnei Anastase.

  17. Ma tem sa nu devenim un fel de tara,asemanatoare tarilor conduse de un dictator cocolosit de americani!Sau deja am devenit?

  18. Felicitari. Cred ca CTP ocupa inca locul 1 in virtutea inertiei. Fost-ai bade, cand ai fost…, judecand dupa ultimele sale prestatii.

  19. prin prisma opiniilor oamenilor din autobuzul 139,
    poporul suveran si-a pierdut speranta si increderea
    in partidele de opozitie.

    e cam ca in povestea cu ionica si lupul; fiindu-le inselate
    asteptarile si nestînd sa analizeze si lucrurile bune
    (care puse in balanta cu nivelul de trai si cu ce s-au
    ales oamenii in ultimii 20 de ani, sint mai putin vizibile),
    e cam putin probabil acum lumea sa se indrepte (din nou) spre
    partidele din actuala opozitie, cu toate ca (virgula) cu o minima
    logica, ar trebui gindit asa:
    “- ba, nu ma “pup pe gura” cu opozitia/nu ma usuc de dorul lor,
    dar cu portocalii sigur nu ma mai “bag sub plapuma”
    (pentru ca-i sinucidere)”

    exista citeva posibilitati:
    – lumea(oamenii obisnuiti) ies(e) in strada (doar intr-un moment critic);
    nu se poate conta pe asta, “boala lunga – moarte sigura”;
    – poporul brusc “reevalueaza” si face front comun cu USL… are you kidding ?!
    – se creeaza o noua opozitie, un partid al poporului “pe bune/v2.0” ca raspuns
    la partidul poporului/miscarea populara de carton/marioneta clocit(a) de onor
    portocalii… da, bine… 😀 (suna cam SF si periculos din cauza unor interese
    subterane si posibilitatea controlului respectivei miscari tot de catre “astia”);
    – se continua pe aceeasi linie (“lasa-ma sa te las / noi sintem marunti”)
    si rezultatul e la mina “destinului”, iar finalitatea o stiti cu totii;
    – partidele de opozitie isi fac mea culpa public, ies in strada alaturi de oameni
    si isi primenesc imaginea; cred ca poporul vrea cumva oameni din rindul sau
    la virf ca sa se simta reprezentati (aici mai e o perceptie: “maica, daca
    astia ajung la borcanul cu miere, oare nu se schimba ?!”);

    daca s-a ajuns atit de jos cu incredrea, cu perceptia, moralul, etc, atunci
    opozitia trebuie sa ia masuri conforme cu realitatea imediata si sa lupte
    pina la numaratoarea finala (“It ain’t over till the fat lady sings”).

  20. La punctul 1 lipseste chiar protagonistul, nu numai butucul. Oare l-or fi trimis si pe el sa aselenizeze? Mie evenimentele mi se par la fel de usor de comparat.

  21. In legatura cu faimosul Osama ,mi-am amintit ceva.La vreo doi-trei ani de la evenimentele de la 11 septembrie,am auzit o informatie de genul:atentatele au fost ordonate si executate de kamikaze pregatiti de americani.La momentul ala,am avut de-a face cu arabi de prin Israel.Nu stiu exact daca de la ei era informatia,dar cam pe atunci am auzit de treaba asta.Iar treaba cu testamentul aparut in ziar libanez,pai eu cred cu tarie ca si Franta e implicata pana in gat ,nu de acum.La momentul de dupa atacurile de la 11 septembrie,nu mult dupa aceea ,ministrul de interne a devenit Sarkozy.Deci axa SUA-Franta-Israel-Liban etc. extrem de actuala si acum.Saracul Osama ,doar un pion pentru niste interese de miliarde…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.