Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Câteva scurte la viteză pe traseu montan

Câteva scurte la viteză pe traseu montan

1. Informaţia decisivă pentru prinderea lui Osama a fost obţinută dintr-o închisoare CIA (care, oficial, conform concluziilor anchetei comisiei speciale de investigaţii, nu există) din România. Lipseşte aia cu butucul din Twin Peaks să fie tabloul complet.

2. E căutat isteric agresorul lui Ilknur Pintilie. E bine aşa, dar, dacă-l prind, poate-l aduc la pachet cu nişte creier pentru împricinată şi raţiune pentru imbecilii care au fost în stare să trimită o gravidă în luna a patra să facă live din mijlocul animalelor.

3. Dacă vă uitaţi cu un piculeţ de atenţie pe sondajul comandat şi plătit de PD-L la propriul institut sociologic, în secţiunea încredere în jurnalişti/analişti, o să înţelegeţi raţiunile campaniei virulente a trompetelor propagandei împotriva mea.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

72 thoughts on “Câteva scurte la viteză pe traseu montan

  1. mie mi se pare incredibil ca un sondaj, fie el comandat si platit de portocalii, are nesabuinta sa afirme ca unul din cinci romani ar mai vota cu slugile lui Basescu….ori astia sint dusi cu capul, ori noi, romanii din care o cincime ar vota si pe mai departe cu PD-L, nu sintem in firea noastra…din aceasta dilema nu puteti ieeeeesiiiiiiii….am zis

  2. Cuuuum? Tu crezi in sondajele facute de PDL pentru PDL? Tz tz tz. Ce abatere de la dogma si prudenta, dom’le 🙂 :rofl:

  3. 1. nu pot sa cred! ma gandeam ca tot wikileaks a scapat vreun pont important
    2. ea era? nici n-am apucat sa vad fetisoara ca a si disparut din prim plan
    3. e cam personala asta, dar te iertam ca doar blogu e destul de personal

  4. @Turambar: nu, eu cred ca au mai taiat de la mine 🙂
    @Invectiva: eu nu-s foarte increzator in media intelectului romanesc

  5. 1.CIA nu rimeaza cu Romania
    2.cine e Ilknur de care ma doare-n …
    3.peste 4-5 ani o sa intreb ce e pdl (pacat ca nu acum).
    stiu ca multi botanisti cred ce aud si vad fara sa gandeasca, asta pentru ca nu au cum s-o faca, iar asta nu-i un motiv sa fii suparat pe ei ci poate sa-i compatimesti doar.

  6. @liviu: Ilknur e corespondenta Pro din judetul Constanta. si nu e noua-n bransa. deci nu pricep de ce a riscat sa-si faca singura rau.

  7. Greseala este a televiziunilor ca “fac reclama” la asemenea “desfasurari de cete intelectuale”.
    O “silentio stampa” din partea intregii Media ar fi binevenita.

  8. Pentru acelasi motiv ca toati ceilalti reporteri. De aia ii vezi in apa pana la gat, la un metru de cladiri in flacari sau pur si simplu sar in aer. Pentru ca sunt tratati de sefii lor (indiferent de trust) ca niste corespondenti de razboi. Pentru ca nu mai sunt de mult reporteri ci protagonisti ai stirilor, la fel de mult ca oamenii despre care fac reportajele.

  9. Stirile PRO tv se bucura de cea mai mare incredere mai ales ca incep cu toporul aplicat in freza unui vecin si se termina cu un viol in grup,mda ce pot sa spun sondajul respectiv cred ca e o ocazie de a mai sifona ceva banuti. Au uitat astia sa introduca intrebarea,credeti ca Osama trebuia impuscat,spanzurat sau otravit? PDL-ul e intr-un continuu delir. Incredere in Cristian Tudor Popescu,Mircea Badea si Victor Ciutacu? Nu vad relevanta cu increderea in ziaristi,incredere in Cristian Tudor Popescu ca ziarist ca om sau daca ma duc la furat si imi va tine de sase?Intreg sondajul e un blat si o aiureala sperand intr-o manipulare prin care sa se mai dea o sansa PDL-ului.

  10. 2. Lumea e dilie rau…
    3. eu as vrea sa vad cat are Pora.

  11. Victore, Ilknur s-a dus la munca asa cum ar face orice om. Iar pe sefii ei, dinozaurii din presa de care nu incap astia tineri, ii doare in dos. Daca fata ar fi refuzat, ei ar fi trimis pe altcineva si si-ar fi adus aminte de ea la prima restructurare. Ti-o spune un tanar fost muncitor pe o mare plantatie media.
    Cu respect.

  12. Au umflat rezultatele la Base,boc si Geoana.La voi a taiat bine de tot!Daca Badea avea si emisiunea in reluare de la 6 dimineata,avea 80-90%!Destept tare cel ce a scos-o din grila!Sunt curios ce au facut la procentele dlui CTP,au taiat sau au umflat?

  13. Buna seara d-le Ciutacu,

    Acum va urmaresc pe Antena 3.
    Referitor la ceea ce ati postat Dvs.,mai e ceva de spus?!Nu mai putem intelege nico ratiune a campaniei virulente impotriva Dvs.,o intelegem altfel…
    De ce aveti 30% incredere,cand eu cred ca aveti 99,99%;sa ma ierte Dumnezeu dar de ce CTP cu 5o%?! -nu cred-ca eu nu prea l-am auzit si nu l-am vazut in ultima vreme,dar de citit,nu l-am mai citit,drept sa va spun…ca nu prea imi mai place.
    Inteligenta , bunul simt si sinceritatea nu mai conteaza.

    Va doresc,cu tot respectul,numai bine,
    IoanaP

  14. hai sa fim seriosi domnilor ce a patit doamna Ilknur nu se compara cu ceea ce a patit ziarista americanca la arabii aia fiind violata si cu degetele…..

  15. Stiam ca esti printre cei mai buni.Acesta e si motivul pt care te urmaresc mereu cand apari la Antena.

  16. Apropo de urmatoarele alegeri, imi aduc aminte de
    nemuritoarele vorbe din “Secretul lui Bachus” si
    am un deja-vu…

    http://www.youtube.com/watch?v=QSfkXrSJlLo
    (Grig Ştevie) – E ceva nasol, tragem pe dreapta si parcam cu tot ce-am agonisit ?
    (nea Bachus) – Niciodata, sintem in mina, nu ne mai putem opri !

    Sondajul, ca sondajul, mai naspeata-i faza cu pumnu-n
    gura presei, cu vulnerabilitatile si tot tacimul
    (pusul gratiilor la balcoane “din ratiuni de securitate”
    si restrictionarea accesului jurnalistilor a.k.a
    “nu mai protestati voi cind vrea muschiu vostru /
    nu ne mai filmati cind votam”).

    Dar avem scut, bre… Long live Banana republic !

  17. 1 şi 3 nu mă interesează.
    2. Pe ăla care-o trimis-o pe “tătăroaică” fix în mijlocul “generaţiei pro”, care consideră că-i “cool” şi “trandy” să bei în neştire în Vamă, că “te vezi la pro tv”, pe ăla zic, l-aş spînzura de c*oaie!
    Banzai!

  18. A fost o sapuneala in nisim.. nimic mai mult.. ala era beat si ea gravida.. ghinion 😀

    Daca intrebi femeile s-ar putea ca Mircea sa fie pe primul loc, daca intrebi intelectualii sigur CTP urca pe locul 1, daca ne intreaba pe noi Ciutacu este campion.

    Eu nu mai cred ca America este o tara suficient de democratica si dreapta inca sa fie un model pt noi toti.
    Sunt ingrijorat pt ca nu se mai vede nimic bun la orizont. Poate doar Paul, extraterestul ratacit pe Pamant o sa ne mai salveze 😀

  19. Poate ca si Ilknur Pintilie invata ceva din ultima experienta si le spune sefilor ca pleaca in concediu!

  20. @Cred ca i-au rupt aia vreo 5 coaste,i-au batut vreo zece piroane in picioare,l-au curentat,i-au strivit degetele in usa si intr-un final teroristul a cedat si a ciripit.Dar cam multi ani au trecut totusi,oricum Obama nu a facut dreptate,e criminal ca Osama.
    @Pintilie,Pintilie….dar agresorul cred ca era beat sau drogat.Nu a vrut sa ii faca rau.Acum ii tremura chilotii.E ceva banal,i-a dat doar un vant.Ce vor?sa il bage la puscarie?Asa ajung oamenii la puscarie?
    @As vrea sa uit de pdl cat mai repede.Dar nu trebuie sa imi consum toate injuraturile,trebuie sa le pastrez pentru ceilalti.

  21. 1.Daca nu avem inchisori cia,probabil sunt pregatiti ,educati teroristi pe teritoriul nostru…:)Doar vrem investitori arabi.:)Scutul antiracheta ,ceva obisnuit pentru americani,ceva deosebit pentru noi.In timp,vom ajunge ca nemtii,sa nu ii mai suferim pe americani pe langa noi.Sunt foarte increzuti,ca sa nu zic altfel.2.Iresponsabil gestul,de ambele parti.3.Sondajul imi arata ca 2 partide sunt 2 ,impreuna,iar unul e unu.Greu sa se mentina la putere in 2012 pdl-ul.Vad ca cea mai buna comunicare cu oamenii o au tot media si jurnalistii.

  22. Aceste rezultate care,oricât de cosmetizate or fi fiind,tot jos îi plasează îi vor face să fie si mai răi în preliminariile si în timpul luptei electorale.Asa că,domnilor„laureati”ai campaniilor virulente ale trompetelor puterii,fiti si domniile voastre cât puteti de răi,căci în cazul dv.„orice rău spre bine duce…”

  23. @horia: cand pui in pericol viata unui copil nenascut, se cheama orice, numai sapuneala nu.
    @gino: Ilknur nu era corespondent de razboi, nu mai bate campii. tre’ sa ne omoare ca sa primim respect?
    @silviu: Ilknur e viitoare mama de copil. nici dracu’ n-o putea obliga sa pericliteze viata copilului.

  24. Cred că la încrederea în personalităţi a fost nedreptăţit domnul şi tovarăşul Mugur Isărescu.
    Părerea mea sinceră e că s-ar cuveni cel puţin un procent de 150% încredere.
    Că doar nu el e guvernatorul care a întărit leul şi ne-a dat încrederea în leu? Nu Banca Naţională a dus euro de la 42.000 lei vechi la 31.000, distrugând tot exportul românesc, atât cât mai era el?
    Nu Banca Naţională, procedând astfel a facilitat doar importul?
    Nu Banca Naţională trebuia să supravegheze băncile ce dădeau peste tot credite cu buletinu’? Ba, mai mult, ia convins pe amărâţi că e mişto să te-mprumuţi?… şi a fost vreo doi-trei ani, iar acum îşi pierd casele pe capete că nu mai din ce plăti ratele?
    Nu Banca Naţională e banca aia care a refuzat să mai achiziţioneze aurulul românesc?
    Nu Banca Naţională învârte finanţele? şi nu finanţele învârt politica? Nu înseamnă asta că Banca Naţională învârte tot de peste 20 de ani? Iar în vârful ei stă de veacuri ca un paj, Mugur Isărescu?
    Nu Banca Naţională şi cu tov. preşedinte au hotărât împrumuturile la FMI şi alte bănci şi pe urmă ne-au spus şi nouă că am intrat în criză?
    Şi aşa şi era… Nu am împrumutat banii fiindcă eram în criză, ci am intrat în criză fiindcă am împrumutat banii.
    Ori Banca Naţională n-are nicio răspundere?
    Cred că Banca Naţională e mai antinaţională, decât înşişi portocalii… ori, poate mă-nşel, că la trădarea e concurenţă mare.

  25. Când zic ăia de la PRO că la Vama veche e belea de frumos ce-i, ca distracţie de 1 Mai, ajung s-o creadă şi ei. Aşa cum au ajuns să creadă că fasolea cu cârnaţi e mâncarea naţională de 1 decembrie.

  26. nu poate fi ceva mai clar,nemultumirile s-au cronicizat,USL VA CISTIGA,PDL ESTE COMPROMIS,NU ARE CUM SA-SI REVINA SPECTACULOS…SI APOI MAI ESTE SI PRINCIPIUL ALTERNANTEI LA GUVERNARE,..PLEACA CEI RAI,VIN CEI BUNI…INTREBAREA ESTE; CIT TIMP SI IN CE FEL VOR FI ACESTIA BUNI? VA REUSI OARE V.PONTA,DRAGNEA,HREBENCIUC,NASTASE SI ION ILKIESCU, SA SCOATA ROMANIA DIN INVOLUTIE? EU CRED CA DA! SI NUMAI PE BAZA CELUI MAI PUTERNIC ARGUMENT…ROMANIA ESTE UNB PERPETUUM MOBILE, DE 2OOO DE ANI SE FURA DIE EA,SI ROMANIA ARE TOT MAI MULT, SE DOVEDESTE ASTFEL ,CA ; forta care se scurge creste continuu,exista sanse sa apara si politicieni adevarati,nu numai excretati..

  27. Pdeleul a ajuns la 20% si se indreapta vertiginos spre 19%,sa i se potriveasca preze….le lui ala de la sanatate.Si am speranta totusi sa atinga marimea medie nationala.Adica vreo 12,5%.Sa li se micsoreze “bine”,ca rimeaza cu alt slogan.

  28. Victore,nu stiu daca iti mai amintesti schimbarea culorii de fond a stemei Romaniei de pe pupitrul prezidential,cand culoarea albastra s-a “decolorat”in violet.Uitate la inregistrarile de la Deveselul si vei observa aceias “decolorare”.Culoarea de fond a stemei pusa pe prezidiul aflat la Devaselu nu este albastra ci mov.Sa fie asta un semn ca la prezidiul respectiv stateau niste curve politice sau este indicatia vrajitorului?

  29. dupa ce ca eram vai mama noastra, acuma americanii ne baga si mai rau in cazanul cu smoala ca sa nu ma mai certati ca vb urat si spun ca au aflat de la unii care erau torturati prin romania unde se afla dusmanul nr.1 al americii, mai nou vad ca s-a dat unda verde sa se construiasca prin oltenia baza militara.Cat despre Ilknur imi pare rau de ea, de inconstienta ei sa mearga acolo sincera sa fiu nici cand eram adolescenta nu mi-a placut acel loc, ma bucur ca nici fimea nu il frecventeaza mai ales acum de 1 mai, sincer sa ma ierte cine merge acolo dar chiar nu vedem de cativa ani la tv decat mizerie, betie si desfrau, ba mai aud la ZU ca s-au dus pe plaja si in vazul tuturor s-au dezbracat de inhibitii si s-au apucat de amor pe plaja, penibil.Cat priveste sondajul pdl, nici nu merita sa ii mai bagam in seama, pai crapa de ciuda dvs. sunteti de 30%? cand a-ti fost vreodata asa, cand toti se uita la antena 3 si chiar daca nu posteaza sute de oameni aici pe blogul dvs. suntem foarte multi cei care va citim. dana

  30. victor, de unde sa stie respectivul ca Ilknur fiind gravida in 4 luni bantuie dupa senzational prin Vama?? hai sa nu exageram, pentru ca in mod normal nu ar fi fost nici o problema la o cazatura pe nisip. plus ca fata e miniona. a fost o gluma proasta insa astfel de evenimente sunt de asteptat acolo. bautul in nestire si drogurile sunt lege in Vama…. trist dar adevarat.

  31. La eclipsa totală de soare din 1999, noi am fost la Vama Veche. Pentru prima oară şi ultima până în momentul de faţă. Am ajuns cât să mai aşteptăm un timp, dar nu prea mult. După, am plecat şi noi într-o staţiune, ca să nu ne întoarcem acasă fără o baie în mare şi puţină plajă. Mulţi veniseră pentru eclipsă, şi tot atât de mulţi n-au găsit niciun motiv ca să rămână în acea localitate şi după.
    “Vamaioţii”!…bla bla bla…

  32. Toata lumea e atat de sigura ca USL o sa castige urmatoarele alegeri. Chiar daca mi-as dori acest lucru din tot sufletul, nu cred ca o sa vad intamplandu-se asa ceva. De ce? Vad ca saracii nostrii isi vand sufletul si dreptul de vot, acuma pe nimic, dar ce o sa fie anul viitor cand o sa iasa la suprafata toti banii pregatiti pentru alegeri ( furati, de la sponsorul FMI),nici nu ma pot gandi. Opozitia nu poate arata un film cu mita ce se da,sta cu mainile in san si asteapta ca astia sa se erodeze. Ce asteapta?Nu e suficient ce fac, asa nu vor convinge populatia sa nu ii voteze pe portocalii pentru nimic.Daca nu iau din timp atitudine dupa alegeri va fi prea tirziu pentru ca raul a fost facut. Sa deie Dumnezeu sa nu fie asa,si sa le deie la pedelisti binele cel fac ei poporului, nu lor.
    o zi buna,tine-o tot asa

  33. 1) Ştirea cum că “informaţia decisivă pentru prinderea lui Osama a fost obţinută dintr-o închisoare CIA din România” mi se pare plauzibilă. Sunt multe lucruri care se întâmplă în secret şi de care noi ăştia de postăm pe internet, habar n-avem.
    2) Îmi pare rău ce i s-a întâmplat reporterei Ilknur Pintilie. Obligată sau neobligată de şefi, s-a dus acolo convinsă să-şi facă meseria, asumându-şi anumite riscuri, cum fac foarte mulţi oameni în ţara asta care-şi iubesc meseria, şi de care nu se ştie. A avut ghinionul să vină nemernicul ăla beat s-o îmbrâncească, destul ca să-i provoace mult rău. Sperăm să nu fie ceva foarte grav şi să n-aibă repercursiuni asupra sa sau a sarcinii.
    3) “Faza” cu încrederea şi neîncrederea în jurnalişti a ieşit aşa cum a vrut cine-a plătit sondajul, adică PDL-ul. Problema este că din ce în ce mai mulţi, în perspectiva următoarelor alegeri, aleg să devină sclavi băsişti şi pdl-işti. Iar “pericolul” ne paşte din zonele rurale, acolo unde foarte mulţi bătrâni vor fi manipulaţi prin fel şi fel de “atenţii otrăvite pdl-iste”.

  34. Punctul 2! In sfarsit vad ca cineva pune problema la modul cu adevarat serios.

  35. @mihaela: e ultimul link de acest tip pe care ti-l mai aprob

  36. @horia
    Ce misogin sunteti!Dupa parea Dvs.,intelectualii sunt numai barbatii,femeile nu au voie…
    IoanaP

  37. M-aș referi doar la pct.2, dacă îmi e permis… Pe lângă uimirea pe care am avut-o și eu, la început, în legatură cu reporterița GRAVIDĂ trimisă în mijlocul “infernului” de 1-mai, nu pot să nu mă minunez in legatura cu declarațiile ei ulterioare, de pe Acasă-TV și Pro-TV, cum că sunetistul și CAMERAMANUL au fugit după infractor iar CAMERAMANUL acum are mâna beteagă urmare a bâtelor aplicate de către bețivani alergătorului de la cameră. Păi se vede clar în clipul cu live-ul respectiv că începe unul din echipă (probabil sunetistul) să fugă după drogoman însa cadrul se mișcă foarte precis, cu o traiectorie rectilinie uniformă, spre cei doi ce fug spre faleză.
    Să fi lăsat cameramanul echipamentul nesupravegheat tocmai acolo, tocmai atunci, ca să ce? Să fugă după unul care se îndeptă spre nucleul dur al vamaioților? Ce să facă acolo dacă-l prindea? Sau abia după ce au ieșit din LIVE s-a gândit și cameramanul să fugă, așa – de probă, pentru a mai da jos din ouăle și cozonacul de la Paști?
    Mare e grădina Sârbului…

  38. mama cati propagandisti sunt pe ziare.com.
    E buna shaorma de la Nuti.

  39. Anti-terorismul a fost inventat si pentru “protectia civililor”. Ma intreb cate victime colaterale a facut terorismul si cate a facut anti-terorismul?
    Si mai am o intrebare: Ce-o contine acordul USA_ Romania in ce priveste dreptul de a actiona pe teritoriul altui stat.Cat de protejati suntem ?

  40. sondajul asta e o porcarie, USL ar trebui sa aiba cam 65%, iar pdl cam 13-14%.dintr-un foc dispar 10 procente de la USL, si isi adauga lor cateva.sa nu uitam si perversul 57%, adica vor vrea ca in timp sa scada la sub 50% (pt. negocieri).
    la cat de abrutizati(bun cuvant a gasit d-na Stancu aseara:’abrutizati’) sunt satenii nostri nu m-ar mira nimic!
    s-ar putea totusi ca romanii sa se trezeasca naibii!

  41. Nu cred ca toata lumea care a fost in vama erau niste drogati,betivi,animale .
    De ce trebuie mereu sa generalizam din cauza unor 5-10 dobitoci care probabil erau sub influenta bauturilor alcoolice .
    Acum daca presedintele Romaniei e sub influenta bauturilor alcoolice,suntem toti la fel ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.