Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Damian, “prinţul” cântăreţ al ţiganilor

Similar Posts

12 thoughts on “Damian, “prinţul” cântăreţ al ţiganilor

  1. despre mizil batranul, printul educatiei socialiste nu amintesti nimic vittorio?

  2. Felicitari pentru … Damian … si pentru campania “deschide-ti inima” 🙂 si nu uitati ca maine, la Sala Palatului canta Emir Kusturica & Zdob si Zdub … !!! 🙂

  3. Postez si aici comentariul de la subiectul precedent.

    Lectia de invatat.

    Am un prieten deonto-portocaliu extrem de trist. De 20 de ani uraste si nu reuseste sa spere. A urat FSN-ul. A avut o doar doua bucurii scurte date de satisfactia razbunarii: cand a venit la putere CDR-ul si si cand a venit D.A.-ul. Scurtele lui bucurii rictoase au fost separate de o mare nefericire cand s-a vazut constrans sa-l voteze pe Iliescu.
    Acum este isa perplex. Lovit de o mare maciuca. Isi da seama ca 4 ani a luptat, facandu-se de rasul oamenilor normali la cap, … ca sa refaca un FSN de 70%. Aproape ca-n 90.
    Teribila soarta!

    Lecţia. Ce clădeşti pe ură se întoarce nebănuit de pervers împotriva ta!

  4. Ne plac manele cam prea mult, zic eu.
    Damian nu este manelist el chiar a facut cunoscut numele de ROmania pe unde s-a dus si oamenii de acolo au numai cuvinte de lauda la adresa lui, in plus Imaginea care ne-o face este una foarte buna.
    Bv Damian.

  5. Ce amenintare bre? Asemanarea e destul de mare, trebuie sa recunosti. Dupa cum vezi si de pe site sunt un mare fan baselu, presedintele din buci.

  6. imi pare rau sa va spun “d-le Damian” dar chiar nu aveti nimic in comun cu muzica tiganeasca, si degeaba va vreti ambasadorul muzicii tiganesti . Alteceva decat postura aceea penibila in care apareti, umflat cu pompa din motive si interese pe care chiar nu mi le pot explica, cu toba aia atarnata de gat in care bateti cu atata “nadejde”.. Chiar serios, sunteti penibil,cu toti slinosii si burtosii cu care apareti.Cat despre figurantele dansatoare care nu au nimic cu dansul tiganesc, ce sa mai zic??
    Rusine sa va fie! nu sunteti voi instare sa reprezentati muzica tiganeasca care inseamna.. virtuozitate , dans, bucuria de a trai.
    Asta la voi nu se vede.Sunteti varza! De la Cluj va critica un cunoscator al fenomenului muzical.

  7. ce imi doresc sa vad un concert Emir Kusturica si The No Smoking Band!!!ahhhh ce imi pare rau ca nu sunt acolo.

  8. Damian e un geniu. Eu zic ca mai bine promovam muzica pe care o face el decat manelele.
    Ma bucur ca l-ai adus in emisiunea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.