Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Moţu’ de la basca de criză

Moţu’ de la basca de criză

Zarurile par a fi aruncate. Soluţia imorală din 2004 e pe cale să fie înlocuită de alianţa imorală din 2008. FSN se întoarce! Mai ţăpănos pe picioare ca-n 1990. Fără comunistul Iliescu, pe care îmi place să cred că nu-l poate părăsi raţiunea nici la 80 de ani, dar cu anticomunistul Băsescu, pe care nu l-a încercat vreodată ruşinea, pe post de moţu’ de la basca de criză. Indiferent cât ar suci-o din condei baronetul îmbuibat de provincie, votul ultramajoritar de marţi înseamnă închinarea partidului duşmanului de clasă.(…)De-a lungul carierei sale politice, actualul preşedinte al României a reuşit să distrugă – cu o singură excepţie, PSD – absolut tot ce i-a stat în cale; oameni şi partide. Mai are un singur hop şi-şi va desăvârşi misiunea de trăitor pe Planeta Pământ. Iar PSD tocmai s-a aşezat capră. Ar fi chiar păcat să rateze trofeul…

Mai mult, aici

Vorbe grele, provided by Monitoring Media

Comentarii

comentarii

Similar Posts

35 thoughts on “Moţu’ de la basca de criză

  1. Victore, ce ar fi de comentat? Suntem, dacă alianţa se face(şi se face!) practic în situaţia regimului partidului unic. FCUC: Frontul Cleptocraţiei şi Unităţii Caşcavalului. Iată cine va conduce România de aici inainte! Ce stânga, ce dreapta, ce doctrine, ce valori? Caşcavalul, prietene! Am scris nu de mult despre cercul care se închide: democraţia a început cu FSN şi se termină cu noul FSN. Să-i fie ţărâna uşoară!

    PS: am auzit că a început de ieri să cadă câte un deontolog de pe bloc. Ce zici, e doar un zvon? Oricum îmi place!

  2. @Constantin Gheorghe: nu sar, nene, deontologii, ca n-au pic de rusine
    @Mos Califar: program de imbogatire rapida cu doctrina de cascaval?

  3. Dacă licuriciul nu sună pentru unguri, eu sunt oleacă mai liniştit. Dar asta nu-mi ţine de foame…

  4. O noua alinta..FaSsssN, greata…, dar poate era mai bine cu PNL???,oare? Tariceanu care stia ca nu mai prinde haturile puterii si a triplat taxa auto ca sa isi vanda el Citronadele.

  5. Fondurile Europene sunt cascavalul vizat.Acesti bani nu ajunga la oameni de rand.AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA!Ascunsi bine ,de parca am mai fi pe vremea invaziei turcesti.Sa facut alianta asta ,dar la nivel de primarii intre consilieri e alceva.Cum se vor pune de accord ,eu nu inteleg.S-au spus prea multe pentru a trece asa usor peste.

  6. Eu încă mai sper că nu va fi nici o alianţă între ei. Mă bizui pe declaraţia lui Boc, cum c-ar avea o îmţelegere cu UDMR (aceea de a merge împreună la guvernare). Asta înseamnă că Băsescu îi vrea acolo, pentru asigurare.
    Mai cred încă în bruma de bun simţ a PSD-iştilor, care au declarat clar : Sub nici o formă cu UDMR! Nu au cum s-o mai întoarcă.
    Ceea ce, ar fi o ieşire onorabilă din rahatul în care i-a băgat baronii ahtiaţi după ciolane. Cu regret observ că nu lipsesc dintre ciumeţii lacomi Geoană, Ponta, Diaconescu. Şi despre ăsta, ultimul, gândisem până mai ieri că are alură de Preşedinte. M-am înşelat!
    Să-i bage pe UDMR-işti prin spate, ascunşi în răndul doi-trei, cu speranţa (greşită!) că nu vom observa?
    Chiar atât de lipsiţi de coloană să fie liderii lor? Posibil.

    Dacă se vor duce la guvernare în formula PSD+PC-PDL-UDMR, atunci îmi pun două întrebări îngrijorătoare.
    1.Cu ce-i şantajează Păpuşaru?
    2.Ce draq, chiar toţi sunt şantajabili?!

  7. atat timp cat o sa ne mearga bine, si sper din toata inima acest lucru , nu am nicio problema cu aceasta alianta, dar daca s-au luat doar pentru bani, va trebuii decapitata pt ca poporul roman nu mai accepta asa ceva. Trebuie stopata aceasta nesimtire a politicienilor. Dar sa speram ca totul o sa fie bine si ca motivul nu este cascavalul..desi am mari dubii.

  8. Ei Cu Ei, Noi Cu Pacalici !
    Incepind cu Pseudokinegetikos-ul din decembrie 89, romanii au fost mereu invitati la masa de joc a “alesilor neamului”, unde in jocul atit de drag copilariilor noastre si anume Pacalici, li s-a servit tot timpul leapsa (cartea cu uritu’simpatric-sic!), primind de fiecare data cite trei pedespse de izbavit.
    Numai ca sfirsitul anului 2004 a insemnat ridicarea acestui joc la nivel de arta prin intronarea in jiltul din capul mesei de joc al nimeni altuia, decit tata lui Pacalici si anume teribilul Pacala care timp de patru ani pe linga circul zilnic servit boborului, in vederea abaterii atentiei acestuia pentru a fi mai usor de “tradus”, n-a piredut practic niciun joc, “saracan di roman” fiind pedepsit aproape zilnic dupa ce raminea cu zbanghiu’ in mina.
    De ce am spus zbanghiu?
    Deoarece atit de bine a jucat acest joc timp de patru ani mascariciul Pacala incit poza cu pricina a fost inlocuita la cererea jucatorilor, cu poza distinsului presedinte al tuturor romanilor.
    Incepind de la pacaleala cu “Sa traiti bine!” si terminind cu tepele anticoruptie si axa cu licuriciul, totul s-a trannsformat intr-o teapa continua data romanilor, teapa care a culminat apoteotic in aceste zile, in care nostalgicii “iepocii de aur” au jubilat pur si simplu, muti de admiratie fata de Pacala care a reusit performanta punerii germenilor reinvierii partidului unic si a Presedintelui-Stat, prin realizarea nerealizabilului si anume alianta dintre psd si traian basescu (de pd-l nu poate fi vorba, deoarece asta nu-i partid ci o sleahta de derbedei pupinbasisti).
    Acuma, eu personal cu Pacala nu am nimic la faza asta, ca doar d’aia este Pacala, sa taxeze prostia si sa rida de neispravitii care pun botu’ la farsele lui, am insa cu partenerul de joc al unei anumite parti a electoratului, care in campanie si nu numai, se daduse cu acesta, promitindu-i ca nu-l va mai lasa pe Pacala sa-si faca mendrele cu boboru’.
    In schimb nu numai ca s-a dat cu Pacala, dar mai are tupeul sa le spuna fraierilor de romani ca de fapt ei nu stiu ce au votat, ca de fapt ei au votat pentru o unire cu Pacala si asta nici mai mult nici mai putin, decit in cel mai pur stil bombastic-demagocico-caragialesc “in interesul boborului, coane Fanica, n’asa?”.
    Bisht bai nesimtitilor, ca nu d’aia v-a votat mai bine de 50% din cei care v-au votat, ci au facut-o tocmai cu speranta de a scapa de Pacalici si de tac’su!
    “Jmecheria” asta incercati-o voi cu rudele si prietenii vostri (de fapt singurii care va vor mai vota de acum incolo), nu cu alegatorul roman de buna credinta.
    Unde mai pui ca aveti si pretentia ca dupa ce, in cirdasie cu Pacala, ne-ati pasat Pacaliciul sa ne mai dati si trei pedepse: sa pupam virgina mireasa psd-pd-l (bleah, cah!), sa credem in lozinca cu “interesul national”(Huo!) si sa-l realegem pe Pacala (puschea pe limba!) deoarece veti avea voi grija sa-i gasiti un iepuras in campanie.
    Nu neicusorilor, de data asta cred ca nu v-ati dat seama, dar Pacaliciul este la voi. Si primul semn il veti receptiona in bot la europarlamentare!
    Sa Va Dea Dumnezeu dupa inima nemernicilor!

  9. distrus “oameni si partide”? Poti fi mai exact?
    PD? PD a luat Presidentia si primaria capitalei si majoritatea parmentara acum.
    Petre Roman? Partidele isi schimba liderii, sau preferam liderii pe viata? P.R nu a reusit sa cistige cu diaspora pe 30.
    Timpuri noi, oameni noi. Ai mai auzit ceva de Gerhard Schröder sau Tony Blair de cind nu mai sint la putere?

  10. Am ascultat acum o declaraţie (pornită calm şi terminată furios!) a domnului (ăsta da, iată un Domn!) Vanghelie. După ce ne-a spus înţelegător că acum se negociază, ne asigură că nu se renunţă uşor la ce-au vrut ei, pentru a-şi putea pune programul în aplicare, o dă cinstit: ” Negociem, dar în principiu… nu renunţăm la nimic”. Asta mi-a plăcut!
    Să le dea Dumnezeu mintea cea de pe urmă!

  11. Nu cred ca va face Basescu greseala ca pana la alegerile prezidentiale din 2009 sa dea in PSD , mai ales datorita crizei care va fi invocat permanent ca o scuza pentru guvernarea PDL-/+PSD
    Poate dupa . Atunci , dupa ce Base va iesi inca o data prezidel , atunci fa fi vai de capul lor, a pesedeilor.

  12. ce a distrus basescu, ce partide??
    hai sa fim seriosi, pd-ul a crescut dupa ce l-a inlocuit pe petrica(care acum este mare liberal),despre conventie, sa fim seriosi, doar ciorbea se mai dorea prim-ministru.
    dar nu am auzit nimic despre istoria liberalilor si a lui calin, cum au sprijinit ei fsn-ul in anii 90, cum calin s-a rupt de adevaratul pnl, etc.
    cat despre refacerea fsn-ului, asta este cea mai mare prostie!

  13. Tio & adrian: deveniti plitisitori. n-o sa va fac eu un rezumat al carierei politice a lui Base daca voi n-ati fost in stare pana acum sa aflati cine-i providentialul

  14. Victore,am cautat ceva vreme lucruri pe care sa le avem in comun.Am fost revelet, cand am intrat pe blogul tau si am aflat, ca al tau fecior are acelasi nume cu al meu.Cam atat, din pacate fiindca eu nu am nici talent,nici noroc si de minte nu mai vorbim,sunt un taran simlu.
    Te invidiez pentru tona ta de minte,curaj si pricepere!
    Sa-ti traiasca toate,ca ne trebuiesti.
    Te salut si-ti urez numai bine!

  15. cred ca a venit momentul aparitiei unui autentic partid de stanga….stiu ca este greu dar cred ca merita..

  16. Victor, mare rugaminte mare!
    Unde gasim declaratiile lui Basescu din 2000 despre Isarescu si Stolojan?
    Le-am auzit aseara de la tine, insa n-am reusit sa le retin pe toate.

  17. Bade Victore,
    Cu motu’ ai nimerit-o, numai ca el nu este la basca ci la cacat. Oare s-o gasi cineva sa i-l ia atunci cind fecalu’-penalu’ va implini noua luni?
    sa fii iubit
    marcus

  18. Mai sunt 15 minute! Ce vrea să ne comunice don President atât de urgent? Ceva pe surse nu aflăm şi noi cu un minut mai devreme, Imperatorule?

  19. @Anca: le vei avea imediat postate pe blog. toate la timpul lor:)
    @SuKaRiT: in mod normal, Stolo premier. sau se sinucide in direct =))

  20. Daca Basescu nu prinde un nou mandat,iar Stolojan se imbolnaveste subit,Basescu automat ii va lua locul .Tara e in criza si trebuie guvernata,nu?

  21. Bune “surse” aveţi, Imperatoare!
    (Sincer, pentru mine era preferabilă şi mult mai spectaculoasă a doua variantă! =)) )

  22. Victore, sincer imi e sila de ei… 4 ani l-au atacat pe base, l-au facut albie de porci si acum il pupa in cur…
    dar foamea e mai mare decat demnitatea…
    se vede cine a votat pt alianta cu base: baronii si pupincuristii psd-ului

  23. @deFapt, Tariceanu nu a pus taxa sa vanda masinile aduse de el. Nu observi ce putere are Porsche Romania? A dotat toate ministerele si agentiile de stat cu Audi si Tuareg, de parca Tiriac, cel care aduce Mercedes, nici nu ar exista? Ce rost avea sa impuna taxa doar pt el cand stia bine ca mai are 2 saptamani de guvernat si poate veni un alt guvern care sa anuleze taxa? Facem pariu ca PDL+PSD nu vor anula taxa, desi au fost foarte vocali impotriva ei? De ce oare? “Sa-si vanda Tariceanu Citronadele?”

  24. Domnule Ciutacu, va rog eu nu mai spuneti ca Basescu s-a aliat cu PSD pt a-i distruge, ca ultrasii portocalii vor folosi scuza asta pt a se minti singuri si pe altii

  25. RUSINE! RUSINE! RUSINE!

    AR TREBUI CA PRODUCATORII DE HARTIE IGIENICA SA SCOATA O EDITIE DE SARBATORI, 8+2 ROLE, CU PARFUM DE TRANDAFIRI, PENTRU PALATUL COTROCENI, IN DOUA STRATURI CU URM. IMAGINI: GEOANA, CORLATEANU, MITREA, OPRISAN, SARBU, DIACONESCU, DRAGNEA, PONTA, ETERNUL RECTOR – ANDRONESCU, NICA, VANGHELIE, SIGLA PSD; TARICEANU, OLTEANU, HASOTTI, CIOROIANU, DAVID, LUPOI, STROE, MELESCANU, ADOMNITEI, ANTONESCU, SIGLA PNL; CU MARKO BELA, VERESTOY ATTILA, SIGLA UDMR; BOC, STOLOJAN, VIDEANU, BLAGA, FLUTUR, IAR PE CELE DOUA ROLE BONUS: UDREA, BOAGIU, VALERIU STOICA, BOUREANU.

    CRED CA FABRICA CARE VA SCOATE ACEST PACHET 8+2 VA TRAVERSA CU BINE RECESIUNEA.

    NOI AM RAMAS CU NOI SI VOI CU VOI !

    TE SIMTI BINE “DRAGA STOLO” ?

    POATE DEVINE BASE SI PREMIER !!!

  26. intrebarea e post factum, dar, de amorul artei: cine pe cine a lasat cu ochii-n soare? pesedistii sau liberalii?

  27. In momentul cind ai multa prostie in populatie ai si multi cretini in fuctiile inalte ale statului. Multi au plecat din Romania din cauza silei pe care multi concetatieni le-au provocat-o. FRATILOR PINA DUPA 2014 NUMAI E DE CALCAT PRIN ROMANIA. Putorea si mirosul de cadavru din curtea cotroceniului va dainui toti acesti ani bestemati. Blestemata fie aceasta institutie numita presidentia Romaniei! Blestemata fie securitatea care ne-a indobitocit! Blestemati sa fie si lingaii din aleea modrogan!

  28. Si cum Stolo e pres de sters pe jos….e clar cine va conduce.
    Pe Stolol-a caracterizat foarte bine Crin Antonescu.

  29. Daca va fi vreo cumetrie,inseamna ca asa zisii grei ai P.S.D.-ului sunt niste amarati de papagali!
    Cei 41 de fomisti cu al lor Geoana tradatorul ,sa-si faca bagajele sa plece la P.D.-L.Sunt niste jeguri!)))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.