Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Traian & Traian şi guvernarea de lachei

Traian & Traian şi guvernarea de lachei

Motto: “Pentru dl. Basescu, cel mai bun si mai elegant presedinte de partid si premier ar fi dl. Geoana. Pentru ca-i flexibil – ca sa ma exprim elegant – si s-ar intelege bine” (Madalin Voicu)

UPDATE: In locul vostru, eu n-as rata azi “Vorbe grele” si “Sinteza zilei”

Traian Basescu, despre Theodor Stolojan (care deduc ca s-a facut bine) si Mugur Isarescu, doi oameni care – nu-i asa? – vor munci impreuna sa ne scoata din criza.

26 iulie 2000: Theodor Stolojan si Mugur Isarescu sint tehnocrati scosi din baie si adusi sa devina presedinti sau prim-ministri

26 iulie 2000: Theodor Stolojan si Mugur Isarescu vor fi pulverizati de realitate

20 septembrie 2000:  Sint doi candidati la presedintie care nu vor sa-l bata pe Ion Iliescu: Theodor Stolojan si Mugur Isarescu

16 noiembrie 2000: Daca Theodor Stolojan va ajunge presedintele Romaniei, acesta va determina Guvernul ca, pina in februarie 2001, sa acorde garantii guvernamentale grupului Tofan, aflat in mare dificultate financiara

16 noiembrie 2000: Theodor Stolojan si Mugur Isarescu sint candidatii trucati ai PDSR

16 noiembrie 2000: Theodor Stolojan si Mugur Isarescu sint doi lachei care vor face tot ce se poate sa-i fie prim-ministru lui Ion Iliescu.

(Citate preluate copios de la Badin)

UPDATE: Preşedintele Traian Băsescu a precizat că, în cazul în care Theodor Stolojan va primi votul Parlamentului pentru a fi prim-ministru, mandatul acestuia va fi unul de patru ani şi nu unul fracţionat. Asta-i o confirmare ferma a teoriei potrivit careia sexul oral poate fi si placut: depinde la care capat al deciziei de afli.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

123 thoughts on “Traian & Traian şi guvernarea de lachei

  1. Combinatie de c***t si fatala pentru multi:Iliescu,Nastase,Voiculescu,grupul Intact(oricum va reprofilati voi)…munca in zadar?
    Cand multi se lupta altii iau ciolanul…

  2. @alex.dumitrascu
    Parol, dar Stolojan are renume: cosmarul economiei romanesti!
    Pe fondul crizei mondiale, Intaiul Incompetent al tarii il desemneaza premier pe cel sub a carui conducere guvernamentala s-au inregistrat cele mai slabe performante in economie, in sensul ca au fost sublime dar au lipsit cu desavarsire!

    Ce cosmar, fratioare, ce cosmar!

  3. Vreau sa va mai aduc la cunostinta o situatie caraghioasa,la noi,la Botosani.La noi s-a infaptuit deja hora unirii:psd-pnl mai nou pdl.Saracii pdl-isti sunt pusi intr-o situatie grotesca.La noi,a murit opozitia.

  4. Ce ziceam eu de Geoană?
    Pentru rahatul ala de casa din Primaverii i-ar sterge si pantofii lui Basescu. (Probabil cu furoul nevesti-si)

  5. Victore,ai facut o dezvaluire in seara asta la Sinteza zilei!Sau nu am inteles eu bine!
    PROTOCOLUL P.S.D-P.N.L-A PICAT DIN CAUZA UNEI SEMNATURI?!Lacheul de Mircea Geoana nu a vrut sa semneze?!

  6. …a creszut cineva ca PD-L negociaza serios? Base s-a aratat politicos, le-a zambit, le-a vorbit de “uitati doctrinele” ca e criza, iar azi i-a umilit pe cei de la PSD cat a putut si daca astia nu vor sa fie presurile lui Basescu, atunci opresc asa ziele negocieri. Base si-a atins scopul – va face guvern minoritar cu UDMR si cu cei din PSD pe care la aceste begocieri i-a descoperit mai LACOMI si NESATUI (sa vezi ce de baroni locali in frunte cu Oprisan vor trece cu organizatii cu tot la PD-L) si are liniste. Va avea guvernul lui, va numi pe cine vrea ministri si va face ce vrea. cand vor fi la naghie vor spune ca e devina guvernarea PNL cu sprijinul PSD (greaua mostenire) sau faptul ca nu-si pot trece legile ca opozitia eputernica. Si iaca asa Base va da vina pe PSD pentru caderea negocierilor, care s-au suspendat pana vineri, iar vineri PD-L si UDMR cu cativa PSD-ei lacomi, vor face guvernul. PSD va ramane cu “onoarea nereperata”. Acum orice miscare ar face spre PNL este inutil. Mai mult, negociatorii deja ar trebui sa nu mai participe la negocieri – au mandat ca Geoana sa fie prim ministru. A fost numit Stolojan. Ce rost mai au negocierile?
    Daca negocierile se vor opri se va spune ca Mitrea caruia i s-a sechestrat casa s-a razbunat si a oprit negocierile. Basescu i-a jucat ca la carte pe cei din PSD. Mitrea care a fost calul troian al PD-L a primit ce merita. Basecu iubeste, adora tradarea, dar nu pe tradatorui. Oprisan si Mitrea ar merita sa fie scuippati intre ochi pentru umilirea PSD de catre Basescu. Niste javre amandoi.

  7. Mi se pare ca negocierea acum suna cam asa:
    Ca eu, ca tu, ca tu, ca eu, ca care din noi e mai tare?
    Ca eu, ca tu, ca tu, ca eu, ca care din noi amandoi?
    Ca care, ca care, ca care din noi e mai tare?
    Ca care, ca care, ca care din noi amandoi?

    Pariaza cineva pe care pe care?

  8. @Dica Valentina: am crezut c-ai priceput ceva din bunavointa mea, da’ n-ai cu cine. apropo de apropo, n-ai vrea tu sa ma pupi duios si intelectual in cur?

  9. Fraților, am pus-o de mămăligă! Și cred că asta vom mânca în următorii patru ani, până la viitoarele alageri… Astea două găști au stat pe bară, unii patru ani, alții vreo doi, și-s flămânzi rău de tot… Se vor bate pe ciolan mai ceva decât niște maidanezi, așa că noi nu vom vedea nici măcar zgârciurile… Doamne Ajută!

  10. O scurta intrebare: cu ce e mai bun Iliescu care in ’91 l-a pus premier dar acuma il desconsidera pe Stolojan? Vad ca aceasta contradictie nu te framanta.
    Sa fie clar: nu spun ca esti platit de cineva. Fiecare cu convingerile lui. Dar nu esti considerat obiectiv tocmai pentru sagetile pe care le indrepti intr-o singura directie, trecand peste faptul ca cei pe care ii aperi, (din convingere, repet) sunt cel putin la fel de rai ca cei pe care ii critici.

  11. ce pot sa zic,sunt niste ‘prostituati’…hehe uite de asta nu am mers la vot :):)
    si ma bucur enorm ca nu platesc taxe la statul roman,mai asta lipsea.
    imi pare rau totusi pt voi,cum spunea in msj anterior domnul paul mihai pavel..e naspa rau,va dati seama inflacaratii si nesatuii astia cum napustesc…

  12. Acum ca l-a scos de la naftalina pe Stolo si la resurscitat , urmeaza actul doi din tragicomedia ” Loteria Guvernarii ” , regizat de Basescu.
    Fara sa fiu un fan al lui Base as fi crezut totusi ca are imaginatia mai bogata si va desemna pe cine nu ne asteptam. Cred ca si-a irosit multi neuroni 4 ani in razboiul cu Tariceanu . Sau a uitat sa-si ia portia de uischi inainte ?

  13. Basescu nu mi-a placut niciodata. Nu l-am votat niciodata tocmai ca nu ma reprezinta.

    Ca l-a numit pe “draga Stolo” a aratat ca poate fi si consecvent (ceva ce nu pre-l caracterizeaza).

    Insa modul in care joaca Geoana imi provoaca scarba….

  14. Daca P.S.D-ul nu intrerupe negocierile cu partidul de mucava al presedintelui si nu trece in opozitie,va face cea mai mare greseala din istoria lui!
    Imi place sa cred ca asa se va intampla.

  15. Pentru maghiari se va gasi un portofoliu, probabil se va infiinta ceva (multilingvism etc). Intrebarea este daca PC va apuca ceva…

  16. “Frate Stolo, bine te-ai intors! Stai sa mai lacrimez un pic, de dragul poporului!… Gata? Au filmat? Hai sa iti spun ce ai de facut si ce mai e de distrus…”…
    Daca Tariceanu ni s-a parut dezastru, calamitatea ce va urma cu Stolojan va face “epoca Tariceanu” o adevarata amintire placuta!

  17. Multumesc pentru raspuns.Daca premierul Stolojan reuseste sa faca guvernul, in maxim 6 luni PSD-ul va iesi de la guvernare si 4 ani vom avea guvern minoritar cu sustinere, cred ca Basescu nu vrea sa fie la mana nimanui si sa aiba la guvernare inca un partid timp de 4 ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.