Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Declaratie de (in)disponibilitate pe sticla

Similar Posts

22 thoughts on “Declaratie de (in)disponibilitate pe sticla

  1. Confucius are dreptate, si mie mi-a placut declaratia. Dar trebuie sa remarc si forma de zile mari a lui Madalin Voicu, in ambele emisiuni.

  2. eu cred ca nu o sa plecati prea curand. Pana la urma aveti o familie pe care trebuie sa o intretineti. Si ce poate fi mai frumos decat sa-ti exprimi parerea si sa mai si fii platit pentru asta?
    Din pacate lumea judeca dupa aparente. Pentru ca patronul trustului intact este om politic, toata lumea crede ca, ABSOLUT TOT de acolo este conditionat politic. E normal sa fie anumite influnete.
    Am vazut o diferenta mare intre B1tv si Antena. In emisiunea “nasul” a venit vorba de Traian Basescu si PDL….in momentul ala…Radu Morar a spus ” Nu stiu ,nu comentez”.
    Voi in emisiunie voastre comentati de PSD+PC. Ba chiar ma surprins placut sa-l vad pe Cristoiu , contrazicandu-se cu Dan Voculescu la Sinteza Zilei. Nasul sigur nu ar fi facut asa cu Basescu.
    Nu, nu va pup in cur(asa cum ar spune multi). Ci doar imi exprim parerea.
    Abia astept sa ajung si eu acolo sus…

  3. Victor, daca imi permiti o mica analiza personala, asta este parerea mea, pe scurt, despre ceea ce se intampla si s-a intamplat si se va intampla. Nu stiu daca imi dai dreptate, sau daca cititorii blogului tau imi dau dreptate, dar este doar PAREREA MEA, absolut neavizata.

    Moto: “Muie!… Ti-am spus!?” – Traian Basescu, presedintele Romaniei.

    Anul asta a fost un an plin, sau cel putin asa l-am resimtit eu. A fost un an foarte greu pentru mine, un an in care dezamagirile si iluziile au alternat cu perioade de fericire maxima. Am incheiat socotelile cu studentia, mai nou mi-am gasit si un loc de munca despre care pot sa spun deja ca – multumita felului exemplar, non birocratic in care este alcatuit sistemul la noi – mi-a scos peri albi si m-a umplut de sictir. Dar despre asta voi vorbi alta data.

    Au fost alegerile, si dupa cum ati observat m-am abinut in a scrie ceva in toata perioada asta despre ele. Acum sunt un pic mai relaxat si pot analiza linistit si amuzat(ceea ce e grav, pentru ca daca as mai fi fost cat de cat iritat ar fi fost un semn de normalitate din partea mea) ceea ce s-a intamplat.
    1. VOTUL UNINOMINAL – s-a confirmat a fi o mare porcarie. mai multe argumente aici si aici.
    2. BALCIUL DE DUPA – si petrecerea abia acum incepe…

    Am stat si m-am uitat la stiri si la tolcsouri si sunt total nesurpins de ceea ce am constatat. Ciolanul tot ciolan ramane. Chiar m-am convins ca ceea ce oamenii au votat este o utopie. Nu mai exista ideologii in politichia noastra. Si totul acum nu se mai face pe ascuns, se face cu nesimtire si dispret cu cartile pe masa.

    a. UDMR – au trecut atatia ani in care nu au stat deloc in opozitie, eu zic ca le-a venit si lor timpul. Nu ca asa se va si intampla, Doamne fereste! UDMR reprezinta un ciot al putregaiului existent in institutiile statului, de care toata lumea s-a impiedicat si de care toata lumea a avut nevoie. Si asta cred eu ca se va intampla si iarna aceasta, mai bine cu ei decat fara ei. Degeaba sustine PSD sus si tare ca nu ii vor in guvern, caci parca vad ca o minune se va produce si ei iar vor fi la putere. Deci, pe principiul ii votez, ajung la putere, nu ii votez nu ajung la putere ma bucur ca nu am votat UDMR.

    b. PD-L – astia chiar sunt culmea culmilor. Culmea culmilor penibilului. Dupa ce vreme de mai bine de 4 ani mi-au stricat auzul cu vocile lor de trompete ragusite care nu fac altceva sa cante in mod deplorabil ordinele unui dirijor submediocru :PSD in sus, PSD in jos, complotul PSD, vechii comunisti PSD, complotul baronilor PSD si asa mai departe, iata ca acum avem un posibil aliat pentru o guvernare stabila, performanta, bla bla bla bla bla….
    Eu functionez dupa principiul: daca unul ma umple de cacat non stop, il trimit frumos la origini si am terminat balciul. Prin urmare ma bucur ca nu am votat cu PD-L, nu ma reprezinta.

    c. PSD+PC – imi aduc aminte, in mod similar despre acesti domni distinsi cum se dusmaneau ei cu Olimpianul din fruncea tarii, cum l-au mai suspentat ei, cum au fost cei 322, cum nu negociaza ei principiile socialiste, de stanga cu nimeni, binele meu si al poporului meu etc. Ce se intampla azi?! Ne-am intalnit cu distinsii domni pentru negocieri, in interesul tarii, … facem un guvern… o alianta pentru Romania … Ce faceti voi ma? Va faceti frate cu dracu pana treceti balta, da nu va ganditi ca dracu o sa va pieptene unul cate unul si o sa pierdeti tot – si aici o sa ma injure multi, pacat ca nu ascultati de cativa oameni care au dat valoare PSDului si pe care ii respect in continuare pentru pozitia in interiorul partidului(si aici ma refer la Ion Iliescu, Adrian Nastase, Madalin Voicu samd.) si care o sa fie incet incet maziliti. Despre PC, un singur lucru, au fost la guvernare cu PD(viitor -L). Nu le-a ajuns, nu s-au lecuit?Pentru pozitia de non combat adoptata de acest partid si pentru terenul pierdut incet si sigur in fata celor de mai sus, ma bucur ca nu am votat cu PSD+PC.

    d. PNL – hm… daca stau bine sa ma gandesc, pozitionarea PNL mi se pare mie justa. Poate cea care ma indreptateste pe mine sa afirm cu convingere ca adevaratii castigatori ai alegerilor sunt ei, pentru ca nu si-au dezamagit electoratul. Au preferat opozitia si au negociat de pe pozitie de forta cu celelalte partide. Din acest punct de vedere, bravo lor. Din alt punct de vedere insa, nici nu cred ca puteau emite pretentii la guvernare, pentru ca stiu ei exact in ce stare au lasat tara, mai ales in contextul crizei economice. Au preferat ca, pastrandu-si electoratul(PSD si PD-L au pierdut o gramada si cred ca nu in favoarea altui partid, ci in favaoarea alora 60% care nu au votat) sa stea in opozitie si sa astepte gresala adversarului – si va da gol pe contraatac, asteptand ca noi coechipieri sa se impiedice unul de altul. Totusi, chiar daca parerea mea despre acest pardit este un pic mai buna, ma bucur ca nu am votat PNL.

    e, f, si g. PRM – ma asteptam ca PRM sa nu mai intre in carti. Oamenii de acolo au plecat unul cate unul, si cei care au ramas au fost erodati de molii, atat sunt de invechiti. Despre PNG si valoarea acelui partid, am un singur lucru de spus:”Duaaamne ooouacroteste-i pe Romaaaaaani!”. Iar ceilalti?! Care ceilalti?

    Ramanem in urma NOI. Oamenii. Care ne chinuim ca prostii si devenim sclavii propriei noastre neputinte. Ne hranim cu iluzii desarte si principii inexistente. E timpul sa revenim cu picioarele pe pamant si sa ne vedem in continuare de munca noastra. Ca bani si vile si masini scumpe si prosperitate nu o sa avem nici cand o zbura porcul, nici cand o face plopu’ pere si rachita micsunele.

    Cu cine am votat? Nici in alb, nici in nul, nici cu unul, nici cu altul. Am procedat asa cum fac EI cu NOI: Mi-am bagat piciorul.

    AM ZIS!

    Am stofa de analist? Sau ma las de meserie? 🙂

  4. Suntem mulţi care vă privim, ascultăm , dacă Antena nu mai suportă , poate se va gasi un alt post tv sau radio care sa accepte o persoana atât de verticală şi credibilă cum sunteţi dumneavoastră.

    Cu simpatie,

    Maria

  5. Marţi seara aţi reconfirmat pentru cei care se mai îndoiau (nu fac parte dintre ei!) că veţi rămâne acelaşi, indiferent în (şi din ce) parte va bate vântu’ (nu ăla!).
    Aseară, Ion Cristoiu m-a liniştit şi el. Mă temeam (sincer!) că se va retrage. Sinteza n-ar mai fi fost acceaşi fără dumnealui (de fapt, ar cam fi fost altceva).
    Oare bucuriile, vin (şi ele) tot trei la rând?
    Dacă azi ies liderii PSD (ăia care au mai rămas c-un dram de mândrie!) şi ne spun că, din acel moment, încetează orice negociere cu pigmeii-pedeleii, pot să spun că-n anul ăsta Moş Nicolaie nu mi-o mai adus (numai) joarde.

  6. La multi ani 1990, dle Ciutacu! Cile l-a invinovatit pe dl Cristoiu ca vrea sa traiasca pentru a vedea reinvierea comunismului? Oare, dl Miron(Miroane, Miroane, te pun la… miroane!) nu va reaminteste de cel din anii ’90? Oare Geoana nu va reaminteste de ambasadorul care “pupa pulpana” dlui Constantinescu, in ’96, lepadindu-se de Iliescu? Nu sesizati “scenariul ascuns” al acestei “tragedii burlesti” in care Guvernul pare a fi facut la Bucuresti, dar este “copt” pe undeva, pe la Washington, Londra sau Paris? Credeti, cumva, ca CIA are “in pastrare” mai multe dosare(livrate de Talpes), printre care si cel al presedintilor Basescu si Geoana? Daca da, atunci sa avem un “bob zabava de 50 de ani” si vom afla… totul! De ce se “fac jocuri” pentru UDMR? Nu va este clar? Pai cum poate Romania sa-si “aranjeze Guvernul” fara cei care in 1989 au fost primii care au pus “umarul” la Timisoara prin Laszlo Tokes? Asteptati putin si veti vedea ca UDMR se va “incorpora” in Partidul Popular Euro[ean! Depling viitorul PNL. Oare Tariceanu nu a sesizat ca are linga el un tradator “de marca”? Este vorba de acest Ludovic Orban, un basescian innrait si un sustinator al fratelui la “Comisariatul European”(promis de Basescu, daca “face frumos”!). Asa ca, dle Ciutacu, “LA MULTI ANI, 1990!”

  7. eu nu vad nicio problema pt. cetateanul Ciutacu,indiferent de cine este la guvernare.Este ziarist,jurnalist si trebuie neaparat sa-si respecte statutul.
    Motanul nu pare genul care sa inchida gura angajatilor sai.In definitiv si-a construit un trust de presa iar pt. ca acesta sa reziste,pt.ca oamenii sa nu-i plece,trebuie sa respecte regulile.Cele dupa care functioneaza presa competitiva.
    Stiind ca mogulul este defapt o mogula …s-ar putea ca si asta sa conteze.
    M-am simtit excelent cu cele doua emisiuni de aseara.M-ai faut sa uit de toata porcaria asta,sa n-o mai iau chiar asa de “in tragic”.
    Nici macar nu am simtit cind a trecut timpul la Sinteza.Domnii Voicu,Ciutacu,Cristoiu au fost uriasi.Excelenta ideea aducerii dirijorului de culoare si la emisiunea a doua .
    Am fost practic surprins cind dl.Gidea a anuntat terminarea ei.

  8. Offff….parerea mizerabila despre Traian Basescu!
    Victore sunt multi inca pro Basescu!Nu ma intreba de ce,pentru ca nici ei nu stiu!
    Ori sunt cretini,ori a avut dreptate Brucan(Dumnezeu sa-l ierte)si chiar a fost …salon cand a spus ca nu ne vom destepta decat peste 20 de ani!
    Au trecut 19 si electoratul roman este …varza!
    Pe cuvant daca nu ma bate gandul sa emigrez!

  9. Parerea asta despre Traian Basescu va genera audienta inca un an.
    La sfarsitul lui septembrie erau inregistrate peste 400.000 credite bancare restante ale persoanelor fizice.
    Acum pe moment se tranzactioneaza euro la peste 3.92
    Din creditele astea, un numar mare, semnificativ, vor ajuge sa fie executate silit inca de prin februarie, iar in vara vor fi subiect national.
    Situatia ii va cocosa pe oamenii politici, in ordinea descrescatoare a vizibilitatii(era sa zic a importantei).
    Altcineva ar trebui sa-si taie o mana, sau alt organ, sau limba sau jumatate din creier.

  10. MULTUMESC VICTORE !incep sa sper ca tara asta mai are o sansa sa se schimbe in bine . iti doresc cit mai multe emisiuni sa avem unde ne uita,tu si badea sinteti de 1000 de ori mai buni decit asa zisii analisti

  11. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Ca de fiecare data ,mi-a placut foarte mult emisiunea de aseara.
    Sa va dea Dumnezeu sanatate,ca restul le aveti pe toate sa faceti ceea ce faceti.Sunteti un om cu credibilitate,verticalitate si orice om normal , televiziune,presa,prieteni,dusmani ,etc.nu au decat o singura sansa-sa va aprecieze si sa va valorifice(in sensul bun al cuvantului).
    Cu multa pretuire,
    IoanaP

  12. daca continuati asa,fiti sigur ca ma veti avea de fidel telespectator o singura rugaminte din partea mea personal,nu pot fi atenta pe mai multe posturi aproape la aceleasi ore asa ca va rog ore distincte cat mai clare pentru toti oamenii buni ai antenelor

  13. Sint cetatean roman cu domiciliul in strainatate.Asadar,la fel cu imensa majoritate,sint antiPSD.Remarc totusi ca si in Romania presedintele Traian Basescu are sustinatori extraordinari ,care in mod subtil influenteaza electoratul .Ma refer la:VICTR CIUTACU,MIRCEA BADEA,NORICA NICOLAU etc,care cu fiecare aparitie servesc la consoliarea pozitiei PD-ului si a presedintelui. Continuati tot asa intru vitoria Romaniei impotriva comunismului.
    Si inca ceva:daca aproximativ 4000000 de romani cu drept de vot lucreaza in strainatate,atunci prezenta la urne a fost foarte buna.

  14. domnule Victor aseara sinteza zilei ma uns la suflet si iti spune un ardelean care se indoaie greu si a trait evenimentele din februarie 90 implicat durect si stiu ce sa intimplat,sa-l mai Luati pe Madalin alaltaieri eram indurerat de ce timpiti,lasi,demagoci am trimis in parlament dar aseara mi s-a luat o piatra de pe inima vazind ca avem acolo si oameni verticali(Madalin Voicu)scuze Madaline tu spui ca esti de etnie dar le-ai dat o lectie fanfaronilor de cum trebuie sa tina la aceasta tara,ma intrebam de ce s-a mai luptat bunicul meu,care a fost la Alba Iulia si arestati pe drum de honvezi pentru a nu ajunge acolo in 1918 si sa vina cei de azi sa-si bata joc,mai ales ca auzi de la presedintele lor de ziua nationala ca o respecta dar il doare,pai in secunda doi trebuia arestat pentru atentat la integritatea nationala si tu ii vrei in guvern,nu le ajunge in parlament,sa-ti spun eu domnule Ciutacu au impinzit in ardeal toate sturcturile si datorita noua ardelenilor carenu mergem la vot pt,cqa suntem niste dobitoci asteptam opinca pe git pt,a ne trezi la realitate,mergeti inainte noi va sustinem

  15. Ce ma mira cel mai mult este prostia afisata de cei mai multi ziaristi ce comenteaza ce face, dar mai ales ce nu face omul acela cu nume de aere. Nu va este clar ca viitorul guvern e PDfaraL si bozgorii din Romania(bozgor e un cuvant unguresc ce este atribuit ungurilor fara tara si nu are un context peiorativ sau mai bine spus nu vrea sa jigneasca pe nimeni). Este singurul care ii asigura fondurile si mai ales mijloacele de a mai fi presedinte. Tratativele cu PSD au fost doar ca sa intrerupa discutiile despre o alianta care i-ar fi total dezavantajoasa cu PNL si o sa vedeti ca o sa reia discutiile cu PNL ca sa taie orice sansa acestei aliante, dupa care momindu-i pe PNL-isti va pune sefii camerelor de la PDfaraL, primul ministru deasemenea si dupa asta potopul…

  16. Draga Victor, decat sa-ti tai tu o mana mai bine le taiem politicienilor ceva, apelam eventual la Dr Ciomu si, asa cu vocea pitzigaiata, le luam bilet “DUS” pe-o insula nelocuita!! Scoate-ti din cap ideea cu plecarea de la postul antena 2 sau 3 sau 7 sau 9 caci pe langa voi mai sunt altii NENUMARATI… inca (dar sa nu ne provoace ca o punem de-un Referendum acushica!!) care va sustin!! Voi sunteti vocea noastra!! Sho pe ei!!

  17. Incepe dansul!! Ce dragutz!! Cuum ieseau ei Buculetz si Geeoaana (a se citi asa cum pronunta Mircea Badea) de la intalnire,danga-langa, langa-danga, multumiti, “linistiti” si impacati c-au rezolvat problema numita TARA!! Ha!! Victor te mai bat vanturile si gandurile de plecare? EXCLUS!! Tocmai acum cand Bashescu ne-a facut ca-ca-dou un guvern asa de frumusel? Sila!! Repulsie!! Iar IUDMR (greseala intentionata) asteapta la colt sa puna piedica, un fel de Domnisoara Cucu din “Steaua fara nume”!! Sa vedeti circ!!Asta este!! Traim in Romania si asta ne provoaca sila tot timpul !!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.