Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > O mare flegmă regimului portocaliu…

O mare flegmă regimului portocaliu…

Scriu aceste rânduri cu mai bine de şase ceasuri înaintea prezumtivului mare menage a trois live. Cred că, indiferent ce se va întâmpla, nu se poate răsturna spectaculos clasamentul. Să dea Domnu’ să mă înşel eu! Cu toate acestea, pentru prima oară din 1996 încoace, voi vota la prezidenţiale. Am făcut-o şi la locale.

Unicul lucru care mă mână din casă, cu excepţia obligaţiilor profesionale, e dorinţa de a da o mare flegmă din călcâi regimului portocaliu, stilului portocaliu de a face politică, parveniţilor şi curvelor portocalii, aproximativilor portocalii şi, în general, lui Băsescu şi atmosferei irespirabile pe care acesta a generat-o. Dat fiind că la locale mi-a ieşit exact aşa cum am vrut, cred că merită să mai fac, fie şi din pură superstiţie (dar în total dezacord cu postulatul imbecil cine nu votează nu contează şi n-are dreptul să se plângă), încă un efort. Măcar să ştiu că mor pe picioare.

    [poll id=”x”]

Nu voi vota, însă, la referendum. N-am ciungă-n păr să fac jocurile lui Băsescu.

P.S. Dacă binevoiesc favoriţii (3, 5 sau câţi o da Allah cel Mare) să se vadă la Casa Poporului, la ora 21 sunt la Gabi Firea-n studio. Dumincă, de la ora 20, particip la ediţia specială realizată de Mihai Gâdea. Până înainte de turul doi de scrutin voi face emisiune (botezată abuziv de CNA) electorală. După alegeri şi până la sfârşitul anului 2009, încerc s-o readuc la normal. Pentru 2010 mă mai gândesc.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

291 thoughts on “O mare flegmă regimului portocaliu…

  1. @all: votati, macar o singura data, si cu voi. votati cu aia care va reduc taxele si va lasa in pace. e chiar asa de greu?

  2. Sper ca imperiul ciutacesc e democratic si pot sa spun ce cred. Am vrut sa votez cu Crin. Eram “chitita”. Mi se parea ca e “altfel” – adica inca “neviciat”. Dar in aceste zile mi-a revelat o latura pe care n-o cunosteam. Voi vota cu Geoana, cu parere de rau – doar pentru ca trebuie sa votez anti-Basescu. M-ai dezamagit, Crin. Pacat! Daca vrei, putem vorbi despre asta.

  3. e bine ca n-a durat emisiunea de-aseara mai mult. e foarte probabil ca n-ar fi rezistat baselu. pe cuvant de om daca asta n-a tras o dusca doua trei si-un ghiuden inainte, numai sa-si faca curaj. avea privirea exagerat de câşă şi m-a distrat teribil cât de rar vorbea. n-am nici un dubiu. părerea mea este că băselu şi-a facut parastasul de 5 ani. n-o sa ne mai bantuie, ca azi s-or deschis cerurile de ovidenie şi se duce-n p…a lui la loc inspumat, cu cârma-n mână, udrea o să stea cu binoclu-n făţăul ei mutabil şi o să stige orgasmic: “ooo tuu preşedintele meu, la 69 grade stanga si 69 sus jos un gheizer înalt de 69 metrii stăpâne al meu bun” ho ho ho.. sigur e pitiku de la cluj spalacit de pişoarea asta a marii!

  4. Victore ce faci daca amicul Crin nu intra in turul 2 si trece de partea lui Basescu intre cele 2 tururi?

  5. Categoric , impotriva portocaliilor…
    si totusi niciunul nu luati in calcul,…FRAUDA…?!!
    Sunt absolut convinsa, ca ….se va incerca TOTUL …pentru a rasturna rezultatul normal si firesc al votului…
    este unica sansa ,….a celor ” orange “…
    frauda si absenteismul , reprezinta “dusmani” de neignorat ,….ai unui rezultat corect…

  6. 140 de minute cu „cei mai buni dintre muritori”

    O cameră insistă pe moaca schimonosită de aluviunile ultimei glaciaţiuni paranormale, lăsându-te să ghiceşti sub bretonul prăfuit, pe ce a mai rămas din justiţiara aflată în terminala fază politică (misa arătat).
    Astea-s semnele de început ale sfârşitului, prevestit cu îngrijorare şi de chipul rătăcit în mocirlă al primei doamne.O altă cameră zăboveşte suficient de mult pe falangele cuprinse de un puternic tremur maladiv de “sorginte” alcoolică, incapabile să ţină sceptrul domnesc,
    cerând parcă taimautul veşniciei, în repaus încrucişat pe un piept lipsit dintotdeauna de scutul bărbătesc. Răsbuzata beleşte ochi mari melancolici, prevestind apropiata saftea a clopotului de la Cotroceni, stigmatizat cu un nume predestinat a-i face de ruşine pe purtătorii lui. Marele perdant, capricornul, rău sfătuit după facilul succes de la Cluj, neavând punga colectoare sub coadă, a risipit, din belşug, o puzderie de biluţe negre pe care le credea perle, spre bucuria imensă a înţeleptului grec penelist cu papion; vrând anume să sfideze Casa Comunistă a Poporului până la confuziunea cu grajdul. Sucă a punctat tot timpul, concret, fără lălăială (îşi făcuse toate lecţiile temeinic cu cei mai desăvârşiţi meditatori), amintindu-şi până şi neesenţialul exemplu, cum că cea mai bună faptă a sa, în contrast cu scorpionul, a fost aceia că nu şi-a dat afară din casă soacra-mamă a 7 orfani !
    Cel de Sus nu rămâne dator, şi l-a răsplătit pe Sucă în selecţia de aseară, ca detaşat şi meritat câştigător; notaţiile finale : Gioană cu 8,5 , Antonescu 6 şi Băsescu 5,5.
    Aşa să votăm mâine : GIOANĂ PREŞEDINTE (şi Năstase premier).

  7. Dacă l-ar fi numit Crin pe venerabilul Neagu Djuvara, aflat în grupul său de susţinători, şi nu pe Tudor Chirilă, ar fi ieşit perfect. A fost bine şi aşa. Mai am ceva speranţe. Altfel

  8. in ciuda tuturor sondajelor, eu cred ca maine se va iesi masiv la vot. Si tot in ciuda tuturor sondajelor, il votez pe Antonescu

  9. @Victor Ciutacu: Am o mica parere diferita de a ta ( stiu , e democratie, fiecare face cum crede…) , dar DUPA CE AM INTORS-O PE TOATE FETELE DE MAI MULTE ORI , am ajuns la o concluzie pe care o supun dezbaterii bloggerilor, in cazul ca gresesc:
    – CONSIDER CA SI CEI ANTIBASESCU AR TREBUI SA IA BULETINUL DE VOT PT. REFERENDUM SI SA VOTEZE “NU” LA AMBELE POZITII ; sa ma explic:
    1. din cate am inteles d.pct. d. v. constitutional nu are relevanta , deci oricand se poate incepe procedura de a face aceste modificari , DACA SUNT INTRUNITE CONDITIILE CONSTITUTIONALE ( si mai ales cu un alt presedinte la putere..);
    2. mi-e teama ca BULETINELE NEFOLOSITE DE TITULARI ( CA SI CELE DEPUSE IN “ALB”…) VOR DEVENI BRUSC UTILIZATE IN DIRECTIA “DA” … De unde stim , ca nu ne-au fost copiate datele si pe lista de referendum si falsificata semnatura, cine mai verifica??? (reprezentantii PSD, PNL, si civici , sunt prea “stravezii” pe-acolo…) si, impreuna cu cele depuse in “alb” ,vor fi rapid “completate” cu DA…?!
    3. neridicand buletinul de referendum se stie CLAR cine-i antibasescu , dar ,FARA A MA SPERIA ACEST LUCRU ( nu mi-a fost teama sa gandesc “cu voce tare” pe vremea lui Ceasca, mi se “rupe” de astia….) , E MAI INTERESANT SI DEZORIENTAT (cat-de-cat…) pt. basescieni , daca nu-si CUNOSC EXACT INAMICII…!!!
    E o parere…

  10. mai, mai ce infloreste crinul pe pajistea lui Ciutacu:))

    postare usoara…mai greu o sa mearga duminica.

  11. Oare “bloggul” va ramane “incremenit” asa pana duminica orele 21 … ??? Legea electorala se aplica si la postarile pe blogg sau e doar o dovada de “fair-play” jurnalistico-civic…??? ( pt. a evita supraturarea postacilor…?) OK , sunt de acord , mi se pare in regula…!

  12. Inca nu m-am decis ce sa fac :
    1. raman in tara, sau
    2. emigrez
    Pentru cine sa votez pentru a fi sigur ca voi emigra fara regrete ?
    Care este sugestia voastra ?

  13. Eu si optimismul intruchipat: cei care il cearta pe Crin pentru raspunsul cu Tudor Chirila, sa fi uitat de scrisoarea sa catre liceeni?

  14. Draga Tonomatule, m-ai dezamagit ca ti-ai deconspirat alegerea: Crinutz Antonescu. Puteai sa pastrezi optiunea pt. tine. Oricum Geoana e in turul 2 si s-ar putea s-o faca de pe prima pozitie. In turul 2 vei vota pt Basescu?

    Chiar nu inteleg de ce alianta asta a Mogulilor pro Antonescu si anti Geoana. Ajung sa-l inteleg pe Basescu

  15. @Nostradamus: incremeneste dor daca n-am eu timp si chef de scris. n-am nici o constrangere legala, ci doar o gramada de treaba.
    @Mircica: o sa mai bifez inca o dezamagire pe lungul raboj.

  16. Nu mai are rost sa discut despre Basescu, pentru ca e un sinistru prin tot ce a facut in ultimii 5 ani. Voi observa numai penibilitatea lui Geoana, care a spus ca a facut o fapta buna ca nu a dat-o pe soacra-sa afara din casa. Din care casa, din vila de protocol de la RA-APPS in care a stat pe o chirie minuscula si cand nu a avut dreptul? Parca ar fi soacra-sa, o securista cu certificat de revolutionar, care are afaceri pentru care nu plateste impozit, la mana lui Mirciulica care nu si-a pus niciodata problema sa isi cumpere o casa ca orice om normal, stiind ca va fi profitor pana la moarte. Jenant.
    Un alt moment jenant a fost modelul lui de moralitate. “Patriarhul Daniel”. Cliseu doar. Ca si la basescu. Mi-a placut de Crin pentru ca a dat un raspuns uman, chiar daca a starnit controverse. Crin e viu, nu e innebunit de dorinta de a ajunge la putere, de a fura pentru el si familie. Banuiesc ca l-a desemnat pe Tudor Chirila ca model de moralitate pentru scrisoarea pe care a adresat-o liceenilor. Si daca acea scrisoare a incurajat cativa “idealisti” sa ramana idealisti, sa nu devina niste porci, atunci nu e deja foarte mult? Votez ca dumneavoastra, domnule Ciutacu. Sincer, mi-a parut rau ca nu a fost o intalnire in trei prezidentiabili moderata de dumneavoastra si Mircea Badea. Dar basescul nu ar fi avut curajul sa se prezinte…

  17. Cine a vazut Vorbe grele de joi nu se poate sa nu fi simtit ce am simtit eu alaturi de Ciutacu si Teodorescu. Concetateni, chiar nu va miroase a primavara la perspectiva Crin Antonescu-Klaus Iohannis? Ma refer la cei care se tot chinuie sa traga o concluzie si analizeaza la sange ce s-a spus aseara. Chiar nu va dati seama ca e cu totul altceva? Nu vedeti oamenii? Nu vedeti absenta LIMBAJULUI DE LEMN la cei doi? Nu vedeti normalitatea?

  18. @Mihai: n-aveam ce cauta acolo; nici eu, nici Mircea. iar rolul moderatorului intr-un show plin de constrangeri e minor. nici eu n-as fi fost spectaculos, ci, probabil, extrem de rigid.
    @Luc: Antonescu acuza intelegerea mogulilor pentru Geoana. sanatate sa fie, cu sau fara dezamagirile tale…

  19. Pentru cei care nu au de unde sa stie prea multe despre taxe: in decembrie am avut CAS redus, pentru ca Tariceanu STIA ca doar reducerea fiscalitatii poate aduce mai multi bani la Buget. Marirea ei, duce economia in subteran.
    A venit noul Guvern al lui Basescu-Boc si le-a marit la loc. Ca atat pot ei. In general, cei de stanga. Crin stie ce spune cand vorbeste despre micsorarea fiscalitatii.

  20. Am retinut un frazeologism folosit de D-l Ciutacu la “Stirea zilei”, si dincolo de dorinta de descoperi sensul propriu-zis mi-am propus sa intru un pic in domeniul frazeologismelor si expresiilor idiomatice.Frazeologismul folosit de dumnealui a fost:”sa fac una nefacuta, pe Dvs. va votez”.Dar citez acest frazeologism doar de dragul ca mi-a placut; n-am de gand sa intru in “mesajul” lui propriu-zis, sau mai de graba nu acum, ca parcurgand textul am descoperit altele care sunt chiar mai expresive.
    As vrea sa am capacitatea sa pot face distinctie clara intre frazeologisme si expresii idiomatice pe care le foloseste D-l Ciutacu. Dar daca mari lingvisti nu au putut ajunge la concluzii clare ma veti ierta daca nu voi fi total explicita in ceea ce am de gand sa scriu.Un singur lucru este evident si anume: cu cat o imbinare de cuvinte este mai expresiva cu atat suntem mai indreptatiti sa o consideram expresie, dar nu neaparat idiomatica.Expresiile idiomatice au inteles “figurat”, imposibil de tradus “ad litteram”, imposibil de a substitui un component cu altul.
    D-l Ciutacu a folosit intr-o singura propozitie scurta doua frazeologisme:”N-am ciunga-n par sa fac jocurile lui Basescu”.
    Pai, ce sa cauta “ciunga” in parul dumnealui? Incercati va rog sa inlocuiti “ciunga” cu orice alt cuvant si toata incarcatura afectiva a expresiei idiomatice dispare. N-ar fi pacat? Daca am folosi ” a servi constient interesele cuiva” nu ar avea acelasi efect ca “sa fac jocurile lui Basescu”.
    O sa mai revin la subiect, ca ar fi pacat sa nu atrag atentia comentatorilor la acest limbaj viu pe care-l foloseste D-l Ciutacu in acest articol. Felicitari!

  21. De multă vreme citesc blogul dumneavoastră, dar până acum nu am scris niciodată.Sper să intre domnul Crin Antonescu în turul II că dacă nu, pe Mircea Geoană nu îl pot vota. Va fi pentru prima data când nu voi merge la vot , bineânţeles în turul II.Săptămâna care a trecut a fost plină de emisiuni pe diverse posturi TV. Mi-a plăcut emisiunea de la B1 TV când a fost invitat Crin Antonescu ,Dar nu mi-a plăcut emisiunea Vorbe grele când a fost invitată doamna Oana.M-a surprins afirmaţia dumneavoastră din finalul emisiunii de la doamna Firea, deoarece aproape toată seara am simţit miros de roşu (nu parcă culorile ar avea miros) . Geoană i-a ascuns în dulap pe Hrebenciuc, Vanghelie,Iliescu, Năstase , cum şi Băsescu pe Boc, Udrea, Videanu ,Stolojan , Berceanu.Domnul Crin Antonescu a mers cu Tăriceanu , care mai avea şi papion , nu i-a fost ruşine că îi sunt prieteni Patriciu , Orban şi alţii , cu toate că , câteodată au păreri diferite. Şi înainte de alegerile pentru şefia PNL ului, domnul Tăriceanu la apostrofat pe Crin Antonescu cu absenţele din Parlament, nici domnia sa nu a avut ce să-i reproşeze.Sunt din Ardeal şi votez Crin Antonescu , cu toate că mie frică că nu ajunge în turul II şi nu mai am pe cine vota . Domnul Geoană mai că nu le-a cerut voie colegilor din spatele dânsului ca să poată citi fiţuica pe care a primit-o de la domnul Ponta.Chiar şi de flori a trebuit să-şi aducă aminte unul celuilat, de aici se vede cum bine a zis domnul Crin Antonescu că totul este demagogie. Nu vine din interior , numai ca să dea bine la imagine.Prima dată acest gest la făcut domnul Frunda.

  22. Tot pe Crin pun si eu stampila. Daca nu, dupa el, o sa fie o noua revolutie! Pacat ca nu prea mai sunt mineri in tara, dar ne descurcam noi cumva ca avem destui fotbalisti in schimb.

  23. In urma “marii intalnirii“ imi trece prin cap o teorie a conspiratiei. PDL-isti au acum certitudinea ca Basescu e pa pa. Care este posibilitatea ca ei sa ramana acolo? Crin a specificat clar ca e posibila o intelegere cu ei FARA BASESCU. Atunci in scenariul EBA 10-15 voturi pe sectie de la PDL trec la Crin, ambi in turul 2. Sansele sa ramana PDL la putere mari, cu sau fara Basescu. Sunt bolnav….

  24. Mesajele de genul : ” pana azi il votam pe .. , dar de acum il votez pe … ” mi se par absurde si lipsite de bun simt . Cei care au un ideal , care pana mai ieri isi facusera o optiune de vot , nu cred ca se pot schimba de la o secunda la alta . Faptul ca Crin nu l-a numit pe dl.Giuvara ca reper moral , nu inseamna ca nu il apreciaza . Numai faptul ca dumnealui era in primul rand si il sustinea pe Crin pentru mine spune totul . Crin a spus foarte clar de ce vrea sa fie presedinte , ca fiica lui sa nu il intrebe peste 20 ani de ce nu a facut nimic ? Prin nominalizarea lui Tudor Chirila s-a adresat tuturor adolescentilot la care Tudor a facut apel sa nu stea nepasatori , sa iasa la vot , sa incerce sa schimbe ce se mai poate in aceasta tara . Il admir pe Crin pentru sinceritatea si curajul de care a dat dovada .

  25. Sa dea Dumnezeu sa ajunga Crin Antonescu in turul 2. Vad ca tineretul este cu Antonescu, pacat ca batranii sunt cu ceilalti.

  26. Prezidentiale: turul I – Crin Antonescu; turul II – in orice varianta in care apare bashinescu, celalalt, iar in varianta la care sper, adica Geoana cu Antonescu, aproape sigur Antonescu. Va dati seama ce mishto ar fi ca Profesoru’ sa nu intre in turul II? Cat despre referendum – tampit as fi sa fac parte din cei pe care Zeus ii intoarce cu cheia si ii cheama cu fluierul!

  27. @Nostradamus: ai dreptate sa te temi ca scarbele portocalii vor vota DA pe buletinele nefolosite de la referendum. Ar fi trebuit ca, in cazul refuzului prezentarii la referendum al persoanei care se prezinta la prezidentiale, in locul rezervat semnaturii acesteia sa se scrie, in fata ei, NU VOTEAZA. Dar, pana la urma, nu vreau sa contribui, prin prezenta mea, la posibila validare a acestei gainarii care a fost declarata – culmea nerusinarii!!! – constitutionala!

  28. Aduceti vaporul la scara,”Voda” se grabeste.Pe la spate probabil se fac alte jocuri nu cele stiute.Noi votam sa para ok.Pot sa gandesc si asa ca un pamflet.

  29. Turul I – votez Antonescu.
    Turul II – Oricum, NU Basescu! Dar sper sa am de ales intre Antonescu si Geoana, iar la ora asta sunt hotarat sa votez Antonescu. Ma intreb daca Basescu se mai duce la vot in situatia in care cei doi il depasesc… ce-as mai rade!
    Referendum? Care referendum?! Sa mearga fraierii la aceasta porcarie a smenarului, eu nu vreau sa validez, prin prezenta mea, aceasta mizerie declarata constitutionala!

  30. Acu` vreo 3-4 zile a venit la usa la mine o tanara care mi-a inmanat o sacosa pe care scria PSD cu rosu si mi-a spus plina de convingere:
    “-De la PSD!”
    In sacosa, un kil` de faina si o juma de cozonac in tzipla.
    Acum sunt doua variante dupa parerea mea de muritor uimit, care ar explica “gestul care conteaza”. Ori PSD mizeaza exact pe clasa sociala (greu de clasificat) care in urma acestui gest voteaza PSD, ori sunt eu paranoic si cred ca acest gest este facut exact de contracandidatii PSD, cu scopul de a arunca cu noroi in acestia. Pentru ca mi-e greu sa cred ca PSD ne crede atat de prosti incat am fi in stare sa punem botu` la un kil` de faina si o juma` de cozonac la tzipla. Voi ce credeti? Este posibil sa nu fiu paranoic?

  31. De ce vorbeste D-l Ciutacu despre “regimul portocaliu”?Poate pentru ca “portocalii” sunt imuni la criticile care vin din toate directiile
    si continua sa impuna ei insisi politica lor dictatoriala, din ordinul lui Basescu sustinand actiunile acestuia si ale guvernului. Dar de unde o fi imprumutat D-l Ciutacu colocatia aceasta? Poate s-a inspirat de la americani care vorbind de schimbarea de regim au gasit ca ar fi doua cai de urmat: 1.invazia militara, 2. revolutia portocaliilor care prin grupuri de presiune incearca rasturnarea vechiului regim.Si cum dumnealui ii plac transferurile de sens, poate pentru traducerea in aplicare a schimbarii de regim in tara a inventat “regimul portocaliu”, dar schimbarea nu portocalii o vor face ci “poporul suveran”, care mergand dumineca la vot, vor alege un alt Presedinte, si ‘regimul portocaliu’ va fi rasturnat.
    D-l Ciutacu va inflacara “poporul suveran”in lupta lui dand “o mare flegma din calcai” acestui regim portocaliu”.Cum vine asta? Odata ca ‘flegma’ este o mucozitate vascoasa provenita din aparatele respiratorii si se poate elimina pe gura sau nas,apoi nu are nici o legatura cu ‘calcaiul’ fiind o parte a corpulului uman si cantitativ nu poate sa fie nici ‘mare’. E drept ca aceasta combinatie de cuvinte desemneaza o realitate, denumeste o actiune concreta fiind provenita poate din experienta personala. Si noi o vom prelua, ca te pui cu D-l Ciutacu? Adevarul e ca este o combinatie foarte inspirata pentru realitatea sumbra a Romaniei de azi.
    Isi continua ideea de a lupta contra “regimului portocaliu” “sa stiu ca mor pe picioare!” Doamne fereste!Aceasta expresie verbala imi aduce aminte de mottoul unui ziar: “Decat o viata in genunchi, mai bine o moarte pe picioare” Ambele exprima disperarea, si necesitatea de a face ceva schimbare. Bravo D-le Ciutacu. Dumnealui in loc sa spuna simplu:’ a da rezultat bun, a se incheia cu o concluzie’ foloseste frazeologismul “mi-a iesit exact asa cum am vrut” care este mult mai viu, mai colorat, mai expresiv. Da, maestre sunteti bun.

  32. Cam multe aprecieri pozitive pentru Crin. Ne trebuie un Basescu 2? Ati vazut la dezbateri cat de penibil a fost? increzut, gargaragiu, mistocar,lipsit de bun simt,(pacat ca si-a ales acest slogan electoral) ce mai incoace si incolo! curat Basescu ! aceleas apucaturi! Ma intreb cum o sa se descurce in caz ca o sa castige alegerile in functia de presedinte? o sa-si ia o armata de consilieri platiti cu lefuri grase sa-i faca atributiile.Limbi straine?ioc! stie una asa de bine precum Boc! Fratilor! daca alegem un presedinte,trebuie sa corespunda din toate punctele de vedere-nu ales ca are ochii verzi,stie sa ia partenerii la misto si alte treburi de felul asta. O fi oare mai destept ca Oprescu ????

  33. Parvenitii si curvele portocalii vor lua iar cu japca oameni din provincie pentru marele miting portocaliu(deja vomit ) din Bucuresti de pe 28 nov.
    Unii dintre noi si acum suntem raciti de la mitingul fortuit din Constanta.
    DUMNEZEU sa-i ierte ca nu stiu ce fac!

  34. buna ziua … de azi dimineata citessc pe diferite situri si bloguri despre pareri pro si contra in urma votului de ieri.
    Domnule Ciutacu, ce s-a intampalt ieri este de neimaginat intr-adevar cred cu tarie ca s-au furat voturi si inca multe de tot, nu prin “turism electoral” sunt nesemnificative chiar minore … adevarata frauda s-a petrecut dupa ora 21.00.
    Sa va dau un exemplu de ce la Braila, prefecutl PDL a preferat sa trimita la judecatorie liste pentru presedinti si loctiitori de presedinti de sectii de votare care contineau numai nume care nu au mai fost niciodata in aceasta postura excluzandu-se din start cei cu experienta in astfel de activitati, acei oameni extrem de bine pregatiti care cunosc legea in amanunt si peste care nu putei trece. DE CE? CARE ESTE CU ADEVARAT MOTIVUL REAL?

  35. bai, fratilor nu v-ati saturat nici pina acuma in ultimul ceas de base si de minciunile lui? CE ZICETI DE IMAGINILE difuzate de.abia azi,26.11.2009, din 2004, CIND BASE TOCMAI DADEA UN croseu de dreapta IN FATA UNUI COPIL? doamne scapa-ne de satana!

  36. am urmarit la un post concurent imagini mai clare. se vede foarte clar miscarea tricoului pe torace si abdomen in momentul in care loveste copilul peste fata. cam greu de trucat miscarea tricoului

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.