Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Alternativă: Vasilică Turcu 4 president!

Alternativă: Vasilică Turcu 4 president!

Intai a comis-o in Siria, declarand Palestina stat si obtinand calificativul oficial de antisemit; pe langa cel de incult, dar asta nu mai surprinde pe nimeni. Dupa aia, repede, sa nu apuce dusmanu’ de clasa a se dezmetici din plesneala, l-a luat la picioare-n gura pe ambasadorul SUA. Ca sa fie treaba oabla, a acceptat sa viziteze Palestina (reconfirmand peticul de pamant ca tara de sine statatoare a lumii lui paralele) si a anuntat, desi nu are absolut nici o atributie constitutionala in acest sens, ca redeschidem portile universitatilor pentru studentii palestinieni.

In ritmul asta, pe langa faptul ca urmeaza cu precizie de metronom traseul extern din ultimul deceniu al lui Ceausescu (care a recunoscut ca stat, de dragul si in fata lui Yasser Arafat, Palestina cu un an inainte de Revolutie), daca persista-n a-si asigura antipatia vadita si fatisa a tuturor licuricilor care conteaza cu adevarat pe plan mondial, mi-e teama ca nici nu va trebui vreun efort suplimentar din partea clasei politice si a media pentru stoparea carierei lui de presedinte la (maxim) primul mandat. Se tot vorbeste ca, desi omu’ se clatina evident, nu exista nici un contracandidat viabil. Cu americanii, evreii si rusii impotriva, poa’ sa-l contracandideze si Vasilica Turcu de la Dinamo, ca tot il loveste ghinionul.

UPDATE: Bai, militienilor, eu faceam misto. Nu-i nevoie sa-l chemati la DNA pe Vasilica. Sigur nu candideaza la presedintie. Altu-i alesu’ licuricilor 🙂

P.S. Evident, deseara, dupa ce-mi desavarsesc electorala cu Bogdan Olteanu & Miron Mitrea, tasnesc la Gadea-n studio, sa dezbatem – in echipa castigatoare care nu se schimba niciodata – aceasta tema; ghidusa pentru unii, trista pentru altii…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

31 thoughts on “Alternativă: Vasilică Turcu 4 president!

  1. Pai nu votam noi poporu?Ca e cu democratie pe la noi!Turcu e bun de presedinte-actionar!

  2. Daca s-a luat in bete cu poporul ales, nu numai ca nu mai pupa al doilea mandat, dar cred ca ramane si fara partid. 😀

  3. Cu alte cuvinte, să nu-mi mai mobilizez vecinii, neamurile, prietenii (şi duşmanii la nevoie!) pentru alegerile din 2009?! OK! (Numai să evitaţi propuneri de-astea periculoase că, ce ne-om face dacă le prind “licuricii” din zbor?! Scăpăm de dracu şi ne pomenim cu tat’su pe cap… 😉

  4. Nici cu Antena 3 nu mi-e rusine….la stirile de la ora 13, prezentate de Maria Coman, stirea cu Basescu si Abbas facea referire la “cele doua tari” Romania si Palestina…

  5. Oare finalul va fi intr-o garnizoana mizera din Targoviste, cantand cu spatele la zid : ” Cinspe’marinari pe-o punte si-o sticla cu rom” precum cei din Linia maritima Onedin? Oare Vasile Blaga isi va pune in acest timp piciorul in ghips?
    Mihai Tatulici va apare la stiri si isi va face “mea culpa”, condamnand cu manie proletara clanul bordurienilor portocalii?
    Ilie Serbanescu va prognoza minim 20 de ani pana vom iesi din criza economica mondiala, Ion Cristoiu va infiinta Noul Evenimentul zilei, Felix va pune mana pe conturile de inghetata ale dictatorului marinar, Adrian Sarbu va cumpara Realitatea TV, in timp ce Viorel Catarama si Vantu Sorin Ovidiu vor pune bazele unui nou sistem piramidal de scoatere a tarisoarei din criza.
    Mircea Badea va face matinalul din nou ( ala care era titular fugind in lume cu Radulesca), pe Mitica de la liga il va aresta Tulus in direct, iar Gigi Becali va incepe sa produca din nou faimosul iaurt Steaua.
    Undeva departe, in peisajul mirific al Vaii Plescoiului, o duduie blonda isi va scoate din poseta de 10.000 euro o batista alba cu monograma TB pe ea si isi va sterge o lacrima de pe obrazul gros ca talpa de bocanc de mina, in timp ce in boxele de la Audi Q7 rasuna ” Drumurile noastre poate/ Se vor intalni vreodata”.
    Kanet film. Alo, ala de la proiectie, ce faci domle’ iar s-a intrerupt?
    Salutare taica si noroc

  6. Prin cateva judete circula zvonuri(dezimformari)ca P.D.-L-ul are 40% in sondaje!Bag de seama ca serviciile…lucreaza pe toate fronturile !A avut dreptate Hrebenciuc cand i-a avertizat!Sper sa nu …inghita lumea asemenea gogomanie!
    Eu cred ca acest lucru este un semn al disperarii.Basescu simte ca l-au parasit licuricii si poporul!Astept cu nerabdare emisiunea deseara.

  7. Se pare ca Iubitul Conducator ii tot da inainte cu Palestina, semn ca viziunea lui regionala s-a translatat din Marea Neagra spre estul Mediteranei. Altfel, desi a “condamnat” regimul comunist si l-a decretat “ilegitim”, nu se jeneaza sa-si insuseasca politica externa a lui Ceausescu intr-una din cele mai sensibile zone, atunci ca si acum. Ar trebui ca cineva sa il intrebe, in fata hartii, care sunt granitele statului Palestina, sa rezolve el si problema asta, pentru ca evreii si palestinienii cica nu se prea inteleg deloc in aceasta privinta. Sau sa intelegem ca el nu recunoaste decat Palestina? Ca tot a omis Israelul din enumerarea vecinilor Siriei…
    Gluma, gluma… Noi radem, dar “licuricii” nu prea au simtul umorului. Un iresponsabil si-i pune pe toti in cap, iar noi o sa tragem ponoasele, inevitabil.

  8. De la Becali la Turcu, de la Mititelu la Iancu, conducatorii principalelor cluburi din fotbalul romanesc sunt de toata jena…din pacate

  9. Ce-mi place! Aia cu “maxim” un mandat vreau s-o vad!….In rest e la fel cu “agenturili”…

  10. se activeaza “teroristii din decembrie “. soviani ,tatulici , cretulescu s.a. (multi )…. in frunte cu v. dorneanu (la pupitru ) fac primele simulari . LA CE COLEGII VOTAM PREMIERUL ,PARCA VOTAM DEPUTAII SI SENATORII . A FACUT V . DORNEANU O NOUA LEGE PENTRU NEVINARE DE ….VINT ?

  11. Hai ca o sa avertizeze la modul serios Siria din nou si iese si de data asta din rahat. 🙂

  12. Oare daca i-am promite ca nu-l mai trage nimeni de flota in cazul ca ramane fara mandat , ne-ar lasa drac’ in pace sa se duca noua cu a branzii zece inainte de a ne pune in contra cu toti licuricii lumii ? Ca flota si-asa nu mai avem si nici sanse de a o recupera nu mai sunt.Asa castigam macar pe o parte.Nu mai instiga pe totzi impotriva tuturor si poate se va face si un pic de liniste.Apropo’ de instigari.Ne-au umflat capu’dascalii ( nu preotzii) cu greva lor.Dar daca le luam in considerare performantele,ei sunt in greva generala de vreo 15-16 ani.Analfabetzi se pot produce pa banda rulanta si fara prezentza lor la scoala.

  13. o fi discutat si cazul “paul valuta ” in care un cetatean(fost student ) e arestat de un an , suspectat de relatii cu Hamas .

  14. GRIG, nu trebuie decit , ca d-na procuror general , sa-i dea cazul D-lui VOINEA . dar cu o conditie ,sa traga la sorti daca sa-l apere , sau sa-l acuze . poate are noroc sa-l acuze si scapa .

  15. La ce moment economic nasol are parte toata planeta (mondiala 🙂 ) pe bune ca se strofoaca degeaba sa si-i scoale pe toti in cap. La o adica, nici daca le-ar declara razboi nu ne-am scoate din haznaua unde suntem ca n-au adversarii bani la momentul prezent
    Pe de alta parte, insa, pe bune, ar cam trebui umblat la Constitutie neica. Nu de alta dar nebuni mai sunt prin Romania si actualul ori viitorul presedinte – cu sau fara prietenii cu baietzi numitzi Johnny Walker- ne arunca dracu prin razboaie, bezna si intuneric ; si nu prea conteaza daca o fac fortuit, din greseala sau alcoolism, nu prea cred ca-i ok.
    Un amendament, niste 322 ceva, acolo, ; si-n caz de forta majora, sa existe pregaatit un pavilion cu tot comfortul pe la Marcutza

  16. SCENARIU BASESCIAN………Gargaragii portocalii, tot aia care la primaria generala au facut marea alianta pd-l+pngigi, acum printr-o manevra diabolica , vor sa tranteasca guvernul cu 3 saptamani inainte de alegeri, sa numeasca matrozul un prim ministru pe placul lui, sa amane alegerile, sa le organizeze ei cum stiu mai bine (cu vestitele autobuze cu turisti electorali) si uite-asa proastele de la psd le fac jocul portocaliilor (din prostie ca nu le-a cazut fisa ce se intampla de fapt, oare chiar nimeni nu se prinde ce se urmareste de fapt ?! una doua iese madam Andronescu pe interval si o tine langa cu salariile care trebuiesc majorate cu orice pret)

  17. Lupule, tare pesimist mai eşti, prietene! Pentru un drag de război, se găsesc totdeauna nişte resturi în buget…. 😉

  18. domnu’ stan lamuriti-ne !” Romania a recunoscut acum 20 de ani ,Palestina ….” ,parca a fost condamnat comunismul ca regim criminal ? deci actele regimului ,chiar si cele care recunosteau organizatii suspectate de terorism nu au fost abolite ? ce s-a condamnat ,de fapt ? presedintele o fi inteles ce a citit in parlament ? e o noua eroare ?

  19. Doamne, ce-l iubesc!… E mare omu’, n-are pereche, ii seamana impuscatului tot mai tare, cred ca soarta ne-a favorizat mai devreme de mia de ani cuvenita, a condensat timpul si, in mai putin de 50 de ani, ne-a cadorisit deja cu al II-lea conducator de geniu! Spuneti si voi, nu suntem norocosi?! In privinta procentelor pedeleului, la ce naiba mai organizam alegeri?! Nici n-ajungem in 30 nov. si marele partid prezidential va depasi 100% in preferintele poporului!

  20. Alien,
    Nu l-am iubit niciodată pe Nea Nicu, dar, totuşi, consider o mare insultă pentru el să fie comparat cu nulitatea de TB.
    În rest, subscriu la cele menţionate de tine.
    SĂ FII IUBIT.

  21. HAPAX,
    Marii tirani ai lumii n-au fost “dati” pt a fi iubiti! Ei trebuie temuti si admirati cu smerenie, sanctificati si analizati. Impuscatu’ a fost o mare povara pt noi toti, dar intr-adevar, a avut merite pe care micul nero n-o sa le aiba nici intr-o suta de mandate!
    SA FIM!

  22. Esti tare Victore. Felicitari. Hai sa iti mai dau si io una, nu la fel de tare dar interesanta. Pe blogul lui, candidatul PDL la Senat in colegiul 2 Ilfov, il injura zdravan pe Tariceanu pentru ca nu mai sunt bani la buget pentru somerii care vor aparea ca victime ale crizei. Flotare logica: daca emulul lui Basescu zice ca nu sunt bani pentru someri iar Basescu si Boc zic ca sunt bani pentru profesori si pentru altii, nu cumva are dreptate Tariceanu? 🙂

  23. in dreptul si relatiile internationale, faptul ca romania ar recunoaste palestina drept stat e nul ca valoare. conteaza doar daca marile puteri recunosc statul cu pricina sau nu (fiind o chestie foarte subiectiva, trebuie sa fie majoritatea lor). restul de state, insignificative pe plan global, nu au nici o putere de decizie.

  24. De la Oslo la Tel Aviv, trecind prin Deustche Welle
    Nu stiu ce procese chimice au loc in iatacul de la Cotroceni intre Fat Frumos ot Basarabi si Elena ot Plescoi (a se citi plescoa), insa daca si la pat se potrivesc precum la gafele ce tin de antologia prostiei in materie de cultura generala minima in ceea ce priveste calitatea de politician, facute in public si cu audienta nationala sau internationala, inseamna ca asimetricu’ a dat lovitura vietii sale.
    De la presedintele Norvegiei, ca tara membra UE, si pina la stergerea statului Israel de pe harta si inlocuirea sa ad-hoc cu statul Palestina, in contextul tensiunilor majore si neintrerupte existente in acest colt al mapamodului, nu a fost decit un pas, pe care iubitul nostru prezidel l-a “comis” sub aspectul celui de defilare, spre disperarea cercurilor politice israeliene si nu numai.
    Ceea ce nu au reusit tarile arabe din zona, angajate de-a lungul timpului in razboaie nimicitoare cu statul Israel, a reusit basescul al romanilor fara varsare de singe sau alte pagube colaterale pentru partile aflate in conflict.
    Singurii care au avut de suferit in urma acestei noi isprave de politica externa a nastrusnicului nostru presedinte, sint chiar supusii domniei sale, respectivii locuitori ai spatiului carpato-danubian, a caror imagine ca popor european a avut grav de suferit in urma acestei declaratii.
    Cu toata eleganta jurnalistului israelian, care a pus gafa basescului pe seama inculturii sale crase, este clar faptul ca ecoul acesteia in lumea analistilor politici internationali a insemnat cu mult mai mult, sub aspectul implicatiilor politice ale acesteia.
    In conditiile respective, nu este de mirare faptul ca analistul politic al unui prestigios post de radio german a vazut in declaratia socanta a lui Basescu, o incercare a acestuia de a atrage in actuala campanie electorala, voturile eventualilor romani cu idei anti-semite de partea candidatilor partidului sau prezidential.
    Si asta sub semnul unor circumstante agravante, in care un candidat PD-L nu s-a sfiit sa-si axeze campania electorala pe un discurs de pura sorginte nazista, antisemita, iar un cimitir evreiesc de la noi din tara a fost vandalizat si profanat chiar la debutul campaniei, fara sa fie inregistrata vreo reactie publica si mai ales cotocenista.
    Totusi se poate considera fara a gresi faptul ca, jurnalistul german a mers prea departe cu speculatiile si presupunerile sale in acest caz, facind greseala de a-l considera pe Basescu capabil de asemenea subtilitati politice.
    Nein mein Herr, Basescu este pur si simplu incult (bine diagnosticat printr-un eufemism de colegul matale evreu) si nicicidecum vreun Machiavelli in ale politichiei , asa cum reiese din articolul mataluta.
    Daca la aceasta calitate a Alesului o adaugam si pe aceea a unei vanitati maladive avem traducerea perfecta pentru zicerea populara cum ca :” prostu’ nu e prost destul, pina nu e si fudul!”.
    Asa Sa ne Ajute Dumnezeu!
    P.S. La B1TV, Vadim Tudor a prezentat un sondaj, avind ca sursa un general SRI, care dadea PRM cu 15% din optiunile electoratului roman, iar PD-L cu 36%. Oare cit fac 15%+36%? O fi suficient pentru un guvern cu sustinere majoritar-parlamentara?
    Intreb si eu, nu dau cu paru’!
    PS 2: Mica publicitate
    Scapat din lesa si pierdut ministru de externe. Raspunde la apelativul: “Comanescule!”. Gasitorului buna recompensa daca-l pastreaza! Il declar nul si inutil! Guvernul Republicii Romania

  25. Cultura generala – ceva foarte important pentruorice individ. Ce ne miram ?Cind fiica facegreseli gramaticale grosolane, vrea sa ajungareprzentantul tariii la Bruxelles , poatesau nu nici cu calul mamei …mi-e rusinecu asa un sef de stat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.