Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Tot nu coboară boieru’ de pe frescă

Tot nu coboară boieru’ de pe frescă

Trăşculescu a fost doar flacăra din vârful fitilului. Nu l-au arestat, încă, deşi zilele trecute părea urgenţă de grad zero. S-a spart ţeava, că tot se plângea lumea de plictiseală-n campania electorală. Acu-l plimbă prin republică, la dubă, pe Stan de la PSD. Care a fost ani de zile şeful Comisiei SRI, l-a acuzat pe MRU de implicare-n cazurile Omar Hayssam şi Teo Peter şi l-a întrebat insinuant pe ex-şeful SIE dacă nu cumva a avut Bodo Hombach bucurii la el. Şi l-au luat de martor pe Ovidiu Marian de la PNL. Care trecea drept băiat de nădejde când pedelea cu Ghiţă Falcă şi cu branconierul Igaş. Acu-l contracandidează pe MRU şi stă mai bine-n sondaje. Habar n-am care, cum, cât e băgat în golănii, ideea e că, oricâţi ar sălta DNA de pe stradă, tot nu coboară boieru’ de pe frescă. Şi nici unguentul utecistului nu se evaporă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

28 thoughts on “Tot nu coboară boieru’ de pe frescă

  1. Interesanta si corecta abordare,apropoos…astazi in jurul orelor 10:00 eram intr-o cafenea din Arad(Patchouli) cu niste prieteni si dl senator Ovidiu Marian tocmai avea o intalnire cu unul din amicii mei pe teme electorale(solicita o sponsorizare electorala de la omul de afaceri),nu spun ca este ceva anormal,punctam doar ca o stare de fapt!

  2. Pai nu zicea presa ca se pregateste saltarea cuiva important de la usl? Aia cu hombach mi-a placut, baiatul asta e plin de surprize la sacul lui mos Craciun. Si nu ma refer la bodo! pt ca sa stiti, orice s-ar zice, bepantenu’ e de efect!Cat priveste fresca, zau, n-ati inteles ca e socru’ lu’ artistu’?

  3. Buna seara d-le Ciutacu,

    Nu imi mai pasa de boieru’!’Neam!

    Va vad acum pe aproape toti de la A3 in Piata Universitatii si tare mi-as fi dorit sa fiu in Bucuresti!Imi doresc un tricolor oferit de A3!

    Opriti-l pe cel cu nr.1000 si va rog frumos,trimiteti-l mie!
    Cu tot respectul pentru A3,
    IoanaP

  4. mai cand vad mecla lui Baselu pe fresca nu pot sa nu ma gandesc ca urmatoarea pupinbaseala ar fi un pelegrinaj la moasteale preabaselului in manastirea de maici Kotroceanu (sub harul arhanghelului Barossu). gretzoasa fresca aia…zau…ma ia de la stomac, un fel de rapirea din serai (ruda cu pescarul turmentat sau pestele de sticla)

  5. Ma tot uit la fresca,indesat acolo intre cai si spatele boierilor,scrutand viitorul Romaniei,precum ceasca si leana la mitingul muncitorilor,ce ti-e si cu tehnica asta pixelu’ma’sii,printre strungareata murmurand!De rasul curcilor,aia,nutzy toarna o fleasca de bitum,la prima ploaie ciulama,tot in gumari,si-o sarma ca sa manance aia timp de 4 ani,unguentu’bananaie prin biserici,s-o fi uns bine sa nu-i scartaie genunchii de la atatea matanii,sa nu-i dispara definitiv pdl-eii sau ard-eii!Dii,caii popii!

  6. ® EXERCIŢIU DE LIBERTATE

    Giniţi triunghiul Parlament-Preşedinţie-Guvern căruia-i stabiliţi ortocentrul, după care trasaţi cercul magic al celor 9 puncte (cercul lui Euler). În ăst cerc materializat pe o minihartă fluturaş multiplicată în 300.000 exemplare ce se distribuie gratuit şi opţional la tot atâţea români din cei „7,4 milioane”, se masează hotărâţii care nu pleacă de acolo până ce Guvernatorul nu înţelege că problema e groasă.
    A dat rezultate şi în decembrie 1989, doar că triunghiul era niţel diferit.

    Notă:Se publică şi în “Revista Matematică Politică Aplicată”.

  7. Basescu chiar a fost contemporan cu Mihai Viteazu. Treaba voastra dar am dovezi in acest sens. De ce credeti ca a beneficiat TB de sprijinul PM ungariei? Ca este din aceiasi familie politica? Hahahah…NU. Ci pentru ca l-a vandut pe Mihai Viteazul, inlesnidu-le acestora accesul in tabara ca sa-i taie capul domnitorului. Nu vedeti ca si pe fresca el cauta pe cineva din priviri, poate din secuime?

  8. Cand ii vad fata astuia pe fresca, si cum se uita la noi parca zicand in sinea lui, v-am facut fraierilor a iesit tot cum am vrut eu ma apuca sila.Baietii vad ca se agita rau de tot in schema, salta oamenii,aia de la csm le-a dat negativ celor propusi de Mona, vb ta ieri la emisiune fac in asa fel incat sa impinga lucrurile pana la alegeri, ca sa fie tot dobitocul de morar si sa aive mana libera de la traienel in a trimite procurorii dupa alegeri sa scoata lumea de prin biserici si sa jure pe biblie.
    Felicitari pentru campania voastra, imi pare rau ca nu am fost si eu la universitate, desi eu am deja 3 drapeluri la casa de la tara, dar am sa o rog pe colega Maria cu care te bateai la gura metroului(care da mai repede drapelul) sa imi aduca si mie unu saptamana viitoare, ca tot vine sa ii mai dau ceva pt campania initiata de Nicoleta.
    O emisiune frumoasa diseara sa ai.

  9. Dar calul?? Nu-i asa ca are dreptate Mircea? Lasand gluma la o parte, cand vad in ce locuri si-a plantat oamenii cred ca multi ani dupa ce nu va mai fi presedinte vom avea de tras! Trebuie neaparat schimbata constitutia fara a se lasa loc de interpretari.

  10. o intrebare nu-mi de pace un’ dracu s-a barbierit boieru cand toti ceilalti erau barbosi ca zimbrii?

  11. O persoana inteleapta spunea asa : Educatia este ca erectia , daca o ai se vede! As adauga ca si meltenismul, mitocania, prostia si in general proastra crestere se vad de la mare distanta, toate aceste ultime calitati se gasesc la Basescu. Daca el marele cretin ” a pozat” pentru fresca scotandu-si idiotenia in fata, atunci “minunatele” sale fiice “primele ‘telectuale” ale tarii sau amantele lui ce ar trebui sa faca?! sa-si comande grup statuar?

  12. Este penibil, jenant, grobian si insultator la adresa noastra si a celor care sunt oameni de arta in tara asta. E drept, din ce in ce mai putini raman sa contemple marea opera…in amintirea vremurilor bune si apuse.

  13. …uitasem…ala din dreptu’ piratului e lazaroiu…care a fost cretinu’ de a acceptat sa-l puna pe pirat in fresca?

  14. @victor – cred ca tii minte scrierile Rodicai Chelaru, pana sa plece in NZ. Avea dreptate au ba, in opinia ta?

  15. Nu e rau ca apare in aceea fresca, se poate vedea pe viu intruchiparea pupinbasismului.
    Si mai bine este ca exemplu pentru tinerii studenti la psihiatrie care pot vedea motivul schizofreniei paranoide : Suferindul este mereu in spate, in linia a doua , de multe ori pe post de sluga. Mai mult dintre toti de acolo nu are voie sa poarte barba, semn al desconsiderarii, pare ca era un grajdar care se baga la poza.

  16. culmea tupeului la hoitneus – sa publici o carte lingusitoare despre nimeni pe lume; oare prisa ala nu scoate si el o carte despre pretenarul lui de la anaf? sau un calendar cu roberta, gen Miss Lehuza 2012?

  17. Uitindu-ma la fresca aia, precum si la monstruozitatea aia de biserica-srl
    ce beculea noaptea pe ritmuri disco, imi dau seama ca in Romania, baseala,
    ca si manelismul (contrar tuturor asteptarilor, nu e un gen muzical), a
    depasit forma de viata primara de euglena ce imbina ca intr-un potpuriu
    ignoranţa, meltenismul, fala, prost-gustul, agresivitatea, si a suferit
    mutatii dupa mutatii intr-un timp record, transformindu-se intr-o boala
    a ratiunii… transmisibila si incurabila, ceea ce-mi aduce aminte de
    niste versuri: “cine azi se mai baseste, ori e prost, ori nu gindeste”.

  18. Va salut cu mult respect, domnule Ciutacu, asa cum am facut si cu domnul Radu Tudor! Va apreciez stilul impetuos si nonconformismul nedisimulat..bla,bla…Nu vreau sa va perii, sper ca ati inteles unde bat. 🙂 Va trimit alaturat si dvs un text de larga respiratie care reflecta in mica parte ceea ce simte azi un biet locuitor al tarii asteia, inca numite Romania…Va multumesc dvs si comentatorilor dvs si astept comentartii la comentariu! A! Si mai e ceva! Sper sa va amuzati cel putin de idee, daca nu de modul de exprimare a ei si de rigoarea ,,jurnalistica”. Va multumesc inca o data si va doresc lectura placuta!

  19. Tot io sunt, ma scuzati ca inoportunez din nou! Am uitat ce era mai important, adica un comentariu la subiectul in cauza. Mi se pare ca-l judecam prea aspru pe domnu’ presedinte! Oricum, in fresca aia, daca e el si nu socrullui Valentin Tanase, e atat de mic incat abia daca se observa. Vedeti doar ca inaintea lui sunt multi altii ce par ,,boieri” de seama ai vremii. Pai de piatra (sau de fresca) sa fii sa nu observi ce atitudine umila are, ca un om care isi accepta conditia de oarecare in ierarhia domnitorului…Si e atat de mic! Si ce vreti? Face si omu’ ce se poate in timpu’ vietii ca sa ramana cumva in memorie macar pe pereti, alaturi de caii verzi si picturile rupestre…

  20. ar fi chiar atat de greu sa li se retraga cetatenia lui base .macovei si altora care au facut rau tarii?persona non-grata si gata…si sa se abroge legea aia cu resedinta pt presedinte dupa incheierea mandatului,ca o sa ia si vila Dante,dupa ce ca a pus laba pe casa din mihaileanu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.