Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Ave, Băse, găozarii te salutant! Amin…

Ave, Băse, găozarii te salutant! Amin…

Există momente-n viață când cel mai înțelept lucru pe care-l poți face e să taci. După generoasele prestații live ale lui Mircea Băsescu de ieri seară, de la Realitatea și Antena 3, plus articolele din Gândul și Evenimentul zilei, zău dacă mai am puterea să scriu ceva. Faceți-o voi dacă aveți cuvinte, eu mă declar învins…

UPDATE: Aproape nici nu mai contează că, ocupate cu umflarea lu’ nea Gigi, destoinicele televiziuni de ştiri au uitat subit de locurile de veci ale fratelui Mircea sau cu hârtiile scăpate pe jos de ambasadorul Austriei la Bucureşti.

P.S. Un fost făcător de gazete de succes din anii 90, care se ascundea când șeful statului mă suduia din Salonul Prezidențial al Aeroportului Otopeni ca să nu se facă ediție specială pe Antena 3, astăzi retras (conform propriilor afirmații) din emisiunile politice ale trustului patronat de un lider de partid aflat la guvernare, spunea scârbit, seara trecută, că “numai frustratii de la Apaca – care n-au unde scrie – scriu pe blog”. După tonomat, merge și frustrat, dar deocamdată sunt al dracului de actual. Cât Dumnezeu o să mai fiu…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

132 thoughts on “Ave, Băse, găozarii te salutant! Amin…

  1. @ nu va mai lasati calcati in picioare de parodiile astea inumane. cand va mai onoreaza cu apelativul de “gaozari”,raspundeti-le cu ceva de genu’:”gaozar e prostu de tac-tu’ care te-a facut! ce pacat ca, pe-atunci, nu exista contraceptie. am fi fost scutiti de multe patimi in zilele noastre.” cat despre “tonomate”,sa aiba grija de tonomatele Ioana & EBA.

  2. ma insel cumva sau zilele astea e un summit foarte important la Londra. oare cati reporteri speciali au trimis televiziunile akolo? aveti partea voastra de vina in indobitocirea populatiei. v-a obligat cineva sa-l dati pe Becali toata ziua?

  3. ma uit la stirile din sport pe antena3. prima stire: gigi becali a fost ….da-o dreak de treaba….

  4. Domnule Ciutacu,
    Aproape cinci ani de zile, Romania a fost tratata ca o feuda personala de clanul Basescu. Nu ma refer doar la presedintele tarii, cu p mic.
    Au facut ce-au vrut cu noi. Ne-au scos ochii cu pixurile electorale si termopanele lui Nastase si apoi ne indemnau sa traim bine. Pai daca o tin tot asa ma ingrozesc la gandul ca in curand o sa ne indemne: ” Bai caraghiosilor ,de ma veti alege o sa traiti si mai bine (pe lumea ailalta)”. Eu cred ca domnul presedinte si fratele acestuia vor avea grija , in felul lor, de neamul acesta, si-l va trimite curand intr-un loc linistit cu multa verdeata acolo de unde, de atat bine nu s-a mai intors nimeni.

  5. @cristu

    nu mi se pare de bun simt sa le raspundem cu aceeasi moneda. in primul rand ca nu demonstrezi nimic, doar perpetuezi o stare de fapt, despre care spunem ca ne deranjeaza tocmai pentru ca denota lipsa de demnitate. in al doilea rand, este exact genul de raspuns de care au nevoie acesti oameni ca sa-si justifice badarania.

  6. Eu nu fac decat sa constat ceea ce mi-i se prezinta.Consider ca am suficient bun simt ca sa nu le vorbesc pe limba lor. Continui sa cred ca porcului trebuie sa-i vorbesti pe limba lui si te mananca daca te mai si bagi in cocina lor.Te-ai gandit vreodata ca Romania vie si reala in care traiesti se transforma in Romania eterna pe care ne-o ofera? Cauta sa fii mai realist si, daca poti, schimba macazul cat nu este prea tarziu.

  7. d-le sau d-na Paratraznet,eu credeam ca am depasit demult faza cu principiili,polemicile academice,cilivizatia alte caterinci din aceeasi categorie. cati ani au trecut de la pacaleala numita “Revolutie”? cati ani este de cand mafiotul Basescu e presedinte,domnule? vi se pare ca am evoluat? nu,totul e pe baza de smecherie,tupeu de golan & smardoiala. adica-cand,fratele din clanul Basescu te-njura,te scuipa,da cu tine de pamant,te ameninta cu mortea,etc.,tu il contracarezi cu o prelegere despre democratie,principii,drepturili omului,u.e….nu tine asa ceva. ei nu-ntelege astea,dac-ar fi priceput asa ceva,s-ar fi comportat cu totul altfel,mai ales de la inaltimea & anvergura clanului prezidential. deci,tot cu smardoiala trebuie contracarati. e singura limba de circulatie internationala care o cunoaste & ei. era o vorba: “in calea porcilor sa nu insiri margaritare”,sau cam asa ceva….

  8. pai,cu clanul Basescu ati avut vreo polemica civilizata pan’ acum?! & apoi,eu nu mai am rabdare. & depinde cu cine polemizezi. cu unu’ k d-nu’ M. Basescu,nu mi se pare ca se poate polemiza. daca individu’ e complet grobian & doar cu smecheria a reusit in viata,pot eu sa-l conving in cateva minute sa devina cetatean de u.e. cu papion?! nu prea cred.

  9. iote,acum am vazut: inc-un blat! d-nu’ Geoana candideaza la prezidentiale. inca o cacealma. ori Geoana,ori Basescu tot Dracu’ ala e.

  10. nu sunt de acord cu ce sa intimplat la sinteza zilei, adica comportamentul lui Basescu M. Dar va rog sa ma lasati in pace si cu marele deontolog Mugur Ciuvica. El ce vrea ca toata lumea sa faca plecaciuni in fata sa si sa-l idolatrizeze ” vai domnul Ciuvica cita dreptate aveti” aiurea si el esta ca toti ceilalti. Apropo el a fost politician in trecut? cred ca da si atunci cum are tupeul sa deschida coicul despre alti.

  11. @ cristu:
    EXACT cu asta contracarezi comportamentele babuinice ale celor care ne conduc! asta este SINGURA sansa de a respinge intr-un mod real si demn o astfel de atitudine! numai prin a face apel la acele principii pe care ei le-au calcat in picioare poti evidentia discrepanta intre ceea ce este si ceea ce ar trebui sa fie! daca accepti sa le faci jocul nu faci decat sa-ti asumi aceeasi atitudine de care pe care o blamezi in ei!
    bineinteles ca ei vor sa distruga ceea ce nu pot avea, si anume demnitatea umana! sa ii lasam?

  12. Cred ca comentariile le scrieti tot dvs, deoarece nimeni nu semneaza cu nume personal cum fac eu.
    Sint ungur si mi-se face greata cind cineva isi poceste numele unguresc real,cum e cazuld-ulu Csutak botezat Ciutacu,adica Somoiog in Romineste si Gyozo adica Victor ca Orban Al Ungariei >Ar fii cazul ca macar in acest caz sa fiiti corect sa va putem crede . Sint convis ca acesta comentariu nu va apare>Astemp cu nerabdarea, sa reveniti la cea ce sinteti.

  13. Geoana nu va reprezenta niciodata un contracandidat real al lui Basescu in constiinta romanilor.

    @cristu: nu trebuie sa-l convingem pe Baselu de nimic, decat de faptul ca pe noi nu ne poate manipula si nu ne poate lua demnitatea prin asemenea provocari.

  14. Este diversiune!!!Scenariul este acelasi!Astept marile PROBE:convorbiri interceptate mai mult sau mai putin legal!Dupa cum bine spuneam in urma cu aproximativ 3 luni//ceea ce i s-a intamplat prietenului nostru i se poate intampla fiecaruia dintre noi//Acelasi scenariu:presa,primplanuri cu catuse,aceeasi t…i(nu le pot spune rrrr,iertati-ma),asteptam eternul autodenunt…etc.Ce credibilitate pot avea in aceasta tara HOTII si TI…ii!!!Mi-e mila de noi!Mi-e scarba de ei!!!Oare cine urmeaza???

  15. Eu sincer aseara am aflat ca Base’ Traian are un frate(eram mirat cat de agramata era Elena Basescu…defapt asa e tot neamul) iar acum realizez ce fel de presedinte avem si cum e familia Basescu in general. Oricum nu mi’a placut Base’ T. niciodata dar acum parca imi vine sa vomit. Nu am putut urmarii emisiune live pe antena3 ca nu mai merge de 4 zile dar am vazut in reluare. Traian B. nu cred ca mai are nici sanse sa fie reales si va iesi din peisaj la fel ca Nastase.

    Mircea Basescu- Evident ca a crescut cu vacile pe marginea santului dar are tupeu nesimtit, fiind prost crescut si needucat. E candidatul ideal pt. presedentie _vorba lu’ Badea.
    Sunt dezgustat, oripilat scarbit de acest tembel pt ca asta e chiar fratele presedintelui chiar sunt surprins. Domnu’ Citacu eu asteptam sa-i dati vr’o replica sau ceva sa ramana mut ala.

  16. @florin:
    Domnul Mugur Ciuvica este presedintele GIP si din cate am vazut, face treaba serioasa acolo. Ma rog, cat de serioasa se poate face in Romania unde orice demers real este starpit de mic. Mi se pare un om modest, cu bun simt, nicidecum un megaloman cum il prezentati dvs. a fost consilierul prezidential al lui Constantinescu. Cu GIP face cam ceea ce ar trebui sa faca societatea civila la un anumit nivel, dar aceasta este aservita PDL-ului, deci e minunata dar lipseste cu desavarsire.

  17. Cu multa parere de rau trebuie sa admit ca exista mai mult bun simt in familia Ceausescu, cu toate cancanurile lui Nicu, si, parca, a fost si mai bun presedinte decit toti cei post-opt-nouazecisti.Macar pentru scurt timp, ceea ce nu se poate spune despre epigoni. Sau poate eram eu prea naiv si informatiile (pe surse) putine. Dar tot imi pare dl. Cristoiu cam expirat, cu declaratiile domniei sale de credinta, asertiunile si comentariile ce frizeaza o oarece neintelegere a lumii brave si noi care de-abia urmeaza, tot timpul e dupa colt.Farmecul Sintezei Zilei, cam disparut, era dat de ierarhizarea participantilor (3), in care un analist dezamagit si scriitor mai mult eseistic, cu mare capacitate de sinteza si experienta pe masura, era cu brio sustinut de un ziarist-corifeu pe care l-am mentionat si pe care il citeam din anii ’70 (si pe TRU il citeam, si chiar imi placea in anii ’80) si de un cetatean Gadea care parea ca-si cunoaste rostul in emisiune.
    La fel cum presedintia da rateuri, dar cu asta eram obisnuit, tot asa imi par ca fac si moderatorii. Incep sa fie prea plini de ei, iar moda iscata de dna Firea pare sa faca prozeliti (adica a interveni peste cel ce vorbeste, de multe ori fara sa inteleaga mare lucru din subiect, cel putin asa da impresia, ceva de genul ‘what goals’ al lui Hasek): Dana Grecu si, chiar, Radu Tudor, dl Gadea, inchizitorul nr.1 pentru motive de multe superflue, si, bine nu-i, lista poate continua dind apa la moara celor care bat moneda pe tonomate, Adica ce asteptam de la nesuferita familie Basescu? Sa fie altfel decit noi? Nu-s frumosi, nu-s destepti, nu au nume dinastic, nu fac pipi in parc, chiulesc pe rupte, se bucura de foloase (ne)cuvenite, cred ca trebuia pus cuvenite intre paranteze, au o ruda neinspirata care arata adevarata lor dorinta: parvenirea atit de scirboasa,lipsa oricaror scrupule,megalomanie, lipsa de orice bun simt, sprijinul unor intelectuali care scriu mai bine decit vizitatorii acestui blog, dar gindesc ori cu portofelul, ori deloc, ca nu-i mare chestie sa ai talent, dar nu si caracter, incit ma gindesc ca pe la 1865-66 la fel au reactionatcei carora le erau amenintate libertatile ( cam prost exemplu ).Doar sint reprezentantii nostri, cei mai balamuti dintre paminteni. Vive le roi Marin Preda!

  18. Sunt debusolat. Am votat cu PD-L din convingere. Am tinut cu Basescu din convingere. Ce se intampla acum, de la 1 Ianuarie 2009 ma blocheaza. Mi-am schimbat impresia cu 180 de grade. Sunt debusolat si de faptul ca nu stiu ce sa fac la alegerile din vara. Toate partidele au dat chix cumva. Ma duc dracului din Romania dar sunt prea batran sa mai pot sa ma acomodez in alta parte! NU STIU CE SA FAC!

  19. @sorin2tudora:
    stimabile, din pacate trebuie sa va anunt ca va dati seama cam tarziu de specia domnului T Basescu. pana la 1 ian 2009 au trecut niste ani de cand pedeleii toaca tarisoara noastra, in frunte cu augustul Basescu Traian. evidentele erau la tot pasul, chiar si pentru un ochi mai putin critic.

  20. Pe Traian Basescu are sa-l manince rudele.Neam mai prost ca fratele lui nici ca am vazut.Sa continue tot asa si raetingul presedintelui va cobori la un numar cu o cifra.Sa dea domnul sa fie asa.

  21. Daca peste 29 de zile Becali este liber din cauza de lipsa de probe? Parca in Codul Penal scrie ca lipsirea de libertate fara temei este infractiune… Ori, foarte multi altii au fost arestati si eliberati …din lipsa de probe, arestati de judecatori in baza rechizitoriului facut de procurori. Inseamna ca acestia din urma sunt infractori, nu?!!!!! Ca doar asta practica nu?!!! – lipsirea de libertate fara temei legal. Pe ei cine ii judeca?!!!…Cititi bilantul lor anual…cate persoane arestate si cate din acestea eliberate…un procent zdrobitor. CONCLUZIA: Procurorii si judecatorii sunt clar niste INFRACTORI.

  22. Mafiotul Mircea Basescu, ha, ha,ha!!!

    Cu functii de conducere in PD-L Constanta si fratele Presedintelui Romaniei, amentina cu M.O.A.R.T.E.A intr-o emisiune televizata in direct un cetatean care i-a dat in vileag o afcere de familie cu pamintul statului, iar dornitologii* din mass-media romaneasca tac ca mustele strinse la ospat gratis pe seama vacii. La fel ca si presedinte PD-l, marele ministru Boc in micimea lui liliputana tace ca, pestele in apa. La fel ca si marele barbat de stat Traian de Mugabe’scu pe mina caruia fratele s-a luat tainul in hectare de livada. Ca sa nu mai vorbim de reprezentantii de marca ai PSD, dar si ai PNL, UDMR, PRM si PC care s-au facut si ei mici, uitind ca, miine le poate veni lor rindul. In rest romani dormiti linistiti, sa traiti bine amentiati cu M.O.A.R.T.E.A, poate miine se vor pune in practica, pe mina lui Traian cu fratii, fiicele si nepotii.

  23. Chiar daca pana acum nu am gasit cabina de vot de nici un fel si forma, anul acesta sigur o sa imi fac drum cu stampila in mana.(stiu..sunt naiv..) Sper sa nu fiu singurul care isi schimba “nepasarea” in ceva. Ceva = vot in cazul asta ca alta solutie chiar acum nu imi vine printre neuroni dar daca altii au idei sper sa le aplice in orice fel si forma.

  24. Da pai ce puteam sa asteptam decat o interventie explicative firava si putin credibila?
    Insa eu nu inteleg rabufnirea din sanul familiei Basescu.

  25. Dragi jurnalisti oamenii astia destepti care conduc aceasta ancheta isi bat joc de noi. De ce nu s-au autosesizat cand Gigi Becali s-a laudat ca i s-a furat masina. Sunt violatori in libertate, traficanti de droguri de aia nu se ocupa nimeni. De ce? Este Gigi Becali un pericol public? Da – pt ca ar putea sa vorbeasca si nu ar fi in favoarea celor care au lucrat mana in mana pt aceasta diversiune de la problemele grave care se intampla in aceasta tara. Este Romania o tara democrata? Nu – pt ca unii au voie sa delapideze tara asta si altii nu au voie sa-si faca singuri dreptate. Familia Basescu ar trebui sa-si ceara scuze public, iar Traian Basescu sa-si dea demisia, dar nu are atata demnitate, ne conduc cei mai corupti oameni si cei mai needucati, fara cei 7 ani de-acasa.

  26. Bestial titlu! Combateti regimul basescian in continuare, domnule Ciutacu, fiindca e nevoie de ziaristi ca dumneavoastra!

  27. Asta e familia prezidentiala… fiti va rog atenti si la fetele marinarului, sunt din acelasi aluat…

  28. LA cati prosti isi fac veacul in Romania, nu cred ca se supara cineva daca mai apare unul, nu-i asa?
    Pai eu unul daca as avea o putere, i-as impusca si pe Unu si pe Altu, as face 25 de ani, as iesi, dar as sti ca a scapat tara de nenorociti. In tara asata putreda, nu mai este nimeni care sa respecte legea. Sa ajun la un nivel in care cocalarii si dobitocii ocupa functii supreme in stat, iar in virtutea prostie care ii capleseste, au discursuri de inima Ferentariului.
    Niste dobitoci, domnule…
    Eu unu nu am sa inteleg ce fel de educatie poate avea un om care, presedinte fiind, nu respecta nici legea, nici functia pe care o ocupa, dupa parerea mea – abuziv, pt ca el nu mai are nici un drept sa o faca, din moment ce a incalcat constitutia. Am avea nevoie acum de o dictatura militara, de un Chavez, de un Fidel Castro, care sa ii eradicheze pe maimutoii astia care isi permit sa jicneasca doar ca fratiorii sunt niste cocalari care ocupa functii Mari.
    Scuze de vocabular Victor Ciutacu, dar vad ca asa se vorbeste acum, si eu iau exemplul presedintelui.

  29. La urmatoarea vizita a Presedintelui in U.E. ar trebui sa fiti toti acolo cu cate o pancarta pe care sa fie inscriptionate perlele dansului “gaozar”, “tiganca inputita”,”caraghiosule”:D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.