Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Bloomberg n-a auzit de ministreasa Nuţi

Similar Posts

53 thoughts on “Bloomberg n-a auzit de ministreasa Nuţi

  1. Buna ziua,
    Spune Moldovan Cristian zis Paraipan de Hunedoara( asa ii spune seful mare), ca a luat bani de la S.C. ISON GRUP S.R.L. PETROSANI cu punct de lucru Hunedoara -Halda de zgura de la FILER ADRIAN -ADMINISTRATOR si domnul USCATU-patron ,S.C. FRA-ROM-COMPANY S.R.L. HUNEDOARA precum si S.C. SIRD pentru seful mare, pentru a oferi protectie firmelor deoarece au probleme din punct de vedere al protectiei mediului.
    La S.C. ISON GRUP S.R.L. domnul Moldovan a mai fost in control fara sa se treaca in registrul unic de control, a fost in comisia de disciplina si desi exista lege speciala a registrului unic de control prin care se aplica sanctiune , acesta a fost ajutat de seful mare fara sa primeasca nici o sanctiune deoarece a cerut numele persoanelor care fac parte din comisia de disciplina.
    In aceeasi situatie se afla si S.C. ADEMIN S.R.L. si S.C. DAVA S.R.L. care a cumparat iazul de slam de la S.C. FOREVER S.R.L.
    Comisarul sef de la Hunedoara a fost eliberat din functie desi este in concediu medical , a fost repus Moldovan Cristian care a luat nota 2 la concurs, iar pana la aceasta data decizia de eliberare a d-nei Joian Voichita nu i s-a comunicat.
    Se fac abuzuri la CJ Hunedoara,Moldovan a schimbat iala la biroul comisarului sef si nu are voie nimeni acolo de parca ar fi patron la Garda de Mediu.

  2. Buna ziua,
    La query-ul despre elena udrea sunt 2 “drop lists” care in imagine au culoarea “de background” portocalie. In prima scrie “BRD-Groug Socie Equity” si in a doua este “M”. Puteti sa imi spuneti ce reprezinta criteriile respective?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.