Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Ave, Băse, găozarii te salutant! Amin…

Ave, Băse, găozarii te salutant! Amin…

Există momente-n viață când cel mai înțelept lucru pe care-l poți face e să taci. După generoasele prestații live ale lui Mircea Băsescu de ieri seară, de la Realitatea și Antena 3, plus articolele din Gândul și Evenimentul zilei, zău dacă mai am puterea să scriu ceva. Faceți-o voi dacă aveți cuvinte, eu mă declar învins…

UPDATE: Aproape nici nu mai contează că, ocupate cu umflarea lu’ nea Gigi, destoinicele televiziuni de ştiri au uitat subit de locurile de veci ale fratelui Mircea sau cu hârtiile scăpate pe jos de ambasadorul Austriei la Bucureşti.

P.S. Un fost făcător de gazete de succes din anii 90, care se ascundea când șeful statului mă suduia din Salonul Prezidențial al Aeroportului Otopeni ca să nu se facă ediție specială pe Antena 3, astăzi retras (conform propriilor afirmații) din emisiunile politice ale trustului patronat de un lider de partid aflat la guvernare, spunea scârbit, seara trecută, că “numai frustratii de la Apaca – care n-au unde scrie – scriu pe blog”. După tonomat, merge și frustrat, dar deocamdată sunt al dracului de actual. Cât Dumnezeu o să mai fiu…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

132 thoughts on “Ave, Băse, găozarii te salutant! Amin…

  1. mircica era aseara manga /crita-la RTV si A3 asta DA familie nobila (regala)care discuta elevat, cu copii educati la pension/manastire- Ati observat inscenarea de azi cu b.kali?- baietii au organizat imediat o DIVERSIUNE- ca sa nu se mai vorbeasca de mircica lucidu si familia sa

  2. Daca in turul doi de scrutin, prin reducere la absurd, raman Basescu Traian si Sexy Braileanca, in mod sigur pe aceasta din urma o voi vota.Nu ca as aprecia ceva la ea dar ma gandesc ca voi contribui cu un vot la scaparea Romaniei de ciuma marinareasca reprezentata de doi golani scoliti cu halba de rom in fata si cu zdrentele speluncilor portuare pe genunchi.

  3. mare nesimtit acel basescu!!! mai oleaca si va trebui sa cerem voie sa respiram in romania, aici la arad e ceva de acelasi gen cu un primar penal pe nume falca….

  4. trebuia sa fiti un pic mai cu vlaga aseara. singura care l-a combatut cat de cat pe mafiotul M. Basescu a fost Oana Dobre. as fi schimbat pe meci,dar acolo era & mai rau.

  5. Dupa nebunia din ultimele zile cu casele ioanei, dupa amenintarile de tip mafiot facute de fratele mircea, uite ca azi s-a ales prafu’ de tot! A aparut scandalul Becali. Atat de bine orchestrat incat nimeni nu va mai vorbi de vechile subiecte. Inteligent, nu?

  6. salutare D-le Ciutacu
    Vreau sa atrag atentia cu ce se intampla azi 2 apr.ridicarea d-lui Becali,
    nu este decat distragerea atentiei opini publice de la cazul MIRCEA BASESSCU mult comentat ieri
    ce ma asteptam ca azi sa contiune, dar surpriza deschid TV si BECALI RETINUT
    pai ce e asta domnee bulversarea societati aruncarea priviirlor in alta drectie decat catre cele importante petrecute in RO.
    Nu i-au apararea nimanui ma doare in cot de Becali, dar ca sunt aruncate astfel de bombe in presa si acum discutam de Becali 1 sapt lasand frauda fraudele familiei Basescu in derizoriu nu pot fi de acord.E strigator la cer ca un alt marinar sa vb ca un neica nimeni fiind frate cu presedintele
    si legat de Becali
    si-o face si cu mana lui(VEZI CAZU VASILE TURCU act. DINAMO) LA EL NU RASARIT NIMIC nu a facut atata tamtam precum macedoneanu, si nu a patit nici nimic.

    Basescu e capu rautatilor, nu a mai suportat ca toat a presa sa il incolteasca brusc si a dat ordin

  7. Am urmarit “sinteza zilei” asa cum o fac de obicei si sa spun ca am ramas uimita de marlania celor din fam Basescu as minti, pt ca nimic nu mai surprinde din partea lor.
    Bunica mea avea o vorba”in viata sa te feresti sa-i dai prostului putere si bani”.Mare dreptate avea.

  8. Homo Erectus, Ghiolban ot Basarabi
    Pe la inceputul mandatului sau, asimetricu’ a tinut sa-si informeze supusii ca, in urma actiunii sale voluntare de participare la derularea unui program international de cercetare antropologica, s-a stabilit ca din punct de vedere genetic, radacinile sale ancestrale se afla cantonate pe undeva prin pesterile locuite de oamenii cavaernelor din Africa.
    Acum, la mai bine de patru ani de mandat, oricine va fi mai avut dubii, cel putin in ceea ce priveste partea a doua a sintagmei “omul cavernelor” nu se mai poate indoi de acest adevar, d-l presedinte are un comportament “desavarsit” de troglodit.
    Prima parte insa deziluzioneaza, domnia sa nu are nimic omenesc in el.
    Pentru a nu plana nici cea mai mica suspiciune asupra privitivismului comportamental al asimetricului aseara, pe postul Antena 3, fratele alesului a facut o demonstratie live, extrem de convingatoare, in ceea ce priveste originile sanatoase ale tribului in cauza.
    Noroc cu Graham Bell si momentul de inspiratie divina al acestuia la ora inventarii telefonului, aparat datorita caruia, intre cei prezenti in studioul Antenei 3 si basescu mezinu’ a existat o distanta de siguranta, distanta care nu a permis trogloditului no.2 al neamului de a le trage cate o flegma in fata preopinentilor sai, sau mai stii, cate un cap in gura (dupa modelul patentat de fraxu, ca primar al capitalei).
    Aceasta pastisa nereusita de mafiot mioritic, posesoare a unui vocabular cvasi-onomatopeic cu care a reusit totusi sa-i porunceasca imperial d-lui Mugur Ciuvica “taci din gura!”, ne-a dovedit ca aschia nu sare departe de fraxu.
    Dupa ce, in cel mai traditional basescian mod cu putinta, a jignit la greu presa din nou pe modelul “gaozarilor”, a recurs si la rezolvarea conflictului cu Mugur Ciuvica, fie prin amenintatea cu o bataie marca Ferentari, fie (in caz de esec) prin asigurarea data acestuia in privinta procurarii unui loc de odihna pe veci, spatiu cu verdeata si far’de suspin, dobandit de Casa Mortuara Basescu, ca urmare a ajutorului dat de aceasta respectivului “dusman” de trecere spre cele eterne.
    Domnul Ciuvica ar trebui sa se considere totusi norocos, deoarece stramosii genetici ai acestui animal obisnuiau ca, dupa ce-si luau inamicii prizonieri, sa-i transforme in specialitati culinare si sa-i pape la mese rituale.
    Se pare totusi ca, in timp gena respectiva a suferit mutatii, capatand noi valente si transformandu-se in Ghiolbanul ot Basarabi, specie rarisima si “exclusivista”, formata (din fericire), doar din reprezentantii tribului basescu, cu exponentii lor principali, Basescu Hal Mare si Basescu Hal Mic.
    Care Basescu Hal Mic, de la suficienta si aroganta unui Dinu Paturica sustinut la greu de pozitia lui fraxu in stat, a refuzat in final propunerea eleganta a lui Mihai Gadea, de a-si prezenta scuze pentru ghiolbanismul cu care s-a manifestat public.
    Marturisesc faptul ca uneori am avut oarece retineri si ezitari, atunci cand am incondeiat, utilizand un vocabular ceva mai dur, comportamentul aberant si antisocial al presedintelui tarii.
    In definitiv este totusi un presedinte ales de majoritate, caruia macar formal orice roman ii datoreaza respect.
    Dupa prestatia de aseara a lui fraxu, orice urma de ezitare s-a dus dracului, deci canci respect pentru un neam atat de prost!
    Nici nu vreau sa-mi imaginez macar, ce-i asteapta pe romanii care nu sunt de acord cu magariile tribului basescu intr-un eventual al doilea mandat al acestuia.
    Probabil ca Hitler si batalioanele sale de asalt vor parea mici copii, pe langa modalitatea in care basescu reales isi va urmari prin fugareala si ciomageala rivalii politici si populatia neangajata politic, dar sensibila la deraierile deja patologice de comportament ale acestui personaj sinistru.
    Sa Ne Ajute Dumnezeu sa nu avem parte de asa ceva!

  9. Hai ca asta m-a lasat masca: pe pagina de internet a lui Ciutacu de la JN isi face reclama printre multe (alte?) firme si clubul de fotbal Pandurii Targu Jiu ?!?! HA! Cu link catre pagina de internet a clubului! Pai de cand isi fac reclama cluburile de fotbal bai fratilor, astia nu trebuiau sa-si faca reclama prin castigarea de meciuri in campionatul de fotbal si (in cazul lor) prin salvarea de la retrogradare? De unde pana unde reclame platite ca nici la Steaua sau Dinamo n-am vazut asa ceva. Si astia macar ar avea si ceva de vandut gen tricouri sapci si alte d-astea, pe cand tricou cu Pandurii Targu Jiu nu cred ca o sa-si comande cineva de pe site-ul pandurii-targu-jiu.ro sau cum dracu era situl ca am si uitat 🙂
    Sau nu cumva are Condescu ceva facturi de achitat catre mogul?

  10. Va propun si eu o ipoteza halucinanta…

    Pasul 1:Basescu nu mai candideaza si ii convinge pe cei din PD sa il sustina pe Mircea Geoana! (Astfel, sunt sanse mari ca prostanacu’ sa iasa chiar din primul tur!)
    Pasul 2: Basescu devine premier!
    Pasul 3: Ne ia dracu!

    Daca ne uitam la tot ce se intampla in ultima vreme, nu pare chiar un scenariu SF!

  11. Sesam Deschide-te !
    Nu trebuie sa fii mare expert in socio-psihologie, ci doar dotat cu un minim spirit de obseravatie, pentru a realiza prezenta cvasividului de efecte sonore instalat in galagioasa galerie de la peluza pupinbasistilor.
    Si asta de cateva zile incoace, mai precis, de cand a izbucnit scandalul dezvaluirilor referitoare la relatiile mai mult decat suspecte, dintre presedinte si un anumit domn Pui, mare om de afaceri dambovitean.
    Culmea este ca, daca la momentul detonarii acestei incarcaturi explozive, media si pupinbasistii isi pusesra azimuturile artileriei si-l transformasera pe Crin Antonescu in cap de lista popoviceasca, incercandu-se discreditarea politica a acestuia pentru pur si simplu o facatura aiurita, de cum a aparut in peisaj supercasoiul fiicei mai mari a presedintelui, brusc romanasul nostru iertator si permisiv in toate celelalte mojicii, matrapazlacuri, marlanii, ilegalitati etc. comise cu nonsalanta si in dipretul unei tari intregi, de catre iubitul nostru presedinte, se pare ca s-a trezit la zornaitul porcoiului de euroi manuit de odrasla prezidentiala si, facand pasul inapoi, a inceput sa-si puna intrebari referitoare la sursa acestei bunastari “aladinice” mai mult decat batatoare la ochi.
    Peste toate acestea s-au suprapus si baiguielile, care s-au dorit explicatii fara loc de intors ale Ioanei Basescu, in ceea ce priveste aceasta sursa, baiguieli care au adancit si mai mult misterul bunastarii cazute ca o pleasca pe capul Ionicai intr-un timp atat de scurt.
    Unde mai pui ca, desi a anuntat public faptul ca va face cu celeritate maxima dovada provenientei banilor, se pare ca operatiunea respectiva necesita mai mult timp decat in situatia muritorului de rand.
    Este si al dracului de greu sa pui la dispozitia opiniei publice cateva documente din care sa rezulte cu cat ai achizitionat un apartament, cat te-au costat imbunatatirile, dotarile si finisarile facute de tine, toate acestea comparativ cu documente fiscale din care sa rezulte veniturile tale de cand ai inceput sa muncesti, pana in prezent.
    Daca insa cineva ar avea ideea lansarii unor pariuri pe aceasta tema, s-ar imbogati in plina criza economica.
    Si asta deoarece, ca de obicei, La Famiglia, prin Capo di Tutti Capi, Traian cel Mare si Sfant, va merge pe ideea ca mai lanseaza taticutzu’ o fumigena si uita prostovan de mujic roman toata tarasenia respectiva, ba mai mult, o sa aiba taicutzu grija sa sensibilizeze sufletul acestuia prin victimizarea sarmanei fete, intrata pe nedrept in gura tonomatelor.
    Nu stiu de ce imi vine sa pariez totusi, ca de data aceasta nu va fi asa.
    Si asta pentru ca, oricat de tampiti ne-am dovedit pana acum in materie de basescu si matrapazlacurile sale, este practic imposibil, la foamea si jalea din Romania lui “Sa traiti bine!” si a “tepelor pentru ticalositi”, sa nu devii intrebator cu privire la provenienta a aproape un milion de euroi, in conditiie in care tata a muncit doar la stat iar fetele, oricat de iscusite si dibace ar fi ele, nu au avut cum, pe langa o viata de huzur de neam prost dusa intr-o opulenta de parvenit a la Dinu Paturica, sa poata si economisi porcoiul respectiv de bani.
    Asa ca, precum in povestea lui Aladin, o asteptam si noi pe Ioana Basescu sau pe taxu, ca dupa ce a rostit magicul “Sesam Deschide-te!”, sa ne arate sursa veniturilor sale de “O mie si una de nopti”.

  12. Cristoiu nu mai are demult acel fler care-l ridica deasupra mizeriei. Cat despre familia Basescu, se pare ca violenta care o afiseaza prin limbaj are un substrat genetic. Aseara am vazut in Mircea Basescu un om speriat, care, neavand contraargumente acuzatiilor aduse, a incercat sa se impuna printr-un ton ridicat, amenintari si ironii ieftine.

  13. Familia Basescu are un comportament de clan de smecheri ce nu au nici un fel de respect pentru nimeni si nimic. Astfel de oameni nu au ce sa caute in fruntea tarii! Fratele sau a demonstrat felul in care vad ei viata si oamenii, Base avand doar anumite rabufniri, pe cand asta si-a dat drumul la mizerii, pentru ca sa intelegem toti cu cine avem de-a face! Acum l-au luat pe Becali ca sa uite presa de familia Basescu!
    Domnul Cristoiu este paralel cu anumite aspecte ale vietii moderne si s-a ramolit intr-un fel ciudat.

  14. Exista o singura solutie : JOS CU EI !
    Dar asta se poate face numai la vot.

  15. Tare de tot, Victore!Dincolo insa de polemica “bloguri”, “APACA”, “frustrati”, eu constat o bizara si brusca raceala fata de Cristoiu la voi. Sa inteleg ca Cristoiu isi cauta alt stapan? Pretextele pe care le-a lansat acu’ 3 luni, ca sa nu mai apara la Sinteza Zilei, mi s-au parut oricum destul de subrede. Numai bine si, cel putin, sa ramaneti voi acolo.

  16. Secretul lui Polichinelle sau izbavirea vine din Austria
    Secretul lui Polichinelle, si anume ca basescu taie si spanzura la nivel de conducere a Justitiei romane, “independenta si neangajata politic”, a ajuns si in mapa de briefing a ministrului de extrene austriac, poposit pe melaguri mioritice pentru sfat de taina cu omologul sau roman.
    Pentru romani, care de mai bine de patru ani, traiesc drama unei Justitii siluite fara mila de un om pus doar pe rezolvarea vendetelor personale indreptate fie spre anihilarea adversarilor politici, fie spre rezolvarea punctelor strategice de obtinere a unui al doilea mandat, prin aducerea la cheremul sau a oamenilor de afaceri cu dare electorala de mana, chestia respectiva nu mai poate constitui absolut nicio surpriza.
    In acesti patru ani au vazut ei altele si mai si, care practic i-au imunizat prin tembelizare in asa hal, incat considera anormalul, normal si “nefacubilele’ perfect legale, atata timp cat emana de la Cotroceni.
    Partea proasta ar fi cu viziunea europeana asupra gradelor de libertate ale Justitiei in general si ale celei romane, in particular, dar se pare ca si aceasta viziune poate fi driblata, cu ajutorul unor bani dati in folosul sucursalelor bancare ale unor parteneri straini, aflati in dificultate financiara.
    Singurul lucru interesant de analizat totusi in aceasta noua isprava cotrocenista, ar fi de aflat cum de un document elaborat cu numai doua zile inainte si destinat strict ochilor ambasadorului austriac, a ajuns la vederea, prin mass-media, mujicului roman cu drept de vot.
    Avand in vedere ca onor Minsterul de Extrene al Austriei nu cred ca a pus la dispozitia Mediafax documentul respectiv, se impune logic intrebarea cine a facut-o?
    Sa se fi suparat Sevice-urile pe asimetric atat de tare, incat dupa ce au procurat materialul prin metode specfice, s-au trasformat in surse si l-au remis mass-media, pentru a vedea tampitu’ de roman votant basescu, cam ce a facut acesta din Justitia Romaniei, perceputa de partenerii europeni drept fata in casa in Palatul Cotroceni?
    Destul de plauzibil scenariul, mai ales in conditiile in care asistam la o lupta pe viata si pe moarte dusa pentru controlul insumat al tuturor Service-urilor.
    Ori daca Service-urile s-au suparat s-ar putea sa mai avem o sansa de izbavire de Antichrist, deoarece pe mana alegatorilor trepanati si indoctrinati basescu, indiferent de ce ar face acesta, ne mai pricopsim pentru cinci ani cu Satana la carma tarii.
    Om trai si om vedea!

  17. Dumnezeule! Imi dau seama ca la astia e ereditar! Au cu totii gandaci in sange: marinarul Zeus si, frate-su Poseidon, dar si harfele -surori reactioneaza la fel; se “otara” la noi ca nu asternem cununi de laur pe augustele frunti, mai mult sau mai putin chele… Eu zic c-ar trebui sa-si faca injectiile!
    In ce tara traim!

  18. Deci, hitleru-al mic, urat cu patima, antipatic si scarbos la maxim, pe principiul “prostu’ daca nu-i fudul, parca nu e prost destul” dar si sigur ca “gura bate curu'”, a dat cu mucii-n fasolea lu’ frac-su intr-un mare fel, taman in an electoral si-n perioada oricum delicata, cum nici daca-l invatam eu nu reusea! Fericita mama care-a dat nastere la doi asemenea barbati, falnici, neinfricati si chipesi! Nimeni si nimic n-o sa-mi scoata din minte imaginea cu maica batrana cu braul de lana, stand aseara in fata televizorului cu gura cascata si cu ochii umeziti de mandrie si emotie, crucindu-se si intrebandu-se cum de-a fost binecuvantata toma’ ea, intre toate mamele din tara, sa dea nastere la doi minunati fii, unul mai fain ca celalalt, de nu le trece nimeni prin fata, admirati de-o tara si-un continent, fiii ei, aia de-i stergea la popou cand erau mici, ajunsi acu’ oameni importanti pt tara si popor! Orice mama ar fi mandra pana la paroxism cu asemenea viteji!

    Ei, si-a venit dimineata…
    Dupa o noapte de agitatie si neliniste creatoare, la spartu’ zorilor ordinul a pornit: dati-i drumu’! Si a inceput un alt capitol, ala cu ciobanu’ care plateste pt rahatul exploziv ce-a manjit chipul sacrosant si-a pornit sarabanda tuturor acestor loviri cu stangu-n dreptu’ care l-au umplut de cacao pe marinar, direct sau prin interpusi! Sigur, revansa, da’ si mutarea interesului hat, departe de figura sacra din deal si de mambrii familiei! Ce misto ne trecem viata, ce de-a chestiile se intampla!

    Si, don ciutacu, nu-l mai chemati pe prigoana la nici o emisiune, nici n-am putut sa va urmaresc, dom’le, pe langa el pana si marinaru’ pare educat, manerat si simpatic! Si dna firea a facut prostia asta, da’ la dansa era emisiunea despre mitocanie, lacomie si badaranie, oricum s-a potrivit manusa!

  19. Omul se naste sasiu dintr-o accident la nastere sau devine pe parcursul vietii, tot din boala. Si cu toate ca, sunt sasii sunt oameni normali in societate. Altii se nasc sasii ca, o trasatura genetica aparuta in urma faptului ca, inaintasii lui au fost hoti de generatii. Si tot fiind ei atenti, in generatii de hoti, sa nu fie prinsi si tot uitindu-se cu un ochi la ceeace fura si cu altul imprejur ca sa nu fie prinsi asupra faptului au devenit sasii. Cu alte cuvinte meseria de hot i-a facut sasii pe vecie. Si Basescu asta e, un hot nascut dintr-un neam de hoti adaptati ca si camelonul la mediu in care traiesc. De aceea e asa de sasiu si de aceea fura cu atita perversitate. Si el dar si fratele sau Mircea.

  20. Nici de doua zile nu-mi revin dupa ce i-am vazut pe primii trei oameni din stat , laolalta , Base cu “mai caraghiosule” , Anastase rade ca o p..da si Geoana se face ca ploua.
    Pe astia i-am ales , astia ne conduc. Urmeaza EBA la Parlamentul iEuropean si se va pune capac peste toate.

  21. tare frate dupa ce unu din”famiglia” base ameninta si injura la tv(cand eu vb tu sa taci) ceea ce mi se pare corect:)) dimineata vedem cum un cioban e dus la “militie” pt ca si-a recuperat masina furata de niste “cumparatori”de buna credinta…..ajung sa-i dau dreptate lui popoviciu”nu cred in coincidente”…..maine o sa-l aresteze pe ilie sarbu pt ca era in masina cu spp-istu cand o facut accident,dupa pe nastase,mitrea,patriciu……ei is nevinovati,curati chiar imaculati nu au furat niciodata nimic,au primit cadouri,sper ca romanii sa se trezeasca in toamna asta,altfel astia ne “ingroapa” pe toti

  22. Domnilor, baietii astia care au fost amandoi marinari folosesc un cuvant pe care eu si cunostintele mele nu il folosim. In treacatfie zis, sunt din Constanta si cunostintele mele nu folosec acest cuvant. E vorba de gaozar. Sa fie o amintire de pe vapor?

  23. Dupa ce l-am vazut aseara , pe dobitocu de frac’su , cred din ce in ce mai tare ca la alegerile aste o sa-si ia tzeapa!
    Acum ca sa uite lumea de magariile neamului Baselu , l-au chemat pe Gigi Becali la politie,i-au perchezitionat casa,tot tacamu’,sclavu de Dan’el Morar nu se dezminte!
    Degeaba sunt pe topogan !
    O zi buna!

  24. Cum Dumnezeu a inceput acest an electoral cu cele mai rasunatoare arestari/descinderi? Culmea nu printre infractorii renumiti, ci printre oamenii mai mult sau mai putin influenti, mai mult sau mai putin mediatizati, in domeniul afacerilor!
    Bineinteles, este o intrebare retorica!

  25. facem ce facem,& tot sfarsim prin a fi condusi de tot felu’ de clanuri mafiote & smechere precum fam. Basescu. oare ce problema avem noi k popor?! de ce doar asemenea nulitati se ridica la suprafata & ne conduc? asta ne valoarea? doar atat putem?

  26. Cei doi frati joaca la intimidare,fac caz mai mult decat trebuie despre carierele lor de “marinari”,de ca si cum a fi marinar inseamna sa fii si marlan iar asta pare sa intimideze oarecum.Vitejiile basesciene au avut ca obiect fie femeile,fie barbati mai tineri si mai pirpirii,oricum nu a fost atacat cineva care ar fi putut sa le sparga nasurile alea de Pinnochio.Si de obicei amenintarile basesciene sunt transmise telefonic,chestia asta neavand desigur de-a face cu teama unei schimbari de fizionomie!Iar cand nu folosesc telefonul cel putin cel ce se joaca de-a presedintele are SPP-ul prin preajma…Acu’nu-l vad eu pe Mugur Ciuvica (sau pe Badin)vreun neajutorat,dar tare mi-ar placea sa-l aud pe unul dintre fratii astia doi cum l-ar injura de exemplu pe Badea dar fata in fata…Faceti pariu ca ar tacea malc?Ca de fapt la asta se rezuma “corajul” lor,la vorbe!

  27. victor! propun ca de acum sa le spunem astora din familia basescu CLANUL BASESCU! pentru ca astia sunt organizati asemeni unui clan in scopul savarsirii de infractiuni!

  28. domnul cristoiu braveaza .. imi aduc aminte de alegerile anterioare – sa zicem in ’96 – cristoiu era convins ca iliescu nu va pierde puterea, desi era in opozitie cu aceste .. e un soi de psihologie negativa, sau o superstitie, dumnezeu stie .. el sincer isi doreste ca basescu sa zboare de la cotroceni, dar vrea sa radicalizeze opozantii acestuia .. sper ca nu ma insel .. cat despre clanul basescu, sper ca nimeni nu mai are niciun dubiu ca asta este – un clan de golani cu apucaturi mafiote – presedinte, fiica cea mare, cea mica, frate-sau, nepotu-sau, etc .. chestia asta e intolerabila , macar la romanii care stiu ceva despre clanul ceausestilor ..

  29. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Nu vreau sa discut (cel putin astazi)de fratii Basescu;nu mai vreau sa aud si sa vorbesc de ei.Pe mine ma nelinisteste opinia Dvs. asupra d-l Cristoiu;aveti fiecare valoarea lui,ce s-a intamplat?Va intelegeati bine inainte si mi-ar pare rau sa nu mai existe aceasta relatie.Nu cred ca,in opinia dumnealui,Dvs.sunteti unul din frustratii de la Apaca.Daca Dvs.,oamenii de valoare nu mai sunteti solidari in lupta noastra cu mizeriile societatii noastre,noi,oamenii simpli,cinstiti-putini cum suntem ,ce vom face?

    Cu acelasi respect si pretuire,
    IoanaP

  30. @ IoanaP: lasati frustratii de la Apaca. ar fi fost bine & asa. suntem ultimii cocosi & gaini de la Avicola desfiintata,de-am ajuns in halu’ asta. oameni cinstiti sunt foarte putini,aveti dreptate. dar omeni simpli sunt prea multi. unii au ajuns sa ne conduca,asta-i problema. se pare ca nu avem personalitati complexe in tara,daca niste indivizi rudimentari,schematici,primitivi au ajuns la cel mai inalt nivel al societatii noastre criminale,odioase & de tot rahatul. asta-i tara,astia e onorabilii sai lideri. follow the lider,lider,cum zice hitul international de succesuri.

  31. Ave Băse, şi prostimea te salutand (atunci când vei pleca)!
    Atunci când vom afla că Băsel pleacă de la şefia tuturor instituţiilor pe care le “patronează”, ca o “codoaşă bătrână” ce este, şi s-a dovedit asta şi prin fapte, voi avea un mic regret: acela de a nu-l fi văzut transigurat într-o persoană normală, nu umilă, nu plină de regrete sau mustrări de conştiinţă, ci într-un om normal la cap.
    Premisele sunt însă departe de a se realiza. După modul în care se manifestă, atât de vocal şi de deşănţat, membri familiei D-sale, îmi vine din ce în ce mai greu să cred că vreodată vor recunoaşte membri familiei sale că adevărul absolut nu le aparţine. Dacă aşa se văd lucrurile de acolo, e grav. Tupeul ridicat la rang de virtute, apelativele şi “incontestabilele” judecăţi “de valoare” debitate de memebri unui clan de şmecheri cu bani făcuţi pe şest, mi se par că au darul să ne îndepărteze tot mai mult de dreptul nostru civic de a ne alege liberi reprezentanţii care să ocupe funcţii publice de decizie. Să se fi săturat prea tare clanu’ B de atâta celebritate, ori nu pătrund cu ascuţitele lor minţi sensul zicalei din popor: “Când doi oameni îţi spun că eşti beat, te duci să te culci”!
    Cât despre nea Jiji, nu cred că e atât de prost sau inconştient încât să se expună unei asemenea prostii, deoarece eu cred că lui îi pasă prea puţin de o maşină pe care o societate de asigurări i-o plătea integral. Mă abţin să prezum aci, cine a încercat să-l “facă” pe ne Jiji, da’ eu unu’ cred că e un mare fâââs!
    Di ciclul “O scrisoare pierdută”, nu ştiu ce “vânt” o fi suflat de pierdu’ omu’ fiţuica din mapă, da’ io pot să bănui că e din cauza vânturilor de vest, care se formează pe Atlantic… Ho că am zis prea multe, şi n-am probe…

  32. Ne mai mira ca au scos o noua “pisica”, sa se uite de Popoviciu & Co.? Sa vorbim de Becali, sa mai aruncam o fumigena, poate ii prostim si de data asta si uita “prostimea” pana la alegeri…

  33. Trăim în ţara în care tot ceea ce e rău e bun şi în care tot ceea ce e bun e rău. Noi suntem cei ce am făurit-o şi trebuie să fim mândri de acest lucru. Nu crezi? Noi suntem vinovaţi de ceea ce arătăm copiilor noştri, de ceea ce îi învăţăm. Noi le arătăm că mândria ţării, preşedintele ei, cel pe care l-am votat ca proştii,are un limbaj academic pe care îl acceptăm şi îl perpetuăm şi apoi ne supărăm când ei îl repetă şi îl iau ca model. Cum pot să îi explic copilului meu, care are 11 ani şi priveşte uimită reacţia primului om, că este cel pe care l-am votat, că este cel în care am crezut. M-ar întreba galeş:”Eşti proastă?”. Şi sunt sigură. De aceea pun capul în jos şi sper că ea va fi unul dintre acei oameni care se va gândi la binele acestei ţări, dar pentru asta haideţi să îi arătăm că suntem oameni, nu păpuşi, că există şi altceva şi avem dreptul, fără a fi insultaţi, să avem propriile noaste păreri, că avem dreptul să le spunem oricui, chiar dacă e preşedinte sau fratele lui. Haideţi să le vorbim despre o carte, o pictură, o piesă de teatru, nu despre bani şi influenţa lor,despre rânjetele forţate ale celor ce păşesc pe urmele celui ce rosteşte:” Caraghiosule!”.

  34. @celor care cred ca ne va lua dracu’ : “dezvaluire incendiara” : dracu ‘ ne-a luat deja si se joaca cu noi cele mai perverse jocuri!
    Ghici ghicitoarea mea: cine face face audienta cea mai mare, circul cel mai mare si atrage toti prostovanii si tele-novelistii ? GIGI BECALI !
    Ei bine, Gigi Becali sa fie!
    DE parca Gigi Becali ar fi cel care ne-ar putea schimba viata…”Trezeste-te romane din somnul cel de moarte ” ca de nu, Dracu nu-i nimic…o sa-l vedeti pe Tatal dracului!

  35. Am vazut si eu, acum, reluarea emisiunii cu dl cristoiu. Desigur, face referire la politicieni, fara discutie, da’ sesizez si-un pic de insistenta, de parca totusi n-ar vrea sa lase subiectul sa se prelinga fara alte consecinte! Oricum, nici nu era de insistat decat daca avea si-un mic interes adiacent! Nu cred ca dlui ciutacu i s-a parut! De pe vremea sintezei cu cristoiu am sesizat un mic frecus, dar dl ciutacu zicea ca dl gadea e cel cu care mai are mici conflicte. Oricum dl cristoiu pare a duce propria sa batalie, cu acelas inamic, dar usor pe alte cai!

  36. Gâdea era foarte supărat după emisiune şi are dreptate.Ce derbedeu (M. Basescu), ce limbaj jegos, epitetele sunt sărace să descri prestaţia individului. Nici măcar nu a avut o secundă intenţia să salveze aparenţele, să se scuze sau să retragă mizeria verbală la adresa invitatului (dl. Ciuvică). E oribil când vezi că se întâmplă în realitate. Singulul lucru bun este că Traian Basescu, cu acesta ocazie, a mai pierdut ceva procente în faţa publicului.

  37. “ocupate cu umflarea lu’ nea Gigi, destoinicele televiziuni de ştiri au uitat subit de locurile de veci ale fratelui Mircea”

    daca tocmai asta e substratul?
    de 3 zile RTV si A3 comenteaza avera clanului, iar pentru a scoate subiectul din atentia mass-media s-a produs alt subiect… parerea mea

    se presupune ca retinerea lui Gigi (ora 14.54) ar fi o razbunare a lui Popoviciu, dar eu cred ca Basescu vrea ca mass-media sa aibe alt subiect de descutie

  38. prostimea de care vorbiti voi nu e chiar asa proasta ,stim cu totii cine ii becali si base, problema e ca nu e alternativa .el a fost ales pt ca romanii au crezut ca va fura mai putin ca altii nu ca ar lupta impotriva coruptiei .scade base in sondaje ,bun,si cine vine ?asta e intrebarea .si in plus clanul basescu ca si clanul soprano e foarte puternic cu locotenenti in posturi cheie.aseara am vazut cum s-a dezlantuit unul din membri clanului .aveti grija .becali e ca un clovn ..se intereseaza lume si se uita la stirile despre el pt ca toti s-au saturat de popoviciu ,base ,boc ..si mai i-au o pauza ca sa mai vada si altceva ..toti stim ca scandalurile in romania is grozave si cu viata scurta ..de sterling nu se mai zice nimic ..intr-o sapt nici de popoviciu ..si asa mai departe ..pre multe scandaluri ca sa le acorzi atentie tuturor

  39. Ultima stire ne arata cat de “la misto ” lucreaza politia ,deci organele statului in speta . Nu sunt un fan al ciobanului Becali dar sa mi-l arestezi pt. ca 3 recidivisti ar fi fost vezi-Doamne lipsiti de libertate vreo 3 ore , de care nu s-a atins nici un bodyguard, mi se pare o facatura buna doar pt. telespectatorii Taraf tv. Au deturnat repede atentia de la papagalul ala de fratele presedintelui care, apropo’, trebuia in mod normal sa-si ceara scuze public pt. retardatu’ de fratisu.Buna gluma nu?

    P.S. ULTIMA ORA: cica politia s-a autosesizat in cazul lui Becali, aia trei hoti nu au facut plangere!!! Becali este acum retinut cu propunere de arestare preventiva .Cred ca pana la urma o sa emigram dracului.

  40. Domnule Ciutacu, nu inteleg de ce sinteti “siderat” in fata mitocaniei familiei “temporarului” de la Cotroceni.Episodul de aseara a fost inca o dovada ca Revolutia Franceza a invins deplin.La ghilotina cu “regele”, pe care nimeni nu-l putea atinge si, “vivat” egalitate si fraternitate,o societtate in care “oricare gaozar” poate devini temporar “rege”.In societatea romaneasca nu exista competitie politica reala,deoarece, cu mici exceptii, este “regizata”de servicii.Asa se face ca acum vine intrebarea “dura” pentru dumneavoastra: Ati fi dispus sa renuntati la dreptul,ipotetic, de a fi presedinte in schimbul certitudinii ca “gaozarii” nu vor mai fi presedinti niciodata ??? Astept raspunsul in plic!! Eu sint absolut convins ca, in toate societatile in care “proprietatea privata” este subminata rezultatul este initierea procesului de DECIVILIZARE,aici includ proprietatea privata asupra statului(monarhie)versus proprietatea “pubica”asupra statului(republica).
    In cea ce priveste comentariul domnului Cristoiu, am o experienta personala cu privire la dreptul de a publica in presa.Experienta mea este cu Jurnalul National.Acum citeva luni am trimis doamnei Constantinoiu un articol “tare”,in opinia mea.Raspunsul doamnei a fost, uita de valoarea ideiilor expuse in articol,in ziarul nostru nu publica deci “alesii”.Cu alte cuvinte “libertatea presei” este numai pentru noi ziaristii voi ceilalti… scrieti pe blog.Bravos domnule Ciutacu, halal judecata de valori in “politica editoriala” a ziarului,mai ales ca “noi astia din afara tarii” am putea avea puncte de vedere si experienta care, ar putea interesa publicul din tara.Roata morii se invirteste toc,toc, toc…

  41. In legatura cu update-ul,Basescu a reintrat in jocuri:distragerea opiniei publice de la mafiotiile familiei sale.
    Ba ca bine se mai pricepe la camuflare,CAMELEONUL.

  42. Nu pe blog se rezolva. Opozitia. In Parlament.
    Nu Geoana. Cata dreptate avea Iliescu. Turbez ca trebuie sa-i dau dreptate. Dar asta-i problema de interes national. Nu Becali. Jegul ala, poa´sa crepe-n puscarie. Nu ala-i pericolul. Matrozu si clanul lui.
    PS
    Nu-mi dadeam seama la Firea ce ma deranjeaza. Era domnul Cristoiu. Dezamagitor. Oare de ce?
    Si pentru cine?…

  43. @cristi:

    tatal meu a fost capitan de vas pana luna trecuta cand s-a pensionat, si crede-ma, e un om cu bun simt, rafinat, citit, coerent, etc. Este o prostie sa generalizezi spunand ca toti capitanii de vas ( a nu se confunda cu marinar ce da la vasle sau matelot) care au totusi niste studii superioare in spate, sunt niste nemernici. ca este Basescu e una, dar te rog hai sa nu facem precum presa italiana. este o problema de ordin uman in cazul lui Basescu, nu are vreo legatura cu profesia pe care a avut-o inainte de a intra in politica. nemernic si badaran poti fi si cu 15 facultati, mai ales facute la Romanica unde orice fufa iese cu diploma. aia nu e o scuza. de asteptat nu ma mai pot astepta la nimic din partea familiei basescu. in schimb sunt oripilata de ceea ce acesti oameni de-alde Udrea, Base etc fac din niste FUNCTII in stat care la un moment dat erau asociate (intr-o tara normala cel putin asa ar trebui) cu un anume grad de rafinament, coerenta etc. M-am uitat zilele astea la BBC unde s-au difuzat diverse discutii intre oameni politici din Europa si SUA, intruniti la Bruxelles. Este o diferenta ENORMA intre modul in care pun acei oameni problema, modul in care se exprima, pana la detalii de gestica si mimica si modul in care se desfasoare lucrurile la noi. Este extrem de trist ce se intampla acum la noi.

  44. @Paratraznetul Fanica: perfect de acord cu tine, subscriu fara rezerve

  45. @ cetateanul_turmentat:))

    la „hicler“ m-am gandit si eu privind mecla lu’ mircea a’ lu’ basescu si auzindu-l cum se rastea scurt, caporaleste, la domnu’ ciuvica: „sa taci cand vorbesc eu!“. dar fiu-meu, rational si obiectiv, mi-a facut obesrvatia ca hitler avea discurs, carisma, convinsese din vorbe un popor intreg sa-l urmeze si avea nenumarati simpatizanti peste hotare. cica il jignesc pe hitler comparandu-l cu „ciocoiul“ asta de vremuri noi…

  46. În ciuda dezamăgirilor provocate de tăcerea lașă și complice a reprezentanților partidelor politice și a prestației lamentabile a televiziunilor de știri de astăzi, cred că merită efortul de a continua lupta. În felul acesta, oamenii au șansa să priceapă că, pe lângă ciudații care fac deliciul televiziunilor ce s-au inspirat din prestația OTV, există și monștri care se pretind a fi oameni politici și care știu – ca nimeni alții ! – să inspire teamă și dezgust și care, pentru propriul lor folos, generează haos și instabilitate.Iată că Traian Băsescu se dovedește a fi cel mai reprezentativ la această categorie. Colcăiala de interese financiare și materiale – obscure și subterane – din familia lui ne arată o altă față a abjecției. În ceea ce privește investigațiile domnului Ciuvică legate de Constanța, aș sugera și alte piste:
    1. Transformarea unui SRL în SA presupune majorarea capitalului social la minimum 25.000 euro. Intrarea lui Dragoș Băsescu în combinație presupune acești bani, de vreme ce el are 85 la sută din acțiuni. De unde banii, stimabile?
    2.Aseară, un papagal de la ferma pomicolă în discuție a afirmat că firma lui Dragoș Băsescu a investit foarte mulți bani în terenul care este obiectul afacerii. Nu prea cred că firma familiei președintelui a avut un mare profit din consultanță în domeniul pomiculturii, profit pe care să-l reinvestească în asocierea în participațiune.Și atunci apare aceeași întrebare:De unde banii, stimabile?
    3.Dacă firma nu are profit pe care să-l reinvestească, iar capitalul social majorat este mai mic decât suma investită, nu cumva familia președintelui Băsescu a adus banii de acasă, așa cum bine explica domnul Pogea, referindu-se la alții? Și iarăși ajungem la întrebare:De unde banii, stimabile?

  47. Romania…tara lui papura voda…cum se zicea candva.
    In Romania chiar totul este posibil, dar din pacate tot ce poate fi de partea raului si autoritatile statului stau si inghit, doar sunt obisnuiti…!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.